SiteGround GoGeek Review: Semi-dedicated hosting gaat ongeveer 4x sneller dan opstarten met prioriteitsondersteuning en andere extra functies

Ik heb mijn website gemigreerd naar SiteGround’s GoGeek-hosting in februari 2015.


Ik ben begonnen Bluehost vervolgens uiteindelijk geüpgraded naar GoGeek, dat semi-dedicated hosting is en ongeveer 4x sneller dan Beginnen. Dat is het grootste verschil tussen GoGeek en hun ander gedeelde hostingplannen – het bedrag van serverbronnen je krijgt wat de belangrijkste factor is als het gaat om hosting en sitesnelheid. Met de hogere abonnementen laadt uw website sneller.

Je kunt een zien StartUp versus GrowBig versus GoGeek-vergelijkingstabel op de functiepagina van SiteGround, die u ook de extra serverbronnen laat zien die u krijgt onder het gedeelte “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt”. Maar ik zal deze in mijn SiteGround GoGeek-recensie bespreken … met GoGeek krijg je in feite meer serverresources, staging met 1 klik om demowebsites te maken, 10 GB meer opslagruimte dan GrowBig, en SiteGround zal je website indien nodig voor je herstellen.

Als je vragen hebt of je eigen feedback wilt geven over de GoGeek-hosting van SiteGround, laat dan hieronder een reactie achter. Maar ik denk wel dat het een geweldig plan is voor diegenen die supersnelle hosting willen voor $ 11,95 / maand, maar geen zin hebben om $ 80 / maand te betalen voor hun cloud hosting.

Ja, ik heb dit plan gebruikt

Denk je dat ik een recensie zou schrijven over een hostingplan dat ik niet heb gebruikt, alleen maar om een ​​aangesloten commissie te kunnen doen? Nee, dat ben ik niet. Ik schrijf alleen recensies van dingen die ik daadwerkelijk heb gebruikt. Hier is de e-mail die SiteGround me stuurde nadat ik een upgrade had uitgevoerd van hun GrowBig- naar GoGeek-plan …

siteground-gogeek-upgrade

SiteGround GoGeek is hetzelfde als hun semi dedicated hosting:

SiteGround Semi Dedicated Hosting

Dit is wat andere mensen zeggen:

SiteGround GoGeek Review

SiteGround GoGeek is goed als …

  • U wilt meer serverbronnen (snellere website)
  • U wilt meerdere websites hosten met prioriteitsondersteuning
  • U wilt hogere limieten voor uw opslag, database en e-mail
  • U wilt dat SiteGround-ondersteuning uw site indien nodig voor u herstelt
  • Je wilt een voorgeïnstalleerde Git waarmee je repositories kunt maken
  • U wilt hun PCI-compliance gebruiken om creditcardfraude te helpen voorkomen
  • U wilt andere functies die worden geleverd met SiteGround-abonnementen die hieronder worden vermeld …
  • 30 dagelijkse back-ups, automatische updates, gratis domein en hostingmigratie
  • Werkelijke beschikbaarheid van 99,99% met snelle (prioriteit) ondersteuning die u echt helpt
  • NGINX-servers, SSD-schijven, 4 datacenters, Cloudflare en andere snelheidstechnologie
  • Beveiliging van een team dat servers voortdurend bijwerkt tijdens nieuwe bedreigingen
  • U kunt $ 11,95 / mo betalen voor geweldige hosting, maar u wilt geen $ 80 / mo betalen voor cloud

Semi-dedicated hosting = 4x sneller

Als je kijkt naar SiteGround’s functies pagina dat zie je onder ‘we wijzen de middelen toe die je nodig hebt’ als u een upgrade uitvoert, krijgt u ook ongeveer 2x zoveel serverbronnen. GoGeek heeft het hoogste aantal serverbronnen en is ongeveer 4x sneller dan lagere gedeelde hostingplannen.

siteground-gogeek-resources

Dit is het aantal serverbronnen dat u bij elk abonnement krijgt (ook vermeld op de pagina met functies):

SiteGround-Resources-Grafiek

SiteGround zegt dit over de serverbronnen van GoGeek …

Op elke server wordt een beperkt aantal GoGeek-gebruikers gehost. Zo kunnen we tot 4x meer serverbronnen leveren dan op de lagere shared hosting-abonnementen.

