SiteGround vs. Bluehost WordPress Hosting Review: La meva experiència personal (i el que diu la majoria de la gent als grups de Facebook)

SiteGround vs. Bluehost


Tinc una confessió …

Fa anys, solia ser un d’aquests bloggers que recomanaven Bluehost com a filial. Però això va canviar després de sumar-se a més de 30 grups de Facebook i de llegir centenars de converses en què la gent preguntava sobre el “millor” allotjament. Vaig transferir immediatament el lloc web de Bluehost a SiteGround (spoiler: els meus temps de càrrega actualment són menors). També vaig deixar de recomanar Bluehost, ja que no hi havia cap comparació entre aquests dos. Si us plau, feu la vostra recerca a les xarxes socials!

SiteGround Es va classificar com a amfitrió número 1 amb més de 34 enquestes a Facebook (fins i tot quan) en comparació amb Bluehost) i també ho és utilitzat per Yoast. Les persones que van emigrar de Bluehost a SiteGround van poder retalla 7 setmanes del temps de càrrega. Feu la vostra investigació sobre Trustpilot, Cerca avançada de Twitter i Grups de Facebook. Veureu tones de clients actuals de Bluehost queixant-se dels seus servidors lents, temps morts i suport molt lent. Si bé la majoria de clients de SiteGround són realment feliços.

Amb qui vaig acabar?

SiteGround, i, evidentment, contenta que ho faci, perquè hi ha tones d’afiliats a Bluehost que us guiaran a la direcció equivocada. També hi ha una quantitat aclaparadora d’evidències de mitjans socials SiteGround és més ràpid. Amb el seu Pla GoGeek i he pogut obtenir algunes optimitzacions de llocs web <1s temps de càrrega i puntuacions 100% GTmetrix. Mai no he pogut aconseguir això a Bluehost. Per què és millor SiteGround? Això és el que aprendreu en aquesta revisió.

Bluehost-Gestat-WordPress-Hosting

1. SiteGround vs. Bluehost en 34 enquestes de Facebook

SiteGround va ocupar el primer lloc en 34 sondejos diferents, mentre que Bluehost no es trobava gairebé enlloc al mapa. Moltes d’aquestes es van fer en grups privats, per la qual cosa caldrà que els uniu per veure les enquestes (també vaig proporcionar captures de pantalla). El Grup de Facebook de hosting de WordPress és un lloc ideal per obtenir opinions imparcials sobre allotjament, ja que no permeten enllaços d’afiliació ni autopromoctors.

SiteGround vs Bluehost

Enquesta de Facebook de SiteGround vs BluehostVeure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjamentVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling HostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaEnquesta de Twitter de SiteGround vs BluehostVeure l’enquesta2016-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaEnllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.pngVeure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-SpeedVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de junyVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del llocVeure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPressVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Enquesta d’allotjament del 2019

2. Eviteu les trampes per a afiliats a Bluehost

Els afiliats a Bluehost ofereixen males indicacions a Google, Quora i Facebook Groups. Bluehost els incentiva amb altes comissions i això és el que realment els interessa.

Com començar un bloc amb Bluehost

On obtenir opinions d’allotjament realment imparcials

Bluehost EIG TwitterEnllaços d’afiliats de Bluehost

Per descomptat, també hi ha molts afiliats a SiteGround (sí, inclosa jo). Tinc la majoria de les meves ressenyes de les xarxes socials i abordaré les dues principals preocupacions de SiteGround: alts preus de renovació i límits de CPU. També et diré que la majoria de les persones que emigren de SiteGround van a DigitalOcean a Cloudways o A2 (vegeu el meu altres alternatives d’allotjament).

3. Feu la vostra recerca sobre EIG

La mateixa empresa (Grup Internacional de Resistència) posseeix més de 60 empreses de hosting diferents, incloses Bluehost, HostGator, HostMonster, Site5, iPage, Unified Layer i moltes altres..

Per què s’ha d’evitar l’EIG

 • Ells tenen accionistes per favor (beneficis sobre les persones)
 • Reduir els costos en empaquetar massa persones al mateix servidor
 • “Agilitzen” el suport disparant personal i fent que els clients esperen per sempre
 • No inverteixen activament en noves tecnologies (lentament per llançar noves versions PHP)
 • Són coneguts per adquirir empreses d’allotjament dignes, però després baixen

Llista de marques EIG

Llegiu això sobre EIG …

Facebook EIGTwitter EIG

4. Els servidors Bluehost són lents com els inferns

Si us preocupa els temps de càrrega ràpida i els bons informes GTmetrix / Pingdom, Bluehost no us ajudarà. Van sobrecarregar els seus servidors i tones de persones es queixen d’això a Facebook + Twitter.

