Sådan rettes GoDaddys langsomme WordPress-hosting ved hjælp af en række værktøjer + plugins (og hvordan du kontrollerer, om din GoDaddy-server er langsom)

WordPress-websted kører langsomt Kom så far? Du og alle andre.


GoDaddy er kendt for domæneregistrering, ikke hosting. iThemes kaldte dem ud til at pakke for mange mennesker på den samme server (hvilket er, hvordan de reducerer omkostningerne). Det er de også langsom med at frigive nyere PHP-versioner, og selvfølgelig CEO dræber elefanter og blev boikottet for støtte SOPA. Selv Forbes skrev en genstand med titlen “5 grunde til, at du skal forlade Godaddy.” De også sortliste alle cache-plugins og tvinger dig til at bruge deres eget indbyggede cache-system, som ikke indeholder et lys til top-cache-plugins som WP Rocket, WP Fastest Cache eller endda W3 Total Cache.

Hvis du vil fortsætte med at bruge GoDaddy, kan du fremskynde det ved opgradering til PHP 7.2 i deres cPanel, opsætning Cloudflares gratis CDN, og ved hjælp af plugins som Autoptimize + WP-Optimize.

Du kan køre dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Google anbefaler en server responstid på <200 ms. Alt over 200 ms betragtes som langsomt, og du kan identificere dig GoDaddys langsomme servere som det største problem.

Nederste linje – Jeg opfordrer dig til at søge et andet sted efter en ny hostingudbyder. Selv uden kontroversen er deres hosting berygtede for at være langsom. Det WordPress Hosting Facebook Group konstant bashes GoDaddy for det, og deres hosting blev bedømt dårligt i mange Facebook-afstemninger.

Jeg bruger SiteGround’s WordPress-hosting hvem er det også brugt af Yoast, anbefalet af WordPress, og blev bedømt som værten nr. 1 i mange Facebook-afstemninger. Masser af mennesker har allerede migreret fra GoDaddy til SiteGround med hurtigere belastningstider. Jeg er på deres semi-dedikeret GoGeek-plan og har 100% GTmetrix-scoringer med 200 ms server responstid. Det gør de også gratis migrationer.

Uanset hvad, disse tip hjælper med at fremskynde dit WordPress-sted. Kommenter med eventuelle spørgsmål!

Når du er færdig, ser din GTmetrix-rapport forhåbentlig sådan ud:

2019-GTmetrix-rapport

Denne video skal hjælpe (tidsstempler findes i videobeskrivelsen):

1. Kontroller din server responstid

Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Dette betyder, at dit hostingfirma bruger langsom / forældet teknologi, eller at din plan ikke inkluderer nok serverressourcer. For at løse dette skal du enten opgradere planer på GoDaddy (managed / VPS) eller skifte til en lignende SiteGround hvis hastighedsteknologi er 10 gange hurtigere. Som du kan se på tweets nedenfor, er dette et almindeligt problem med GoDaddy-klienter.

Reducer serverens responstid

Hvad-er-det-grunden-at-GoDaddy-er-belastning-meget-langsomt-Quora

Langsom Godaddy

Godaddy Server-responstid

Langsom server svartid på Godaddy

Godaddy Server's svartid

Langsom Godaddy-server svartid

Godaddy Administreret WordPress-hosting-feedback

2. Opgradering til PHP 7.2 i GoDaddys cPanel

Opgradering til PHP 7.2 kan gøre dit websted 2-3x hurtigere. De fleste WordPress-brugere kører forældede PHP-versioner da GoDaddy (og andre værter) ikke opgraderer dig automatisk, da det kan ødelægge dit websted, hvis du kører inkompatible plugins. Det er derfor, hver gang GoDaddy frigiver en ny PHP-version (som de ofte er sent til at gøre), skal du opgradere, så snart du kan.