.4s laadtijd – mijn site laadt belachelijk snel op GoGeek (bekijk Pingdom-rapport).

2019-Pingdom-rapport

Cloudflare CDN – vergeet niet te activeren Cloudflare in uw cPanel waardoor uw site nog sneller wordt. Dit wordt geleverd met alle SiteGround-hostingplannen, maar zorg er zeker voor dat u dit doet.

SiteGround Cloudflare-activering

Schakel agressieve caching in, verklein code en Railgun voor nog snellere laadtijden.

SiteGround Cloudflare-instellingen

Als je WordPress gebruikt en wilt dat uw site zo snel mogelijk laadt, vermijd het gebruik van SiteGround’s caching plug-in (SG CachePress) en gebruiken W3 Totale cache in plaats daarvan. Het heeft betere beoordelingen en zou je WordPress-site razendsnel moeten maken, vooral als je mijn populaire gebruikt W3 Total Cache-gids die meer dan 200 opmerkingen heeft. Het laat u zien hoe u de verschillende “prestatie” -tabs aan de linkerkant van uw dashboard instelt zodra W3TC is geïnstalleerd, plus Cloudflare en MaxCDN. Het heeft ook een vooraf geconfigureerd zip-bestand je kunt uploaden naar W3TC met dezelfde instellingen die ik gebruik. Dit is een GEWELDIGE combinatie en kan de laadtijden gemakkelijk met meerdere seconden verbeteren.

siteground-sg-cachepress

Tips voor snelheidsoptimalisatie (buiten hosting)

  • Minimaliseer WordPress-plug-ins, Joomla-extensies, enz
  • Configureer de W3 Total Cache-plug-in met Cloudflare / MaxCDN
  • Gebruik een lichtgewicht thema, zoals een Genesis-thema uit StudioPress
  • Laat uw site door GTmetrix lopen om niet-geoptimaliseerde afbeeldingen op de pagina te zien
  • Formaat van grote afbeeldingen wijzigen (GTmetrix vertelt u de correctiematen)
  • Specificeer afbeeldingsafmetingen in de HTML of CSS (GTmetrix zal het u ook vertellen)
  • Gebruik Stel je voor om zonder verlies alle afbeeldingen op uw website in bulk te comprimeren
  • Voer de … uit P3-plug-in om grote plug-ins te diagnosticeren, vervangt u ze door lichtgewicht plug-ins

WP Rocket en WP Snelste cache zijn ook goed, en daar heb ik ook tutorials voor geschreven.

Laten we Encrypt + Wildcard SSL met PCI-compliance

Als je nodig hebt eCommerce-hosting, GoGeek wordt geleverd met functies StartUp en GrowBig hebben geen gratis Laten we SSL coderen, Wildcard SSL (voor gebruik op subdomeinen), en PCI-naleving voor een veiligere creditcardverwerking. SiteGround ondersteunt de meeste grote winkelwagentjes.

siteground-e-commerce-functies

SG-Git voor WordPress Repo Creation + vooraf geïnstalleerde Git – maakt een Git-repository van uw WordPress-installatie, die u kunt bewerken op lokale branches. Implementeer updates en toon verschillen tussen uw lokale broncode en uw productie- of staging-site. Behoorlijk nerds.

StartUp versus GrowBig versus GoGeek-vergelijkingstabel

Een volledige vergelijking van SiteGround’s gedeelde hostingplannen is te vinden op de functies pagina:

SiteGround-functies:

  • Back-ups
  • Automatische updates
  • Gratis domein + e-mail
  • Gratis Cloudflare CDN
  • Gratis hostingmigratie
  • Laten we SSL versleutelen
  • Beveiliging + spampreventie
  • SSD (solid state drives) voor snelheid
  • Servers op 3 continenten voor snelheid
  • NGINX-servers, HTTP / 2, PHP7, HHVM

GoGeek-functies:

Prioritaire ondersteuning: tickets worden gewoonlijk binnen 10 minuten beantwoord

Het GrowBig- en GoGeek-plan van SiteGround wordt geleverd met prioriteitsondersteuning waarbij tickets meestal binnen 10 minuten worden beantwoord, of ik kan SiteGround bellen en meteen met ze spreken. Ik heb maar één probleem gehad en ze hebben het meteen opgelost. Hun team heeft zich daadwerkelijk aangemeld bij mijn WordPress-site en heeft me geholpen met het configureren van de Wordfence-beveiligingsplug-in om spammy bots die mijn site crawlen te blokkeren. Hun ondersteuning weet meer dan alleen hosting – ze hebben ongelooflijk veel kennis van WordPress, Joomla, Drupal, thema’s, plug-ins en andere componenten van het runnen van een website.

