SiteGround vs GoDaddy: Älä koske GoDaddyyn 10-jalkaisella navalla

SiteGround vs GoDaddy


Päätätkö todella SiteGround vs. GoDaddy välillä?

Tämä on rehellisesti helpoin vertailu, jonka olen koskaan kirjoittanut. GoDaddy on ehdoton roska, ja sinun tulisi välttää niitä hinnalla millä hyvänsä. Kun niitä verrataan SiteGroundiin, se on kuin yö ja päivä.

Tästä syystä:

Hyvä isä pakkaa liian monet ihmiset palvelimilleen (mikä tekee heistä hitaita), mikä on hyvin tunnettu Quora, Facebook, ja Viserrys. He saivat luokituksen suosituin haittaohjelmien hosting-verkko ja tehdä uutisia kaikista vääristä syistä, kutsumalla Ithemes, wikipedia, Forbes, Mashable, ja PC Mag. Niitä on kutsuttu “huijaukseksi”, koska he saavat asiakkaat maksamaan päivitä PHP-versiot ja haittaohjelmaongelmat, kun se on heidän oma syynsä. GoDaddy on kuin lääkäri, joka pakottaa potilaiden sairaudet ja hoitaa oireita ansaitsemaan rahaa, mutta ei korjaa syytä. He myös mustan listan välimuistin laajennukset ja saa sinut käyttämään omaa sisäänrakennettua välimuistijärjestelmää, joka ei pidä kynttilää plugineissa, kuten WP Rocket, Swift tai jopa W3 Total Cache. Niiden tiedetään olevan yksi asia (halpa), mutta maksat hinnan pitkällä aikavälillä. En suosittele niitä kenellekään.

SiteGround On käyttänyt Yoast, suositteli WordPress, ja heidät arvioitiin isäntänä vähintään 30 Facebook-kyselyssä. Pystyin saamaan 100% GTmetrix-pisteet ja <1s latausajat heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma. Monet ihmiset jotka Siirretyt ovat julkisesti lähettäneet uudet latausajat. Heidän tuki on huippu ja saat live-chat-keskustelun 30 sekunnissa, ja lippuihin vastataan yleensä 15 minuutissa – jotka heidän asiakkaansa kehua. Heillä on paljon enemmän ominaisuudet kuin GoDaddy, kuten ilmainen Let’s Encrypt SSL, Cloudflare, päivittäiset varmuuskopiot, lavastus, 4 datakeskusta ja uusimmat PHP-versiot. Tärkeintä on, että he pitävät ajan tasalla uuden tekniikan avulla ja julkaisevat jatkuvasti uusia päivityksiä nopeuden, käytettävyyden ja tietoturvan parantamiseksi – minkä voit nähdä heidän Facebook-sivullaan. He tarjoavat 3 suunnitelmaa ja tekevät vapaa siirtolaisuus GrowBigin ja GoGeekin kanssa.

1. SiteGround vs. GoDaddy yli 30 Facebook-kyselyssä

Liity WordPress-hosting ja WordPress-nopeus Facebook-ryhmät nähdäksesi mitä oikeat, puolueettomat ihmiset ovat sanonta koska hosting on # 1 tekijä WordPress-optimointiopas. SiteGround on johdonmukaisesti ykkönen Facebook-kyselyissä, kun taas GoDaddy on harvoin viiden parhaan joukossa. Jos sinulla on erityisiä isännöintivaatimuksia, WordPress-hosting-ryhmä on loistava paikka saada palautetta ihmisiltä, ​​jotka todella tietävät mitä he puhuvat – ilman tytäryhtiölinkkejä.

2019 hosting-kyselyNäytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress Hosting Poll syyskuun 2018.pngNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

2. GoDaddy-palvelimet ovat kivultaan hitaita

GoDaddy pystyy tarjoamaan edullisia majoituksia, koska he pakkaavat liian paljon ihmisiä palvelimilleen. Et voi kertoa, kuinka monelle verkkosivustolle jaat palvelimen tai kuinka paljon kaistanleveyttä he kuluttavat. Siksi on parasta tarkastella mitä (puolueettomat) ihmiset ovat sanomalla Quoralle, Facebook-ryhmät ja katso palvelimen vastausajat, joita nykyiset GoDaddy-asiakkaat saavat.

