Kuinka vähentää prosessorin käyttöä Bluehostissa (tunnetaan myös nimellä Kaistanleveyden rajoitukset / Kuristus, mikä aiheuttaa 503-palvelun virheitä)

Saada CPU ylittää Bluehostissa?


Tässä on joitain yleisimmistä ratkaisuista. Nämä perustuvat omaan kokemukseeni prosessorien ylityksestä ja ratkaisuista, jotka toimivat ihmisille WordPressin Facebook-ryhmissä, joissa olen.

Yleisimpiä tapoja korjata Bluehost-CPU: n ylijäämät ovat: päivitys cPanelissa PHP 7.2: ksi, Cloudflaren aktivointi, korkeiden CPU-laajennusten poistaminen ja Heartbeat Control, WP-Optimize ja Blackhole For Bad Bots -laajennus. Alla on muutama lisäratkaisu.

Vaihtoehtoja on 2: alenna verkkosivustosi / lisäosien kuluttamaa prosessoria (oppaani avulla) tai päivitä suunnitelmasi sisällyttämään siihen lisää palvelinresurssit. Mutta se on hyvin tiedossa WordPress-hosting Facebook-ryhmä että Bluehost on yksi halvimmista, heikoimmista isäntäkohteista. He omistavat EIG, pakata liian monta ihmistä samaan palvelimeen, ja uppoutuvat jatkuvasti hitaista palvelimista, tuesta ja seisokkeista. Tee tutkimusta ja liity siihen Facebook-ryhmään – siellä on paljon parempia vaihtoehtoja kuten SiteGround, Cloudways ja Kinsta. käytän SiteGround ja omistaa 200 ms: n palvelimen vastausajat, 100% GTmetrix-pisteet ja .4s latausajat Pingdomissa.

kaistanleveys ylitetty

1. Päivitä PHP 7.2: ksi

Korkeammat PHP-versiot tekevät sivustosi lataamisesta paljon nopeampaa ja turvallisempaa. Bluehost tukee tällä hetkellä PHP 7.2 – jota sinun ehdottomasti pitäisi käyttää. tässä kuinka päivittää.

Vaihe 1: Käytä Näytä PHP-version laajennus nähdäksesi missä PHP-versiossasi olet tällä hetkellä.

Display-PHP

Vaihe 2: Juosta PHP-yhteensopivuustarkistus varmistaaksesi, että liitännäiset ovat yhteensopivia.

PHP-yhteensopivuus-Checker

Vaihe 3: Siirry Bluehostin cPanel-sovelluksen PHP Config -osaan.

Bluehost-PHP-Config

Vaihe 4: Päivitä korkeampaan PHP-versioon (mitä korkeampi, sitä nopeampi):

Bluehost-päivitys PHP-versio

Vaihe 5: Tarkista verkkosivustosi virheiden varalta (voit aina palata aiempaan versioon).

WordPress PHP -vertailut

2. Aktivoi Cloudflare CDN

CloudFlare on ilmainen CDN, joka ylläpitää verkkosivustosi tiedostoja Yli 200 datakeskusta, ja auttaa purkaa resursseja noihin tietokeskuksiin (aiheuttaen vähemmän stressiä omalle palvelimellesi). Siinä on myös paljon muita nopeus- / suojausominaisuuksia, mutta sinun pitäisi käyttää CDN: tä, jos sinulla on suorittimen käyttöongelmia.

Sinun Bluehost cPanelissasi, aktivoi Cloudflare:

Bluehost Cloudflare -aktivointi

CloudFlare kaistanleveyden

3. Etsi CPU-nälkäiset laajennukset

Luultavasti tiedät, että liitännäiset ovat tunnettuja aiheuttaen hitaita latausaikoja ja kuluttaen resursseja. Jos käytät sivustoasi GTmetrixin kautta ja näet raportissa saman laajennuksen, joka näyttää useita kertoja, se on todennäköisesti merkki. Voit myös käyttää GTmetrix Waterfall -välilehti kuinka kauan kunkin yksittäisen elementin / laajennuksen lataus kestää. Minulla on laaja luettelo korkean prosessorin lisäosista, joita sinun tulisi välttää, jos mahdollista (ne tunnetaan kuluttavan palvelinresursseja).

