SiteGround vs. Bluehost WordPress Hosting-gennemgang: Min personlige oplevelse (og hvad de fleste mennesker siger i Facebook-grupper)

SiteGround vs. Bluehost


Jeg har en tilståelse …

For mange år siden plejede jeg at være en af ​​de bloggere, der anbefalede Bluehost som tilknyttet. Men det ændrede sig efter at have deltaget i over 30 Facebook-grupper og læst hundreder af samtaler, hvor folk spurgte om den “bedste” vært. Jeg overførte straks mit websted fra Bluehost til SiteGround (spoiler: mine belastningstider er nu under 1s). Jeg stoppede også med at anbefale Bluehost, da der ikke var nogen sammenligning mellem disse to – gør venligst din research på sociale medier!

SiteGround blev bedømt som værten nr. 1 over 34 Facebook-afstemninger (også når sammenlignet med Bluehost) og er også brugt af Yoast. Folk der migrerede fra Bluehost til SiteGround kunne afskær 7s deres belastningstid. Foretag din research på Trustpilot, Advanced Twitter Search og Facebook Groups. Du vil se masser af nuværende Bluehost-kunder klage over deres langsomme servere, driftstider og super langsom support. Mens de fleste SiteGround-kunder virkelig er tilfredse.

Hvem sluttede jeg med?

SiteGround, og tydeligvis glad for, at jeg gjorde det, fordi der er masser af Bluehost-tilknyttede selskaber derude, der vil styre dig i forkert retning. Der er også en overvældende mængde bevis på sociale medier SiteGround er hurtigere. Med deres GoGeek-plan og et par webstedsoptimeringer kunne jeg få <1s belastningstider og 100% GTmetrix-scoringer. Det har jeg aldrig kunnet få på Bluehost. Så hvorfor er SiteGround bedre? Det er hvad du lærer i denne anmeldelse.

Bluehost-Managed-WordPress-hosting

1. SiteGround vs. Bluehost I 34 Facebook-afstemninger

SiteGround blev rangeret som nr. 1 i 34 forskellige afstemninger, mens Bluehost stort set ikke var nogen steder på kortet. Mange af disse blev taget i private grupper, så du bliver nødt til at slutte sig til dem for at se afstemningerne (jeg leverede også skærmbilleder). Det WordPress Hosting Facebook Group er et godt sted at få uvildige meninger om hosting – da de ikke tillader tilknyttede links og selvpromotører.

SiteGround vs Bluehost

SiteGround vs Bluehost Facebook-afstemningSe afstemning2017-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for Elementor HostingSe afstemning eller screenshotJuli 2019 Hosting-anbefalingSe afstemning eller screenshotWordPress-Host-Poll Aug 2018Se afstemning eller screenshotShared-Hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-hosting-PollSe afstemning eller screenshotGo-To-Hosting-selskabSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshotManaged-Hosting-PollSe afstemning eller screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshot2016-Web-hosting-PollSe afstemning eller screenshotBedste-WordPress-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-2019-PollSe afstemning eller screenshotWP Friendly Hosting PollSe afstemning eller screenshotSiteGround vs Bluehost Twitter-afstemningSe afstemning2016-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotForetrukne hosting til ElementorSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for 2018-værtSe afstemning eller screenshotAfstemning af WordPress Hosting september 2018.pngSe afstemning eller screenshotManaged-WordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-værter-Poll-1Se afstemning eller screenshotHosting-Poll-For-SpeedSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-Juni-1Se afstemning eller screenshotSiteGround-anbefalingSe afstemning eller screenshot2014-Managed-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotHosting-Poll Feb 2019Se afstemning eller screenshotHosting-Anbefalinger-PollSe afstemning eller screenshot

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhostSe afstemning eller screenshot

2019 Hosting Poll

2. Undgå Bluehost-tilknyttede fælder

Bluehost-tilknyttede selskaber kaster Google-, Quora- og Facebook-grupper med dårlige råd. Bluehost stimulerer dem med høje provisioner, og det er virkelig alt, hvad de interesserer sig for.

Sådan starter du en blog med Bluehost

Hvor får man virkelig uvildige hosting-udtalelser

Bluehost EIG TwitterBluehost-tilknyttede links

Der er selvfølgelig også masser af SiteGround-tilknyttede virksomheder (ja, inklusive mig). Men jeg trækker de fleste af mine anmeldelser fra sociale medier og vil tackle de 2 største bekymringer fra SiteGround – høje fornyelsespriser og CPU-grænser. Jeg vil også fortælle dig, at de fleste mennesker, der migrerer væk fra SiteGround, enten går til DigitalOcean på Cloudways eller A2 (se min andre hostingalternativer).

