SiteGround vs. Bluehost WordPress Hosting Review: Min personliga erfarenhet (och vad de flesta säger i Facebook-grupper)

SiteGround vs. Bluehost


Jag har något att erkänna…

För flera år sedan brukade jag vara en av de bloggare som rekommenderade Bluehost som ett dotterbolag. Men det förändrades efter att ha gått med över 30 Facebook-grupper och läst hundratals samtal där människor frågade om den “bästa” värden. Jag överförde omedelbart min webbplats från Bluehost till SiteGround (spoiler: mina laddningstider är nu under 1s). Jag slutade också rekommendera Bluehost eftersom det inte fanns någon jämförelse mellan dessa två – gör gärna din forskning på sociala medier!

Siteground blev rankad som värd nr 1 över 34 Facebook-omröstningar (även när jämfört med Bluehost) och är också används av Yoast. Folk som migrerade från Bluehost till SiteGround kunde avbröt 7s från deras lasttid. Gör din forskning på Trustpilot, Advanced Twitter Search och Facebook Groups. Du kommer att se massor av nuvarande Bluehost-kunder klaga på deras långsamma servrar, drifttider och superslång support. Medan de flesta SiteGround-kunderna är verkligen nöjda.

Vem slutade jag med?

SiteGround, och uppenbarligen glad att jag gjorde det, för det finns massor av Bluehost-dotterbolag där ute som kommer att styra dig i fel håll. Det finns också en överväldigande mängd bevis på sociala medier som SiteGround är snabbare. Med deras GoGeek-plan och några webbplatsoptimeringar kunde jag få <1: s belastningstider och 100% GTmetrix-poäng. Jag kunde aldrig få det på Bluehost. Så varför är SiteGround bättre? Det är vad du kommer att lära dig i den här recensionen.

Bluehost förvaltade-Wordpress-värd

1. SiteGround vs. Bluehost i 34 Facebook-omröstningar

SiteGround rankades som nr 1 i 34 olika omröstningar medan Bluehost var ganska mycket ingenstans på kartan. Många av dessa togs i privata grupper, så du kommer att behöva gå med dem för att se omröstningarna (jag gav också skärmdumpar). De WordPress Hosting Facebook Group är ett bra ställe att få opartiska åsikter om värd – eftersom de inte tillåter anknytningslänkar och självpromotörer.

SiteGround vs Bluehost

SiteGround vs Bluehost Facebook PollVisa undersökning2017-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för Elementor HostingVisa undersökning eller skärmdumpJuli 2019 värdrekommendationVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-Host-Poll-Aug-2018Visa undersökning eller skärmdumpDelad hosting-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdump2019-värd-PollVisa undersökning eller skärmdumpGo-To-Hosting-CompanyVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdumpManaged-Hosting-PollVisa undersökning eller skärmdumpWooCommerce-Hosting-FB-PollVisa undersökning eller skärmdump2016-Web-Hosting-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst-Wordpress-värd-Provider-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-2019-PollVisa undersökning eller skärmdumpWP Friendly Hosting PollVisa undersökning eller skärmdumpSiteGround vs Bluehost Twitter PollVisa undersökning2016-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpFavorithotell för ElementorVisa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för värd för 2018Visa undersökning eller skärmdumpWordPress Hosting Poll september 2018.pngVisa undersökning eller skärmdumpManaged-Wordpress-värd-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdump2019-Hosts-Poll-1Visa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-For-hastighetVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-juni-1Visa undersökning eller skärmdumpSiteground-rekommendationVisa undersökning eller skärmdump2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-Provider-PollVisa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-Feb-2019Visa undersökning eller skärmdumpHosting-Rekommendationer-PollVisa undersökning eller skärmdump

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotellVisa undersökning eller skärmdump

2019 värdeförfrågan

2. Undvik Bluehost Affiliate Traps

Bluehost-medlemsförbunden skräpar på Google, Quora och Facebook-grupper med dåliga råd. Bluehost stimulerar dem med höga uppdrag och det är verkligen allt de bryr sig om.

