Pregled web hostinga u oblaku SiteGround – koristim ga od ožujka 2016. I premda je to $ 80 / month, također sam vrlo sretan

Bio sam na hostingu oblaka SiteGround od ožujka 2016.


Nadogradio sam ih od njihovih polu-namjenski plan GoGeeka što je dovoljno za mnoga mjesta s velikim prometom, ali želio sam da se moja još brže učita. Nakon svega, WordPress brzina je moj thang.

Bilo je nekoliko neposrednih razlika kad sam se nadogradio na oblak …

Ako imate pitanja o hostingu u oblaku SiteGround (ili bilo kojem njihovom planu), pošaljite mi komentar. Bio sam s njima više od 2 godine i često pišem o WordPress hostingu.

1. Da, zapravo koristim Cloud Hosting CloudGround

Evo e-pošte koju sam dobio kad sam nadogradio …

SiteGround-Cloud-hosting-e

2. Što je Cloud Hosting?

definicija:

Omogućuje neograničen broj strojeva da djeluju kao jedan sustav. Ostala hosting rješenja (zajednička ili namjenska) ovise samo o jednom računalu, dok sigurnost hostinga u oblaku jamči mnogi poslužitelji. Cloud tehnologija omogućuje jednostavnu integraciju dodatnih resursa, poput prostora ili RAM-a, i na taj način omogućava rast web stranice.

Definicija SiteGrounda

Cloud hosting ponekad može biti bolji od rješenja za namjenski hosting

SiteGround Cloud Tutorial

To znači da će vaša web lokacija imati svoju izolirani resursi a na njega neće utjecati problemi sa web lokacijama s kojima biste inače dijelili poslužitelje. Ovi izdvojeni resursi plus veći CPU + RAM poboljšavaju brzina, sigurnost i rukovanje prometnim šiljcima.

Dijeljeni hosting
Dijelite poslužitelje sa stotinama drugih web stranica što smanjuje performanse. Ovo je u redu za manje web stranice na 3,95 $ / mjesečno proračun, ali nije idealno ako želite bolju brzinu, sigurnost i pouzdanost.

Cloud hosting
Vaše web mjesto nalazi se na mreži poslužitelja za razliku od jednog jedinog poslužitelja. Ako jedni ne uspiju, drugi će nadoknaditi. Na $ 80 / month možete očekivati ​​bolje vrijeme opterećenja, sigurnost i produženje tijekom zastoja u prometu.Dvojni hosting
Nazvan i plan GoGeek-a SiteGround-a, polu-posvećen je 4x brže od uobičajenog zajedničkog hostinga za samo 11,95 $ / mjesečno. Ovo je izvrstan plan za one koji ne žele plaćati 80 dolara mjesečno za hosting u oblaku.

Namjenski hosting
Prvenstveno za web stranice s velikim prometom koji zahtijevaju moćne CPU i RAM. SiteGround cijene su 229 $ / mjesečno i dolazi s VIP podrškom koja uključuje ažuriranja softvera, 24/7 nadgledanje i brzu tehničku pomoć.

Za koga je to?
aplikacije ovise o vašoj web lokaciji, ali hosting u oblaku je obično za mjesta sa srednjim prometom koji istovremeno može imati 100 korisnika na mreži. Ili pokrećete složeno web mjesto koje treba više prostora za pohranu procesora, RAM-a i diska nego dijeljeni hosting planovi. To je za aplikacije koje su gladne resursa i web stranice koje trebaju posebne postavke konfiguracije poslužitelja, poput PHP-a koji radi kao Apache modul. Ili za mene je to ako želite da web lokaciju podignete na novu razinu brzine, radnog vremena i sigurnosti.

3. 2 CPU, 4GB RAM-a, 40GB SSD prostora

CloudGround hosting hosting dolazi prema 2CPU + 4GB RAM-a. To bi trebalo biti dosta za većinu web lokacija, ali ako imate web mjesto s velikim prometom ili vam je potrebno samo više resursa da ubrzate web mjesto i nadoknadite promet, možete se prijaviti na svoj cPanel i dodati još (npr. Tijekom vrhunca sezone). Svoj plan možete postaviti i na autoscale ako je potreban vašim poslužiteljima (i dobiti obavijest ako postoji).

