SiteGround versus Bluehost WordPress Hosting Review: mijn persoonlijke ervaring (en wat de meeste mensen zeggen in Facebook-groepen)

SiteGround versus Bluehost


Ik heb een bekentenis…

Jaren geleden was ik een van die bloggers die aanraadde Bluehost als affiliate. Maar dat veranderde na deelname aan meer dan 30 Facebook-groepen en het lezen van honderden gesprekken waarin mensen vroegen naar de “beste” hosting. Ik heb mijn website onmiddellijk overgezet van Bluehost naar SiteGround (spoiler: mijn laadtijden zijn nu onder de 1s). Ik ben ook gestopt met het aanbevelen van Bluehost omdat er geen vergelijking was tussen deze twee – doe alsjeblieft je onderzoek op sociale media!

SiteGround werd beoordeeld als de # 1-host op 34 Facebook-peilingen (zelfs wanneer vergeleken met Bluehost) en is ook gebruikt door Yoast. Mensen die van Bluehost naar SiteGround migreerden, konden dit snijd 7s van hun laadtijd. Doe je onderzoek op Trustpilot, Advanced Twitter Search en Facebook Groups. Je zult heel veel huidige Bluehost-klanten zien klagen over hun trage servers, uitvaltijden en supersnelle ondersteuning. Terwijl de meeste SiteGround-klanten oprecht blij zijn.

Met wie eindigde ik?

SiteGround, en natuurlijk blij dat ik dat gedaan heb, want er zijn talloze Bluehost-partners die je zullen sturen in de verkeerde kant. Er is ook een overweldigende hoeveelheid bewijs op sociale media SiteGround is sneller. Met hun GoGeek-plan en een paar website-optimalisaties die ik kon krijgen <1s laadtijden en 100% GTmetrix-scores. Ik heb dat nooit op Bluehost kunnen krijgen. Dus waarom is SiteGround beter? Dat leer je in deze review.

Bluehost-beheerde-WordPress-hosting

1. SiteGround vs. Bluehost in 34 Facebook-peilingen

SiteGround stond op nummer 1 in 34 verschillende peilingen, terwijl Bluehost vrijwel nergens op de kaart stond. Veel van deze zijn genomen in privégroepen, dus u moet zich bij hen voegen om de peilingen te zien (ik heb ook screenshots geleverd). De WordPress Hosting Facebook-groep is een geweldige plek om onbevooroordeelde meningen over hosting te krijgen, omdat ze geen gelinkte links en zelfpromotors toestaan.

SiteGround vs Bluehost

SiteGround vs Bluehost Facebook PollBekijk Poll2017-WordPress-Hosting-FB-PollBekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen van Elementor HostingBekijk Poll of ScreenshotJuli 2019 Hosting-aanbevelingBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Host-Poll-augustus-2018Bekijk Poll of ScreenshotShared-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotGo-To-Hosting-bedrijfBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of ScreenshotManaged-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollBekijk Poll of Screenshot2016-Web-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-PollBekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-2019-PollBekijk Poll of ScreenshotWP Friendly Hosting PollBekijk Poll of ScreenshotSiteGround vs Bluehost Twitter PollBekijk Poll2016-WordPress-Hosting-FB-PollBekijk Poll of ScreenshotFavoriete hosting voor ElementorBekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen voor hosting van 2018Bekijk Poll of ScreenshotWordPress Hosting Poll september 2018.pngBekijk Poll of ScreenshotManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosts-Poll-1Bekijk Poll of ScreenshotHosting-Poll-For-SpeedBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-1 juniBekijk Poll of ScreenshotSiteGround-aanbevelingBekijk Poll of Screenshot2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-pollBekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-Provider-PollBekijk Poll of ScreenshotHosting-poll-februari-2019Bekijk Poll of ScreenshotHosting-aanbevelingen-pollBekijk Poll of Screenshot

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host PollBekijk Poll of Screenshot

Hosting Poll 2019

2. Vermijd Bluehost Affiliate Traps

Gelieerde Bluehost-bedrijven bezaaien Google, Quora en Facebook-groepen met slecht advies. Bluehost stimuleert hen met hoge commissies en dat is echt alles waar ze om geven.