Aquí hi ha el que diu Bluehost acord d’usuari:

“Els comptes amb un gran nombre de fitxers (un nombre d’inodes superior a 200.000) poden tenir un efecte negatiu sobre el rendiment del servidor.”

Només per fer-vos una idea, SiteGround té un límit d’inode de 150.000, 300.000 i 450.000 per al seu pla StartUp, GrowBig, GoGeek en conseqüència. A quin pla d’allotjament es fa referència Bluehost quan mencionen aquests límits de 200.000 inodes? Només podem endevinar, però a jutjar per la quantitat de persones que es queixen dels seus servidors, aquest límit probablement s’aplica a la majoria de plans de Bluehost.

Suport SiteGround vs Bluehost

Temps de resposta del servidor Bluehost Slow

Temps de resposta del servidor Bluehost dedicat

Temps de resposta del servidor Bluehost Crap

Temps de resposta del servidor Bluehost

Com comprovar si el vostre servidor és lent
Podeu executar qualsevol lloc web a través Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es troba al vostre informe, cosa que significa que el vostre servidor (host) és lent. Això passa molt amb Bluehost.

Reduir el temps de resposta del servidor

5. Períodes d’aturada freqüents

Feu una cerca al Twitter de “Bluehost cap avall”I veuràs tones de persones que tenen problemes d’aturada. Alguns llocs web han estat pendents al llarg d’una setmana i el suport de Bluehost podria importar menys.

Quan estava amb Bluehost, el meu lloc baixava una vegada cada setmana, a vegades durant diverses hores. Va ser realment dolorós preguntar-se si era el seu allotjament o si alguna cosa que vaig fer feia mal. Una vegada que vaig migrar a SiteGround, tots els meus problemes d’aturada es van desaparèixer. Un cop més, si es tracta d’un lloc web d’empresa que confieu per guanyar diners, no trieu Bluehost.

Bluehost és tan dolent va escriure una carta de disculpa:

Carta de disculpa de Bluehost

Bluehost demana disculpes constantment:

Bluehost-Disculpes

6. Assistència lenta + poc útil

El suport de Bluehost és incomparable per a SiteGround. Amb SiteGround, podreu obtenir el xat de xat en directe en pocs segons i les entrades contestades en 10-15 minuts. Bluehost pot trigar hores o fins i tot setmanes a respondre. El pitjor és que hi ha hagut nombrosos informes dient que “faran el seguiment”, però mai ho fan. Si el vostre lloc web baixa als seus servidors, pot ser molt frustrant.

Suport Bluehost

Suport telefònic BluehostSuport telefònic lent Bluehost

7. Ambdues empreses tenen facturació injusta

Per obtenir els preus anunciats de Bluehost (2,95 dòlars / mes), haureu de pagar 3 anys per endavant, si no, pagueu més durant 1-2 anys. Només ho descobrireu quan arribeu a la pàgina de compra.

Tarifa Bluehost

Els preus de renovació de SiteGround són alts. Podeu obtenir fins a tres anys del seu preu promocional i, a continuació, salta. Per això, si es pot, pagaria tres anys perquè, amb aquest valor, és el millor allotjament compartit que trobareu. L’any passat, vaig signar la meva xicota a SiteGround i em penedeixo de no haver pagat 3 anys. Un cop arribat el moment de renovar-nos, vam acabar passant a l’A2 (és un lloc web de restaurants i només volia que funcionés el més barat possible). Vaig intentar convèncer-la perquè renovés o anés a Cloudways. Volia barat, i sé millor que discutir amb les dones.

