Si të përmirësoni kohën e reagimit të serverit në GoDaddy WordPress Hosting (Rekomandimi nga Google PageSpeed ​​Insights)

Ndezja e kohëve të ngadalta të reagimit të serverit GoDaddy?


Nëse keni drejtuar faqen tuaj pse Insajtimet e Google PageSpeed ose Bitcatcha, koha e reagimit të serverit tuaj duhet të jetë nën 200ms siç rekomandon Google. Nëse nuk është kështu, unë do t’ju tregoj se si ta përmirësoni.

Ja se si të rregulloni ngadalë kohët e reagimit të serverit në GoDaddy: azhurnoni në PHP 7.2, aktivizoni CDN falas të Cloudflare në cPanel të Bluehost, dhe instaloni disa shtojca me shpejtësi (Autoptimize, WP-Optimize, Kontrolli i rrahjeve të zemrës, Blackhole For Bad Bots, WP Disable, CAOS Analytics, CAOS Fonts, dhe ShortPixel). Mos u shqetëso, do të të eci nëpër këto. Gjithashtu duhet të shmangni shtojcat e larta të CPU-së që konsumojnë burimet e serverit, dhe zgjedh imazhet. Jo vetëm që këto do të bëjnë kohën e përgjigjes më shpejt, por ato gjithashtu do të përmirësojnë rezultatet dhe kohën e ngarkesës në GTmetrix/Pingdom.

mohim: GoDaddy është i njohur për të qenë i lirë (jo i shpejtë) i cili reflektohet në kohën e përgjigjes së serverit tuaj. WordPress Hosting Group Facebook për të parë se çfarë thonë njerëzit e vërtetë, të paanshëm. Shumica e njerëzve me një uebfaqe serioze (p.sh. biznesi) janë duke përdorur SiteGround, Cloudways, Kinsta, ose motori WP. Unë përdor SiteGround i cili ishte hosti # 1 në 25+ sondazhet në Facebook dhe kam 200 herë përgjigje, Rezultatet 100% të GTmetrix, dhe a .4s ngarkesa herë në Pingdom. Ndërsa rriteni, keni nevojë për një pritje më të mirë, dhe GoDaddy nuk është ashtu. Bëni hulumtimin tuaj dhe merrni parasysh dikë tjetër.

1. Koha e Përgjigjes së Serverit të Testit

Drejtoni faqen tuaj përmes Bitcatcha dhe kontrolloni kohët e përgjigjes së serverit tuaj:

Raporti i Shpejtësisë së Serverit Bitcatcha

Ju gjithashtu mund të përdorni Insajtimet e Google PageSpeed:

Ulni kohën e përgjigjes së serverit

Për sa kohë që jeni duke pritur me GoDaddy, nuk jeni vetëm. Plando plan pritjeje prej 3,95 $ / muaj nuk do t’ju marrë kohë të shkëlqyeshme përgjigjeje. Ndiqni udhëzuesin tim dhe nëse ato janë akoma të larta, ju e dini problemin.

Godaddy i ngadaltë

Koha e reagimit të serverit Godaddy

Koha e reagimit të ngadaltë të serverit në Godaddy

Koha e Reagimit të Serverit Godaddy

Koha e reagimit të ngadaltë e serverit Godaddy

Reagime të menaxhuara nga Godaddy me WordPress

Hmmm.

2. Përditësoni në PHP 7.2

Përmirësimi në një versionet më të larta të PHP e bën faqen tuaj dukshëm më të shpejtë (dhe më të sigurt).

Shenjat e PHP të WordPress

Por shumë përdorues të WordPress ende funksionojnë Versione të vjetruara të PHP.

WordPress-PHP-Version-Stats

GoDaddy thotë:

“PHP 7 është i disponueshëm për klientët cPanel ose në Ndarjen ose në Ndërtimin e Biznesit.”

Fatkeqësisht, nëse nuk keni një plan të GoDaddy me cPanel, nuk është në dispozicion për ju. Shumë klientë GoDaddy nuk jemi të lumtur për këtë, dhe është një pengesë tjetër në përdorimin e pritjes së tyre.

Hapi 1: Kontrolloni versionin tuaj aktual të PHP duke përdorur Afisho plugin Versionin PHP.

Display-PHP

Hapi 2: Drejtuar Shtojca Kontrollues i përputhshmërisë PHP për tu siguruar që shtojcat tuaja të jenë të pajtueshme.

