SiteGround GrowBig -katsaus: Enemmän palvelinresursseja kuin käynnistyksiä ja mukana tulee vaiheistus, edistynyt välimuisti, rajoittamaton ylläpitämä sivusto

Päätös SiteGroud StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek välillä?


SiteGroundin GrowBig-suunnitelma sopii erinomaisesti useiden verkkosivustojen isännöintiin, yhden napsautuksen järjestämiseen ja lisää palvelinresursseja (tärkein web-hosting-nopeuden tekijä) verrattuna Aloittaa.

Sillä on itse asiassa paras hinta, kun saat kaiken tämän vain 2 dollarilla enemmän kuukaudessa. Puhumattakaan siitä, että saat ylimääräisen 10 Gt tallennustilaa, a varmuuskopiointi- ja palautustyökalu, ja edistynyt välimuisti (kaikki 3 tasoa), jos aiot käyttää SiteGround-sovelluksia SuperCacher WordPressille ja Joomlalle. Aion tarkastella kutakin suunnitelmaa (sekä oman kokemukseni ylläpidosta heidän kanssaan) SiteGround GrowBig -katsauksessa.

Jos haluat spoilerin…

Kyllä, suosittelen ehdottomasti SiteGroundin GrowBig-suunnitelmaa. Minulla on ollut useita verkkosivustoja, jotka kaikki ovat latautuneet alle sekunnissa Pingdomiin 100-prosenttisesti Uptime Robotilla. Tietenkin olen myös nörtti nopeuden optimoinnista. Päivitin GoGeek-palveluun ja lopulta pilvisin siitä lähtien, mutta vain siksi, että luotan verkkosivuillani ansaitaksesi elantonsa, ja se on minulle erittäin tärkeää. Katso tämä StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek vertailutaulukko nähdäksesi mitä jokaiseen suunnitelmaan sisältyy.

Kyllä, käytän SiteGround-palvelua

Olen ollut SiteGroundin kanssa yli 2 vuotta ja käyttänyt heidän GrowBig-, GoGeek- ja heidän pilvipalvelusuunnitelmaansa. Ainoa syy päivitin GoGeek ja Pilvi johtuu siitä, että halusin sivustoni latautuvan nopeammin (saat enemmän palvelinresursseja korkeammilla suunnitelmilla).

OMM-On-SiteGround

Tietysti olin muutaman huonon isännän kanssa ennen SiteGroundia (Godaddy ja Bluehost), mutta olen ollut varsin onnellinen muuton jälkeen. En kirjoittaisi arvostelua GrowBigistä, jos en olisi sitä käyttänyt – jotkut ihmiset tekevät vain joukon tutkimuksia, mutta kirjoitan VAIN arvosteluita käyttämistäni hosting-suunnitelmista (ja tutkimuksista). Blogin myös sivuston nopeudesta, joten parhaan isännän tunteminen on erittäin tärkeää minulle, asiakkaille ja ihmisille, jotka lukevat oppaani. En halua ohjata heitä väärään suuntaan.

Tässä on sivustoni, joka latautuu alle 1 s (Katso Pingdom-raporttini) …

2019-Pingdom-raportti

Käynnistys vs. GrowBig vs. GoGeek

Tämä on sama kaavio, joka näkyy SiteGround-sivustolla ominaisuussivu

Loput GrowBig-arvosteluistani menee näiden ominaisuuksien yli, mutta sisältää myös vinkkejä (isännöinnin ulkopuolella) sivustosi lataamisen nopeuttamiseksi. Erityisesti, jos käytät WordPressiä, minulla on vinkkejä sinulle.

