SiteGround vs. Bluehost WordPress Hosting -katsaus: Oma henkilökohtainen kokemukseni (ja mitä useimmat ihmiset sanovat Facebook-ryhmissä)

SiteGround vs. Bluehost


Minulla on tunnustus …

Vuosia sitten olin aiemmin yksi niistä bloggaajista, jotka suosittelivat Bluehost tytäryhtiönä. Mutta se muuttui liittyessään yli 30 Facebook-ryhmään ja lukeessa satoja keskusteluja, joissa ihmiset kysyivät “parhaasta” isännöinnistä. Siirrin heti verkkosivustoni Bluehostista SiteGroundiin (spoileri: latausajat ovat nyt alle 1 s). Lopetin myös Bluehostin suosittelun, koska näiden kahden välillä ei ollut vertailua – tee tutkimustasi sosiaalisessa mediassa!

SiteGround arvioitiin isännöitsijäksi yli 34 Facebook-kyselyssä (vaikka verrattuna Bluehostiin) ja on myös käyttänyt Yoast. Ihmiset, jotka muuttivat Bluehostista SiteGroundiin, pystyivät katkaise 7 sek niiden latausaika. Tee tutkimustasi Trustpilotissa, Advanced Twitter -haussa ja Facebook-ryhmissä. Näet tonnia nykyisiä Bluehost-asiakkaita valittamassa hitaista palvelimistaan, seisokkeista ja erittäin hitaasta tuesta. Vaikka suurin osa SiteGround-asiakkaista on todella onnellinen.

Kenen kanssa päädyin?

SiteGround, ja selvästi iloinen siitä, että tein, koska siellä on tonnia Bluehost-tytäryhtiöitä, jotka ohjaavat sinua väärä suunta. Sosiaalisessa mediassa on myös todiste siitä, että SiteGround on nopeampi. Heidän kanssaan GoGeek-suunnitelma ja muutaman verkkosivuston optimoinnin, sain päästä <1s latausajat ja 100% GTmetrix-pisteet. En koskaan pystynyt saamaan sitä Bluehostiin. Joten miksi SiteGround on parempi? Sitä opit tässä katsauksessa.

Bluehost-Haut-WordPress-Hosting

1. SiteGround vs. Bluehost 34 Facebook-kyselyssä

SiteGround sijoittui sijalla 1 34 eri kyselyssä, kun taas Bluehost ei ollut melko missään kartalla. Monet näistä otettiin yksityisissä ryhmissä, joten sinun täytyy liittyä heihin nähdäksesi äänestykset (toimitin myös kuvakaappauksia). WordPress-hosting Facebook-ryhmä on loistava paikka saada puolueettomia mielipiteitä isännöinnistä – koska ne eivät salli tytäryhtiölinkkejä ja itsemainostajia.

SiteGround vs. Bluehost

SiteGround vs Bluehost Facebook-kyselyNäytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappausSiteGround vs. Bluehost Twitter-kyselyNäytä kysely2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress Hosting Poll syyskuun 2018.pngNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

2019 hosting-kysely

2. Vältä Bluehost Affiliate Trapes

Bluehost-tytäryhtiöt roskaisevat Google-, Quora- ja Facebook-ryhmiä huonoilla neuvoilla. Bluehost kannustaa heitä korkeilla palkkioilla ja se on todella kaikkea mitä he välittävät.

Kuinka aloittaa blogi Bluehostilla

Mistä saada todella puolueettomia hosting-mielipiteitä

Bluehost EIG TwitterBluehost Affiliate-linkit

Tietysti myös SiteGround-tytäryhtiöitä on paljon (kyllä, minä mukaan lukien). Mutta vedän suurimman osan arvosteluistani sosiaalisesta mediasta ja käsittelen SiteGroundin kahta tärkeintä huolenaihetta – korkeat uusimishinnat ja CPU-rajat. Sanon myös, että suurin osa SiteGroundistä pois muuttavista ihmisistä joko menee CloudOceeniin Cloudwaysiin tai A2: een (katso muut isännöintivaihtoehdot).

3. Tee tutkimuksesi EIG: ltä

Sama yritys (Kestävyyden kansainvälinen ryhmä) omistaa yli 60 erilaista hosting-yritystä, mukaan lukien Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer ja monet muut.

