SiteGround GrowBig Rishikimi: Më shumë Burime Serveri se StartUp & Vjen me Skenë, Caching të Avancuar, Sitet të Pafundme

Vendosja midis StartUp SiteGroud vs GrowBig kundër GoGeek?


Plani GrowBig i SiteGround është i përsosur për të pritur shumë faqe në internet, skenë me një klik dhe për të marrë më shumë burime serveri (faktori kryesor i shpejtësisë në mbajtjen në internet) në krahasim me StartUp.

Në të vërtetë ka vlerën më të mirë duke marrë parasysh që ju të merrni të gjitha këto për vetëm 2 dollarë më shumë në muaj. Për të mos përmendur që ju keni një ruajtje shtesë prej 10 GB, a mjet rezervë dhe rivendosje, dhe caching i përparuar (të tre nivelet) nëse planifikoni të përdorni SiteGround SuperCacher për WordPress dhe Joomla. Unë do të kaloj mbi çdo plan (plus përvojën time duke pritur me ta) në rishikimin tim të SiteGround GrowBig.

Nëse doni një spoiler…

Po, unë rekomandoj përfundimisht planin GrowBig të SiteGround. Unë kam pasur shumë faqe në internet të pritura në të dhe të gjithë kanë ngarkuar nën 1 sekondë në Pingdom me 100% kohëzgjatje në Uptime Robot. Sigurisht, unë jam gjithashtu i interesuar për optimizimin e shpejtësisë. Unë u përmirësuar në GoGeek dhe më pas përfundimisht uji cloud pasi, por vetëm sepse mbështetem në faqen time të internetit për të fituar jetesën dhe është shumë e rëndësishme për mua. Shikoje kete StartUp vs GrowBig vs Grafiku i krahasimit i GoGeek për të parë se çfarë është përfshirë në secilin plan.

Po, Unë përdor SiteGround

Unë kam qenë me SiteGround për më shumë se 2 vjet dhe kam përdorur GrowBig, GoGeek dhe aktualisht jam në planin e tyre të pritjes në cloud. Arsyeja e vetme që e përmirësova GoGeek dhe re është sepse kam dashur që faqja ime të ngarkohet më shpejt (ju merrni më shumë burime serveri me plane më të larta).

OMM-On-SiteGround

Sigurisht që kam qenë me disa hoste të këqij para SiteGround (Godaddy dhe Bluehost) por kam qenë mjaft i lumtur që nga migrimi. Unë nuk do të shkruaj një përmbledhje të GrowBig nëse nuk do ta kisha përdorur atë – disa njerëz thjesht bëjnë një bandë kërkimesh, por unë vetëm shkruaj rishikime të planeve të pritjes që kam përdorur (dhe hulumtim). Unë gjithashtu blog për shpejtësinë e faqes, kështu që njohja e hostit më të mirë është jashtëzakonisht e rëndësishme për mua, klientët dhe njerëzit që lexojnë udhëzuesit e mi. Unë nuk dua t’i drejtoj ata në drejtim të gabuar.

Këtu është faqja ime e cila ngarkon nën 1-të (shikoni raportin tim Pingdom) …

2019-Pingdom-Report

StartUp vs GrowBig vs GoGeek

Ky është i njëjti grafik i treguar në SiteGround faqe karakteristikash

Pjesa tjetër e rishikimit tim të GrowBig shkon mbi këto karakteristika por gjithashtu përfshin këshilla (jashtë mbajtjes) për ta bërë më shpejt ngarkesën e faqes tuaj. Sidomos nëse keni WordPress, unë kam këshilla për ju.

