Kuinka vähentää suorittimen käyttöä GoDaddy-palvelussa (AKA-kaistanleveyden rajoitukset / kuristus, joka voi myös aiheuttaa 503-palvelun virheitä)

Jos saat CPU-ylijäämiä GoDaddy-palvelussa, se tarkoittaa, että verkkosivustosi (ja liitännäiset) kuluttavat liian paljon palvelinresurssit.


GoDaddy haluaa tietysti päivityksen, mutta toivottavasti sen jälkeen kun olet lukenut tämän oppaan, sinun ei tarvitse. Näytän sinulle kuinka päivittää PHP 7.2: een, purkaa resursseja Cloudflaren ilmaiseen CDN: ään ja optimoida laajennuksia / kuvia kuluttaaksesi vähemmän resursseja. Käytämme automaattista optimointia, WP-optimointia, sykeohjausta ja Blackhole For Bad Bots -laajennusta sivustosi optimoimiseksi. Siihen asti saatat saada 503 virhettä mikä tarkoittaa vain sitä, että olet ylittänyt suorittimen rajat.

1. Tarkista kaistanleveyden käyttö

Tarkista kuinka paljon kaistanleveys käytät tosiasiallisesti (GoDaddy’s cPanelissa siirry Web-hosting-palveluun > hoitaa > Kaistanleveys). Seuraavaksi tarkista GoDaddyn kaistanleveys rajoja ja vertaa niitä omiin.

Pikavinkit kaistanleveyden vähentämiseksi:

 • Tarkista prosessorin käyttö GoDaddy cPanelissa
 • Päivitä PHP 7.2: een GoDaddy cPanelissa
 • Poista tarpeettomat laajennukset, joissa voit elää ilman
 • Asenna Autoptimize-laajennus optimoidaksesi HTML, CSS, JavaScript
 • Muuta suurten kuvien kokoa pienemmiksi (näytä skaalatut kuvat GTmetrixissä)
 • Pakkaa häviöttömästi kuvia ShortPixel-kuvan optimoinnin laajennuksella
 • Asenna Heartbeat Control, WP-Optimize ja Blackhole for Bad Bots -laajennukset
 • Käytä muita GoDaddy cPanel -työkaluja (esim. AWstats) korkean suorittimen lähteen löytämiseen

2. Ota Hotlink-suojaus käyttöön

Jos sivustollasi on korkealaatuisia kuvia, ihmiset voivat kopioimalla ja liittämällä ne omalle verkkosivustolleen (tai jopa Facebookiin ja muihin sosiaalisiin verkostoihin). Tämä tarkoittaa, että ylläpidät niitä edelleen, mikä imee kaistanleveyden. Näin voit estää tämän käytön hotlink-suojaus joka voidaan aktivoida GoDaddyn cPanel- tai Cloudflare-kaavin suojausasetuksissa.

GoDaddy:

 1. Kirjaudu GoDaddy cPaneliin
 2. Napsauta Suojaus-osiossa Pikalinkkien suojaus ja ota se käyttöön

Cloudflaressa:

 1. Kirjaudu Cloudflare-tiliisi
 2. Mene omaan Raaputa kilpi asetukset
 3. Ota hotlink-suojaus käyttöön

Cloudflare Hotlink-suojaus

3. Päivitä PHP 7.2: ksi

Päivitetään PHP-versioita nopeuttaa sivustosi lataamista (ja parantaa tietoturvaa). Aina kun GoDaddy julkaisee uuden PHP-version, sinun tulisi yrittää päivittää sitä. Valitettavasti monilla WordPress-käyttäjillä on vanhentuneita PHP-versioita, koska GoDaddy EI päivitä sinua automaattisesti, koska se voi rikkoa sivustosi, jos käytät yhteensopimattomia laajennuksia. Näin päivität.

Kuinka päivittää PHP 7.2: een

 1. Kirjaudu GoDaddy cPaneliin
 2. Napsauta Ohjelmisto-osassa Valitse PHP-versio
 3. Vaihda PHP 7.2: ksi
 4. Tarkista verkkosivustoltasi virheiden varalta
 5. Suorita, jos näet virheitä PHP-yhteensopivuustarkistus varmistaaksesi että liitännäiset ovat yhteensopivia
 6. Jos näet edelleen virheitä, palaa aikaisempaan PHP-versioon

Godaddy PHP 7.2

Valitettavasti, jos sinulla ei ole GoDaddy-suunnitelmaa kanssasi cPanel, se ei ole sinulle saatavissa. Monet GoDaddy-asiakkaat eivät ole iloisia tästä, ja heidän isäntänsä käyttämisessä on toinen haitta.

Hyvä isä sanoo:

“PHP 7 on saatavana cPanel-asiakkaille joko jaetussa tai yritysmajoituksessa.”

4. Sykeohjaus

WordPress Heartbeat -sovellusliittymä näyttää reaaliaikaiset laajennusilmoitukset ja muiden käyttäjien muokkaamalla viestiä. Tämä vie palvelinresursseja, ja se tulisi olla rajoitettu tai estää. Asenna Heartbeat Control -laajennus ja rajoita se 60 sekuntiin tai, ihannetapauksessa, poista syke kokonaan.

