Sådan rettes langsom WordPress-hosting på SiteGround og undgå CPU-grænser (Brug PHP 7.4, Cloudflare, Opsætning af WP-raket eller SG Optimizer)

Har et langsomt WordPress-sted på SiteGround?


Jeg havde også dette problem; mine GTmetrix-scoringer var næsten 100% for hvert blogindlæg, jeg skrev (fordi jeg er besat af hastighed), men mine belastningstider kunne komme op til 10+ sekunder. Jeg har masser af billeder og kommentarer til de fleste af mine indlæg, men der var bogstaveligt talt intet andet at gøre i GTmetrix. Endelig kom jeg til den konklusion, at SiteGrounds semi-dedikerede GoGeek-plan og endda deres cloud-hosting ikke var hurtig nok (spoiler: Jeg gik fra SiteGround til Cloudways).

Denne tutorial dækker alt hvad du har brug for at vide for at opnå bedre scoringer + belastningstider i GTmetrix. SiteGround er fantastisk til delt hosting, men hvis du kører WooCommerce, AdSense, høje CPU-plugins eller eksterne scripts, ville jeg springe delt hosting overalt sammen. Deres delte servere kan ofte ikke håndtere de ressourcer, det tager, hvilket forårsager et langsomt WordPress-sted.

Der er bedre muligheder end SiteGround skyhost overvejer Cloudways DO tilbyder den samme 2 CPU + 4 GB RAM til $ 42 / måned (i stedet for $ 80 / måned med SiteGround). Mit forslag er at optimere dit websted så godt du kan, men hold øje med serverens responstid, som du kan måle i Google PageSpeed ​​Insights. Hvis de er langsomme, kender du problemet.

1. Opgradering til PHP 7.4

SiteGround frigav PHP 7.4, som du kan opgradere til i dit dashboard.

Det er betydeligt hurtigere, især hvis du i øjeblikket kører en ældre PHP-version, og det er en af ​​de nemmeste måder at fremskynde dit websted. Det er en god ide at tage en sikkerhedskopi og sørge for, at dine plugins og temaer er kompatible, selvom PHP-kompatibilitetskontrol er slags ubrugelig.

SiteGround PHP 7.4 Meddelelse

Sådan opgraderes til PHP 7.4 på SiteGround

 • Log ind på din konto
 • Klik på Devs fra den venstre menu
 • Klik på PHP Manager
 • Klik på redigeringsikonet
 • Skift PHP-version og klik på BEKRÆFT (skærmbillede nedenfor)

SiteGround-opdatering PHP-version

2. Brug WP-raket i stedet for SG Optimizer

Skal du bruge SG Optimizer eller WP Rocket? Lad os få dette ud af vejen.

WP Rocket har stadig flere hastighedsoptimeringer end SG Optimizer (selv med SG Optimizers store opdatering), hvilket betyder, at du næsten helt sikkert vil se bedre resultater med WP Rocket. Det giver dig mulighed for at gøre ting SG Optimizer gør ikke: vært analytisk lokalt, doven indlæse videoer + iframes, udskift iframe med et eksempelbillede, rens din database, integration af flere CDN’er og mere.

Den største fordel ved SG Optimizer er, at deres cache er (antages at være) hurtigere end nogen anden cache-plugin, da det bruger caching på serversiden snarere end filbaseret cache. Jeg har dog testet både SG Optimizer vs. WP Rocket og har altid fundet mig tilbage hos WP Rocket med SG Optimizer afinstalleret. Hvert websted er forskelligt, så jeg anbefaler, at du udfører dine egne test.

En anden mulighed er at bruge WP Rocket til alt MEN cache. For at gøre dette, konfigurerer du WP Rocket-indstillingerne til at håndtere alt (men cache). Deaktiver derefter WP Rockets sidecache ved hjælp af deres hjælper plugin. Endelig skal du installere SG Optimizer og kun bruge den til cache (men deaktiver alt andet for at undgå overlappende funktionalitet, der håndteres af WP Rocket).

Der er en grund til, at WP Rocket normalt er cache-plugin nr. 1 i Facebook-afstemninger:

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

Dette er hvad SiteGround siger, men jeg er enig i at være uenig. Igen, gør dine egne test!

SG-Optimizer-vs-Cache-plugin

3. Konfigurer dit cache-plugin korrekt

Uanset hvilken cache-plugin du bruger, er det 110% vigtigt, at det konfigureres optimalt. Hvis du kun bruger SG Optimizer, kan du prøve WP Rocket, WP Fastest Cache eller Swift for at tage sig af ‘andre’ optimeringer. Husk at undgå duplikatfunktioner mellem plugins.