WordPress PHP Benchmarks

Sådan opgraderes til PHP 7.2 på GoDaddy

 1. Log ind på din GoDaddy cPanel
 2. I afsnittet Software skal du klikke på Vælg PHP-version
 3. Skift til PHP 7.2
 4. Kontroller dit websted for fejl
 5. Hvis du ser fejl, skal du køre PHP-kompatibilitetscheck for at sikre, at plugins er kompatible
 6. Hvis du stadig ser fejl, skal du vende tilbage til en tidligere PHP-version

Godaddy PHP 7.2

Nyere version af PHP - GoDaddy Community

3. Komprimer filer med autoptimering

Hvis du kører dit websted gennem GTmetrix / Pingdom, vil du normalt se anbefalinger til minify, Gzip, andre. Installer Autotimér plugin og aktiver blot indstillingerne i hovedmenuen. Hvis du planlægger at bruge StackPath (trin 13, der er $ 10 / måned, som kommer med en 30-dages gratis prøveperiode, men er en henstilling i WordPress ‘optimeringsguide), skal du indtaste din CDN URL.

Autoptimize-Main-indstillinger

Hvis du bruger Google-skrifttyper, kan disse også resultere i GTmetrix-fejl:

Google-Skrifttyper-GTmetrix

Hvis du ser dem, skal du gå til Autoptimere “Ekstra” indstillinger og vælge “Kombiner og link i hovedet”:

Autotimér Kombiner Google-skrifttyper

4. Rengør din database med WP-Optimize

Installer WP-Optimer plugin klik derefter på ‘WP-optimer’ (venstre på dit betjeningspanel). Kører det sletter din papirkurv, spam, post revisioner, trackbacks og affald filer. Da disse konstant ophobes, skal du sørge for at planlægge WP-Optimize til at køre hver anden uge.

WP-optimer ren database

5. Opsætning af Cloudflare’s CDN

CloudFlare er en gratis service, der forbedrer både dit websteds hastighed og sikkerhed. Det forbedrer hastigheden ved at være vært for dit WordPress-sted på flere datacentre overalt i verden, der fungerer som et CDN (indholdsleveringsnetværk) og reducerer den geografiske afstand, det tager for dit indhold at rejse. Du bliver nødt til at tilmelde dig en gratis plan, ændre dine navneservere til Cloudflare’s og derefter justere et par indstillinger i dit Cloudflare-kontrolpanel. Instruktionerne er nedenfor.

Cloudflare-datacentre

1. Tilmeld dig Cloudflares gratis plan, tilføj dit websted, og kør scanningen. Cloudflare fører dig gennem et sæt sider, indtil du når en side, hvor Cloudflare tildeler dig 2 navneservere.

Cloudflare-navneservere

2. Log ind på din GoDaddy-konto og på din produktliste, gå til Domæne → Administrer DNS → Navneservere → Skift. Klik på “brugerdefinerede navneservere”Og tilføj dem Cloudflare gav dig:

Godaddy Cloudflare navneservere

3.Gå til Cloudflares hastighedsindstillinger og kopier disse:

CloudFlare-Speed-Tab

4. Gå i Cloudflare til cache-indstillinger og rens individuelle filer → Rens alt.

Cloudflare Purge

Dette er alt hvad du skal gøre. Det kan tage op til 72 timer for Cloudflare-navneservere at formere sig.

6. Optimer billeder

Vi bruger GTmetrix til dette. Kør dit websted gennem GTmetrix, og i din rapport ser du, at billeder kan optimeres 3 måder. GTmetrix viser kun uoptimerede billeder til en enkelt side start med at optimere billeder, der vises på flere sider (logo, sidefelt og sidefodbilleder), kør derefter dine vigtigste sider gennem GTmetrix og fix individuelle billeder på disse også.

