Revisió de comerç electrònic SiteGround – Els llocs de WooCommerce solen requerir més recursos, així que aneu amb GrowBig o GoGeek.

Consulteu les pàgines de SiteGround Allotjament de comerç electrònic?


No, el meu lloc no és comerç electrònic, però si el visualitzeu Diagrama de comparació StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek podeu veure la diferència. Obteniu un carro de compra gratuït que instal·leu i Encriptem SSL amb TOTS els plans de SiteGround, un any de comodín SSL amb GrowBig i Compliment PCI amb GoGeek.

Fora d’aquestes funcions de comerç electrònic, la diferència PRINCIPAL entre els plans és GrowBig i GoGeek us permeten allotjar llocs web il·limitats (on StartUp només podeu allotjar 1). GrowBig i GoGeek també inclouen més recursos del servidor (que fan que el vostre lloc es carregui més ràpid) i incloguin assistència prioritària. Totes dues disposen de més emmagatzematge web, 30 còpies de seguretat diàries (en lloc d’1), caché avançada per a SiteGround Suplement de SuperCacher, i GoGeek arriba posada en escena que us permet crear llocs web de demostració per provar nous dissenys i codi abans de llançar-los.

Hi ha algunes altres diferències que abordaré en aquesta revisió de comerç electrònic de SiteGround. Però suposant que aneu amb SiteGround (que haureu de ser ja que ho són Amfitrió amb el número 1 en aquesta enquesta de Facebook) … escollireu entre el seu pla StartUp, GrowBig o GoGeek. Tret que vulgueu utilitzar-ne allotjament de núvols que és de 80 dòlars / mes.

Certificats SSL

Aquí hi ha una llista de SiteGround Certificats SSL però passaré per cadascun …

Encriptem SSL – gratuït en tots els plans de SiteGround. Podeu activar Xifrem al cPanel.

siteground-lets-encrypt-ssl

Wildcard SSL – $ 82 / any i protegeix els subdominis. GrowBig / GoGeek arriba amb 1 any gratuït.

EV SSL – $ 499 / any i us proporciona aquest color verd a la vostra https. També protegeix la informació del seu camí entre el navegador i la destinació final, el servidor, per encriptació.

siteground-ssl-certificats

SSL de tercers – podeu instal·lar-les a través del vostre SiteGround cPanel.

Compliment PCI per a la protecció contra el frau

Compliment PCI – La “indústria de targetes de pagament” ofereix a les persones un enfocament unificat per a la protecció de la informació del titular de la targeta de crèdit per a tot tipus de targetes de crèdit, prevenint fraus, cracking i diverses altres amenaces i vulnerabilitats de seguretat. Això està inclòs a Allotjament de GoGeek de SiteGround però també puc demanar altres plans, no estic segur del que costa.

Gràfics de compres compatibles + instal·lació gratuïta

SiteGround és compatible amb el següent carros de compres i ofereix un instal·lació gratuïta amb la compra de qualsevol pla d’allotjament. A continuació, es mostren els plans d’allotjament específics per a comerç electrònic exclusius per a cada carretó de la compra, però són pràcticament els mateixos. Comproveu millor la diferència entre StartUp vs GrowBig i GoGeek, que us explicaré. Aquí estan Preguntes freqüents sobre el carretó de la compra.

lloc-compres-carretes

Temps de càrrega més ràpids: el meu lloc es carrega en menors d’1 any

Estic allotjat SiteGround GoGeek i el meu lloc es carrega a menys d’1 any. Aquí està el meu informe Pingdom

Informe Pingdom-2019

El fet és que els clients de SiteGround tenen els temps de càrrega mitjana més ràpids al voltant …

lloc web-pàgines-càrrega-vegades

SiteGround Speed ​​Technology – SiteGround utilitza la millor tecnologia de velocitat inclosa SSD (unitats d’estats sòlids), servidors NGINX, servidors habilitats HTTP / 2, i altres funcions enumerades a les seves pàgina de tecnologia de velocitat. Alberg de diversos llocs a SiteGround i es carreguen tots menys de 1 any.

