Rishikimi i Fillimit të faqes SiteGround – (Ata janë vlerësuar në hostin # 1 në Facebook të shumtë, por StartUp ka shumë karakteristika në GrowBig)

Plani startUp i SiteGround është i mirë vetëm për të pritur 1 faqe të vetme të trafikut të ulët. Nëse keni trafik të mirëfilltë ose po ekzekutoni ndonjë plugin të lartë të CPU-së, StartUp ndoshta nuk do të ketë burime të mjaftueshme të serverit dhe mund të përfundoni të merrni mbitensione të CPU. Por nëse është një sit i vogël duke përdorur shtojca të lehta, dhe nuk ju nevojitet karakteristika që vijnë me GrowBig / GoGeek, StartUp është lehtësisht plani më i mirë i pritjes që mund të merrni për 3,95 $ / muaj me çmimin e promos.


Vetëm e di që mund të blini GrowBig për 2 $ / muaj më shumë dhe për të marrë më shumë sende … rreth 2x sa më shumë burimet e serverit (numri i serverave është faktori # 1 në Udhëzues për optimizimin e WordPress), skenë, rezervë sipas kërkesës dhe mund të presësh faqe të pakufizuara në llogarinë tënde … në vend të 1. Ju mund t’i shihni të gjitha këto në Grafiku startUp vs GrowBig vs GoGeek. Fillimi është i mirë, por unë do të bëj GrowBig nëse jeni serioz në lidhje me faqen tuaj – shpejtësia vetëm ia vlen.

Atëherë ka GoGeek që është rreth 4x më shpejt sesa planet më të përbashkëta të pritjes. Faqet e internetit më të vogla / fillestare ndoshta duhet të bëjnë GrowBig, faqet e internetit me më shumë vizitorë dhe konsum më të lartë të CPU duhet të bëjnë GoGeek ose cloud. Shqyrtimi im do t’ju ndihmojë të zgjidhni një plan, por gjithashtu t’ju tregoj se si të shfrytëzoni sa më shumë nga ato teknologjia e shpejtësisë përmes PHP 7.3, Cloudflare dhe SG Optimizer. Unë gjithashtu kam një udhëzues për si kam marrë 100% rezultate GTmetrix.

Nëse kjo është një faqe (internet) për të cilën ju intereson dhe po prisni të fitoni para – bëni vetes një favor dhe poni deri në 2 $ shtesë / muaj. Unë aktualisht paguaj SiteGround $ 80 / muaj për një version të azhurnuar të tyre pritje në re POR… është investim. Kjo është kryesisht pse imja Raporti Pingdom dhe raporti GTmetrix kanë afro 100% rezultate me të dyja <1 herë ngarkesa.

Sondazhet e faqes në Facebook

Bashkohu me WordPress Hosting dhe Shpejtësia e WordPress-it Grupet në Facebook për të parë se çfarë janë njerëzit e vërtetë, të paanshëm duke thënë, meqenëse pritja është faktori # 1 në Udhëzues për optimizimin e WordPress.

SiteGround u vlerësua si nikoqir # 1 në 26 sondazhe në Facebook dhe më dha rezultate të mahnitshme në GTmetrix / Pingdom (klikoni nëpër faqet e mia). e tyre teknologjia e shpejtësisë është shumë më lart se EIG, Godaddy, dhe shumica e hosteve të tjerë, dhe përdor PHP 7.3, NGINX, SSD, HTTP / 2, CloudFlare, dhe Shtojcë SG Optimizer për WordPress. Kjo zakonisht rezulton domethënëse përmirësime të kohës së ngarkesës.