PHP-Compatibility-Checker

Hapi 3: Përditësoni në PHP 7+ në tuaj GoDaddy cPanel (versionet më të larta janë më të shpejtë).

PHP Godaddy 7.2

Hapi 4: Testoni faqen tuaj te internetit për gabime. Mund të ktheheni gjithashtu në një version të mëparshëm nëse është nevoja.

3. Autoptimizoni

GoDaddy ka sistemin e tyre të brendshëm të mbajtjes së memorjeve, dhe ata plugins cache të listës së zezë për shkak të kësaj. Problemi është, plugins cache përdoren gjithashtu për të optimizuar kodin (p.sh.. minification), dhe kryejnë funksione të tjera që e bëjnë faqen tuaj më të shpejtë, shumë prej të cilave gjenden në GTmetrix. Autoptimize të paktën do të kujdeset për optimizimet e kodit HTML, CSS dhe JavaScript.

Autoptimize-kryesore-Cilësimet

Për të konfiguruar një CDN (rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes), shihni Seksioni CDN.

Autoptimize-ekstra-Settings

4. Baza e të dhënave të pastër

Baza e të dhënave tuaja mund të grumbullojë skedarë junk si komente të spamit, komente të fshira, revizione të postimit, ndjekëse, pingbacks, kalime të skaduara dhe gjëra të tjera që nuk ju duhen.

Instaloni Shtojcë WP-Optimizoni, zgjidhni gjithçka që nuk ju nevojitet, dhe fshini ato (marrja e një kopje rezervë më parë rekomandohet gjithmonë). Ai gjithashtu ka një mundësi për të planifikuar pastrimet në vazhdim të bazës së të dhënave (një herë në 1-2 javë është i mirë, dhe mban shpejt përgjigjet e serverit tuaj).

WP-Optimizoni bazën e të dhënave të pastër

5. Rrahjet e zemrës

APP për rrahje zemre në WordPress konsumon burimet e serverit duke treguar njoftime për plugin në kohë reale në pultin tuaj, dhe kur përdoruesit e tjerë janë duke redaktuar një postim. Kjo është diçka që nuk ju duhet, dhe paaftësimi (ose të paktën duke kufizuar API-rrahjet e zemrës) do të kurseni në burimet e serverit.

Instaloni Shtojca Kontrolli i rrahjeve të zemrës, atëherë kufizoni në 60 sekonda, ose çaktivizoni plotësisht atë.

Heartbeat-Control-Plugin

Kontrolli i rrahjeve të zemrës

6. Blloko bllokimet e spamit

Kur ishte hera e fundit që kontrolluat nëse spam bots po godisnin faqen tuaj?

Nëse nuk e keni, shanset janë që ata mund të konsumojnë shumë burime të panevojshme të serverit. Kur kontrollova në faqen time, të njëjtat 2 bote (compute.amazonaws.com dhe linode.com) po godisnin faqen time vazhdimisht – rreth çdo 3 sekonda. Unë po fryja burimet e serverit tim për asgjë! Asnjëherë nuk e dini nëse kjo po ndodh në faqen tuaj, përveç nëse sigurisht, ju kontrolloni.

Hapi 1: Instaloni Wordfence.

Hapi 2: Shkoni te cilësimet e Veglave të Veglave dhe shikoni raporti i trafikut të drejtpërdrejtë. Shikoni raportin tuaj për një minutë të ngurtë ose dy, duke marrë parasysh çdo bot që duket i dyshimtë. Krijoni një listë të të gjitha spam bots, pastaj Google emrat e tyre të hostit për të parë nëse njerëzit e tjerë po i raportojnë ata si spam.

Live-Traffic-Raport-Wordfence

Hapi 3: Shkoni te Parametrat e Bllokimit të Wordfence dhe shtoni bots spam këtu. përdorim asterisks të sigurohesh që po bllokon të gjitha variacionet e asaj bote, përndryshe kjo mund të mos jetë efektive.

Wordfence-bllokimin-Rregulla

Hapi 4: Shkoni te regjistri juaj i bllokimit të Wordfence dhe do të shihni që ato bota bllokohen.

