SiteGround Cloud -majoituskatsaus – Olen käyttänyt sitä maaliskuusta 2016 lähtien. Vaikka olenkin 80 dollaria kuukaudessa, olen myös erittäin onnellinen

Olen ollut SiteGroundin pilvipalvelussa maaliskuusta 2016 lähtien.


Päivitin heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma joka riittää moniin keskinkertaisen liikenteen sivustoihin, mutta halusin minun latautuvan vieläkin nopeammin. Kuitenkin, WordPress-nopeus on minun kiitos.

Oli pari välitöntä eroa, kun päivitin pilveen…

Jos sinulla on kysyttävää SiteGroundin pilvipalvelusta (tai mistä tahansa heidän suunnitelmastaan), pudota minulle kommentti. Olen ollut heidän kanssaan yli 2 vuotta ja kirjoitan WordPress-isännöinnistä usein.

1. Kyllä, käytän itse asiassa SiteGroundin Cloud Hosting -palvelua

Tässä on sähköposti, jonka sain päivittäessäsi…

SiteGround-Cloud-Hosting-sähköposti

2. Mikä on Cloud Hosting?

Määritelmä:

Antaa rajoittamattoman määrän koneita toimimaan yhtenä järjestelmänä. Muut isännöintiratkaisut (jaetut tai omistetut) riippuvat vain yhdestä koneesta, kun taas pilvipalveluiden tietoturva taataan monilla palvelimilla. Pilvitekniikka mahdollistaa lisäresurssien, kuten tilan tai RAM: n, helpon integroinnin ja mahdollistaa siten verkkosivustojen kasvun.

SiteGround-määritelmä

Pilvipalvelu voi joskus toimia paremmin kuin omistettu hosting-ratkaisu

SiteGround Cloud -opetusohjelma

Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi on oma erillisiä resursseja eikä niihin aiheudu ongelmia, jotka liittyvät sellaisiin sivustoihin, joiden kanssa olisit muuten jakanut palvelimia. Nämä eristetyt resurssit sekä suurempi suoritin + RAM-muisti paranevat nopeus, turvallisuus ja liikennepiikkien käsittely.

Jaettu hosting
Jaat palvelimia satojen muiden verkkosivustojen kanssa, mikä heikentää suorituskykyä. Tämä sopii pienille verkkosivustoille $ 3,95 / kk budjetti, mutta se ei ole ihanteellinen, jos haluat parempaa nopeutta, turvallisuutta ja luotettavuutta.

Pilvipalvelu
Verkkosivustosi isännöi palvelinverkossa verrattuna yhteen palvelimeen. Jos yksi epäonnistuu, muut korvaavat. at $ 80 / kuukausi voit odottaa parempaa latausaikaa, turvallisuutta ja käyttöaikaa liikenteen nousun aikana.Puoli-omistettu isännöinti
Puolijohde on myös SiteGroundin GoGeek-suunnitelma, joka on 4x nopeampi kuin tavallinen jaettu isäntä vain $ 11,95 / kk. Tämä on erinomainen suunnitelma niille, jotka eivät halua maksaa 80 dollaria kuukaudessa pilvipalvelusta.

Dedicated hosting
Ensisijaisesti suuren liikenteen sivustoille, jotka vaativat tehokkaita suorittimia ja RAM-muistia. SiteGround-hinnoittelu on $ 229 / kk ja mukana tulee VIP-tuki, mukaan lukien käynnissä olevat ohjelmistopäivitykset, ympärivuorokautinen valvonta ja nopea tekninen tuki.

Kenelle se on?
sovellukset riippuvat sivustostasi, mutta pilvipalvelu on yleensä tarkoitettu keskisuuren liikenteen sivustot jolla voi olla 100 käyttäjää verkossa samanaikaisesti. Tai käytät monimutkaista sivustoa, joka tarvitsee enemmän prosessoria, RAM-muistia ja levytilaa kuin jaetut isännöintisuunnitelmat. Se on resursseja nälkäisille sovelluksille ja verkkosivustoille, jotka tarvitsevat erityisiä palvelinmääritysasetuksia, kuten PHP, joka toimii Apache-moduulina. Tai minusta se on, jos haluat viedä sivustosi seuraavalle nopeuden, käytettävyyden ja turvallisuuden tasolle.

3. 2 CPU, 4 Gt RAM-muistia, 40 Gt SSD-tilaa

SiteGroundin pilvipalvelimessa on oletuksena 2CPU + 4 Gt RAM-muistia. Tämän pitäisi olla runsaasti useimmille sivustoille, mutta jos sinulla on runsaasti liikennettä käyttävää sivustoa tai tarvitset vain lisää resursseja sivustosi nopeuttamiseksi ja liikenteen kompensoimiseksi, voit kirjautua sisään cPaneliin ja lisätä lisää (esim. Sesongin aikana). Voit myös asettaa suunnitelmasi autoscale jos palvelimesi tarvitsevat sitä (ja saat ilmoituksen, jos se vaatii).