Der er 3 måder at optimere billeder i GTmetrix:

 • Server skalerede billeder – ændre størrelse på store billeder for at være mindre
 • Angiv billeddimensioner – angiv en bredde / højde i billedets HTML eller CSS
 • Optimer billeder – komprimere billeder uden brug af Imagify

billede-optimering

Server skaleret billeder – GTmetrix fortæller dig, hvilke billeder der er for store, og hvilke dimensioner de skal ændres til. Find billedet, beskær det eller ændre det i størrelse, upload det til WordPress, og erstatt derefter det gamle billede med det nye. Følg dine “billedbeholdere” og opret et snyderi (nedenfor). Du kan manuelt kontrollere for store billeder ved at højreklikke på et billede → kopier billedadresse gå derefter til den URL, hvor du skal se, om den er for stor. Brug aldrig træk for at ændre størrelsen funktion i den visuelle editor, da dette kun ændrer størrelsen på det viste billede (ikke det faktiske billede).

Eksempel snyderi:

 • Logo: 150 (w) x 37 (h)
 • Sliders: 1950 (w) x 550 (h)
 • Sidepanel-widgets: 319 (w)
 • Blogindholdsorgan: 600 (w)
 • Udvalgte billeder: 200 (w) x 200 (h)
 • Karruselbilleder: 225 (h)

Angiv billeddimensioner – se din GTmetrix-rapport og udvid disse elementer for at se, hvilke billeder der har brug for dette. Find hver i WordPress, og angiv derefter de dimensioner (bredde / højde), som GTmetrix vil fortælle dig. Det Visual Editor tager automatisk af dette så du skal normalt gøre dette med billeder, der findes i widgets, sidebygere og andre steder.

specificere-image-dimensioner

Optimer billeder – komprimere billeder uden brug af Imagify eller Kraken (begge er gratis, indtil du når den månedlige grænse). Mens der er andre helt gratis plugins, der tilbyder ubegrænsede komprimeringer, skal du IKKE bruge disse, da de har fejl, ikke fungerer eller vil ødelægge dine billeder.

Forestil dig instruktioner

 1. Installer Forestil dig plugin
 2. Du bliver bedt om at få instruktioner
 3. Tilmeld dig Imagify og indtast din API-nøgle
 4. Indstil dit komprimeringsniveau (normalt, aggressivt, ultra)… Jeg bruger aggressivt
 5. Forestil dig alt (bulk komprimerer alle billeder på dit websted)
 6. Når din grænse er oppe, skal du købe en plan eller vente næste måned med at nulstille din grænse

imagify

imagify-wordpress-image-optimering

Når du er færdig, skal du køre dine sider gennem GTmetrix og sørge for, at alle tre elementer er 100%.

7. Undgå høje CPU-plugins

Følgende plugins tog lang tid at indlæse. Mange af disse er på GoDaddys liste over sortlistede plugins fordi (især stat og relaterede post-plugins) bruger en masse CPU.

 1. AddThis
 2. AdSense-kliksvigovervågning
 3. Alt-i-én-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-sitemaps
 7. Brudt Link-checker (brug Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt til WordPress
 9. Kontaktformular 7
 10. Kontekstrelaterede indlæg
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essentielt gitter
 15. Se hele listen over 65 langsomme plugins

Du kan også bruge GTmetrix-vandfaldsfanen til at se dine langsomme plugins …

Langsom WordPress-plugin

Slet enten disse, eller find et hurtigere plugin, der gør det samme job. F.eks Revolution Slider plugin kan forårsage hastighedsproblemer mens Soliloquy glider føjer næppe til din belastningstid. JetPack og plugins for social deling kan forårsage hurtige problemer. Slet WordPress Importer, Hello Dolly og andre plugins, du ikke har brug for. Hvis du kun bruger et plugin på bestemte tidspunkter (som Broken Link Checker), skal du løse dine ødelagte links og derefter slette det. Yoast genererer et sitemap til dig, så du ikke har brug for Google XML-sitemaps. Indsæt din Google Analytics-sporingskode direkte i din sidefod i stedet for at bruge et plugin. Eller brug en Facebook-widget og Twitter-widget uden at bruge et plugin. Mindre plugins betyder hurtigere belastningstider og mindre potentielle fejl på dit websted.