3. Foretag din undersøgelse af EIG

Det samme firma (Endurance International Group) ejer 60+ forskellige hostingfirmaer, herunder Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer og mange andre.

Hvorfor du bør undgå EIG

 • De har aktionærer at behage (overskud i forhold til mennesker)
 • Nedskæringen koster ved at pakke for mange mennesker på den samme server
 • De “strømline” support ved at skyde personale og få kunderne til at vente for evigt
 • De investerer ikke aktivt i ny teknologi (langsom med at frigive nye PHP-versioner)
 • De er kendt for at erhverve anstændige hostingfirmaer, men derefter går de ned ad bakke

Liste-Of-EIG-mærker

Læs dette om EIG …

EIG FacebookEIG Twitter

4. Bluehost-servere er langsomme som helvede

Hvis du er interesseret i hurtige belastningstider og gode GTmetrix / Pingdom-rapporter, hjælper Bluehost ikke. De overfyldte deres servere, og mange mennesker klager over dette på Facebook + Twitter.

Her er hvad Bluehost siger i deres Brugeraftale:

“Konti med et stort antal filer (inodetælling på over 200.000) kan have en negativ indvirkning på serverpræstationen.”

Bare for at give dig en idé har SiteGround en 150.000, 300.000 og 450.000 inode grænse for deres StartUp, GrowBig, GoGeek-plan i overensstemmelse hermed. Hvilken hostingplan refererer Bluehost til, når de nævner disse 200.000 inode-grænser? Vi kan kun gætte, men vurderet efter hvor mange mennesker der klager over deres servere, gælder denne grænse sandsynligvis for de fleste planer på Bluehost.

SiteGround vs Bluehost Support

Bluehost Slow Server-responstid

Bluehost Server svartid dedikeret

Bluehost Crap Server-responstid

Bluehost Server responstid

Sådan kontrolleres, om din server er langsom
Du kan køre ethvert websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport, hvilket betyder, at din server (vært) er langsom. Dette sker meget med Bluehost.

Reducer serverens responstid

5. Hyppige nedetid

Foretag en Twitter-søgning efter “Bluehost ned”Og du vil se masser af mennesker, der oplever problemer med nedetid. Nogle websteder har været nede for over en uge og Bluehosts support kunne pleje mindre.

Da jeg var hos Bluehost, ville mit websted gå ned cirka en gang hver uge, undertiden i flere timer. Det var virkelig smertefuldt at stille spørgsmålstegn ved, om det var deres vært, eller om noget jeg gjorde var forkert. Når jeg migrerede til SiteGround, forsvandt alle mine problemer med nedetid. Igen, hvis dette er et forretningswebsted, du er afhængig af for at tjene penge, skal du ikke vælge Bluehost.

Dette blev så slemt Bluehost skrev et undskyldningsbrev:

Bluehost undskyldningsbrev

Bluehost undskylder konstant:

Bluehost-Undskyldninger

6. Langsom + hjælpsom support

Bluehosts support er ikke sammenlignelig med SiteGround. Med SiteGround kan du få adgang til live chat inden for få sekunder og billetter besvaret på 10-15 minutter. Det kan tage timer eller endda uger at svare på Bluehost. Det værste er, at der har været adskillige rapporter om dem, der siger, at de vil “følge op”, men aldrig gøre det. Hvis dit websted går ned på deres servere, kan det være meget frustrerende.

Bluehost Support

Bluehost-telefonstøtteLangsom Bluehost-telefonstøtte

7. Begge virksomheder har urimelig fakturering

For at få Bluehosts annoncerede priser ($ 2,95 / måned) skal du betale 3 år på forhånd, ellers betaler du mere for 1-2 år. Dette finder du først ud, når du kommer til deres kasseside.

Bluehost-priser

SiteGround’s fornyelsespriser er høje. Du kan få op til 3 år af deres salgsfremmende pris, så springer den. Det er derfor, hvis du kan, betaler jeg i 3 år, for til den værdi er det sandsynligvis den bedste delte hosting, du finder. Sidste år signerede jeg min kæreste til SiteGround og beklagede ikke at have betalt i 3 år. Når det var tid til fornyelse, endte vi med at flytte til A2 (det er en restaurantwebsted, og hun ville bare have det op og køre for så billigt som muligt). Jeg prøvede at overbevise hende om at fornye eller gå til Cloudways. Hun ville have billige, og jeg ved bedre end at argumentere med kvinder.

