SiteGround GrowBig-granskning: Fler serverresurser än uppstart och kommer med iscensättning, avancerad caching, obegränsade värdplatser

Bestämma mellan SiteGroud StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek?


SiteGrounds GrowBig-plan är perfekt för värd för flera webbplatser, iscensättning med ett klick och för att få fler serverresurser (den största hastighetsfaktorn i webbhotell) jämfört med Börja.

Det har faktiskt det bästa värdet med tanke på att du får allt detta för bara $ 2 mer per månad. För att inte tala om får du ytterligare 10 GB lagringsutrymme, a säkerhetskopiering och återställning, och avancerad caching (alla 3 nivåer) om du planerar att använda SiteGround’s SuperCacher för WordPress och Joomla. Jag kommer att gå igenom varje plan (plus min egen erfarenhet av värd hos dem) i min SiteGround GrowBig-granskning.

Om du vill ha en spoiler …

Ja, jag rekommenderar definitivt SiteGrounds GrowBig-plan. Jag har haft flera webbplatser värd på det och de laddades alla under 1 sekund i Pingdom med 100% upptid i Uptime Robot. Naturligtvis är jag också en nörd om hastighetsoptimering. Jag uppgraderade till GoGeek sedan så småningom moln sedan, men bara för att jag litar på min webbplats för att tjäna pengar och det är mycket viktigt för mig. Se detta StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek jämförelse diagram för att se vad som ingår i varje plan.

Ja, jag använder SiteGround

Jag har varit med SiteGround i över 2 år och har använt GrowBig, GoGeek och är för närvarande på deras molnhotellplan. Det enda skälet till att jag uppgraderade till GoGeek och Moln beror på att jag ville att min webbplats skulle laddas snabbare (du får fler serverresurser med högre planer).

OMM-On-Siteground

Naturligtvis var jag med några dåliga värdar innan SiteGround (Godaddy och Bluehost) men har varit ganska lycklig sedan migrationen. Jag skulle inte skriva en recension av GrowBig om jag inte hade använt den – vissa människor gör bara en massa forskning men jag skriver ENDAST recensioner av värdplaner jag har använt (och forskning). Jag bloggar också om webbplatshastighet, så att känna till den bästa värden är oerhört viktigt för mig, kunder och människor som läser mina guider. Jag vill inte styra dem i fel riktning.

Här är min webbplats som laddas in under 1s (visa min Pingdom-rapport) …

2019-Pingdom-Report

StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Detta är samma diagram som visas på SiteGround’s funktioner sida

Resten av min GrowBig-granskning går igenom dessa funktioner men innehåller även tips (utanför värd) för att göra din webbplats laddning snabbare. Särskilt om du kör WordPress har jag tips till dig.

GrowBig är bra om …

 • Du vill vara värd för flera webbplatser
 • Du vill ha fler serverresurser (snabbare webbplats)
 • Du vill ha 30 dagliga säkerhetskopior i stället för den som du får med StartUp
 • Du vill ha 20 GB lagring snarare än 10 GB som medföljer StartUp
 • Du vill att din e-postlagring ska vara 2000MB istället för 1000MB med StartUp
 • Du vill använda SiteGrunds verktyg för säkerhetskopiering och återställning av 1 klick för att göra det enklare
 • Du vill ha avancerad cache, även om W3 Total Cache gör ett bättre jobb
 • Du vill ha ett gratis jokertecken-SSL i 1 år (säkrar undertexterna på eCommere-webbplatsen)
 • Din webbplats har mindre än 25 000 besök / månad och kräver inte massor av resurser

Du kanske vill ha GoGeek If …

 • Du vill semi-dedikerad värd med ännu fler serverresurser
 • Du vill iscensättning så att du kan testa mönster / kod på en demosida (iscenesättning)
 • Du vill ha prioriterat stöd med biljetter adresserade på mindre än 10 minuter
 • Du vill att SiteGround ska tillhandahålla en gratis säkerhetskopiering / återställningstjänst vid behov
 • Du vill PCI-överensstämmelse för din e-handelswebbplats med förhindrar kreditkortsbedrägeri

Värd obegränsade webbplatser

Du kan vara värd för obegränsade webbplatser på ditt GrowBig-konto, bara se till att du inte överskrider CPU-gränser eller så kan din webbplats tillfälligt stängas av (detta kan hända med vilken värd som helst). Detta borde inte vara ett problem för de flesta webbplatser men jag listade några tips nedan för att förhindra det.