Hoe een blog te starten met Bluehost

Waar u echt onpartijdige hostingadviezen kunt krijgen

Bluehost EIG TwitterBluehost gelieerde links

Natuurlijk zijn er ook tal van SiteGround-partners (ja, inclusief ik). Maar ik haal de meeste van mijn beoordelingen van sociale media en zal de 2 belangrijkste zorgen van SiteGround aanpakken: hoge vernieuwingsprijzen en CPU-limieten. Ik zal je ook vertellen dat de meeste mensen die van SiteGround migreren ofwel naar DigitalOcean op Cloudways of A2 gaan (zie mijn andere hostingalternatieven).

3. Doe je onderzoek naar EIG

Hetzelfde bedrijf (Endurance International Group) bezit meer dan 60 verschillende hostingbedrijven, waaronder Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer en vele anderen.

Waarom je EIG moet vermijden

 • Zij hebben aandeelhouders om te behagen (winst op mensen)
 • De kosten worden verlaagd door te veel mensen op dezelfde server te plaatsen
 • Ze ‘stroomlijnen’ de ondersteuning door personeel te ontslaan en klanten voor altijd te laten wachten
 • Ze investeren niet actief in nieuwe technologie (traag om nieuwe PHP-versies uit te brengen)
 • Ze staan ​​bekend om het overnemen van fatsoenlijke hostingbedrijven, maar dan gaan ze bergafwaarts

Lijst met EIG-merken

Lees dit over EIG …

EIG FacebookEIG Twitter

4. Bluehost-servers zijn traag

Als je om snelle laadtijden en goede GTmetrix / Pingdom-rapporten geeft, helpt Bluehost niet. Ze hebben hun servers overvol en tonnen mensen klagen hierover op Facebook + Twitter.

Dit is wat Bluehost in hun zegt gebruikersovereenkomst:

“Accounts met een groot aantal bestanden (meer dan 200.000 inoden) kunnen de serverprestaties nadelig beïnvloeden.”

Om u een idee te geven: SiteGround heeft een limiet van 150.000, 300.000 en 450.000 inodes voor hun StartUp-, GrowBig- en GoGeek-plan. Naar welk hostingplan verwijst Bluehost wanneer ze deze 200.000 inodelimieten noemen? We kunnen het alleen maar raden, maar afgaande op het aantal mensen dat over hun servers klaagt, is die limiet waarschijnlijk van toepassing op de meeste plannen op Bluehost.

SiteGround vs Bluehost-ondersteuning

Bluehost Slow Server-responstijd

Bluehost Server Reactietijd Toegewijd

Reactietijd van Bluehost Crap-server

Reactietijd van Bluehost-server

Controleren of uw server traag is
U kunt elke website doorlopen Google PageSpeed ​​Insights om te kijken of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport, wat betekent dat uw server (host) traag is. Dit gebeurt veel bij Bluehost.

Reduceer de reactietijd van de server

5. Frequente uitvaltijden

Zoek op Twitter naar ‘Bluehost uitgeschakeld“En je zult heel veel mensen zien die problemen met downtime hebben. Sommige websites hebben een storing gehad over een week en de ondersteuning van Bluehost kan er niets om geven.

Toen ik bij Bluehost was, ging mijn site ongeveer één keer per week uit, soms meerdere uren. Het was echt pijnlijk om te vragen of het hun hosting was, of dat iets dat ik deed verkeerd was. Nadat ik naar SiteGround was gemigreerd, verdwenen al mijn downtime-problemen. Nogmaals, als dit een zakelijke website is waar u op vertrouwt om geld te verdienen, kies dan niet voor Bluehost.

Dit werd zo slecht Bluehost schreef een verontschuldigingsbrief:

Bluehost verontschuldigingsbrief

Bluehost verontschuldigt zich constant:

Bluehost-excuses

6. Langzame + onbehulpzame ondersteuning

De ondersteuning van Bluehost is onvergelijkbaar met SiteGround. Met SiteGround krijgt u binnen enkele seconden live chat en tickets binnen 10-15 minuten beantwoord. Het kan uren of zelfs weken duren voordat Bluehost antwoordt. Het ergste is dat er talloze rapporten zijn geweest waarin ze zeiden dat ze ‘een vervolg’ zouden geven, maar dat ze dat nooit zouden doen. Als uw website op hun servers terechtkomt, kan dit erg frustrerend zijn.

