SiteGround Cloud Hosting Review – Jag har använt den sedan mars 2016, och även om det är $ 80 / månad är jag också väldigt glad

Jag har varit på SiteGround’s cloud hosting sedan mars 2016.


Jag uppgraderade från deras semi-dedikerad GoGeek plan vilket är tillräckligt för många mellanhöga trafiksajter, men jag ville att min skulle ladda ännu snabbare. Trots allt, WordPress-hastighet är min thang.

Det var ett par omedelbara skillnader när jag uppgraderade till moln …

Om du har frågor om SiteGround’s cloud hosting (eller någon plan för deras), släpp mig en kommentar. Jag har varit med dem i över 2 år och skriver om WordPress-hosting ofta.

1. Ja, jag använder faktiskt SiteGround’s Cloud Hosting

Här är e-postmeddelandet jag fick när jag uppgraderade …

Siteground-Cloud-Hosting-post

2. Vad är Cloud Hosting?

Definition:

Tillåter obegränsat antal maskiner att fungera som ett system. Andra värdlösningar (delade eller dedikerade) beror bara på en maskin, medan säkerhet i molnhotell garanteras av många servrar. Molntekniken möjliggör enkel integration av extra resurser, till exempel utrymme eller RAM, och därmed möjliggör tillväxt på webbplatsen.

SiteGround-definition

Molnhotell kan ibland prestera bättre än dedikerade värdlösningar

SiteGround Cloud Tutorial

Det betyder att din webbplats kommer att ha den egen isolerade resurser och kommer inte att påverkas av problem som pågår med webbplatser som du annars skulle ha delat servrar med. Dessa isolerade resurser plus högre CPU + RAM förbättras hastighet, säkerhet och hantering av trafikspikar.

Delad värd
Du delar servrar med hundratals andra webbplatser vilket minskar prestandan. Detta är bra för mindre webbplatser på en $ 3,95 / månad budget men är inte idealisk om du vill ha bättre hastighet, säkerhet och tillförlitlighet.

Cloud Hosting
Din webbplats är värd i ett nätverk av servrar i motsats till en enda server. Om en misslyckas kommer andra att kompensera. På $ 80 / month du kan förvänta dig bättre belastningstider, säkerhet och drifttid under trafikspikar.Semi-dedikerad värd
Även kallad SiteGround GoGeek-plan, semi-dedikerad är 4x snabbare än vanlig delad hosting för bara $ 11.95 / month. Detta är en utmärkt plan för dig som inte vill betala $ 80 / månad för molnhotell.

Dedikerad värd
Främst för webbplatser med hög trafik som kräver kraftfulla CPU och RAM. SiteGround-prissättning är $ 229 / month och kommer med VIP-support inklusive pågående programuppdateringar, övervakning dygnet runt och snabb teknisk hjälp.

Vem är det till?
De tillämpningar beror på din webbplats men cloud hosting är vanligtvis för medeltrafiksajter som kan ha 100 användare online samtidigt. Eller så driver du en komplex webbplats som behöver mer CPU, RAM och disklagring än delade värdplaner. Det är för resurshungiga applikationer och webbplatser som behöver speciella serverkonfigurationsinställningar, som PHP som körs som Apache-modul. Eller för mig är det om du vill ta din webbplats till nästa nivå av hastighet, drifttid och säkerhet.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD Space

SiteGrounds molnhotell levereras som standard med 2CPU + 4 GB RAM. Detta borde vara tillräckligt för de flesta webbplatser, men om du driver en webbplats med hög trafik eller bara behöver mer resurser för att göra din webbplats snabbare och kompensera trafik kan du logga in på din cPanel och lägga till mer (t.ex. under högsäsonger). Du kan också ställa in din plan till autoscale om dina servrar behöver det (och få ett meddelande om det gör det).

Siteground-Cloud-Hosting-prissättning

CPU – (centrala behandlingsenheter) hanterar och kör program. När flera förfrågningar görs på din webbplats står de i kö i en rad. Flera processorer bearbetar dessa snabbare, vilket gör din webbplats snabbare. Tänk på det som en Intel Core i7 för din dator, bara för din webbplats. 2 CPU är vanligtvis mycket, men med moln har du alltid möjlighet att uppgradera.

Bagge – lagrar tillfälligt data- och kommandoinstruktioner och överför dem sedan för beräkning. Precis som om du skulle lägga till en extra plats med RAM till din bärbara dator, är att lägga till RAM i din molnhotellplan en av de bästa sakerna du kan göra för att din webbplats laddar snabbare.

Lagring – kolla hur mycket lagringsutrymme du använder på din nuvarande värdplan (vanligtvis finns i cPanel). Lägg sedan till nödvändigt belopp i din molnhotellplan.

Uppgradera när som helst – du kan övervaka ditt minne i SiteGround cPanel för att se om din server är stressad (den är alltid på gränsen till dina gränser). Om detta händer kan du ha mer RAM eller CPU om det behövs. Det var då deras minsta plan endast var 2 GB RAM och jag uppgraderade till 4 GB:

Värd-Memory-Usage

4. Autoskala resurser för att kompensera för trafikspikar

Om du har högsäsong eller vill kompensera för trafikspikar, har du möjligheten att ange ditt molnhotellkonto till autoscale (öka CPU + RAM) om din webbplats får en stor mängd trafik. Annars skulle din webbplats köra mycket långsamt eller stängas av (som delad hosting).