Siteground-CPU-Gränser

Detta hände faktiskt med mig på en punkt, men jag kunde snabbt lösa det med hjälp av SiteGrunds fantastiska supportteam som hjälpte mig att bättre konfigurera mitt Wordfence-plugin.

Siteground-cpu-satsad

Tips om att undvika CPU-överskott

 • Använd en värdplan som kan hantera din webbplats
 • Övervaka awstats i din SiteGround cPanel
 • Uppstart CloudFlare och MaxCDN för att ladda ner CPU-användning
 • Komprimera bilder med hjälp av Föreställ dig plugin
 • Använda sig av Wordfence för att blockera oönskade bots / IP-adresser
 • Aktivera hotlink-skydd i W3 Total Caches Cloudflare-inställningar
 • Undvik tunga plugins eller tillägg som hela tiden körs på din webbplats
 • Installera WordPress Heartbeat Control Plugin för att förhindra resursförbrukning

Fler serverresurser än uppstart

Detta innebär att du delar servrar med mindre webbplatser och fler resurser är dedikerade för att vara värd för DINA. GrowBig kommer med ungefär 2x fler serverresurser än StartUp. Du kan se detta på SiteGround’s funktioner sida under “vi fördelar de resurser du behöver” håller du sedan över “servern” -fliken. När du uppgraderar planer får du 2x samtidig serverprocess, 2x CPU-användning, 2x inoder etc. Detta är en enorm faktor när det gäller värdhastighet. GoGeek har ännu mer, men det är ett större prishopp medan GrowBig bara är $ 2 / månad mer än StartUp …

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Se funktionssidan för att se hur många serverresurser du får med varje plan …

Siteground-resurser-diagram

Skapa demonstrationswebbplatser med 1-klick-scenering

GoGeek kommer med en-klick scenering vilket gör att du kan klona din webbplats (i Joomla eller WordPress) och använda den för att testa mönster, plugins eller eventuella förändringar på iscenesättningssidan innan du faktiskt startar till din riktiga webbplats. Detta är särskilt trevligt för att testa riskfyllda förändringar.

Siteground-staging

Säkerhetskopiera / återställa service med SiteGround-support

SiteGround GoGeek kommer med 30 dagliga säkerhetskopior, en gratis säkerhetskopiering & restaureringsverktyg och möjligheten att begära SiteGrounds supportteam att återställa en säkerhetskopia om du någonsin behöver det. Om du inte är bekväm med att återställa din webbplats till en tidigare version, men du vill ha ett pålitligt team som bara kan hända om något händer, har du nu den lyxen med GoGeek-planen.

e-handelsfunktioner: Låt oss kryptera och wildcard SSL

Siteground-e-handel-funktioner

Gratis Låt oss kryptera SSL – Alla planer har gratis Låt oss kryptera SSL hittar du i cPanel.

Wildcard SSL – GrowBig och GoGeek inkluderar a jokertecken SSL i ett år som säkrar din webbplats och det är underdomäner samtidigt som du ger dig en webbplatssäl för att visa upp på din webbplats. Efter 1: a året kommer det att kosta $ 89 / år. Du kan visa SiteGround SSL-planer om du vill lära dig mer.

Kundvagnar – SiteGround stöder major kundvagnar. Du kanske också vill läsa om deras säljarkontolösningar att lära sig om att behandla betalningar för e-handel värd.

PCI-överensstämmelse – ingår endast i GoGeek-planen och hjälper till att förhindra kreditbedrägeri genom att förena betalningar med 12 krav.

WordPress, Joomla, Drupal-funktioner

WordPress – WordPress installera, automatiska uppdateringar, och fantastiskt WordPress-stöd ingår i SiteGround StartUp. Deras supportteam är oerhört kunnigt när det gäller WordPress och har hjälpt mig att fixa problem med Wordfence och andra plugins. Jag tyckte att jag var bra med WordPress men SiteGrounds support fortsätter att imponera på mig. Visa SiteGround’s cPanel-demo för att se verktyg för WordPress, Joomla, hastighets- och e-postverktyg osv.

Siteground-wordpress-funktioner

WordPress-verktyg i cPanel …

Siteground-wordpress-verktyg

Joomla – 1-klick på Joomla installation, Joomla support och andra funktioner med Joomla värd.

Siteground-joomla-funktioner

Joomla-verktyg i cPanel …

Siteground-Joomla-cpanel-tools

Drupal – Drush, förinstallerade Git och SuperCache kommer med sina Drupal värd.