Plugin-tip

 • Deaktiver og slet ALLE plugins, du ikke bruger
 • Diagnostér plugins med langsom lastning ved hjælp af fanen GTmetrix vandfald
 • Udskift langsomme plugins med lette plugins (se næste 3 trin)
 • Sluk for alle plugin-indstillinger, du ikke bruger (ligesom du deaktiverede ubrugte WordPress-indstillinger via WP Disable, kan individuelle plugin-indstillinger også tilføje din indlæsningstid)

8. Undgå Google Maps

Disse dræber dine belastningstider. Prøv kun at bruge et på kontaktsiden, eller tag et skærmbillede af kortet (da et foto er hurtigere at indlæse end et indlejret kort), og brug et link “Åbn i kort”.

9. Undgå reklamer

Ligesom Google Maps kræver, at dit websted trækker ressourcer fra eksterne websteder og tilføjer en TON af forespørgsler til din GTmetrix / Pingdom-rapport, er reklamer stort set det værste, du kan gøre for dine belastningstider. Glem at bruge Google AdSense og begynde at bruge tilknyttede links (de er ikke kun mere rentable, men de vil også holde dig lastetider nede).

GTmetrix-reklamer

10. Brug et Hurtigt skyderen / Galleri / Social Sharing Plugin

Soliloquy – $ 19 letvægts skyderen plugin, som er super let at bruge og er en god erstatning for Revolution Slider eller Lagskyder som er berygtede for at bremse WordPress-websteder.

Meta skyderen – gratis minimalt glider-plugin med gode anmeldelser.

Monolog-skyderen

Envira Gallery – $ 29 let galleri-plugin, du kan bruge til at erstatte NextGEN Galleri og Essentielt gitter som er langsomme. Envira har en gratis version men det kommer ikke med albums, tags, social integration, galleri skabeloner, deeplinking, pagination, e-handel, image proofing osv..

FooGallery – gratis populært letvægtsgalleriplugin med gode (5 stjernede) anmeldelser.

envira-galleri

Sassy Social Share – lette knapper til social deling med over 100 sociale delings- og bogmærke-tjenester og ikoner, der kan tilpasses.

DVK Social Sharing – alternativ plugin, der understøtter Facebook, Twitter og Google+.

sassy-social-aktie

11. Deaktiver ubrugte indstillinger med WP deaktiveret

Installer WP Deaktiver plugin, der hjælper dig med at slå ubrugte indstillinger i WordPress-kerne (som forbruger CPU) og har andre muligheder for at fremskynde dit WordPress-sted. Tip er nedenfor.

 • Deaktiver ALLE INDSTILLINGER, du ikke bruger
 • Planlægning af sletning af spam er en god idé
 • Emojis, Google Maps og Gravatars tage lang tid at indlæse
 • Pingbacks og trackbacks er normalt ikke de ekstra ressourcer værd
 • Indstil postrevisioner til 3-5, så du har sikkerhedskopier, men du behøver ikke hundreder
 • Andre indstillinger i fanen “Anmodning” kan forbedre dine belastningstider

WP-Deaktiver-Anmodning

WP-Deaktiver-Tags-indstillinger

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-Deaktiver-Andre

12. Lazy Load Videos

En enkelt video tilføjer normalt 2-3 sekunder til din sideindlæsningstid. Det Lazy Load videoer plugin gør det, så videoer kun indlæses, når læserne ruller ned ad siden, og det bliver synligt.

Lette YouTube-indlejringer – En anden mulighed er kun at indlæse videoer, når folk klikker på play-knappen. Jeg vil ikke opfinde hjulet igen (og du har brug for noget kodningskendskab), men jeg fulgte dette let YouTube-indlejringsvejledning. Du indsætter dybest set nogle kode i din webskabelon, indsætter mere kode i din CSS og integrerer derefter hver video ved hjælp af en “div” -kode. Hvis du har brug for hjælp, kan du få min udvikler til at gøre dette for dig, men det gør en enorm forskel.