Miksi sinun pitäisi välttää EIG

 • Heillä on osakkeenomistajat miellyttää (voitot ihmisille)
 • Leikkaa kustannukset pakkaamalla liian monta ihmistä samaan palvelimeen
 • Ne ”virtaviivaistavat” tukea ampumalla henkilöstöä ja saaden asiakkaita odottamaan ikuisesti
 • He eivät sijoita aktiivisesti uuteen tekniikkaan (hitaasti julkaisevat uusia PHP-versioita)
 • He ovat tunnettuja hankkimaan kunnollisia hosting-yrityksiä, mutta sitten he menevät alamäkeen

List-Of-EIG-tuotemerkit

Lue tämä EIG: stä …

EIG FacebookEIG Twitter

4. Bluehost-palvelimet ovat hitaita kuin helvetti

Jos välität nopeista latausajoista ja hyvistä GTmetrix / Pingdom -raporteista, Bluehost ei auta. He ovat täynnä palvelimiaan ja tonnia ihmisiä valittaa tästä Facebook + Twitterissä.

Tässä on mitä Bluehost sanoo heidän Käyttäjäsopimus:

“Tileillä, joissa on suuri määrä tiedostoja (inodien lukumäärä on yli 200 000), voi olla haitallinen vaikutus palvelimen suorituskykyyn.”

Vain antaaksesi sinulle idean, SiteGroundillä on 150 000, 300 000 ja 450 000 inodin raja niiden StartUp-, GrowBig-, GoGeek-suunnitelmiin. Mihin isännöintisuunnitelmaan Bluehost viittaa, kun he mainitsevat nämä 200 000 inod-rajoitusta? Voimme vain arvata, mutta päätellen palvelimista valittavien ihmisten lukumäärästä, tämä raja koskee todennäköisesti useimpia Bluehostin suunnitelmia.

SiteGround vs. Bluehost-tuki

Bluehostin hidas palvelimen vasteaika

Omistettu Bluehost-palvelimen vastausaika

Bluehost Crap Server -vastausaika

Bluehost-palvelimen vasteaika

Kuinka tarkistaa palvelimen hitaus
Voit suorittaa minkä tahansa verkkosivuston kautta Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissa, mikä tarkoittaa, että palvelimesi (isäntä) on hidas. Näin tapahtuu paljon Bluehostin kanssa.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

5. Toistuvat seisokit

Tee Twitter-haku haulle “Bluehost alasJa näet miljoonilla ihmisillä seisokkiasioita. Jotkut verkkosivustot ovat olleet poissa käytöstä yli viikon ja Bluehostin tuki voisi välittää vähemmän.

Kun olin Bluehostin kanssa, sivustoni laski noin kerran viikossa, joskus useita tunteja. Oli todella tuskallista kysyä, oliko kyse heidän isännöinnistään vai oliko jotain mitä väärässä. Kun muutin SiteGroundiin, kaikki seisokkiongelmani katosivat. Jälleen, jos tämä on yrityssivusto, johon luotat ansaita rahaa, älä valitse Bluehost.

Tämä sai niin paha Bluehost kirjoitti anteeksipyynnön kirjeen:

Bluehostin anteeksipyyntökirje

Bluehost pyytää jatkuvasti anteeksi:

Bluehost-Pahoittelut

6. Hidas + hyödytön tuki

Bluehostin tuki on verraton SiteGroundiin. SiteGround-palvelun avulla pääset live-chattiin muutamassa sekunnissa ja lippuihin vastataan 10–15 minuutissa. Bluehostin vastaaminen kestää tunteja tai jopa viikkoja. Pahinta on, että heistä on annettu useita raportteja sanomasta, että he seuraavat ”seuraamaan”, mutta eivät koskaan. Jos verkkosivustosi menee heidän palvelimilleen, se voi olla hyvin turhauttavaa.

Bluehost-tuki

Bluehost-puhelintukiHidas Bluehost -puhelintuki

7. Molemmilla yrityksillä on kohtuuton laskutus

Sinun on maksettava Bluehostin ilmoittamat hinnat (2,95 dollaria / kk) 3 vuotta etukäteen, muuten maksat enemmän 1-2 vuotta. Löydät tämän vasta kun pääset heidän kassasivulle.

