Обзор на облачен хостинг на SiteGround – използвам го от март 2016 г. И докато е $ 80 / месец, аз също съм много щастлив

От март 2016 г. съм в облачния хостинг на SiteGround.


Надградих от техните полу-посветен план на GoGeek което е достатъчно за много сайтове със среден трафик, но исках моята да се зареди още по-бързо. След всичко, Скорост на WordPress е моят thang.

Имаше няколко моментални разлики, когато преминах в облак …

Ако имате въпроси относно облачния хостинг на SiteGround (или който и да е техен план), пуснете ми коментар. Аз съм с тях повече от 2 години и пиша за хостинг на WordPress често.

1. Да, всъщност използвам облачния хостинг на SiteGround

Ето имейла, който получих при надграждането си …

SiteGround-Cloud хостинг-мейл

2. Какво е облачен хостинг?

Определение:

Позволява неограничен брой машини да действат като една система. Други хостинг решения (споделени или посветени) зависят само от една машина, докато сигурността в облачен хостинг е гарантирана от много сървъри. Облачната технология позволява лесно интегриране на допълнителни ресурси, като пространство или RAM, и по този начин дава възможност за растеж на уебсайтове.

Определение на SiteGround

Облачният хостинг понякога може да се представи по-добре от посветен хостинг решения

SiteGround Cloud Tutorial

Това означава, че вашият сайт ще има свой собствен изолирани ресурси и няма да бъдат засегнати от проблеми, които се случват със сайтове, с които иначе бихте споделяли сървъри. Тези изолирани ресурси плюс по-висока CPU + RAM подобряват скорост, сигурност и боравене с шипове на трафика.

Споделен хостинг
Споделяте сървъри със стотици други уебсайтове, което намалява производителността. Това е добре за по-малките уебсайтове на $ 3.95 / месец бюджет, но не е идеален, ако искате по-добра скорост, сигурност и надеждност.

Облачен хостинг
Вашият уебсайт е хостван в мрежа от сървъри за разлика от един единствен сървър. Ако един не успее, другите ще компенсират. при $ 80 / месец можете да очаквате по-добри времена за натоварване, сигурност и време на каране по време на трафика.Полу-посветен хостинг
Наричан още от плана на GoGeek на SiteGround, полу-посветен е 4 пъти по-бърз от обикновения споделен хостинг за само $ 11.95 / месец. Това е отличен план за тези, които не искат да плащат $ 80 / месец за облачен хостинг.

Специализиран хостинг
Основно за уеб сайтове с голям трафик, изискващи мощни процесори и RAM. Ценообразуването на SiteGround е $ 229 / месец и се предлага с ВИП поддръжка, включваща текущи актуализации на софтуера, денонощно наблюдение и бърза техническа помощ.

За кого е?
Най- приложения зависи от вашия сайт, но обикновено е за хостинг в облака сайтове със среден трафик които могат да имат 100 потребители онлайн едновременно. Или изпълнявате сложен сайт, който се нуждае от повече CPU, RAM и дисково съхранение от споделените хостинг планове. Това е за гладни за ресурси приложения и уебсайтове, които се нуждаят от специални настройки на сървърната конфигурация, като PHP работи като модул Apache. Или за мен е, ако искате да изведете сайта си до следващото ниво на скорост, време и сигурност.

3. 2 CPU, 4GB RAM, 40GB SSD пространство

Облачният хостинг на SiteGround се предлага с 2CPU + 4GB RAM по подразбиране. Това трябва да е достатъчно за повечето сайтове, но ако използвате сайт с голям трафик или просто се нуждаете от повече ресурси, за да ускорите сайта си и да компенсирате трафика, можете да влезете в своя cPanel и да добавите още (напр. През пиковите сезони). Можете също така да зададете своя план autoscale ако вашите сървъри се нуждаят от него (и получете известие, ако има).

