SiteGround Cloud Hosting Review – Ik gebruik het sinds maart 2016 en hoewel het $ 80 / maand kost, ben ik ook erg blij

Ik ben sinds maart 2016 op de cloudhosting van SiteGround.


Ik heb een upgrade van hun uitgevoerd semi-specifiek GoGeek-plan wat voldoende is voor veel sites met middelhoog verkeer, maar ik wilde dat de mijne nog sneller zou laden. Ten slotte, WordPress snelheid is mijn thang.

Er waren een paar directe verschillen toen ik een upgrade naar de cloud uitvoerde …

Als je vragen hebt over de cloudhosting van SiteGround (of een ander plan van hen), stuur me dan een reactie. Ik ben al meer dan 2 jaar bij hen en schrijf regelmatig over WordPress-hosting.

1. Ja, ik gebruik eigenlijk Cloud Hosting van SiteGround

Dit is de e-mail die ik kreeg toen ik een upgrade uitvoerde …

SiteGround-Cloud-Hosting-e-mail

2. Wat is Cloud Hosting?

Definitie:

Staat een onbeperkt aantal machines toe om als één systeem te werken. Andere hostingoplossingen (gedeeld of dedicated) zijn afhankelijk van slechts één machine, terwijl de beveiliging van cloudhosting door veel servers wordt gegarandeerd. De cloudtechnologie zorgt voor een gemakkelijke integratie van extra bronnen, zoals ruimte of RAM, en maakt zo de groei van de website mogelijk.

SiteGround-definitie

Cloudhosting presteert soms beter dan dedicated hostingoplossingen

SiteGround Cloud-zelfstudie

Dat betekent dat uw site een eigen site heeft geïsoleerde middelen en wordt niet beïnvloed door problemen met sites waarmee u anders servers zou delen. Deze geïsoleerde bronnen plus hogere CPU + RAM verbeteren snelheid, beveiliging en afhandeling van verkeerspieken.

Gedeelde hosting
U deelt servers met honderden andere websites, wat de prestaties vermindert. Dit is prima voor kleinere websites op een $ 3,95 / maand budget, maar is niet ideaal als u betere snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid wilt.

Cloud Hosting
Uw website wordt gehost op een netwerk van servers in plaats van op één enkele server. Als één mislukt, zullen anderen dit compenseren. Bij $ 80 / maand u kunt betere laadtijden, beveiliging en uptimes verwachten tijdens verkeerspieken.Semi-dedicated hosting
Ook wel SiteGround’s GoGeek-abonnement genoemd, semi-dedicated is 4x sneller dan gewone shared hosting voor slechts $ 11,95 / maand. Dit is een uitstekend plan voor diegenen die geen $ 80 / maand willen betalen voor cloudhosting.

Toegewijde hosting
In de eerste plaats voor websites met veel verkeer die krachtige CPU’s en RAM vereisen. SiteGround-prijzen zijn $ 229 / maand en wordt geleverd met VIP-ondersteuning, inclusief doorlopende software-updates, 24/7 monitoring en snelle technische assistentie.

Voor wie is het?
De toepassingen hangt af van uw site, maar cloudhosting is er meestal voor sites met gemiddeld verkeer die 100 gebruikers tegelijkertijd online kunnen hebben. Of u runt een complexe site die meer CPU-, RAM- en schijfopslag nodig heeft dan gedeelde hostingplannen. Het is voor resource-hongerige applicaties en websites die speciale serverconfiguratie-instellingen nodig hebben, zoals PHP die als Apache-module draait. Of voor mij: als u uw site naar een hoger niveau wilt brengen op het gebied van snelheid, uptime en beveiliging.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD-ruimte

De cloudhosting van SiteGround wordt standaard geleverd met 2CPU + 4GB RAM. Dit zou voldoende moeten zijn voor de meeste sites, maar als je een site met veel bezoekers hebt of gewoon meer bronnen nodig hebt om je site sneller te maken en het verkeer te compenseren, kun je inloggen op je cPanel en meer toevoegen (bijv. Tijdens het hoogseizoen). U kunt uw plan ook instellen op Auto schaal als uw servers het nodig hebben (en een melding krijgen als dat het geval is).