Wordfence-Firewall-bllokimin

Ju gjithashtu mund të përdorni Shtizë Blackhole For Bad Bots i cili bllokon spote më të zakonshme. Ajo ka një përmbledhje të përsosur të 5 yjeve, dhe funksionon duke krijuar një rregull të fshehur në faqen tuaj. Nëse bots nuk i binden këtij rregulli, ato do të bllokohen menjëherë. Googlebot dhe “bots të mirë” janë në listën e bardhë.

Blackhole për Bad Bots

7. WP ableaktivizoni

Disa tipare të WordPress nuk gjenden në pult, por janë akoma aktive në faqen tuaj. Shumica e njerëzve nuk u duhen atyre dhe ata mund të konsumojnë burime të serverit. Paktivizoni WP ju lejon të kaloni nëpër këto veçori dhe të çaktivizoni ato që nuk përdorni. Ndoshta nuk ju duhen shumica e tyre.

WP-Çaktivizo-Kërkesat

WP-Disable-tags-Cilësimet

WP-Disable-Admin

WP-Çaktivizo-tjerët

8. Shmangni burimet e jashtme

Gravatars, Google Maps, AdSense, shtojcat e ndarjes sociale, shtojcat e komenteve dhe burimet e tjera të jashtme mund të shkatërrojnë kohën e reagimit të serverit. Raporti juaj GTmetrix zakonisht do t’i tregojë këto. Ndërsa është më së miri t’i shmangni të gjitha këto së bashku, ndonjëherë nuk mundeni. I lashë zgjidhjet e zakonshme më poshtë:

GTmetrix-Reklamat

9. Fshini shtojcat e papërdorura + Temat

 • Fshini shtojcat e papërdorura
 • Shmangni shtojcat e forta, të fryra
 • Disaktivizoni cilësimet e pluginit të uritur me CPU (p.sh. rezervime të vazhdueshme, njoftime, statistikë, etj)

fshini-wordpress-plugins

Fshirë temat e papërdorura (të cilat mund të lënë pas duar) në WordPress > shfaqje > Tema. Shtë më mirë të përdorni tema të lehta (p.sh. nga StudioPress) dhe mbështetuni në shtojcat për të shtuar vetëm funksionalitetin që ju nevojitet. Përndryshe, të gjitha ato karakteristika mund të shkaktojnë kohë të përgjakshme dhe të ngadalta të reagimit.

Fshini Temat e Përdorura të WordPress

10. Shmangni shtojcat e larta të CPU-së

* Fajtorët e zakonshëm përfshijnë postimin, statistikën, sitinapin, chat, kalendarin, ndërtuesit e faqeve dhe shtojcat që ekzekutojnë skanime / procese të vazhdueshme ose tregojnë CPU të lartë në GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Monitorimi i Mashtrimit të Klikoni AdSense
 3. Kalendari i Ngjarjeve Gjithë në Një
 4. Rezervë Buddy
 5. Ndërtues kastor
 6. Faqet më të mira të WordPress në Google XML
 7. Kontrollues i lidhjeve të thyer (përdorni Kontrollin e linkut Dr.)
 8. Kontakt i vazhdueshëm për WordPress
 9. Formulari i kontaktit 7
 10. Postime të ndërlidhura kontekstuale
 11. Lidhje automatike Digi
 12. Sistemi i komenteve disqus
 13. Ndërtues Divi
 14. Rrjet thelbësor
 15. Shikoni listën e plotë të 65 shtojcave të ngadalta

Këshillë Pro:
përdorim Monitor Query për të gjetur shtojcat e tua më të ngadalta. Instaloni Monitor Query, dhe më pas drejtohuni te skedari “Queries By Component”. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për të gjetur se cilat pyetje, kërkesa, skriptet dhe stilet po ngadalësojnë më shumë faqen tuaj të internetit. Me pak njohuri teknike, ju mund të përcaktoni elemente specifike që ngadalësojnë faqen tuaj të internetit.

Shtojca të Slow Monitor Query Monitor

Ju gjithashtu mund të përdorni Ujëvara GTmetrix për të gjetur shtojcat e tua më të ngadalta:

Plugin i ngadaltë i WordPress

11. Përdorni shtojca të lehta

Nëse zbuloni se disa plugins po ngadalësojnë faqen tuaj, ose duhet t’i fshini ato, ose t’i zëvendësoni me një shtesë shtesë të lehtë. Më poshtë janë disa shtesa të lehta të lehta, megjithatë mund t’ju duhet të bëni disa hulumtime në varësi të funksioneve që ju nevojiten.