Sykeohjaus

5. Puhdista tietokanta WP-Optimize -sovelluksella

Tietokanta voi paistua keräämällä roskapostitiedostoja, kuten tarkistusten jälkeisiä versioita, roskapostikommentteja, siirtymävaiheita, pingbacks, trackback-tiedostoja ja muuta roskaa, jotka voidaan puhdistaa WP-Optimize -sovelluksella. Kannattaa puhdistaa tietokanta 1–2 viikon välein ja ottaa varmuuskopio ennen sen tekemistä.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

6. Mustat huonot robotit

Roskapostitiedot ovat tunnettuja verkkosivustojen indeksoinnista ja palvelinresurssien kuluttamisesta. Jos et määritä sääntöjä, joita robotteja noudatetaan (esim. Käyttämällä Blackhole For Bad Bots -laajennusta), ne jatkavat verkkosivustosi indeksointia, ja tulet käyttämään palvelinresursseja (ja rahaa) kirjaimellisesti mihinkään.

Mustaaukko huonoille robotille

Tarkista, lykkääkö roskasisällörobotit sivustosi

 • Asenna Wordfence
 • Siirry Live Traffic -raporttiin
 • Katso kaikkia robotteja, jotka lyövät sivustoasi reaaliajassa
 • Jos et tunnista robotti, Google sen isäntänimi (tarjoaa Wordfence)
 • Katso, ilmoittavatko muut ihmiset botista roskapostiksi (compute.amazonaws.com on yleinen)
 • Estä roskapostitiedot Blackhole For Bad Bots -laajennuksella (voit myös käyttää Wordfencen estävä välilehti tai Cloudflare-palomuurisäännöt estää roskapostin sisältävät robotit niiden isäntänimien avulla… muista käyttää tähtiä, joka estää kaikki robotin muunnelmat)

Estä roskapostikommentit!
Roskapostikommentit kuluttavat myös resursseja. käytän Anti-Spam estää kommentti roskapostin.

7. Poista korkean suorittimen laajennukset

Joidenkin laajennusten tiedetään käyttävän paljon palvelinresursseja ja aiheuttavat CPU: n ylityksiä. Liian monta pluginia (yksi vain yksi korkea CPU-laajennus) voi ehdottomasti tuhota latausajat ja kaistanleveyden käytön. Loin laajan luettelon tunnetuista korkean prosessorin lisäosista, joita sinun tulisi välttää.

Voit myös käyttää GTmetrix’s Waterfall -välilehti löytää hitaita laajennuksia:

Hidas WordPress-laajennus

Tai käytä Kyselymonitori nähdäksesi, mitkä liitännäiset latautuvat eniten:

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

8. Poista käyttämättömät laajennukset + teemat

Poista kaikki käyttämättömät laajennukset:

delete-WordPress-plugins

Ja käyttämättömät teemat:

Poista käyttämättömät WordPress-teemat

9. Automaattinen optimointi

GoDaddyllä on oma sisäänrakennettu välimuistijärjestelmä ja mustalle listalle kaikki välimuistin laajennukset. Ongelmana on, että välimuistin laajennukset tekevät paljon muutakin kuin välimuistin tallentamisen (esim. Minimointi ja Google Font -optimointi). Autoptimize huolehtii suurimmasta osasta näitä sekalaisia ​​optimointeja ja voi korjata monia kohteita GTmetrix / Pingdomissa. Minulla on täydellinen opas automaattisen optimoinnin määrittämisestä, mutta se on melko yksinkertaista:

Autoptimize-Main-asetukset

Autoptimize-Extra-asetukset

10. Käytä CDN-levyä

Cloudflare on ilmainen CDN auttaa purkaa resursseja heille Yli 200 datakeskusta ympäri maailmaa, keventämällä oman palvelimen kuormitusta. Se vähentää myös palvelimen ja vierailijan välistä maantieteellistä etäisyyttä, mikä tekee verkkosivustosi lataamisen paljon nopeammaksi ihmisille, jotka olivat kaukana 1 alkuperäispalvelimesta. CDN: tä suositellaan myös WordPressin optimointioppaassa.

Vaihe 1: Tilaa ilmainen Cloudflare-suunnitelma.

Vaihe 2: Lisää verkkosivustosi ja suorita tarkistus. Tulet sivulle, jolla on 2 nimipalvelimet.

CloudFlare-Nameserver-Dashboard.

Vaihe 3: Vaihda nimipalvelimet GoDaddy-tililläsi Cloudflareen.