Mikä-on-the-syy-että-GoDaddy-on-lastaus-hyvin-hitaasti Quora

Ithemes sanoo:

”GoDaddy [täytyy] vihdoinkin ottaa vakavasti vastaan ​​isännöintiä parantamalla palvelimiaan ja palvelininfrastruktuuria, tarjoamalla käyttäjille todellisen ohjauspaneelin, lopettamalla massiivisen ylenmyynnin palvelimilleen (siksi useimmat GoDaddy-isäntä-sivustot ovat niin hitaita) ja tarjoamalla todellisia tuki, joka ei vastaa kaikkiin ongelmiin “sinun on päivitettävä omaan palvelimeen”.

Voit suorittaa minkä tahansa verkkosivuston kautta Google PageSpeed ​​Insights ja jos lyhentää palvelimen vasteaikaa Kohde on raportissasi, tämä tarkoittaa, että palvelimesi (hosting) on ​​ehdottomasti hidas.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Hidas Godaddy

Godaddy-palvelimen vasteaika

Hidas palvelimen vastausaika Godaddyssa

Godaddy-palvelimen vastausajat

Hidas Godaddy-palvelimen vasteaika

3. PHP 7 on saatavana vain cPanel-suunnitelmilla

Kuinka et luule kohdella lojaalimpia asiakkaitasi?

Vapauta ”parannettu” cPanel-suunnitelma ja kerro vanhoille asiakkaille joudut maksamaan päivityksestä jos he haluavat käyttää PHP 7. GoDaddy’s cPanel ja Plesk ovat ainoat suunnitelmat, jotka tukevat PHP 7: tä, muuten et ole onnekas. He eivät vain olleet viimeisimpiä isäntäohjelmia, jotka julkaisivat PHP 7: n, mutta yrittäessäänkin saada asiakkaat maksamaan siitä. He ovat ainoa isäntä, jonka tiedän tekevän tämän.

godaddy php -päivityskustannukset

Godaddy-epäeettinen PHP-päivitys

Godaddy PHP -kustannukset

GoDaddy oli käyttämällä PHP 5.6: ta vuoteen 2018 saakka ja oli yksi viimeisistä isäntäohjelmista, jotka ottivat käyttöön PHP 7: n. Asiakkaiden verkkosivustot eivät vain tehneet siitä hidasta, vaan myös vähemmän turvallista. GoDaddy sai lukemattomia valituksia tästä tukikeskusteluissaan ja Twitterissä, ja olivat erittäin myöhäisiä ryhtymään toimiin.

PHP-nopeus

4. Haittaohjelmaongelmat

GoDaddy on yksi suosituimmat haittaohjelmien hosting-verkot ja tee jatkuvasti uutisia ollakseen yksi vähiten turvallisista isänteistä. Jos välität verkkosivustosi turvallisuudesta, älä käytä GoDaddyä. Vaikka SiteGround luetteloi selvästi kuinka he suojaavat verkkosivustosi, GoDaddy tekee vain vähimmäisvaatimuksen. Vielä tänäkin päivänä heillä on pitkä historia hakkeroituja tilejä, haittaohjelmia ja viruksia.

“Vastustaja, jota on kutsuttu nimellä”Spammy Bear“- saavutti epätavallisen paljon postilaatikon toimituksia hyödyntämällä GoDaddyn heikkoutta, joka antoi kenelle tahansa mahdollisuuden lisätä verkkotunnus GoDaddy-tiliinsä vahvistamatta, että he omistavat verkkotunnuksen.”

Haittaohjelmien isännöintiverkot

Godaddy-hakkerointi

Godaddy-roskapostittajien ongelma

Godaddy-virusongelma

Jopa omaani blogiini hakkeroitiin, kun käytin GoDaddyä. Joku pystyi kirjautumaan tililleni, ostamaan hosting-suunnitelman ja ohjaamaan verkkosivustoni turkkilaiselle verkkosivustolle, joka myi isännöintipalveluita. En ottanut kuvakaappauksia, koska kiirehtiin korjaamaan ongelma, mutta se johtuu omasta henkilökohtaisesta kokemuksestani.

Haittaohjelmien huijaus?
GoDaddyn haittaohjelmaskanneri havaitsee haittaohjelman, vaikka sitä ei olisi siellä koska he haluavat asiakkaiden maksavan heille sen poistamiseksi. Se on aika varjoisa, ja raportteja on ollut useita.

