SiteGround Cloud Hosting Review – Unë kam qenë duke e përdorur atë që nga marsi, 2016 Dhe Ndërsa është 80 $ / muaj, unë jam gjithashtu shumë i lumtur

Unë kam qenë në host cloud të SiteGround që nga Marsi 2016.


Unë përmirësuar nga e tyre plani gjysëm i përkushtuar GoGeek gjë që është e mjaftueshme për shumë site të trafikut të mesëm, por kam dashur që miniera të ngarkohet edhe më shpejt. Pas te gjithave, Shpejtësia e WordPress është thangi im.

Kishte një çift dallimesh të menjëhershme kur u modernizova në re …

Nëse keni pyetje rreth mbajtjes së re të SiteGround (ose ndonjë plan të tyre), më lëshoni një koment. Unë kam qenë me ta për më shumë se 2 vjet dhe shkruaj për WordPress duke pritur shpesh.

1. Po, Unë në të vërtetë përdor Hosting në Cloud të SiteGround

Këtu keni emailin që kam marrë kur azhurnova…

SiteGround-Cloud-Hosting-Email

2. Isfarë është Cloud Hosting?

përkufizim:

Lejon numrin e pakufizuar të makinave të veprojë si një sistem. Zgjidhjet e tjera të hostimit (të përbashkëta ose të dedikuara) varen vetëm nga një makinë, ndërsa siguria e pritjes në cloud është e garantuar nga shumë serverë. Teknologjia cloud lejon integrimin e lehtë të burimeve shtesë, të tilla si hapësira ose RAM dhe kështu mundëson rritjen e faqes në internet.

Përkufizimi i faqes së faqes

Hosting në cloud ndonjëherë mund të performojë më mirë sesa zgjidhjet e dedikuara për pritjen

SiteGround Cloud Tutorial

Kjo do të thotë që faqja juaj do ta ketë të vetën burime të izoluara dhe nuk do të preken nga çështjet që po ndodhin me faqet me të cilat do të ishit duke shpërndarë serverë me të. Këto burime të izoluara plus përmirësim të RAM CPU + më të larta shpejtësia, siguria dhe trajtimi i pikave të trafikut.

Ndarja e përbashkët
Po ndan serverë me qindra faqe të tjera që zvogëlojnë performancën. Kjo është mirë për faqet e internetit më të vogla në a $ 3.95 / month buxheti por nuk është ideal nëse doni shpejtësi, siguri dhe besueshmëri më të mirë.

Rezervimi në re
Uebfaqja juaj është e pritur në një rrjet të serverëve në krahasim me 1 server të vetëm. Nëse dikush dështon, të tjerët do të kompensojnë. në $ 80 / month mund të presësh kohë më të mira të ngarkesës, siguri dhe kohëzgjatje gjatë pikave të trafikut.Pritja gjysmë e përkushtuar
E quajtur edhe plani GoGeek i SiteGround, gjysëm i përkushtuar është 4x më i shpejtë sesa pritja e zakonshme e përbashkët për thjesht $ 11.95 / month. Ky është një plan i shkëlqyeshëm për ata që nuk duan të paguajnë $ 80 / muaj për mbajtjen në cloud.

Përkushtuar Hosting
Kryesisht për faqet e internetit të trafikut të lartë që kërkojnë CPU të fuqishëm dhe RAM. Gmimet e SiteGround janë $ 229 / month dhe vjen me mbështetje VIP duke përfshirë azhurnime të vazhdueshme të softuerit, monitorim 24/7 dhe asistencë të shpejtë të teknologjisë.

Per ke eshte?
aplikimet varet nga faqja juaj, por pritja zakonisht është për vendet e trafikut të mesëm që mund të ketë 100 përdorues online në të njëjtën kohë. Ose keni një sit kompleks që ka nevojë për më shumë CPU, RAM dhe ruajtje në disk sesa planet e përbashkëta të pritjes. Kjo është për aplikacione të uritur nga burimet dhe faqet e internetit që kanë nevojë për cilësime të veçanta të konfigurimit të serverit, si PHP që funksionon si modul Apache. Ose për mua, është nëse doni ta çoni faqen tuaj në nivelin tjetër të shpejtësisë, kohëzgjatjes dhe sigurisë.

3. 2 CPU, RAM 4 GB, Hapësirë ​​SSD 40 GB

Pritja cloud e SiteGround vjen me RAM 2CPU + 4 GB si parazgjedhje. Kjo duhet të jetë e mjaftueshme për shumicën e vendeve, por nëse keni një site me trafik të lartë ose thjesht keni nevojë për më shumë burime për ta bërë faqen tuaj më të shpejtë dhe për të kompensuar trafikun, mund të futeni në cPanel tuaj dhe të shtoni më shumë (p.sh. gjatë sezoneve të pikut). Ju gjithashtu mund ta vendosni planin tuaj autoscale nëse serverët tuaj kanë nevojë për të (dhe merrni një njoftim nëse ndodh).

