Sådan reduceres serverens responstid (tid til første byte) i WordPress til under 200 ms: Element i Google PageSpeed ​​Insights

Reducer serverens responstid


Så du kørte dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights og har brug for hold serverens responstid (ttfb) lav i WordPress.

Lad os få dette ud af vejen.

Servere kontrolleres af din hosting: Bluehost, HostGator, GoDaddy og EIG-mærker er berygtet langsomt og bedømt dårligt i 40+ Facebook-afstemninger på grund af deres overfyldte servere.

SiteGround og Cloudways er næsten altid top 2 (SiteGround til delt hosting og Cloudways til cloud hosting). Jeg har brugt begge og har 100% GTmetrix-rapporter med næsten 100% i Google PageSpeed ​​Insights såvel som Pingdom. Selv dette indlæg indlæses i omtrent 2 sekunder, og det har masser af billeder med en sidestørrelse på 5,26 MB og 138 anmodninger. Nu er det god vært!

Der er andre måder at reducere serverens responstid på, som jeg vil dække i denne tutorial: eliminering af høje CPU-plugins, offloading af ressourcer til CDN’er, konfiguration af dit cache-plugin til optimale indstillinger (jeg anbefaler WP Rocket) og rettelse af specifikke poster i din GTmetrix-rapport.

Men ingen optimering erstatter en langsom vært / server. Gør din research i Facebook-grupper!

Reducer-server-respons-Time-Facebook

1. Ditch EIG og værter med lav kvalitet

Hvis du har langsomme server-responstider, vil jeg være sikker på, at du er vært hos GoDaddy, HostGator eller Bluehost (EIG-mærker), Namecheap, A2 eller en anden vært af lav kvalitet. Har du foretaget din undersøgelse i WordPress Hosting Facebook-gruppe? SiteGround (delt hosting) og Cloudways (cloud hosting) var langt de 2 topbedømte værter i over 40+ Facebook-afstemninger.

Liste-Of-EIG-mærker

Se på disse 41 mennesker der migrerede til SiteGround eller Cloudways og offentliggjorde deres resultater.

Skift til SiteGround

Cloudways responstid

Juli 2019 Hosting-anbefaling

Hostinganbefalinger Facebook

HostGator til SiteGround-migrering

Untitled

VPS Cloud Hosting Poll

Anbefalinger for 2018-vært

2. Kontroller din CPU-brug

Kontroller din hostingkonto for at sikre dig, at du ikke slutter for maksimum CPU-grænser. Forsøg aldrig at overstige 80% af dine grænser, så din server forbliver afslappet. Ved cloud-hosting kan du tilføje mere CPU + RAM, som vil hjælpe, og ved delt hosting skal du opgradere din plan. Men før du gør det, skal du følge denne vejledning, da den også skal hjælpe dig med at reducere CPU, der forbruges af dit websted.

Reducer-CPU-brug-WordPress

Derfor er det så vigtigt at vælge en plan med nok serverressourcer. Værtsfirmaer giver dig retningslinjer baseret på dine månedlige besøgende, men de tager ikke højde for, hvor mange plugins du har, om de bruger mange ressourcer, og om du bruger et CDN.

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

3. Find og fjern høje CPU-plugins

Brug GTmetrix til at finde dine langsomste plugins
Hvis du ser et plugin, der vises flere gange i GTmetrix, eller det tager lang tid at indlæse i fanen Vandfald, skal du enten slette den eller erstatte den med en mere let, hurtigere plugin.

Langsom WordPress-plugin

Anbefalede lette plugins

Andre plugin-tip

 • Vær minimal
 • Deaktiver + slet alle plugins, du ikke bruger
 • Undgå plugins, der har duplikatfunktionalitet
 • Drej på specifikke plugin-indstillinger, der forbruger CPU (f.eks. Query Monitor og Broken Link Checker scanner konstant dit websted og forbruger CPU, slet dem, når du er færdig)

4. Opgradering til PHP 7.3

Mange WordPress-websteder kører stadig PHP 5 selvom PHP 7.3 er meget hurtigere. Det skyldes, at hostingfirmaer ikke automatisk opgraderer din PHP-version (på grund af potentielle kompatibilitetsproblemer), som du kan bruge PHP-kompatibilitetscheck-plugin at tjekke efter.