13. Opsætning af StackPaths CDN

StackPaths CDN er vært for dit websted på 31 datacentre rundt om i landet / verdenen reducerer den geografiske afstand mellem din server og besøgende. Både Cloudflare og StackPath er CDN’er, men flere datacentre = hurtigere levering af indhold. Det er $ 10 / måned med en 30-dages prøveperiode.

Du kan (og bør i det mindste afprøve) ved hjælp af både Cloudflare og StackPath, da selvom Cloudflare er gratis, bruger StackPath SSD’er (solid state drev) med 10 GB-forbindelser, og deres supportteam var i stand til at forbedre min GTmetrix YSlow-score med 8%. Når det er sagt, skal du sørge for at kontakte deres support for at sikre dig, at det er konfigureret optimalt, og prøv derefter igen dit websted i GTmetrix. Hvis du ser en forbedring, skal du beholde den. Hvis ikke, skal du annullere din gratis prøveperiode. Men det er helt sikkert værd at teste.

StackPath-Data-centre

Trin 1: Tilmeld dig StackPath med en gratis 30-dages prøveperiode for at se, hvordan du kan lide det.

Trin 2: gå til StackPath-betjeningspanelet, klik på fanen CDN og opret en StackPath CDN-sted.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adresse

CDN URL-StackPath

Trin 3: Kopier din CDN URL, og indsæt indstillingerne for Autoptimering fra trin 3.

Autoptimize-CDN-indstilling

Trin 4: Gå til CDN → Cache-indstillinger i StackPath, og klik derefter på “Rens alt.”

StackPath-Purge-Cache

Trin 5: Kør dit websted i GTmetrix og “indholdsleveringsnetværk” skal være grønt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Hvis du udvider genstande i GTmetrix og ser, at det har at gøre med din CDN, skal du kontakte StackPaths supportteam, der skal være i stand til at hjælpe dig med at løse disse. De har enestående støtte.

Cookie-gratis domæner MaxCDN

GTmetrix YSlow Uden StackPath
GTmetrix YSlow Uden MaxCDNGTmetrix YSlow med StackPath
GTmetrix YSlow Med MaxCDN

14. Host Google Analytics lokalt

CAOS er et plugin, der fikserer “gearing af cache-browser”, som du ofte ser i GTmetrix og andre hastighedstestværktøjer. Bare installer plugin, indtast dit Tracking-ID, og ​​plugin gør resten.

Gearing-Brower-Caching-Google-Analytics

15. Find dine langsomste indlæser sider

Du kan bruge Google Analytics til at finde indlæsningstider (og anbefalinger) for dine mest viste sider og langsomste indlæsningssider. Log ind på Google Analytics og til venstre, gå til Adfærd → Webstedshastighed → Forslag til hastighed. Klik på ‘Sidehastighedsforslag’ for at se anbefalinger, skønt jeg vil sige, at GTmetrix-anbefalinger normalt er bedre.

Speed-forslag-Google-Analytics

16. Hold WordPress-software opdateret

Opdater WordPress-kerne, tema, plugins og rammer, hvis du bruger en (f.eks. Genesis).

WordPress-opdateringer

Skift til SiteGround (nr. 1 vært i Facebook-afstemninger)

SiteGround er konsekvent bedømt som værten nr. 1 i Facebook-afstemninger og er verdener bedre end GoDaddy. Det er de også brugt af Yoast, mig selv og anbefalet af WordPress. En anden stor mulighed er Kinsta hvem er hurtig, men dyr. Hvis du har langsomt server responstider i PageSpeed ​​Insights skal du se på mennesker, der migrerede fra GoDaddy til SiteGround og offentliggjorde deres resultater. Du vil bemærke, hvordan ingen går fra SiteGround til GoDaddy, fordi det er en enorm nedgradering.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

Jeg bruger deres semi-dedikeret GoGeek-plan som leveres med 4x mere serverressourcer end delt hosting. Klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses, tjek min GTmetrix-rapport eller se folk der migreret og bogført nye belastningstider. Det gør de også gratis migrationer.

