SiteGround Cloud Hosting-gjennomgang – Jeg har brukt det siden mars 2016, og mens det er $ 80 / måned, er jeg også veldig fornøyd

Jeg har vært på SiteGround’s cloud hosting siden mars 2016.


Jeg oppgraderte fra deres semi-dedikert GoGeek-plan noe som er tilstrekkelig for mange mellomstore trafikknettsteder, men jeg ville at mine skulle lastes enda raskere. Tross alt, WordPress hastighet er min tang.

Det var et par umiddelbare forskjeller da jeg oppgraderte til sky …

Hvis du har spørsmål om SiteGround skyhosting (eller noen plan for deres), kan du slippe en kommentar. Jeg har vært sammen med dem i over 2 år og skriver om WordPress-hosting ofte.

1. Ja, jeg bruker faktisk SiteGround’s Cloud Hosting

Her er e-posten jeg fikk da jeg oppgraderte …

Siteground-Cloud-hosting-post

2. Hva er Cloud Hosting?

Definisjon:

Lar ubegrenset antall maskiner fungere som ett system. Andre vertsløsninger (delt eller dedikert) er bare avhengig av én maskin, mens sikkerheten for netthost er garantert av mange servere. Skyteknologien gjør det enkelt å integrere ekstra ressurser, for eksempel plass eller RAM, og dermed muliggjøre nettstedvekst.

Definisjon av SiteGround

Cloud hosting kan noen ganger prestere bedre enn dedikerte hostingløsninger

SiteGround Cloud Tutorial

Det betyr at nettstedet ditt vil ha det eget isolerte ressurser og blir ikke påvirket av problemer som skjer med nettsteder du ellers ville ha delt servere med. Disse isolerte ressursene pluss høyere CPU + RAM forbedres hastighet, sikkerhet og håndtering av trafikkpikes.

Delt hosting
Du deler servere med hundrevis av andre nettsteder som reduserer ytelsen. Dette er greit for mindre nettsteder på $ 3.95 / måned budsjett, men er ikke ideelt hvis du vil ha bedre hastighet, sikkerhet og pålitelighet.

Cloud Hosting
Nettstedet ditt er hostet i et nettverk av servere i motsetning til en enkelt server. Hvis en mislykkes, vil andre kompensere. På $ 80 / måned du kan forvente bedre lastetid, sikkerhet og oppetid under trafikkpikes.Semi-dedikert hosting
Også kalt SiteGrounds GoGeek-plan, semi-dedikert er 4x raskere enn vanlig delt hosting for bare $ 11.95 / måned. Dette er en utmerket plan for de som ikke ønsker å betale $ 80 per måned for netthosting.

Dedikert hosting
Primært for nettsteder med høy trafikk som krever kraftige CPUer og RAM. SiteGround-priser er $ 229 / måned og leveres med VIP-støtte inkludert pågående programvareoppdateringer, overvåking 24/7 og rask teknisk assistanse.

Hvem er det til?
De applikasjoner er avhengig av nettstedet ditt, men skyhosting er vanligvis for mellomstore trafikksteder som kan ha 100 brukere online samtidig. Eller du driver et komplekst nettsted som trenger mer CPU, RAM og disklagring enn delte hostingplaner. Det er for ressurssultne applikasjoner og nettsteder som trenger spesielle serverkonfigurasjonsinnstillinger, for eksempel PHP som kjører som Apache-modul. Eller for meg er det hvis du vil ta nettstedet ditt til neste nivå av hastighet, oppetid og sikkerhet.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD Space

SiteGround skyhosting leveres som standard med 2CPU + 4 GB RAM. Dette bør være nok for de fleste nettsteder, men hvis du driver et nettsted med høy trafikk eller bare trenger mer ressurser for å gjøre nettstedet ditt raskere og kompensere trafikken, kan du logge inn på cPanel og legge til mer (f.eks. I høysesonger). Du kan også sette planen din til autoskalering hvis serverne dine trenger det (og få et varsel hvis det gjør det).

