Преглед на хостинг на SiteGround срещу Bluehost WordPress: Моят личен опит (и какво казват повечето хора във Facebook групи)

SiteGround срещу Bluehost


Имам признание …

Преди години бях един от онези, които препоръчват блогърите Bluehost като филиал. Но това се промени след като се присъедини към над 30 групи във Facebook и прочете стотици разговори, където хората питаха за „най-добрия“ хостинг. Веднага прехвърлих уебсайта си от Bluehost в SiteGround (спойлер: времето ми за натоварване вече е под 1 сек). Аз също спрях да препоръчвам Bluehost, тъй като нямаше сравнение между тези два – моля, направете вашето изследване на социалните медии!

SiteGround беше оценен като домакин №1 над 34 анкети във Facebook (дори кога в сравнение с Bluehost) и също е използван от Йоаст. Хората, които са мигрирали от Bluehost към SiteGround, са успели съкратете 7s от времето им за зареждане. Направете своите изследвания на Trustpilot, Advanced Search Twitter и Facebook групи. Ще видите тонове настоящи клиенти на Bluehost, които се оплакват от бавните си сървъри, прекъсвания и супер бавна поддръжка. Докато повечето клиенти на SiteGround са истински щастливи.

С кого свърших?

SiteGround и очевидно се радвам, че го направих, защото там има много филиали на Bluehost, които ще ви насочат в грешна посока. Има и огромно количество доказателства в социалните медии, че SiteGround е по-бърз. С техния План GoGeek и няколко оптимизации на уебсайтове, успях да получа <1 пъти време за зареждане и 100% GTmetrix резултати. Никога не успях да го постигна на Bluehost. Така че защо SiteGround е по-добър? Това ще научите в този преглед.

Bluehost-Управляван WordPress-хостинг

Contents

1. SiteGround срещу Bluehost в 34 Facebook анкети

SiteGround бе класиран №1 в 34 различни анкети, докато Bluehost беше почти никъде на картата. Много от тях бяха взети в частни групи, така че ще трябва да се присъедините към тях, за да видите анкетите (аз също предоставих скрийншоти). Най- WordPress хостинг Facebook група е чудесно място за получаване на безпристрастни мнения относно хостинга – тъй като те не позволяват партньорски връзки и самопромоутъри.

SiteGround срещу Bluehost

Анкета на SiteGround срещу Bluehost във FacebookВижте анкета2017-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotПрепоръки за хостинг на ElementorВижте анкета или ScreenshotЮли 2019 г. Хостинг ПрепоръкаВижте анкета или ScreenshotWordPress-домакин-Poll-Aug-2018Вижте анкета или ScreenshotСподелено-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotGo-To-хостинг-компанияВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotWooCommerce-хостинг-FB-PollВижте анкета или Screenshot2016-уеб-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotBest-WordPress-хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-2019-PollВижте анкета или ScreenshotWP приятелски хостинг анкетаВижте анкета или ScreenshotАнкета на SiteGround срещу Bluehost в TwitterВижте анкета2016-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotЛюбим хостинг за ElementorВижте анкета или Screenshot2018 хостинг препоръкиВижте анкета или ScreenshotWordPress хостинг анкета септ 2018.pngВижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-домакин-Poll-1Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Анкета-за-SpeedВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-Анкета на юни-1Вижте анкета или ScreenshotSiteGround-ПрепоръкаВижте анкета или Screenshot2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotХостинг-Poll-Feb-2019Вижте анкета или ScreenshotХостинг Препоръки-PollВижте анкета или Screenshot

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPressВижте анкета или Screenshot

2019 хостинг анкета

2. Избягвайте партньорските капани на Bluehost

Филиалите на Bluehost заливат Google, Quora и Facebook групи с лоши съвети. Bluehost ги стимулира с високи комисиони и това е наистина всичко, което ги интересува.

Как да започнем блог с Bluehost

Къде да получите наистина безпристрастни мнения за хостинг

Bluehost EIG TwitterBluehost Партньорски връзки

Разбира се, има и много филиали на SiteGround (да, включително и аз). Но привличам повечето от отзивите си от социалните медии и ще се справя с 2 основни притеснения на SiteGround – високи цени за подновяване и лимити на процесора. Също така ще ви кажа, че повечето хора, които мигрират далеч от SiteGround, или отиват в DigitalOcean на Cloudways или A2 (вижте моя други алтернативи за хостинг).

