Revisió GrowBig de SiteGround: Més recursos del servidor que StartUp i ve amb posada en escena, caché avançat, llocs allotjats il·limitats

Decidir entre SiteGroud StartUp vs. GrowBig i GoGeek?


El pla GrowBig de SiteGround és perfecte per allotjar diversos llocs web, realitzar un clic amb un clic i obtenir més recursos del servidor (el factor de velocitat principal en l’allotjament web) en comparació amb StartUp.

En realitat té el millor valor tenint en compte que obteniu tot això per només 2 dòlars més al mes. Per no oblidar, obté una superfície d’emmagatzematge de 10 GB més eina de còpia de seguretat i restauració, i memòria cau avançada (els 3 nivells) si teniu previst utilitzar SiteGround SuperCacher per a WordPress i Joomla. Examinaré cada pla (més la meva pròpia experiència d’allotjament amb ells) a la meva revisió GrowGig de SiteGround.

Si vols un spoiler …

Sí, sens dubte recomano el pla GrowBig de SiteGround. Hi he tingut diversos llocs web allotjats, i es carregaven tots menys de 1 segon a Pingdom amb un 100% de vegades al robot Uptime. Per descomptat, també sóc un excés sobre l’optimització de la velocitat. Vaig actualitzar a GoGeek i, a continuació, a núvol, ja que només confio en el meu lloc web per guanyar-me la vida i és molt important per a mi. Mira això Diagrama de comparació StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek per veure què s’inclou amb cada pla.

Sí, faig servir SiteGround

He estat amb SiteGround des de fa més de 2 anys i he utilitzat el seu GrowBig, GoGeek i actualment estic al seu pla d’allotjament en núvol. L’únic motiu pel qual he actualitzat GoGeek i Núvol és perquè volia que el meu lloc es carregués més ràpidament (obteniu més recursos de servidor amb plans més alts).

OMM-On-SiteGround

Per descomptat, estava amb alguns hostes dolents abans de SiteGround (Godaddy i Bluehost), però he estat força feliç des de la migració. Jo no escriuria cap ressenya de GrowBig si no ho hagués utilitzat; algunes persones només fan una investigació, però NOMÉS escric ressenyes dels plans d’allotjament que he utilitzat (i d’investigació). També faig un bloc sobre la velocitat del lloc, de manera que conèixer el millor amfitrió és molt important per a mi, els clients i les persones que llegeixen les meves guies. No vull orientar-los en la direcció equivocada.

Aquí hi ha el meu lloc que es carrega a menys d’1 any (veure el meu informe de Pingdom) …

Informe Pingdom-2019

StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Aquest és el mateix gràfic que es mostra a SiteGround pàgina de funcions

La resta de la meva revisió de GrowBig supera aquestes funcions, però també inclou consells (fora de hosting) per millorar la càrrega del vostre lloc. Especialment si teniu WordPress, tinc alguns consells.

GrowBig és bo si …

 • Voleu allotjar diversos llocs web
 • Vols més recursos de servidor (lloc web més ràpid)
 • Voleu 30 còpies de seguretat diàries en lloc de les 1 que feu amb StartUp
 • Voleu 20 GB d’emmagatzematge en lloc dels 10 GB que s’inclouen amb StartUp
 • Voleu que l’emmagatzematge de correu electrònic sigui de 2000MB en lloc de 1000MB amb StartUp
 • Podeu fer servir l’eina de recuperació i restauració d’un clic de SiteGround per fer-ho més fàcil
 • Si voleu una memòria cau avançada, tot i que l’ús de la memòria cau total W3 fa un treball millor
 • Voleu un SSL gratuït amb comodins durant un any (assegura els subdominis del vostre lloc de eCommere)
 • El vostre lloc web té menys de 25.000 visites / mes i no requereix una tona de recursos

Vostè pot desitjar GoGeek Si …

 • Tu vols allotjament semi-dedicat amb encara més recursos del servidor
 • Tu vols posada en escena de manera que podeu provar dissenys / codi en un lloc de demostració (escenificació)
 • Voleu assistència prioritària amb entrades dirigides en menys de 10 minuts
 • Desitgeu que SiteGround proporcioni un servei gratuït de recuperació de còpies de seguretat / restauració quan sigui necessari
 • Tu vols Compliment PCI per al vostre lloc de comerç electrònic prevé el frau de la targeta de crèdit

Llocs web il·limitats

Podeu allotjar llocs web il·limitats al vostre compte GrowBig, només assegureu-vos que no el supereu Límits de CPU o el vostre lloc web es podria tancar temporalment (això pot passar amb qualsevol host). No hauria de ser un problema per a la majoria de llocs web, però enumero alguns consells a continuació per ajudar-lo a prevenir.