SiteGround-Cloud-hosting-cijena

CPU – (središnje procesne jedinice) rukovanje i izvršavanje programa. Kad se na vašoj web lokaciji pošalje više zahtjeva, red se stavlja u red. Više CPU-a obrađuje ih brže, a time i vašu web lokaciju čine bržom. Zamislite to kao Intel Core i7 za vaše računalo, samo za svoju web stranicu. 2 CPU je obično dosta, ali s oblakom uvijek imate mogućnost nadogradnje.

radna memorija – privremeno pohranjuje podatke i naredbene upute, a zatim ih prosljeđuje u izračun. Baš kao što biste dodali još dodatnog utora RAM-a na prijenosno računalo, dodavanje RAM-a vašem planu hostinga jedna je od najboljih stvari koje možete učiniti kako biste brže učitali svoju web lokaciju.

skladištenje – provjerite koliko prostora za pohranu koristite na svom trenutnom planu hostinga (obično se nalazi u cPanelu). Zatim dodajte potreban iznos vašem planu hostinga u oblaku.

Nadogradite bilo kada – možete pratiti svoju memoriju u SiteGround cPanel kako biste vidjeli je li vaš poslužitelj pod stresom (uvijek je na granici vaših ograničenja). Ako se to dogodi, po potrebi možete dobiti više RAM-a ili CPU-a. Tada je njihov minimalni plan iznosio samo 2 GB RAM-a, a ja sam nadogradio na 4 GB:

Hosting-memorije Korištenje

4. Resursi za automatsko skaliranje za kompenzaciju za prometne šiljke

Ako imate vrhunac sezone ili želite nadoknaditi skokove u prometu, imate mogućnost postaviti svoj račun za hosting u oblaku na autoscale (povećajte CPU + RAM) ako vaša web stranica dobije veliku količinu prometa. Inače će vaša web lokacija biti pokrenuta vrlo sporo ili isključeno (poput zajedničkog hostinga).

Da biste to učinili, prijavite se na svoj SiteGround cPanel i kliknite Automatsko skaliranje …

oblak-autoscale

Zatim jednostavno stvorite događaj na osnovu svojih potreba …

SiteGround-oblak-autoscale

5. Nema prenapona CPU-a ili overclocking vašeg poslužitelja

S SiteGround dijeli hosting je li vaša web stranica mogla privremeno biti zatvorena zbog CPU dodaci. To znači da ste premašili ograničenje resursa u vašem planu i da ga možete prouzrokovati instaliranjem lošeg dodatka, omogućujući CDN (mrežu za dostavu sadržaja) kao što bi bio u W3 Total Cacheu ili samo loš kôd. To mi se zapravo dogodilo kad sam bio na zajedničkom gostovanju.

NIJE vjerojatno da ćete ovo dobiti na cloud hostingu (CPU prekomjerne vrijednosti obično se događaju na web lokacijama sa srednjim prometom koristeći zajednički hosting). Iako to možete izbjeći smanjenje pogubljenja, Ograničenja CPU-a SiteGround za dijeljene planove često nisu dovoljna za web lokacije sa srednjim prometom.

oblak-hosting-CPU-sredstva

6. Izolirani resursi znače bolje vrijeme i sigurnost

Budući da ne dijelite poslužitelje s drugim web mjestima, nećete dobiti efekta ako nešto ne krene s njihovim. S hostingom u oblaku postoji mnogo manji rizik od naleta na tehnička pitanja.

7. Dodatne značajke koje dolaze s Cloud hostingom

CloudGround hosting hosting ima sljedeće značajke:

 • Sigurnosne kopije
 • Prioritetna podrška
 • Automatsko ažuriranje
 • Besplatna migracija hostinga
 • leđa & restauratorska služba
 • Neograničeno hostovane web stranice
 • Podrška za WordPress
 • Velika količina prostora za pohranu e-pošte
 • Sigurnost i prevencija neželjene pošte
 • 4 podatkovni centri izabrati od
 • SiteGround-a brzinska tehnologija
 • SiteGround-a produžena tehnologija
 • SSD (solid state pogoni) za brzinu
 • CDN (mreža za isporuku sadržaja) za brzinu
 • NGINX poslužitelji, HTTP / 2, PHP7 i HHVM radi brzine
 • Besplatno ime domene, SSL, WordPress autouddates, pohrana e-pošte