Hur man startar en blogg med Bluehost

Var man kan få riktigt opartisk värdutvärderingar

Bluehost EIG TwitterBluehost Affiliate Links

Naturligtvis finns det massor av SiteGround-dotterbolag också (ja, inklusive mig). Men jag drar de flesta av mina recensioner från sociala medier och kommer att ta itu med de två huvudproblemen i SiteGround – höga förnyelsepriser och CPU-gränser. Jag kommer också att berätta att de flesta som migrerar från SiteGround antingen går till DigitalOcean på Cloudways eller A2 (se min andra värdalternativ).

3. Gör din forskning om EIG

Samma företag (Endurance International Group) äger 60+ olika värdföretag inklusive Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer och många andra.

Varför du bör undvika EIG

 • De har aktieägare att behaga (vinst över människor)
 • Nedskärningen kostar genom att packa för många personer på samma server
 • De “effektiviserar” support genom att skjuta personal och få kunder att vänta för evigt
 • De investerar inte aktivt i ny teknik (sakta för att släppa nya PHP-versioner)
 • De är kända för att förvärva anständiga värdföretag, men sedan går de neråt

List-Of-EIG-Brands

Läs detta om EIG …

EIG FacebookEIG Twitter

4. Bluehost-servrar är långsamma som helvete

Om du bryr dig om snabbbelastningstider och bra GTmetrix / Pingdom-rapporter, hjälper Bluehost inte. De överfulla sina servrar och massor av människor klagar på detta på Facebook + Twitter.

Så här säger Bluehost i deras Användaravtal:

“Konton med ett stort antal filer (inodantal över 200 000) kan ha en negativ inverkan på serverns prestanda.”

Bara för att ge dig en idé, har SiteGround en 150.000, 300.000 och 450.000 inodgräns för deras StartUp, GrowBig, GoGeek-plan i enlighet därmed. Vilken värdplan hänvisar Bluehost till när de nämner dessa 200 000 inodgränser? Vi kan bara gissa, men utifrån hur många människor som klagar över sina servrar gäller den gränsen förmodligen för de flesta planer på Bluehost.

SiteGround vs Bluehost Support

Bluehost Slow Server-responstid

Bluehost Server svarstid dedikerad

Bluehost Crap Server-responstid

Bluehost Server svarstid

Hur du kontrollerar om din server är långsam
Du kan köra vilken webbplats som helst Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport, vilket betyder att din server (värd) är långsam. Detta händer mycket med Bluehost.

Minska responstiden för servern

5. Frekvent driftstopp

Gör en Twitter-sökning efter “Bluehost ner”Och du kommer att se massor av människor som har problem med stillestånd. Vissa webbplatser har varit ute efter över en vecka och Bluehosts support skulle kunna bry sig mindre.

När jag var med Bluehost skulle min webbplats gå ner ungefär en gång i veckan, ibland i flera timmar. Det var verkligen smärtsamt ifrågasätter om det var deras värd, eller om något jag gjorde var fel. När jag migrerade till SiteGround försvann alla mina stilleståndsproblem. Återigen, om detta är en företagswebbplats du litar på för att tjäna pengar, välj inte Bluehost.

Det här blev så dåligt Bluehost skrev ett ursäktbrev:

Bluehost Apology Letter

Bluehost ber om ursäkt:

Bluehost-Ursäkter

6. Slow + Unhelpful Support

Bluehosts support är jämförbart med SiteGround. Med SiteGround kan du få livechatt inom några sekunder och biljetter besvaras på 10-15 minuter. Bluehost kan ta timmar eller till och med veckor att svara. Det värsta är att det har funnits många rapporter om dem som säger att de kommer att “följa upp” men aldrig göra det. Om din webbplats går ner på deras servrar kan det vara mycket frustrerande.

Bluehost Support

Bluehost-telefonstödLångsam Bluehost-telefonsupport

7. Båda företagen har orättvis fakturering

För att få Bluehosts annonserade priser ($ 2,95 / månad) måste du betala tre år i förväg, annars betalar du mer för 1-2 år. Du hittar detta bara när du kommer till kassasidan.

Bluehost-prissättning

SiteGrands förnyelsepriser är höga. Du kan få upp till 3 år av deras kampanjpris, sedan hoppar det. Det är därför du kan, jag skulle betala i tre år, för det värdet är det troligtvis den bästa delade hosting du hittar. Förra året skrev jag min flickvän på SiteGround och beklagar att jag inte betalade i 3 år. När det var dags att förnya slutade vi med att flytta till A2 (det är en restaurangwebbplats och hon ville bara ha det så billigt som möjligt). Jag försökte övertyga henne att förnya eller åka till Cloudways. Hon ville ha billig, och jag vet bättre än att argumentera med kvinnor.