SiteGround-Cloud-Hosting-prijzen

processor – (centrale verwerkingseenheden) behandelen en voeren programma’s uit. Wanneer er meerdere verzoeken op uw website worden gedaan, staan ​​deze in een rij. Meerdere CPU’s verwerken deze sneller, waardoor uw website sneller wordt. Zie het als een Intel Core i7 voor je computer, alleen voor je website. 2 CPU is meestal voldoende, maar met cloud heb je altijd de mogelijkheid om te upgraden.

RAM – slaat tijdelijk gegevens en opdrachtinstructies op en geeft deze vervolgens door voor berekening. Net zoals u een extra RAM-sleuf aan uw laptop zou toevoegen, is het toevoegen van RAM aan uw cloudhostingplan een van de beste dingen die u kunt doen om uw website sneller te laten laden.

Opslag – controleer hoeveel opslagruimte u gebruikt op uw huidige hostingplan (meestal te vinden in het cPanel). Voeg vervolgens het benodigde bedrag toe aan uw cloudhostingplan.

Upgrade altijd – je kunt je geheugen monitoren in de SiteGround cPanel om te zien of uw server gestrest is (hij staat altijd aan de rand van uw limieten). Als dit gebeurt, kunt u indien nodig meer RAM of CPU gebruiken. Dit was toen hun minimumplan slechts 2 GB RAM was en ik een upgrade naar 4 GB uitvoerde:

Hosting-geheugengebruik

4. Bronnen automatisch schalen om te compenseren voor verkeerspieken

Als u hoogseizoen heeft of verkeerspieken wilt compenseren, heeft u de mogelijkheid om uw cloudhostingaccount in te stellen Auto schaal (verhoog CPU + RAM) als uw website veel verkeer krijgt. Anders zou uw site erg traag werken of worden afgesloten (zoals shared hosting).

Om dit te doen, logt u in op uw SiteGround cPanel en klikt u op Automatisch schalen …

automatisch schalen in de cloud

Creëer dan eenvoudig een evenement op basis van uw behoeften …

siteground-cloud-autoscale

5. Geen CPU-overschrijdingen of overklokken van uw server

De met SiteGround’s gedeelde hosting is dat uw website tijdelijk kan worden afgesloten vanwege CPU-overschrijdingen. Dit betekent dat je de resource-limiet van je plan hebt overschreden en kan worden veroorzaakt door het installeren van een slechte plug-in, het inschakelen van een CDN (content delivery network) zoals je zou doen in W3 Total Cache, of gewoon slechte code. Dit is mij eigenlijk overkomen toen ik op shared hosting zat.

U krijgt dit waarschijnlijk niet op cloudhosting (CPU-overschrijdingen komen meestal voor op sites met gemiddeld verkeer die gedeelde hosting gebruiken). Ook al kun je dit voorkomen door het verminderen van executies, De CPU-limieten van SiteGround voor gedeelde plannen zijn vaak niet genoeg voor die sites met gemiddeld verkeer.

cloud-hosting-cpu-middelen

6. Geïsoleerde bronnen betekenen een betere beschikbaarheid en beveiliging

Aangezien u geen servers deelt met andere websites, heeft dit geen effect als er iets misgaat met hun websites. Met cloudhosting is er veel minder risico op technische problemen.

7. Extra functies die bij Cloud Hosting horen

SiteGround’s cloudhosting wordt geleverd met de volgende functies:

 • Back-ups
 • Prioritaire ondersteuning
 • Automatische updates
 • Gratis hostingmigratie
 • Terug & restauratiedienst
 • Onbeperkt gehoste websites
 • WordPress-gerelateerde ondersteuning
 • Grote hoeveelheid e-mailopslag
 • Beveiliging en spampreventie
 • 4 datacenters kiezen uit
 • SiteGround’s snelheidstechnologie
 • SiteGround’s uptime technologie
 • SSD (solid state drives) voor snelheid
 • CDN (content delivery network) voor snelheid
 • NGINX-servers, HTTP / 2, PHP7 en HHVM voor snelheid
 • Gratis domeinnaam, SSL, WordPress automatische updates, e-mailopslag