Ndarja sociale – WP Rocket provë treguan Pendë e mediave sociale, monarkButonat e thjeshtë të ndarjes, dhe MashShare kishte sasinë më të vogël të kërkesave dhe kohën më të shpejtë të ngarkesës.

rezervëUpdraftPlus.

Rrëshqitësmonolog, LayerSlider, ose Rrëshqitës meteor.

CommentsDiskus ngarkesa e kushtëzuar.

portofolGaleria Envira, FooGallery, ose Rrjeti.

analitikë – Google Analytics dhe Search Console duhet të jetë mjaft. Vetëm sigurohuni që po hostoni Google Analytics lokalisht (duke përdorur WP Rocket, CAOS, ose WP Disable).

Ndërtuesit e faqeveBuilder Faqe WordPress nga MotoPress, por asnjë ndërtues faqesh nuk shkon më shpejt se Redaktori amtare WordPress. Kombinojeni këtë me Shtojca e kopjuesit dhe nuk do të keni nevojë për një ndërtues faqesh (përfshirë ndërtuesit e faqeve të integruar në temat e WordPress). Nëse ekipi juaj nuk pranon absolutisht mësoni pak HTML (gjuha më e lehtë e kodimit), shmangni ndërtuesit e faqeve.

Plugins StudioPress – shtojcave të lehta për Kornizën e Zanafillës.

12. CDN

A CDN (rrjeti i ofrimit të përmbajtjes) pret skedarët e faqes suaj të internetit në qendra të shumta të të dhënave në të gjithë botën, duke zvogëluar distancën gjeografike midis serverit tuaj dhe vizitorëve. Ajo gjithashtu burimet e jashtme në ato qendra të të dhënave, duke lehtësuar ngarkesën në serverin tuaj (i cili përmirëson kohët e reagimit të serverit). Një CDN rekomandohet gjithashtu në udhëzuesin e optimizmit të WordPress.

CDN-WordPress-Rekomandimi

CloudFlare është një CDN falas me 200+ qendra të të dhënave dhe është deri tani CDN-ja më e njohur.

Qendrat e të dhënave në cloud

Hapi 1: Regjistrohu për Cloudflare (plani falas është në rregull), shtoni faqen tuaj të internetit, atëherë Cloudflare do të ekzekutojë skanimin e tyre. Do të kaloni nëpër një grup faqesh derisa të shihni 2 Serverat e emrit Cloudflare.

CloudFlare-Nameserver-Pult.

Hapi 2: Ndryshoni serverat e emrit tuaj atyre që Cloudflare ju caktoi.

SiteGround-DNS-Records

CDN të shumta – më shumë CDN = më shumë qendra të të dhënave, dhe më shumë qendra të dhënash = shpërndarje më e shpejtë e përmbajtjes (dhe më shumë ngarkesë e burimeve). Unë përdor të dy Cloudflare dhe CDN e StackPath në faqen time të internetit.

StackPath-Data-Centers

Hapi 1: Regjistrohuni për StackPath (gjykim 30-ditor, pastaj 10 $ / muaj).

Hapi 2: Në pult, klikoni në skedën CDN, pastaj krijoni një sit të CDN StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Adresa

StackPath do të gjenerojë një URL e CDN:

StackPath-CDN-URL-Autoptimize

Hapi 3: Kopjoni URL-në tuaj të StackPath CDN dhe ngjisni në Autoptimizim në cilësimet “Kryesore”.

Hapi 4: Në StackPath shkoni te Settings Cache të CDN,, më pas klikoni Pastroni gjithçka

StackPath-Purge-Cache

Hapi 5: Drejtoni faqen tuaj në GTmetrix dhe “rrjeti i ofrimit të përmbajtjes” duhet të jetë i gjelbër në YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Nëse zgjeroni artikujt në GTmetrix dhe keni lidhje me CDN tuaj, kontaktoni ndihmën e StackPath i cili duhet të jetë në gjendje t’ju ndihmojë të rregulloni këto. Ata e bënë këtë për mua dhe kanë një mbështetje të jashtëzakonshme.

Domainet Falas të Cookie-ve MaxCDN

GTmetrix YSlow Pa StackPath
GTmetrix YSlow Pa MaxCDNGTmetrix YSlow Me StackPath
GTmetrix YSlow Me MaxCDN

Zgjidhja e problemeve në StackPath

Hapi 6: Whitelist IP-të e StackPath në llogarinë tuaj të pritjes (mund t’ju duhet të kontaktoni hostin tuaj).

