Kuinka parantaa palvelimen vastausaikaa GoDaddy WordPress -majoituksessa (Google PageSpeed ​​Insights -suosituksen suositus)

Hidasta palvelimen vastausaikaa Hyvä isä?


Jos kuitenkin käytit sivustoasi Google PageSpeed ​​Insights tai Bitcatcha, palvelimen vasteajan tulisi olla alle 200ms kuten Google suosittelee. Jos ei, niin näytän sinulle, kuinka sitä voi parantaa.

Näin voit korjata hitauden palvelimen vastausajat GoDaddy: päivitä PHP 7.2: ksi, aktivoi Cloudflaren ilmainen CDN Bluehostin cPaneliin ja asenna muutama nopeuslaajennus (automaattinen optimointi, WP-optimointi, sykeohjaus, mustaaukko huonoille robotille, WP käytöstä, CAOS Analytics, CAOS-fontit ja ShortPixel). Älä huolestu, seuraan sinut näiden läpi. Sinun tulisi myös välttää korkeita suorittimen lisäosia, jotka kuluttavat palvelinresurssit, ja optimoi kuvat. Ne eivät vain nopeuta vasteaikoja, mutta parantavat myös pisteitä ja latausaikoja GTmetrix/Pingdom.

Vastuuvapauslauseke: GoDaddy tunnetaan edullisena (ei nopeana), mikä heijastuu palvelimen vastausaikoihin. WordPress-hosting Facebook-ryhmä nähdäksesi mitä oikeat, puolueettomat ihmiset sanovat. Useimmat ihmiset, joilla on vakava (esim. Yritys) verkkosivusto, käyttävät SiteGround, Cloudways, Kinsta, tai WP Engine. Käytän SiteGroundia, joka oli # 1 isäntä Yli 25 Facebook-kyselyä ja omistaa 200 ms vastausajat, 100% GTmetrix-pisteet ja a .4s latausajat Pingdomissa. Kasvaessasi tarvitset parempaa majoitusta, ja GoDaddy ei ole sitä. Suorita tutkimus ja harkitse joku muu.

1. Testaa palvelimen vastausajat

Suorita sivustosi läpi Bitcatcha ja tarkista palvelimen vastausajat:

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

Voit myös käyttää Google PageSpeed ​​Insights:

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Niin kauan kuin sinut isännöi GoDaddyn kanssa, et ole yksin. Mitään 3,95 dollaria / kuukausi ylläpitosuunnitelma ei tuota sinulle hyviä vastausaikoja. Seuraa oppaani ja tiedät ongelman, jos ne ovat edelleen korkealla.

Hidas Godaddy

Godaddy-palvelimen vasteaika

Hidas palvelimen vastausaika Godaddyssa

Godaddy-palvelimen vastausajat

Hidas Godaddy-palvelimen vasteaika

Godaddy: n hallinnoima WordPress-hosting-palaute

hmmm.

2. Päivitä PHP 7.2: ksi

Päivitys a korkeammat PHP-versiot tekee sivustostasi huomattavasti nopeamman (ja turvallisemman).

WordPress PHP -vertailut

Mutta monet WordPress-käyttäjät ajavat silti vanhentuneet PHP-versiot.

WordPress-PHP-versio-tilastot

Hyvä isä sanoo:

“PHP 7 on saatavana cPanel-asiakkaille joko jaetussa tai yritysmajoituksessa.”

Valitettavasti, jos sinulla ei ole GoDaddy-suunnitelmaa kanssasi cPanel, se ei ole sinulle saatavissa. Monet GoDaddy-asiakkaat eivät ole iloisia tästä, ja heidän isäntänsä käyttämisessä on toinen haitta.

Vaihe 1: Tarkista nykyinen PHP-versio painikkeella Näytä PHP-version laajennus.

Display-PHP

Vaihe 2: Suorita PHP-yhteensopivuustarkistuksen laajennus varmistaaksesi, että liitännäiset ovat yhteensopivia.

