SiteGround Cloud Hosting-anmeldelse – Jeg har brugt det siden marts 2016, og selvom det er $ 80 / måned, er jeg også meget glad

Jeg har været på SiteGround’s cloud-hosting siden marts 2016.


Jeg opgraderede fra deres semi-dedikeret GoGeek-plan hvilket er tilstrækkeligt for mange midthøj trafiksteder, men jeg ville have, at min skulle indlæses endnu hurtigere. Trods alt, WordPress hastighed er min tang.

Der var et par øjeblikkelige forskelle, da jeg opgraderede til sky …

Hvis du har spørgsmål om SiteGround’s cloud-hosting (eller en plan for deres), så skriv en kommentar. Jeg har været sammen med dem i over 2 år og skriver ofte om WordPress-hosting.

1. Ja, jeg bruger faktisk SiteGround’s Cloud Hosting

Her er den e-mail, jeg fik, da jeg opgraderede …

SiteGround-Cloud-hosting-mail

2. Hvad er Cloud Hosting?

Definition:

Tillader ubegrænset antal maskiner at fungere som et system. Andre hostingløsninger (delt eller dedikeret) afhænger kun af en maskine, mens cloud hosting-sikkerhed er garanteret af mange servere. Skyteknologien tillader nem integration af ekstra ressourcer, såsom plads eller RAM og muliggør således vækst på websitet.

SiteGround-definition

Cloud-hosting kan undertiden yde bedre end dedikerede hostingløsninger

SiteGround Cloud-tutorial

Det betyder, at dit websted har dets eget isolerede ressourcer og vil ikke blive påvirket af problemer, der foregår med websteder, som du ellers ville have delt servere med. Disse isolerede ressourcer plus højere CPU + RAM forbedres hastighed, sikkerhed og håndtering af trafikspidser.

Delt hosting
Du deler servere med hundredvis af andre websteder, hvilket reducerer ydelsen. Dette er fint for mindre websteder på en $ 3.95 / måned budget, men er ikke ideel, hvis du vil have bedre hastighed, sikkerhed og pålidelighed.

Cloud Hosting
Dit websted er vært på et netværk af servere i modsætning til 1 enkelt server. Hvis man fejler, kompenserer andre. På $ 80 / måned Du kan forvente bedre belastningstider, sikkerhed og oppetid under trafikspidser.Semi-dedikeret hosting
Også kaldet SiteGround’s GoGeek-plan er semi-dedikeret 4x hurtigere end almindelig delt hosting for bare $ 11,95 / måned. Dette er en fremragende plan for dem, der ikke ønsker at betale $ 80 / måned for cloud-hosting.

Dedikeret hosting
Primært til websteder med høj trafik, der kræver kraftfulde CPU’er og RAM. SiteGround-priser er $ 229 / måned og leveres med VIP-support inklusive løbende softwareopdateringer, 24/7 overvågning og hurtig teknisk assistance.

Hvem er det til?
Det applikationer afhænger af dit websted, men skyhosting er normalt til mellemstore trafikpladser der kan have 100 brugere online samtidig. Eller du kører et komplekst websted, der har brug for mere CPU, RAM og disklagring end delte hostingplaner. Det er til ressourcehungrige applikationer og websteder, der har brug for specielle serverkonfigurationsindstillinger, som PHP, der kører som Apache-modul. Eller for mig er det, hvis du vil tage dit websted til det næste niveau af hastighed, oppetid og sikkerhed.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD Space

SiteGround’s cloud-hosting leveres som standard med 2CPU + 4 GB RAM. Dette skulle være nok for de fleste steder, men hvis du kører et websted med høj trafik eller bare har brug for flere ressourcer for at gøre dit websted hurtigere og kompensere trafikken, kan du logge ind på din cPanel og tilføje mere (f.eks. I højsæsonerne). Du kan også indstille din plan til autoscale hvis dine servere har brug for det (og få en anmeldelse, hvis det gør det).