WordPress PHP Benchmarks

Sådan kontrollerer du hvilken PHP-version du kører
Installer Vis PHP-version plugin for at kontrollere, hvilken version du er på. Hvis du bruger en forældet version, skal du logge ind på din hostingkonto og opgradere til den højest mulige PHP-version, der er tilgængelig, og derefter kontrollere dit websted for fejl. Hvis du ser nogen, er chancerne for, at et af dine plugins ikke er kompatible. Du kan enten vende tilbage til en tidligere version eller bruge et andet plugin.

Display-PHP-version

Opgrader til PHP 7+ på din hostingkonto, og kontroller derefter dit websted for fejl:

PHP-opdatering

5. Konfigurer Optimal Cache Plugin-indstillinger

De fleste mennesker konfigurerer ikke deres cache-plugin til de optimale indstillinger. Jeg har skrevet populære tutorials om konfiguration WP-raket, WP hurtigste cache, W3 samlet cache, og WP Super Cache.

Med de fleste andre cache-plugins skal du installere ca. 6 ekstra plugins for at få disse funktioner, hvornår WP-raket har dem alle indbygget, hvilket reducerer antallet af plugins på dit websted. Hvis du er som mig, vil du kun bruge 1 plugin, ellers bliver du nødt til at undersøge, hvilke funktioner dine cache-plugins kommer med, så installer disse plugins, hvis det ikke understøtter dem.

 • Databaseoprydning (indbygget i WP Rocket, eller brug WP-Optimize)
 • Hjertslagskontrol (indbygget i WP Rocket, eller brug Hjerteslagskontrol)
 • Lat lad billeder / videoer (indbygget i WP Rocket, eller brug) WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics lokalt (indbygget i WP Rocket, eller brug CAOS For Analytics)
 • Host Google-skrifttyper lokalt (indbygget i WP Rocket, eller brug CAOS for skrifttyper, eller SHGF)
 • Integration med Cloudflare + andre CDN’er (indbygget i WP Rocket, eller brug CDN Enabler)

WP-Rocket-funktioner

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

6. Tilføj Cloudflare

Cloudflares gratis CDN aflaster forbrug af båndbredde til deres datacentre (lægger mindre stress på din server) mens reduktion af den geografiske afstand mellem din server / besøgende.

Her er hvad WordPress siger:

CDN-WordPress-anbefaling

Her er den båndbredde, du kan gemme med Cloudflare:

CloudFlare-Båndbredde

De fleste værter har en mulighed for at aktivere Cloudflare i deres cPanel:

SiteGround-CloudFlare-aktivering

Du kan også konfigurere Cloudflare vha. De fleste cache-plugins (nedenfor er til WP Rocket), men WP Fastest Cache og W3 Total Cache har også indstillinger til Cloudflare + CDN-integration …

WP-Rocket-CloudFlare-Add-On

Flere CDN’er = Flere datacentre = Mindre forbrug af båndbredde
StackPath har også deres egne 30+ datacentre som mister endnu flere ressourcer. Cloudflare er nok for de fleste websteder, men jeg vil bruge StackPath til mellemstore til høje trafikwebsteder, og du kan bruge KeyCDNs hastighedstest for at se, hvor hurtigt dit websted indlæses forskellige steder. Hvis du vil aktivere Stackpath eller en anden CDN, skal du bruge WP Rockets CDN-fane eller CDN Enabler-plugin.

WP-Rocket-CDN-indstillinger

7. Bloker uønskede robotter

Har du tjekket din Wordfence live trafikrapport på det sidste?