Prissättning för förnyelse av SiteGround

8. Varför du inte bör använda Bluehost

 • Ägd av EIG som äger 60+ olika värdar och är ökända för att packa för många människor på samma server, hemskt stöd, frekventa strömavbrott och vars huvudmål är att behaga aktieägare (inte kunder) genom att aggressivt marknadsföra sitt filialprogram istället för att ta hand om befintliga kunder
 • 3 års förskottsbetalning (SiteGround är 1 år)
 • Extremt långsamt för att släppa nya PHP-versioner
 • Serverfel som dåliga gateways eller interna serverfel
 • Supporten är hemsk (t.ex. en timmes väntetider)
 • Support erkänner inte om servrar är problemet
 • Ständigt försöker sälja onödiga uppgraderingar
 • Inbyggd SEO gör ingenting (helt separat fält)
 • De anger inte vilken typ av hastighet / driftteknik de använder
 • De stöder inte iscensättning, Låt oss kryptera SSL, andra viktiga funktioner
 • De är för användare för nybörjare som inte gör sin fulla forskning
 • Jag har slutfört 30+ WordPress-hastighetsprojekt och det är tufft när webbplatser går från 10 till 3-tal, men kunderna är fortfarande inte nöjda än de vägrar byta värd
 • Du får det du betalar för, och Bluehost är billig som helvetet (på många WordCamps säger de att betala lika mycket för din värd som för en räkor middag). Annars klaga inte på din långsamma webbplats och dåliga drifttider / support

9. Varför jag använder SiteGround

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Bluehost To SiteGround Migration = 7s Off Lasttid

Titta på människor som migrerade från Bluehost till SiteGround och publicerade sina nya belastningstider. Dotterbolag kan säga vad de vill, men det är icke-anslutna kunder som faktiskt genomgick upplevelsen. Siteground s hastighetsteknologi är så mycket snabbare än Bluehost.

Bluehost To SiteGround Migration

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

För att inte tala om min egen GTmetrix-rapport:

2019-GTmetrix-Report

Här är min Pingdom-rapport:

2019-Pingdom-Report

11. SiteGround-servrar är snabbare

Nu när du har sett förbättringarna av laddningstiden för personer som migrerade vill jag täcka några saker du kan göra i din SiteGround-instrumentbräda som gör din webbplats ännu snabbare. Du kan kolla in deras cPanel-demo om du vill bli bekant med var allt är.

Siteground-Speed-teknik

SG Optimizer
Jag rekommenderar att du antingen använder deras SG Optimizer-plugin eller WP Rocket (använd bara en, behöver inte använda båda). SG Optimizer är snabbare än någon annan cache-plugin eftersom den använder caching på serversidan istället för den filbaserade cachningen som används av andra cache-plugins. Men det kommer inte med så många funktioner som WP Rocket. Det är en avvägning mellan snabbare cache eller mer “diverse” hastighetsoptimeringar. Jag skulle testa båda för att se vilken som ger dig de bästa resultaten i GTmetrix.

CloudFlare
I din SiteGround-instrumentbräda kan du göra det aktivera Cloudflare med ett klick. Det är ett gratis CDN med över 200 datacentra och det finns absolut ingen anledning att du inte bör dra nytta av detta.

PHP 7+
I din SiteGround PHP Manager, du kan uppgradera hela vägen till PHP 7.3. Enbart detta kan göra en märkbar hastighetsförbättring även när du klickar igenom dina sidor. SiteGround är alltid en av de första värdarna som släpper nyare PHP-versioner, medan Bluehost är sent på festen.

Högre planer = fler serverresurser
Högre planer kommer med mer serverresurser (# 1 faktor för webbplatsens hastighet). Gå över till deras funktioner sida och bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över “servern” -fliken. Du kan se hur många serverresurser som kommer med varje plan tillsammans med en jämförelse sida vid sida av deras StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan. Jag rekommenderar åtminstone deras GrowBig-plan eftersom det bara är $ 2 / månad mer och kommer med fler serverresurser, prioritetsstöd och obegränsade värdwebbplatser. GoGeek kommer med ännu fler resurser + iscensättning.