SiteGround-Support-Conversation

Tickets worden supersnel beantwoord.

siteground-tickets

GoGeek-beoordelingen van meer SiteGround-klanten

@IMLivinBlog @ hjmoore420 @HGSupport Ik verliet Hostgator en tekende met het GoGeek-plan van SiteGround. OMG, de site laadt nu ZO SNEL!!!!

– DoanPhuong Nguyen (@ Zoe1416) 18 maart 2016

Stel gewoon een GoGeek WordPress-hostingplan in met @SiteGround en ik kon niet blijer met ze zijn.

– Tristan M☾Donald (@WaveTemple) 10 juli 2015

Eindelijk af van de VPS die ik de afgelopen jaren heb moeten beheren @SiteGround – hun GoGeek-account is A+++

– Julien Melissas (@JulienMelissas) 26 april 2015

@amberweinberg ik geloof @jivedig is op het GoGeek-plan. Voor mij is service geweldig (antwoorden binnen enkele minuten) & Ik heb geen downtime gehad. @SiteGround

– Susan Nelson (@OhHelloDesigns) 15 oktober 2013

@briantimp ja … ze hebben de neiging om dat op te sluiten … kijk naar @SiteGround, zelfs hun gedeelde hosting is goed. Hun GoGeek-plan werkt goed …

– Douglas A Brown (@douglasabrown) 15 november 2016

@standupkid @SiteGround … Ze zijn het beste van het beste, maar ik heb gogeek

– Compsoft (@CompSoft_sk) 8 november 2014

@holisticcaveman als je de hogere snelheid en staging wilt, heb je het GoGeek-pakket nodig. https://t.co/H6e5sd7WxM we bespreken morgen

– Brett Dev (@BrettTheDev) 28 januari 2016

@SiteGround hosting is onze nieuwe geprefereerde host. Het GoGeek-plan is SSD-gebaseerd en werkt #Magento heel goed voor $ 15 / maand http://t.co/mBdf4YixuL

– Walnut Hill Design (@WHDes) 15 augustus 2014

@jrandyanderson Ik gebruik Siteground voor alles en vind het erg leuk. Hun GoGeek-plan is behoorlijk krachtig voor lage kosten.

– Brian Krogsgard (@Krogsgard) 21 mei 2014

@mediatemple heb je gemerkt dat SiteGround geautomatiseerde GRATIS SSL-certificaten heeft geïmplementeerd via @letsencrypt voor hun GoGeek-pakket?

– MrDif_ (@MrDif_) 20 september 2016

Verplaats gewoon mijn site naar @SiteGround gogeekplan ter voorbereiding op het grote #genesiswp start over een paar dagen opnieuw! Eerste indruk … leuk!

– Tony Eppright (@_AlphaBlossom) 22 juli 2014

@eliorivero eigenlijk niet meer. zweer bij LiquidWeb, maar VPS werd te duur voor mij, gedeelde plannen lastig. op SIteGround GoGeek nu.

– Andrey Savchenko (@Rarst) 19 april 2014

@sebastianpappg Gefeliciteerd met meer dan 100.000 bezoekers! Ik zou het GoGeek-plan aanbevelen. De klantenservice is fantastisch! https://t.co/ICScpGrxQU

– Suzi (@startamomblog) 29 april 2016

@GaryJ Bedankt, ik heb GoGeek gisteravond opgezet en tot nu toe onder de indruk. Kijk nu naar Cloud of Ded voor werk. @SiteGround

– Sal Ferrarello (@salcode) 25 februari 2014

Ik heb net alles wat ik nodig had naar mijn huis verplaatst @SiteGround GoGeek-hostingaccount. Als mijn catch-all server is het echt geweldig.