Det gjorde jeg, og jeg så, at de samme få bots ramte mit websted konstant og lægger stress på min server. Naturligvis er Googlebot og andre gode, der kan også være spam-bots, der rammer dit websted. Medmindre du tjekker, vil du aldrig vide det. Her er hvad jeg gjorde, og hvad du også skulle gøre:

Trin 1: Installer Wordfence.

Trin 2: Se live-trafikrapporten i et par minutter for at se, hvem der rammer dit websted i realtid.

Levende-Trafik-Rapport-Wordfence

Trin 3: Vær opmærksom på tegneserie-bots, der konstant rammer dit websted. Google deres værtsnavne for at se, om andre mennesker rapporterer dem som spam (Googlebot og Bingbot er åbenlyst okay).

Trin 4: Bloker alle spam-bots (du har et par muligheder her). Wordfence har blokeringsindstillinger såvel som regler om begrænsning af satserne. Wordfence bruger imidlertid en masse CPU selv. Alternativerne er Blackhole For Bad Bots, Bloker dårlige forespørgsler, eller Regler for Cloudflare Firewall (dette er hvad jeg bruger). Du kan oprette op til 5 gratis firewall-regler, hvilket betyder, at du kan blokere dine top 5 spam-bots. Bare kopier deres værtsnavn fra Wordfence, og bloker det derefter i Cloudflare. Sørg for at bruge en stjerne *, så alle variationer af denne bot er også blokeret: amazonaws.com linode.com er 2 almindelige.

Cloudflare Firewall-regel for at blokere dårlige bots

8. Rengør din database

Hvis du har slettet et plugin, tema, har masser af postrevisioner, spam-kommentarer eller udløbne transienter, skal du rense din database. Dette skal du gøre hver uge for at holde dit websted hurtigt.

Hvis du bruger WP Rocket, kør dette i databaseindstillingerne:

WP-Rocket-Database-indstillinger

Hvis du ikke bruger WP Rocket, skal du bruge den gratis WP-Optimize plugin:

WP-optimer ren database

9. Optimer billeder

Vi bruger det GTmetrix for det. Kør dit websted gennem GTmetrix, og i din rapport ser du, at billeder kan optimeres 3 måder. GTmetrix viser kun uoptimerede billeder til en enkelt side start med at optimere billeder, der vises på flere sider (logo, sidefelt og sidefodbilleder), kør derefter dine vigtigste sider gennem GTmetrix og fix individuelle billeder på disse også.

Der er 3 måder at optimere billeder i GTmetrix:

 • Server skalerede billeder – ændre størrelse på store billeder for at være mindre
 • Angiv billeddimensioner – angiv en bredde / højde i billedets HTML eller CSS
 • Optimer billeder – komprimere billeder uden brug af Imagify

billede-optimering

Server skaleret billeder – GTmetrix fortæller dig, hvilke billeder der er for store, og hvilke dimensioner de skal ændres til. Find billedet, beskær det eller ændre det i størrelse, upload det til WordPress, og erstatt derefter det gamle billede med det nye. Følg dine “billedbeholdere” og opret et snyderi (nedenfor). Du kan manuelt kontrollere for store billeder ved at højreklikke på et billede → kopier billedadresse gå derefter til den URL, hvor du skal se, om den er for stor. Brug aldrig træk for at ændre størrelsen funktion i den visuelle editor, da dette kun ændrer størrelsen på det viste billede (ikke det faktiske billede).

Eksempel snyderi:

 • Logo: 150 (w) x 37 (h)
 • Sliders: 1950 (w) x 550 (h)
 • Sidepanel-widgets: 319 (w)
 • Blogindholdsorgan: 600 (w)
 • Udvalgte billeder: 200 (w) x 200 (h)
 • Karruselbilleder: 225 (h)

Angiv billeddimensioner – se din GTmetrix-rapport og udvid disse elementer for at se, hvilke billeder der har brug for dette. Find hver i WordPress, og angiv derefter de dimensioner (bredde / højde), som GTmetrix vil fortælle dig. Det Visual Editor tager automatisk af dette så du skal normalt gøre dette med billeder, der findes i widgets, sidebygere og andre steder.

specificere-image-dimensioner

Optimer billeder – komprimere billeder uden brug af Imagify eller Kraken (begge er gratis, indtil du når den månedlige grænse). Mens der er andre helt gratis plugins, der tilbyder ubegrænsede komprimeringer, skal du IKKE bruge disse, da de har fejl, ikke fungerer eller vil ødelægge dine billeder.