GrowBig on hyvä, jos…

 • Haluat isännöidä useita verkkosivustoja
 • Haluat lisää palvelinresursseja (nopeampi verkkosivusto)
 • Haluat 30 päivittäistä varmuuskopiota sen sijaan, että saat StartUp: lla
 • Haluat 20 Gt tallennustilaa StartUpin mukana toimitetun 10 Gt sijaan
 • Haluat, että sähköpostisi tallennustila on 2000 Mt eikä 1000 Mt Käynnistyksen kanssa
 • Haluat käyttää SiteGroundin yhden napsautuksen varmuuskopiointi- ja palautustyökalua tämän helpottamiseksi
 • Haluat edistyneen välimuistin, vaikka W3 Total Cache -sovelluksen käyttö onkin parempi
 • Haluat ilmaisen jokerimerkkijärjestelmän SSL: n vuodeksi (turvaa eCommere-sivustosi aliverkkotunnukset)
 • Verkkosivustossasi on vähemmän kuin 25 000 käyntiä kuukaudessa, ja se ei vaadi tonnia resursseja

Saatat haluta GoGeekin, jos…

 • Haluat osittain omistettu isännöinti entistä enemmän palvelinresursseja
 • Haluat näyttämöllepano joten voit testata malleja / koodeja esittely- (lavastointi) -sivustolla
 • Haluat ensisijaisen tuen lipuilla, jotka osoitetaan alle 10 minuutissa
 • Haluat, että SiteGround tarjoaa tarvittaessa ilmaisen varmuuskopiointi- / palautuspalvelun
 • Haluat PCI-vaatimustenmukaisuus e-kauppasivustollesi estää luottokorttipetokset

Isäntä rajoittamaton verkkosivustot

Voit isännöidä rajoittamatonta verkkosivustoa GrowBig-tililläsi, varmista, ettet ylitä sitä Suorittimen rajoitukset tai verkkosivustosi saattaa tilapäisesti sulkea (tämä voi tapahtua minkä tahansa isäntä). Tämän ei pitäisi olla ongelma useimmille verkkosivustoille, mutta luetelin alla joitain vinkkejä sen estämiseksi.

SiteGround-CPU-Limits

Näin tapahtui minulle yhdellä kertaa, mutta pystyin ratkaisemaan sen nopeasti SiteGroundin mahtava tukitiimi avulla, joka auttoi minua määrittämään Wordfence-laajennukseni paremmin.

Siteground-cpu-Yliannostukset

Vinkkejä suorittimen ylittämisen välttämiseksi

 • Käytä hosting-suunnitelmaa, joka pystyy käsittelemään sivustoasi
 • Monitori AWStats sivustosi SiteGround cPanelissa
 • Perustaa CloudFlare ja MaxCDN purkaa suorittimen käyttö
 • Pakkaa kuvat häviämättä käyttämällä Kuvittele laajennus
 • Käyttää Wordfence estääksesi ei-toivotut robotit / IP-osoitteet
 • Ota hotlink-suojaus käyttöön W3 Total Cache Cloudflare -asetuksissa
 • Vältä raskaita laajennuksia tai laajennuksia, jotka jatkuvasti toimivat verkkosivustollasi
 • Asenna WordPress-sykeohjauslaajennus resurssien kulutuksen estämiseksi

Enemmän palvelinresursseja kuin StartUp

Tämä tarkoittaa sitä, että jaat palvelimia LESS-verkkosivustojen kanssa ja lisää resursseja on omistettu SINUN ylläpitämiselle. GrowBig sisältää noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp. Voit nähdä tämän SiteGround-sivustolla ominaisuussivu kohdassa “allokoimme tarvitsemasi resurssit”, siirrä sitten “palvelin” -välilehden päälle. Kun päivität suunnitelmia, saat 2x samanaikaisen palvelimen prosessin, 2x prosessorin käytön, 2x inodit jne. Tämä on valtava tekijä, kun kyse on isäntänopeus. GoGeekillä on vielä enemmän, mutta hinta on suurempi, kun taas GrowBig on vain 2 dollaria kuukaudessa enemmän kuin StartUp…

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Katso ominaisuussivulta, kuinka monta palvelinresurssia saat kustakin suunnitelmasta…

SiteGround-Resurssit-Chart

Luo esittelyverkosivustoja yhdellä napsautuksella

GoGeek tulee mukana yhden napsautuksen lavastus jonka avulla voit kloonata verkkosivustosi (Joomlassa tai WordPressissä) ja käyttää sitä testataksesi malleja, laajennuksia tai muutoksia lavasivustossa ennen kuin tosiasiallisesti aloitat oikealla sivustollasi. Tämä on erityisen mukavaa testata riskialttiita muutoksia.