StackPath-IP-Adresat

13. Fonts lokale Google

Nëse jeni duke përdorur Google Fonts dhe keni gabime në lidhje me fontin në GTmetrix, duhet të presni fontet në vend. Kjo mund të bëhet duke përdorur Fonts Google të vetë-hostuar shtojcë e cila automatikisht shkarkon të gjitha fontet e Google që po përdor, dhe i shton ato në CSS. Nuk kërkohet konfigurim.

Google Fonts-GTmetrix

Vetë-Hosted-Google-Fonts-Plugin

Ju gjithashtu mund të provoni Shkronjat CAOS:

Caos-Fonts

14. Analitika lokale Google

Ashtu si hapi i mëparshëm, ju gjithashtu dëshironi të pritni kodin tuaj të ndjekjes së Google Analytics në vend duke përdorur Shtojca CAOS Analytics. Përsëri, kjo është automatike dhe nuk kërkohet konfigurim.

Levave-Brower-Caching-Google-Analytics

Caos-Analytics

15. Optimizimi i figurës

Ekzistojnë 3 mënyra kryesore për të optimizuar imazhet në GTmetrix, megjithatë ju rekomandoj të shikoni tutorialin tim të plotë për optimizimin e imazheve në WordPress – sepse ka mbi 20 mënyra të ndryshme.

image-optimization

Shërbyer imazhe të shkallëzuara – do të thotë që ju duhet të ndryshoni përmasat e mëdha për të qenë më të vegjël. GTmetrix do t’ju tregojë se cilat imazhe janë shumë të mëdha dhe dimensionet e sakta ku duhet të ndryshohen ato. Thjesht lokalizoni figurën në uebfaqen tuaj, ndryshoni madhësinë e saj në dimensionet e sakta, ngarkoni atë dhe zëvendësoni imazhin e vjetër me një të ri. Unë rekomandoj që të krijoni një fletë mashtrimesh të imazheve tuaja më të zakonshme (rrëshqitëse, widget, footer, imazhe të blogut me gjerësi të plotë), në mënyrë që të mund t’i korrni / përmasoni ato në dimensionet e sakta para se t’i ngarkoni. Filloni me imazhe që shfaqen në shumë faqe.

shërbejnë-luspa-images

Specifikoni dimensionet e imazheve – do të thotë që ju duhet të shtoni një gjerësi / lartësi në HTML ose CSS të figurës. Për ta bërë këtë, lokalizoni figurën, shikoni HTML-në dhe shtoni gjerësinë / lartësinë (të cilën do t’ju ​​sigurojë GTmetrix). HTML është shumë e lehtë dhe nuk keni nevojë të dini kod (shihni më poshtë):

Specifikimi-image-Përmasat

Optimizoni imazhet – do të thotë që ju duhet t’i kompresoni pa humbje ato (unë i përdor ShortPixel). Pasi të keni instaluar, konfiguroni cilësimet e shtojcës dhe vendosni nivelin e kompresimit në lossless. Tjetra, rrokni çelësin tuaj API nga Uebfaqja e ShkurtërPixel dhe futeni atë në prizë. Drejtohuni në seksionin tuaj Media dhe optimizoni disa imazhe. Nëse jeni të kënaqur me cilësinë, mund të filloni të optimizoni imazhet në bibliotekën tuaj të mediave, ose ato kanë një mundësi për të optimizuar pjesa më e madhe e të gjitha imazheve në faqen tuaj.

16. Provoni Kohët e Reagimit

Epo, ne kemi mbuluar gjithçka, dhe pastaj disa. Provoni ato kohë përgjigjeje të serverit!

Ulja-Server-Response-Time-Facebook

17. GoDaddy Sucks: Merrni Hosting Better

Përveç, GoDaddy thith dhe ju ende mund të keni kohë të ngadaltë përgjigjeje. Bëni hulumtimin tuaj!