GoDaddy-To-SiteGround

Her er Facebook-afstemninger om, hvad folk synes er den “bedste” vært:

2019 Hosting PollSe afstemning2017-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for Elementor HostingSe afstemning eller screenshotJuli 2019 Hosting-anbefalingSe afstemning eller screenshotWordPress-Host-Poll Aug 2018Se afstemning eller screenshotShared-Hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-hosting-PollSe afstemning eller screenshotGo-To-Hosting-selskabSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshotManaged-Hosting-PollSe afstemning eller screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshot2016-Web-hosting-PollSe afstemning eller screenshotBedste-WordPress-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-2019-PollSe afstemning eller screenshotWP Friendly Hosting PollSe afstemning eller screenshot2016-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotForetrukne hosting til ElementorSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for 2018-værtSe afstemning eller screenshotAfstemning af WordPress Hosting september 2018.pngSe afstemning eller screenshotManaged-WordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-værter-Poll-1Se afstemning eller screenshotHosting-Poll-For-SpeedSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-Juni-1Se afstemning eller screenshotSiteGround-anbefalingSe afstemning eller screenshot2014-Managed-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotHosting-Poll Feb 2019Se afstemning eller screenshotHosting-Anbefalinger-PollSe afstemning eller screenshot

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhostSe afstemning eller screenshot

De anbefales af WordPress:

SiteGround-Anbefalet-WordPress-vært

Og af Ivica der kører WordPress fremskynder Facebook-gruppen med 16.000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalede værktøjer

Et par tråde:

SiteGround vs Godaddy Twitter

Godaddy til SiteGround

Godaddy til SiteGround Migration

Godaddy til SiteGround hurtigere

Godaddy til SiteGround hurtigere side

Godaddy til SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og nyere leveres med en gratis migrering, iscenesættelse, avanceret cache og mulighed for at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funktioner side:

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. SiteGround’s servere er meget hurtige og ikke overfyldte som GoDaddy
 6. Live chat er øjeblikkelig, og billetter besvares meget hurtigere end GoDaddy
 7. De beskytter dit websted mod hackere / malware, mens GoDaddy gør ikke
 8. Min blog har aldrig gået ned fra tilfældige fejl folk får med GoDaddy
 9. Opgradering til PHP 7.2 er gratis (i modsætning til GoDaddy) og de indeholder ikke blacklist-plugins
 10. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 11. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 12. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 13. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 14. Mere ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. GoDaddy-kunder, der flyttede til SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround ved hjælp af min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden omkostninger for dig. Hvert år donerer jeg $ 3.000 til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Uanset hvad, ville jeg undgå GoDaddy – gå med i nogle Facebook-grupper og se samtaler, afstemninger, tweets, og mennesker WHO migreret fra Gå til SiteGround. Jeg nægter at anbefale GoDaddy til nogen – deres servere er overfyldte, malware-angrebne, og de har en SOPA-støttende + elefantjagtstifter. Lav dine forskning og se, hvem Yoast er bruger i øjeblikket.

OMM-On-SiteGround

Folk migrerer normalt, fordi deres hastighedsteknologi kan skære belastningstider i to:

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

Få hosting fra SiteGround

SiteGround er en stor delt hosting mulighed. Hvis du leder efter noget endnu hurtigere (managed cloud hosting), Cloudways er din bedste indsats og starter ved $ 10 / måned for deres mest populære DigitalOcean-plan. Support er ikke så god som SiteGround (billetter kan tage et par timer) men Cloudways-servere udkonkurrerer SiteGround, WP Engine og blæser GoDaddy, EIG og A2 ud af vandet. Her er tweets af mennesker, der migrerede til Cloudways og offentliggjorde deres resultater: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10.

Hostinganbefalinger Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-forslag

Se administreret WordPress-hosting på Cloudways

Læs My Full WordPress Speed ​​Guide

Hvis du leder efter flere tip til at få dit WordPress-sted til at indlæse hurtigere, så tjek min WordPress hastighedsguide som har 400+ kommentarer og har hjulpet flere mennesker med at optimere deres websted til at indlæse 400% hurtigere. Jeg er allerede gået over mange af tipene, men hvis du stadig kæmper med et langsomt WordPress-sted på GoDaddy, opdaterer jeg det altid med nye godbidder.

