Kuinka vähentää suorittimen käyttöä HostGatorissa (kaistanleveysrajat / kuristus, mikä aiheuttaa 503-palvelun virheitä)

Kaistanleveysrajoitukset tapahtuvat, kun hosting-suunnitelmassasi ei riitä palvelinresurssit tilillesi, jotta voit asentaa laajennuksia, kuvia, teemoja ja muita asioita, jotka saattavat aiheuttaa korkean suorittimen. Voit käyttää AWStats (sisäänrakennettu HostGator cPaneliin) ja Query Monitor -laajennus lähteen löytämiseksi, mutta tässä opetusohjelmassa hahmotellaan yleisimmät ratkaisut (minulla oli CPU-arvot itsessään).


HostGator on kauhea vain pään yläpuolella. Ne rajoittaa prosessorin käyttöä ja palvelimen vastausajat ovat hitaat. Katsokaa vain Facebook-kyselyt tai lukea joitain keskusteluja WordPress-hosting Facebook-ryhmä. He omistavat EIG ja ovat menneet täysin alamäkeen. Jos haluat lopettaa kaistanleveysrajojen ylittämisen, tämä opas auttaa, mutta vaihtaisin SiteGround- tai Cloudways-palveluihin. käytän SiteGround (voit katsella GTmetrix /Pingdom raportti kanssa <1s latausajat).

1. Päivitä PHP 7.2: ksi

Päivitys PHP 7.1- tai 7.2-versioon voi tehdä sivustostasi huomattavasti nopeamman ja vähentämään prosessorin käyttöä. Tämä pätee erityisesti, jos et ole päivittänyt PHP-versioita jonkin aikaa (tai et ole koskaan tehnyt sitä).

Vaihe 1: Valitse PHP-valitsin HostGator cPanel -sovelluksessa.

HostGator-PHP-valitsin

Vaihe 2: Valitse uudempi PHP-versio (mitä korkeampi, sitä nopeampi).

HostGator PHP -päivitys

Vaihe 3: Tarkista verkkosivustosi virheiden varalta. Jos näet virheitä, käytät todennäköisesti laajennuksia, jotka eivät ole yhteensopivia uuden PHP-version kanssa. Suorita tässä tapauksessa PHP-yhteensopivuustarkistuksen laajennus nähdäksesi mitkä laajennukset eivät ole yhteensopivia. Sinun on joko poistettava nämä laajennukset (ja korvattava ne paremmin ylläpidettävillä plugineilla) tai palautettava aiempaan PHP-versioon.

PHP-yhteensopivuus-Checker

Vaihe 5: Nauti verkkosivustostasi, jonka pitäisi olla paljon nopeampi.

WordPress PHP -vertailut

2. Lataa resurssit Cloudflare CDN: ään

purkamista raskaita tiedostoja Cloudflare’siin Yli 200 datakeskusta vähentää huomattavasti oman palvelimen kuormitusta. Cloudflaren CDN on ilmainen ja melko helppo asentaa, seuraa vain alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Tilaa Cloudflare (ilmainen suunnitelma).

Vaihe 2: Suorita skannaus ja tulet lopulta sivulle, jolla on 2 nimipalvelinta.

CloudFlare-nimipalvelimet

Vaihe 3: Kirjaudu sisään HostGator-tiliisi > verkkotunnukset > Vaihdevaihtoehto > Vaihda nimipalvelimet.

Vaihe 4: Korvaa HostGatorin nimipalvelimet Cloudflaren sinulle toimittamilla.

HostGator-nimipalvelimet

3. Hallitse WordPress Heartbeat -sovellusliittymää

WordPress Heartbeat -sovellusliittymä toimii automaattisesti hallintapaneelin taustalla. Se näyttää reaaliaikaiset laajennusilmoitukset, kun muut käyttäjät muokkaavat viestiä ja muita resursseja nälkäisiä tehtäviä. Tämä tuottaa pyynnön 15–30 sekunnin välein, joten on parasta poistaa se käytöstä kaistanleveyden säästämiseksi. Asenna Heartbeat Control -laajennus ja aseta se 60s tai parempana, poista se kokonaan käytöstä.

Jotkut välimuistin laajennukset pitävät WP Rocketilla on vaihtoehto sydämen sykkeen hallintaan.