Bluehost-ondersteuning

Bluehost telefonische ondersteuningTrage Bluehost telefonische ondersteuning

7. Beide bedrijven hebben oneerlijke facturering

Om de geadverteerde prijzen van Bluehost ($ 2,95 / maand) te krijgen, moet u vooraf 3 jaar betalen, anders betaalt u meer voor 1-2 jaar. Je zult dit pas ontdekken als je op hun afrekenpagina bent.

Bluehost-prijzen

De vernieuwingsprijzen van SiteGround zijn hoog. Je kunt tot 3 jaar van hun promotieprijs krijgen, dan springt het. Daarom zou ik, als je kunt, 3 jaar betalen omdat het voor die waarde waarschijnlijk de beste gedeelde hosting is die je zult vinden. Vorig jaar heb ik mijn vriendin aangemeld voor SiteGround en heb er spijt van dat ik 3 jaar niet heb betaald. Toen het eenmaal tijd was om te verlengen, zijn we uiteindelijk naar A2 verhuisd (het is een restaurantwebsite en ze wilde het gewoon zo goedkoop mogelijk in gebruik hebben). Ik probeerde haar te overtuigen om te vernieuwen of naar Cloudways te gaan. Ze wilde goedkoop, en ik weet beter dan ruzie te maken met vrouwen.

Prijzen van SiteGround vernieuwing

8. Waarom u Bluehost niet mag gebruiken

 • Eigendom van EIG die meer dan 60 verschillende hosts bezit en berucht is omdat hij te veel mensen op dezelfde server heeft gepakt, vreselijke ondersteuning, frequente storingen en wiens belangrijkste doel is om aandeelhouders (niet klanten) te behagen door hun partnerprogramma agressief te promoten, in plaats van te zorgen voor bestaande klanten
 • 3 jaar vooruitbetaling (SiteGround is 1 jaar)
 • Uiterst traag om nieuwe PHP-versies uit te brengen
 • Serverfouten zoals slechte gateways of interne serverfouten
 • Ondersteuning is vreselijk (bijv. Wachttijden van 1 uur)
 • Ondersteuning geeft niet toe of servers het probleem zijn
 • Voortdurend proberen onnodige upgrades te verkopen
 • Ingebouwde SEO doet niets (totaal apart veld)
 • Ze vermelden niet welk type snelheid / uptime-technologie ze gebruiken
 • Ze ondersteunen geen staging, laten we SSL coderen, andere belangrijke functies
 • Ze zijn bedoeld voor beginnende websitegebruikers die niet hun volledige onderzoek doen
 • Ik heb meer dan 30 WordPress-snelheidsprojecten voltooid en het is moeilijk als websites van 10 s naar 3 s gaan, maar klanten zijn nog steeds niet blij maar weigeren van host te veranderen
 • Je krijgt waar je voor betaalt, en Bluehost is zo goedkoop als de hel (bij veel WordCamps zeggen ze dat ze zoveel moeten betalen voor je hosting als voor een garnaaldiner). Anders mag u niet klagen over uw trage website en slechte uptimes / ondersteuning

9. Waarom ik SiteGround gebruik

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. Vrij Laten we SSL coderen, makkelijk te gebruiken cPanel, en functies voor e-commerce
 6. WordPress-ondersteuning is onverslaanbaar zelfs zonder de prioriteitsondersteuning van GoGeek
 7. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 8. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 9. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 10. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 11. Veel lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veel mensen migreerden al en plaatsten resultaten op Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehost To SiteGround Migration = 7s Off Load Time

Kijk naar mensen die zijn gemigreerd van Bluehost naar SiteGround en hun nieuwe laadtijden hebben gepost. Affiliates kunnen zeggen wat ze willen, maar dit zijn niet-geaffilieerde klanten die de ervaring daadwerkelijk hebben meegemaakt. SiteGround’s snelheidstechnologie is zo veel sneller dan Bluehost.