Hidas WordPress-laajennus

Kyselymonitori voi myös tunnistaa hitaat laajennukset (mutta poista se, kun olet valmis):

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

4. Poista varmuuskopiointi, tilastotiedot ja skannauslaajennukset käytöstä

Nämä ovat ylivoimaisesti yleisimmät CPU-nälkäiset laajennukset. Kaikki laajennukset, jotka toimivat jatkuvasti, aiheuttavat stressiä palvelimellesi. UpraftPlusilla on joitain suosituksia, mutta lopputulos on, että jos aiot käyttää tämäntyyppisiä laajennuksia, sinun on varmistettava, että palvelimellasi on tarpeeksi resursseja niiden mukauttamiseen. Muutoin joudut väistämättä suorittimen ylityksiin.

UpdraftPlus varmuuskopiointi ja palauttaminen

5. Harkitse välimuistin laajennusta uudelleen

Kaikki 3 tekijää vaikuttavat kaistanleveyden kulutukseen:

 • Jos käytät välimuistin laajennusta
 • Mitä välimuistion laajennusta käytät
 • Määrititkö sen oikein

WP-raketti arvioitiin ykköseksi Facebook-kyselyissä, koska siinä on monia ominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole. Muutoin joudut asentamaan noin 6 ylimääräistä laajennusta. Siksi WP Rocket tuottaa parempia tuloksia + latausaikoja GTmetrix / Pingdomissa (siinä on enemmän ominaisuuksia ja tarvitset vain yhden ainoan laajennuksen saadaksesi kaikki nämä ominaisuudet). Jos et halua maksaa WP Rocket -sovelluksesta, tarkista Swift Performance tai WP Nopein välimuisti, jotka ovat yleensä ilmaisvälimuistin laajennuksia # 1.

 • Tietokannan puhdistus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää WP-optimointi)
 • Sydämen sykeohjaus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä Sykeohjaus)
 • Laiska lataa kuvia / videoita (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä WP YouTube Lyte)
 • Isännöi Google Analyticsia paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS Analyticsille)
 • Isännöi Google-fontteja paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS kirjasimille, tai SHGF)
 • Integrointi Cloudflare + muiden CDN-levyjen kanssa (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää CDN-käyttöönottaja)

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Useimmille ihmisille on asennettu välimuistin laajennus, mutta asetuksia ei ole määritetty optimaalisesti. Tarkista opetusohjelmani varmistaaksesi, että saat kaiken irti.

6. Poista Heartbeat API -sovellus käytöstä

WordPress Heartbeat -sovellusliittymä antaa laajennuksille mahdollisuuden lähettää sinulle reaaliaikaisia ​​ilmoituksia ja näyttää, kun muut käyttäjät muokkaavat viestiä. Tämä saattaa kuulostaa mukavalta, mutta se myös luo lisäpyynnön 15-30 sekunnin välein (kuluttaa palvelinresursseja). Asenna Heartbeat Control -laajennus ja poista se kokonaan käytöstä tai rajoita se ainakin 60 sekuntiin. Tämä säästää resursseja.

Sykeohjaus

WP Rocketilla on myös mahdollisuus poistaa sykesovellusliittymä:

WP-raketti-Heartbeat-Control

7. Estää roskapostin robotit

Monet verkkosivustot (mukaan lukien minun) saastuttavat roskapostitiedostoilta, jotka eivät tee muuta kuin indeksoivat sivustosi ja kuluttavat resursseja. Voit nähdä, mitkä robotit hyökkäävät sivustoosi reaaliajassa Wordfencen reaaliaikaisen liikenneraportin avulla. Helpoin ratkaisu on asentaa Mustaaukko Bad Bots -laajennukselle. Laajennus luo piilotetun säännön ja estää kaikki roskapostit, jotka eivät seuraa sääntöä. Googlebot ja muut hyvät robotit on lisätty sallittuihin luetteloihin, ja roskapostit estetään. Helppo nakki.

Mustaaukko huonoille robotille

Tai asenna Wordfence ja katsella suora liikenneraportti joka näyttää kaikki robotit, jotka hyökkäävät sivustoosi reaaliajassa. Luo luettelo kaikista roskapostiksi näkevistä roboteista, sitten Google heidän isänimensä (toimittanut Wordfence) nähdäksesi, ilmoittavatko muut ihmiset niistä roskapostia. Jos kyllä, lisää ne luetteloosi.