Priser for fornyelse af SiteGround

8. Hvorfor du ikke bør bruge Bluehost

 • Ejet af EIG der ejer 60+ forskellige værter og er berygtet for at pakke for mange mennesker på den samme server, forfærdelig support, hyppige afbrydelser, og hvis hovedmål er at behage aktionærer (ikke kunder) ved aggressivt at promovere deres tilknyttede program i stedet for at tage sig af eksisterende kunder
 • 3 års forudbetaling (SiteGround er 1 år)
 • Ekstremt langsom med at frigive nye PHP-versioner
 • Serverfejl som dårlige gateways eller interne serverfejl
 • Support er forfærdelig (f.eks. En times ventetid)
 • Support indrømmer ikke, om servere er problemet
 • Forsøger konstant at sælge unødvendige opgraderinger
 • Indbygget SEO gør intet (helt separat felt)
 • De angiver ikke, hvilken type hastighed / oppetid teknologi de bruger
 • De understøtter ikke iscenesættelse, Lad os kryptere SSL, andre nøglefunktioner
 • De er til begyndere af webstedets brugere, der ikke gør deres fulde research
 • Jeg har afsluttet 30+ WordPress-hastighedsprojekter, og det er hårdt, når websteder går fra 10’erne til 3’erne, men klienter er stadig ikke glade endnu, de nægter at skifte værter
 • Du får det, du betaler for, og Bluehost er billigt som helvede (ved mange WordCamps siger de at betale lige så meget for din hosting som du ville have en rejer middag). Ellers skal du ikke klage over dit langsomme websted og dårlige oppetider / support

9. Hvorfor jeg bruger SiteGround

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehost til SiteGround-migration = 7s Off Load Time

Se på mennesker, der migrerede fra Bluehost til SiteGround og offentliggjorde deres nye belastningstider. Tilknyttede virksomheder kan sige hvad de vil, men det er ikke-tilknyttede kunder, der faktisk har gennemgået oplevelsen. SiteGround s hastighedsteknologi er så meget hurtigere end Bluehost.

Bluehost til SiteGround-migration

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

For ikke at nævne min egen GTmetrix-rapport:

2019-GTmetrix-rapport

Her er min Pingdom-rapport:

2019-Pingdom-rapport

11. SiteGround’s servere er hurtigere

Nu, hvor du har set forbedringerne af belastningstiden for mennesker, der migrerede, vil jeg dække et par ting, du kan gøre i dit SiteGround-betjeningspanel, der gør dit websted endnu hurtigere. Du kan tjekke deres cPanel-demo hvis du vil blive fortrolig med hvor alt er.

SiteGround-Speed-teknologi

SG Optimizer
Jeg anbefaler enten at bruge deres SG Optimizer-plugin eller WP Rocket (brug kun en, ingen grund til at bruge begge dele). SG Optimizer er hurtigere end nogen anden cache-plugin, fordi den bruger cachelagring på serversiden i stedet for den filbaserede cache, der bruges af andre cache-plugins. Men det kommer ikke med så mange funktioner som WP Rocket. Det er en afvejning mellem hurtigere cache eller flere “diverse” hastighedsoptimeringer. Jeg testede begge for at se, hvilken der giver dig de bedste resultater i GTmetrix.

CloudFlare
I dit SiteGround-kontrolpanel kan du gøre det aktiver Cloudflare med 1-klik. Det er et gratis CDN med 200+ datacentre, og der er absolut ingen grund til, at du ikke skal drage fordel af dette.

PHP 7+
I din SiteGround PHP Manager, du kan opgradere hele vejen til PHP 7.3. Dette alene kan gøre en markant forbedring af hastigheden, selv når du klikker på dine sider. SiteGround er altid en af ​​de første værter, der frigiver nyere PHP-versioner, mens Bluehost er sent til festen.

Højere planer = Flere serverressourcer
Højere planer kommer med mere serverressourcer (# 1 faktor for webstedshastighed). Gå over til deres funktioner side og rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold markøren over fanen “server”. Du kan se, hvor mange serverressourcer der følger med hver plan sammen med en sammenligning side om side af deres StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan. Jeg anbefaler i det mindste deres GrowBig-plan, da den kun er $ 2 / måned mere og leveres med flere serverressourcer, prioriteret support og ubegrænset hostede websteder. GoGeek kommer med endnu flere ressourcer + iscenesættelse.