Forestil dig instruktioner

 1. Installer Forestil dig plugin
 2. Du bliver bedt om at få instruktioner
 3. Tilmeld dig Imagify og indtast din API-nøgle
 4. Indstil dit komprimeringsniveau (normalt, aggressivt, ultra)… Jeg bruger aggressivt
 5. Forestil dig alt (bulk komprimerer alle billeder på dit websted)
 6. Når din grænse er oppe, skal du købe en plan eller vente næste måned med at nulstille din grænse

imagify

imagify-wordpress-image-optimering

Når du er færdig, skal du køre dine sider gennem GTmetrix og sørge for, at alle tre elementer er 100%.

10. Optimer eksterne scripts

Hvis du bruger tredjeparts scripts, disse medfører ekstra anmodninger og vises i din GTmetrix-rapport. Nogle scripts er vanskelige eller endda umulige at optimere (især AdSense og sociale widgets, som er bedst at undgå alle sammen), men jeg har angivet nogle optimeringer nedenfor.

Tip til optimering af eksterne scripts

GTmetrix-reklamer

11. Slet ubrugte temaer + plugins

Gå til Udseende → Temaer, og slet alle temaer, du ikke bruger. Du kan beholde en version (f.eks. Twenty Seventeen-tema), hvis noget går galt med dit aktive tema.

Slet ubrugte WordPress-temaer

Slet WordPress-plugins

12. Aktivér hotlink-beskyttelse

Cloudflare og nogle hostingfirmaer giver dig mulighed for at aktivere det hotlink-beskyttelse hvilket forhindrer folk i at kopiere / indsætte dine billeder på deres websted (hvilket suger din båndbredde).

Cloudflare Hotlink-beskyttelse

13. Opdater WordPress-software

Hold WordPress-kerne, temaer og plugins opdateret.

WordPress-opdateringer

14. 40+ Facebook-afstemninger om “Den bedste vært”

Meningsmålingerne taler for sig selv:

Hostinganbefalinger Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Juli 2019 Hosting-anbefaling

Anbefalinger for Elementor Hosting

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Afstemning om hostinganbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

SiteGround vs Bluehost Facebook-afstemning

WP Friendly Hosting Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-forslag

Anbefalinger for 2018-vært

Foretrukne hosting til Elementor

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Afstemning af WordPress Hosting

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

SiteGround-vs-Bluehost-Twitter-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

15. SiteGround: Hurtigste delte hosting

SiteGround er brugt af Yoast, mig selv og anbefalet af WordPress. De er nr. 1 i næsten enhver afstemning på Facebook og giver de fleste mennesker betydelig forbedring af belastningstid især hvis de brugte middelmådige værter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

Jeg bruger deres semi-dedikeret GoGeek-plan som leveres med 4x mere serverressourcer end delt hosting. Klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses, tjek min GTmetrix-rapport eller se folk der migreret og bogført nye belastningstider. Det gør de også gratis migrationer.

SiteGround anbefales af WordPress:

SiteGround-Anbefalet-WordPress-vært

Og af Ivica der kører WordPress fremskynder Facebook-gruppen med 16.000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalede værktøjer

Glade kunder:

Godaddy til SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og nyere leveres med en gratis migrering, iscenesættelse, avanceret cache og mulighed for at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funktioner side:

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg kan godt lide SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround med min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden beregning til dig. Hvert år jeg donere $ 3k til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad tror jeg virkelig, at de er en fremragende WordPress-vært, og dit websted vil køre hurtigere / glattere… gør din research på Facebook-grupper + Twitter og du finder de fleste mennesker siger det samme.