Preu de renovació de SiteGround

8. Per què no heu d’utilitzar Bluehost

 • Propietat de EIG que posseeix 60+ amfitrions diferents i és famós per empaquetar massa persones al mateix servidor, suport horrible, interrupcions freqüents i que té com a objectiu principal complaure els accionistes (no els clients) promocionant de forma agressiva el seu programa d’afiliació, en lloc de tenir cura dels existents. clients
 • Pagament anticipat de 3 anys (SiteGround és d’1 any)
 • Molt lent per llançar noves versions de PHP
 • Errors del servidor com a passarel·les incorrectes o errors del servidor intern
 • El suport és horrible (per exemple, temps d’espera d’una hora)
 • L’assistència no admetrà si el problema és dels servidors
 • Es tracta constantment de vendre actualitzacions innecessàries
 • El SEO integrat no fa res (camp totalment separat)
 • No mostren el tipus de tecnologia de velocitat / temps de funcionament que utilitzen
 • No admeten la posada en escena, anem a xifrar SSL, altres funcions clau
 • Són per a usuaris del lloc web principiants que no facin tota la seva recerca
 • He completat més de 30 projectes de velocitat de WordPress i és difícil quan els llocs web van de 10 a 3, però els clients encara no estan contents, encara que es neguen a canviar d’amfitrió
 • Obteniu el que pagueu i Bluehost és barat que l’infern (a molts WordCamps, diuen que pagueu tant pel vostre hostatge com un sopar de gambetes). En cas contrari, no us queixeu del vostre lloc web lent i de la mala utilització i suport

9. Per què faig servir SiteGround

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

10. Migració Bluehost to SiteGround = 7 s de temps de càrrega

Mireu les persones que van emigrar de Bluehost a SiteGround i que van publicar els seus nous temps de càrrega. Els afiliats poden dir el que vulguin, però es tracta de clients no afiliats que realment van passar per l’experiència. SiteGround’s tecnologia de velocitat és molt més ràpid que Bluehost.

Bluehost to SiteGround Migration

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Per no parlar del meu propi informe GTmetrix:

Informe 2019-GTmetrix

Aquí és el meu Informe Pingdom:

Informe Pingdom-2019

11. Els servidors de SiteGround són més ràpids

Ara que heu vist les millores en el temps de càrrega de les persones que van emigrar, vull cobrir algunes coses que podeu fer al tauler de tauler de SiteGround que faran que el vostre lloc sigui encara més ràpid. Podeu consultar les seves demostració de cPanel si voleu familiaritzar-vos amb on es troba tot.

SiteGround-Speed-Technology

Optimitzador de SG
Us recomano que utilitzeu la seva Plugin SG Optimizer o WP Rocket (només n’utilitzeu un, no cal que els utilitzeu tots dos). SG Optimizer és més ràpid que qualsevol altre complement de memòria cau, ja que utilitza una memòria cau del costat del servidor en lloc del fitxer en memòria cau basat en fitxers que utilitzen altres plugins de memòria cau. Però, no ve amb tantes funcions com WP Rocket. Es tracta d’un assumpte entre optimització de la memòria cau més ràpida o més optimitzacions de velocitat “diverses”. Provaré els dos per veure quin és el que ofereix els millors resultats a GTmetrix.

Flama de núvols
Podeu fer servir el tauler de control de SiteGround activeu Cloudflare amb un clic. És un CDN gratuït amb més de 200 centres de dades i no hi ha cap raó que no aprofiteu.

PHP 7+
Al vostre lloc web Gestor de PHP, podeu actualitzar tot el camí a PHP 7.3. Això sol, pot millorar notablement la velocitat, fins i tot quan feu clic a les vostres pàgines. SiteGround és sempre un dels primers amfitrions a llançar versions més noves de PHP, mentre que Bluehost arriba tard a la festa.

Plans superiors = més recursos del servidor
Els plans superiors vénen amb més recursos del servidor (Factor 1 de la velocitat del lloc) Dirigiu-vos a la seva pàgina de funcions i desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu-ho per la pestanya “servidor”. Podeu veure quants recursos del servidor disposen de cada pla juntament amb una comparació al costat del seu pla StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek. Almenys recomano el seu pla GrowBig, ja que només té 2 dòlars més al mes i inclou més recursos de servidor, assistència prioritària i llocs web allotjats il·limitats. GoGeek arriba amb encara més recursos + posada en escena.