För att göra detta, logga in på din SiteGround cPanel och klicka på Autoscale …

moln-autoscale

Skapa sedan en händelse baserad på dina behov …

Siteground-moln-autoscale

5. Inga CPU-överdrivning eller överklockning av din server

Den med SiteGrunds delade värd är din webbplats kan tillfälligt stängas på grund av CPU-överskott. Detta innebär att du har överskridit planens resursgräns och kan orsakas av att installera en dålig plugin, aktivera ett CDN (innehållsleveransnätverk) som du skulle göra i W3 Total Cache, eller bara dålig kod. Detta hände faktiskt med mig när jag var på delad hosting.

Det är inte troligt att du kommer att få detta på molnhotell (CPU-överskridningar inträffar vanligtvis på webbplatser med medelhög trafik som använder delad hosting). Även om du kan undvika detta genom minska avrättningarna, SiteGrounds CPU-gränser för delade planer räcker ofta inte för dessa medeltrafiksajter.

moln hosting-CPU-resurser

6. Isolerade resurser betyder bättre upptid och säkerhet

Eftersom du inte delar servrar med andra webbplatser kommer du inte att påverkas om något går fel med deras. Med molnhotell finns det mycket mindre risk att stöta på tekniska problem.

7. Ytterligare funktioner som följer med Cloud Hosting

SiteGrords molnhotell har följande funktioner:

 • Säkerhetskopior
 • Prioritetsstöd
 • Automatiska uppdateringar
 • Gratis värd migration
 • Tillbaka & restaureringsservice
 • Obegränsade värdwebbplatser
 • WordPress-relaterat support
 • Hög mängd e-postlagring
 • Säkerhet och förebyggande av skräppost
 • 4 datacenter att välja ifrån
 • Siteground s hastighetsteknologi
 • Siteground s driftteknologi
 • SSD (solid state drives) för hastighet
 • CDN (innehållsleveransnätverk) för snabbhet
 • NGINX-servrar, HTTP / 2, PHP7 och HHVM för hastighet
 • Gratis domännamn, SSL, WordPress autoupdates, e-postlagring

Plus allt som listas på SiteGround’s moln värd sida:

moln hosting-funktioner

8. Hur jag reducerade min lasttid till .4 sekunder i pingdom

Jag skrev en ganska populär WordPresss hastighetsoptimeringshandledning men din cache-plugin och värd är de två huvudfaktorerna. Om du kan släppa 49 $ på WP-raket det var # 1 rankad cache-plugin i denna Facebook-undersökning och är lätt att installera med min WP Rocket handledning som också visar hur du lägger till Cloudflare + StackPaths CDN. Kombinera detta med SiteGround’s cloud hosting och din webbplats bör laddas snabbt. Om du föredrar att använda ett gratis cache-plugin har jag också en tutorial för WP snabbaste cache och W3 Total Cache (de två högst rankade GRATIS cache-pluginprogrammen). Jag skulle använda en av dem över SiteGround’s SG CachePress-plugin eftersom de fick mig bättre resultat.

Här är min webbplats …

OMM-On-Siteground

Och det har en .4s lasttid i Pingdom

Pingdom belastningstider

9. Vad andra säger om SiteGround Cloud

@SiteGround ditt moln värd stenar. Det är verkligen en märkbar förbättring jämfört med GoBig. Finns det några iPhone-appar för att kontrollera serverns perfektion?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24 oktober 2015

@SiteGround En månad avslutad i siteground .. Lyckligtvis förnyade våra molnhotellpaket .. :) Tack så mycket..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 november 2016

.@SiteGround är vår #Hemsida #Hosting Gud! Bara uppgraderad till Business Cloud-tjänsten med två CPU-kärnor och min webbplats flyger! Tack!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11 mars 2015

Tack @siteground för att uppgradera mitt Cloud-värdkonto: allvarlig prestandaförbättring! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18 mars 2014

Just registrerat för @SiteGround moln att flytta bort från @hostmonster/@bluehost. Tack @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 februari 2016

@Siteground blåser ut vattnet med HHVM på deras Cloud Hosting-planer https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #moln

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23 maj 2015

Jag har övergivit Hostgator efter tio år. Nu flyttar du allt över till Siteground cloud hosting.

– Sue Bride (@sueken) 15 september 2015

Behöver #managed #WordPress #hosting ? @SiteGround ‘S nya skalbara moln #vps är jättebra. Jag använder det för alla mina wp-webbplatser. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30 april 2015

Älskar det! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano bra att vi bytte vår @SiteGround paket till deras molnlösning :). Webbstrafiken upp!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4 mars 2015

@EricHamm bytte till a @SiteGround moln vps och prestanda och support är verkligen fantastiskt!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11 oktober 2014

@gsterling Jag är en enorm förespråkare för #managedwordpresshosting Svänghjulet är bra, men jag har använt @SiteGroundär moln värd och älskar det.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14 juli 2016

10. Slutsats: Det är bomben om du har råd med $ 80 / månad

Kom ihåg att SiteGround migrerar din webbhotell gratis så allt du behöver göra är att välja din plan och sedan skicka dem din inloggningsinformation. Du kan också ringa dem direkt på 1-866-605-2484.

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

Om du driver en relativt mindre webbplats och vill förbättra belastningstiderna utan att betala $ 80 / månaden, deras GoGeek-plan är billigare ($ 11,95 / månad) och är semi-dedikerad hosting som ger dig 4x fler serverresurser än deras andra delade värdplaner. Så om SiteGround’s cloud hosting är en budgetbrytare, prova GoGeek … kan du alltid uppgradera!

Visa SiteGround’s Cloud Hosting

Kolla in mina andra SiteGround-recensioner

BörjaGrowBigGoGeekMoln

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map