2019 Sondazhi i hostimeve
Shikoni sondazhin2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotRekomandime për strehimin e elementëve
Shikoni sondazhin ose screenshotKorrik 2019 Rekomandim Pritës
Shikoni sondazhin ose screenshotWordPress-Host-Poll-Aug-2018
Shikoni sondazhin ose screenshotShared-Hosting-Poll-2017
Shikoni sondazhin ose screenshot2019-Hosting-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotGo-To-Hosting-Company
Shikoni sondazhin ose screenshotWordPress-Hosting-Poll-2017
Shikoni sondazhin ose screenshotManaged-Hosting-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshot2016-Web-Hosting-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotBest-Web-Hosting-2019-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotSondazhi mikpritës miqësor i WP
Shikoni sondazhin ose screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotPritja e preferuar për Elementor
Shikoni sondazhin ose screenshot2018 Rekomandime Pritëse
Shikoni sondazhin ose screenshot
Shikoni sondazhin ose screenshotMenaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017
Shikoni sondazhin ose screenshot2019-pret-Poll-1
Shikoni sondazhin ose screenshotHosting-Poll-For-Speed
Shikoni sondazhin ose screenshotWordPress-Hosting-Poll-Qershor-1
Shikoni sondazhin ose screenshotSiteGround-Rekomandimi
Shikoni sondazhin ose screenshot2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotBest-Web-Hosting-Provider-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshotHosting-Poll-Feb-2019
Shikoni sondazhin ose screenshotHosting-Rekomandimet-Poll
Shikoni sondazhin ose screenshot

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it
Shikoni sondazhin ose screenshot

StartUp vs GrowBig vs GoGeek

Ju mund të shihni një tabelë të plotë krahasimi në SiteGround faqe karakteristikash

SiteGround-StartUp-Plan-Features

StartUp (3,95 $ / muaj) – StartUp është i mirë për të pritur 1 faqe në internet me trafik të ulët që nuk po përdor plugins të lartë të CPU, por i mungojnë burimet e serverit. Të gjitha planet e SiteGround vijnë me ton karakteristikash të shkëlqyera: hosting me email, falas Le të Encrypt SSL, rezervë automatik ditor, instaluar falas WordPress + karrocë për blerje, 99.99% në kohëzgjatje, dhe një cPanel i lehtë për t’u përdorur. Të gjitha planet përfshijnë shpejt, thelbësore teknologjia e shpejtësisë përfshirë NGINX, CloudFlare, SSD, HTTP / 2, PHP 7.3, SG Optimizer, dhe 4 qendra të të dhënave). SiteGround është një nga hostet e parë që zbaton teknologji të re për shpejtësinë dhe uptimes (p.sh. versionet më të reja PHP), dhe ju mund të kontrolloni Faqe në Facebook për të qëndruar të azhurnuar. Si me të gjitha planet, mbështetje është shkalla më e lartë. Të gjitha planet përfshijnë veçori për WordPress, Joomla, Drupal.

GrowBig (5,95 $ / muaj) – pritni shumë faqe në internet me rreth 1.5x më shumë burime serveri se sa StartUp dhe vjen me të vënie në skenë (për të provuar shtojcat, modelet, kodin e ri), pastaj lëshojeni në faqen tuaj të internetit aktuale me 1 klik. Kjo e bën vlerën shtesë prej 2 $ / muaj plotësisht për mendimin tim. Ju gjithashtu merrni kopje rezervë të kërkesës, në mënyrë që të merrni një në çdo kohë që dëshironi, dhe një transferim falas në internet. Ajo vjen me më shumë ruajtje, burime të bazës së të dhënave dhe veçori të postës elektronike. Ju merrni caching të avancuar me të gjitha 3 nivelet (statike, dinamike, memcached) me Shtojcë SG Optimizer.

GoGeek (11,95 $ / muaj)pritje gjysmë e përkushtuar vjen me rreth 4x më shumë burime serveri sesa planet e rregullta të përbashkëta të pritjes. Po, kjo bën një përmirësim të madh në shpejtësinë dhe kohën për të parë bajtët. GoGeek ka më shumë kufizime të ruajtjes, postës elektronike dhe bazës së të dhënave. Vjen me Pajtueshmëria e PCI për të parandaluar mashtrimin e kartave të kreditit në faqet eCommerce dhe Git për krijimin e repos. Ndihma me përparësi do t’ju përgjigjet shpejt pyetjeve tuaja. Zakonisht marr përgjigjen time të imja <10 minuta.