Bluehost naar siteground migratie

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Om nog maar te zwijgen van mijn eigen GTmetrix-rapport:

2019-GTmetrix-rapport

Hier is mijn Pingdom-rapport:

2019-Pingdom-rapport

11. De servers van SiteGround zijn sneller

Nu u de verbeteringen in de laadtijd van mensen die zijn gemigreerd hebt gezien, wil ik een paar dingen bespreken die u kunt doen binnen uw SiteGround-dashboard, waardoor uw site nog sneller wordt. Je kunt hun bekijken cPanel-demo als je wilt weten waar alles is.

SiteGround-Speed-technologie

SG Optimizer
Ik raad aan om hun te gebruiken Plug-in voor SG Optimizer of WP Rocket (gebruik er maar één, u hoeft niet beide te gebruiken). SG Optimizer is sneller dan elke andere cacheplug-in omdat het caching op de server gebruikt in plaats van de bestandsgebaseerde caching die door andere cacheplug-ins wordt gebruikt. Maar het heeft niet zoveel functies als WP Rocket. Het is een afweging tussen snellere caching of meer ‘diverse’ snelheidsoptimalisaties. Ik zou beide testen om te zien welke je de beste resultaten geeft in GTmetrix.

Cloudflare
In uw SiteGround-dashboard kunt u dat doen activeer Cloudflare met 1 klik. Het is een gratis CDN met meer dan 200 datacenters en er is absoluut geen reden waarom u hier geen gebruik van zou mogen maken.

PHP 7+
In uw SiteGround PHP Manager, u kunt helemaal upgraden naar PHP 7.3. Dit alleen kan al een merkbare snelheidsverbetering opleveren, zelfs wanneer u door uw pagina’s klikt. SiteGround is altijd een van de eerste hosts die nieuwere PHP-versies uitbrengt, terwijl Bluehost laat op het feest is.

Hogere plannen = meer serverbronnen
Hogere plannen komen met meer serverbronnen (# 1 factor van sitesnelheid). Ga naar hun functies pagina en scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en plaats de muisaanwijzer op het tabblad “server”. U kunt zien hoeveel serverbronnen bij elk plan worden geleverd, samen met een zij-aan-zij vergelijking van hun StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan. Ik raad in ieder geval hun GrowBig-abonnement aan, aangezien het slechts $ 2 / maand meer is en wordt geleverd met meer serverbronnen, prioriteitsondersteuning en onbeperkte gehoste websites. GoGeek wordt geleverd met nog meer bronnen + enscenering.

SiteGround-Server-Resources-vergelijking

12. SiteGround wordt onderschreven door Yoast, WordPress en Ivica

SiteGround is gebruikt door Yoast:

Yoast-on-Twitter-We zijn net overgestapt naar Siteground

Ze worden aanbevolen door WordPress (zo is Bluehost maar ze verdienen het niet om daar te zijn):

siteground-recommended-wordpress-host

En door Ivica (Admin van de populaire WordPress versnelt Facebook-groep):

Aanbevolen tools voor WordPress-snelheid

13. Uptimes zijn eigenlijk 99,99%

Hier wordt mijn website gecontroleerd door Pingdom-tools dat is 100%. Dit komt omdat hun uptime technologie is super betrouwbaar met Linux-containers, serverbewaking, een intern back-upsysteem en veilige accountisolatie (wat SiteGround het eerste bedrijf was dat creëerde). Veel hostingbedrijven beweren dat ze 99,99% uptime hebben, maar met alle fouten die u krijgt bij slechte hosting is dit zeker niet 99,99%. Met SiteGround zijn uw servers super betrouwbaar, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw website zonder reden uitvalt (geloof me, ik ben er geweest).

SiteGround-Uptimes

14. Ondersteuning is fenomenaal

Het maakt me niet uit hoeveel functies uw hostingbedrijf heeft, als hun ondersteuning slecht is, zijn ze waardeloos. Ik kan de telefoon opnemen en binnen een minuut ondersteuning krijgen voor SiteGround. Het maakt zo’n groot verschil. Hun team is super deskundig, vooral als het gaat om WordPress.