3. Направете си изследвания на EIG

Същата компания (Endurance International Group) притежава 60+ различни хостинг компании, включително Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer и много други.

Защо трябва да избягвате EIG

 • Те имат акционерите да моля (печалби над хората)
 • Намаляването на разходите чрез опаковане на твърде много хора на един и същ сървър
 • Те „рационализират“ подкрепата, като уволняват персонала и карат клиентите да чакат вечно
 • Те не инвестират активно в нови технологии (бавно да пускат нови PHP версии)
 • Те са известни с това, че придобиват прилични хостинг компании, но след това тръгват надолу

Списък-на EIG-Brands

Прочетете това за EIG …

EIG FacebookEIG Twitter

4. Bluehost сървърите са бавни като ада

Ако ви интересува бързото време на зареждане и добрите отчети GTmetrix / Pingdom, Bluehost няма да помогне. Те пренаселиха сървърите си и тонове хора се оплакват от това във Facebook + Twitter.

Ето какво казва Bluehost в своите споразумение с потребителя:

„Профилите с голям брой файлове (брой на възел над 200 000) могат да имат неблагоприятен ефект върху работата на сървъра.“

Само за да ви дам идея, SiteGround има ограничение от 150 000, 300 000 и 450 000 inode за техния план StartUp, GrowBig, GoGeek съответно. Към кой хостинг план се отнася Bluehost, когато споменават тези ограничения от 200 000 inode? Можем само да гадаем, но съдейки по броя на хората, които се оплакват от сървърите си, този лимит вероятно важи за повечето планове на Bluehost.

Поддръжка на SiteGround срещу Bluehost

Bluehost бавно време за реакция на сървъра

Специализирано време за реакция на Bluehost сървъра

Време за реакция на Bluehost Crap Server

Време за реакция на Bluehost сървъра

Как да проверите дали вашият сървър е бавен
Можете да стартирате всеки уебсайт чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в отчета ви, което означава, че вашият сървър (хост) е бавен. Това се случва много с Bluehost.

Намалете времето за реакция на сървъра

5. Чести прекъсвания

Търсене в Twitter за „Bluehost надолу“И ще видите тонове хора, които изпитват проблеми с престоя си. Някои уебсайтове са преустановени над седмица и поддръжката на Bluehost може да се грижи по-малко.

Когато бях с Bluehost, сайтът ми щеше да се спуска около веднъж седмично, понякога за няколко часа. Наистина беше болезнено да разпитам дали това е хостингът им или дали нещо, което направих, не е наред. След като мигрирах към SiteGround, всичките ми проблеми с престоя изчезнаха. Отново, ако това е бизнес уебсайт, на който разчитате да правите пари, не избирайте Bluehost.

Това стана толкова лошо Bluehost написа писмо за извинение:

Писмо извинение от Bluehost

Bluehost постоянно се извинява:

Bluehost-Извинения

6. Бавно + безполезна поддръжка

Поддръжката на Bluehost е несравнима с SiteGround. С SiteGround можете да получите чат на живо в рамките на секунди, а билетите отговарят за 10-15 минути. Отговорът на Bluehost може да отнеме часове или дори седмици. Най-лошото е, че има многобройни съобщения за тях, че те ще продължат, но никога няма. Ако уебсайтът ви се спусне на сървърите им, това може да бъде много разочароващо.

Поддръжка на Bluehost

Поддръжка на телефон BluehostПоддръжка на бавен телефон Bluehost

7. И двете компании имат нечестно таксуване

За да получите рекламираните цени на Bluehost ($ 2,95 на месец), трябва да платите 3 години предварително, в противен случай ще платите повече за 1-2 години. Ще разберете това само след като стигнете до страницата им за каси.

Цени на Bluehost

Цените за подновяване на SiteGround са високи. Можете да получите до 3 години от промоционалната им цена, след това тя скача. Ето защо, ако можете, бих платил за 3 години, защото при тази стойност е най-добрият споделен хостинг, който ще намерите. Миналата година подписах приятелката си за SiteGround и съжалявам, че не съм платил 3 години. След като дойде време за подновяване, ние стигнахме до A2 (това е уебсайт за ресторант и тя просто искаше да работи и да работи възможно най-евтино). Опитах се да я убедя да се поднови или да отида в Cloudways. Тя искаше евтино, а аз знам по-добре, отколкото да споря с жени.