Bluehost hinnoittelu

SiteGroundin uusimishinnat ovat korkeat. Voit saada jopa 3 vuotta heidän tarjoushinnastaan, niin se hyppää. Siksi, jos pystyt, maksan 3 vuotta, koska siinä arvossa se on todennäköisesti paras jaettu hosting. Viime vuonna allekirjoitin tyttöystäväni SiteGroundiin ja pahoittelen, että en maksanut 3 vuotta. Kun oli aika uudistaa, päädyimme muutokseen A2: een (se on ravintola-verkkosivusto ja hän vain halusi sen toimivan niin halvalla kuin mahdollista). Yritin vakuuttaa hänet uudistamaan tai menemään Cloudwaysiin. Hän halusi halpaa, ja tiedän paremmin kuin kiistellä naisten kanssa.

SiteGround-uudistamisen hinnoittelu

8. Miksi sinun ei pitäisi käyttää Bluehostia

 • Omistuksessa EIG kuka omistaa yli 60 eri isäntää ja on surullista, koska se pakkaa liian monta ihmistä samaan palvelimeen, kamala tuki, usein seisokit ja jonka päätavoitteena on miellyttää osakkeenomistajia (ei asiakkaita) edistämällä aggressiivisesti kumppaniohjelmaansa sen sijaan, että se huolehtii nykyisistä Asiakkaat
 • 3 vuoden ennakkomaksu (SiteGround on 1 vuosi)
 • Äärimmäisen hitaasti julkaistiin uusia PHP-versioita
 • Palvelinvirheet, kuten vialliset yhdyskäytävät tai sisäiset palvelinvirheet
 • Tuki on kamala (esim. Tunnin odotusajat)
 • Tuki ei myönnä, jos palvelimet ovat ongelma
 • Yritetään jatkuvasti myydä tarpeettomia päivityksiä
 • Sisäänrakennettu SEO ei tee mitään (täysin erillinen kenttä)
 • He eivät ilmoita, minkä tyyppistä nopeuden / käytettävyyden tekniikkaa he käyttävät
 • He eivät tue lavastusta, Let’s Encrypt SSL, muita tärkeitä ominaisuuksia
 • Ne ovat aloittelijoiden verkkosivustojen käyttäjille, jotka eivät tee täydellistä tutkimustaan
 • Olen valmistunut yli 30 WordPress-nopeusprojektia ja se on vaikeaa, kun verkkosivustot menevät 10: stä 3: een, mutta asiakkaat eivät silti ole tyytyväisiä, vaikka he kieltäytyvät vaihtamasta isäntiä
 • Saat mitä maksat, ja Bluehost on halpaa kuin helvetti (monissa WordCampeissa sanotaan, että maksat yhtä paljon isännöinnistäsi kuin katkarapuillallinen). Muussa tapauksessa älä valita hitaasta verkkosivustostasi ja huonoista käyttöaikaistasi / tuista

9. Miksi käytän SiteGround-palvelua

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehostin siirtäminen SiteGround-sivustoon = 7 sek latausaika

Katso ihmisiä, jotka ovat siirtyneet Bluehostista SiteGroundiin ja lähettäneet uuden latausajan. Tytäryhtiöt voivat sanoa mitä haluavat, mutta nämä ovat etuyhteydettömiä asiakkaita, jotka todella käyivät läpi kokemuksen. SiteGround n nopeustekniikka on paljon nopeampi kuin Bluehost.

Bluehostin siirtäminen SiteGround-sivustoon

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Puhumattakaan oman GTmetrix-raporttini:

2019-GTmetrix-raportti

Tässä on minun Pingdom-raportti:

2019-Pingdom-raportti

11. SiteGroundin palvelimet ovat nopeampia

Nyt kun olet nähnyt muuttaneiden ihmisten latausaikaparannuksia, haluan käsitellä muutamia asioita, jotka voit tehdä SiteGround-hallintapaneelissa ja jotka tekevät sivustostasi entistä nopeamman. Voit tarkistaa heidän cPanel-demo jos haluat tutustua missä kaikki on.

SiteGround-Speed-tekniikka

SG-optimoija
Suosittelen joko heidän SG Optimizer -laajennus tai WP-raketti (käytä vain yhtä, ei tarvitse käyttää molempia). SG Optimizer on nopeampi kuin mikään muu välimuistin laajennus, koska se käyttää palvelinpuolen välimuistia muiden välimuistin laajennusten käyttämän tiedostopohjaisen välimuistin sijasta. Mutta siinä ei ole niin monta ominaisuutta kuin WP Rocket. Se on kompromissi nopeamman välimuistion tai useamman “sekalaisen” nopeuden optimoinnin välillä. Testaaisin molempia nähdäkseni kumpi antaa sinulle parhaat tulokset GTmetrixissä.