Klanten van SiteGround houden van hun ondersteuning.

Bluehost-vs-SiteGround-Support-Thread

15. WordPress-functies

SiteGround heeft tonnen WordPres-functies die u op hun kunt vinden functies pagina:

SiteGround-WordPress-functies

SG Optimizer
Ik heb dit eerder besproken, maar SG Optimizer doet niet alleen caching, maar ook veel andere snelheidsoptimalisaties: minificatie, beeldoptimalisatie, lui laden en upgraden van PHP-versies.

Automatische updates
Je kunt inschakelen automatische updates voor WordPress core / plugins in hun cPanel.

SiteGround WordPress Autoupdates

WordPress-beveiliging
SiteGround is letterlijk in hun spel als het gaat om WordPress en beveiliging. Ze controleren voortdurend kwetsbaarheden en werken hun servers bij om u te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen – ze posten updates op hun Facebook pagina de hele tijd en klanten prijzen dit met geweldige feedback. U ontvangt ook periodieke e-mails om u te laten weten dat uw site veilig is.

Enscenering
Enscenering wordt geleverd met hun GrowBig / GoGeek-plan en laat u een demowebsite maken om nieuwe plug-ins, ontwerpen en updates te testen voordat u ze op uw site start (wat met één klik wordt gedaan).

WordPress-ondersteuning
Ik heb het gevoel dat de meeste SiteGround-klanten WordPress gebruiken en ze zijn buitengewoon goed geïnformeerd over het oplossen van plug-ins, helpen u ongewenste crawlers te blokkeren die bronnen verbruiken en bugs oplossen. De meeste websites gaan niet naar beneden op SiteGround, maar als dat wel het geval is, zijn ze super responsief om u te helpen er een back-up van te maken. Hun ondersteuning voor WordPress is geweldig.

eCommerce-functies
Alle SiteGround-abonnementen worden geleverd eCommerce-hosting functies zoals een gratis SSL van Laten we versleutelen. GoGeek wordt geleverd met PCI-naleving die creditcardfraude op eCommerce-sites voorkomt. En als u het niet prettig vindt om een ​​winkelwagentje te installeren, doet SiteGround dit gratis.

SiteGround-eCommerce-functies

16. SiteGround’s CPU-limieten

SiteGround vertelt u hoeveel bezoekers elk plan aankan, maar u moet echt naar hun kijken functies pagina die je elk plan vertelt CPU-limieten. als jij overtreffen, ze sturen u waarschuwingen en sluiten uiteindelijk uw site af. Daarom is het het beste om uw CPU-gebruik van tevoren te verminderen (wat ook de laadtijden kan verbeteren). Veel dingen zijn net zo eenvoudig als het installeren van de Heartbeat Control-plug-in, Blackhole For Bad Bots-plug-in en het gebruik van Cloudflare’s gratis CDN.

SiteGround-Resources-Grafiek

Wees preventief in het verminderen van de CPU en laat het u niet overkomen:

siteground-cpu-overages

Onderste regel: als u een WooCommerce-site, hoge CPU-plug-ins gebruikt of uw website veel bronnen verbruikt, zorg er dan voor dat u uw site optimaliseert en een plan kiest dat deze bronnen kan ondersteunen. De ondersteuning van SiteGround kan u ook helpen identificeren of er een probleem is. Elk bedrijf dat shared hosting aanbiedt, zal uw CPU-gebruik beperken, niet alleen SiteGround.

17. Gratis migraties door SiteGround

SiteGround doet gratis migraties met hun GrowBig / GoGeek-plan. Open gewoon een supportticket en vraag een transfer aan. Er zou 0 downtime moeten zijn en ik heb dit voor veel websites gedaan.

SiteGround Gratis websiteoverdracht

18. Startup versus GrowBig versus GoGeek

Hier is de vergelijkingstabel:

SiteGround-Functies-pagina

StartUp ($ 3,95 / maand) – goed voor het hosten van 1 enkele website waarvoor geen hoge CPU-plug-ins, WooCommerce of veel verkeer nodig zijn. Je moet het alleen gebruiken als je net begint en niet veel verkeer verwacht. Het wordt niet geleverd met veel serverbronnen, opslag, staging en andere functies. Daarom raad ik over het algemeen het GrowBig-abonnement aan, aangezien het $ 2 / maand kost en veel meer functies en serverbronnen bevat. StartUp kan niet veel CPU aan.