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

12. SiteGround er godkendt af Yoast, WordPress og Ivica

SiteGround er brugt af Yoast:

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

De anbefales af WordPress (det samme er Bluehost, men de fortjener ikke at være der):

Siteground-anbefales-wordpress-vært

Og af Ivica (Admin of the popular WordPress fremskynder Facebook-gruppen):

WordPress-Speed-Up anbefalede værktøjer

13. Uptimes er faktisk 99,99%

Her er mit websted overvåget af Pingdom værktøjer hvilket er 100%. Dette er fordi deres oppetidsteknologi er super pålidelig med Linux-containere, serverovervågning, et internt backup-system og sikker kontoisolering (som SiteGround var det første firma, der oprettede). Mange hostingfirmaer hævder at have 99,99% oppetid, men med alle de fejl, du får ved dårlig hosting, er det bestemt ikke 99,99%. Med SiteGround vil dine servere være super pålidelige, så du behøver aldrig at bekymre dig om, at dit websted falder uden grund (tro mig, jeg har været der).

SiteGround-uptimes

14. Support er fænomenal

Jeg er ligeglad med, hvor mange funktioner dit hostingfirma har, hvis deres support sutter, de sutter. Jeg kan hente telefonen og få hjælp til SiteGround-support på under et minut. Det gør en så stor forskel. Deres team er superkyndig, især når det kommer til WordPress.

SiteGround-kunder elsker deres support.

Bluehost-vs-SiteGround-Support-Tråd

15. WordPress-funktioner

SiteGround har mange WordPres-funktioner, du kan finde på deres funktioner side:

SiteGround-WordPress-funktioner

SG Optimizer
Jeg dækkede dette tidligere, men SG Optimizer gør ikke kun cache, men en masse andre hastighedsoptimeringer: minifikation, billedoptimering, doven indlæsning og opgradering af PHP-versioner.

Automatiske opdateringer
Du kan aktivere automatiske opdateringer til WordPress core / plugins i deres cPanel.

SiteGround WordPress Autoupdates

WordPress Security
SiteGround er bogstaveligt talt på deres spil, når det kommer til WordPress og sikkerhed. De overvåger konstant sårbarheder og opdaterer deres servere for at beskytte dig mod de nyeste trusler – de poster opdateringer på deres Facebook-side hele tiden, og kunderne roser dette med fantastisk feedback. Du får også periodiske e-mails, der fortæller dig, at dit websted er sikkert.

iscenesættelse
iscenesættelse leveres med deres GrowBig / GoGeek-plan og giver dig mulighed for at oprette et demo-websted til at teste nye plugins, designs og opdateringer, inden du starter dem på dit websted (hvilket gøres med 1 klik).

WordPress Support
Jeg har en fornemmelse af, at de fleste SiteGround-kunder bruger WordPress, og de er yderst kyndige til fejlfinding af plugins, hvilket hjælper dig med at blokere uønskede gennemsøgere, der bruger ressourcer og rette fejl. De fleste websteder går ikke ned på SiteGround, men hvis det er tilfældet, er de super responsive til at hjælpe dig med at få det op igen. Deres støtte til WordPress er fantastisk.

e-handelsfunktioner
Alle SiteGround-planer leveres med e-handels-hosting funktioner som en gratis SSL fra Lad os kryptere. GoGeek kommer med PCI-overholdelse hvilket forhindrer kreditkortsvindel på e-handelswebsteder. Og hvis du ikke har det godt med at installere en indkøbsvogn, vil SiteGround’s gøre dette gratis.

SiteGround-eCommerce-funktioner

16. SiteGround’s CPU-grænser

SiteGround fortæller dig, hvor mange besøgende hver plan kan håndtere, men du skal virkelig se på deres funktioner side som fortæller dig hver plan CPU-grænser. hvis du overskride dem, de vil sende dig advarsler og til sidst lukke dit websted ned. Derfor er det bedst at reducere din CPU-brug i forvejen (hvilket også kan forbedre belastningstiderne). Mange ting er lige så nemme som at installere Heartbeat Control-plugin, Blackhole For Bad Bots-plugin og bruge Cloudflares gratis CDN.

