Sådan forbedres serverens responstid på GoDaddy WordPress Hosting (anbefalingen fra Google PageSpeed ​​Insights)

Introduktion til langsomme serverresponstidspunkter Kom så far?


Hvis du dog kørte dit websted Google PageSpeed ​​Insights eller Bitcatcha, din server responstid skal være under 200 ms som Google anbefaler. Hvis det ikke er, vil jeg vise dig, hvordan du forbedrer det.

Sådan rettes langsomt server responstider på GoDaddy: opgrader til PHP 7.2, aktiver Cloudflares gratis CDN i Bluehosts cPanel, og installer et par speed plugins (Autoptimere, WP-Optimize, Heartbeat Control, Blackhole For Bad Bots, WP Disable, CAOS Analytics, CAOS-skrifttyper og ShortPixel). Bare rolig, jeg vil lede dig igennem disse. Du bør også undgå høje CPU-plugins, der forbruger serverressourcer, og optimer billeder. Disse forbedrer ikke kun svartiderne hurtigere, men de forbedrer også scoringer og belastningstider i GTmetrix/Pingdom.

Ansvarsfraskrivelse: GoDaddy er kendt for at være billig (ikke hurtig), hvilket afspejles i din server responstid. WordPress Hosting Facebook Group at se, hvad rigtige, uvildige mennesker siger. De fleste mennesker med et seriøst (f.eks. Forretnings) websted bruger SiteGround, Cloudways, Kinsta, eller WP-motor. Jeg bruger SiteGround, der var # 1 vært i 25+ Facebook-afstemninger og har 200ms responstid, 100% GTmetrix-scoringer og a .4s belastningstider i Pingdom. Når du vokser, har du brug for bedre hosting, og GoDaddy er det ikke. Foretag din research og overvej nogen anden.

1. Test serverens responstid

Kør dit websted igennem Bitcatcha og kontroller din server responstid:

Bitcatcha-serverhastighedsrapport

Du kan også bruge Google PageSpeed ​​Insights:

Reducer serverens responstid

Så længe du er vært hos GoDaddy, er du ikke alene. Enhver hostingplan for $ 3,95 / måned giver dig ikke gode responstider. Følg min guide, og hvis de stadig er høje, kender du problemet.

Langsom Godaddy

Godaddy Server-responstid

Langsom server svartid på Godaddy

Godaddy Server's svartid

Langsom Godaddy-server svartid

Godaddy Administreret WordPress-hosting-feedback

Hmmm.

2. Opgradering til PHP 7.2

Opgradering til a højere PHP-versioner gør dit websted betydeligt hurtigere (og mere sikkert).

WordPress PHP Benchmarks

Men mange WordPress-brugere kører stadig forældede PHP-versioner.

WordPress-PHP-version-statistik

Kom så far siger:

“PHP 7 er tilgængelig for cPanel-kunder på enten Shared eller Business Hosting.”

Desværre, hvis du ikke har en GoDaddy-plan med cPanel, det er ikke tilgængeligt for dig. Mange GoDaddy-kunder er ikke glade for dette, og det er en anden ulempe ved at bruge deres hosting.

Trin 1: Kontroller din nuværende PHP-version ved hjælp af Vis PHP-version plugin.

Display-PHP

Trin 2: Kør PHP-kompatibilitetscheck-plugin for at sikre, at dine plugins er kompatible.

PHP-kompatibilitet-Checker

Trin 3: Opgrader til PHP 7+ i din GoDaddy cPanel (højere versioner er hurtigere).

Godaddy PHP 7.2

Trin 4: Test dit websted for fejl. Du kan også om nødvendigt vende tilbage til en tidligere version.

3. Autotimer

GoDaddy har deres eget indbyggede cache-system, og de blacklist cache-plugins på grund af dette. Problemet er, at cache-plugins også bruges til at optimere kode (f.eks. minifikationen), og udfør andre funktioner, der gør dit websted hurtigere, hvoraf mange findes i GTmetrix. Autoptimize vil i det mindste tage sig af HTML-, CSS- og JavaScript-kodeoptimeringer.

Autoptimize-Main-indstillinger

For at opsætte et CDN (indholdsleveringsnetværk), se CDN-sektion.

Autoptimize-Extra-indstillinger

4. Rengør databasen

Din database kan akkumulere uønskede filer som spam-kommentarer, slettede kommentarer, post-revisioner, trackbacks, pingbacks, udløbne transienter og andre ting, du ikke har brug for.