GrowBig është e mirë nëse…

 • Ju dëshironi të presni shumë faqe interneti
 • Ju dëshironi më shumë burime serveri (faqja e internetit më e shpejtë)
 • Ju dëshironi 30 kopje rezervë ditore në vend të 1 që merrni me StartUp
 • Ju dëshironi 20 GB ruajtje sesa 10 GB që vijnë me StartUp
 • Ju dëshironi që ruajtja e emailit tuaj të jetë 2000MB në vend të 1000MB me StartUp
 • Ju dëshironi të përdorni mjetin kopjues dhe rivendosjen me 1 klik të SiteGround për ta lehtësuar këtë
 • Ju dëshironi caching të përparuar, edhe pse përdorimi i W3 Total Cache bën një punë më të mirë
 • Ju dëshironi një SSL kartelë falas për 1 vit (siguron nënfushat e faqes tuaj të eCommere)
 • Uebfaqja juaj ka më pak se 25,000 vizita / muaj dhe nuk kërkon një ton burimesh

Ju Mund të dëshironi GoGeek Nëse…

 • Ti deshiron pritje gjysmë e përkushtuar me edhe më shumë burime serveri
 • Ti deshiron vënie në skenë kështu që ju mund të provoni dizajne / kod në një sit demo (skenë)
 • Ju dëshironi mbështetje prioritare me biletat e adresuara në më pak se 10 minuta
 • Ju dëshironi që SiteGround të sigurojë një shërbim falas rezervë / rivendosje kur është e nevojshme
 • Ti deshiron Pajtueshmëria e PCI për faqen tuaj në eCommerce me parandalon mashtrimin e kartave të kreditit

Uebfaqe të Pafundme Pritëse

Mund të presësh uebfaqe të pakufizuara në llogarinë tënde GrowBig, vetëm sigurohu që nuk e tejkalon Kufijtë e CPU-së ose faqja juaj e internetit mund të mbyllet përkohësisht (kjo mund të ndodhë me çdo host). Kjo nuk do të jetë problem për shumicën e faqeve të internetit, por unë rendita disa këshilla më poshtë për të ndihmuar në parandalimin e tij.

SiteGround-CPU-Limits

Kjo më ndodhi në të vërtetë me mua në një moment, por unë arrita ta zgjidh atë shpejt me ndihmën e ekipit mbështetës të mrekullueshëm të SiteGround i cili më ndihmoi të konfiguroj më mirë shtojcën time të Wordfence.

siteground-CPU-Overages

Këshilla mbi shmangien e mbipeshave të CPU-së

 • Përdorni një plan hosting që mund të trajtojë faqen tuaj
 • monitor AWstats në cPanel-in tuaj të SiteGround
 • Setup CloudFlare dhe MaxCDN për të ngarkuar përdorimin e CPU-së
 • Compress pa humbje imazhet duke përdorur Imagjinoni Plugin
 • përdorim Wordfence për të bllokuar adresat IP / IP të padëshiruar
 • Aktivizoni mbrojtjen e lidhjes së nxehtë në cilësimet e Cloudflare të W3 Total Cache
 • Shmangni shtojcat ose shtesat e rënda që ekzekutohen vazhdimisht në faqen tuaj të internetit
 • Instaloni Plugin e Kontrollit të Rrahjeve të Zemrës së WordPress për të parandaluar konsumin e burimeve

Më shumë burime serveri sesa startUp

Kjo do të thotë që po ndani serverët me faqet e internetit të LESS dhe më shumë burime janë të dedikuara për të pritur TUAJ. GrowBig vjen me gati 2 herë më shumë burime serveri sesa StartUp. Ju mund ta shihni këtë në SiteGround faqe karakteristikash nën “ne alokojmë burimet që ju nevojiten”, atëherë rri pezull mbi butonin “server”. Ndërsa azhurnoni planet, ju merrni 2x procesin e njëkohshëm të serverit, përdorimin e CPU 2x, inode 2x, etj. Ky është një faktor i madh kur bëhet fjalë për shpejtësia e pritjes. GoGeek ka edhe më shumë, por është një kërcim më i madh çmimesh ndërsa GrowBig është vetëm 2 $ / muaj më shumë se StartUp…

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Shikoni faqen e veçorive për të parë sa burime të serverit merrni me secilin plan…