WordPress Hastighedsoptimeringsvejledning

Få hjælp fra min WordPress Speed ​​Optimizer

Pronaya er en WordPress-udvikler, jeg fandt på freelancer.com der bor i Bangladesh og er specialiseret i WordPress-hastighedsoptimering (ja, han er bedre end mig). Jeg har arbejdet med ham i over 5 år, og det er han, der hjalp mig med at optimere mit websted til at indlæse så hurtigt og flere klientsider til at indlæse 500% hurtigere. Han er $ 40 / time (projekter kører normalt $ 300 – $ 400) og han har en perfekt 5-stjernet anmeldelse af sin freelancer-profil. Jeg har arbejdet med over 20 oversøiske freelancere, og han er den, jeg altid vender mig mod for avanceret WordPress-hastighed og -udvikling.

Hvordan man ansætter Pronaya – tilmeld dig en Freelancer-konto og søg efter bruger BDkamol. Sørg for, at indstillingen “online-brugere” er slået fra, eller e-mail ham på [email protected] Kun alvorlige forespørgsler, og fortæl ham ikke, at du forventer en 100% score, når du bruger langsom hosting, oppustet WordPress-tema og masser af plugins. Gennemgå min WordPress hastighedsguide og sørg for, at du er på god hosting og minimerer plugins i det mindste (tak !!!).

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Er GoDaddy problemet?

Sandsynligvis overfyldte de deres servere og blev bedømt dårligt i 40+ Facebook-afstemninger. Med hensyn til hastighed er GoDaddy et af de værste hosting valg, du kan træffe.

&# X2705; Hvordan kontrollerer du, om der er langsomme server-responstider?

Kør dit websted gennem Google PageSpeed ​​Insights for at kontrollere din servers responstid. Det skal være mindre end 200 ms.

&# X2705; Hvad er den nemmeste måde at forbedre belastningstider på GoDaddy?

Opgrader til PHP 7.2 i din GoDaddy-konto, installer plug-in Autoptimize, opsæt Cloudflares gratis CDN, rengør din database med WP-Optimize, og brug et billedoptimeringsplugin som ShortPixel. Undgå plugins, der forbruger høj CPU og vises flere gange i din GTmetrix-rapport. Jeg opretter også en liste med 65+ langsomme plugins for at undgå.

&# X2705; Kan du bruge et cache-plugin med GoDaddy?

Nej, GoDaddy bruger deres eget indbyggede cachesystem og sortlister cache-plugins. Problemet med dette er, at cache-plugins gør meget mere for din hastighed end bare cache.

&# X2705; Hvorfor overfylder GoDaddy deres servere?

At reducere omkostningerne. GoDaddy er kendt for at være 1 ting (billig) og er til begyndere af webstedets brugere. De fleste erfarne brugere, der tilslutter sig WordPress-relaterede Facebook-grupper og gør mere research, ved, at der er bedre muligheder.

&# X2705; Hvad er det bedste hastighedstestværktøj?

GTmetrix er det bedste værktøj til at få specifikke anbefalinger for at forbedre hastigheden og finde specifikke billeder eller plugins, der skal optimeres. Google PageSpeed ​​Insights er primært godt til måling af serverens responstid.

Så…. virkede det?
Fortæl mig din nye Pingdom / GTmetrix-score i kommentarerne! Eller hvis du har brug for hjælp til at løse GoDaddys langsomme WordPress-hosting, skal du skrive en kommentar, så hjælper jeg med alt hvad jeg kan. Hvis det er relateret til et plugin / værktøj, jeg nævnte, skal du huske, at de også har deres egen support :)

Del venligst, hvis du kunne lide denne tutorial – Jeg ville sætte pris på det!

Åh, og her er grundlæggeren af ​​GoDaddy, Bob Parsons:

Bob Parsons Godaddy

bob-parsons-GoDaddy

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map