Installer WP-Optimer plugin, vælg alt, hvad du ikke har brug for, og slet dem (at tage en sikkerhedskopi på forhånd anbefales altid). Det har også en mulighed for at planlægge igangværende databaseoprydninger (en gang hver 1-2 uge er god, og holder din server responstid hurtigt).

WP-optimer ren database

5. Hjerterytme

Det WordPress hjerteslag API bruger forbrug af serverressourcer ved at vise real-time-plugin-underretninger i dit dashboard, og når andre brugere redigerer et indlæg. Dette er noget du ikke har brug for, og deaktivering (eller i det mindste begrænsning af hjerteslag API) sparer på serverressourcer.

Installer Heartbeat Control-plugin, begræns derefter til 60 sekunder, eller deaktiver det helt.

Heartbeat-Control-Plugin

Hjerteslagskontrol

6. Bloker spam-bots

Hvornår var sidste gang du kontrollerede, om spam-bots ramte dit websted?

Hvis du ikke har det, er chancerne for, at de kunne bruge en masse unødvendige serverressourcer. Da jeg kontrollerede på mit eget sted, ramte de samme 2 bots (compute.amazonaws.com og linode.com) konstant mit websted – cirka hvert tredje sekund. Jeg sprængte mine serverressourcer på bogstaveligt talt ingenting! Du ved aldrig, om dette sker med dit websted, medmindre du selvfølgelig tjekker.

Trin 1: Installer Wordfence.

Trin 2: Gå til Wordfences værktøjsindstillinger, og se dine live trafikrapport. Se din rapport i et solidt minut eller to, og notér enhver bot, der ser mistænksom ud. Opret en liste over alle spam-bots, derefter Google deres værtsnavne for at se, om andre mennesker rapporterer dem som spam.

Levende-Trafik-Rapport-Wordfence

Trin 3: Gå til Wordfences blokeringsindstillinger, og tilføj spam-bots her. Brug Stjernerne for at sikre dig, at du blokerer for alle variationer af denne bot, ellers er dette muligvis ikke effektivt.

Wordfence-blokering-Rule

Trin 4: Gå til din Wordfence-blokeringslog, så ser du disse bots blive blokeret.

Wordfence-Firewall-blokering

Du kan også bruge Blackhole For Bad Bots-plugin som blokerer de mest almindelige spam-bots. Det har en perfekt 5-stjernet anmeldelse og fungerer ved at oprette en skjult regel på dit websted. Hvis bots ikke overholder denne regel, blokeres de med det samme. Googlebot og de “gode bots” er hvidlistet.

Sorte hul til dårlige bots

7. WP Deaktiver

Nogle funktioner i WordPress findes ikke i kontrolpanelet, men er stadig aktive på dit websted. De fleste mennesker har ikke brug for dem, og de kan forbruge serverressourcer. WP Deaktiver lader dig gennemgå disse funktioner og deaktivere dem, du ikke bruger. Du har sandsynligvis ikke brug for de fleste af dem.

WP-Deaktiver-Anmodning

WP-Deaktiver-Tags-indstillinger

WP-Disable-Admin

WP-Deaktiver-Andre

8. Undgå eksterne ressourcer

Gravatars, Google Maps, AdSense, plugins for social deling, kommentar-plugins og andre eksterne ressourcer kan ødelægge serverens responstid. Din GTmetrix-rapport viser normalt disse. Selvom det er bedst at undgå alt dette sammen, kan du nogle gange ikke gøre det. Jeg efterlod almindelige løsninger nedenfor:

GTmetrix-reklamer

9. Slet ubrugte plugins + temaer

 • Slet ubrugte plugins
 • Undgå robuste, oppustede plugins
 • Deaktiver CPU-sultne plugin-indstillinger (f.eks. Løbende sikkerhedskopiering, underretninger, statistik osv.)

delete-wordpress-plugins

Slette ubrugte temaer (som kan efterlade junk) i WordPress > Udseende > Temaer. Det er bedst at bruge lette temaer (f.eks. fra StudioPress) og stole på plugins for kun at tilføje den funktionalitet, du har brug for. Ellers kan alle disse funktioner forårsage oppustethed og langsomme responstid.

Slet ubrugte WordPress-temaer

10. Undgå høje CPU-plugins

* Almindelige syndere inkluderer relateret post, statistik, sitemap, chat, kalender, sidebygere og plugins, der kører løbende scanninger / processer eller viser høj CPU i GTmetrix.