SiteGround-Resources-Chart

Krijoni Uebfaqe Demo me Skenë me 1 Klikim

GoGeek vjen me skenë me një klik i cili ju lejon të klononi uebfaqen tuaj (në Joomla ose WordPress) dhe ta përdorni atë për të provuar dizajnet, shtojcat, ose çdo ndryshim në sitin e skenimit, përpara se të filloni në faqen tuaj të vërtetë. Kjo është veçanërisht e këndshme për të testuar ndryshime që janë të rrezikshme.

siteground-skenë

Shërbimi rezervë / rivendosje nga Mbështetja e SiteGround

SiteGround GoGeek vjen me 30 kopje rezervë ditore, një kopje rezervë falas & mjet për restaurimin dhe aftësinë për të kërkuar ekipin mbështetës të SiteGround për të rikthyer një kopje rezervë nëse ju nevojitet ndonjëherë. Nëse nuk jeni të kënaqur me rikthimin e uebfaqes tuaj në një version të mëparshëm, por dëshironi një ekip të besueshëm i cili mundet në rast se ndodh diçka, tani e keni atë luks me planin GoGeek.

Karakteristikat e e-Tregtisë: Le të Encrypt dhe Wildcard SSL

siteground-ecommerce-features

Le të Encrypt SSL – të gjitha planet vijnë me falas Le të Encrypt SSL mund ta gjeni në cPanel.

Wildcard SSL – GrowBig dhe GoGeek përfshijnë një karta e egër SSL për 1 vit i cili siguron faqen tuaj dhe është nënfushat ndërsa ju jep një vula site për të shfaqur në faqen tuaj të internetit. Pas vitit 1 do të kushtojë 89 $ / vit. Ti mundesh shikoni planet SSL të SiteGround nëse dëshironi të mësoni më shumë.

Shporta blerjeje – SiteGround mbështet madhore karrocat e blerjeve. Ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni rreth tyre zgjidhje të llogarisë tregtare për të mësuar rreth përpunimit të pagesave për pritje eCommerce.

Pajtueshmëria e PCI – përfshirë vetëm me planin GoGeek dhe ndihmon në parandalimin e mashtrimit të kredisë duke unifikuar pagesat duke përdorur 12 kërkesa.

WordPress, Joomla, Karakteristikat Drupal

WordPress – Instalimi i WordPress, azhurnime automatike, dhe mbështetja e mahnitshme për WordPress përfshihen të gjitha me SiteGround StartUp. Ekipi i tyre i ndihmës është jashtëzakonisht i ditur kur vjen puna me WordPress dhe më ka ndihmuar të rregulloj çështje me Wordfence dhe shtesa të tjera. Mendova se isha mirë me WordPress por mbështetja e SiteGround vazhdon të më bëjë përshtypje. Shikoni SiteGround’s cPanel demo për të parë mjetet për WordPress, Joomla, mjetet e shpejtësisë dhe postës, etj.

siteground-wordpress-features

Vegla të WordPress në cPanel…

siteground-wordpress-tools

joomla – Me një klikim të instalimit Joomla, mbështetje Joomla dhe karakteristika të tjera me Joomla pret.

siteground-joomla-features

Vegla Joomla në cPanel…

siteground-Joomla-cPanel-mjete

Drupal – Drush, Git të paravendosur dhe SuperCache vijnë me tyre Pritja drupal.

siteground-Drupal-features

Optimizimi i Shpejtësisë: Koha e ngarkesës së faqes Site

Unë kam qenë në gjendje të marr kohën time të ngarkesës nën 1 sekondë në Pingdom, por unë nuk jam i vetmi me kohë të shpejtë ngarkese në SiteGround. Klientët e tyre kanë kohën më të shpejtë të ngarkesës nga shumë hoste të njohura. Kjo për shkak se SiteGround është teknologjia e shpejtësisë përdor serverat NGINX, disqet me gjendje të ngurtë (SSD), PHP7, serverët e aktivizuar HTTP / 2 dhe një “pirg” që është më i shpejtë se çdo host tjetër.