Siteground-drupal-funktioner

Optimering för hastighet: SiteGround-laddningstider

Jag kunde få min lasttid under 1 sekund I Pingdom, men jag är inte den enda med snabba laddningstider på SiteGround. Deras kunder har de snabbaste belastningstiderna av många populära värdar. Detta beror på SiteGround’s hastighetsteknologi använder NGINX-servrar, SSD: er, PHP7, HTTP / 2-aktiverade servrar och en ”stack” som är snabbare än någon annan värd.

Siteground-page-last-tider

aktivera CloudFlare i SiteGround cPanel gör din webbplats snabbare …

SiteGround Cloudflare-aktivering

Med aggressiv caching och railgun gör det ännu snabbare …

SiteGround Cloudflare-inställningar

Om du kör WordPress, Jag rekommenderar att du konfigurerar dessa W3 Inställningar för totalt Cache-plugin istället för deras inbyggd SuperCacher. Det finns andra bättre plugins och tillägg du kan använda för cache med högre betyg, och du kommer antagligen att få bättre resultat från. Den självstudien jag länkade till (för WordPress) har använts av över 75 000 personer och hjälpte dem att få 100% sidhastighetsresultat i GTmetrix. Jag skulle definitivt kolla in det om du kör WordPress.

Siteground-sg-cachepress

Eller om du vill WP-raket och WP snabbaste cache, Jag har även handledning för dessa plugins. Din cache-plugin och värd är de två största faktorerna när det gäller WordPress-webbplatsens hastighet.

SiteGround = # 1 värd i flera Facebook-undersökningar

Här är Facebook-enkäter av de bästa WordPress-värdarna där SiteGround rankades som 1. De var också nummer 1 i många andra Facebook-omröstningar (och du kan klicka på varje bild för att se hela undersökningen) …

2019 värdeförfrågan
Visa undersökning2017-Wordpress-värd-FB-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för Elementor Hosting
Visa undersökning eller skärmdumpJuli 2019 värdrekommendation
Visa undersökning eller skärmdumpWordpress-Host-Poll-Aug-2018
Visa undersökning eller skärmdumpDelad hosting-Poll-2017
Visa undersökning eller skärmdump2019-värd-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpGo-To-Hosting-Company
Visa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-2017
Visa undersökning eller skärmdumpManaged-Hosting-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Visa undersökning eller skärmdump2016-Web-Hosting-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpBäst-Wordpress-värd-Provider-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-2019-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpWP Friendly Hosting Poll
Visa undersökning eller skärmdump2016-Wordpress-värd-FB-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpFavorithotell för Elementor
Visa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för värd för 2018
Visa undersökning eller skärmdump
Visa undersökning eller skärmdumpManaged-Wordpress-värd-Poll-2017
Visa undersökning eller skärmdump2019-Hosts-Poll-1
Visa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-For-hastighet
Visa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-juni-1
Visa undersökning eller skärmdumpSiteground-rekommendation
Visa undersökning eller skärmdump2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-Provider-Poll
Visa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-Feb-2019
Visa undersökning eller skärmdumpHosting-Rekommendationer-Poll
Visa undersökning eller skärmdump

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell
Visa undersökning eller skärmdump

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

Visa SiteGround GrowBig

Vanliga frågor

&# X2705; Hur mycket kostar SiteGround GrowBig?

SiteGround GrowBig kostar $ 5,95 / månad för din kampanjperiod (1-3 år) sedan $ 19,95 / månad efter.

&# X2705; Vad är skillnaden mellan GrowBig och GoGeek?

GrowBig har mindre lagrings-, serverresurser och har inte prioriterat stöd eller GIT. Medan GoGeek gör det.

&# X2705; Är GrowBig lämplig för ~ 25 000 besök varje månad?

GrowBig är vanligtvis lämplig för ~ 25 000 besök varje månad, men detta är ett allmänt nummer. Det beror på dina plugins, trafik och CPU-förbrukning på din webbplats.

&# X2705; Kan jag vara värd för flera webbplatser på GrowBig?

Ja, du kan vara värd för flera webbplatser på GrowBig. Håll ett öga på din CPU-användning.

&# X2705; Hur begär jag en gratis migrering från SiteGround?

För att begära en gratis migrering från SiteGround, öppna en supportbiljett så ser du ett alternativ för webbplatsöverföring. Ge SiteGround informationen om din gamla webbhotell så att de tar hand om migrationen.

Kolla in mina andra SiteGround-recensioner

BörjaGrowBigGoGeekMoln

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map