PHP-yhteensopivuus-Checker

Vaihe 3: Päivitä PHP 7+: een omassa GoDaddy cPanel (korkeammat versiot ovat nopeampia).

Godaddy PHP 7.2

Vaihe 4: Testaa verkkosivustosi virheiden varalta. Voit myös palata vanhaan versioon tarvittaessa.

3. Optimoi automaattisesti

GoDaddyllä on oma sisäänrakennettu välimuistijärjestelmä, ja he mustan listan välimuistin laajennukset tämän takia. Ongelmana on, että välimuistin laajennuksia käytetään myös koodin optimointiin (esim. kutistaminen) ja suorittaa muita toimintoja, jotka tekevät sivustostasi nopeamman, joista monet löytyvät GTmetrixistä. Autoptimize ainakin huolehtii HTML-, CSS- ja JavaScript-koodien optimoinnista.

Autoptimize-Main-asetukset

Asenna CDN (sisällönjakeluverkko) asettamalla kohta CDN-osa.

Autoptimize-Extra-asetukset

4. Puhdista tietokanta

Tietokantaasi voi kerätä roskapostitiedostoja, kuten roskapostikommentteja, poistettuja kommentteja, postituskorjauksia, seuranta-, pingbacks-, vanhentuneita transienteja ja muita asioita, joita et tarvitse.

Asenna WP-Optimoi laajennus, valitse kaikki tarvitsemasi ja poista ne (varmuuskopion ottaminen etukäteen on aina suositeltavaa). Sillä on myös mahdollisuus ajoittaa käynnissä olevat tietokannan puhdistukset (1–2 viikon välein on hyvä, ja pitää palvelimen vastausajat nopeina).

WP-Optimoi puhdas tietokanta

5. Syke

WordPress-sykesovellusliittymä kuluttaa palvelinresursseja näyttämällä reaaliaikaisia ​​laajennusilmoituksia kojetaulussa ja muiden käyttäjien muokkaamalla viestiä. Tätä ei tarvitse, ja käytöstä poistaminen (tai ainakin sydämen sykerajapinnan rajoittaminen) säästää palvelimen resursseja.

Asenna Heartbeat Control -laajennus, rajoita sitten 60 sekuntiin tai poista se kokonaan käytöstä.

Heartbeat-Control-laajennus

Sykeohjaus

6. Estä roskapostit

Milloin viimeksi tarkistit, iskivätkö roskapostia vastaan ​​sivustosi?

Jos et ole, he voivat kuluttaa PALJON tarpeettomia palvelinresursseja. Kun tarkistin omalla sivustollani, samat 2 robottiä (compute.amazonaws.com ja linode.com) lyövät sivustooni jatkuvasti – noin joka kolmas sekunti. Puhalin palvelinresurssejani kirjaimellisesti mistään! Et koskaan tiedä, tapahtuuko tämä sivustollesi, ellet tietysti tarkista.

Vaihe 1: Asentaa Wordfence.

Vaihe 2: Siirry Wordfencen Työkalut-asetuksiin ja katso suora liikenneraportti. Katso raporttiasi kiinteän minuutin tai kaksi, ottaen huomioon kaikki epäilyttävät robotit. Luo luettelo kaikista roskapostitiedoista ja sitten Google heidän isänimensä nähdäkseen, ilmoittavatko muut ihmiset niitä roskapostiksi.

Live-liikenne-raportti-Wordfence

Vaihe 3: Siirry Wordfencen Estämisasetuksiin ja lisää roskapostit tänne. Käyttää tähdellä estääksesi kyseisen botin kaikki muunnelmat, muuten tämä ei ehkä ole tehokasta.

Wordfence-esto-sääntö

Vaihe 4: Siirry Wordfence Blocking -lokiisi ja näet, että robotit estetään.

Wordfence-Firewall-esto

Voit myös käyttää Mustaaukko Bad Bots -laajennukselle joka estää yleisimmät roskapostit. Sillä on täydellinen 5 tähden arvostelu ja se toimii luomalla piilotetun säännön sivustollesi. Jos robotit eivät noudata tätä sääntöä, ne estetään heti. Googlebot ja ”hyvät robotit” ovat sallittuja.