4. Aktivér Cloudflares CDN i SiteGround

Cloudflares CDN var nu 200+ datacentre (whoa). Og det er stadig gratis!

Hvorfor nogen ikke ville bruge det, er uden for mig, men du kan aktiver det i SiteGrounds betjeningspanel.

Cloudflare-siteGround cPanel

Du skal stadig konfigurere indstillingerne i din Cloudflare instrumentbræt. Her er et par tip:

 • Hastighed: aktiver Brotli og Rocket Loader
 • Skrab skjold: aktiver hotlink-beskyttelse
 • Firewall: blokerer dårlige bots fra Wordfences live trafikrapport
 • Side regler: Cloudflare har masser af side regler for hastighed, sikkerhed, kompatibilitet

5. Undgå at ramme SiteGround’s CPU-grænser

Din SiteGround-plan skal have nok serverressourcer for at rumme dit websteds ressourceforbrug. Hvis det ikke gør det, vil du modtage CPU-underretninger fra SiteGround, der truer med at lukke dit websted, men det er også en god grund, at dit WordPress-sted går langsomt på SiteGround. Det skyldes, at din server sandsynligvis er overbelastet og “stresset.”

Gå til SiteGround’s side med funktioner og rulle ned til afsnittet “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”. Hold markøren over Server række og se, hvor mange ressourcer der følger med din plan:

Sammenligning af ressourcer på SiteGround-server

Sammenlign derefter med dit CPU-forbrug (dette er et skærmbillede af deres cloud-hosting):

Reducer-CPU-brug-WordPress

Hvis du overskrider CPU-grænserne, får du denne e-mail:

SiteGround CPU-grænser

Er du tæt på at overskride CPU-grænser?

I så fald har du brug for en hostingplan, der leveres med flere serverressourcer (CPU-grænser er blevet mærket som SiteGrounds største undergang). Du kan opgradere med SiteGround, men hvis du allerede har deres GoGeek-plan eller cloud-hosting, ville jeg bestemt ikke opgrader til noget mere. Som jeg har sagt, SiteGround er fantastisk til et bestemt punkt, men når du vokser fra GoGeek eller bruger $ 35 / måned på grund af fornyelsespriser, skal du gøre dig selv og favorisere og flytte til Cloudways.

6. Deaktiver selektivt plugins på specifikke sider

Lad os tale om Asset CleanUp og Perfmatters.

Begge lader dig deaktiverer selektivt plugins, scripts og stilarter fra indlæsning på visse sider. Dette resulterer i færre HTTP-anmodninger og hurtigere belastningstider, da nogle plugins er berygtet langsomt.

Eksempler:

 • Deaktiver WooCommerce-funktioner på sider, der ikke er e-handel
 • Deaktiver skyderen plugin på indhold uden skyderne
 • Deaktiver plug-in for Rich Snippets på indhold uden Rich Snippets
 • Deaktiver plugin-kontaktformular på indhold uden kontaktformular
 • Deaktiver AdSense- eller tilknyttede links, hvor de ikke vises
 • Deaktiver plugin for social deling på alle sider (da det normalt er til blogindlæg)
 • Deaktiver WooCommerce-scripts, stilarter, kurvfragmenter på sider, der ikke er e-handel

Trin 1: Installer plug-in Asset CleanUp eller Perfmatters.

Asset CleanUp-plugin

Trin 2: Rediger en side eller et indlæg og deaktiver selektivt ubrugte elementer fra indlæsning på siden:

Deaktiver eksterne WordPress-scripts

7. Optimer billeder

Store, uoptimerede billeder kan også forårsage et langsomt websted på SiteGround.

Hvis du ser tjene skalerede billedfejl i GTmetrix, betyder det, at du uploader billeder, der er for store, og de skal beskæres og / eller ændres til de korrekte dimensioner (som GTmetrix giver dig). Du kan også se specifikke fejl i billeddimensionen, hvilket betyder, at du skal tilføje en bredde + højde til billedets HTML. Til sidst, hvis du ser optimering af billedfejl, skal du uden problemer komprimere dem, og det eneste plugin, jeg fandt, der får 100% hver gang, er ShortPixel.