GrowBig ($ 5,95 / maand) – host onbeperkte sites met ongeveer 1.5x meer serverbronnen, meer opslag, staging en geavanceerde caching bij gebruik van hun SG Optimizer-plug-in. U krijgt ook een gratis websiteoverdracht en back-ups op aanvraag. GrowBig heeft de beste waarde en is hun populairste plan. Zelfs als u niet al het andere nodig heeft, zijn de extra serverbronnen de moeite waard.

GoGeek ($ 11,95 / maand) – GoGeek is semi-dedicated hosting wat ongeveer 4x sneller is dan reguliere shared hostingpakketten. Deze serverbronnen moeten ervoor zorgen dat uw site aanzienlijk sneller laadt en zijn de belangrijkste reden om te upgraden. GoGeek wordt ook geleverd met prioriteitsondersteuning, maar hun reguliere ondersteuning is sowieso snel. Persoonlijk zou ik alleen upgraden als je meer bronnen wilt.

19. Andere alternatieven (de enige 4 hosts die ik aanbeveel)

Dit zijn de 4 hosts die de beste feedback hebben gekregen in Facebook Groups + Twitter.

Sluit je aan bij de WordPress Hosting Facebook-groep om te zien wat echte, niet-gelieerde mensen zeggen. Ik ben lid van meer dan 30 WordPress Facebook-groepen en hier is een samenvatting van elke persoon die vraagt ​​”wat is de beste hosting voor WordPress?” Dit is gebaseerd op meer dan 35 Facebook-peilingen, Twitter-bewijsmateriaal, Trustpilot-recensies en veel te veel tijd om deze gesprekken te lezen. U kunt ook contact opnemen met Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) en Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways-communitymanager) die bijna altijd de top 2-keuzes zijn.

SiteGround
# 1 in Facebook-peilingen en gebruikt door bedrijven als Yoast. SiteGround blaast andere shared hosting uit het water in termen van snelheid, ondersteuning, uptimes, functies en beveiliging. Ze hebben het geweldig Trustpilot beoordelingen en zijn een enorme upgrade ten opzichte van GoDaddy, EIG en A2 Hosting. Doe je onderzoek en kijk naar mensen die zijn gemigreerd en geposte resultaten. De prijzen voor verlenging zijn hoog, maar als je ze nog niet hebt gebruikt, zou ik 100% profiteren van de promoprijzen die je krijgt voor 1-3 jaar vanaf $ 3,95 / maand.

Ontvang hosting van SiteGround

DigitalOcean op Cloudways
De meeste mensen die SiteGround verlaten, gaan naar Cloudways. Het is managed cloud hosting (sneller dan gedeeld) en presteert beter WP Engine. Hier zijn tweets van mensen die zijn gemigreerd en resultaten hebben gepost: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Ondersteuning is niet zo goed als SiteGround (tickets kunnen uren duren in plaats van minuten), maar de wisselwerking is pure snelheid. Bij het kiezen van een abonnement heb je 5 opties: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS en Google Cloud. DigitalOcean is het populairst en begint bij $ 10 / maand. Na het migreren moet u upgraden naar MariaDB 10.3, PHP 7.2, de geheugenlimiet verhogen tot 256 MB en Varnish + Redis inschakelen. Dit alleen kan de laadtijden met meerdere seconden verbeteren en kan eenvoudig in uw CW-dashboard worden gedaan. Nogmaals, doe je onderzoek in Facebook-groepen en controleer Trustpilot beoordelingen – Cloudways is een geweldige keuze.