Mustaaukko huonoille robotille

7. WP Poista käytöstä

Jotkut WordPress-ominaisuudet eivät sijaitse hallintapaneelissa, mutta ovat edelleen aktiivisia sivustossasi. Suurin osa ihmisistä ei tarvitse niitä, ja he voivat kuluttaa palvelinresursseja. WP Poista käytöstä antaa sinun käydä läpi nämä ominaisuudet ja poistaa ne toiminnot, joita et käytä. Et todennäköisesti tarvitse niitä suurimmaksi osaksi.

WP-Poista-pyynnöt

WP-Poista-tagit-asetukset

WP-Poista-Admin

WP-Poista-Muut

8. Vältä ulkoisia resursseja

Gravatars, Google Maps, AdSense, sosiaalisen jakamisen laajennukset, kommenttilaajennukset ja muut ulkoiset resurssit voivat tuhota palvelimen vastausajat. GTmetrix-raporttisi näyttää yleensä nämä. Vaikka on parasta välttää näitä kaikkia yhdessä, joskus et voi. Jätin alla olevat yhteiset ratkaisut:

GTmetrix-Mainokset

9. Poista käyttämättömät laajennukset + teemat

 • Poista käyttämättömät laajennukset
 • Vältä vahvoja, turvonneita laajennuksia
 • Poista CPU-nälkäisten laajennusten asetukset käytöstä (esim. Käynnissä olevat varmuuskopiot, ilmoitukset, tilastot jne.)

delete-WordPress-plugins

Poistetut käyttämättömät teemat (jotka voivat jättää roskat) WordPressistä > Ulkomuoto > Teemat. On parasta käyttää kevyitä teemoja (esim. StudioPressistä) ja luota lisäosiin lisätäksesi vain tarvitsemasi toiminnot. Muuten kaikki nämä ominaisuudet voivat aiheuttaa turvotusta ja hitaita reaktioaikoja.

Poista käyttämättömät WordPress-teemat

10. Vältä korkeita CPU-laajennuksia

* Yleisiä syyllisiä ovat niihin liittyvät viestit, tilastot, sivukartta, chat, kalenteri, sivujen rakentajat ja laajennukset, jotka suorittavat käynnissä olevat skannaukset / prosessit tai osoittavat korkeaa prosessoria GTmetrixissä.

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

Pro-vinkki:
Käyttää Kyselymonitori löytääksesi hitaimmin ladattavat laajennuksesi. Asenna Query Monitor ja siirry sitten ”Queries By Component” -välilehteen. Voit käyttää sitä myös löytääksesi mitkä kyselyt, pyynnöt, skriptit ja tyylit hidastavat verkkosivustoasi eniten. Pienellä teknisellä tiedolla voit määrittää tiettyjä elementtejä, jotka hidastavat verkkosivustosi toimintaa.

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

Voit myös käyttää GTmetrix-vesiputous löytää hitaimmin ladattavat laajennuksesi:

Hidas WordPress-laajennus

11. Käytä kevyitä laajennuksia

Jos huomaat, että tietyt liitännäiset hidastavat sivustoasi, sinun on joko poistettava ne tai korvattava ne kevyemmällä laajennuksella. Alla on muutama vankka kevyt laajennus, mutta saatat joutua tekemään joitain tutkimuksia tarvittavista toiminnoista riippuen.

Sosiaalinen jakaminen – WP-raketti testata osoittivat Sosiaalisen median sulka, HallitsijaYksinkertainen jakopainikkeiden lisäys, ja MashShare oli vähiten pyyntöjä ja nopeimmat latausajat.

VarmuuskopioidaUpdraftPlus.

SlidersYksinpuhelu, LayerSlider, tai Meteoriluistimet.

KommentitDisqus-ehdollinen kuormitus.

salkkuEnvira-galleria, FooGallery, tai Ruudukko.

Analytics – Google Analyticsin ja Search Consolen tulisi olla runsaasti. Varmista vain, että isännöit Google Analyticsia paikallisesti (käyttämällä WP Rocket-, CAOS- tai WP Disable -toimintoa).