Siteground-serverresurser-Jämförelse

12. SiteGround stöds av Yoast, WordPress och Ivica

SiteGround är används av Yoast:

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

De rekommenderas av WordPress (så är Bluehost men de förtjänar inte att vara där):

Siteground-rekommenderas-wordpress-värd

Och av Ivica (Admin of the popular WordPress påskynda Facebook-gruppen):

WordPress-Speed-Up rekommenderade verktyg

13. Uptimes är faktiskt 99,99%

Här är min webbplats övervakad av Pingdom-verktyg vilket är 100%. Detta beror på att deras driftteknologi är supertillförlitlig med Linux-containrar, serverövervakning, ett internt backup-system och säker kontoisolering (vilket SiteGround var det första företaget som skapade). Många värdföretag kräver att de har 99,99% upptid men med alla fel du får med dålig värd är det definitivt inte 99,99%. Med SiteGround kommer dina servrar att vara supertillförlitliga så att du aldrig behöver oroa dig för att din webbplats kommer att gå ner utan anledning (tro mig, jag har varit där).

Siteground-uptimes

14. Stöd är fenomenalt

Jag bryr mig inte om hur många funktioner ditt webbhotell har, om deras support suger, suger de. Jag kan plocka upp telefonen och få tag på SiteGround-support på under en minut. Det gör en så stor skillnad. Deras team är superkunnigt, särskilt när det gäller WordPress.

SiteGround-kunder älskar deras support.

Bluehost-vs-Siteground-Support-Thread

15. WordPress-funktioner

SiteGround har massor av WordPres-funktioner du kan hitta på deras funktioner sida:

Siteground-Wordpress-funktioner

SG Optimizer
Jag behandlade detta tidigare, men SG Optimizer gör inte bara cache, utan en hel del andra hastighetsoptimeringar: minifiering, bildoptimering, lat laddning och uppgradering av PHP-versioner.

Automatiska uppdateringar
Du kan aktivera automatiska uppdateringar för WordPress core / plugins i deras cPanel.

SiteGround WordPress Autoupdates

WordPress Security
SiteGround är bokstavligen på deras spel när det gäller WordPress och säkerhet. De övervakar ständigt sårbarheter och uppdaterar sina servrar för att skydda dig mot de senaste hoten – de publicerar uppdateringar på deras Facebook sida hela tiden och kunder berömmer detta med fantastisk feedback. Du får också regelbundna e-postmeddelanden som låter dig veta att din webbplats är säker.

Iscensättning
Iscensättning kommer med sin GrowBig / GoGeek-plan och låter dig skapa en demo-webbplats för att testa nya plugins, design och uppdateringar innan du startar dem på din webbplats (vilket görs med ett klick).

WordPress Support
Jag har en känsla av att de flesta SiteGround-kunder använder WordPress, och de är oerhört kunniga i felsökning av plugins, vilket hjälper dig att blockera oönskade sökrobotar som konsumerar resurser och fixar buggar. De flesta webbplatser går inte ner på SiteGround, men om det gör det är de superkänsliga för att hjälpa dig att få tillbaka den. Deras stöd för WordPress är fantastiskt.

e-handelsfunktioner
Alla SiteGround-planer kommer med e-handel värd funktioner som en gratis SSL från Låt oss kryptera. GoGeek kommer med PCI-överensstämmelse vilket förhindrar kreditkortsbedrägerier på e-handelswebbplatser. Och om du inte är bekväm att installera en kundvagn gör SiteGround’s detta gratis.

Siteground-eCommerce-funktioner

16. SiteGrounds CPU-gränser

SiteGround berättar hur många besökare varje plan kan hantera, men du borde verkligen titta på deras funktioner sida som berättar varje plan CPU-gränser. Om du överskrida dem, de kommer att skicka varningar för dig och till slut stänga av din webbplats. Det är därför det är bäst att minska din CPU-användning i förväg (vilket också kan förbättra belastningstiderna). Många saker är lika enkla som att installera Heartbeat Control-plugin, Blackhole For Bad Bots-plugin och använda Cloudflares gratis CDN.