Site -round-CPU-Límits

Realment això em va passar en algun moment, però vaig poder resoldre-ho ràpidament amb l’ajuda de l’impressionant equip de suport de SiteGround que em va ajudar a configurar el meu complement de Wordfence millor.

siteground-cpu-begudes

Consells sobre com evitar el consum de CPU

 • Utilitzeu un pla d’allotjament que pugui gestionar el vostre lloc
 • Monitor AWstats al vostre SiteGround cPanel
 • Configuració Flama de núvols i MaxCDN per descarregar l’ús de la CPU
 • Comprimeix sense problemes imatges mitjançant Imagina el complement
 • Utilitzeu Wordfence per bloquejar els robots no desitjats / adreces IP
 • Activa la protecció de connexió enllaç directe a la configuració del núvol de la memòria cau total W3
 • Eviteu extensions o extensions pesades que s’executin constantment al vostre lloc web
 • Instal·leu el Plugin de control del batec del cor de WordPress per prevenir el consum de recursos

Més recursos del servidor que StartUp

Això vol dir que compartiu servidors amb llocs web MENYS i que es dediquen més recursos per acollir ELS SEUS. GrowBig arriba amb aproximadament 2 x més recursos de servidor que StartUp. Podeu veure-ho a SiteGround pàgina de funcions a “Assignem els recursos que necessiteu”, després passeu per sobre la pestanya “servidor”. A mesura que actualitzeu els plans, obteniu 2x processos de servidor simultanis, 2x ús de CPU, 2x inodes, etc. Aquest és un factor molt important quan es tracta velocitat d’allotjament. GoGeek té encara més, però és un augment de preus més gran, mentre que GrowBig és només 2 dòlars / mes més que StartUp …

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Consulteu la pàgina de funcions per veure quants recursos de servidor obteniu amb cada pla …

SiteGround-Resources-Chart

Creeu llocs web de demostració amb 1-clic d’escenificació

GoGeek arriba escenificació d’un clic que us permet clonar el lloc web (a Joomla o WordPress) i utilitzar-lo per provar dissenys, connectors o qualsevol canvi al lloc d’escenificació abans de llançar-vos realment al vostre lloc real. Això és especialment agradable per provar canvis que siguin de risc.

localització-posada en escena

Servei de còpia de seguretat / restauració mitjançant assistència de SiteGround

SiteGround GoGeek inclou 30 còpies de seguretat diàries, una còpia de seguretat gratuïta & eina de restauració i possibilitat de sol·licitar l’equip de suport de SiteGround per restaurar una còpia de seguretat si ho necessiteu. Si no esteu còmode per restaurar el vostre lloc web a una versió anterior, però voleu un equip de confiança que només pot passar si passa alguna cosa, ara teniu aquest luxe amb el pla GoGeek.

Funcions de comerç electrònic: anem a xifrar i a l’hivernacle SSL

siteground-ecommerce-features

Xifrem SSL gratis – tots els plans s’ofereixen de forma gratuïta Encriptem SSL podeu trobar al cPanel.

Wildcard SSL – GrowBig i GoGeek inclouen un comodín SSL durant un any que protegeix el vostre lloc i els subdominis mentre us ofereix un segell de lloc que es mostrarà al vostre lloc web. Després del primer any, costarà 89 dòlars / any. Tu pots consulteu els plans SSL de SiteGround si voleu aprendre més.

Carros de la compra – El lloc principal és compatible carros de compres. També és possible que vulgueu llegir sobre els seus solucions de comptes per a comerciants per obtenir informació sobre el processament de pagaments de Allotjament de comerç electrònic.

Compliment PCI – només s’inclou amb el pla GoGeek i ajuda a prevenir el frau de crèdit unificant pagaments amb 12 requisits.