CloudFlare
Voit tehdä SiteGround-kojetaulussa aktivoi Cloudflare yhdellä napsautuksella. Se on ilmainen CDN, jossa on yli 200 tietokeskusta, eikä ole mitään syytä, jonka vuoksi sinun ei pitäisi käyttää tätä hyväkseen.

PHP 7+
Sivustollasi PHP Manager, voit päivittää koko ajan PHP 7.3: ksi. Pelkästään tämä voi parantaa nopeutta huomattavasti jopa napsauttamalla sivujasi. SiteGround on aina yksi ensimmäisistä koneista, jotka julkaisivat uudempia PHP-versioita, kun taas Bluehost on myöhässä juhliin.

Korkeammat suunnitelmat = enemmän palvelinresursseja
Korkeammat suunnitelmat tulevat lisää palvelinresurssit (# 1 kerroin sivuston nopeudesta). Siirry heidän luokseen ominaisuussivu ja vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä sitten “palvelin” -välilehden päälle. Voit nähdä, kuinka monta palvelinresurssia tulee kunkin suunnitelman kanssa, sekä vertailla heidän StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-suunnitelmaa. Suosittelen ainakin heidän GrowBig-suunnitelmaa, koska se on vain 2 dollaria kuukaudessa enemmän ja mukana tulee enemmän palvelinresursseja, ensisijainen tuki ja rajoittamaton isännöidyt verkkosivustot. GoGeek tarjoaa vielä enemmän resursseja + näyttämöllepano.

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

12. Yoast, WordPress ja Ivica ovat hyväksyneet SiteGroundin

SiteGround on käyttänyt Yoast:

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

He ovat suositelleet WordPress (samoin kuin Bluehost, mutta he eivät ansaitse olla siellä)

Siteground suosittelema-WordPress-isäntä

Ja kirjoittanut Ivica (suositun järjestelmänvalvoja WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää):

WordPress-Speed-Up -työkalut

13. Uptimes on tosiasiassa 99,99%

Tässä on verkkosivustoni, jota seuraa Pingdom-työkalut mikä on 100%. Tämä johtuu heidän käytettävyystekniikka on erittäin luotettava Linux-säiliöiden, palvelinten valvonnan, sisäisen varmuuskopiojärjestelmän ja suojatun tilin eristämisen kanssa (jonka SiteGround oli ensimmäinen yritys, joka loi). Monet hosting-yritykset vaativat 99,99%: n käytettävyyttä, mutta kaikissa virheissä, jotka saat huonolla isännöinnillä, se ei todellakaan ole 99,99%. SiteGround-palvelimella palvelimet ovat erittäin luotettavia, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia verkkosivustosi laskemisesta ilman syytä (luota minuun, olen ollut siellä).

SiteGround-ylhäälläolo

14. Tuki on ilmiömäistä

En välitä kuinka monta ominaisuutta hosting-yritykselläsi on. Jos heidän tuki imee, ne imevät. Voin noutaa puhelimen ja saada SiteGround-tuen alle minuutissa. Se tekee niin suuren eron. Heidän tiiminsä on erittäin tunteva etenkin WordPressin suhteen.

SiteGround-asiakkaat rakastavat tukeaan.

Bluehost-vs-SiteGround-Support-ketju

15. WordPress-ominaisuudet

SiteGroundissa on runsaasti WordPres-ominaisuuksia, jotka löydät niistä ominaisuussivu:

SiteGround-WordPress-ominaisuudet

SG-optimoija
Käsittelin tätä aikaisemmin, mutta SG Optimizer ei vain tallenna välimuistiin, vaan myös paljon muita nopeudenoptimointeja: minimointi, kuvan optimointi, laiska lataus ja PHP-versioiden päivitys.

Automaattiset päivitykset
Voit ottaa sen käyttöön automaattisia päivityksiä WordPress-ytimelle / laajennuksille heidän cPanelissa.

SiteGround WordPress -päivitys

WordPress-tietoturva
SiteGround on kirjaimellisesti heidän pelinsä, kun kyse on WordPressistä ja tietoturvasta. He seuraavat jatkuvasti haavoittuvuuksia ja päivittävät palvelimiaan suojatakseen sinua viimeisimmiltä uhilta – lähettävät päivityksiä Facebook-sivu koko ajan ja asiakkaat ylistävät tätä mahtavasta palautteesta. Saat myös säännöllisiä sähköposteja, joiden avulla tiedät, että sivustosi on suojattu.

näyttämöllepano
näyttämöllepano tulee heidän GrowBig / GoGeek-suunnitelmaansa ja antaa sinun luoda demosivuston, jolla testataan uusia laajennuksia, malleja ja päivityksiä ennen niiden julkaisemista sivustossasi (mikä tapahtuu yhdellä napsautuksella).