Siteground-Cloud-hosting-Pricing

prosessor – (sentrale behandlingsenheter) håndterer og utfører programmer. Når det kommer flere forespørsler på nettstedet ditt, står de i kø i en linje. Flere prosessorer behandler disse raskere, og dermed gjør nettstedet ditt raskere. Tenk på det som en Intel Core i7 for datamaskinen din, bare for nettstedet ditt. 2 CPU er vanligvis nok, men med sky har du alltid muligheten til å oppgradere.

RAM – lagrer data og kommandoinstruksjoner midlertidig, og deretter fører de videre til beregning. Akkurat som om du vil legge til en ekstra spalte RAM til den bærbare datamaskinen din, er det å legge til RAM i skyhotellplanen en av de beste tingene du kan gjøre for å få nettstedet ditt til å laste raskere.

Oppbevaring – sjekk hvor mye lagringsplass du bruker på den gjeldende vertsplanen din (vanligvis finnes i cPanel). Legg deretter det nødvendige beløpet til skyhotellplanen din.

Oppgrader når som helst – du kan overvåke minnet ditt i SiteGround cPanel for å se om serveren din er stresset (den er alltid på kanten av grensene dine). Hvis dette skjer, kan du ha mer RAM eller CPU om nødvendig. Dette var da minimumsplanen deres bare var 2 GB RAM og jeg oppgraderte til 4 GB:

Hosting-minne-bruk

4. Autoskala ressurser for å kompensere for trafikkpikes

Hvis du har høysesonger eller ønsker å kompensere for trafikkstigger, har du muligheten å stille nettskyen din til autoskalering (øke CPU + RAM) hvis nettstedet ditt får en stor mengde trafikk. Ellers vil nettstedet ditt gå veldig sakte eller slå seg av (som delt hosting).

For å gjøre dette, logg inn på SiteGround cPanel og klikk på Autoscale …

sky-autoskalering

Så lager du bare en hendelse basert på dine behov …

Siteground-sky-autoskala

5. Ingen CPU-overskudd eller overklokking av serveren din

Den med SiteGrands delte hosting er nettstedet ditt kan legges ned midlertidig pga CPU-overskudd. Dette betyr at du overskredet planens ressursgrense og kan være forårsaket av å installere en dårlig plugin, aktivere et CDN (innholdsleveringsnettverk) som du ville gjort i W3 Total Cache, eller bare dårlig kode. Dette skjedde faktisk med meg da jeg var på delt hosting.

Det er ikke sannsynlig at du får dette på netthosting (CPU-overskudd skjer vanligvis på nettsteder med middels trafikk som bruker delt hosting). Selv om du kan unngå dette ved redusere henrettelser, SiteGrounds CPU-grenser for delte planer er ofte ikke nok for disse nettstedene med middels trafikk.

cloud-hosting-cpu-ressurser

6. Isolerte ressurser betyr bedre oppetid og sikkerhet

Siden du ikke deler servere med andre nettsteder, blir du ikke utført hvis noe går galt med deres nettsteder. Med skyhosting er det mye mindre risiko for å få tekniske problemer.

7. Ytterligere funksjoner som følger med Cloud Hosting

SiteGround skyhosting har følgende funksjoner:

 • sikkerhetskopier
 • Prioritetsstøtte
 • Automatiske oppdateringer
 • Gratis vertsmigrering
 • Tilbake & restaureringstjeneste
 • Ubegrenset vertshus
 • WordPress-relatert støtte
 • Stor mengde lagring av e-post
 • Sikkerhet og spamforebygging
 • 4 datasentre å velge fra
 • Siteground s hastighetsteknologi
 • Siteground s oppetidsteknologi
 • SSD (solid state drives) for hastighet
 • CDN (innholdsleveringsnettverk) for hastighet
 • NGINX-servere, HTTP / 2, PHP7 og HHVM for hastighet
 • Gratis domenenavn, SSL, WordPress autoupdates, e-postlagring