Få hosting fra SiteGround

16. Cloudways: Cloud Hosting er endnu hurtigere

Cloudways er endnu hurtigere end SiteGround:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-hosting

Deres support er ikke så god som SiteGround, de understøtter ikke e-mail-hosting, og de er dyrere fra $ 10 / måned (jeg anbefaler deres DigitalOcean eller Vultr plan). Men for ren ydelse kan du ikke gå galt med dem. Der er normalt nr. 1 eller # 2 i Facebook-afstemninger, og min Cloudways-anmeldelse inkluderer finjustering i dit CW-dashboard, der gør dit websted endnu hurtigere.

Cloudways-anmeldelse

De har 5 cloud-hostingudbydere at vælge imellem:

Cloudways-Managed-Cloud-hosting

Har du aldrig prøvet managed cloud hosting? Det gør en kæmpe forskel.

Managed Hosting Poll

Det gør de også gratis migrationer:

Cloudways Free Migration

Feedback på Cloudways:

Cloudways-Facebook-Tråd

Få hosting fra Cloudways

(spar 25% i 2 måneder med promo-kode OMM25)

17. Migrationsresultater

Her er folk, der migrerede til SiteGround eller Cloudways og forbedrede deres server responstid, indlæsningstid og Pingdom / GTmetrix rapporter. Brug af en mere kraftfuld server kan foretage drastiske forbedringer, hvis du har en vært af lav kvalitet. Begge vil migrere dig gratis.

Mennesker, der migrerede til SiteGround:

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GoGeek-indlæsningstid

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

SiteGround Blogging Migration

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

Mennesker, der migrerede til Cloudways:

Cloudways responstid

WP-motor til Cloudways

DigitalOcean Pingdom-rapport

Godaddy til DigitalOcean Migration

Cloudways server svartid

Forbedring af Cloudways belastningstid

Cloudways vs WP Engine

Untitled

Cloudways Pingdom Load Times

Cloudways Pingdom-rapport

Vultr Migration

Namecheap til Cloudways Migration

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

WPEngine til Cloudways Migration

Gør din forskning alt, hvad jeg siger:

Bluehost-Managed-WordPress-hosting

HostGator-feedback

Godaddy Administreret WordPress-hosting-feedback

18. Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Hvorfor forårsager en langsom server-responstid?

Servere kontrolleres af din hosting. Hvis du bruger en vært af lav kvalitet eller lægger for meget stress på din server (f.eks. For mange plugins), kan dette forårsage langsomme responstider.

&# X2705; Hvilken hosting har langsomme servere?

GoDaddy, Bluehost, HostGator og EIG-mærker er berygtede for at have langsomme servere. De 2 bedste værter i Facebook-afstemninger er normalt SiteGround (delt hosting) og Cloudways (cloud hosting). Migrering til en hurtigere vært er den nemmeste måde at afhjælpe en langsom server.

&# X2705; Hvad er en god svartid på serveren?

Google anbefaler en server-responstid på <200 ms. Imidlertid er dette normalt kun muligt, hvis du er vidende om webstedsoptimering og bruger hurtig hosting.

&# X2705; Hvad påvirker serverens responstid?

Hosting, cache-plugins, høje CPU-plugins, spam-bots, der gennemsøger dit websted, uanset om du bruger et CDN, og optimering af billeder kan alle påvirke serverens responstid.

&# X2705; Hvordan måler du serverens responstid?

Google PageSpeed ​​Insights er den bedste måde at måle serverens responstid på.

Konklusion: Deltag i WordPress Hosting Facebook Group at få virkelige, uvildige meninger. Se på de Facebook-afstemninger, der blev taget, og folk, der migrerede til forskellige værter og offentliggjorde deres resultater. Til sidst skal du være fri for hosting-tilknyttede virksomheder af lav kvalitet, der kun vil have provisionerne.

Er hosting noget?

Ja, det gør det. Det er din vært server vi taler om.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map