Karakteristikat e e-Tregtisë – vijnë të gjitha planet e SiteGround Karakteristikat e tregtisë si një falas Le të Encrypt SSL. Pajtueshmëria e PCI me GoGeek, dhe nëse nuk ndjeheni mirë të instaloni një shporta e blerjes në fitoren tuaj, ekipi i SiteGround ofron për ta bërë këtë me blerjen e ndonjë plani.

SiteGround-eCommerce-Features

Përditësime automatike – e bëjnë SiteGround azhurnime automatike në cPanel tuaj tek thelbi i WordPress, shtojcat, thelbi Joomla, shtesat, etj. Unë e kam aktivizuar këtë dhe nuk kam pasur ndonjë problem.

Autopërditë e WordPress SiteGround

WordPress, Joomla, Karakteristikat Drupal – SiteGround ka veçori për secilën në cPanel-in e tyre: instalimi falas, transferimi, autupdatat dhe siguria e përparuar janë vetëm disa veçori për secilin CMS. Kur SiteGround thotë se kanë siguri e përparuar, skuadra e tyre është fjalë për fjalë në lojën e tyre.

Karakteristikat e WordPress …

SiteGround-WordPress-Features

Vegla të WordPress në cPanel…

siteground-wordpress-tools

Joomla përmban…

SiteGround-Joomla-Features

Vegla Joomla në cPanel…

siteground-Joomla-cPanel-mjete

Karakteristikat e Drupalit…

siteground-Drupal-hosting

StartUp ka më pak burime serveri se sa GrowBig / GoGeek

Nëse keni një faqe në internet të ngadaltë, shkoni tek faqe karakteristikash dhe lëvizni poshtë tek “Ne alokojmë burimet që ju duhen” afër fundit të faqes. Do të shihni që GrowBig dhe GoGeek janë shumë më të shpejtë se StartUp pasi keni më shumë burime serveri. Ky është ndryshimi kryesor midis planeve…

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Ja sa burime të serverëve vijnë me secilin plan…

SiteGround-Resources-Chart

Fillimi i faqes SiteGround është i mirë nëse…

 • Ju duhet vetëm të organizoni 1 faqe në internet
 • Ju nuk keni nevojë për mbështetje prioritare
 • Nuk ju duhen shumë burime / shtesa të serverit
 • Ju duhet më pak se 10 GB ruajtje në internet
 • Ju keni më pak se 10,000 vizita / muaj
 • Ju nuk keni shumë plugins (me burim të lartë)
 • Ju keni probleme teknike me hostin tuaj aktual
 • Ju dëshironi një falas Le të Encrypt SSL (por nuk do të duhet një SSL premium)
 • Ju dëshironi azhurnime automatike, kopje rezervë, domen falas dhe veçori të postës elektronike
 • Ti deshiron Teknologjia thelbësore e shpejtësisë së SiteGround dhe CDN falas e Cloudflare
 • Ju dëshironi strehimin e sigurt me aktuale 99.99% në kohëzgjatje dhe parandalimi i spamit
 • Ju dëshironi një kompani pritëse me një ekip mbështetës që në të vërtetë do t’ju ndihmojë
 • Ju po drejtoni një faqe në internet hobi, por për faqet e internetit serioze shkoni me GrowBig ose GoGeek

Azhurnoni në GrowBig / GoGeek Nëse…

 • Ju dëshironi një transferim falas në internet
 • Ju doni më shumë burimet e serverit për herë më të shpejtë të ngarkesës
 • Ju keni shumëfishojnë faqet e internetit dhe kanë nevojë për 20 GB + hapësirë ​​ruajtjeje në internet
 • Ti deshiron mbështetje prioritare për të marrë biletat u përgjigjën menjëherë
 • Ju përdorni shumë shtesa të WordPress (ose shtesa me burime të larta)
 • Ju dëshironi të krijoni duke inskenuar faqet e internetit (GoGeek është e nevojshme për këtë)
 • Ju dëshironi Git të Para-instaluar ose SG-Git për krijimin e repos WordPress
 • Ju duhet një pajtueshmëri premium SSL ose PCI për një siti i tregtisë
 • Ju dëshironi caching të përparuar, edhe pse plugins si Raketë WP jane me te mire
 • Ju drejtoni një faqe interneti biznesi dhe mbështeteni (ose po planifikoni të mbështeteni) në të për të fituar jetesën