SiteGround-Cloud хостинг-Ценообразуване

процесор – (централни процесори) обработват и изпълняват програми. Когато на вашия уебсайт се отправят множество заявки, те се редят на опашка в ред. Множество процесори ги обработват по-бързо, като по този начин правят уебсайта ви по-бърз. Мислете за това като Intel Core i7 за вашия компютър, само за вашия уебсайт. 2 процесора обикновено са в изобилие, но с облака винаги имате възможност за надграждане.

RAM – временно съхранява данни и инструкции за команди, след което ги препраща заедно за изчисляване. Точно както бихте добавили допълнителен слот RAM към вашия лаптоп, добавянето на RAM към вашия план за хостинг в облак е едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да се зареди по-бързо зареждането на уебсайта ви.

съхранение – проверете колко място за съхранение използвате в текущия си хостинг план (обикновено се намира в cPanel). След това добавете необходимата сума към вашия план за хостинг в облак.

Надграждане по всяко време – можете да наблюдавате паметта си в SiteGround Cpanel за да видите дали вашият сървър е стресиран (той винаги е на границата на вашите граници). Ако това се случи, можете повече RAM или CPU, ако е необходимо. Тогава минималният им план беше само 2 GB RAM и аз надградих до 4GB:

Хостинг-Memory-Usage

4. Ресурси за автоматично мащабиране, за да компенсирате трафика с шипове

Ако имате пикови сезони или искате да компенсирате скокове на трафика, имате опцията да зададете вашия облачен хостинг акаунт autoscale (увеличете CPU + RAM), ако уебсайтът ви получи голям обем трафик. В противен случай сайтът ви ще работи много бавно или ще се затвори (като споделен хостинг).

За да направите това, влезте в своя SiteGround cPanel и щракнете върху Автоматично скалиране …

облак autoscale

След това просто създайте събитие въз основа на вашите нужди …

SiteGround-облак autoscale

5. Без CPU Overges или Overclocking вашия сървър

В с Споделен хостинг на SiteGround е вашият уебсайт може да бъде временно затворен поради CPU overges. Това означава, че сте надвишили лимита на ресурсите на вашия план и може да бъде причинен от инсталиране на лоша приставка, активиране на CDN (мрежа за доставка на съдържание), каквато бихте в W3 Total Cache, или просто лош код. Това всъщност ми се случи, когато бях на споделен хостинг.

НЯМА вероятност да получите това на облачен хостинг (CPU превишения обикновено се случват на сайтове със среден трафик, използващи споделен хостинг). Въпреки че можете да избегнете това чрез намаляване на екзекуциите, Ограниченията на CPU на SiteGround за споделени планове често не са достатъчни за тези сайтове със среден трафик.

облак хостинг-CPU-ресурси

6. Изолираните ресурси означават по-добри времена и сигурност

Тъй като не споделяте сървъри с други уебсайтове, няма да получите ефект, ако нещо се обърка с техните. При облачния хостинг има много по-малък риск да се сблъскате с технически проблеми.

7. Допълнителни функции, които идват с облачен хостинг

Облачният хостинг на SiteGround предлага следните функции:

 • Архивите
 • Приоритетна подкрепа
 • Автоматични актуализации
 • Безплатна хостинг миграция
 • обратно & реставрационна услуга
 • Неограничен хостван уебсайт
 • Поддръжка, свързана с WordPress
 • Голямо количество хранилище за имейл
 • Сигурност и предотвратяване на спам
 • 4 центрове за данни да избера от
 • SiteGround на скоростна технология
 • SiteGround на ъптайм технология
 • SSD (твърди устройства) за скорост
 • CDN (мрежа за доставка на съдържание) за скорост
 • NGINX сървъри, HTTP / 2, PHP7 и HHVM за скорост
 • Безплатно име на домейн, SSL, автоматични актуализации на WordPress, съхранение на имейл

Плюс всичко, изброено в SiteGround страница за облачен хостинг:

облак хостинг-функции

8. Как намалих времето за натоварване до .4 секунди в Pingdom

Написах доста популярен урок за оптимизиране на скоростта на WordPresss, но вашите приставки за кеш и хостинг са двата основни фактора. Ако можете да пуснете $ 49 на WP ракета беше # 1 добавка за кеш-памет в тази анкета във Facebook и е лесна за настройка с помощта на моя WP Rocket урок което също ви показва как да добавите CDN на Cloudflare + StackPath. Комбинирайте това с облачния хостинг на SiteGround и уебсайтът ви трябва бързо да се зарежда. Ако предпочитате да използвате безплатен кеш плъгин, аз също имам урок за WP най-бързият кеш и W3 Общ кеш (2-те най-високо оценени БЕЗПЛАТНИ кеш приставки). Бих използвал един от тези над SiteGround SG CachePress плъгин тъй като ме постигнаха по-добри резултати.

Ето моя уебсайт …

OMM-On-SiteGround

И има a .Време за зареждане в Pingdom 4s

Pingdom Load Times

9. Какво говорят другите хора за CloudGround Cloud

@SiteGround вашия облачен хостинг скали. Наистина е забележимо подобрение спрямо GoBig. Има ли iPhone приложения, които да поддържат проверка на сървъра perf?

– Андрю (@andrewmcsweeney) 24 октомври 2015 г.

@SiteGround Един месец приключи на площадката .. Щастливо обновихме нашите пакети за хостинг в облак .. :) Благодаря ви много..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 ноември 2016 г.

.@SiteGround е наш #Website #Hosting Бог! Току-що надградена до услугата Business Cloud с две CPU ядра и сайтът ми лети! Благодаря!

– телевизия на реалността (@ RealityCrowdTV) 11 март 2015 г.

Благодаря @siteground за надграждане на моя хостинг акаунт: сериозно подобряване на производителността! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Саймън Клоостра (@simonkloostra) 18 март 2014 г.

Току-що се регистрирахте @SiteGround облак, за да се отдалечите от @hostmonster/@bluehost. Благодаря @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Майкъл Торбърт (@michaeltorbert) 26 февруари 2016 г.

@Siteground издухвайки водата с HHVM в техните планове за облачен хостинг https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #cloud

– Джонатан Грифин (@thebesthostnews) 23 май 2015 г.

Напуснах Hostgator след 10 години. Сега премествате всичко към облачния хостинг на Siteground.

– Сю Брид (@sueken) 15 септември 2015 г.

Трябва #управлявана #WordPress #hosting ? @SiteGround Нов мащабируем облак #vps е страхотно. Използвам го за всички мои wp сайтове. http://t.co/dcxNBZJxci

– Марк Сайръс (@markcy_) 30 април 2015 г.

Обичам го! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano добре, че сменихме нашите @SiteGround пакет към облачното им решение :). Трафик на уебсайт!

– Манолис Сфинаролакис (@AverageJoeVC) 4 март 2015 г.

@EricHamm премина към a @SiteGround облачни vps и производителност и поддръжка е наистина страхотно!

– Ханс Сулфс (@Photastic) 11 октомври 2014 г.

@gsterling Аз съм огромен привърженик на #managedwordpresshosting Маховикът е страхотен, но съм ползвал @SiteGroundоблачен хостинг и го обичам.

– Крис Рачфорд (@prodentite) 14 юли 2016 г.

10. Заключение: Това е бомбата, ако можете да потърсите 80 долара на месец

Не забравяйте, че SiteGround ще мигрира вашия хостинг безплатно, така че всичко, което трябва да направите, е да изберете своя план, след което да им изпратите вашата информация за вход. Можете също така да ги позвъните директно на 1-866-605-2484.

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Ако използвате сравнително по-малък уебсайт и търсите да подобрите времето за зареждане, без да плащате 80 долара на месец, техните План GoGeek е по-евтин ($ 11.95 / месец) и е полу-посветен хостинг, който ви предоставя 4 пъти повече сървърни ресурси от другите им споделени хостинг планове. Така че, ако облачният хостинг на SiteGround е разбиващ бюджет, опитайте GoGeek … винаги можете да надстроите!

Вижте облачния хостинг на SiteGround

Разгледайте и другите ми отзиви на SiteGround

СтартиранеGrowBigGoGeekоблак

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map