Billedoptimeringer i GTmetrix

8. Optimer Google-skrifttyper

Hvis du bruger Google-skrifttyper, skal du kontrollere din GTmetrix-rapport for optimeringsproblemer:

Google-skrifttyper GTmetrix

Der er et antal plugin, der kan hjælpe med at optimere skrifttyper: OMGF, WP Rocket, selvhostede Google-skrifttyper, Autoptimere, endda Asset CleanUp. Men den ideelle metode er at være vært for skrifttype lokalt.

For at gøre dette skal du downloade dine skrifttyper direkte fra Google Fonts websted, mens du er minimal med antallet af skrifttyper og skrifttyngde (da flere skrifttyper også kan betyde flere anmodninger).

Derefter konverteres filerne til web fontfiler ved hjælp af et værktøj som Transfonter. Når de er konverteret, skal du uploade dem til din wp-indhold / uploads-mappe, og tilføje skrifttyperne til din CSS. Test skrifttypen, indstil en standardskrifttype med dropbacks, og du er gylden. Se min lokale skrifttypeguide (ovenfor) for mere information.

9. Optimer anmodninger fra tredjepart

Tredjepartsanmodninger er alt, hvad der trækker anmodninger fra eksterne websteder.

Dette kan være Google-skrifttyper, Analytics, AdSense, Tag Manager, Maps, indlejrede YouTube-videoer, Gravatars, sociale delingstællinger, Facebook Pixel eller endda plugins, der opretter eksterne forespørgsler.

Nogle tredjepartsanmodninger er lette at optimere:

WP Rocket’s tilføjelsesindstillinger giver dig mulighed for vært Google Analytics lokalt og aktiver browsercache til Facebook Pixel. Deres medieindstillinger giver dig doven indlæsning af YouTube-videoer og erstatter iframe med et eksempelbillede. Disqus har et betinget indlæst plugin til det, og Google Maps + indlejrede sociale indlæg kan tages som et skærmbillede og bruges som et billede i stedet for et indlejret.

Nogle tredjepartsanmodninger er ikke så nemme:

Google AdSense, Google Tag Manager og Gravatars er en smule vanskeligere at optimere. Du kan indlæse AdSense asynkront og prøve doven at indlæse den, men det handler om det. Google Tag Manager skal kun bruges til store, ikke-optimerede websteder. Og jeg har ikke fundet en god løsning til Gravatars (jeg har prøvet næsten hvert Gravatar cache-plugin) og har dem deaktiveret.

Eksterne scripts

10. Undgå ressourcehungrige plugins

Hvis du kører berygtet langsomme plugins, er SiteGround’s delte hosting muligvis ikke nok.

Disse plugins er normalt porteføljer, skydere, live chat, backup, statistik, relaterede poster, social deling, kalender eller endda WooCommerce og WPML. Det afhænger naturligvis af, hvilke plugins du bruger, og hvor godt de er udviklet med hastighed i tankerne. Her er almindelige syndere:

 1. AddThis
 2. AdSense-kliksvigovervågning
 3. Alt-i-én-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-sitemaps
 7. Brudt Link-checker (brug Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt til WordPress
 9. Kontaktformular 7
 10. Kontekstrelaterede indlæg
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essentielt gitter
 15. Se hele listen over 65 langsomme plugins

11. Afslut de sidste 10% med Perfmatters

Der er meget “diverse optimeringer ” der ikke rigtig falder ind under hovedkategorierne af hastighedsoptimering. Jeg taler om at deaktivere autosave, pingbacks, trackbacks, begrænse post-revisioner, DNS-forhåndsudhentning og forhåndsforbindelse og i det væsentlige fjerne affald fra dit websted.

Det Perfmatters-plugin (af Kinsta) tager sig af de sidste 10% af hastighedsoptimering:

perfmatters funktioner

12. Find flaskehalse i GTmetrix

GTmetrix kan bruges til mere end måling af scoringer og belastningstider. Det kan også bruges til at finde ud af, hvorfor dit websted er langsomt med SiteGround, langsomme plugins, ttfb, osv. Her er eksempler:

Tid til første byte

Tid til første byte

Langsom plugins

Langsom WordPress-plugin

13. Mål serverens responstid

Det er tid til at finde ud af, en gang for alle, om SiteGround’s hosting er dit problem.

Kør dit websted gennem Google PageSpeed ​​Insights og tjek din server responstid som bør være under 200 ms, som Google anbefaler. Hvis det ikke er det, har du brug for en mere kraftfuld server.