Pluss alt som er oppført på SiteGround’s sky hosting side:

cloud-hosting-funksjoner

8. Hvordan jeg reduserte lastetiden min til .4 sekunder i pingdom

Jeg skrev en ganske populær opplæring i WordPresss hastighetsoptimalisering, men cache-plugin og hosting er de to viktigste faktorene. Hvis du kan slippe $ 49 på WP-rakett det var den Nr. 1 vurdert cache-plugin i denne avstemningen på Facebook og er enkel å konfigurere ved å bruke min WP Rocket tutorial som også viser deg hvordan du legger til Cloudflare + StackPaths CDN. Kombiner dette med SiteGround skyhosting, og nettstedet ditt skal laste raskt. Hvis du foretrekker å bruke en gratis cache-plugin har jeg også en tutorial til WP raskeste hurtigbuffer og W3 Total Cache (de to topprangerte GRATIS cache-pluginene). Jeg vil bruke en av dem over SiteGround’s SG CachePress-plugin da de fikk bedre resultater.

Her er nettstedet mitt …

OMM-On-Siteground

Og den har en .4s lastetid i Pingdom

Pingdom belastningstider

9. Hva andre mennesker sier om SiteGround Cloud

@SiteGround skyen din er stein. Virkelig er en merkbar forbedring i forhold til GoBig. Er det noen iPhone-apper som kan kontrollere serverens perfeksjon?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24. oktober 2015

@SiteGround En måned fullført i siteground .. Fornyet heldigvis skyhotellpakkene våre .. :) Tusen takk..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1. november 2016

.@SiteGround er vår #website #Hosting Gud! Bare oppgradert til Business Cloud-tjenesten med to CPU-kjerner, og nettstedet mitt flyr! Takk!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11. mars 2015

Takk @siteground for oppgradering av Cloud-vertskontoen: alvorlig ytelsesforbedring! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18. mars 2014

Registrerte deg bare for @SiteGround sky å flytte fra @hostmonster/@bluehost. Takk @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26. februar 2016

@Siteground blåser den ut vannet med HHVM på deres Cloud Hosting-planer https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #Sky

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23. mai 2015

Jeg har forlatt Hostgator etter 10 år. Flytter nå alt over til Siteground sky hosting.

– Sue Bride (@sueken) 15. september 2015

Trenge #fikk til #WordPress #hosting ? @SiteGround ‘S nye skalerbare sky #vps er stor. Jeg bruker den for alle wp-nettstedene mine. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30. april 2015

Elsker det! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano bra vi byttet vår @SiteGround pakke til deres Cloud-løsning :). Nettstedstrafikken opp!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4. mars 2015

@EricHamm byttet til a @SiteGround sky vps og ytelse og støtte er virkelig fantastisk!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11. oktober 2014

@gsterling Jeg er en enorm talsmann for #managedwordpresshosting Svinghjul er flott, men jeg har brukt det @SiteGrounder skyhotell og elsker det.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14. juli 2016

10. Konklusjon: Det er bomben hvis du har råd til $ 80 per måned

Husk at SiteGround vil migrere hosting gratis, så alt du trenger å gjøre er å velge planen din og deretter sende dem innloggingsinfo. Du kan også ringe dem direkte på 1-866-605-2484.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

Hvis du driver et relativt mindre nettsted og ønsker å forbedre lastetidene uten å betale $ 80 / måneden, deres GoGeek-plan er billigere ($ 11,95 / måned) og er semi-dedikert hosting som gir deg 4x flere serverressurser enn de andre delte hostingplanene. Så hvis SiteGround skyhosting er en budsjettbryter, kan du prøve GoGeek … du kan alltid oppgradere!

Se SiteGround’s Cloud Hosting

Sjekk ut de andre vurderingene av nettstedsområdet

OppstartGrowBigGoGeekSky

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map