Godaddy-haittaohjelmien huijaus

5. Mustassa listassa olevat laajennukset

GoDaddy: n mustalle listalle lisäosat oletetaan estävän sinua ylittämästä palvelinresursseja. He käyttävät omaa sisäänrakennettua välimuistijärjestelmää eivätkä anna sinun käyttää välimuistin laajennuksia. Ongelmana on, että välimuistin laajennukset tekevät paljon enemmän kuin välimuisti. Tämä tarkoittaa, että näet todennäköisesti virheitä GTmetrixissä ja Pingdomissa (esim. Minimointivirheet). GoDaddy: n kanssa sinun on käytettävä Autoptimize-tyyppistä laajennusta, mutta SiteGround-sovelluksessa voit käyttää parempia laajennuksia, kuten WP Rocket, Swift ja WP Nopein välimuisti..

Godaddy mustalla listalla olevat laajennukset

6. Wikipedia siirtää verkkotunnukset pois GoDaddystä

Wikipediassa on kyse sananvapaudesta, joten milloin GoDaddy päätti tukea SOPA: ta (jota on verrattu Kiinan Internet-sensuuriin), Jimmy Wales muutti kaikki Wikipedian verkkotunnusten nimet GoDaddystä. Massiivinen boikotti puhkesi sen jälkeen Reddit-käyttäjät aloitti ”Leave GoDaddy Day” -tapahtuman, joka on sopivasti, kun he päättivät vetää tuen SOPA: lta. Kysymys on, oletko valmis tukemaan yritystä, joka haluaa rajoittaa sananvapauttasi?

Wikipedia poistaa Godaddy-verkkotunnukset

7. Tuki on kauhistuttavaa

Tämä on ylivoimaisesti suurin ero GoDaddy ja SiteGround välillä. GoDaddy on täynnä tekosyitä, päivitysmyyntia, vastuun puuttumista eikä päätöksiä. Heillä on naurettavia odotusaikoja ja nimetty Twitter-tili @GoDaddyHelp jossa asiakkaat räjäyttävät heidät turhautumisesta. Voit saada yhteyden SiteGround-teknikkoon muutamassa minuutissa suorassa keskustelussa tai puhelimitse. Hän tutkii ongelmaa ja auttaa sen ratkaisemisessa. Olet paremmissa käsissä SiteGroundin kanssa.

godaddy 73 minuutin odotus

godaddy-palkittu tuki

8. Bob Parsons metsästää norsua

Vuonna 2011 Bob Parsons (GoDaddy-perustaja) Tweeted elefantin tappamisesta Zimbabwessa. Hän väitti, että se oli ongelma norsu, joka tuhoaa kasveja. video- näyttää paikalliset kyläläiset (jotka rokkaavat GoDaddy-hattuja) veistävät ja kuljettavat elefanttilihaa ACDC: n ääneen. Onko hän tehnyt sen saadakseen linkkejä godaddy.com-verkkoon vai onko hän vain idiootti? Emme koskaan tiedä. Hän eronneen vuonna 2018.

Bob Parsons Godaddy

bob-Parsons-GoDaddy

9. SiteGround Speed ​​(siirtotulokset)

Tässä on ihmisiä, jotka muuttivat SiteGroundiin ja julkaisivat tuloksensa. Voit napsauttaa kutakin kuvaa nähdäksesi Tweetin. Ääritapauksissa ihmiset leikkaavat yli 10 sekuntia latausajastaan.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

SiteGround-vs.-GoDaddy-Load ajan Improvement

Godaddy - SiteGround

Godaddy-sivustoon siirtäminen

Godaddy SiteGround Nopeammin

Voit myös tarkistaa oman GTmetrix-raporttini, Pingdom-raportti, ja palvelimen vastausajat. Tämänkaltaisten opetusohjelmien lataus kestää tietysti kauemmin, koska niiden tekstissä on niin paljon kuvia.

2019-GTmetrix-raportti

2019-Pingdom-raportti

10. SG Optimizer, Cloudflare, PHP 7.3+ Win -sovellukselle

SiteGround luetteloi selvästi heidän nopeustekniikka (NGINX, SSD, PHP 7+, HTTP / 2, SG Optimizer jne.), Kun taas GoDaddy väittää ”alan johtavat latausajat” sanomatta mitä tekniikkaa he käyttävät. Vain ajatukseni, mutta jos isäntäyritykset eivät lue pinoaan, se ei todennäköisesti ole kovin hyvä.