Godaddy Cloudflare-nimipalvelimet

11. Optimoi kuvat

GTmetrixissä on 3 ensisijaista tapaa optimoida kuvia, mutta sinun kannattaa tutustua koko WordPress-kuvanoptimointioppaaseeni, joka sisältää 20 tapaa optimoida kuvia.

image-optimointi

Tarjoa skaalattuja kuvia

Määritä kuvan mitat

imagify-WordPress-image-optimointi

12. Tyhjennä levytila

Sinun tulisi yrittää jättää noin 20% GoDaddy-levytilasta tyhjäksi. Varmista, että optimoit kuvia, poistat käyttämättömät kuvat, laajennukset, teemat ja muut verkkosivustosi tiedostot.

13. GoDaddyn nopeusrajoitukset

Mikään vakava verkkosivusto ei saa käyttää GoDaddy-ohjelmaa isännöintiin. Se on tarkoitettu lähinnä aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosivustonsa ja ovat huolissaan yhdestä asiasta – hinnasta. Mutta tämän mukana tulee nopeusrajoitukset, jotka heijastuvat palvelimen vastausaikoissa, GTmetrix- ja Pingdom-raporteissa.

 • GoDaddy julkaisee hitaasti PHP-versioita (ja ovat saatavana vain cPanel-suunnitelmissa)
 • GoDaddy-mustan listan välimuistin laajennukset (mikä voi parantaa nopeutta enemmän kuin Automaattisoida)
 • GoDaddy käyttää vanhentuneita palvelinlaitteita, mikä johtaa palvelimen vasteaikojen hidastumiseen
 • GoDaddy asettaa liian monet ihmiset samaan palvelimeen, mikä johtaa hitaisiin vastausaikoihin
 • Siksi heidän isäntä on niin halpaa, koska 100s ihmisillä on sama palvelin

Hidas Godaddy

Godaddy-palvelimen vasteaika

Hidas palvelimen vastausaika Godaddyssa

Godaddy-palvelimen vastausajat

Hidas Godaddy-palvelimen vasteaika

Godaddy: n hallinnoima WordPress-hosting-palaute

14. Hanki parempi hosting (GoDaddy Sucks)

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta nopeasti latautuvien sivujeni kautta. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja muut isännät, jotka pakatavat liian monia ihmisiä samaan palvelimeen. On ollut paljon ihmisiä WHO Siirretyt ja lähetetty tulokset päällä Facebook ja Viserrys. piipittää jälkeen piipittää, lähettää jälkeen lähettää, äänestys jälkeen äänestys jälkeen äänestys, nopeampi isännöinti tulee korjata hitaat vasteajat. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

2019-GTmetrix-raportti

2019-Pingdom-raportti

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi parantaa palvelimen vastausajat useita sekunteja. Tässä on muutama henkilö, joka muutti SiteGroundiin ja julkaisi tulokset.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kyselyNäytä kysely

2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress Hosting Poll syyskuun 2018.pngNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround-hosting-suunnitelmat

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up mukana tulee vapaa siirtolaisuus, lavastus, edistynyt välimuisti ja kyky isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek mukana tulee ensisijainen tuki. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän sivulla ominaisuussivu

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X1f621; Mikä aiheuttaa CPU-ongelmia?

Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hosting-suunnitelmasi ei pysty käsittelemään verkkosivustosi ja laajennuksen resurssien kulutusta. Ainoa tapa korjata tämä on lisätä prosessoria (päivittää isännöintisuunnitelma) tai optimoida verkkosivustosi ja laajennuksesi kuluttamaan vähemmän prosessoria, jotta ne kuuluvat sinun rajoihisi.

&# X1f621; Onko GoDaddy ongelma?

GoDaddy arvioitiin erittäin heikosti Facebook-ryhmissä, ja he ovat yksi WordPress-yhteisön suosituimpia isäntiä. Heidän verkkotunnuksensa ovat hienoja, mutta palvelimet ovat täynnä ja hitaita. Tämä on tunnettu isäntäyhteisössä.

&# X1f621; Mitkä ovat 3 helppoa tapaa ratkaista CPU-ongelmat?

Päivitä korkeampi PHP-versio GoDaddy-tililläsi, poista kaikki hitaasti ladattavat laajennukset ja lopuksi siirry pois GoDaddystä.

&# X1f621; Päivittää suunnitelmani auttaa?

Voi, mutta on myös ollut paljon raportteja siitä, että GoDaddy-asiakkaat saavat edelleen suorittimen ongelmia päivittäessään kalliimpaan isännöintisuunnitelmaan. Suosittelen verkkosivustosi optimointia. Päivitä suunnitelmat sitten vain, jos saat edelleen virheitä. Tai tutustu muihin hosting-vaihtoehtoihin.

&# X1f621; Kuinka löydän hitaimpia liitännäisiäni?

Suorita sivustosi GTmetrix-palvelun läpi ja katso Vesiputous-välilehteä nähdäksesi, mitkä laajennukset vievät pisimpään lataamiseen. Voit käyttää Query Monitor -laajennusta myös hitaiden laajennusten löytämiseen ja välttää lopuksi 65 tai useamman yleisen hitaan laajennuksen luetteloni.

Toivon, että tämä opetusohjelma oli hyödyllinen! Pudota minulle rivi, jos sinulla on kysyttävää.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map