SiteGround-Ressourcer-figur

Vær forebyggende med at reducere CPU og lad ikke det ske dig:

Siteground-cpu-Overskud

Bundlinie: Hvis du kører et WooCommerce-sted, høje CPU-plugins eller dit websted bruger mange ressourcer, skal du sørge for at optimere dit websted og vælge en plan, der kan understøtte disse ressourcer. SiteGrounds support kan også hjælpe dig med at identificere, om der er et problem. Hvert firma, der tilbyder delt hosting, vil smutte din CPU-brug, ikke kun SiteGround.

17. Gratis migrering efter SiteGround

SiteGround gør det gratis migrationer med deres GrowBig / GoGeek-plan. Åbn bare en supportbillet og anmod om en overførsel. Der skulle være 0 nedetid, og det har jeg gjort på mange websteder.

SiteGround gratis webstedsoverførsel

18. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Her er sammenligning diagram:

SiteGround-Features-side

StartUp ($ 3,95 / måned) – godt til hosting af et enkelt websted, der ikke kræver høje CPU-plugins, WooCommerce eller har meget trafik. Du bør kun bruge det, hvis du lige er startet og ikke forventer masser af trafik. Det følger ikke med mange serverressourcer, opbevaring, iscenesættelse og andre funktioner. Derfor anbefaler jeg generelt GrowBig-planen, da den er $ 2 pr. Måned og kommer med flere funktioner og serverressourcer. StartUp kan ikke håndtere meget CPU.

GrowBig ($ 5,95 / måned) – vært for ubegrænsede websteder med ca. 1,5 gange flere serverressourcer, mere lagring, iscenesættelse og avanceret cache, når du bruger deres SG Optimizer-plugin. Du får også en gratis webstedsoverførsel og on-demand-sikkerhedskopier. GrowBig har den bedste værdi og er deres mest populære plan. Selv hvis du ikke har brug for alt andet, er de ekstra serverressourcer det værd.

GoGeek ($ 11,95 / måned) – GoGeek er det semi-dedikeret hosting hvilket er cirka 4x hurtigere end almindelige delte hostingplaner. Disse serverressourcer skal gøre dit websteds betydeligt hurtigere belastet og er den vigtigste grund til at opgradere. GoGeek leveres også med prioriteret support, men deres regelmæssige support er alligevel hurtig. Personligt vil jeg kun opgradere, hvis du vil have flere ressourcer.

19. Andre alternativer (de kun 4 værter, jeg anbefaler)

Dette er de 4 værter, der har fået den bedste feedback i Facebook Groups + Twitter.

Deltag i WordPress Hosting Facebook Group at se, hvad rigtige, ikke-tilknyttede mennesker siger. Jeg er medlem af 30+ WordPress Facebook-grupper og her er et resume af hver person, der spørger “hvad er den bedste hosting til WordPress?” Dette er baseret på 35+ Facebook-afstemninger, Twitter-beviser, Trustpilot-anmeldelser og alt for meget tid til at læse disse samtaler. Du kan også nå ud til Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) og Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways community manager) som næsten altid er de to øverste valg.

SiteGround
Nr. 1 i Facebook-afstemninger og brugt af virksomheder som Yoast. SiteGround blæser anden delt hosting ud af vandet med hensyn til hastighed, support, oppetider, funktioner og sikkerhed. De har det godt Trustpilot anmeldelser og er en enorm opgradering over GoDaddy, EIG og A2 Hosting. Foretag din research og se på mennesker, der migrerede og bogførte resultater. Fornyelsespriserne er høje, men hvis du ikke har brugt dem endnu, ville jeg 100% drage fordel af de promo-priser, du får i 1-3 år fra og med kl. $ 3.95 / måned.

Få hosting fra SiteGround

DigitalOcean On Cloudways
De fleste mennesker, der forlader SiteGround, går til Cloudways. Det er administreret cloud-hosting (hurtigere end delt) og udkonkurrerer WP-motor. Her er tweets fra folk, der migrerede og offentliggjorde resultater: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Support er ikke så god som SiteGround (billetter kan tage timer i stedet for minutter), men afvekslingen er ren hastighed. Når du vælger en plan, har du 5 muligheder: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS og Google Cloud. DigitalOcean er den mest populære og starter kl $ 10 / måned. Efter migrering skal du sørge for at opgradere til MariaDB 10.3, PHP 7.2, øge hukommelsesgrænsen til 256MB og aktivere Varnish + Redis. Dette alene kan forbedre belastningstiderne med flere sekunder og kan let udføres i dit CW-instrumentbræt. Igen, gør din research i Facebook-grupper og kontroller Trustpilot anmeldelser – Cloudways er et fantastisk valg.

