Преглед на електронната търговия на SiteGround – сайтовете за WooCommerce обикновено изискват повече ресурси, така че отидете с GrowBig или GoGeek

Разглеждаме сайта на SiteGround хостинг на електронна търговия?


Не, моят сайт не е електронна търговия, но ако прегледате StartUp срещу GrowBig срещу GoGeek сравнителна таблица можете да видите разликата. Получавате безплатна инсталация и Да шифроваме SSL с ВСИЧКИ планове на SiteGround, 1 година от wildcard SSL с GrowBig и Съответствие с PCI с GoGeek.

Извън тези функции за електронна търговия, основната разлика между плановете е GrowBig, а GoGeek ви позволява да хоствате неограничени уеб сайтове (където StartUp можете да хоствате само 1). GrowBig и GoGeek също се предлагат с повече сървърни ресурси (които правят сайта ви да се зарежда по-бързо) и включват приоритетна поддръжка. И двете предлагат повече уеб хранилище, 30 дневни архиви (вместо 1), разширено кеширане за SiteGround SuperCacher плъгин, и GoGeek идва с постановка което ви позволява да създавате демо уебсайтове за тестване на нови дизайни и код преди стартирането.

Има няколко други разлики, които ще разгледам в този преглед на електронната търговия на SiteGround. Но ако приемем, че сте готови да продължите с SiteGround (което трябва да бъдете, тъй като те са тези # 1 оценен домакин в тази анкета във Facebook) … ще избирате между техния план за стартиране, GrowBig или GoGeek. Освен ако не искате да използвате техните облачен хостинг което е 80 долара / месец.

SSL сертификати

Ето списък на SiteGround SSL сертификати но ще прегледам всеки от тях …

Да шифроваме SSL – безплатно на всички планове на SiteGround. Можете да активирате Да шифроваме в cPanel.

SiteGround-ви позволява криптиране--SSL

Wildcard SSL – $ 82 / година и осигурява поддомейни. GrowBig / GoGeek идват с 1 свободна година.

EV SSL – $ 499 / година и ви дава този зелен цвят на вашия https. Той също така защитава информацията за пътя му между браузъра и крайната дестинация – сървъра, чрез криптиране.

SiteGround-SSL сертификати

SSL-та на трети страни – можете да ги инсталирате чрез вашия SiteGround cPanel.

PCI съответствие за защита от измами

PCI съответствие – „индустрията на разплащателни карти“ предлага на хората унифициран подход за запазване на информацията за притежателя на кредитната карта за всички видове кредитни карти, предотвратявайки измама, пропукване и различни други заплахи и уязвимости за сигурността. Това е включено в Хостинг на GoGeek на SiteGround но мога да поискам и други планове, просто не съм сигурен колко струва.

Поддържани диаграми за пазаруване + безплатна инсталация

SiteGround поддържа следното колички за пазаруване и предлага a безплатна инсталация с покупката на всеки хостинг план. По-долу са специфични за електронната търговия хостинг планове, уникални за всяка количка, но те са почти еднакви. По-добре е да научите разликата между StartUp срещу GrowBig срещу GoGeek, която ще обясня. Тук са Често задавани въпроси за пазаруване.

SiteGround-пазаруване-колички

По-бързо време за зареждане: Моят сайт се зарежда под по-малко от 1 часа

Аз съм домакин на SiteGround GoGeek и сайтът ми се зарежда под 1 часа. Ето моят доклад за Pingdom

2019-Pingdom-Доклад

Това е така, защото клиентите на SiteGround имат най-бързото средно време за зареждане около…

SiteGround-зареждане на страниците пъти

SiteGround Speed ​​Technology – SiteGround използва най-добрата технология за скорост, включително SSD (твърди дискове), NGINX сървъри, HTTP / 2 сървъри, и други функции, изброени в тях страница за технология за скорост. Аз хоствам множество сайтове в SiteGround и всички те се зареждат под 1 сек.