Plus alles vermeld op SiteGround’s cloud hosting pagina:

cloud-hosting-functies

8. Hoe ik mijn laadtijd heb teruggebracht tot 0,4 seconden in Pingdom

Ik schreef een vrij populaire WordPress-handleiding voor snelheidsoptimalisatie, maar je cacheplug-in en hosting zijn de 2 belangrijkste factoren. Als je $ 49 kunt laten vallen WP Rocket het was de # 1 gewaardeerde cache-plug-in in deze Facebook-peiling en is eenvoudig in te stellen met my WP Rocket-zelfstudie die je ook laat zien hoe je Cloudflare + StackPath’s CDN toevoegt. Combineer dit met de cloud hosting van SiteGround en je website zou razendsnel moeten laden. Als je liever een gratis cache-plug-in gebruikt, heb ik ook een tutorial voor WP snelste cache en W3 Totale cache (de 2 best beoordeelde GRATIS cacheplug-ins). Ik zou een van die van SiteGround gebruiken SG CachePress plug-in omdat ze me betere resultaten gaven.

Hier is mijn website …

OMM-On-SiteGround

En het heeft een .4s laadtijd in Pingdom

Pingdom laadtijden

9. Wat andere mensen zeggen over SiteGround Cloud

@SiteGround uw cloud hosting rotsen. Is echt een merkbare verbetering ten opzichte van GoBig. Zijn er iPhone-apps om de serverprestaties te controleren?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24 oktober 2015

@SiteGround Een maand voltooid op siteground .. Gelukkig onze cloud hosting pakketten vernieuwd .. :) Heel erg bedankt..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 november 2016

.@SiteGround is onze #Website #Hosting God! Net geüpgraded naar de Business Cloud-service met twee CPU-kernen en mijn site vliegt! Bedankt!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11 maart 2015

Bedankt @siteground voor het upgraden van mijn Cloud hosting-account: serieuze prestatieverbetering! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18 maart 2014

Net aangemeld voor @SiteGround wolk om van weg te bewegen @hostmonster/@bluehost. Bedankt @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 februari 2016

@Siteground het uit het water blazen met HHVM op hun Cloud Hosting Plans https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #wolk

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23 mei 2015

Ik heb Hostgator na 10 jaar verlaten. Verplaats nu alles naar Siteground cloud hosting.

– Sue Bride (@sueken) 15 september 2015

Nodig hebben #beheerd #WordPress #hosting ? @SiteGround ‘S nieuwe schaalbare cloud #vps is geweldig. Ik gebruik het voor al mijn wp-sites. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30 april 2015

Hou ervan! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano maar goed dat we onze overstapten @SiteGround pakket naar hun Cloud-oplossing :). Website verkeer omhoog!

– Manolis Sfinarolakis (@GemiddeldJoeVC) 4 maart 2015

@EricHamm overgeschakeld naar een @SiteGround cloud-vps en prestaties en ondersteuning is echt geweldig!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11 oktober 2014

@gsterling Ik ben een groot voorstander van #managedwordpresshosting Vliegwiel is geweldig, maar ik heb het gebruikt @SiteGround‘s cloud hosting en ben er dol op.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14 juli 2016

10. Conclusie: het is de bom als je je $ 80 / maand kunt veroorloven

Onthoud dat SiteGround uw hosting gratis migreert, dus u hoeft alleen maar uw plan te kiezen en hen uw inloggegevens te sturen. Je kunt ze ook rechtstreeks bellen op 1-866-605-2484.

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Als u een relatief kleinere website beheert en de laadtijden wilt verbeteren zonder de $ 80 / maand te betalen, is hun GoGeek-plan is goedkoper ($ 11,95 / maand) en is semi-dedicated hosting die u 4x meer serverbronnen geeft dan hun andere shared hostingplannen. Dus als de cloudhosting van SiteGround een budgetbreker is, probeer dan GoGeek … u kunt altijd upgraden!

Bekijk de Cloud Hosting van SiteGround

Bekijk mijn andere SiteGround-recensies

BeginnenGrowBigGoGeekWolk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map