Hosting Aanbevelingen Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting Poll

Suggesties voor WordPress-hosting

Ontvang managed cloud hosting van Cloudways

A2-hosting
Ik heb A2 in het rood gezet omdat het een downgrade is van SiteGround, maar toch vergelijkbaar. Hun $ 4,90 / maand Snel plan is heel behoorlijk voor de prijs – beter dan EIG. Maar veel mensen op Trustpilot ervaar uitval, slechte ondersteuning en niet zo geweldige servers. Als je geen gebruik hebt gemaakt van de promotieprijzen van SiteGround, ben je daar beter af. Als je al bij SiteGround bent geweest, vernieuw dan (omdat ze geweldig en de moeite waard zijn) of kijk naar Digital Ocean op Cloudways. Ik zou A2 alleen gebruiken voor hobbysites.

Ontvang hosting van A2

20. Wat mensen zeggen in Facebook-groepen

Besteed een paar minuten aan het lezen van deze gesprekken en de beslissing is duidelijk.

Bluehost-vs-SiteGround-Thread

SiteGround-vs-Bluehost-Thread

bluehost-vs-siteground-in-facebook

Op zoek naar een nieuwe host-provider-Facebook

SiteGround-Feedback

Nog een-ongelukkig-Bluehost-klant-thread

Best-Host-gesprek

SiteGround’s semi-specifiek plan is legitiem omdat het wordt geleverd met 4x meer serverbronnen dan reguliere shared hosting (een van de grootste factoren in de WordPress-optimalisatiegids). Pingdom- en GTmetrix-scores zijn prima en dandy, maar laadtijd is de belangrijkste factor. Het is wat ik gebruik en ik heb een Laadtijd van 320 ms in Pingdom, .5s in GTmetrix, met 100% scores.

OMM-On-SiteGround

Bekijk SiteGround’s StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek vergelijkingstabel

Veel Gestelde Vragen

&# x2705; Waarom promoot iedereen Bluehost?

De meeste bloggers promoten Bluehost omdat ze de hoogste affiliate commissies bieden. Ze betalen ook een aardige cent om te worden aanbevolen op de officiële WordPress-hostingpagina, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gepromoot. Maar als u uw onderzoek doet in WordPress-gerelateerde Facebook-groepen, raden de meeste mensen ze niet aan.

&# x2705; Wat hebben mensen tegen Bluehost?

Hun servers zijn traag, ondersteuning is niet nuttig en veel mensen ervaren uitvaltijden. Bluehost is ook eigendom van EIG, die aandeelhouders heeft die winst willen maken in plaats van voor bestaande klanten te zorgen. Ze zijn erg agressief met hun partnerprogramma.

&# x2705; Is SiteGround of Bluehost sneller?

SiteGround is sneller, vooral als u hun SG Optimizer-plug-in gebruikt en PHP 7.4 + Cloudflare in het SiteGround-dashboard activeert.

&# x2705; Is SiteGround of Bluehost goedkoper?

SiteGround is vooraf goedkoper, maar is duurder dan Bluehost zodra u hun verlengingsprijzen bereikt. U kunt tot 3 jaar hosting krijgen voor hun promotieprijs, dan moet u de hogere verlengingsprijzen betalen.

&# x2705; Welke is beter voor WooCommerce-sites?

Ik raad het GoGeek-plan van SiteGround aan. WooCommerce-sites hebben meestal meer serverbronnen nodig omdat ze doorgaans meer plug-ins en extra WooCommerce-scripts, -stijlen en winkelwagenfragmenten hebben. U heeft hiervoor een krachtigere server nodig. Misschien wilt u zelfs gedeelde hosting volledig overslaan en voor een snellere host zoals Cloudways kiezen.

Als je een vraag hebt over mijn SiteGround versus Bluehost-beoordeling, stuur me dan een bericht. Je kunt ook mijn volledige lezen SiteGround WordPress hosting review als je meer wilt weten over hun cPanel, SuperCacher-plug-in, meer Cloudflare-tips, enz. Ik heb een geweldige ervaring met SiteGround en zou ze gebruiken als je snelle, betrouwbare WordPress-hosting nodig hebt. En serieus, zelfs als je SiteGround niet kiest, zou ik zeker wegblijven van Bluehost. Hoewel meer mensen van Bluehost hebben gehoord, toont het bewijs duidelijk aan dat SiteGround de betere keuze is.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map