SiteGround-Cloud-Hosting-Çmimeve

CPU – (njësitë qendrore të përpunimit) trajtojnë dhe ekzekutojnë programe. Kur bëhen kërkesa të shumta në faqen tuaj të internetit, ato radhiten në një rresht. Multiple CPU i përpunojnë këto më shpejt, duke e bërë kështu faqen tuaj të internetit më të shpejtë. Mendoni se si një Intel Core i7 për kompjuterin tuaj, vetëm për faqen tuaj të internetit. 2 CPU është zakonisht e bollshme, por me cloud gjithmonë keni mundësinë të azhurnoni.

RAM – ruan përkohësisht të dhënat dhe udhëzimet e komandës, pastaj i kalon ato për llogaritje. Ashtu si ju do të shtoni një vend shtesë RAM në laptop, duke shtuar RAM në planin tuaj të strehimit në re është një nga gjërat më të mira që mund të bëni për ta bërë më të shpejtë ngarkimin e faqes suaj të internetit.

ruajtje – kontrolloni se sa ruajtje po përdorni në planin tuaj aktual të pritjes (zakonisht i gjeni në cPanel). Pastaj shtoni sasinë e nevojshme në planin tuaj të strehimit në re.

Përditësoni çdo herë – mund të monitoroni kujtesën tuaj në SiteGround cPanel për të parë nëse serveri juaj është i stresuar (ai është gjithmonë në buzë të kufijve tuaj). Nëse kjo ndodh, mund të keni më shumë RAM ose CPU nëse është e nevojshme. Kjo ishte kur plani i tyre minimal ishte vetëm 2 GB RAM dhe unë e përditësova në 4 GB:

Hosting-Memory-Usage

4. Burimet autoshkore për të kompensuar për pikat e trafikut

Nëse keni sezonet e pikut ose dëshironi të kompensoni pikat e trafikut, ju keni mundësinë që të vendosni llogarinë tuaj të hostimit në cloud autoscale (rritni CPU + RAM) në faqen tuaj të internetit duhet të merrni një sasi të madhe trafiku. Përndryshe, faqja juaj do të funksiononte shumë e ngadaltë ose e mbyllur (si pritja e përbashkët).

Për ta bërë këtë, hyni në cPanel tuaj të SiteGround dhe klikoni Autoscale …

cloud-autoscale

Pastaj thjesht krijoni një ngjarje bazuar në nevojat tuaja …

siteground-cloud-autoscale

5. Nuk ka mbingarkesë të CPU-së ose Mbingarkesë të serverit tuaj

Me Pritja e përbashkët e SiteGround është faqja juaj e internetit mund të mbyllet përkohësisht për shkak të Mbipesha e CPU-së. Kjo do të thotë që e keni tejkaluar kufirin e burimit të planit tuaj dhe mund të shkaktohet duke instaluar një shtojcë të keqe, duke bërë të mundur një CDN (rrjet të ofrimit të përmbajtjes) si ju në W3 Total Cache, ose thjesht kod të keq. Kjo më ndodhi në të vërtetë kur isha në pritje të përbashkët.

Ju nuk keni gjasa ta merrni këtë në programe të presjes në cloud (mbingarkesat e CPU zakonisht ndodhin në faqet e trafikut të mesëm duke përdorur një host të përbashkët). Edhe pse mund ta shmangni këtë nga zvogëlimin e ekzekutimeve, Kufijtë e CPU-së të SiteGround për planet e përbashkëta shpesh nuk janë të mjaftueshme për ato site të trafikut të mesëm.

cloud-hosting-CPU-burimeve

6. Burimet e izoluara nënkupton kohën më të mirë dhe sigurinë

Meqenëse nuk po ndani serverët me uebfaqet e tjera, nuk do të keni efekt nëse diçka nuk shkon me ta. Me pritjen në re ka shumë më pak rrezik për të kaluar në çështje teknike.

7. Karakteristika shtesë që vijnë me mbajtjen në cloud

Pritja në re e SiteGround vjen me karakteristikat e mëposhtme:

 • backups
 • Mbështetje prioritare
 • Përditësime automatike
 • Migrim falas i pritjes
 • prapa & shërbimi i restaurimit
 • Uebfaqe të pritura të pakufizuara
 • Mbështetje e lidhur me WordPress
 • Sasi e lartë e ruajtjes së postës elektronike
 • Siguria dhe parandalimi i spamit
 • 4 qendrat e të dhënave për të zgjedhur
 • SiteGround-së teknologjia e shpejtësisë
 • SiteGround-së teknologji në kohën e duhur
 • SSD (drejton gjendje të ngurtë) për shpejtësi
 • CDN (rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes) për shpejtësinë
 • Serverët NGINX, HTTP / 2, PHP7 dhe HHVM për shpejtësi
 • Emri i domainit falas, SSL, autopërditat e WordPress, ruajtja e postës elektronike