 1. AddThis
 2. AdSense-kliksvigovervågning
 3. Alt-i-én-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-sitemaps
 7. Brudt Link-checker (brug Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt til WordPress
 9. Kontaktformular 7
 10. Kontekstrelaterede indlæg
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essentielt gitter
 15. Se hele listen over 65 langsomme plugins

Pro Tip:
Brug Forespørgselsmonitor for at finde dine langsomste indlæsning af plugins. Installer Query Monitor, og led derefter til fanen “Queries By Component”. Du kan også bruge det til at finde hvilke forespørgsler, anmodninger, scripts og stilarter, der bremser dit websted mest. Med lidt teknisk viden kan du finde specifikke elementer, der bremser dit websted.

Forespørgsel Monitor langsomme plugins

Du kan også bruge GTmetrix vandfald for at finde dine langsomste indlæsning af plugins:

Langsom WordPress-plugin

11. Brug lette plugins

Hvis du opdager, at visse plugins sænker dit websted, skal du enten slette dem eller erstatte dem med et mere let plugin. Nedenfor er et par solide lette plugins, men du skal muligvis undersøge afhængigt af hvilken funktionalitet du har brug for.

Social deling – WP Rocket’s prøve viste Social Media Feather, MonarchEnkel delingsknapper Adder, og MashShare havde den mindst mulige anmodning og den hurtigste belastningstid.

BackupUpdraftPlus.

slidersSoliloquy, LayerSlider, eller Meteor glider.

KommentarerBetinget belastning i diskq.

PorteføljeEnvira Gallery, FooGallery, eller Nettet.

Analytics – Google Analytics og Search Console skal være nok. Bare sørg for at være vært for Google Analytics lokalt (ved hjælp af WP Rocket, CAOS eller WP Disable).

SidebygereWordPress Page Builder af MotoPress, men ingen sidebygger kører hurtigere end den oprindelige WordPress Editor. Kombiner dette med Duplicator-plugin og du skulle ikke have brug for en sidebygger (inklusive sidebygere indbygget i WordPress-temaer). Medmindre dit team absolut nægter at gøre det lære lidt HTML (det nemmeste kodesprog), undgå sidebygere.

StudioPress-plugins – lette plugins til Genesis Framework.

12. CDN

EN CDN (indholdsleveringsnetværk) er vært for dine webstedsfiler på flere datacentre over hele verden, hvilket reducerer den geografiske afstand mellem din server og besøgende. Det også aflaster ressourcer til disse datacentre, lyser belastningen på din egen server (hvilket forbedrer serverens responstid). En CDN anbefales også i WordPress optimeringsvejledning.

CDN-WordPress-anbefaling

CloudFlare er et gratis CDN med 200+ datacentre og er langt den mest populære CDN.

Cloudflare-datacentre

Trin 1: Tilmeld dig Cloudflare (den gratis plan er fin), tilføj dit websted, derefter kører Cloudflare deres scanning. Du går gennem et sæt sider, indtil du ser dit 2 Cloudflare-navneservere.

CloudFlare-Nameserver-Dashboard.

Trin 2: Skift dine navneservere til dem Cloudflare tildelte dig.

SiteGround-DNS-Records

Flere CDN’er – flere CDN’er = flere datacentre og flere datacentre = hurtigere levering af indhold (og mere aflastning af ressourcer). Jeg bruger både Cloudflare og StackPaths CDN på min hjemmeside.

StackPath-Data-centre

Trin 1: Tilmeld dig StackPath (30-dages prøveperiode, derefter $ 10 / måned).

Trin 2: Klik på fanen CDN i instrumentbrættet oprette et StackPath CDN-sted.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adresse

StackPath genererer en CDN URL:

StackPath-CDN URL-Autoptimize

Trin 3: Kopier din StackPath CDN URL, og indsæt den i Autoptimize i “Main” -indstillingerne.

Trin 4: Gå til CDN → Cache-indstillinger i StackPath, og klik derefter på Rens alt

StackPath-Purge-Cache

Trin 5: Kør dit websted i GTmetrix og “indholdsleveringsnetværk” skal være grønt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Hvis du udvider elementer i GTmetrix og er relateret til dit CDN, skal du kontakte StackPaths support, der skal være i stand til at hjælpe dig med at løse disse. De gjorde dette for mig og har fremragende støtte.