Live-liikenne-raportti-Wordfence

Mene nyt Wordfencen estoasetukset ja lisää tähän roskapostit (voit tehdä tämän myös käyttämällä Cloudflare-palomuurisäännöt). Muista käyttää tähtiä estääksesi kaikki kyseisen botin muunnelmat (amazonaws.com on yleisin ja löysi verkkosivustoni noin joka kolmas sekunti). En voinut uskoa, että kulutin resursseja tähän … heidän tekevänsä tämän pitäisi olla laitonta.

Wordfence-esto-sääntö

8. Puhdista tietokanta WP-Optimize -sovelluksella

Tietokannan puhdistaminen 1-2 viikon välein WP-optimointi estää roskatiedostojen kerääntymisen tietokantaan ja hidastaa sitä. Varmista varmuuskopio ennen kuin teet tämän.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

WP Rocketilla on myös mahdollisuus puhdistaa tietokanta:

WP-Rocket-tietokanta-asetukset

9. Määritä Cloudflare-asetukset

Siirry Cloudflare-kojetaulussa kohtaan Sivusäännöt-välilehti. Luo tämä sääntö WP Uploads -alueellesi, mikä säästää kaistanleveyttä, koska sivustosi tätä aluetta ei päivitetä paljon eikä sitä tarvitse tallentaa usein välimuistiin. Sinun olisi myös luotava sivusääntö Cloudflare-suorituskykyominaisuuksien poistamiseksi käytöstä WordPress-järjestelmänvalvoja-alueella, aivan kuten Cloudflare suosittelee.

WP-Ladatut-sivu-sääntö

WordPress-Admin-sivu-sääntö

Tässä ovat asetukset nopeus-välilehti:

CloudFlare-Speed-välilehti

Ja välimuisti-välilehti:

CloudFlare välimuistiin-asetukset

10. Lataa lisää resursseja StackPath CDN -sovellukseen

Useita CDN: tä = enemmän datakeskuksia = sisällön nopeampi toimittaminen, ja enemmän resursseja poistetaan. Käytän Cloudflare- ja StackPath-ohjelmia, joilla on 31 tietokeskusta sijaitsee voimakkaasti Yhdysvalloissa, missä suurin osa vierailijoistani on. StackPathilla on ilmainen 30 päivän kokeiluversio, joten se on 10 dollaria kuukaudessa.

Vaihe 1: Tilaa StackPath.

Vaihe 2: Napsauta kojetaulussa CDN-välilehteä ja sitten luo StackPath CDN -sivusto:

StackPath-CDN-välilehti

StackPath opastaa sinut läpi joukon sivuja:

StackPath-CDN-Domain

StackPath-palvelimen IP-osoite

CDN-URL StackPath

Vaihe 3: Kopioi StackPath CDN URL-osoite ja liitä se WP-rakettiin:

WP-Rocket-CDN-asetukset

Jos et käytä WP Rockettia, voit myös käyttää CDN-käyttöönottaja:

CDN-Enabler-Plugin-asetukset

Vaihe 4: Siirry StackPathissa CDN → Välimuistin asetukset ja napsauta sitten Puhdista kaikki:

StackPath-Purge-välimuisti

Vaihe 5: Suorita sivustosi GTmetrix ja “sisällönjakeluverkon” tulisi olla vihreä YSlow-merkinnällä.

CDN GTmetrix YSlow

11. Poista objektivälimuisti käytöstä W3-välimuistissa

Jos käytät W3-välimuisti, Object cache -vaihtoehto yleensä aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Huomaat todennäköisesti, että jos otat tämän käyttöön, se hidastaa sekä verkkosivustoasi että järjestelmänvalvojan paneelia.