WP-raketti-Heartbeat-Control

4. Puhdista tietokanta

Paisunut tietokanta voi hidastaa verkkosivustoasi ja kuluttaa myös kaistanleveyttä. Asenna WP-Optimoi laajennus ja ajoita se toimimaan 1-2 viikon välein, pitämällä tietokanta mukavana ja puhtaana.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

5. Käytä suurta välimuistin laajennusta

Kaikki 3 ovat erittäin tärkeitä:

 • Jos käytät välimuistin laajennusta
 • joka välimuistin laajennus, jota käytät
 • Olipa asetukset on määritetty optimaalisesti

Jos sinulla on varaa 49 dollaria / vuosi, WP-raketti sai luokituksen # 1 välimuistin laajennuksen useissa Facebook-kyselyissä. Tämä johtuu siitä, että mukana on monia ominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole (katso alla). Muutoin joudut asentamaan noin 6 ylimääräistä laajennusta näiden ominaisuuksien hankkimiseksi, kun WP Rocketilla on kaikki sisäänrakennetut, mikä vähentää sivustosi laajennusten määrää. Jos käytät toista välimuistin laajennusta, sinun kannattaa tutkia, mitkä ominaisuudet tietyn välimuistin laajennuksen mukana toimitetaan, ja asentaa nämä laajennukset, jos se ei tue niitä.

 • Tietokannan puhdistus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää WP-optimointi)
 • Sydämen sykeohjaus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä Sykeohjaus)
 • Laiska lataa kuvia / videoita (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä WP YouTube Lyte)
 • Isännöi Google Analyticsia paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS Analyticsille)
 • Isännöi Google-fontteja paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS kirjasimille, tai SHGF)
 • Integrointi Cloudflare + muiden CDN-levyjen kanssa (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää CDN-käyttöönottaja)

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

WP Rocketilla on enemmän ominaisuuksia kuin muilla välimuistin laajennuksilla:

WP-Rocket-ominaisuudet

Jos sinulla ei ole varaa WP Rocketiin, suosittelen kumpaakin Nopea suorituskyky tai WP-nopein välimuisti.

6. Määritä välimuistin optimaaliset asetukset

Kirjoitin ohjeita suosituimmista välimuistin laajennuksista. On erittäin tärkeää määrittää nämä optimaalisesti… Jopa 1 yksinkertainen asetus (esim. Esinevälimuisti) voi vaikuttaa suuresti latausaikoihin.

 • WP-rakettiopetus (suositeltu palkkio)
 • Swift Performance Tutorial (suositus ilmainen)
 • WP: n nopeimman välimuistin opetusohjelma
 • W3 Koko välimuistin opetusohjelma
 • WP Super-välimuistin opetusohjelma
 • Optimoi opas

7. Poista korkean suorittimen laajennukset

Liian monta laajennusta (tai yksi ainoa korkea suorittimen laajennus) voi nopeuttaa kaistanleveyden käyttöä. Yleisiä korkean suorittimen prosessorin laajennuksia ovat sosiaalinen jakaminen, tilastotiedot, varmuuskopiointi, live-chat, sivunmuodostajat ja niihin liittyvät post plugins. Sinun on joko poistettava ne, korvattava ne kevyillä plugineilla (joudut ehkä tekemään tutkimusta) tai tarvitset isännöintisuunnitelman, jolla on tarpeeksi palvelinresursseja niiden mukauttamiseksi. Kiitos Ivica WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää tämän aloittamiseksi lista.

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

Voit käyttää myös GTmetrix Waterfall -välilehteä (tai Kyselymonitori) löytääksesi hitaimmat liitännäksesi:

Hidas WordPress-laajennus

Jos aiot käyttää resursseja nälkäisiä laajennuksia, sinun on väistämättä päivitettävä HostGator-suunnitelmasi (heidän liiketoimintasuunnitelma on parempi, heidän VPS on vielä parempi, mutta jos käytät sellaista rahaa, saat paremman palvelun SiteGroundin, Cloudwaysin, Kinsnan tai WP Moottorin kanssa).

8. Poista ulkoiset resurssit

Ulkoiset resurssit ovat melkein väistämättömiä. Upottamalla YouTube-video, twiitti, käyttämällä sosiaalista laajennusta, joka yhdistää Facebookiin, Google Fonteihin, ajaa AdSenseä … Nämä tuottavat ylimääräisiä pyyntöjä ja todennäköisesti näkyvät GTmetrix / Pingdom -raporteissasi. Tässä on joitain nopeita vinkkejä:

Esihaku DNS-pyynnöt
Tapauksissa, joissa sinun on käytettävä ulkoisia resursseja, voit hakea ne etukäteen. Tämä auttaa selaimia ennakoimaan niitä ja lataamaan ne nopeammin. Luke loi mukavan luettelon yleiset verkkotunnukset esihausta mukaan lukien Google Maps, kirjasimet, Analytics, YouTube (videoita upotettaessa), Disqus ja muut.