<1s Load Times + 100% Uptimes

Po, unë në të vërtetë përdor SiteGround …

OMM-On-SiteGround

Dhe faqja ime ngarkon brenda <1 sekondë (shikoni raportin Pingdom) …

2019-Pingdom-Report

Këtu është raporti im GTmetrix …

2019-GTmetrix-Report

Ajo gjithashtu ka 100% uptimes në Robot Uptime

uptime-robot

Unë isha fillimisht me Godaddy dhe Bluehost por ishte i zhgënjyer në të dy. Uebfaqja ime nuk ngarkoi shpejt dhe unë po merrja gabime të brendshme të serverit gjatë gjithë kohës. Që nga migrimi në SiteGround mund të shihja një ndryshim të dukshëm në rezultatet e mia Pingdom, por edhe duke klikuar nëpër faqet e mia (provojeni)! Kurrë nuk duhet të shqetësohem për uebsajtin tim që mbyllet “rastësisht” më.

Unë kam përdorur SiteGround StartUp, GrowBig, GoGeek dhe aktualisht jam në host-in e tyre të cloud. Sajti im akoma i ngarkuar në 1s në StartUp por unë mbështetem në të për të siguruar jetesën (dhe i duhej një performancë më e mirë) kështu që e përditësova. Unë nuk do ta shkruaja rishikimin tim të SiteGround StartUp nëse nuk do ta përdorja atë.

Këshilla për Përmirësimin e Shpejtësisë në SiteGround

Përditësoni në PHP 7.3+ – versionet më të larta të PHP e bëjnë faqen tuaj më të shpejtë. Nëse thjesht po lëvizni në SiteGround, PHP 7+ duhet të aktivizohet si parazgjedhje. Por SiteGround është i shkëlqyeshëm në lëshimin e versioneve më të reja. Kur ta bëjnë këtë, sigurohuni t’i provoni ato në seksionin PHP të cPanel tuaj të SiteGround.

Shpejtësia e PHP

PHP-Version-Menaxher

PHP-Upgrade

CloudFlare – në SiteGround cPanel tuaj, aktivizoni Cloudflare me 1 klik. Cloudflare është një CDN falas me 200+ qendra të të dhënave dhe do të ndihmojë në shkarkimin e burimeve në qendrat e tyre të të dhënave, duke vënë më pak stres në serverin tuaj. Një CDN rekomandohet gjithashtu në Udhëzues për optimizimin e WordPress.

Qendrat e të dhënave në cloud

Aktivizimi i Cloudflare SiteGround

SG Optimizer – SiteGround’s Shtojcë SG Optimizer (për WordPress) përdor caching nga ana e serverit i cili është më i shpejtë se caching i bazuar në skedarë i përdorur me shumicën e shtojcave të cache. Ai gjithashtu ka shumë karakteristika jashtë caching, si minifikim, ngarkim dembel, etj. Unë personalisht e përdor SiteGround për caching, pastaj WP Rocket për gjithçka tjetër (shiko tutorin tim), i cili u vlerësua në shtojcën # 1 të cache në shumë sondazhe në Facebook. Shtojca juaj e cache ka një ndikim të madh në kohën tuaj të ngarkesës dhe konsumin e CPU – Unë rekomandoj të provoni SG Optimizer, WP Rocket, ose Swift, por përdorni vetëm 1.

Optimizoni Imazhet – imazhet mund të optimizohen në 20 mënyra, por më të zakonshmet janë këto 3 artikuj në GTmetrix. Shërbyer imazhe të shkallëzuara nënkupton që madhësia e imazheve të mëdha të jetë më e vogël. Specifikoni dimensionet e figurës do të thotë të shtoni një gjerësi / lartësi në HTML të figurës. Optimizimi i imazheve nënkupton duke kompresuar pa humbje pamjet duke përdorur një shtojcë si Imagify, Smush, ose ShortPixel (të gjitha janë të mira).