Siteground-lavastus

Varmuuskopiointi- / palautuspalvelu sivuston perusteella

SiteGround GoGeek sisältää 30 päivittäistä varmuuskopiota, ilmaisen varmuuskopion & palautustyökalu ja mahdollisuus pyytää SiteGround-tukitiimiä palauttamaan varmuuskopio, jos tarvitset sitä. Jos et halua palauttaa verkkosivustosi aikaisempaan versioon, mutta haluat luotettavan ryhmän, joka pystyy vain siinä tapauksessa, että jotain tapahtuu, sinulla on nyt ylellisyyttä GoGeek-suunnitelman avulla.

verkkokaupan ominaisuudet: Salatkoon ja jokerimerkkinä SSL

Siteground-verkkokaupan ominaisuuksia

Ilmainen Let’s Encrypt SSL – kaikki suunnitelmat tulevat ilmaiseksi Salatkoon SSL löydät cPanelista.

Jokerimerkki SSL – GrowBig ja GoGeek sisältävät a jokerimerkki SSL yhden vuoden ajan, joka turvaa sivustosi ja sen aliverkkotunnukset samalla kun antaa sinulle sivustomerkinnän esittelyyn verkkosivustollasi. Ensimmäisen vuoden jälkeen se maksaa 89 dollaria / vuosi. Sinä pystyt tarkastella SiteGroundin SSL-suunnitelmia jos haluat oppia lisää.

Ostoskärryt – SiteGround tukee suuria ostoskärryt. Voit myös lukea heidän kauppiastiliratkaisut oppia maksujen käsittelystä verkkokaupan hosting.

PCI-vaatimustenmukaisuus – sisältyy vain GoGeek-suunnitelmaan ja auttaa estämään luottopetoksia yhdistämällä maksut 12 vaatimuksella.

WordPress, Joomla, Drupal-ominaisuudet

WordPress – WordPressin asennus, automaattiset päivitykset, ja hämmästyttävä WordPress-tuki sisältyvät kaikki SiteGround StartUp -sovellukseen. Heidän tukitiiminsä on erittäin perehtynyt WordPressin mukana ja on auttanut minua korjaamaan Wordfenceen ja muihin liitännäisiin liittyvät ongelmat. Luulin olevani hyvä WordPressin kanssa, mutta SiteGround-tuki on edelleen vaikuttanut minuun. Näytä SiteGroundin sivustot cPanel-demo nähdäksesi työkalut WordPress-, Joomla-, nopeus- ja postityökaluille jne.

Siteground-WordPress-ominaisuuksia

CPanelin WordPress-työkalut …

Siteground-WordPress-tools

Joomla – 1 napsauta Joomlan asennusta, Joomlan tukea ja muita ominaisuuksia Joomlan isännöinti.

Siteground-Joomla-ominaisuuksia

CPanelin Joomla-työkalut …

Siteground-Joomla-cPanel-tools

Drupal – Drush, esiasennetut Git ja SuperCache toimitetaan heidän mukanaan Drupalin isäntä.

Siteground-Drupal-ominaisuuksia

Optimointi nopeudelle: SiteGround-latausajat

Pyysin latausaikaani alle 1 sekunti Pingdomissa, mutta en ole ainoa, jolla on nopea latausaika SiteGround-sivustossa. Heidän asiakkailleen on nopeimmat latausajat monista suosituista isännöimistä. Tämä johtuu siitä, että SiteGround on nopeustekniikka käyttää NGINX-palvelimia, SSD (SSD), PHP7, HTTP / 2 -palvelimia ja “pinoa”, joka on nopeampi kuin mikään muu isäntä.

Siteground-sivu-kuorma-ajat

Aktivointi CloudFlare SiteGround cPanelissa sivustosi nopeutuu …

SiteGround Cloudflare -aktivointi

Aggressiivisen välimuistin ja railgun tekee siitä vielä nopeamman …

SiteGround Cloudflare-asetukset

Jos sinulla on WordPress, Suosittelen näiden määrittämistä W3 Välimuistin laajennusten kokonaisasetukset heidän sijaan sisäänrakennettu SuperCacher. On myös muita parempia laajennuksia ja laajennuksia, joita voit käyttää välimuistiin korkeammilla luvuilla, ja saat todennäköisesti parempia tuloksia. Tätä opetusohjelmaa, johon linkitin (WordPressille), on käyttänyt yli 75 000 ihmistä ja auttanut heitä saamaan 100-prosenttiset sivunopeuspisteet GTmetrixissä. Haluan ehdottomasti tarkistaa, jos sinulla on WordPress.