SiteGround-Cloud-Hosting-hinnoittelu

prosessori – (keskusyksiköt) käsittelee ja suorittaa ohjelmia. Kun verkkosivustollesi tehdään useita pyyntöjä, ne on jonossa jonossa. Useat prosessorit käsittelevät näitä nopeammin, mikä tekee verkkosivustostasi nopeamman. Ajattele sitä kuten Intel Core i7 tietokoneellesi, vain verkkosivustollesi. 2 prosessoria on yleensä runsaasti, mutta pilvellä sinulla on aina mahdollisuus päivittää.

RAM – tallentaa tiedot ja komento-ohjeet väliaikaisesti, välittää ne sitten laskentaa varten. Aivan kuten lisäisit ylimääräisen RAM-muistin kannettavaan tietokoneeseen, RAM-muistin lisääminen pilvipalvelusuunnitelmaan on yksi parhaista asioista, jotka voit tehdä verkkosivustosi lataamisen nopeammaksi..

varastointi – tarkista, kuinka paljon tallennustilaa käytät nykyisessä hosting-suunnitelmassasi (löytyy yleensä cPanelista). Lisää sitten tarvittava määrä pilvipalvelusuunnitelmaan.

Päivitä milloin tahansa – Voit tarkkailla muistiasi SiteGround-sivustossa cPanel nähdäksesi onko palvelimesi stressissä (se on aina rajojesi rajoilla). Jos näin tapahtuu, voit tarvittaessa lisätä RAM-muistia tai suoritinprosessoria. Silloin heidän vähimmäissuunnitelmana oli vain 2 Gt RAM-muistia ja päivitin 4 Gt: ksi:

Hosting-muisti-käyttö

4. Autoskaalaresurssit liikennepiikkien kompensoimiseksi

Jos sinulla on ruuhka-aikoina tai haluat kompensoida liikenteen nousuja, sinulla on mahdollisuus asettaa pilvipalveluiden tilillesi autoscale (lisää CPU + RAM), jos verkkosivustosi saa paljon liikennettä. Muuten sivustosi toimisi hyvin hitaasti tai sammuisi (kuten jaettu isäntä).

Kirjaudu sisään sisään SiteGround cPaneliin ja napsauta Automaattinen mittakaava…

cloud-autoscale

Luo sitten vain tarpeisiisi perustuva tapahtuma…

Siteground-cloud-autoscale

5. Ei yhtään prosessoria tai palvelimen ylikellotusta

Kanssa SiteGroundin jaettu hosting onko verkkosivustosi voidaan tilapäisesti sammuttaa johtuen CPU ylittää. Tämä tarkoittaa, että olet ylittänyt suunnitelmasi resurssirajan, ja se voi johtua viallisen laajennuksen asentamisesta, CDN: n (sisällönjakeluverkon) käyttöönottamisesta kuten W3: n kokovälimuistissa tai vain huonosta koodista. Näin tapahtui minulle, kun olin jaetussa isännöinnissä.

Et todennäköisesti saa tätä pilvi-isännöinnissä (CPU-ylikuormitukset tapahtuvat yleensä keskisuuren liikenteen sivustoilla, jotka käyttävät jaettua isännöintiä). Vaikka voit välttää tämän by teloitusten vähentäminen, SiteGroundin jaettujen suunnitelmien CPU-rajoitukset eivät usein riitä niille keskisuuren liikenteen sivustoille.

cloud-hosting-CPU-resursseja

6. Eristetyt resurssit tarkoittavat parempia käyttöaikoja ja turvallisuutta

Koska et jaa palvelimia muiden verkkosivustojen kanssa, et tee mitään, jos jotain menee pieleen heidän sivustojensa kanssa. Pilvipalveluiden avulla on paljon vähemmän riski joutua teknisiin ongelmiin.

7. Lisäominaisuudet, jotka tulevat pilvipalvelun mukana

SiteGroundin pilvipalvelussa on seuraavat ominaisuudet:

 • varmuuskopiot
 • Ensisijainen tuki
 • Automaattiset päivitykset
 • Ilmainen isäntäsiirto
 • Takaisin & restaurointipalvelu
 • Rajoittamaton isännöidyt verkkosivustot
 • WordPressiin liittyvä tuki
 • Suuri määrä sähköpostitallennusta
 • Suojaus ja roskapostin estäminen
 • 4 tietokeskukset mistä valita
 • SiteGround n nopeustekniikka
 • SiteGround n käytettävyystekniikka
 • SSD (solid state drives) nopeudelle
 • CDN (sisällönjakeluverkko) nopeutta varten
 • NGINX-palvelimet, HTTP / 2, PHP7 ja HHVM nopeutta varten
 • Ilmainen verkkotunnus, SSL, WordPress-automaattiset päivitykset, sähköpostien tallennus