Prefetch-DNS-pyynnöt-List

WP Rocketilla on mahdollisuus esihakuun:

Prefetch-DNS-pyynnöt

Muutoin voit lisätä sen otsikkoosi:

9. Tarjoa skaalattuja kuvia

Jos näet näytä skaalatut kuvavirheet GTmetrixissä se tarkoittaa, että sinun täytyy muuttaa isojen kuvien kokoa. GTmetrix kertoo, minkä kuvien kokoa on muutettava ja niiden oikeat mitat, mutta se näyttää vain optimoimattomat kuvat yhdelle testattavalle sivulle. Jos sinulla on yhteiset kuvan mitat (liukusäätimet, widgetit, karuselli, täysleveä blogin kuvat), voit luoda huijauskoodin niiden kaikilla mitoilla. Rajaa tai kokoa kuvia ennen niiden lähettämistä. Tämä säästää aikaa ja prosessoria.

Tarjoa skaalattuja kuvia

10. Pakkaa häviämättä kuvia

Tämä tarkoittaa, että sinun on hävittämättä pakattava niitä (ShortPixel on suuri). Aseta pakkaustaso ja optimoi sitten pari kuvaa mediakirjastostasi varmistaaksesi, että olet tyytyväinen laatuun. Jos kyllä, voit optimoida kuormien joukot ja pakata kuvat automaattisesti lataamisen yhteydessä.

optimoida-kuvia-gtmetrix

11. Estä roskapostit

Nämä ovat tavallista yleisempiä kuin luulet.

compute.amazonaws.com lyö sivustooni 3 sekunnin välein ja tyhjensi suorittimen kirjaimellisesti mistään. Jos et ole tarkistanut nähdäksesi, mitkä robotit hyökkäävät sivustoosi, tekisin 100% tämän.

Asentaa Wordfence ja käytä heidän suora liikenneraportti nähdäksesi kaikki robotit, jotka lyövät sivustoasi reaaliajassa.

Live-liikenne-raportti-Wordfence

Kirjoita kaikki epäilyttävät isäntänimet ja napsauta sivustoasi usein. Google heille ja katso, ilmoittavatko muut ihmiset heistä roskapostina. Jos kyllä, siirry Wordfencen Estämisasetuksiin (voit käyttää myös Cloudflare-palomuurisäännöt) ja estää roskapostit täällä. Varmista, että käyttäjä tähdellä estää kaikki robotin muunnelmat. Tarkista estoloki ja katso robotit tukkeutuvat. Jos sivustoosi löydettiin usein roskapostia, se voi säästää paljon kaistanleveyttä.

Wordfence-esto-sääntö

Wordfencellä on myös luokitusrajoitukset. Tämä estää / estää indeksointirobotteja (ja ihmisiä) tekemästä liiallisia pyyntöjä, estää vääriä Google-indeksoijia ja parantaa 404 sivun turvallisuutta. Alla olevat asetukset ovat samat, joita Wordfence suosittelee niiden nopeutta rajoittavilla sivuilla.

Wordfence-nopeutta rajoittava

Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti asentaa Mustaaukko Bad Bots -laajennukselle.

Mustaaukko huonoille robotille

12. Ota Hotlink-suojaus käyttöön

Hotlink-suojaus estää ihmisiä kopioimasta teidän kuvia ja liittämällä ne päälle heidän verkkosivusto, joka kuluttaa kaistanleveyttä, koska olet edelleen ylläpitämässä näitä kuvia. Näin tapahtuu yleensä vain, jos verkkosivustollasi on korkealaatuisia kuvia (esim. Valokuvaus). Seuraa näitä ohjeet:

 1. Kirjaudu sisään cPaneliin ja napsauta HotLink Protection.
 2. Varmista, että suojattava verkkotunnus on ”URL-osoitteet pääsyn sallimiseksi” -ruudussa..
 3. Kirjoita ruutuun, jonka nimi on Estä näiden laajennusten suora käyttö, laajennukset, joita haluat estää.
 4. Suosittelemme, että valitset ”Salli suorat pyynnöt” -valintaruudun..
 5. Ohita “Uudelleenohjaus tähän URL-osoitteeseen” -ruutu ja paina Lähetä.