Цени за подновяване на SiteGround

8. Защо не трябва да използвате Bluehost

 • Собственост на EIG който притежава 60+ различни хостове и е прословут за опаковане на твърде много хора на един и същ сървър, ужасна поддръжка, чести прекъсвания и чиято основна цел е да угоди на акционерите (а не на клиентите) чрез агресивно популяризиране на тяхната партньорска програма, вместо да се грижи за съществуващите клиенти
 • 3 години авансово плащане (SiteGround е 1 година)
 • Изключително бавно за пускане на нови PHP версии
 • Грешки в сървъра като лоши шлюзи или вътрешни грешки на сървъра
 • Подкрепата е ужасна (напр. 1 час чакане)
 • Поддръжката няма да признае дали проблемите са сървърите
 • Постоянно се опитва да продава ненужни ъпгрейди
 • Вграденият SEO не прави нищо (напълно отделно поле)
 • Те не изброяват какъв тип технология за скорост / ъптайм използват
 • Те не поддържат поставяне, Нека шифроваме SSL, други ключови функции
 • Те са за начинаещи потребители на уебсайтове, които не правят пълно проучване
 • Завърших 30+ проекта за скорост на WordPress и е трудно, когато уебсайтовете преминават от 10 до 3, но клиентите все още не са доволни, но те отказват да превключват хостове
 • Получавате това, което плащате, а Bluehost е евтин като ад (в много WordCamps казват да плащате толкова за вашия хостинг, колкото бихте вечеря със скариди). В противен случай не се оплаквайте от бавния си уебсайт и лошите времена / поддръжка

9. Защо използвам SiteGround

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehost към SiteGround миграция = 7s Off Time Load

Погледнете хората, които са мигрирали от Bluehost към SiteGround и публикували новото си време за зареждане. Съдружниците могат да кажат каквото искат, но това са клиенти, които не са свързани, които всъщност са преминали през опита. SiteGround на скоростна технология е толкова по-бърз от Bluehost.

Bluehost към SiteGround миграция

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Да не говорим за моя собствен доклад на GTmetrix:

2019-GTmetrix-Доклад

Ето моята Доклад от Pingdom:

2019-Pingdom-Доклад

11. Сървърите на SiteGround са по-бързи

Сега, когато видяхте подобрения във времето за зареждане на хора, които са мигрирали, искам да разгледам няколко неща, които можете да направите в таблото за управление на SiteGround, което ще направи вашия сайт още по-бърз. Можете да проверите техните cPanel демонстрация ако искате да се запознаете къде е всичко.

SiteGround-Speed-Technology

SG оптимизатор
Препоръчвам или да използвате техните Плъгин за SG Optimizer или WP ракета (използвайте само една, няма нужда да използвате и двете). SG Optimizer е по-бърз от всеки друг кеш плъгин, защото използва кеширане от страна на сървъра, вместо файлово кеширане, използвано от други кеш приставки. Но той не идва с толкова функции, колкото WP Rocket. Това е компромис между по-бързо кеширане или повече „различни“ оптимизации на скоростта. Бих тествал и двете, за да видя кой от тях ви дава най-добри резултати в GTmetrix.

Cloudflare
В таблото за управление на SiteGround можете активирайте Cloudflare с едно кликване. Това е безплатен CDN с 200+ центрове за данни и няма абсолютно никаква причина да не се възползвате от това.

PHP 7+
Във вашия SiteGround PHP Manager, можете да надстроите до PHP 7.3. Само това може да направи забележимо подобрение на скоростта дори при щракване върху вашите страници. SiteGround винаги е един от първите хостове, които пускат по-нови PHP версии, докато Bluehost закъснява с партито.

По-високи планове = повече сървърни ресурси
По-високите планове идват с повече сървърни ресурси (# 1 фактор за скоростта на сайта). Насочете се към техните страница с функции и превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“, след което задръжте курсора на мишката над раздела „сървър“. Можете да видите колко сървърни ресурси се доставят с всеки план, заедно със съпоставимо сравнение на техния план StartUp срещу GrowBig срещу GoGeek. Поне препоръчвам техния GrowBig план, тъй като той е само $ 2 / месец повече и идва с повече сървърни ресурси, приоритетна поддръжка и неограничен хостван уебсайт. GoGeek идва с още повече ресурси + постановка.