CDN Cloudflare – Hi ha l’allotjament de comerç electrònic de SiteGround El CDN gratuït de Cloudflare al qual podeu accedir al seu cPanel. Això millora la velocitat i la seguretat i s’hauria d’activar tan bon punt us registreu. Una xarxa de lliurament de contingut allotja el vostre lloc web en diversos servidors de tot el món (oposar-se a només un servidor d’origen), lliurant contingut del servidor més proper al vostre visitant. Podeu configurar Cloudflare amb la memòria cau total W3 si feu servir WordPress.

lloc d'activació-cloudflare-activació

Els plans més elevats ofereixen més recursos de servidor – Com més alt sigui el pla (StartUp vs. GrowBig, vs GoGeek), més recursos es dediquen a allotjar el vostre lloc web. Podeu trobar-ho a la web pàgina de funcions (a “Assignem els recursos que necessiteu) Per cada pla que actualitzeu, obteniu uns 1,5 x més recursos de servidor. Si la velocitat és important per a vosaltres, almenys plantejaria l’actualització a GrowBig, que és només 4 dòlars / mes més que StartUp i és molt més ràpida.

siteground-wordpress-speed

Cache de WordPress – si teniu previst utilitzar SiteGround Plugin SG CachePress, StartUp només us ofereix 1 nivell de memòria cau mentre que GrowBig i GoGeek us ofereixen 3 nivells, per tant un lloc web més ràpid. No obstant jo faria servir Memòria cau total W3 en canvi, que obté millors resultats Pingdom. Instal·leu el complement i utilitzeu el tutorial de la memòria cau total W3 per descarregar el meu Configuració preconfigurada des de Dropbox i importeu-los al connector de memòria cau total W3 a Performance → Configuració general → Configuració d’importació / exportació. Llegiu el meu tutorial complet per obtenir millors resultats, que té més de 200 comentaris i que va ajudar a moltes persones a obtenir 5,5 temps de càrrega i un 99% de resultats.

Configuració de w3-total-caché-preconfigurada

Millors horaris: el 100% el mes passat en robot

Us recomano que us inscriviu Robot a l’hora controlar els vostres horaris (i temps d’inactivitat). SiteGround afirma que el seu temps de funcionament serà del 99.99% però en l’últim mes he tingut el 100% …

robot a l’hora

StartUp vs. GrowBig i GoGeek Gràfic de comparació

SiteGround’s pàgina de funcions mostra un gràfic de comparació de cada pla …

lloc web-compartit-allotjament-característiques

StartUp 3,95 dòlars al mes – Amfitrió d’un lloc web relativament baix de trànsit amb un domini gratuït, 1 còpia de seguretat diària, actualitzacions automàtiques, correu electrònic i 10 GB d’emmagatzematge. No inclou suport prioritari ni molts recursos del servidor (que fan que el vostre lloc sigui més ràpid), és per això que recomano a GrowBig 4 dòlars més al mes. Encara inclou la tecnologia de velocitat, seguretat i temps de funcionament bàsics de SiteGround, de manera que, tot i que StartUp és barat, és molt millor que altres plans de 3,95 dòlars al mes..

GrowBig 5,95 dòlars al mes – allotgeu llocs web il·limitats amb assistència prioritària i uns 1,5x més recursos de servidor que StartUp. 30 còpies de seguretat diàries (en lloc d’1), emmagatzematge de 20 GB i un servei de restauració / recuperació fàcil. Té una memòria cau avançada, però us recomano que utilitzeu un complement com el W3 Total Cache al connector SG CachePress de SiteGround, per la qual cosa no hauria de tenir res. Més funcions de correu electrònic i SSL de comodins de 1 any gratuïts per a subdominis. Inclou tot el que té StartUp.