– Julien Melissas (@JulienMelissas) 1 april 2015

.@SiteGround redt de dag! Enkele van de beste klantenservice van een hostingprovider! #gogeek

– Kate Shaw (@thekateshaw) 13 januari 2016

.@SiteGround De back-upfunctie van het GoGeek-plan heeft me vanmorgen gered! Blij dat ik ben overgestapt op een serieuze #hosting aanbieder. https://t.co/W4eEygXfkP

– Jean-Philippe (@jpmarchand) 10 september 2016

@ Media317 We gebruiken het GoGeek-pakket – v.impressed met snelheid en ondersteuning op @SiteGround. Iedereen die ik ken die ze gebruikt, zegt hetzelfde.

– Patrick Barnes (@MoghillPat) 23 maart 2015

@SiteGround @standupkid ben al een jaar bij hen. Hosting van een paar sites op GoGeek. Snelle, stabiele, snelle reacties op de weinige ondersteuningsproblemen die ik had.

– Grant Palin (@grantpalin) 8 november 2014

@jaredatch idk de specificaties, maar ik heb een GoGeek-account op SiteGround en ben er dol op.

– Mike Hemberger (@JiveDig) 2 augustus 2013

@Mr_Yomal Ik host veel websites met Siteground met hun GoGeek-plan. Het is snel en betrouwbaar. Hier is de link: dethttp: //ow.ly/JxdjU

– Myles (@WebMonkeyDD) 23 februari 2015

@srikat @idavinder ook heel blij met Siteground! na een tijdje de GoGeek geprobeerd te hebben, heb ik een upgrade naar een Cloud VPS uitgevoerd.

– Hans Swolfs (@Photastic) 13 januari 2015

Blij om door te gaan naar GoGeek @SiteGround hosting! Snelle klantenservice! #besthosting

– Nerdy Connections (@nerdyconnection) 1 december 2014

Beste WordPress-hosting wanneer u de laadsnelheid van de pagina vergelijkt. https://t.co/5SuxhW9VhE #GoGeek # vps1000s #webpagespeed

– Palla Sridhar (@ palla2009) 7 september 2016

@rexyinc Tony, waar is het citaat? Denk niet dat ik het was. Verhuisd https://t.co/EGDPBHUmNb naar #SiteGround #GoGeek. Een behoorlijke snelheidsverbetering!

– Ricardo Menzies (@RicardoMenzies) 21 juli 2016

@PaladinSheppard @staarten Van een snelle blik is GoGeek het beste gedeelde plan en alle hogere plannen zijn een enorme sprong in de beschikbare middelen.

– Daniel Houck (@daniel_houck) 28 mei 2016

Erg blij @SiteGround heeft een staging-site met hun GoGeek-pakket. Geweldig voor het debuggen van abonnementsproblemen op #WooCommerce 2.4.

– KoolKatWeb (@KoolKatWeb) 13 augustus 2015

@MRWweb @SiteGround Helemaal mee eens. Ze dragen zelfs e-mail over. Het GoGeek-abonnement is geweldig voor e-commercesites

– KoolKatWeb (@KoolKatWeb) 25 mei 2016

SiteGround = # 1 Host in meerdere Facebook-peilingen

Voor $ 11,95 / maand is GoGeek goedkoop in vergelijking met hun cloud hosting ($ 80 / maand) en toegewijde servers ($ 229 / maand). Het is de perfecte balans als u een supersnelle website wilt, maar u geen arm en been wilt betalen voor hosting. Het zou zo moeten zijn perfect in staat om een ​​high traffic website of meerdere kleinere sites te draaien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat bronnen worden verbruikt en websites worden afgesloten (een veelvoorkomend probleem met andere goedkopere abonnementen).

Snelle hosting is het nummer 1 dat WordPress aanbeveelt in hun optimalisatie gids dus terwijl u caching kunt instellen, afbeeldingen kunt optimaliseren, enz. U moet nog steeds vertrouwen op uw hosting om voldoende serverbronnen te leveren om uw site snel te laden. En dat is waar GoGeek in het spel komt. Ik draag mijn .4s laadtijden gedeeltelijk bij aan SiteGround’s GoGeek-hosting, maar houd er rekening mee dat er andere manieren zijn om uw website snel te laten laden. Als je WordPress gebruikt, kun je aanvullende tips vinden in mijn tutorial: Waarom is WordPress zo traag en hoe krijg je .4s laadtijden.