Cookie-gratis domæner MaxCDN

GTmetrix YSlow Uden StackPath
GTmetrix YSlow Uden MaxCDNGTmetrix YSlow med StackPath
GTmetrix YSlow Med MaxCDN

Fejlfinding StackPath

Trin 6: Hvidliste StackPaths IP’er på din hosting-konto (du skal muligvis kontakte din vært).

StackPath-IP-adresser

13. Lokale Google-skrifttyper

Hvis du bruger Google-skrifttyper og har fontrelaterede fejl i GTmetrix, skal du være vært for skrifttype lokalt. Dette kan gøres ved hjælp af Selvhostede Google-skrifttyper plugin, der automatisk downloader alle Google-skrifttyper, du bruger, og tilføjer dem til CSS. Ingen konfiguration kræves.

Google-Skrifttyper-GTmetrix

Egenhostet-Google-Fonts-Plugin

Du kan også prøve CAOS-skrifttyper:

CAOS-skrifttyper

14. Lokal Google Analytics

Ligesom det foregående trin, vil du også være vært for din Google Analytics-sporingskode lokalt ved hjælp af CAOS Analytics-plugin. Igen er dette automatisk, og der kræves ingen konfiguration.

Gearing-Brower-Caching-Google-Analytics

Caos-Analytics

15. Billedoptimering

Der er 3 primære måder at optimere billeder i GTmetrix, men jeg anbefaler, at du tjekker min fulde tutorial om optimering af billeder i WordPress – fordi der er over 20 forskellige måder.

billede-optimering

Server skalerede billeder – betyder, at du skal ændre størrelsen på store billeder for at være mindre. GTmetrix viser dig, hvilke billeder der er for store, og de korrekte dimensioner, de skal ændres til. Du skal blot finde billedet på dit websted, ændre det i de korrekte dimensioner, uploade det og erstatte det gamle billede med det nye. Jeg anbefaler, at du opretter et snyderi med dine mest almindelige billeder (skyder, widgets, sidefod, blogbilleder med fuld bredde), så du kan beskære / ændre størrelsen på dem til de korrekte dimensioner, før du uploader det. Start med billeder, der vises på flere sider.

tjene-skaleret-billeder

Angiv billeddimensioner – betyder, at du skal tilføje en bredde / højde i billedets HTML eller CSS. For at gøre dette skal du finde billedet, se dets HTML og tilføje bredden / højden (som GTmetrix giver dig). HTML er meget let, og du behøver ikke at kende kode (se nedenfor):

Angivelse-image-dimensioner

Optimer billeder – betyder, at du er nødt til at komprimere dem uden problemer (jeg bruger ShortPixel). Når det er installeret, skal du konfigurere plugin-indstillingerne og indstille komprimeringsniveauet til tabsfri. Tag derefter din API-nøgle fra ShortPixel-websted og indtast det i plugin. Gå til dit mediesektion og optimer et par billeder. Hvis du er tilfreds med kvaliteten, kan du begynde at optimere billeder i dit mediebibliotek, eller de har en mulighed for at bulkoptimere alle billeder på dit websted.

16. Gentag svartid

Vi dækkede alt, og derefter nogle. Gentag disse server responstider!

Reducer-server-respons-Time-Facebook

17. GoDaddy Sucks: Bliv bedre hosting

Undtagen suger GoDaddy, og du har måske stadig langsom responstid. Gør din research!

SiteGround-vs-GoDaddy-Load-Time-Improvement

Godaddy til SiteGround

Godaddy til SiteGround Migration

Godaddy til SiteGround hurtigere

Godaddy til SiteGround hurtigere side

Jeg bruger SiteGround og har 200ms responstid med 100% GTmetrix-scoringer og .4s Pingdom belastningstider. Foretag en hosting-check, kør dine egne test, eller klik gennem mine sider med hurtig indlæsning. De blev bedømt som værten nr. 1 i 26 Facebook-afstemninger og er verdener bedre end EIG (Bluehost, HostGator), Kom så far, og andre værter, der pakker for mange mennesker på den samme server. Der har været masser af mennesker WHO migreret og bogført resultaterFacebook og Twitter. tweet efter tweet, stolpe efter stolpe, afstemning efter afstemning efter afstemning, hurtigere hosting vil rette op langsomme responstid. De er anbefalet af WordPress, gøre gratis migrationer, og jeg bruger deres semi-dedikeret plan.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha-serverhastighedsrapport

2019-GTmetrix-rapport

2019-Pingdom-rapport

Folk migrerer normalt, fordi deres hastighedsteknologi kan forbedre server responstider med flere sekunder. Her er et par mennesker, der migrerede til SiteGround og offentliggjorde deres resultater.