Funcions de WordPress, Joomla, Drupal

WordPress – Instal·lació de WordPress, actualitzacions automàtiques, i el fantàstic suport de WordPress s’inclouen amb SiteGround StartUp. El seu equip d’assistència és extremadament informat quan es tracta de WordPress i m’ha ajudat a solucionar problemes amb Wordfence i altres complements. Vaig pensar que anava bé amb WordPress, però el suport de SiteGround continua impressionant-me. Consulteu els llocs de SiteGround demostració de cPanel per veure eines per a WordPress, Joomla, eines de velocitat i correu, etc..

lloc web-wordpress-característiques

Eines de WordPress al cPanel …

siteground-wordpress-tools

Joomla – Fes un clic amb la instal·lació de Joomla, el suport de Joomla i altres funcions Joomla hosting.

siteground-joomla-features

Eines Joomla al cPanel …

siteground-eines de joomla-cpanel

Drupal – Drush, Git preinstal·lat i SuperCache vénen amb els seus Allotjament Drupal.

siteground-drupal-features

Optimització de la velocitat: temps de càrrega del lloc web

He pogut obtenir el meu temps de càrrega menys d’un segon a Pingdom, però no sóc l’únic que té temps de càrrega ràpids a SiteGround. Els seus clients tenen els temps de càrrega més ràpids entre molts hostes populars. Això es deu al lloc de SiteGround tecnologia de velocitat utilitza servidors NGINX, unitats d’estat sòlid (SSD), servidors habilitats PHP7, HTTP / 2 i una “pila” més ràpida que qualsevol altre host.

lloc web-pàgines-càrrega-vegades

Activació Flama de núvols al SiteGround cPanel fa que el vostre lloc sigui més ràpid …

Activació del lloc de núvols de SiteGround

Utilitzant caché agressiva i Ferrocarril ho fa encara més ràpid …

Configuració Cloudflare de SiteGround

Si publiqueu WordPress, Us recomano configurar aquestes Configuració del complement de la memòria cau W3 total en lloc dels seus SuperCacher integrat. Hi ha altres extensions i extensions millors que podeu utilitzar per a la memòria cau amb qualificacions més altes i, probablement, obtindreu millors resultats. Més de 75.000 persones l’han utilitzat aquest tutorial que he enllaçat (per a WordPress) i els ha ajudat a obtenir puntuacions de velocitat de pàgina 100% a GTmetrix. Definitivament ho comprovarà si esteu fent servir WordPress.

siteground-sg-cachepress

O si voleu Coet WP i WP Cache Fastest, També tinc tutorial d’aquests complements. El vostre complement de memòria cau i allotjament són els dos factors més importants quan es tracta de la velocitat del lloc de WordPress.

SiteGround = # 1 amfitrió en diverses enquestes de Facebook

Aquí està el Enquestes a Facebook dels millors amfitrions de WordPress on SiteGround ha estat classificat amb el número 1. També van ser el número 1 de nombroses enquestes de Facebook (i podeu fer clic a cada imatge per veure l’enquesta completa) …

Enquesta d’allotjament del 2019
Veure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a Elementor
Veure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjament
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018
Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hosting
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017
Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling Hosting
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a Elementor
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018
Veure l’enquesta o Captura de pantalla
Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1
Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-Speed
Veure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de juny
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del lloc
Veure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019
Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-Poll
Veure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress
Veure l’enquesta o Captura de pantalla

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Veure SiteGround GrowBig

Preguntes freqüents

&# x2705; Quant costa SiteGround GrowBig?

SiteGround GrowBig costa 5,95 dòlars el mes per al vostre període promocional (1-3 anys) i després 19,95 dòlars / mes després.

&# x2705; Quina diferència hi ha entre GrowBig i GoGeek?

GrowBig té menys emmagatzematge, recursos del servidor i no ve amb suport prioritari o GIT. Mentre que GoGeek ho fa.

&# x2705; GrowBig és adequat per a 25.000 visites mensuals?

GrowBig sol ser adequat per ~ 25.000 visites mensuals, però és un nombre general. Depèn dels vostres complements, del trànsit i del consum de CPU del vostre lloc web.

&# x2705; Puc allotjar diversos llocs web a GrowBig?

Sí, podeu allotjar diversos llocs web a GrowBig. Mireu només l’ús del vostre CPU.

&# x2705; Com puc sol·licitar una migració gratuïta des de SiteGround?

Per sol·licitar una migració gratuïta des de SiteGround, obriu un bitllet d’assistència i podreu veure una opció de transferència de llocs web. Proporcioneu a SiteGround els detalls de la vostra antiga propietat i s’ocuparan de la migració.

Fes una ullada a les meves altres opinions sobre el lloc

StartUpGrowBigGoGeekNúvol

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map