WordPress-tuki
Minusta tuntuu, että useimmat SiteGround-asiakkaat käyttävät WordPressiä, ja he ovat erittäin osaavia laajennusten vianetsinnässä, auttaen sinua estämään resursseja kuluttavia ei-toivottuja indeksointirobotteja ja korjaamaan virheitä. Useimmat verkkosivustot eivät mene alas SiteGroundiin, mutta jos ne niin tekevät, ne ovat erittäin reagoivia auttamaan sinua sen varmuuskopioinnissa. Heidän tuki WordPressille on mahtava.

verkkokaupan ominaisuudet
Kaikki SiteGround-suunnitelmat tulevat mukana verkkokaupan hosting ominaisuuksia, kuten ilmainen SSL osoitteesta Salatkoon. GoGeek tulee mukana PCI-vaatimustenmukaisuus joka estää luottokorttipetokset verkkokaupan sivustoilla. Ja jos et halua asentaa ostoskoria, SiteGround tekee sen ilmaiseksi.

SiteGround verkkokauppatavoitteissa-ominaisuudet

16. SiteGroundin CPU-rajat

SiteGround kertoo kuinka monta kävijää kukin suunnitelma pystyy käsittelemään, mutta sinun pitäisi todella katsoa heidän ominaisuussivu joka kertoo kunkin suunnitelman Suorittimen rajoitukset. Jos sinä ylittää ne, he lähettävät sinulle varoitukset ja lopulta sulkevat sivustosi. Siksi on parasta vähentää prosessorin käyttöä etukäteen (mikä voi myös parantaa latausaikoja). Monet asiat ovat yhtä helppoa kuin Heartbeat Control -laajennuksen, Blackhole For Bad Bots -laajennuksen asentaminen ja Cloudflaren ilmaisen CDN-levyn käyttäminen.

SiteGround-Resurssit-Chart

Ole ennalta ehkäisevä vähentäessäsi prosessoria ja älä anna sen tapahtua sinulle:

Siteground-cpu-Yliannostukset

Alarivi: jos sinulla on WooCommerce-sivusto, korkean prosessorin lisäosat tai verkkosivustosi kuluttaa paljon resursseja, varmista, että optimoit sivustosi ja valitset suunnitelman, joka tukee näitä resursseja. SiteGround-tuki voi myös auttaa sinua tunnistamaan ongelman. Jokainen yritys, joka tarjoaa jaettua hosting-palvelua, ohjaa CPU: n käyttöä, ei vain SiteGroundia.

17. Vapaa siirto SiteGround-sivustolla

SiteGround ei vapaa siirtolaisuus heidän GrowBig / GoGeek-suunnitelmansa kanssa. Avaa vain tukilippu ja pyydä siirtoa. Seisokkeja pitäisi olla 0, ja olen tehnyt tämän monille verkkosivustoille.

SiteGround ilmainen verkkosivuston siirto

18. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Tässä on vertailutaulukko:

SiteGround-ominaisuudet-sivu

Käynnistys (3,95 dollaria / kuukausi) – hyvä yhden verkkosivuston isännöintiin, joka ei vaadi korkeita CPU-laajennuksia, WooCommercea tai jolla on paljon liikennettä. Sinun tulisi käyttää sitä vain, jos olet vasta aloittamassa, etkä ennakoi paljon liikennettä. Siihen ei kuulu monia palvelinresursseja, tallennus-, vaiheistus- ja muita ominaisuuksia. Siksi suosittelen yleensä GrowBig-suunnitelmaa, koska se on 2 dollaria kuukaudessa ja sisältää paljon muita ominaisuuksia ja palvelinresursseja. StartUp ei pysty käsittelemään paljon prosessoria.