Ik hoop dat mijn SiteGround GoGeek-recensie je heeft geholpen bij het kiezen van een plan … het is zeker de extra paar dollar per maand waard als je een snelle website wilt. En onthoud, SiteGround migreert uw hosting gratis dus aan de slag gaan is net zo eenvoudig als het kopen van een abonnement en het verzenden van uw aanmeldingen.

OMM-On-SiteGround

Hosting Poll 2019
Bekijk Poll2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen van Elementor Hosting
Bekijk Poll of ScreenshotJuli 2019 Hosting-aanbeveling
Bekijk Poll of ScreenshotWordPress-Host-Poll-augustus-2018
Bekijk Poll of ScreenshotShared-Hosting-Poll-2017
Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosting-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotGo-To-Hosting-bedrijf
Bekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-2017
Bekijk Poll of ScreenshotManaged-Hosting-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Bekijk Poll of Screenshot2016-Web-Hosting-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-2019-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotWP Friendly Hosting Poll
Bekijk Poll of Screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotFavoriete hosting voor Elementor
Bekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen voor hosting van 2018
Bekijk Poll of ScreenshotWordPress Hosting Poll september 2018.png
Bekijk Poll of ScreenshotManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017
Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosts-Poll-1
Bekijk Poll of ScreenshotHosting-Poll-For-Speed
Bekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-1 juni
Bekijk Poll of ScreenshotSiteGround-aanbeveling
Bekijk Poll of Screenshot2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll
Bekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-Provider-Poll
Bekijk Poll of ScreenshotHosting-poll-februari-2019
Bekijk Poll of ScreenshotHosting-aanbevelingen-poll
Bekijk Poll of Screenshot

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll
Bekijk Poll of Screenshot

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Bekijk SiteGround GoGeek

Veel Gestelde Vragen

&# x2705; Wat is het verschil tussen SiteGround GrowBig en GoGeek?

SiteGround GrowBig wordt geleverd met minder opslagruimte, serverbronnen en wordt niet geleverd met GIT of prioriteitsondersteuning. GoGeek wordt geleverd met al deze functies.

&# x2705; Welk SiteGround-plan is het beste?

Het beste SiteGround-abonnement hangt af van uw budget, maar GrowBig is hun populairste plan, aangezien het slechts $ 2 / maand meer kost dan StartUp en wordt geleverd met veel extra functies.

&# x2705; Wat is semi-dedicated hosting??

Semi-dedicated hosting is een balans tussen shared en dedicated hosting. Omdat u servers deelt met minder mensen dan bij gedeelde hosting, worden er meer bronnen aan uw website toegewezen, waardoor deze sneller wordt geladen.

&# x2705; Is GoGeek $ 35 / maand waard?

GoGeek is waarschijnlijk geen $ 35 / maand waard nadat uw promotieprijs is verlopen. Tegen die prijs kun je een snellere cloud-server krijgen van een andere provider. SiteGround is meer voor kleinere tot middelgrote websites voor de promotieperiode van 1 jaar.

&# x2705; Is prioriteitsondersteuning de upgrade naar GoGeek waard?

Nee. De regelmatige ondersteuning van SiteGround is nog steeds extreem snel en nuttig. Prioritaire ondersteuning is nog sneller, maar het maakt geen groot verschil, tenzij u constant ondersteuning gebruikt.

&# x2705; Hoeveel bezoekers GoGeek kan verwerken?

SiteGround beveelt ~ 100.000 maandelijkse bezoekers aan voor hun GoGeek-plan, maar dit is een geschat aantal. Het hangt af van uw plug-ins, verkeer, gelijktijdige bezoekers en hoeveel CPU uw website gebruikt. Als je resource-hongerige plug-ins of WooCommerce gebruikt, heb je een hoger plan nodig, zelfs zonder maandelijkse bezoeken te overwegen.

Bekijk mijn andere SiteGround-recensies

BeginnenGrowBigGoGeekWolk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map