SiteGround-Cloud-hosting-Pricing

CPU – (centrale behandlingsenheder) håndterer og udfører programmer. Når der fremsættes flere anmodninger på dit websted, står de i kø i en linje. Flere CPU’er behandler disse hurtigere, hvilket gør dit websted hurtigere. Tænk på det som en Intel Core i7 til din computer, kun til dit websted. 2 CPU er normalt masser, men med sky har du altid muligheden for at opgradere.

vædder – gemmer data og kommandoinstruktioner midlertidigt og sender dem derefter videre til beregning. Ligesom du ville tilføje en ekstra slot RAM til din bærbare computer, er tilføjelse af RAM til din cloud-hostingplan en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at få dit websted til at indlæse hurtigere.

Opbevaring – kontroller, hvor meget lager du bruger på din nuværende hostingplan (findes normalt i cPanel). Tilføj derefter det nødvendige beløb til din cloud-hostingplan.

Opgrader når som helst – du kan overvåge din hukommelse i SiteGround cPanel for at se, om din server er stresset (den er altid på kanten af ​​dine grænser). Hvis dette sker, kan du mere RAM eller CPU om nødvendigt. Dette var, da deres mindsteplan kun var 2 GB RAM, og jeg opgraderede til 4 GB:

Hosting-Memory-Usage

4. Autoskalaressourcer til kompensation for trafikspikes

Hvis du har højsæsoner eller vil kompensere for trafikspidser, har du muligheden at indstille din cloud-hostingkonto til autoscale (øg CPU + RAM), hvis dit websted får en stor mængde trafik. Ellers kører dit websted meget langsomt eller lukkes ned (som delt hosting).

For at gøre dette skal du logge ind på dit SiteGround cPanel og klikke på Autoscale …

cloud-autoskala

Derefter skal du blot oprette en begivenhed baseret på dine behov …

Siteground-sky-autoskala

5. Ingen CPU-overdrev eller overklokning af din server

Den med SiteGround’s delte hosting er dit websted kan midlertidigt lukkes på grund af CPU-overskridelser. Dette betyder, at du har overskredet din plans ressourcegrænse og kan være forårsaget af installation af et dårligt plugin, aktivering af et CDN (indholdsleveringsnetværk), som du ville gøre i W3 Total Cache, eller bare en dårlig kode. Dette skete faktisk med mig, da jeg var på delt hosting.

Det er sandsynligt, at du ikke får dette ved cloud-hosting (CPU-overskridelse sker normalt på mellemstore trafikwebsteder ved hjælp af delt hosting). Selvom du kan undgå dette ved mindske henrettelser, SiteGround’s CPU-begrænsninger på delte planer er ofte ikke nok til disse mellemstore trafikwebsteder.

cloud-hosting-cpu-ressourcer

6. Isolerede ressourcer betyder bedre oppetid og sikkerhed

Da du ikke deler servere med andre websteder, bliver du ikke påvirket, hvis noget går galt med deres. Med cloud hosting er der langt mindre risiko for at løbe ind i tekniske problemer.

7. Yderligere funktioner, der følger med Cloud Hosting

SiteGround’s cloud-hosting leveres med følgende funktioner:

 • Backups
 • Prioritetsstøtte
 • Automatiske opdateringer
 • Gratis hosting migration
 • Tilbage & restaureringsservice
 • Ubegrænset hostede websteder
 • WordPress-relateret support
 • Høj mængde e-mail-opbevaring
 • Sikkerhed og spamforebyggelse
 • 4 datacentre at vælge imellem
 • SiteGround s hastighedsteknologi
 • SiteGround s oppetidsteknologi
 • SSD (solid state drev) til hastighed
 • CDN (indholdsleveringsnetværk) til hastighed
 • NGINX-servere, HTTP / 2, PHP7 og HHVM for hastighed
 • Gratis domænenavn, SSL, WordPress autoupdates, e-mail-opbevaring