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting PollSe afstemning

2017-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for Elementor HostingSe afstemning eller screenshotJuli 2019 Hosting-anbefalingSe afstemning eller screenshotWordPress-Host-Poll Aug 2018Se afstemning eller screenshotShared-Hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-hosting-PollSe afstemning eller screenshotGo-To-Hosting-selskabSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshotManaged-Hosting-PollSe afstemning eller screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshot2016-Web-hosting-PollSe afstemning eller screenshotBedste-WordPress-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-2019-PollSe afstemning eller screenshotWP Friendly Hosting PollSe afstemning eller screenshot2016-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotForetrukne hosting til ElementorSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for 2018-værtSe afstemning eller screenshotSe afstemning eller screenshotManaged-WordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-værter-Poll-1Se afstemning eller screenshotHosting-Poll-For-SpeedSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-Juni-1Se afstemning eller screenshotSiteGround-anbefalingSe afstemning eller screenshot2014-Managed-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotHosting-Poll Feb 2019Se afstemning eller screenshotHosting-Anbefalinger-PollSe afstemning eller screenshot

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhostSe afstemning eller screenshot

SiteGround har 3 planer:

SiteGround-hostingplaner

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og op kommer med en fri migration, iscenesættelse, avanceret cache og evnen til at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på funktioner side

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. SiteGround’s servere er meget hurtige og ikke overfyldte som GoDaddy
 6. Live chat er øjeblikkelig, og billetter besvares meget hurtigere end GoDaddy
 7. De beskytter dit websted mod hackere / malware, mens GoDaddy gør ikke
 8. Min blog har aldrig gået ned fra tilfældige fejl folk får med GoDaddy
 9. Opgradering til PHP 7.2 er gratis (i modsætning til GoDaddy) og de indeholder ikke blacklist-plugins
 10. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 11. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 12. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 13. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 14. Mere ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. GoDaddy-kunder, der flyttede til SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround ved hjælp af min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden omkostninger for dig. Hvert år donerer jeg $ 3.000 til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Uanset hvad, ville jeg undgå GoDaddy – gå med i nogle Facebook-grupper og se samtaler, afstemninger, tweets, og mennesker WHO migreret fra Gå til SiteGround. Jeg nægter at anbefale GoDaddy til nogen – deres servere er overfyldte, malware-angrebne, og de har en SOPA-støttende + elefantjagtstifter. Lav dine forskning og se, hvem Yoast er bruger i øjeblikket.

Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Hvorfor er GoDaddys servere langsomme?

GoDaddy er berygtet for at overfylde deres servere, hvilket er velkendt i Facebook-grupper. Optimering af dit websted hjælper, men der er ikke meget, du kan gøre for at gøre din server hurtigere, når den er overfyldt.

&# X2705; Hvordan kan jeg forbedre serverens responstid på GoDaddy?

At opgradere PHP-versioner, tilføje Cloudflares gratis CDN, undgå ressourcehungrige plugins og bruge hastighedsoptimeringsplugins til at rette emner i GTmetrix burde hjælpe.

&# X2705; Vil opgradere min GoDaddy-serverhjælp?

Det kan måske, men GoDaddy er også kendt for at drage fordel af kunderne og have dem til at opgradere planer, når problemet ligger i selve GoDaddy. Før du opgraderer din plan, skal du udforske andre hostingindstillinger.

&# X2705; Er der hurtigere værter derude?

100% ja. SiteGround og Cloudways er meget hurtigere end GoDaddy, og dit websted skal indlæses meget hurtigere. Se på mennesker, der migrerede væk fra GoDaddy og offentliggjorde deres nye belastningstider på Twitter og Facebook. Beviserne er klare.

&# X2705; Hvordan kan jeg komme tæt på 100% GTmetrix-scoringer?

Mange faktorer går ind i hastighed og GTmetrix, men du kan starte med at få hurtigere hosting, konfigurere et cache-plugin, optimere billeder, konsolidere plugins og optimere Google Fonts (hurtig hosting er stadig faktor 1 i WordPress optimeringsguide).

Jeg håber, at dette var nyttigt. Hvis du har spørgsmål, slip mig en kommentar.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map