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

12. SiteGround е одобрен от Yoast, WordPress и Ivica

SiteGround е използван от Йоаст:

Yoast върху Twitter-Ние-току-що преминали към SiteGround

Те са препоръчани от WordPress (така е и Bluehost, но те не заслужават да бъдат там):

SiteGround препоръчан-WordPress-домакин

И от Ивица (Админ на популярния WordPress Speed ​​Up Facebook Group):

WordPress-Speed-Up Препоръчителни инструменти

13. Времето всъщност е 99,99%

Ето моя уебсайт, наблюдаван от Инструменти за Pingdom което е 100%. Това е така, защото тяхната ъптайм технология е супер надежден с Linux контейнери, мониторинг на сървъри, вътрешна система за архивиране и сигурна изолация на акаунти (която SiteGround беше първата компания, създала). Много хостинг компании ИСКАТЕ 99,99% време, но при всички грешки, които получавате при лош хостинг, това определено не е 99,99%. С SiteGround вашите сървъри ще бъдат супер надеждни, така че никога няма да се притеснявате дали уебсайтът ви ще се срине без причина (повярвайте ми, аз съм бил там).

SiteGround-Uptimes

14. Подкрепата е феноменална

Не ме интересува колко функции има вашата хостинг компания, ако поддръжката им е гадна, те изсмукват. Мога да вдигна телефона и да се възползвам от поддръжката на SiteGround след по-малко от минута. Това прави толкова голяма разлика. Екипът им е супер знаещ, особено що се отнася до WordPress.

Клиентите на SiteGround обичат подкрепата им.

Bluehost-срещу-SiteGround-Support-Тема

15. Функции на WordPress

SiteGround има много WordPres функции, които можете да намерите в тях страница с функции:

SiteGround-WordPress Функции

SG оптимизатор
Разгледах това по-рано, но SG Optimizer не само прави кеширане, но и много други оптимизации на скоростта: минимизиране, оптимизация на изображения, мързеливо зареждане и надграждане на PHP версии.

Автоматични актуализации
Можете да активирате функция за автоматично актуализиране за ядрото / плъгините на WordPress в cPanel.

SiteGround WordPress Autoupdates

Защита на WordPress
SiteGround буквално е в тяхната игра, когато става въпрос за WordPress и сигурност. Те непрекъснато наблюдават уязвимостите и актуализират сървърите си, за да ви предпазят от най-новите заплахи – публикуват актуализации на своите Страница във Facebook през цялото време и клиентите хвалят това с страхотна обратна връзка. Получавате и периодични имейли, с които уведомявате, че вашият сайт е защитен.

постановка
постановка идва с техния план GrowBig / GoGeek и ви позволява да създадете демонстрационен уебсайт за тестване на нови плъгини, дизайни и актуализации, преди да ги стартирате на вашия сайт (което се прави с 1 щракване).

Поддръжка на WordPress
Имам чувството, че повечето клиенти на SiteGround използват WordPress и те са изключително познати при отстраняване на проблеми с плъгини, помагат ви да блокирате нежелани роботи, които консумират ресурси, и да коригирате грешки. Повечето уебсайтове не слизат на SiteGround, но ако това стане, те ще ви помогнат да го възстановите. Подкрепата им за WordPress е страхотна.

Функции за електронна търговия
Всички планове на SiteGround идват с хостинг на електронна търговия функции като безплатен SSL от Да шифроваме. GoGeek идва с Съответствие с PCI което предотвратява измама с кредитни карти в сайтовете за електронна търговия. И ако не ви е удобно да инсталирате количка за пазаруване, SiteGround ще направи това безплатно.

SiteGround електронна търговия Функции

16. Ограничения на процесора на SiteGround

SiteGround ви казва колко посетители могат да се справят с всеки план, но наистина трябва да ги гледате страница с функции което ви казва какъв е всеки план Ограничения на процесора. Ако ти надвишават ги, те ще ви изпратят предупреждения и в крайна сметка ще затворят вашия сайт. Ето защо е най-добре да намалите използването на процесора си навреме (което също може да подобри времето за зареждане). Много неща са толкова лесни, колкото да инсталирате приставката Heartbeat Control, Blackhole For Bad Bots и да използвате безплатния CDN на Cloudflare.