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

12. SiteGround està avalat per Yoast, WordPress i Ivica

SiteGround és utilitzat per Yoast:

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Se’ls recomana WordPress (també és Bluehost, però no mereixen ser-hi):

lloc web-recomanat-wordpress-host

I per Ivica (administrador del popular WordPress Accelera el grup de Facebook):

Eines recomanades per a accelerar WordPress

13. Els horaris són en realitat del 99,99%

Aquí teniu el meu lloc web controlat per Eines Pingdom que és al 100%. Això és així perquè tecnologia a l’hora és molt fiable amb contenidors Linux, control del servidor, un sistema de còpia de seguretat intern i un aïllament segur del compte (que SiteGround va ser la primera empresa que va crear). Una gran quantitat d’empreses d’acollida RECLAMEN tenir un 99,99% de vegades, però amb tots els errors que obté amb mal allotjament, definitivament no serà el 99,99%. Amb SiteGround els vostres servidors seran molt fiables, de manera que mai haureu de preocupar-vos que el vostre lloc web baixi sense cap motiu (confieu en mi, hi he estat).

SiteGround-Uptimes

14. El suport és fenomenal

No m’importa quantes funcions té la vostra empresa d’allotjament i si el seu suport n’assumeix, xuclen. Puc agafar el telèfon i obtenir el suport de SiteGround en menys d’un minut. Fa una diferència tan gran. El seu equip és molt conegut, sobretot quan es tracta de WordPress.

Els clients de SiteGround encanten el seu suport.

Fil conductor Bluehost-vs-SiteGround-Support -round

15. Funcions de WordPress

SiteGround té un munt de funcions de WordPres que podeu trobar a les seves pàgines pàgina de funcions:

SiteGround-WordPress-Features

Optimitzador de SG
Ja ho vaig tractar anteriorment, però l’Optimitzador SG no només fa caché, sinó moltes altres optimitzacions de velocitat: minificació, optimització d’imatges, càrrega pereç i actualització de versions de PHP..

Actualitzacions automàtiques
Podeu activar data automàtica per al nucli de WordPress / plugins del seu cPanel.

Lloc automatitzat de llocs web de WordPress

WordPress Security
SiteGround té literalment un joc en relació amb WordPress i seguretat. Estan controlant constantment les vulnerabilitats i actualitzen els servidors per protegir-vos de les darreres amenaces: publiquen actualitzacions sobre les seves Pàgina de Facebook Tot el temps i els clients elogien amb una retroalimentació impressionant. També rebeu missatges de correu electrònic periòdics que us permeten saber que el vostre lloc és segur.

Posada en escena
Posada en escena inclou el seu pla GrowBig / GoGeek i us permet crear un lloc web de demostració per provar nous plugins, dissenys i actualitzacions abans de llançar-los al vostre lloc (que es fa amb un clic).

Suport de WordPress
Em sento que la majoria de clients de SiteGround utilitzen WordPress i són molt capaços de conèixer els solucions de resolució de problemes, que us ajuden a bloquejar els rastrejadors no desitjats que consumeixen recursos i a arreglar errors. La majoria dels llocs web no baixen a SiteGround, però si ho són, són molt responsius per ajudar-vos a fer una còpia de seguretat. El seu suport a WordPress és impressionant.

Funcions del comerç electrònic
Tots els plans de SiteGround inclouen Allotjament de comerç electrònic ofereix funcions com un SSL gratuït Xifrem. GoGeek arriba Compliment PCI que evita el frau de la targeta de crèdit als llocs de comerç electrònic. I si no us convé instal·lar un carretó de la compra, SiteGround ho farà de manera gratuïta.

SiteGround-eCommerce-Features

16. Límits de CPU de SiteGround

SiteGround us indica quants visitants poden gestionar cada pla, però realment els heu de mirar pàgina de funcions que us indica els plans de cada pla Límits de CPU. Si tu sobrepassar-los, us enviaran avisos i, eventualment, tancaran el vostre lloc. És per això que el millor és reduir l’ús de la CPU abans d’hora (cosa que també pot millorar els temps de càrrega). Moltes coses són tan fàcils com instal·lar el complement Heartbeat Control, el complement Blackhole For Bad Bots i utilitzar el CDN gratuït de Cloudflare.

SiteGround-Resources-Chart

Sigui preventiu en reduir la CPU i no us ho deixeu passar:

siteground-cpu-begudes

Linia inferior: si publiqueu un lloc WooCommerce, complements d’alta CPU o el vostre lloc web consumeixi molts recursos, assegureu-vos d’optimitzar el vostre lloc i escolliu un pla que pugui suportar aquests recursos. El suport de SiteGround també us pot ajudar a identificar si hi ha cap problema. Tota empresa que ofereix allotjament compartit accelerarà l’ús de la vostra CPU, no només el SiteGround.