Siteground-resurser-diagram

Var förebyggande när du minskar CPU och låt det inte hända dig:

Siteground-cpu-satsad

Slutsats: Om du driver en WooCommerce-webbplats, höga CPU-plugins eller din webbplats förbrukar mycket resurser, se till att du optimerar din webbplats och väljer en plan som kan stödja dessa resurser. SiteGrounds support kan också hjälpa dig att identifiera om det finns ett problem. Varje företag som erbjuder delad värd kommer att stryka din CPU-användning, inte bara SiteGround.

17. Gratis migrering via SiteGround

SiteGround gör det gratis migrationer med deras GrowBig / GoGeek-plan. Öppna bara en supportbiljett och begär en överföring. Det borde finnas 0 driftstopp och jag har gjort det på många webbplatser.

SiteGround gratis webbplatsöverföring

18. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Här är jämförelsediagram:

Siteground-drag-sida

StartUp ($ 3,95 per månad) – bra för värd för en enda webbplats som inte kräver höga CPU-plugins, WooCommerce eller har mycket trafik. Du bör bara använda den om du precis börjar och inte förutser mycket trafik. Det kommer inte med många serverresurser, lagring, iscensättning och andra funktioner. Det är därför jag generellt rekommenderar GrowBig-planen eftersom den är $ 2 / månad och kommer med fler funktioner och serverresurser. StartUp kan inte hantera mycket CPU.

GrowBig ($ 5,95 per månad) – värd obegränsade webbplatser med cirka 1,5 gånger fler serverresurser, mer lagring, iscensättning och avancerad caching när du använder deras SG Optimizer-plugin. Du får också en gratis överföring av webbplatser och säkerhetskopior på begäran. GrowBig har det bästa värdet och är deras mest populära plan. Även om du inte behöver allt annat är de extra serverresurserna värda det.

GoGeek ($ 11,95 / månad) – GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket är ungefär 4x snabbare än vanliga delade värdplaner. Dessa serverresurser bör göra att din webbplats laddas betydligt snabbare och är det främsta skälet till att uppgradera. GoGeek kommer också med prioriterat stöd, men deras vanliga support är snabbt ändå. Personligen skulle jag bara uppgradera om du vill ha mer resurser.

19. Andra alternativ (de enda fyra värdarna jag rekommenderar)

Dessa är de fyra värdarna som har fått den bästa feedbacken i Facebook Groups + Twitter.

Gå med i WordPress Hosting Facebook Group att se vad riktiga, icke-anslutna människor säger. Jag är medlem i 30+ WordPress Facebook-grupper och här är en sammanfattning av varje person som frågar “vad är den bästa värden för WordPress?” Detta är baserat på 35+ opinionsundersökningar på Facebook, Twitter-bevis, recensioner från Trustpilot och alldeles för mycket tid att läsa dessa konversationer. Du kan också nå ut till Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) och Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways community manager) som nästan alltid är de två bästa valen.

Siteground
# 1 i undersökningar på Facebook och används av företag som Yoast. SiteGround blåser andra delade värdar ur vattnet när det gäller hastighet, support, drifttider, funktioner och säkerhet. De har bra Trustpilot recensioner och är en enorm uppgradering över GoDaddy, EIG och A2 Hosting. Gör din forskning och titta på människor som migrerade och publicerade resultat. Förnyelsepriserna är höga, men om du inte har använt dem ännu skulle jag 100% dra nytta av kampanjpriserna som du får i 1-3 år från och med kl. $ 3,95 / månad.

Få värd från SiteGround

DigitalOcean On Cloudways
De flesta som lämnar SiteGround går till Cloudways. Det är hanterat molnvärd (snabbare än delat) och utklassar WP-motor. Här är tweets från personer som migrerade och publicerade resultat: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. Supporten är inte lika bra som SiteGround (biljetter kan ta timmar istället för minuter) men avvägningen är ren hastighet. När du väljer en plan har du 5 alternativ: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS och Google Cloud. DigitalOcean är den mest populära och börjar kl $ 10 / month. Efter migrering, se till att uppgradera till MariaDB 10.3, PHP 7.2, öka minnesgränsen till 256MB och aktivera Varnish + Redis. Enbart detta kan förbättra belastningstiderna med flera sekunder och kan enkelt göras i din CW-instrumentbräda. Återigen, gör din forskning i Facebook-grupper och kolla Trustpilot recensioner – Cloudways är ett fantastiskt val.