GrowBig (5,95 dollaria / kuukausi) – isäntä rajoittamattomia sivustoja, joissa on noin 1,5x enemmän palvelinresursseja, enemmän tallennustilaa, vaiheittaista käyttöä ja edistynyt välimuisti käyttäessäsi SG Optimizer -laajennusta. Saat myös ilmaisen verkkosivustojen siirron ja tarvittaessa varmuuskopioita. GrowBigillä on paras arvo ja se on heidän suosituin suunnitelmansa. Vaikka et tarvitse kaikkea muuta, ylimääräiset palvelinresurssit ovat sen arvoisia.

GoGeek (11,95 dollaria / kuukausi) – GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä on noin 4x nopeampi kuin tavalliset jaetut hosting-suunnitelmat. Näiden palvelinresurssien pitäisi tehdä sivustosi lataamisesta huomattavasti nopeampaa, ja ne ovat tärkein syy päivitykseen. GoGeek tarjoaa myös ensisijaisen tuen, mutta heidän säännöllinen tuki on kuitenkin nopeaa. Henkilökohtaisesti päivittäisin vain, jos haluat lisää resursseja.

19. Muut vaihtoehdot (ainoat 4 suosittelijaa)

Nämä ovat 4 isäntää, jotka ovat saaneet parasta palautetta Facebook-ryhmissä + Twitterissä.

Liity WordPress-hosting Facebook-ryhmä nähdäksesi mitä oikeat, sidoksettomat ihmiset sanovat. Olen yli 30 WordPress-Facebook-ryhmän jäsen ja tässä on yhteenveto jokaisesta henkilöstä, joka kysyy “mikä on WordPressin paras isäntä?” Tämä perustuu yli 35 Facebook-kyselyyn, Twitter-todisteisiin, Trustpilot-arvosteluihin ja aivan liian paljon aikaa näiden keskustelujen lukemiseen. Voit myös tavoittaa Hristo Pandjarov (SiteGround-yhteisöpäällikkö) ja Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways-yhteisöpäällikkö), jotka ovat melkein aina 2 suosituinta vaihtoehtoa.

SiteGround
Yksi Facebook-kyselyistä ja Yoastin kaltaisten yritysten käyttämä. SiteGround puhaltaa muut jaetut hosting-palvelut vedestä nopeuden, tuen, käytettävyyden, ominaisuuksien ja turvallisuuden suhteen. Heillä on hienoja Trustpilot arvostelut ja ne ovat valtava päivitys GoDaddy-, EIG- ja A2 Hosting-järjestelmiin. Tee tutkimustasi ja katso ihmisiä, jotka ovat muuttaneet ja Lähetetyt tulokset. Uusimishinnat ovat korkeat, mutta jos et ole vielä käyttänyt niitä, haluaisin 100% hyödyntää promo-hintoja, jotka saat 1-3 vuodeksi alkaen $ 3,95 / kk.

Hanki isäntä SiteGroundista

DigitalOcean pilviteillä
Useimmat ihmiset, jotka lähtevät SiteGroundistä, menevät Cloudwaysiin. Sen hallittu pilvipalvelu (nopeampi kuin jaettu) ja päihittää WP-moottori. Tässä on tweets ihmisiltä, ​​jotka ovat siirtyneet ja lähettäneet tuloksia: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Tuki ei ole yhtä hyvä kuin SiteGround (liput voivat kestää tunteja minuutin sijasta), mutta vaihto on puhdasta nopeutta. Suunnitelmaa valittaessa on viisi vaihtoehtoa: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS ja Google Cloud. DigitalOcean on suosituin ja alkaa $ 10 / kuukausi. Siirtymisen jälkeen muista päivittää versioon MariaDB 10.3, PHP 7.2, lisätä muistin raja 256 Mt: iin ja ottaa Varnish + Redis käyttöön. Pelkästään tämä voi parantaa latausaikoja useilla sekunnilla ja se voidaan helposti tehdä CW-kojelaudassa. Tee taas tutkimus Facebook-ryhmissä ja tarkista Trustpilot arvostelut – Cloudways on mahtava valinta.

Isäntäsuositukset Facebook

VPS Cloud -tallennus WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting -kysely

WordPress-hosting-ehdotukset

Hanki hallittu pilvipalvelu Cloudwaysista

A2-hosting
Laitoin A2: n punaiseksi, koska se on SiteGround-tason alennus, mutta silti vertailukelpoinen. Heidän $ 4,90 / kk Swift-suunnitelma on melko kohtuullinen hinta – parempi kuin EIG. Mutta monet ihmiset Trustpilot kokemuskatkoksista, huonosta tuesta ja ei niin suurista palvelimista. Jos et ole hyödyntänyt SiteGround-tarjoushintoja, olet parempi siinä. Jos olet jo käynyt SiteGroundin kanssa, joko uudista (koska ne ovat mahtavia ja sen arvoisia) tai katso Digital Ocean Cloudways -sivustolta. Haluaisin käyttää A2: ta vain harrasteisiin.