siteground-faqe-load-herë

aktivizimin CloudFlare në SiteGround cPanel e bën faqen tuaj më të shpejtë…

Aktivizimi i Cloudflare SiteGround

Duke përdorur caching agresive dhe railgun e bën atë edhe më të shpejtë…

Cilësimet e Cloudflare të SiteGround

Nëse po ekzekutoni WordPress, Unë rekomandoj të konfiguroni këto W3 Gjithsej cilësimet e shtojcës së Cache në vend të tyre ndërtuar në SuperCacher. Ka shtojca dhe shtesa të tjera më të mira që mund të përdorni për caching me vlerësime më të larta, dhe ka të ngjarë të merrni rezultate më të mira. Ai mësimdhënie me të cilën kam lidhur (për WordPress) është përdorur nga mbi 75,000 njerëz dhe i ka ndihmuar ata të marrin rezultate 100% të shpejtësisë së faqeve në GTmetrix. Unë do ta kontrolloja përfundimisht nëse po e drejton WordPress.

siteground-sg-cachepress

Ose nëse ju pëlqen Raketë WP dhe Cache më e shpejtë e WP, Kam edhe tutorial edhe për ato shtojca. Shtojca juaj e cache dhe pritja e hostimit janë 2 faktorët më të mëdhenj kur bëhet fjalë për shpejtësinë e faqes WordPress.

SiteGround = # 1 Pritës në Sondazhet e Shumëfishta në Facebook

Ja Sondazhet në Facebook i hosteve më të mirë të WordPress ku SiteGround u vlerësua # 1. Ata ishin gjithashtu # 1 në sondazhet e tjera në Facebook (dhe ju mund të klikoni çdo imazh për të parë sondazhin e plotë)…

2019 Sondazhi i hostimeve
Shikoni sondazhin2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitRekomandime për strehimin e elementëve
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitKorrik 2019 Rekomandim Pritës
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitWordPress-Host-Poll-Aug-2018
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitShared-Hosting-Poll-2017
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit2019-Hosting-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitGo-To-Hosting-Company
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitWordPress-Hosting-Poll-2017
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitManaged-Hosting-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit2016-Web-Hosting-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitBest-WordPress-Hosting-Provider-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitBest-Web-Hosting-2019-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitSondazhi mikpritës miqësor i WP
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit2016-WordPress-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitPritja e preferuar për Elementor
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit2018 Rekomandime Pritëse
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitMenaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit2019-pret-Poll-1
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitHosting-Poll-For-Speed
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitWordPress-Hosting-Poll-Qershor-1
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitSiteGround-Rekomandimi
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitBest-Web-Hosting-Provider-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranitHosting-Poll-Feb-2019
Shikoni sondazhin ose screenshotHosting-Rekomandimet-Poll
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it
Shikoni sondazhin ose Pamja e ekranit

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

Shikoni SiteGround GrowBig

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X2705; Sa kushton SiteGround GrowBig?

SiteGround GrowBig kushton 5,95 $ / muaj për periudhën tuaj promovuese (1-3 vjet), më pas, 19,95 $ / muaj pas.

&# X2705; Cili është ndryshimi midis GrowBig dhe GoGeek?

GrowBig ka më pak ruajtje, burime të serverit dhe nuk vjen me mbështetje përparësore ose GIT. Ndërsa GoGeek bën.

&# X2705; A është GrowBig i përshtatshëm për 25,000 visits vizita në muaj?

GrowBig është zakonisht i përshtatshëm për 25,000 visits vizita në muaj, por ky është një numër i përgjithshëm. Kjo gjë varet nga shtojcat, trafiku dhe konsumi i CPU-së së faqes suaj të internetit.

&# X2705; A mund të pres në uebfaqe të shumta në GrowBig?

Po, mund të presni shumë faqe në internet në GrowBig. Thjesht mbani një sy në përdorimin tuaj të CPU.

&# X2705; Si mund të kërkoj një migrim falas nga SiteGround?

Për të kërkuar një migrim falas nga SiteGround, hapni një biletë mbështetëse dhe do të shihni një mundësi transferimi në internet. Siguroni SiteGround me detajet e hostimit tuaj të vjetër, dhe ata do të kujdesen për migracionin.

Kontrolloni Shqyrtimet e mia të tjera të faqes

StartUpGrowBigGoGeekre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map