17. Migracions gratuïtes per SiteGround

SiteGround ho fa migracions gratuïtes amb el seu pla GrowBig / GoGeek. Només cal obrir un bitllet d’assistència i sol·licitar un trasllat. Hi hauria d’haver 0 temps d’inactivitat i ho he fet per a molts llocs web.

Transferència de lloc web gratuïta de SiteGround

18. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Aquí està el gràfic de comparació:

SiteGround-Features-Page

StartUp (3,95 $ / mes) – bé per allotjar un lloc web únic que no requereixi plugins de CPU elevats, WooCommerce ni trànsit molt elevat. Només hauríeu d’utilitzar-lo si acabeu de començar i no preveieu gaire trànsit. No disposa de molts recursos de servidor, emmagatzematge, escenificació i altres funcions. És per això que, generalment, recomano el pla GrowBig ja que és de 2 dòlars / mes i inclou moltes més funcions i recursos del servidor. StartUp no pot gestionar gaire CPU.

GrowBig (5,95 $ / mes) – allotgeu llocs il·limitats amb uns 1,5x recursos de servidor més, més emmagatzematge, posada en escena i memòria cau avançada quan s’utilitza el complement SG Optimizer. També obté una transferència de llocs web gratuïta i còpies de seguretat sota demanda. GrowBig té el millor valor i és el seu pla més popular. Tot i que no necessiteu la resta, val la pena els recursos addicionals del servidor.

GoGeek (11,95 $ / mes) – GoGeek ho és allotjament semi-dedicat que és aproximadament quatre vegades més ràpid que els plans habituals d’allotjament compartit. Aquests recursos del servidor haurien de fer que el vostre lloc es carregués significativament més ràpidament i són el motiu principal per actualitzar-lo. GoGeek també ve amb suport prioritari, però el seu suport regular és ràpid de totes maneres. Personalment, només actualitzaria si voleu més recursos.

19. Altres alternatives (Els únics 4 amfitrions que recomano)

Aquests són els quatre amfitrions que han obtingut el millor feedback en grups de Facebook + Twitter.

Uniu-vos a Grup de Facebook de hosting de WordPress per veure què diuen persones reals, no afiliades Sóc membre de més de 30 grups de Facebook de WordPress i aquí hi ha un resum de totes les persones que pregunten “quin és el millor allotjament per WordPress?” Es basa en més de 35 enquestes de Facebook, evidències de Twitter, ressenyes de Trustpilot i massa temps llegint aquestes converses. També podeu contactar amb Hristo Pandjarov (Gestor de comunitats de SiteGround) i Mustaasam Saleem Ansari (Gestor de comunitats de Cloudways) que són gairebé sempre les dues millors opcions.

SiteGround
Número 1 a les enquestes de Facebook i utilitzats per empreses com Yoast. SiteGround fa que altres allotjaments compartits siguin fora de l’aigua en termes de velocitat, suport, horaris, funcions i seguretat. Tenen genial Crítiques de Trustpilot i són una gran actualització sobre GoDaddy, EIG i A2 Hosting. Feu una investigació i mireu les persones que van emigrar i resultats publicats. Els preus de renovació són elevats, però, si encara no els heu utilitzat, aprofitaria al 100% els preus promocionals que obtindreu durant 1-3 anys a partir de 3,95 dòlars / mes.

Obteniu allotjament de SiteGround

DigitalOcean a Cloudways
La majoria de persones que abandonen SiteGround van a Cloudways. Està gestionat per allotjament en núvol (més ràpid que compartit) i supera els resultats Motor WP. Aquí teniu els tuits de les persones que han migrat i que han publicat resultats: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10. L’assistència no és tan bona com SiteGround (les entrades poden durar hores en comptes de minuts), però el canvi és de velocitat pura. Quan escolliu un pla, teniu 5 opcions: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS i Google Cloud. DigitalOcean és el més popular i comença a 10 $ / mes. Després de la migració, assegureu-vos d’actualitzar a MariaDB 10.3, PHP 7.2, augmenteu el límit de memòria a 256 MB i activeu Varnish + Redis. Això sol, pot millorar els temps de càrrega en diversos segons i es pot fer fàcilment al tauler de control CW. Un cop més, feu la vostra investigació a grups de Facebook i comproveu Crítiques de Trustpilot – Cloudways és una opció impressionant.