SiteGround-vs-Godaddy-Load-Time-Improvement

Godaddy To SiteGround

Godaddy To SiteGround Migrimi

Godaddy To SiteGround më shpejt

Godaddy To SiteGround site më i shpejtë

E perdor SiteGround dhe kam 200 herë përgjigje me rezultate 100% GTmetrix dhe .4s Koha e ngarkesës Pingdom. Bëni një kontroll të hostimit, ekzekutoni testet tuaja ose klikoni nëpër faqet e mia të shpejta të ngarkimit. Ata u vlerësuan si host 1 në 26 sondazhet në Facebook dhe janë botë më të mirë se EIG (Bluehost, Hostgator), GoDaddy, dhe pritës të tjerë që paketojnë shumë njerëz në të njëjtin server. Ka pasur shumë njerëz Kush emigruar dhe postuar rezultatetFacebook dhe Cicëroj. cicërimë pas cicërimë, post pas post, sondazh pas sondazh pas sondazh, do të presë më shpejtë fix koha e ngadaltë e reagimit. ata janë rekomanduar nga WordPress, bëj migrime falas, dhe unë i përdor ato plan gjysëm i përkushtuar.

OMM-On-SiteGround

Raporti i Shpejtësisë së Serverit Bitcatcha

2019-GTmetrix-Report

2019-Pingdom-Report

Njerëzit zakonisht migrojnë sepse e tyre teknologjia e shpejtësisë mund të përmirësohet kohët e reagimit të serverit me sekonda të shumta. Këtu janë disa njerëz që migruan në SiteGround dhe postuan rezultatet e tyre.

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

2019 Sondazhi i hostimeveShikoni sondazhin

2017-WordPress-Hosting-FB-PollShikoni sondazhin ose screenshotRekomandime për strehimin e elementëveShikoni sondazhin ose screenshotKorrik 2019 Rekomandim PritësShikoni sondazhin ose screenshotWordPress-Host-Poll-Aug-2018Shikoni sondazhin ose screenshotShared-Hosting-Poll-2017Shikoni sondazhin ose screenshot2019-Hosting-PollShikoni sondazhin ose screenshotGo-To-Hosting-CompanyShikoni sondazhin ose screenshotWordPress-Hosting-Poll-2017Shikoni sondazhin ose screenshotManaged-Hosting-PollShikoni sondazhin ose screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollShikoni sondazhin ose screenshot2016-Web-Hosting-PollShikoni sondazhin ose screenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-PollShikoni sondazhin ose screenshotBest-Web-Hosting-2019-PollShikoni sondazhin ose screenshotSondazhi mikpritës miqësor i WPShikoni sondazhin ose screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-PollShikoni sondazhin ose screenshotPritja e preferuar për ElementorShikoni sondazhin ose screenshot2018 Rekomandime PritëseShikoni sondazhin ose screenshotShikoni sondazhin ose screenshotMenaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017Shikoni sondazhin ose screenshot2019-pret-Poll-1Shikoni sondazhin ose screenshotHosting-Poll-For-SpeedShikoni sondazhin ose screenshotWordPress-Hosting-Poll-Qershor-1Shikoni sondazhin ose screenshotSiteGround-RekomandimiShikoni sondazhin ose screenshot2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollShikoni sondazhin ose screenshotBest-Web-Hosting-Provider-PollShikoni sondazhin ose screenshotHosting-Poll-Feb-2019Shikoni sondazhin ose screenshotHosting-Rekomandimet-PollShikoni sondazhin ose screenshot

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-itShikoni sondazhin ose screenshot

SiteGround ka 3 plane:

Planet Pritëse të SiteGround

Planet më të larta përfshijnë më shumë burimet e serverit (Faktori # 1 në udhëzuesin e optimizmit të WordPress). Ja grafiku i plotë i krahasimit, por GrowBig ju jep rreth 2 herë më shumë burime të serverit sesa StartUp, dhe GoGeek është pritje gjysmë e përkushtuar që të jep edhe më shumë. GrowBig dhe lart vjen me një migrim falas, skenë, caching e avancuar dhe aftësia për të pritur në internet shumë faqe. GoGeek vjen me mbështetje prioritare. Pritja e tyre në re është mjaft e rritjes së çmimeve në $ 80 / muaj.