Blackhole për plugin Bad Bots – një çështje e zakonshme është spam bots që godasin faqen tuaj, që është një humbje e burimeve të serverit. Blackhole për plugin Bad Bots bllokon ato automatikisht të cilat do të kursejnë burime për vizitorët e vërtetë. Nuk ka cilësime – thjesht instaloni dhe jeni mirë.

Optimizoni prizat – kjo nënkupton fshirjen e shtojcave të papërdorura, paaftësimin e cilësimeve të panevojshme të shtojcave që shkaktojnë konsumin e vazhdueshëm të burimit (p.sh. statistikat, kopjet rezervë, etj.), Shmangni shtojcat e larta të CPU-së dhe përdorni vetëm plugins të lehta. Unë gjithashtu rekomandoj instalimin e Shtojca Kontrolli i rrahjeve të zemrës.

Koha e ngarkesës së faqes SiteGround
Faqja ime e WordPress-it ngarkesat në <1 në SiteGround, por unë nuk jam i vetmi. Këtu është një grafik që krahason kohën mesatare të ngarkesës së faqeve në internet që funksionojnë në disa prej hosteve më të njohur …

siteground-faqe-load-herë

Shpejtësia Bërthamore: NGINX, SSD, HTTP / 2 Shërbime të Aktivizuara
Thelbi i SiteGround-it teknologjia e shpejtësisë është e shkëlqyeshme pa marrë parasysh se çfarë plani pritjeje ju zgjidhni. Të gjitha planet e përbashkëta përfshijnë SSD (disqet me gjendje të ngurtë) të cilat ofrojnë 1000x më shumë operacione hyrje / dalje në krahasim me disqet e rregullt, plus që ju merrni Serverat NGINX të cilat preferohen për shpejtësinë më të shpejtë të serverit. HTTP / 2, PHP7 dhe HHVM gjithashtu mund të aktivizohet në cPanel të SiteGround.

Mbështetja e SiteGround ju ndihmon në të vërtetë

Ju nuk do të prisni 30 minuta që dikush t’ju ndihmojë (si Bluehost). Mbështetja e SiteGround zakonisht u përgjigjet biletave në rreth 10 minuta me mbështetje prioritare. Por edhe nëse nuk keni mbështetje prioritare, ato janë SUPER të dobishme dhe të ditur për shtojcat WordPress, shtesat Joomla, etj. Për ato pak raste që më është dashur të kontaktoj SiteGround, gjithmonë kanë marrë kohën për të gërmuar në faqen time të internetit dhe në të vërtetë të zgjidhin çështje. Kjo e bën një dallim të madh.

Zakonisht marr një përgjigje brenda disa minutave nga paraqitja e një bilete…

SiteGround-Mbështetje-Conversation

Mbështetja e bisedës zakonisht mund të zgjidhë problemin tuaj brenda 5 minutave…

siteground-chat

Biletat zakonisht përgjigjen brenda 8 minutave…

siteground-bileta

SiteGround ka një reagim të mrekullueshëm për mbështetjen e tyre…

SiteGround-Customer Reviews-

cPanel Demo

Këtu mund të merrni faqen e SiteGround cPanel demo për një provë. Ato kanë një instalues ​​të WordPress, autoupdates, skenë, Cloudflare, opsione postare dhe shumë karakteristika të tjera që e bëjnë faqen tuaj të internetit të funksionojë e qetë dhe të ngarkojë shpejt. Kjo përfshin mjete për WordPress, Joomla dhe Drupal…

siteground-cpanel

Falënderime në Twitter nga klientët aktualë të faqes rrethojnë faqen e internetit

SiteGround-mbështetje-Shqyrtime

Përfundim: Fillimi është i mirë, por unë do të bëj GrowBig

Plani startUp i SiteGround është i mirë për faqet e internetit “hobi”, por nëse po ekzekutoni një uebfaqe biznesi në të cilën mbështeteni për të siguruar jetesën, unë përfundimisht do të shkoja me GrowBig ose GoGeek.