Lisäksi kaikki SiteGround-sivustossa luetellut pilvisivusto:

cloud-hosting-ominaisuuksia

8. Kuinka vähensin kuormitusaikaani 0,4 sekunniin Pingdomissa

Kirjoitin melko suositun WordPresss -nopeuden optimoinnin opetusohjelman, mutta välimuistion laajennus ja isäntä ovat kaksi päätekijää. Jos voit pudottaa 49 dollaria WP-raketti se oli # 1 arvioi välimuistin laajennuksen tässä Facebook-kyselyssä ja se on helppo asentaa käyttämällä minun WP Rocket -opetusohjelma joka näyttää myös kuinka lisätä Cloudflare + StackPathin CDN. Yhdistä tämä SiteGroundin pilvipalveluun ja verkkosivustosi pitäisi latautua nopeasti. Jos haluat käyttää ilmaista välimuistin laajennusta, minulla on myös opetusohjelma WP-nopein välimuisti ja W3-välimuisti (2 suosituinta ILMAISEN välimuistin laajennusta). Haluaisin käyttää yhtä niistä, jotka sijaitsevat SiteGroundin alueella SG CachePress -laajennus kun he saivat minulle parempia tuloksia.

Tässä on verkkosivustoni …

OMM-On-SiteGround

Ja sillä on .4s latausaika Pingdomissa

Pingdomin latausajat

9. Mitä muut ihmiset sanovat SiteGround Cloudista

@SiteGround pilvi isännöi kiviä. Todellakin on huomattava parannus GoBigiin nähden. Onko olemassa mitään iPhone-sovelluksia, jotka pitävät palvelimen tarkistuksen ajan tasalla?

– Andrew (@andrewmcsweeney) 24. lokakuuta 2015

@SiteGround Kuukausi valmistui sivuston kentällä .. Uusittiin onneksi pilvimajoituspakettejamme .. :) Kiitos paljon..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1. marraskuuta 2016

.@SiteGround on meidän #Verkkosivusto #Hosting Jumala! Juuri päivitetty Business Cloud -palveluun kahdella CPU-ytimellä ja sivustoni lentää! Kiitos!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11. maaliskuuta 2015

Kiitos @siteground Cloud hosting -tilin päivittämisestä: vakavaa suorituskyvyn parannusta! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18. maaliskuuta 2014

Vain rekisteröitynyt @SiteGround pilvi siirtyä pois @hostmonster/@bluehost. Kiitos @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26. helmikuuta 2016

@Siteground puhalletaan se vedestä HHVM: n kanssa heidän pilvipalvelusuunnitelmissaan https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #pilvi

– Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23. toukokuuta 2015

Olen hylännyt Hostgatorin 10 vuoden kuluttua. Nyt siirretään kaikki sivustojen sivupilven isännöintiin.

– Sue Bride (@sueken) 15. syyskuuta 2015

Tarve #managed #WordPress #hosting ? @SiteGround Uusi skaalautuva pilvi #vps on suuri. Käytän sitä kaikissa wp-sivustoissani. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30. huhtikuuta 2015

Rakastan sitä! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano hyvä, että vaihdoimme @SiteGround paketti heidän pilviratkaisuunsa :). Verkkosivuston liikenne lisääntyy!

– Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4. maaliskuuta 2015

@EricHamm vaihdettiin kohtaan @SiteGround pilvi-vps ja suorituskyky ja tuki on todella mahtavaa!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11. lokakuuta 2014

@gsterling Olen valtava kannattaja #managedwordpresshosting Vauhtipyörä on hieno, mutta olen käyttänyt @SiteGroundPilven isäntä ja rakasta sitä.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14. heinäkuuta 2016

10. Johtopäätös: Se on pommi, jos voit säästää 80 dollaria / kuukausi

Muista, että SiteGround siirtää hosting-palvelun ilmaiseksi, joten sinun tarvitsee vain valita suunnitelmasi ja lähettää heille kirjautumistietosi. Voit soittaa heille myös suoraan numeroon 1-866-605-2484.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Jos ylläpidät suhteellisen pienempää verkkosivustoa ja haluat parantaa latausaikoja maksamatta 80 dollaria / kuukausi, heidän GoGeek-suunnitelma on halvempaa (11,95 dollaria / kuukausi) ja on osittain omistettu isännöinti, joka antaa sinulle 4x enemmän palvelinresursseja kuin heidän muut jaetut isännöintisuunnitelmansa. Joten jos SiteGroundin pilvipalvelu on budjettikohtaa, kokeile GoGeekiä… voit aina päivittää!

Näytä SiteGroundin Cloud Hosting

Tutustu muihin sivustolistaan

AloittaaGrowBigGoGeekPilvi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map