SiteGround-ресурси-Chart

Бъдете превантивна в намаляването на процесора и не позволявайте да ви се случи:

SiteGround-CPU-излишъци

Долната линия: ако използвате уебсайт WooCommerce, високи плъгини за процесора или уебсайтът ви изразходва много ресурси, уверете се, че оптимизирате сайта си и изберете план, който може да поддържа тези ресурси. Поддръжката на SiteGround може също да ви помогне да идентифицирате дали има проблем. Всяка компания, която предлага споделен хостинг, ще намали използването на вашия процесор, а не само SiteGround.

17. Безплатна миграция по SiteGround

SiteGround прави безплатни миграции с техния GrowBig / GoGeek план. Просто отворете билет за поддръжка и поискайте трансфер. Трябва да има 0 прекъсвания и това го направих за много уебсайтове.

Безплатен трансфер на уебсайт SiteGround

18. StartUp срещу GrowBig срещу GoGeek

Ето го сравнителна диаграма:

SiteGround Функции-Page

Стартиране ($ 3.95 / месец) – подходящ за хостинг на един единствен уебсайт, който не изисква високи CPU приставки, WooCommerce или имат много трафик. Трябва да го използвате само ако едва започвате и не предвиждате много трафик. Не идва с много сървърни ресурси, съхранение, поставяне и други функции. Ето защо аз обикновено препоръчвам GrowBig план, тъй като е $ 2 на месец и идва с много повече функции и сървърни ресурси. StartUp не може да се справи с много CPU.

GrowBig ($ 5,95 / месец) – хоствайте неограничени сайтове с около 1.5x повече сървърни ресурси, повече място за съхранение, поставяне и разширено кеширане, когато използвате своя плъгин SG Optimizer. Освен това получавате безплатен трансфер на уебсайт и архивиране при поискване. GrowBig има най-добрата стойност и е най-популярният им план. Дори и да не ви трябва всичко друго, допълнителните сървърни ресурси си заслужават.

GoGeek ($ 11.95 / месец) – GoGeek е полу-посветен хостинг което е около 4 пъти по-бързо от обикновените споделени хостинг планове. Тези сървърни ресурси трябва да направят значително по-бързо зареждането на сайта ви и са основната причина за надграждането. GoGeek също идва с приоритетна поддръжка, но редовната им поддръжка все пак е бърза. Лично аз бих надградил само ако искате повече ресурси.

19. Други алтернативи (Единствените 4 хоста, които препоръчвам)

Това са 4-те хоста, които са получили най-добрите отзиви във Facebook групи + Twitter.

Присъедини се към WordPress хостинг Facebook група за да видите какво говорят истинските, непривързани хора. Член съм на 30+ групи на WordPress във Facebook и ето обобщение на всеки човек, питащ „какъв е най-добрият хостинг за WordPress?“ Това се основава на 35+ Facebook анкети, доказателства в Twitter, отзиви от Trustpilot и твърде много време за четене на тези разговори. Можете също така да се свържете с Христо Панджаров (Мениджър на общността на SiteGround) и Мустаасам Салеем Ансари (Мениджър на общността на Cloudways), които почти винаги са топ 2.

SiteGround
№1 в анкетите във Facebook и се използва от компании като Yoast. SiteGround изхвърля друг споделен хостинг извън водата по отношение на бързина, поддръжка, времетраене, функции и сигурност. Те имат страхотни Отзиви за тръстпилот и са огромна надстройка над GoDaddy, EIG и A2 хостинг. Направете си изследвания и погледнете хората, които са мигрирали и публикувани резултати. Цените за подновяване са високи, но ако все още не сте ги използвали, ще се възползвам 100% от промоционалните цени, които получавате за 1-3 години, започвайки от $ 3.95 / месец.

Вземете хостинг от SiteGround

DigitalOcean On Cloudways
Повечето хора, които напускат SiteGround, отиват в Cloudways. Той се управлява облачен хостинг (по-бърз от споделения) и превъзхожда WP двигател. Ето туитове от хора, които са мигрирали и публикували резултати: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Поддръжката не е толкова добра, колкото SiteGround (билетите могат да отнемат часове вместо минути), но компромисът е чиста скорост. Когато избирате план, имате 5 опции: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS и Google Cloud. DigitalOcean е най-популярната и започва от $ 10 / месец. След мигрирането, не забравяйте да надстроите до MariaDB 10.3, PHP 7.2, увеличете ограничението на паметта до 256MB и активирайте Varnish + Redis. Само това може да подобри времето за натоварване с няколко секунди и лесно може да се направи във вашия CW табло. Отново направете вашето изследване във Facebook групи и проверете Отзиви за тръстпилот – Cloudways е страхотен избор.