SivunrakentajatMotoPressin WordPress-sivunrakentaja, mutta mikään sivunrakentaja ei toimi nopeammin kuin alkuperäinen WordPress Editor. Yhdistä tämä Kopiokoneen laajennus eikä sinun tarvitse tarvita sivunrakentajaa (mukaan lukien WordPress-teemoihin sisäänrakennetut sivurakentajat). Ellei tiimisi ehdottomasti kieltäydy oppia vähän HTML: tä (helpoin koodauskieli), vältä sivujen rakentajia.

StudioPress-laajennukset – kevyet laajennukset Genesis-kehykseen.

12. CDN

CDN (sisältöjakeluverkko) isännöi verkkosivustotiedostojasi useissa tietokeskuksissa ympäri maailmaa, mikä vähentää palvelimen ja vierailijoiden välistä maantieteellistä etäisyyttä. Se myös purkaa resursseja noihin tietokeskuksiin, keventämällä oman palvelimesi kuormitusta (mikä parantaa palvelimen vasteaikoja). CDN: tä suositellaan myös WordPressin optimointioppaassa.

CDN-WordPress-suositus

CloudFlare on ilmainen CDN Yli 200 datakeskusta ja on ylivoimaisesti suosituin CDN.

Cloudflare-tietokeskukset

Vaihe 1: Tilaa Cloudflare (ilmainen suunnitelma on hieno), lisää verkkosivustosi, sitten Cloudflare suorittaa tarkistuksen. Voit käydä läpi joukon sivuja, kunnes näet 2 Cloudflare-nimipalvelinta.

CloudFlare-Nameserver-Dashboard.

Vaihe 2: Vaihda nimipalvelimet niille, jotka Cloudflare määritti sinulle.

SiteGround-DNS-Records

Useita CDN-levyjä – enemmän CDN: tä = enemmän datakeskuksia ja enemmän datakeskuksia = nopeampi sisällön toimitus (ja resurssien suurempi purkaminen). Käytän sekä Cloudflare että StackPathin CDN verkkosivustollani.

StackPath-Data-keskusten

Vaihe 1: Tilaa StackPath (30 päivän kokeiluversio, sitten 10 dollaria / kuukausi).

Vaihe 2: Napsauta kojetaulussa CDN-välilehteä ja sitten luo StackPath CDN -sivusto.

StackPath-CDN-välilehti

StackPath-CDN-Domain

StackPath-palvelimen IP-osoite

StackPath luo CDN-URL:

StackPath-CDN-URL Autoptimize

Vaihe 3: Kopioi StackPath CDN URL-osoite ja liitä se Automaattinen optimointi -kohtaan ”Main” -asetuksissa.

Vaihe 4: Siirry StackPathissa CDN → Välimuistin asetukset ja napsauta sitten Puhdista kaikki

StackPath-Purge-välimuisti

Vaihe 5: Suorita sivustosi GTmetrix ja “sisällönjakeluverkon” tulisi olla vihreä YSlow-merkinnällä.

CDN GTmetrix YSlow

Jos laajennat kohteita GTmetrixissä ja ne liittyvät CDN-tietokantaasi, ota yhteyttä StackPathin tukeen, jonka pitäisi pystyä auttamaan sinua näiden korjaamisessa. He tekivät tämän minulle ja heillä on erinomainen tuki.

Evästeetön verkkotunnus MaxCDN

GTmetrix YSlow ilman StackPathia
GTmetrix YSlow ilman MaxCDN: täGTmetrix YSlow StackPathilla
GTmetrix YSlow MaxCDN: llä

StackPathin vianetsintä

Vaihe 6: Valkoinen luettelo StackPathin IP-osoitteet hosting-tililläsi (joudut ehkä ottaa yhteyttä isäntään).