Plus alt, der er angivet på SiteGround’s sky hosting side:

cloud-hosting-funktioner

8. Hvordan jeg reducerede min indlæsningstid til .4 sekunder i pingdom

Jeg skrev en temmelig populær WordPresss hastighedsoptimeringsvejledning, men din cache-plugin og hosting er de 2 vigtigste faktorer. Hvis du kan tabe $ 49 på WP-raket det var # 1 bedømt cache-plugin i denne Facebook-afstemning og er let at konfigurere ved hjælp af min WP Rocket-tutorial som også viser dig, hvordan du tilføjer Cloudflare + StackPath’s CDN. Kombiner dette med SiteGround’s cloud-hosting, og dit websted skal indlæses lynhurtigt. Hvis du foretrækker at bruge et gratis cache-plugin, har jeg også en tutorial til WP hurtigste cache og W3 samlet cache (de 2 bedst bedømte GRATIS cache-plugins). Jeg ville bruge en af ​​dem over SiteGround’s SG CachePress-plugin da de fik mig bedre resultater.

Her er min hjemmeside …

OMM-On-SiteGround

Og det har en .4s belastningstid i Pingdom

Pingdom belastningstider

9. Hvad andre mennesker siger om SiteGround Cloud

@SiteGround din sky hosting klipper. Virkelig er en mærkbar forbedring i forhold til GoBig. Er der nogen iPhone-apps, der kan kontrollere serverens perfektion?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24. oktober 2015

@SiteGround En måned afsluttet i siteground .. Fornyet heldigt vores cloud hosting-pakker .. :) Tak så meget..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1. november 2016

.@SiteGround er vores #Internet side #Hosting Gud! Bare opgraderet til Business Cloud-tjenesten med to CPU-kerner, og mit websted flyver! Tak!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11. marts 2015

Tak @siteground til opgradering af min Cloud-hosting-konto: alvorlig forbedring af ydelsen! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18. marts 2014

Netop tilmeldt @SiteGround sky at flytte væk fra @hostmonster/@bluehost. Tak @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26. februar 2016

@Siteground blæser det ud med vandet med HHVM på deres Cloud Hosting-planer https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #Sky

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23. maj 2015

Jeg har forladt Hostgator efter 10 år. Flyt nu alt over til Siteground cloud hosting.

– Sue Bride (@sueken) 15. september 2015

Brug for #lykkedes #WordPress #hosting ? @SiteGround ‘S nye skalerbare sky #vps er stor. Jeg bruger det til alle mine wp-websteder. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30. april 2015

Elsker det! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano god ting vi skiftede vores @SiteGround pakke til deres Cloud-løsning :). Websitetstrafik op!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4. marts 2015

@EricHamm skiftet til a @SiteGround cloud vps og ydelse og support er virkelig fantastisk!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11. oktober 2014

@gsterling Jeg er en enorm talsmand for #managedwordpresshosting Svinghjul er fantastisk, men jeg har brugt det @SiteGroundsky hosting og elsker det.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14. juli 2016

10. Konklusion: Det er bomben, hvis du kan betale $ 80 / måned

Husk, at SiteGround migrerer din hosting gratis, så alt hvad du skal gøre er at vælge din plan og derefter sende dem dine login-oplysninger. Du kan også ringe til dem direkte på 1-866-605-2484.

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

Hvis du kører et relativt mindre websted og ønsker at forbedre belastningstiderne uden at betale $ 80 / måneden, deres GoGeek-plan er billigere ($ 11,95 / måned) og er semi-dedikeret hosting, som giver dig 4x flere serverressourcer end deres andre delte hostingplaner. Så hvis SiteGround’s cloud-hosting er en budgetbryder, kan du prøve GoGeek … kan du altid opgradere!

Se SiteGround’s Cloud Hosting

Se mine andre SiteGround-anmeldelser

Start opGrowBigGoGeekSky

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map