Хостинг препоръки Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Анкета

VPS анкета за облачен хостинг

Предложения за хостинг на WordPress

Вземете управляван облачен хостинг от Cloudways

A2 хостинг
Сложих A2 в червено, защото е понижаване от SiteGround, но сравним. Техен $ 4.90 / месец Планът на Swift е доста приличен за цената – по-добър от EIG. Но много хора на TrustPilot изпитвате прекъсвания, лоша поддръжка и не толкова страхотни сървъри. Ако не сте се възползвали от промоционалните цени на SiteGround, ще бъдете по-добре там. Ако вече сте били с SiteGround, или обновете (защото те са страхотни и си заслужават) или погледнете в Digital Ocean on Cloudways. Бих използвал A2 само за хоби сайтове.

Вземете хостинг от A2

20. Какво говорят хората във Facebook групи

Прекарайте няколко минути в четене на тези разговори и решението е ясно.

Bluehost-срещу-SiteGround-Тема

SiteGround-срещу-Bluehost-Тема

Bluehost-срещу-SiteGround-в-фейсбук

Търся-за-а-нов-домакин-доставчик-Facebook

SiteGround-Обратна връзка

Друг-Недоволен-Bluehost-Клиент-Тема

Best-домакин-Разговор

SiteGround на полу-посветен план е законно, тъй като идва с 4 пъти повече сървърни ресурси от обикновен споделен хостинг (един от най-големите фактори в ръководството за оптимизация на WordPress). Резултатите от Pingdom и GTmetrix са фини и безплатни, но времето за зареждане е най-важният фактор. Това е, което използвам и имам 320ms време за зареждане в Pingdom, .5s в GTmetrix, със 100% резултати.

OMM-On-SiteGround

Вижте сравнителната таблица на SiteGround срещу GrowBig срещу GoGeek

често задавани въпроси

&# x2705; Защо всички популяризират Bluehost?

Повечето блогъри промотират Bluehost, защото предлагат най-високите партньорски комисии. Те също плащат доста стотинки, за да бъдат препоръчани на официалната хостинг страница на WordPress, което улеснява популяризирането им. Но ако направите своите изследвания в свързани с WordPress Facebook групи, повечето хора не ги препоръчват.

&# X2705; Какво имат хората срещу Bluehost?

Техните сървъри са бавни, поддръжката не е полезна и много хора изпитват прекъсвания. Bluehost също е собственост на EIG, който има акционери, които искат да реализират печалба, вместо да се грижат за съществуващите клиенти. Те са много агресивни с партньорската си програма.

&# X2705; По-бърз ли е SiteGround или Bluehost?

SiteGround е по-бърз, особено ако използвате плъгина за SG Optimizer и активирате PHP 7.4 + Cloudflare в таблото за управление на SiteGround.

&# X2705; По-евтино ли е SiteGround или Bluehost?

SiteGround е по-евтин предварително, но е по-скъп от Bluehost, след като достигнете цените им за подновяване. Можете да получите до 3 години хостинг за тяхната промоционална цена, тогава ще трябва да платите по-високите цени за подновяване.

&# X2705; Кой е по-добър за сайтовете на WooCommerce?

Препоръчвам план на GoGeek на SiteGround. Сайтовете на WooCommerce обикновено изискват повече сървърни ресурси, тъй като обикновено имат повече плъгини и допълнителни скриптове, стилове и фрагменти от количката. Ще се нуждаете от по-мощен сървър, който да се справи с това. Можете дори да искате напълно да пропуснете споделения хостинг и да отидете с по-бърз хост като Cloudways.

Ако имате въпрос относно ревюто ми на SiteGround срещу Bluehost, пуснете ми ред. Можете също да прочетете моята пълна SiteGround WordPress хостинг преглед ако искате да научите повече за техния cPanel, плъгин SuperCacher, повече съвети Cloudflare и др. Имах страхотен опит с SiteGround и бих ги използвал, ако имате нужда от бърз и надежден хостинг на WordPress. И сериозно, дори и да не изберете SiteGround, аз определено ще остана АВЕЙД от Bluehost. Въпреки че повече хора са чували за Bluehost, доказателствата ясно показват, че SiteGround е по-добрият избор.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map