Hostinganbefalinger Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-forslag

Få styret skyhosting fra Cloudways

A2 Hosting
Jeg satte A2 i rødt, fordi det er en nedjustering fra SiteGround, men alligevel sammenlignelig. Deres $ 4,90 / måned Hurtig plan er ret anstændig til prisen – bedre end EIG. Men mange mennesker på Trustpilot erfaringsstop, dårlig support og ikke så gode servere. Hvis du ikke har draget fordel af SiteGround’s promo-priser, vil du være bedre der. Hvis du allerede har været med SiteGround, skal du enten fornye (fordi de er fantastiske og det er værd) eller kigge ind i Digital Ocean på Cloudways. Jeg ville kun bruge A2 til hobbywebsteder.

Få hosting fra A2

20. Hvad folk siger i Facebook-grupper

Brug et par minutter på at læse disse samtaler, og beslutningen er klar.

Bluehost-vs-SiteGround-Thread

SiteGround-vs-Bluehost-Thread

bluehost-vs-Siteground-i-facebook

Leder-for-en-ny-vært-udbyder-Facebook

SiteGround-Feedback

En anden-Unhappy-Bluehost KundeserviceKøbevilkårOm Tråd

Bedste-Host-samtale

SiteGround s semi-dedikeret plan er legit, da det kommer med 4x mere serverressourcer end almindelig delt hosting (en af ​​de største faktorer i WordPress optimeringsguide). Pingdom- og GTmetrix-scoringer er fine og dandy, men belastningstid er den vigtigste faktor. Det er hvad jeg bruger, og jeg har en 320ms belastningstid i Pingdom, .5’ere i GTmetrix med 100% score.

OMM-On-SiteGround

Se SiteGround’s StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek sammenligningstabel

Ofte stillede spørgsmål

&# x2705; Hvorfor reklamerer alle for Bluehost?

De fleste bloggere reklamerer for Bluehost, fordi de tilbyder de højeste tilknyttede provisioner. De betaler også en smuk krone for at blive anbefalet på den officielle WordPress-hosting-side, hvilket gør det nemt at markedsføre dem. Men hvis du gør din research i WordPress-relaterede Facebook-grupper, anbefaler de fleste ikke dem.

&# X2705; Hvad har folk imod Bluehost?

Deres servere er langsomt, support er ikke nyttig, og mange mennesker oplever nedetid. Bluehost ejes også af EIG, der har aktionærer, der ønsker at tjene penge i stedet for at tage sig af eksisterende kunder. De er meget aggressive med deres tilknyttede program.

&# X2705; Er SiteGround eller Bluehost hurtigere?

SiteGround er hurtigere, især hvis du bruger deres SG Optimizer-plugin og aktiverer PHP 7.4 + Cloudflare i SiteGround-kontrolpanelet.

&# X2705; Er SiteGround eller Bluehost billigere?

SiteGround er billigere på forhånd, men er dyrere end Bluehost, når du når deres pris for fornyelse. Du kan få op til 3 års hosting for deres salgsfremmende pris, så bliver du nødt til at betale de højere fornyelsespriser.

&# X2705; Hvilken af ​​dem er bedre til WooCommerce-websteder?

Jeg anbefaler SiteGround’s GoGeek-plan. WooCommerce-websteder kræver normalt flere serverressourcer, fordi de typisk har flere plugins og ekstra WooCommerce-scripts, stilarter og kurvfragmenter. Du har brug for en mere kraftfuld server for at håndtere dette. Du ønsker måske endda at springe delt hosting helt over og gå med en hurtigere vært som Cloudways.

Hvis du har et spørgsmål om min SiteGround vs. Bluehost-anmeldelse, så slip mig en linje. Du kan også læse min fulde SiteGround WordPress-hostinganmeldelse Hvis du vil lære mere om deres cPanel, SuperCacher-plugin, flere Cloudflare-tip osv. Jeg har haft en fantastisk oplevelse med SiteGround og ville bruge dem, hvis du har brug for hurtig, pålidelig WordPress-hosting. Og seriøst, selvom du ikke vælger SiteGround, ville jeg bestemt blive væk fra Bluehost. Selvom flere mennesker har hørt om Bluehost, viser beviset tydeligt, at SiteGround er det bedre valg.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map