StackPath-IP-osoitteet

13. Paikalliset Google-fontit

Jos käytät Google-fontteja ja sinulla on fontmeihin liittyviä virheitä GTmetrixissä, sinun on isännöitävä fontteja paikallisesti. Tämä voidaan tehdä käyttämällä Oman palvelimen Google-fontit laajennus, joka lataa automaattisesti kaikki käyttämäsi Google-fontit ja lisää ne CSS: ään. Kokoonpanoa ei tarvita.

Google-kirjasimet-GTmetrix

Self-Hosted Google-kirjasimet-Plugin

Voit myös kokeilla CAOS-fontit:

CAOS-kirjasimet

14. Paikallinen Google Analytics

Aivan kuten edellisessä vaiheessa, haluat myös isännöidä Google Analytics -seurantakoodiasi paikallisesti CAOS Analytics -laajennus. Tämä on jälleen automaattista, eikä konfigurointia tarvita.

Leverage-Brower välimuistiin Google Analytics

CAOS-Analytics

15. Kuvan optimointi

Kuvien optimoimiseksi GTmetrixissä on 3 ensisijaista tapaa, mutta suosittelen tutustumaan koko oppaaseeni kuvien optimoinnista WordPressissä – koska niitä on yli 20 eri tapaa.

image-optimointi

Tarjoa skaalattuja kuvia – tarkoittaa, että isojen kuvien kokoa on pienennettävä. GTmetrix näyttää sinulle mitkä kuvat ovat liian suuria ja oikeat mitat niiden tulisi olla koon mukaisia. Etsi vain kuva verkkosivustoltasi, koon koko oikeisiin mittoihin, lataa se ja korvaa vanha kuva uudella. Suosittelen luomaan huijauskoodin yleisimmistä kuvista (liukusäätimet, widgetit, alatunniste, täysleveä blogin kuvat), jotta voit rajata / muuttaa niiden kokoa oikeiksi ennen kuin lataat sen. Aloita kuvilla, jotka näkyvät useilla sivuilla.

palvelevat mitoitetaan-kuvia

Määritä kuvan mitat – tarkoittaa, että sinun on lisättävä leveys / korkeus kuvan HTML- tai CSS-tiedostoon. Voit tehdä tämän etsimällä kuvan, tarkastella sen HTML-koodia ja lisäämällä leveys / korkeus (jonka GTmetrix antaa sinulle). HTML on erittäin helppo, eikä sinun tarvitse tietää koodia (katso alla):

Määrittäminen-Image-Mitat

Optimoi kuvat – tarkoittaa, että sinun on pakata ne häviöttömästi (käytän ShortPixel). Kun olet asentanut, määritä laajennuksen asetukset ja aseta pakkaustasoksi häviötön. Ota seuraavaksi kiinni API-avaimesi ShortPixel-verkkosivusto ja kirjoita se laajennukseen. Siirry mediaosastoon ja optimoi muutama kuva. Jos olet tyytyväinen laatuun, voit alkaa optimoida mediakirjaston kuvia tai heillä on mahdollisuus optimoida kaikki sivustosi kuvat joukkoon.

16. Retest Response Times

No, peitimme kaiken, ja sitten joitain. Uudelleen palvelimen vastausajat!

Vähennä-palvelin-Response ajan Facebookissa

17. GoDaddy Sucks: Hanki parempi hosting

Lukuun ottamatta, GoDaddy imee ja sinulla voi silti olla hitaita vastausaikoja. Tee tutkimuksesi!

SiteGround-vs.-GoDaddy-Load ajan Improvement

Godaddy - SiteGround

Godaddy-sivustoon siirtäminen

Godaddy SiteGround Nopeammin

Godaddy sivustoonGround Nopeampi sivusto

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta nopeasti latautuvien sivujeni kautta. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja muut isännät, jotka pakatavat liian monia ihmisiä samaan palvelimeen. On ollut paljon ihmisiä WHO Siirretyt ja lähetetty tulokset päällä Facebook ja Viserrys. piipittää jälkeen piipittää, lähettää jälkeen lähettää, äänestys jälkeen äänestys jälkeen äänestys, nopeampi isännöinti tulee korjata hitaat vasteajat. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