Hosting rekommendationer Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-förslag

Få hanterad molnvärd från Cloudways

A2 Hosting
Jag lägger A2 i rött eftersom det är en nedgradering från SiteGround men ändå jämförbar. Deras $ 4,90 / månad Snabb plan är ganska anständigt för priset – bättre än EIG. Men många människor på Pilot erfarenhetsstopp, dåligt stöd och inte så bra servrar. Om du inte har utnyttjat SiteGrounds kampanjpriser, kommer du att ha det bättre. Om du redan har varit med SiteGround kan du antingen förnya (eftersom de är fantastiska och värda det) eller titta in i Digital Ocean på Cloudways. Jag skulle bara använda A2 för hemsidor.

Få värd från A2

20. Vad folk säger i Facebook-grupper

Spendera några minuter på att läsa dessa samtal, och beslutet är klart.

Bluehost-vs-Siteground-Thread

Siteground-vs-Bluehost-Thread

Bluehost-vs-Siteground-in-facebook

Söker-for-a-new-värd-leverantörs Facebook

Siteground-Feedback

En annan-Olycklig-Bluehost-Kund-Thread

Best-Host-Conversation

Siteground s semi-dedikerad plan är legit eftersom det kommer med 4x mer serverresurser än vanlig delad hosting (en av de största faktorerna i WordPress optimeringsguide). Pingdom- och GTmetrix-poäng är fina och dandy, men laddningstid är den viktigaste faktorn. Det är vad jag använder och jag har en 320ms lasttid i Pingdom, .5s i GTmetrix, med 100% poäng.

OMM-On-Siteground

Visa SiteGrounds StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek jämförelsediagram

Vanliga frågor

&# x2705; Varför marknadsför alla Bluehost?

De flesta bloggare marknadsför Bluehost eftersom de erbjuder de högsta affiliate-provisionerna. De betalar också ett ganska öre att rekommenderas på den officiella WordPress-värdsidan, vilket gör det enkelt att marknadsföra dem. Men om du gör din forskning i WordPress-relaterade Facebook-grupper rekommenderar de flesta inte dem.

&# X2705; Vad har människor mot Bluehost?

Deras servrar är långsamma, supporten hjälper inte och många upplever driftstopp. Bluehost ägs också av EIG som har aktieägare som vill tjäna vinst istället för att ta hand om befintliga kunder. De är mycket aggressiva med sitt partnerprogram.

&# X2705; Är SiteGround eller Bluehost snabbare?

SiteGround är snabbare, särskilt om du använder deras SG Optimizer-plugin och aktiverar PHP 7.4 + Cloudflare i SiteGround-instrumentpanelen.

&# X2705; Är SiteGround eller Bluehost billigare?

SiteGround är billigare i förväg men är dyrare än Bluehost när du når deras förnyelsepris. Du kan få upp till 3 års värd för deras kampanjpris, då måste du betala de högre förnyelsepriserna.

&# X2705; Vilken är bättre för WooCommerce-webbplatser?

Jag rekommenderar SiteGround GoGeek-plan. WooCommerce-webbplatser kräver vanligtvis fler serverresurser eftersom de vanligtvis har fler plugins och extra WooCommerce-skript, stilar och vagnsfragment. Du behöver en kraftfullare server för att hantera detta. Du kanske till och med vill hoppa över delad hosting helt och gå med en snabbare värd som Cloudways.

Om du har en fråga om min SiteGround kontra Bluehost-recension, släpp mig en rad. Du kan också läsa min fulla SiteGround WordPress-värdgranskning om du vill lära dig mer om deras cPanel, SuperCacher-plugin, fler Cloudflare-tips osv. Jag har haft en fantastisk upplevelse med SiteGround och skulle använda dem om du behöver snabb, pålitlig WordPress-värd. Och på allvar, även om du inte väljer SiteGround skulle jag definitivt hålla sig borta från Bluehost. Trots att fler har hört talas om Bluehost, visar bevisen tydligt att SiteGround är det bättre valet.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map