Cloudflare CDN – Хостингът за електронна търговия на SiteGround идва с Безплатен CDN на Cloudflare до които можете да получите достъп в техния cPanel. Това подобрява както скоростта, така и сигурността и трябва да се активира веднага след като се регистрирате. Мрежа за доставка на съдържание хоства вашия уебсайт на множество сървъри по целия свят (за разлика от само 1 сървър с произход), доставяйки съдържание от най-близкия сървър до вашия посетител. Можете да настроите Cloudflare с W3 Total Cache, ако използвате WordPress.

SiteGround-cloudflare активиране

По-високите планове идват с повече ресурси на сървъра – колкото по-висок е планът (StartUp срещу GrowBig, срещу GoGeek), толкова повече ресурси са отделени за хостинг на вашия уебсайт. Можете да намерите това на страница с функции (под „разпределяме необходимите ви ресурси). За всеки план, който надграждате, получавате около 1,5 пъти повече сървърни ресурси. Ако скоростта е важна за вас, бих помислил поне за надграждане до GrowBig, което е само $ 4 / месец повече от StartUp и е много по-бързо.

SiteGround-WordPress скорост

WordPress кеширане – ако планирате да използвате SiteGround SG CachePress плъгин, StartUp ви дава само 1 ниво на кеширане, докато GrowBig и GoGeek ви дават 3 нива, като по този начин по-бърз уебсайт. Все пак бих използвал W3 Общ кеш вместо това дава по-добри резултати в Pingdom. Просто инсталирайте приставката и използвайте моето ръководство за W3 Total Cache, за да изтеглите моя предварително конфигурирани настройки от Dropbox и ги импортирайте в своя плъгин W3 Total Cache под Performance → Общи настройки → Настройки за импортиране / експортиране. Прочетете пълния ми урок за най-добри резултати, който има над 200 коментара и помогна на много хора да получат .5s време за зареждане и 99% резултати от работата.

w3-общо кеш-предварително конфигурирани настройки да се

По-добри времена: 100% миналия месец в Uptime робот

Препоръчвам да се регистрирате Uptime Robot да следите вашите периоди (и прекъсвания). SiteGround твърди, че времето им е 99,99% но всъщност имах 100% през последния месец …

ъптайм-робот

StartUp срещу GrowBig срещу GoGeek сравнителна диаграма

SiteGround на страница с функции показва сравнителна диаграма на всеки план …

SiteGround споделен хостинг-функции

StartUp $ 3,95 / месец – хост 1 уебсайт с относително нисък трафик с безплатен домейн, 1 дневно архивиране, автоматични актуализации, имейл и 10 GB хранилище. Не идва с приоритетна поддръжка или много сървърни ресурси (които правят вашия сайт по-бърз), поради което препоръчвам GrowBig за $ 4 на месец. Все пак идва с основната технология за скорост, сигурност и време на работа на SiteGround, така че въпреки че StartUp е евтин, той е много по-добър от други планове от 3,95 долара на месец.

GrowBig $ 5,95 / месец – хоствайте неограничен уебсайт с приоритетна поддръжка и около 1.5x повече сървърни ресурси от StartUp. 30 дневни архиви (вместо 1), 20GB съхранение и лесна услуга за архивиране / възстановяване. Предлага се с разширено кеширане, но препоръчвам да използвате плъгин като W3 Total Cache над SGG CachePress плъгин на SiteGround, така че това не трябва да има значение. Повече имейл функции и 1-годишен безплатен подметка SSL за поддомейни. Идва с всичко, което StartUp има.

GoGeek $ 11.95 / месец – полу-посветен хостинг ви позволява да хоствате неограничени уеб сайтове и е около 4 пъти по-бърз от другите по-ниски планове за споделяне на хостинг. Постановката ви позволява да създавате демо сайтове, за да тествате нов код / ​​дизайн и PCI съответствие. 30 GB повече място за съхранение, повече имейл функции и предварително инсталиран GIT. Чудесна алтернатива, ако искате супер бърз уебсайт, не искате да плащате $ 60 на месец за облачния хостинг на SiteGround. Идва с всичко, което GrowBig има.

Препоръчителни търговци

SiteGround има списък от препоръчайте търговци за събиране на плащания. Като цяло 2Checkout и PayPal са добри за по-малки обеми. Но като растете, можете да договаряте по-малки такси.