Siteground-SG-cachepress

Tai jos haluat WP-raketti ja WP-nopein välimuisti, Minulla on opetusohjelma myös niille laajennuksille. Välimuistin laajennus ja isäntä ovat 2 suurinta tekijää, kun kyse on WordPress-sivuston nopeudesta.

SiteGround = # 1 Isäntä useissa Facebook-kyselyissä

Tässä on Facebook-kyselyt WordPress-suosituimpien isäntien joukosta, joissa SiteGround sai luokituksensa # 1. He olivat myös ykkönen lukuisissa muissa Facebook-kyselyissä (ja napsauttamalla kutakin kuvaa näet koko kyselyn)…

2019 hosting-kysely
Näytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaElementorin majoitussuositukset
Näytä kysely tai näyttökuvaHeinäkuu 2019 hosting-suositus
Näytä kysely tai näyttökuvaWordPress-Host-Poll-Aug-2018
Näytä kysely tai näyttökuvaJaettu-hosting-Poll-2017
Näytä kysely tai näyttökuva2019-Hosting-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaGo-To-hosting-yritys
Näytä kysely tai näyttökuvaWordPress-Hosting-Poll-2017
Näytä kysely tai näyttökuvaYlläpito-Hosting-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Näytä kysely tai näyttökuva2016-Web-Hosting-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaParas-WordPress-Hosting-Provider-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaParas-Web-Hosting-2019-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaWP ystävällinen hosting-kysely
Näytä kysely tai näyttökuva2016-WordPress-hosting-FB-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaElementorin suosikkiisäntä
Näytä kysely tai näyttökuvaVuoden 2018 isäntäsuositukset
Näytä kysely tai näyttökuva
Näytä kysely tai näyttökuvaHaut-WordPress-hosting-Poll-2017
Näytä kysely tai näyttökuva2019-palvelimet-Poll-1
Näytä kysely tai näyttökuvaHosting-Poll-For-Speed
Näytä kysely tai näyttökuvaWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1
Näytä kysely tai näyttökuvaSiteGround-suositus
Näytä kysely tai näyttökuva2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaParas-Web-Hosting-Provider-Poll
Näytä kysely tai näyttökuvaHosting-Poll-Feb-2019
Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-Poll
Näytä kysely tai näyttökuva

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely
Näytä kysely tai näyttökuva

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Näytä SiteGround GrowBig

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Kuinka paljon SiteGround GrowBig maksaa?

SiteGround GrowBig maksaa 5,95 dollaria / kk mainoskaudeltasi (1–3 vuotta), sitten 19,95 dollaria / kuukausi.

&# X2705; Mikä on ero GrowBigin ja GoGeekin välillä?

GrowBigillä on vähemmän tallennustilaa, palvelinresursseja, eikä siihen tule prioriteettitukia tai GIT: tä. Vaikka GoGeek tekee.

&# X2705; Soveltuuko GrowBig ~ 25 000 käyntiin kuukaudessa?

GrowBig sopii yleensä ~ 25 000 käyntiin kuukaudessa, mutta tämä on yleinen määrä. Se riippuu laajennuksista, liikenteestä ja verkkosivustosi suorittimen kulutuksesta.

&# X2705; Voinko isännöidä useita verkkosivustoja GrowBigissä?

Kyllä, voit isännöidä useita verkkosivustoja GrowBigissä. Pidä vain silmällä prosessorin käyttöä.

&# X2705; Kuinka voin pyytää ilmaista siirtymistä SiteGround-palvelusta?

Jos haluat pyytää ilmaista siirtymistä SiteGroundista, avaa tukilippu ja näet verkkosivunsiirtovaihtoehdon. Anna SiteGroundille vanhan isännöintisi tiedot, ja he huolehtivat muutoksesta.

Tutustu muihin sivustolistaan

AloittaaGrowBigGoGeekPilvi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map