W3 välimuistiobjektin välimuisti

12. Poista WP-raketin ominaisuudet käytöstä

WP-raketti sanoo:

”Joskus jotkut Tiedoston optimointi -välilehden vaihtoehdoista, kuten Poista kyselyjonot tai Pienennä / Yhdistä, voivat aiheuttaa suurta prosessorin käyttöä tapauksissa, joissa sivustossasi on paljon CSS- tai JS-tiedostoja. Kokeile poistaa nämä asetukset käytöstä ja seurata sitten suoritinta. “

13. Lisää esisyöttöväliä WP-raketissa

WP Rocketin ennakkolataus on oletusarvoisesti 500 ms, mutta tämä voi aiheuttaa korkean suorittimen, koska se indeksoi URL-osoitteita erittäin usein. Asenna heidän Esilata Crawl Interval -laajennus ja lisätä sitä. Voit yrittää aloittaa 1 tai 2 sekuntia, ja jos se aiheuttaa edelleen suurta prosessoria, lisää sitä enemmän (noin 3 sekuntiin)..

14. Tunnista lähde AWStatsissa

AWStats sijaitsee Bluehostin “Tilastot” -osiossa cPanelissa ja pystyy tunnistamaan korkean suorittimen lähteen. Se osoittaa, kuinka paljon kaistanleveyttä kukin botti, kuva ja muut elementit kuluttavat. Jos huomaat, että tuntemattomat robotit käyttävät kaistanleveyttä, tarkista Wordfence-liikenteen suora liikenneraportti tai asenna Blackhole For Bad Bots -laajennus. Jos näet, että kuvat kuluttavat suurta kaistanleveyttä, optimoi niiden lataaminen nopeammin (koon muuttamalla ja pakkaamalla häviöttömästi ShortPixel).

Robotit-Spiders-Kaista

Bonus: Minulla on myös opetusohjelma WordPressin kuvien optimoimiseksi, mukaan lukien kolme ensisijaista GTmetrix-kohdetta (tarjoa skaalautuneet kuvat, määritä kuvan mitat ja häviötön pakkaus).

File-Type-Kaista

15. Tarkista palvelimen vastausajat

Hitaat palvelimen vastausajat eivät myöskään ole hyvät kaistanleveydelle. Voit tarkistaa tämän Bitcatcha tai Google PageSpeed ​​Insights. Google sanoo, että palvelimen vastausajan pitäisi olla alle 200ms, mutta tämä on epärealistista, jos käytät Bluehostia, etenkin jaettua suunnitelmaa 3,95 dollaria kuukaudessa. Kun he sanovat, että saat mitä maksat, tämä heijastuu suoraan verkkosivustosi palvelimen vastausaikoihin.

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Valitettavasti Bluehostin palvelimet eivät ole niin nopeita:

Bluehostin hidas palvelimen vasteaika

Hidas Bluehost-palvelimen vasteaika

Bluehost-palvelimen vasteaika

Bluehost Crap Server -vastausaika

Bluehost-palvelimen vastausajat

Bluehost-Haut-WordPress-Hosting

16. Vaihda nopeampaan isännöintiin

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta nopeasti latautuvien sivujeni kautta. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja muut isännät, jotka pakatavat liian monia ihmisiä samaan palvelimeen. On ollut paljon ihmisiä WHO Siirretyt ja lähetetty tulokset päällä Facebook ja Viserrys. piipittää jälkeen piipittää, lähettää jälkeen lähettää, äänestys jälkeen äänestys jälkeen äänestys, nopeampi isännöinti tulee korjata hitaat vasteajat. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

2019-GTmetrix-raportti

2019-Pingdom-raportti

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi parantaa palvelimen vastausajat useita sekunteja. Tässä on muutama henkilö, joka muutti SiteGroundiin ja julkaisi tulokset.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kyselyNäytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress Hosting Poll syyskuun 2018.pngNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up mukana tulee vapaa siirtolaisuus, lavastus, edistynyt välimuisti ja kyky isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek mukana tulee ensisijainen tuki. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän sivulla ominaisuussivu

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin käyttämällä minun tytäryhtiö linkki Lahjoitan sinulle hyvän osuuden ilmaiseksi. Lahjoitan joka vuosi 3000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Joko niin, välttäisin Bluehostia – liittyä joihinkin Facebook-ryhmiin ja nähdä keskustelut, gallupit, tweetit, ja ihmiset WHO Siirretyt Bluehostista SiteGroundiin. En suosittele EIG / Bluehostin suositusta kauhea isännöinti. Tee sinun tutkimus, nähdä ketä Yoast käyttää, ja tulokset ihmisistä, jotka Siirretyt.

Toivon, että tästä oli apua. Jos sinulla on kysyttävää, pudota minulle kommentti.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map