SiteGround с електронната търговия търговци

Ръководства за електронна търговия

SiteGround има тонове уроци някои от които са специфични е-търговия и ще ви покаже как да инсталирате пазарската си кошница (въпреки че екипът за поддръжка на SiteGround ще направи това за вас).

SiteGround-облак хостинг-уроци

Защо SiteGround

Споменах, че SiteGround е хост №1 с рейтинг на WordPress. Ето анкетите …

2019 хостинг анкета
Вижте анкета2017-WordPress-хостинг-FB-Poll
Вижте анкета или ScreenshotПрепоръки за хостинг на Elementor
Вижте анкета или ScreenshotЮли 2019 г. Хостинг Препоръка
Вижте анкета или ScreenshotWordPress-домакин-Poll-Aug-2018
Вижте анкета или ScreenshotСподелено-хостинг-анкета на 2017 г.
Вижте анкета или Screenshot2019-хостинг-Poll
Вижте анкета или ScreenshotGo-To-хостинг-компания
Вижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-анкета на 2017 г.
Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа хостинг-Poll
Вижте анкета или ScreenshotWooCommerce-хостинг-FB-Poll
Вижте анкета или Screenshot2016-уеб-хостинг-Poll
Вижте анкета или ScreenshotBest-WordPress-хостинг-доставчик-Poll
Вижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-2019-Poll
Вижте анкета или ScreenshotWP приятелски хостинг анкета
Вижте анкета или Screenshot2016-WordPress-хостинг-FB-Poll
Вижте анкета или ScreenshotЛюбим хостинг за Elementor
Вижте анкета или Screenshot2018 хостинг препоръки
Вижте анкета или ScreenshotWordPress хостинг анкета септ 2018.png
Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.
Вижте анкета или Screenshot2019-домакин-Poll-1
Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Анкета-за-Speed
Вижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-Анкета на юни-1
Вижте анкета или ScreenshotSiteGround-Препоръка
Вижте анкета или Screenshot2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll
Вижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll
Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Poll-Feb-2019
Вижте анкета или ScreenshotХостинг Препоръки-Poll
Вижте анкета или Screenshot

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress
Вижте анкета или Screenshot

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Харесвам SiteGround, защото …

 1. Те са препоръчани от WordPress
 2. Те използват PHP 7.3 (проверете вашата версия тук)
 3. Те използват HTTP / 2 сървъри (проверете вашата версия тук)
 4. Техен страница за технология за скорост ясно изброява какво използват
 5. Безплатно Да шифроваме SSL (EIG компании таксуват за това)
 6. Моята GTmetrix /Pingdom докладите са страхотни (най-голямата причина)
 7. Средното време за натоварване е 1,3s, давайки повечето хора моментални подобрения на скоростта
 8. Ивица управлява WordPress Speed ​​Up Facebook Group и ги нарежда №1
 9. Последователно №1 в анкетите / разговорите във Facebook (# 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7)
 10. Техен полу-посветен план е достъпна, но много по-бърза от споделения хостинг
 11. Те имат 1 щракнете върху активирането на Cloudflare в cPanel (вижте cPanel демонстрация)
 12. Определена поддръжка на WordPress (билети обикновено отговарят на <10 мин)
 13. Плъгин за SG Optimizer поддържа PHP актуализиран с най-новата версия
 14. Автоматични ежедневни архиви, Актуализации на WordPress, и актуализации за сигурност
 15. Страхотен хостинг на електронна търговия
 16. Седмични известия за сигурност по електронната поща
 17. Обикновено получавам 100% кратки резултати но 99,99% е гарантирано
 18. От 50 души се спрях на SiteGround през юли, не е отменен 1 човек
 19. Мога да им се обадя 24/7 и те с удоволствие ще отговарят на въпроси (1.800.828.9231)
 20. Те ще мигрират ви безплатно с 30-дневна гаранция за връщане на парите

OMM-On-SiteGround

Вижте хостинг за електронна търговия на SiteGround

Надявам се да ви хареса моят преглед на електронната търговия SiteGround! Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да оставите коментар и ще се радвам да ви помогна така или иначе. Или се обадете на Обслужване на клиенти на SiteGround и те могат да отговорят на вашите въпроси. Номерът на SiteGround е 1.800.828.9231.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map