Hanki isäntä A2: lta

20. Mitä ihmiset sanovat Facebook-ryhmissä

Vietä muutama minuutti näiden keskustelujen lukemiseen, ja päätös on selvä.

Bluehost-vs-SiteGround-ketju

SiteGround-vs-Bluehost-ketju

bluehost-vs-Siteground-in-facebookissa

Looking-for-a-new-isäntä-tarjoajan Facebookissa

SiteGround-palaute

Toinen-Onneton-Bluehost-asiakas-ketju

Paras-Host-Keskustelu

SiteGround n puoliksi omistettu suunnitelma on legit koska se tulee 4x enemmän palvelinresurssit kuin tavallinen jaettu isäntä (yksi WordPress-optimointioppaan suurimmista tekijöistä). Pingdom- ja GTmetrix-pisteet ovat hienot ja dandy, mutta tärkein tekijä on latausaika. Sitä käytän ja minulla on 320 ms: n latausaika Pingdomissa, .5 s GTmetrixissä, 100%: n pisteet.

OMM-On-SiteGround

Katso SiteGroundin StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek vertailutaulukko

Usein Kysytyt Kysymykset

&# x2705; Miksi kaikki mainostavat Bluehostia?

Useimmat bloggaajat mainostavat Bluehostia, koska ne tarjoavat korkeimmat tytäryrityspalkkiot. He maksavat myös melko penniäkään, että niitä suositellaan viralliselle WordPress-hosting-sivulle, joten niiden mainostaminen on helppoa. Mutta jos teet tutkimuksesi WordPressiin liittyvissä Facebook-ryhmissä, useimmat ihmiset eivät suosittele niitä.

&# X2705; Mitä ihmisillä on Bluehostia vastaan??

Heidän palvelimet ovat hitaita, tuki ei ole hyödyllinen, ja monet ihmiset kokevat seisokkeja. Bluehost omistaa myös EIG, jonka osakkeenomistajat haluavat ansaita voittoa sen sijaan, että huolehtisivat nykyisistä asiakkaista. He ovat erittäin aggressiivisia kumppaniohjelmaansa.

&# X2705; Onko SiteGround tai Bluehost nopeampi?

SiteGround on nopeampi, varsinkin jos käytät niiden SG Optimizer -laajennusta ja aktivoit PHP 7.4 + Cloudflare SiteGround-kojelaudassa.

&# X2705; Onko SiteGround tai Bluehost halvempaa?

SiteGround on halvempi etukäteen, mutta on kalliimpaa kuin Bluehost, kun saavut heidän uusintahinnoittelun. Voit saada jopa 3 vuoden isännöinnin heidän tarjoushinnastaan, jolloin sinun on maksettava korkeammat uusimishinnat.

&# X2705; Kumpi on parempi WooCommerce-sivustoille?

Suosittelen SiteGroundin GoGeek-suunnitelmaa. WooCommerce-sivustot vaativat yleensä enemmän palvelinresursseja, koska niissä on yleensä enemmän laajennuksia ja ylimääräisiä WooCommerce-skriptejä, tyylejä ja ostoskorin fragmentteja. Tarvitset tehokkaamman palvelimen käsittelemään tätä. Voit jopa ohittaa jaetun hosting-palvelun kokonaan ja siirtyä nopeampaan isäntään, kuten Cloudways.

Jos sinulla on kysyttävää SiteGround vs. Bluehost -arvostelusta, pudota minulle rivi. Voit myös lukea kokonaisen SiteGround WordPress -majoituskatsaus jos haluat lisätietoja heidän cPanelista, SuperCacher-laajennuksesta, lisää Cloudflare-vinkkejä jne. Minulla on ollut loistava kokemus SiteGround-palvelusta ja käyttäisin niitä, jos tarvitset nopeaa, luotettavaa WordPress-isännöintia. Ja tosissani, vaikka et valitse SiteGroundia, pysyn ehdottomasti AWAY Bluehostista. Vaikka enemmänkin ihmisiä kuuli Bluehostista, todisteet osoittavat selvästi, että SiteGround on parempi valinta.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map