Plus gjithçka e shënuar në SiteGround faqe e pritjes në re:

cloud-hosting-tipare

8. Si e zvogëlova kohën e ngarkesës time në .4 sekonda në Pingdom

Kam shkruar një tutorial mjaft të popullarizuar për optimizimin e shpejtësisë së WordPresss por plugin-i juaj i cache-it dhe mbajtja e hostit janë 2 faktorët kryesorë. Nëse mund të bini 49 dollarë Raketë WP ishte e # 1 plugin cache i vlerësuar në këtë sondazh në Facebook dhe është e thjeshtë për tu vendosur duke përdorur tim Udhëzues për raketë WP e cila gjithashtu ju tregon se si të shtoni CDN Cloudflare + StackPath. Kombinojeni këtë me pritjen e re të SiteGround dhe faqja juaj e internetit duhet të ngarkojë shpejt flakëron. Nëse preferoni të përdorni një plugin cache falas, unë gjithashtu kam një tutorial për Cache më e shpejtë e WP dhe W3 Total Cache (2 shtojcat më të vlerësuara për Cache). Unë do të përdor një nga ato mbi SiteGround Shtojca SG CachePress pasi më morën rezultate më të mira.

Këtu është faqja ime…

OMM-On-SiteGround

Dhe ka një .4s ngarkojnë kohën në Pingdom

Times Pingdom Load

9. Whatfarë thonë njerëzit e tjerë rreth Cloud SiteGround

@SiteGround shkëmbinjtë tuaj të presjes së reve. Me të vërtetë është një përmirësim i dukshëm mbi GoBig. A ka ndonjë aplikacion iPhone për të mbajtur kontrollin e përsosur të serverit?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24 tetor 2015

@SiteGround Një muaj përfundoi në sitin e faqes .. Për fat të mirë rinovova paketat tona të pritjes së cloud .. :) Faleminderit shumë..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 nëntor 2016

.@SiteGround është e jona #Website #Hosting Perëndia! Sapo jam azhurnuar në shërbimin e Business Cloud me dy bërthama CPU dhe faqja ime po fluturon! Faleminderit!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11 Mars 2015

Faleminderit @siteground për përditësimin e llogarisë time të Cloud hosting: përmirësim serioz i performancës! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18 Mars 2014

Sapo u regjistruat për @SiteGround re për të lëvizur larg @hostmonster/@bluehost. Faleminderit @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 shkurt 2016

@Siteground duke e fryrë ujin me HHVM në Planet e tyre të Rejtimit në Cloud https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #cloud

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23 maj 2015

Unë kam shkretëtirë Hostgator pas 10 vjetësh. Tani duke lëvizur gjithçka në hostground cloud të Siteground.

– Sue Nusja (@sueken) 15 shtator 2015

Need #managed #WordPress #hosting ? @SiteGround Është një re e re e shkallëzuar #vps është e madhe. Unë e përdor atë për të gjitha faqet e mia wp. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30 Prill 2015

Duaje atë! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano gjë e mirë që ndërruam @SiteGround paketë për zgjidhjen e tyre në Cloud :). Trafiku i faqes në internet lart!

– Manolis Sfinarolakis (@AavarJoeVC) 4 Mars 2015

@EricHamm kaloi në një @SiteGround cloud vps dhe performanca dhe mbështetja është vërtet e mrekullueshme!

– Hans Swolfs (@Potika) 11 tetor 2014

@gsterling Unë jam një ithtar i madh i #managedwordpresshosting Flywheel është i shkëlqyeshëm, por unë kam qenë duke përdorur @SiteGround‘s re e pritjes dhe e dua atë.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14 korrik 2016

10. Përfundim: sshtë Bombi Nëse Mund të Bëni $ 80 / Muaj

Mos harroni, SiteGround do të migrojë falas për pritjen tuaj, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni planin tuaj, pastaj t’u dërgoni atyre informacionin tuaj të hyrjes. Ju gjithashtu mund t’i telefononi direkt në 1-866-605-2484.

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

Nëse keni një faqe interneti relativisht më të vogël dhe po kërkoni të përmirësoni kohën e ngarkesës pa paguar $ 80 / muaj, e tyre Plani GoGeek është më e lirë (11,95 $ / muaj) dhe është një host gjysmë i dedikuar i cili ju jep 4x më shumë burime serveri sesa planet e tyre të tjera të përbashkëta të pritjes. Pra, nëse pritja në re e SiteGround është një ndërprerës buxheti, provoni GoGeek … gjithmonë mund të azhurnoni!

Shikoni Strehimin në Cloud të SiteGround

Kontrolloni Shqyrtimet e mia të tjera të faqes

StartUpGrowBigGoGeekre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map