2019-GTmetrix-raportti

2019-Pingdom-raportti

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi parantaa palvelimen vastausajat useita sekunteja. Tässä on muutama henkilö, joka muutti SiteGroundiin ja julkaisi tulokset.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kyselyNäytä kysely

2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround-hosting-suunnitelmat

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up mukana tulee vapaa siirtolaisuus, lavastus, edistynyt välimuisti ja kyky isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek mukana tulee ensisijainen tuki. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän sivulla ominaisuussivu

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. SiteGroundin palvelimet ovat erittäin nopeita eivätkä ahtaasti kuten GoDaddy
 6. Live-chat on välitön ja lippuihin vastataan paljon nopeampi kuin GoDaddy
 7. Ne suojaavat verkkosivustoasi hakkereilta / haittaohjelmilta GoDaddy-palvelun aikana ei
 8. Blogissani on ei koskaan mennyt alas alkaen satunnaiset virheet ihmiset saavat GoDaddyn kanssa
 9. Päivitys PHP 7.2: een on ilmaista (toisin kuin GoDaddy) eivätkä ne sisälly mustalle listalle laajennuksia
 10. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 11. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 12. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 13. Paljon kiitosta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 14. Lisää kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. GoDaddy-asiakkaat, jotka muuttivat SiteGroundiin: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin käyttämällä minun tytäryhtiö linkki Lahjoitan sinulle hyvän osuuden ilmaiseksi. Lahjoitan joka vuosi 3000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Joko niin, välttäisin GoDaddya – liittyä joihinkin Facebook-ryhmiin ja nähdä keskustelut, gallupit, tweetit, ja ihmiset WHO Siirretyt alkaen GoDaddy SiteGroundiin. En kieltäydy suosittelemasta GoDaddyä kenellekään – heidän palvelimet ovat ahtaasti, haittaohjelmia saastuneella, ja heillä on SOPA-tuki + norsujen metsästys perustaja. Tee sinun tutkimus ja katsokaa kuka Yoast on tällä hetkellä käytössä.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Miksi GoDaddy-palvelimet ovat hitaita?

GoDaddy on pahamaineinen palvelintensa ylikuormittamisesta, mikä on tunnettu Facebook-ryhmissä. Sivustosi optimointi auttaa, mutta et voi tehdä paljon palvelimen nopeuttamiseksi, kun se on täynnä.

&# X2705; Kuinka voin parantaa palvelimen vasteaikaa GoDaddyssa?

PHP-versioiden päivittäminen, Cloudflaren ilmaisen CDN: n lisääminen, resursseja tarvitsevien laajennusten välttäminen ja nopeuden optimoinnin laajennusten käyttäminen kohteiden korjaamiseen GTmetrixissä pitäisi auttaa.

&# X2705; Päivitetään GoDaddy-palvelimen ohjeeni?

Voi, mutta GoDaddy tunnetaan myös hyödyntämällä asiakkaita ja saamaan heidät päivittämään suunnitelmia, kun ongelma on itse GoDaddyssa. Ennen kuin päivität suunnitelmasi, tutustu muihin hosting-vaihtoehtoihin.

&# X2705; Onko siellä nopeampia isäntiä?

100% kyllä. SiteGround ja Cloudways ovat paljon nopeampia kuin GoDaddy, ja sivustosi pitäisi latautua paljon nopeammin. Katso ihmisiä, jotka ovat muuttaneet pois GoDaddystä ja lähettäneet uudet latausajansa Twitteriin ja Facebookiin. Todisteet ovat selvät.

&# X2705; Kuinka saan lähes 100% GTmetrix-pisteet?

Nopeuteen ja GTmetrixiin liittyy paljon tekijöitä, mutta voit aloittaa nopeamman isännöinnin, välimuistin laajennuksen määrittämisen, kuvien optimoinnin, laajennusten yhdistämisen ja Google Fontsin optimoinnin (nopea hosting on edelleen tärkein tekijä WordPressin optimointioppaassa)..

Toivon, että tästä oli apua. Jos sinulla on kysyttävää, pudota minulle kommentti.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map