Reducer serverens responstid

14. Hent cloud hosting (ikke fra SiteGround)

Her er hvad der skete, da jeg migrerede fra SiteGround til Cloudways DigitalOcean:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-hosting

Selv indlæg med mange anmodninger indlæses <2s. Kør denne side gennem GTmetrix, hvis du vil.

GTmetrix-rapport-for-lang-indlæg

Hvad jeg betalte med SiteGround:

SiteGround-Cloud-hosting-Salg-kvittering

Hvad jeg nu betaler med Cloudways:

Cloudways-faktura

Jeg tror ikke, jeg har brug for at sige meget mere. Bare fordi SiteGround er god til delt hosting betyder det ikke, at de er bedre eller hurtigere end andre cloud-hosting-udbydere. Hold dine muligheder åbne og deltag i WordPress Hosting Facebook Group for at se, hvad rigtige mennesker siger.

Cloudways responstid

WP-motor til Cloudways

DigitalOcean Pingdom-rapport

Cloudways server svartid

Forbedring af Cloudways belastningstid

Cloudways vs WP Engine

Untitled

Cloudways Pingdom Load Times

Cloudways Pingdom-rapport

Namecheap til Cloudways Migration

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

Hvad andre mennesker siger:

Cloudways Facebook anmeldelse

Cloudways vs SiteGround

Bundlinie: delt hosting er fint, hvis du ikke kører WooCommcerce, AdSense, plugins med høj CPU eller har anstændig trafik. Men når du først har en af ​​dem, skal du undersøge cloud hosting. Ja, jeg er tilknyttet Cloudways, men der er masser af andre mennesker, der migrerede og offentliggjorde deres resultater. Koden OMM25 giver dig 25% rabat på de første to måneder af hosting hos Cloudways.

Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Hvordan kan jeg fremskynde mit SiteGround-websted?

Opgrader til den nyeste PHP-version, opsæt og konfigurer SG Optimizer-plugin, og aktiver Cloudflares gratis CDN på din SiteGround-konto. Derefter skal du se på din GTmetrix-rapport for at se, hvad der bremser den, og foretag optimeringer fra denne tutorial.

&# X2705; Skal jeg bruge SG Optimizer eller WP Rocket?

Hvis du har budgettet, skal du teste både SG Optimizer og WP Rocket (hver for sig) for at se, hvilken der giver de bedste belastningstider + scoringer i GTmetrix. WP Rocket har flere funktioner end SG Optimizer, men SG Optimizer bruger cachelagring på serversiden, hvilket antages at være hurtigere end WP Rockets filbaserede cache. Undgå overlappende funktionalitet mellem de to plugins!

&# X2705; Hvordan fikser jeg SiteGround’s CPU-grænser?

Hvis du får CPU-begrænsemeddelelser fra SiteGround, skal du sænke ressourcerne, der bruges af dit websted. De mest almindelige måder er at deaktivere WordPress Heartbeat API (f.eks. Med HeartBeat Control-plugin), fjerne alle ressourcehungrige plugins på dit websted, opsætte en CDN til at downloade ressourcer og konfigurere dit cache-plugin korrekt.

&# X2705; Vil opgraderingsplaner løse mit langsomme SiteGround-sted?

I teorien, ja. Højere SiteGround-planer inkluderer flere serverressourcer, der gør dit websted hurtigere. Men det er bedst at sikre dig, at dit websted er optimeret så godt som muligt, før du opgraderer. Du ønsker måske at udforske skyhosting, som er betydeligt hurtigere end delt.

&# X2705; Hvilke andre hastighedsoptimeringer kan jeg gøre uden for SiteGround?

Rengør din database ved hjælp af et plugin som WP Rocket eller WP-Optimize, server skalererede billeder (ikke brug kæmpe billeder), brug Asset CleanUp eller Perfmatters til selektiv at deaktivere scripts og plugins fra at indlæse på visse sider og undgå (eller optimere) eksterne scripts som Google-skrifttyper, Analytics, kort, AdSense, indlejrede videoer og sociale delings-plugins.

Er dit websted stadig langsomt på SiteGround?

I betragtning af, at jeg dækkede næsten enhver vigtig faktor fra WordPress optimeringsvejledning, du skulle have et meget hurtigere sted. Og hvis du ikke gør det, er chancen for, at du har vokset ud fra SiteGround’s StartUp eller GrowBig-plan, eller dit cache-plugin er ikke konfigureret korrekt. Men hvis du stadig har spørgsmål, skal du give mig en kommentar med din GTmetrix-rapport-URL, og jeg er glad for at kigge efter.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map