Ju mund ta shihni këtë në faqe karakteristikash

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Unë përdor SiteGround sepse:

 1. GTmetrix e mia + Pingdom raportet flasin vetë
 2. Faqet e mia ngarkohen menjëherë (klikoni përmes tyre nëse dëshironi)
 3. shpejt teknologjia e shpejtësisë (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekomanduar nga Yoast, WordPress, Ivica nga Shpejtësia e WordPress-it
 5. Serverat e SiteGround janë shumë të shpejtë dhe jo mbipopulluara si GoDaddy
 6. Biseda live është e menjëhershme dhe biletave u përgjigjen shumë më shpejt sesa GoDaddy
 7. Ata mbrojnë faqen tuaj te internetit nga hakerat / malware, ndërsa GoDaddy nuk
 8. Blogun tim ka kurrë nuk ka zbritur nga gabime të rastit njerëzit marrin me GoDaddy
 9. Përditësimi në PHP 7.2 është falas (ndryshe nga GoDaddy) dhe ato nuk janë shtojcat e listës së zezë
 10. GrowBig vjen me skenë, më shumë ruajtje dhe më shumë burime të serverit (lëvizni poshtë për “ne shpërndajmë burimet që ju nevojiten” dhe rri pezull mbi server tab)
 11. GoGeek vjen me akoma më shumë burime serveri, ruajtje, mbështetje prioritare
 12. Migrime falas, plugin migrator, dhe a Garancia e kthimit të parave 30-ditore
 13. Shumë lëvdata Reddit, Biseda në Facebook, Cicëroj, TrustPilot
 14. Më shumë lëvdata në Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. Klientë GoDaddy që u transferuan në SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Përgjegjësia e Filialit – nëse regjistrohesh për SiteGround duke përdorur timen lidhje lidhëse Unë do të dhuroj një copë të mirë pa asnjë kosto për ju. Eachdo vit dhuroj 3,000 dollarë për fushatat GoFundMe (2018 ishte për të ushqyer të uriturit në Denver, 2017 ishte te Kryqi i Kuq në Uragani Harvey). Mbështetja juaj ndihmon dhe unë e vlerësoj vërtet atë. Sido që të jetë, unë do të shmangja GoDaddy – bashkohuni me disa grupe në Facebook dhe shihni bisedat, sondazhet, tweets, dhe njerëz Kush emigruar nga GoDaddy në SiteGround. Unë nuk pranoj ta rekomandoj GoDaddy për këdo – serverët e tyre janë mbipopulluara, malware-infektuara, dhe ata kanë një themelues të gjuetisë elefantë mbështetës të SOPA-s. Bëni tuajin hulumtim dhe shiko se kush është Yoast duke përdorur aktualisht.

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X2705; Pse janë serverët e GoDaddy të ngadaltë?

GoDaddy është famëkeq për mbipopullimin e serverëve të tyre i cili është mjaft i njohur në Facebook Groups. Optimizimi i faqes tuaj ndihmon, por ka pak gjëra që mund të bëni për ta bërë serverin tuaj më të shpejtë kur është i mbingarkuar.

&# X2705; Si mund ta përmirësoj kohën e përgjigjes së serverit në GoDaddy?

Përditësimi i versioneve PHP, shtimi i CDN falas të Cloudflare, shmangia e programeve të uritur nga burimet dhe përdorimi i shtojcave të optimizmit të shpejtësisë për të rregulluar artikujt në GTmetrix duhet të ndihmojë.

&# X2705; Do të përmirësojë ndihmën e serverit tim GoDaddy?

Mund të jetë, por GoDaddy është i njohur gjithashtu për përfitimin e klientëve dhe për t’i pasur ata planet e azhurnimit kur problemi qëndron brenda vetë GoDaddy. Para se të azhurnoni planin tuaj, eksploroni opsionet e tjera të pritjes.

&# X2705; A ka hoste më të shpejtë atje?

100% po. SiteGround dhe Cloudways janë shumë më të shpejtë se GoDaddy dhe faqja juaj duhet të ngarkojë shumë më shpejt. Shikoni njerëzit që migruan larg GoDaddy dhe postuan kohët e reja të ngarkesës në Twitter dhe Facebook. Provat janë të qarta.

&# X2705; Si mund të afrohem me rezultatet 100% të GTmetrix?

Shumë faktorë shkojnë në shpejtësi dhe GTmetrix, por ju mund të filloni me marrjen më të shpejtë të programeve, konfigurimin e një shtese cache, optimizimin e imazheve, konsolidimin e shtojcave dhe optimizimin e shkronjave të Google (pritja e shpejtë është akoma faktori # 1 në udhëzimin e optimizmit të WordPress).

Shpresoj që kjo të ishte e dobishme. Nëse keni pyetje, më hidhni një koment.

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map