Cloudflare on myös vaihtoehto hotlink-suojaus että kaavin suojausasetukset:

Cloudflare Hotlink-suojaus

13. Tarkista AWstats, jotta löydät korkean suorittimen lähteen

AWstats on sisäänrakennettu HostGator cPanel -sovelluksen tilasto-osaan ja voi auttaa sinua tunnistamaan korkean suorittimen lähteen. Se kertoo tarkalleen, kuinka paljon kaistanleveyttä botit, kuvat ja muut elementit kuluttavat. Muista, että voit estää roskapostit Wordfencen tai Blackhole For Bad Bots -laajennuksen avulla, ja voit optimoida kuviasi työkaluilla, kuten GTmetrix ja ShortPixel.

Robotit-Spiders-Kaista

14. Tarkista palvelimen vastausajat

Hitaat palvelimen vasteajat eivät ole koskaan hyviä CPU: lle, latausaikoille tai mille tahansa muulle. Suorita sivustoasi Google PageSpeed ​​Insights ja tarkista parantaa palvelimen vasteaikaa näkyy raportissasi.

Suorittimen ja palvelimen vasteajat kulkevat käsi kädessä. Jos olet käynyt läpi opetusohjelmani ja sinulla on edelleen korkea suorittimen käyttö HostGatorissa, tiedät todennäköisesti mikä ongelma on – se on HostGator.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

15. Hanki parempi hosting

HostGator imee.

Niiden arviointi oli erittäin huono Facebook-kyselyissä ja ihmiset valittavat jatkuvasti palvelimen hitaasta vastausajasta, kaistanleveysrajoista ja tietysti huonosta tuestaan ​​ja käyttöaikaansa.

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta nopeasti latautuvien sivujeni kautta. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja muut isännät, jotka pakatavat liian monia ihmisiä samaan palvelimeen. On ollut paljon ihmisiä WHO Siirretyt ja lähetetty tulokset päällä Facebook ja Viserrys. piipittää jälkeen piipittää, lähettää jälkeen lähettää, äänestys jälkeen äänestys jälkeen äänestys, nopeampi isännöinti tulee korjata hitaat vasteajat. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

2019 hosting-kyselyNäytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi parantaa palvelimen vastausajat useita sekunteja. Tässä on muutama henkilö, joka muutti SiteGroundiin ja julkaisi tulokset.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Olen heidän päällään puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma kanssa .5s latausaika GTmetrixissä…

2019-GTmetrix-raportti

OMM-On-SiteGround

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän sivulla ominaisuussivu

SiteGround-palvelin-Resources-Chart

Lue itse:

HostGator-palvelimen vasteaika

HostGator-palaute

HostGator-vs-SiteGround

HostGator-To-SiteGround

Suosikki-Web-Host

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Mikä aiheuttaa korkean suorittimen?

Korkean suorittimen syynä ovat yleensä hidas palvelin, resursseja nälkäiset laajennukset, verkkosivustoliikenteen lisääntyminen, joka ei käytä CDN: tä, ja verkkosivustot, joita ei ole optimoitu nopeudelle.

&# X2705; Kuinka vähennät prosessoria?

Päivitä HostGator cPanel -sovelluksen korkeimpaan käytettävissä olevaan PHP-versioon, määritä välimuistin laajennus (suosittelen WP Rocket), määritä Cloudflaren ilmainen CDN, asenna Heartbeat Control -laajennus, puhdista tietokanta WP-Optimize -sovelluksella ja yhdistä laajennukset.

&# X2705; Mitkä ovat HostGatorin suorittimen rajat??

HostGatorin CPU-resurssisivulla he tallentavat, että niillä on 25% suorittimen käyttöraja, ja että et voi ylittää tätä rajaa enempää kuin 90 sekuntia.

&# X2705; Onko HostGator ongelma?

HostGator arvioitiin huonosti Facebook-kyselyissä, ja sillä tiedetään olevan hitaita palvelimia, jos teet tutkimusta Facebook-ryhmissä. Katso ihmisiä, jotka ovat siirtyneet HostGatorista toisiin isäntiin, ja näet, että vaihtoehtoja on ehdottomasti parempia.

&# X2705; Korjaavatko vaihtavat isännät suorittimen ongelman??

Jokaisella isännällä on suorittimen rajoitukset. Sinun on opittava, kuinka paljon prosessorisi potentiaalisesti uusi isännöintisuunnitelmasi tulee, ja vertaa sitä nykyiseen HostGator-suunnitelmaan. Jos siinä on enemmän, sen pitäisi korjata ongelma.

Toivottavasti tämä auttoi.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map