Recomanacions d'allotjament Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

VPS núvol d’allotjament en núvol

Suggeriments d'allotjament de WordPress

Obteniu allotjament en núvol gestionat de Cloudways

A2 Hosting
Vaig posar A2 en vermell perquè és una baixada de SiteGround, però és comparable. Els seus 4,90 dòlars / mes El pla ràpid és bastant decent pel preu, millor que EIG. Però molta gent continua Trustpilot experimenteu interrupcions, suport deficient i servidors no tan bons. Si no heu aprofitat els preus promocionals de SiteGround, hi serà millor. Si ja heu estat amb SiteGround, renovar-lo (perquè són fantàstics i val la pena) o bé veure a Digital Ocean a Cloudways. Jo només utilitzaria A2 per a llocs hobby.

Feu allotjament a l’A2

20. Què diuen les persones als grups de Facebook

Dediqueu uns minuts a llegir aquestes converses i la decisió és clara.

Bluehost-vs-SiteGround-Thread

SiteGround-vs-Bluehost-Thread

bluehost-vs-siteground-in-facebook

A la recerca d'un nou-proveïdor d'amfitrió-Facebook

SiteGround-Feedback

Un altre fil-infeliç-Bluehost-client-fil

Conversa amb el millor amfitrió

SiteGround’s pla semi-dedicat és legítim, ja que ve amb quatre més recursos del servidor que l’allotjament compartit regular (un dels majors factors de la guia d’optimització de WordPress). Les puntuacions de Pingdom i GTmetrix són excel·lents i endurides, però el temps de càrrega és el factor més important. És el que faig servir i tinc Temps de càrrega de 320ms a Pingdom, .5s en GTmetrix, amb puntuacions del 100%.

OMM-On-SiteGround

Consulteu el gràfic de comparació StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek de SiteGround

Preguntes freqüents

&# x2705; Per què tothom promou Bluehost?

La majoria de bloggers promouen Bluehost perquè ofereixen les comissions d’afiliació més altes. També paguen un bon cèntim per recomanar-se a la pàgina oficial de WordPress, facilitant la seva promoció. Però si feu la vostra recerca en grups de Facebook relacionats amb WordPress, la majoria de persones no els recomaneu.

&# x2705; Què té la gent contra Bluehost?

Els seus servidors són lents, el suport no és útil i molta gent experimenta temps d’inactivitat. Bluehost també és propietat d’EIG, que té accionistes que busquen obtenir beneficis en lloc de tenir cura dels clients existents. Són molt agressius amb el seu programa d’afiliació.

&# x2705; El SiteGround o Bluehost és més ràpid?

SiteGround és més ràpid, sobretot si utilitzeu el complement SG Optimizer i activeu PHP 7.4 + Cloudflare al tauler de SiteGround..

&# x2705; SiteGround o Bluehost és més barat?

SiteGround és més barat per davant, però és més car que Bluehost un cop arribeu els preus de renovació. Podeu obtenir fins a tres anys d’acollida pel seu preu promocional, i haurà de pagar els preus més alts de renovació.

&# x2705; Quin és millor per als llocs de WooCommerce?

Us recomano el pla GoGeek de SiteGround. Els llocs de WooCommerce solen requerir més recursos del servidor, ja que normalment tenen més plugins i scripts, estils i fragments de carretó addicionals. Necessitareu un servidor més potent per gestionar-ho. És possible que fins i tot vulgueu ometre l’allotjament compartit completament i anar amb un amfitrió més ràpid com Cloudways.

Si teniu alguna pregunta sobre la meva revisió de SiteGround vs Bluehost, envieu-me una línia. També podeu llegir el meu complet Revisió d’allotjament de WordPress SiteGround si voleu obtenir més informació sobre el seu complement cPanel, SuperCacher, més consells sobre el Cloudflare, etc. He tingut una experiència fantàstica amb SiteGround i els utilitzaré si necessiteu un allotjament ràpid i fiable de WordPress. I de debò, fins i tot si no escolliu SiteGround, jo definitivament quedaria fora de Bluehost. Tot i que més gent va sentir parlar de Bluehost, l’evidència demostra clarament que SiteGround és la millor elecció.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map