GrowBig është 2 $ / muaj më shumë dhe do ta bëjë ngarkesën e faqes tuaj më të shpejtë, plus ju merrni mbështetje përparësore dhe karakteristika të tjera. Dhe nëse doni një uebfaqe edhe më të shpejtë me një pritje gjysmë të përkushtuar, GoGeek është edhe më e mirë. Pavarësisht, nëse jeni duke përdorur një nga hostet e tmerrshëm në atë sondazh në Facebook, do të jeni të lumtur që keni emigruar. Unë jam i tyre servera cloud por kjo është $ 80 / muaj VET becauseM sepse jam e fiksuar me shpejtësinë e faqes në internet (dhe mbështetem në faqen time të internetit për të fituar jetesën). Nëse nuk ju nevojitet vërtet, një nga planet e tyre të përbashkëta të pritjes do të jetë mirë. Shpresoj se e keni parë të dobishëm rishikimin tim të SiteGround StartUp dhe nëse keni ndonjë pyetje, lini një koment.

Njerëzit zakonisht migrojnë sepse e tyre teknologjia e shpejtësisë mund të përmirësojë kohët e ngarkesës me sekonda. Ju keni parë GTmetrix time dhe Pingdom raportoni, ja çfarë po thonë njerëzit e tjerë:

SiteGround-Host-Migracionit

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migrimi

Godaddy-To-SiteGround

SiteGround-Backend

Best-Host-Conversation

Duke kërkuar-për-një-ri-host-ofruesi-Facebook

Shikoni faqen fillestare / rrethin e faqesGowow

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X1f680; Cilat janë ndryshimet kryesore midis StartUp vs GrowBig ose GoGeek?

Planet më të larta përfshijnë më shumë burime serveri që e bëjnë ngarkesën e faqes tuaj më të shpejtë. GrowBig + mund të presë gjithashtu shumë faqe në internet dhe ka karakteristika shtesë si skenë, më shumë ruajtje, memorje të përparuar dhe rezervë kërkese. Kontrolloni faqen e tyre të Karakteristikave për një krahasim krah për krah të secilit plan.

&# X1f680; A do të jetë në uebfaqja ime në rregull në planin StartUp?

StartUp është zakonisht i mirë vetëm për uebfaqet e reja me trafik të ulët të cilat nuk po ekzekutojnë asnjë plugins të uritur nga burimet. Unë nuk do ta rekomandoja atë për vendet me trafik mesatar dhe të lartë, faqet WooCommerce, ose ato që ekzekutojnë shumë shtesa të uritur nga burimet. Për këto faqe, unë do të përdorja GrowBig ose GoGeek në të kundërt, përndryshe ju do të ekzekutoni çështje të mbipeshes me CPU.

&# X1f680; Farë do të thotë SiteGround me më pak se 10,000 vizita / muaj?

Shtë një vlerësim i përafërt i asaj se sa vizitorë mujorë mund të merret me planin StartUp, megjithatë kjo zakonisht nuk është e saktë. Kjo varet nga sa burime përdor faqja juaj, cilat shtojca që po ekzekutoni dhe nëse faqja juaj e internetit është optimizuar për shpejtësinë.

&# X1f680; Si duhet të konfiguroj shtojcën SG Optimizer?

Ekzekutoni versionin e fundit të PHP ose zgjidhni opsionin e Menaxhuar PHP në Cilësimet e Mjedisi. Tjetra, provoni çdo cilësim në skedën Optimization Mjedisi dhe Frontend dhe mbajini ato të aktivizuara nëse nuk e rrëmbejnë faqen tuaj. Optimizimi i imazheve është i rëndësishëm, por ka më shumë se sa ato që janë në cilësimet e SG Optimizer (gjithashtu dëshironi të shërbeni imazhe të shkallëzuara). Mos harroni të aktivizoni CDN të Cloudflare në SiteGround.

&# X1f680; Cila është mënyra më e mirë për të migruar në SiteGround?

GrowBig dhe GoGeek vijnë me një migrim falas, përndryshe duke përdorur plugin Migrator të SiteGround për të transferuar gjithçka vetë.

Kontrolloni Shqyrtimet e mia të tjera të faqes

StartUpGrowBigGoGeekre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map