Plus sve navedeno na SiteGroundu web hosting stranica u oblaku:

oblak-hosting-obilježja

8. Kako sam smanjio vrijeme učitavanja na .4 sekunde u Pingdomu

Napisao sam prilično popularan vodič za optimizaciju brzine programa WordPresss, ali vaš dodatni predmemorija i hosting su dva glavna faktora. Ako možete baciti 49 dolara na WP Raketa bio je to U ovoj anketi na Facebooku ocijenjen je dodatak za predmemoriju # 1 i jednostavno je za postavljanje pomoću mog WP Rocket tutorial koji vam također pokazuje kako dodati Cloudflare + StackPath-ov CDN. Kombinirajte to s hostingom u oblaku SiteGround i vaša web stranica treba brzo učitati. Ako želite koristiti besplatni dodatak za predmemoriju, imam i tutorial za WP najbrži predmemorija i W3 Ukupan predmemorija (2 najbolje ocijenjena dodatna predmemorija za predmemoriju). Koristio bih jedan od onih iznad SiteGround-a SG CachePress dodatak kako su mi postizali bolje rezultate.

Evo moje web stranice …

LOmM-na-SiteGround

I ima .Vrijeme učitavanja u Pingdomu

Pingdom Load Times

9. Što drugi ljudi govore o oblaku SiteGround

@SiteGround vaš oblak koji ugošćuje stijene. Zaista je vidljivo poboljšanje u odnosu na GoBig. Postoje li iPhone aplikacije za provjeru poslužitelja perf?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24. listopada 2015

@SiteGround Mjesec dana na gradilištu. Srećno smo obnovili naše pakete za hosting u oblaku .. :) Puno hvala..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1. studenog 2016

.@SiteGround je naš #Web stranica #Usluge poslužitelja Bog! Upravo sam nadograđen na uslugu Business Cloud s dva CPU jezgra i moja web stranica leti! Hvala!

– TV emisija realnosti (@RealityCrowdTV) 11. ožujka 2015

Hvala @siteground za nadogradnju mog Cloud hosting računa: ozbiljno poboljšanje performansi! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18. ožujka 2014

Upravo ste se prijavili @SiteGround oblak odmaknuti se od @hostmonster/@bluehost. Hvala @norcross @syedbalkhi ‘corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26. veljače 2016

@Siteground pušući je vodom s HHVM-om na njihovim planovima za hosting u oblaku https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #usluge poslužitelja #vps #oblak

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23. svibnja 2015

Napustio sam Hostgator nakon 10 godina. Sada sve prelazimo na cloud hosting u Sitegroundu.

– Sue Bride (@sueken) 15. rujna 2015

Potreba #managed #WordPress #usluge poslužitelja ? @SiteGround Novi skalabilni oblak #vps je super. Koristim ga na svim svojim wp web lokacijama. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30. travnja 2015

Volim to! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano dobra stvar smo zamijenili našu @SiteGround paket u njihovo Cloud rješenje :). Povećanje prometa na web stranici!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4. ožujka 2015

@EricHamm prebačen na a @SiteGround cloud vps i performanse i podrška su zaista fenomenalni!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11. listopada 2014

@gsterling Ja sam veliki zagovornik toga #managedwordpresshosting Zamašnjak je odličan, ali koristio sam se @SiteGroundoblak je hosting i volim ga.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14. srpnja 2016

10. Zaključak: Bomba je to ako možete izdvojiti 80 dolara mjesečno

Zapamtite, SiteGround će migrirati vaš hosting besplatno, tako da sve što trebate učiniti je odabrati svoj plan, a zatim im poslati svoje podatke za prijavu. Možete ih i nazvati izravno na broj 1-866-605-2484.

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

Ako imate relativno manju web stranicu i želite poboljšati vrijeme učitavanja bez plaćanja 80 USD mjesečno, njihova GoGeek plan Jeftiniji je (11,95 USD / mjesečno) i polu-posvećen je hosting koji vam daje 4 puta više resursa za poslužitelj od ostalih planova za zajednički hosting. Dakle, ako je oblak hostinga u oblaku SiteGround proračunski osigurač, pokušajte GoGeek … uvijek možete nadograditi!

Pogledajte Cloud Hosting SiteGround

Pogledajte i ostale moje recenzije web mjesta

StartUpGrowBigGoGeekOblak

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map