GoGeek 11,95 dòlars al mes – l’allotjament semi-dedicat us permet allotjar llocs web il·limitats i és aproximadament quatre vegades més ràpid que altres plans d’allotjament de compartició reduïda. La posada en escena permet crear llocs de demostració per provar nous codis / dissenys i compliment de PCI. 30 GB més emmagatzematge, més funcions de correu electrònic i GIT preinstal·lat. Una bona alternativa si voleu un lloc web molt ràpid, no voleu pagar 60 dòlars per mes per allotjament en núvol de SiteGround. Inclou tot el que té GrowBig.

Comerciants recomanats

SiteGround té una llista de recomanar als comerciants per cobrar pagaments. Generalment, 2Checkout i PayPal són bons per a volums menors. Però a mesura que vas creixent es poden negociar taxes més petites.

lloc web-comerç electrònic-comerciants

Tutories de comerç electrònic

SiteGround té tones tutorials alguns d’ells són específics Comerç electrònic i us mostrarà com instal·lar el vostre carretó de la compra (tot i que l’equip d’assistència de SiteGround ho farà per vosaltres).

siteground-cloud-hosting-tutorials

Per què SiteGround

Vaig esmentar que SiteGround era l’amfitrió amb el número 1 de WordPress. Aquí teniu les enquestes …

Enquesta d’allotjament del 2019
Veure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a Elementor
Veure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjament
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018
Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hosting
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017
Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling Hosting
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a Elementor
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018
Veure l’enquesta o Captura de pantallaEnllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.png
Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1
Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-Speed
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de juny
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del lloc
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress
Veure l’enquesta o Captura de pantalla

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

M’agrada SiteGround perquè …

 1. Ho són recomanat per WordPress
 2. Utilitzen PHP 7.3 (comproveu la vostra versió) aquí)
 3. Utilitzen servidors HTTP / 2 (comproveu la vostra versió aquí)
 4. Els seus pàgina de tecnologia de velocitat enumera clarament el que utilitzen
 5. Gratuït Encriptem SSL (Les empreses EIG cobren per això)
 6. La meva GTmetrix /Pingdom els informes són excel·lents (la raó més gran)
 7. El temps de càrrega mitjà és de 1,3s, donant a la majoria de la gent millores de velocitat instantània
 8. Ivica dirigeix ​​el WordPress Accelera el grup de Facebookel número # 1
 9. El número 1 constantment a les enquestes i converses de Facebook (# 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7)
 10. Els seus pla semi-dedicat és assequible però molt més ràpid que l’allotjament compartit
 11. Ells tenen 1-clic a l’activació Cloudflare al cPanel (veure la demostració de cPanel)
 12. Suport designat de WordPress (les entrades acostumen a respondre <10 min)
 13. Plugin SG Optimizer manté el vostre PHP actualitzat amb la versió més recent
 14. Còpies de seguretat automàtiques diàries, Actualitzacions de WordPress, i actualitzacions de seguretat
 15. Genial Allotjament de comerç electrònic
 16. Notificacions setmanals de correu electrònic de seguretat
 17. Solc aconseguir 100% de vegades però El 99,99% està garantit
 18. De les 50 persones em vaig referir a SiteGround al juliol, no s’ha cancel·lat cap persona
 19. Puc trucar-los les 24 hores al dia i estan encantats de respondre les preguntes (1.800.828.9231)
 20. Ells faran migrar-te gratuïtament amb una Garantia de devolució de 30 dies

OMM-On-SiteGround

Veure allotjament de comerç electrònic de SiteGround

Espero que us hagi agradat la meva revisió de comerç electrònic SiteGround. Si teniu cap pregunta, no dubteu a deixar cap comentari i estaré encantat d’ajudar-vos de totes maneres. O bé truqueu al servei d’atenció al client de SiteGround i us poden respondre les vostres preguntes. El nombre de SiteGround és 1.800.828.9231.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map