SiteGround-Speed-tekniikka

SG-optimoija on SiteGroundin välimuistilaajennus, joka tarjoaa 3 välimuistin tasoa (staattinen, dynaaminen, tallennettu). Se käyttää palvelinpuolen välimuistia, joka on nopeampi kuin muiden välimuistin laajennusten käyttämä tiedostopohjainen välimuisti. Siinä on myös vaihtoehtoja selaimen välimuistiin, pienentämiseen, gzip-pakkaamiseen, kuvan optimointiin, kyselyjonojen poistamiseen ja kykyyn päivittää PHP-versioita. Sillä on upeita arvosteluja WordPress.org-sivustossa ja SiteGround ovat äskettäin tehneet suuria päivityksiä plugineihinsa, jotka ovat verrattavissa laajennuksiin, kuten WP Rocket. Jos valitset SiteGround, kokeile sitä.

CloudFlare on sisäänrakennettu SiteGroundin cPaneliin ja voidaan aktivoida yhdellä napsautuksella ilmaiseksi. Tämän ansiosta on helppo hyödyntää Cloudflaren ilmainen CDN, jossa on yli 200 datakeskusta.

PHP 7.3 on korkein versio SiteGround-sivustolla, ja he ovat myös ensimmäisiä isäntäkoneita, jotka julkaisivat uusia versioita, kun ne tulevat saataville. Bluehostin kaltaiset yritykset julkaisevat uuden version, mutta eivät ole vakaa, joten et voi käyttää sitä. Tästä ei tarvitse huolehtia SiteGround-palvelun kanssa.

11. WordPress-ominaisuudet

SiteGround sisältää enemmän WordPress-ominaisuuksia kuin GoDaddy, mukaan lukien automaattiset WordPress-päivitykset, niiden SG Optimizer -laajennus (välimuistiin tallentamiseen) ja siirtolaajennus. SiteGround päivittää jopa palvelimensa, kun uusia plugin-haavoittuvuuksia tunnistetaan (GoDaddyn on parannettava jotain) ja heidän tuki on paljon tuntevampaa WordPressin suhteen. GoDaddyn WordPress-laajennukset ovat turhia – ainoa hyvä laajennus, joka heillä oli, oli P3 Performance Profiler ja he hylkäsivät sen vuosia sitten. Voit nähdä SiteGroundin WordPress-ominaisuudet heidän sivustossaan vertailusivu “annamme sinulle lisää WordPress-ominaisuuksia” -osiossa.

SiteGround-WordPress-ominaisuudet

12. SiteGround on Yoastin, WordPressin, Ivican hyväksymä

En ole nähnyt yhtä uskottavaa henkilöä suosittelevan GoDaddya.

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

Myös SiteGround suosittelee WordPress.

Siteground suosittelema-WordPress-isäntä

Ja Ivica, joka johtaa WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää yli 15 000 jäsenellä.

WordPress-Speed-Up -työkalut

13. Tuki on lyömätön

SiteGround-tuki on puhallut minut pois useita kertoja. Vapaa siirto ilman seisokkeja tai virheitä? Kyllä kiitos. Onko sinulla kysyttävää tietyistä laajennuksista, jotka vievät kauan aikaa web-sivustosi lataamiseen tai häiritsivät sitä? He auttavat mielellään. SiteGround-tuki on aina nopeasti ja autamme mielellämme, vaikka sen ei tarvitse olla tekemistä heidän isännöintinsä kanssa. Maksamastasi rahastasi et tule saamaan parempaa tukea kuin SiteGround. Ja GoGeekilla saat ensisijaista tukea – minulle on saatu lippuja vastattu 7 minuutin sisällä. Näin he rakensivat mainetta.

Godaddy sivustoonGround Faster

SiteGround-Support-Mielipiteitä

14. Tonnia hosting-ominaisuuksia

Voit nähdä nämä SiteGround-sivustolla ominaisuussivu jossa luetellaan kaikki mitä saat niiden StartUp-, GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmilla. Suosittelen yleensä GrowBigia, koska se on enemmän kuin 2 dollaria kuukaudessa ja saat enemmän palvelinresurssit (WordPress-optimointioppaasta löydetty avainnopeuskerroin), tallennus, vaiheistus, tarvittavat varmuuskopiot, edistynyt välimuisti ja ilmainen verkkosivustojen siirto.

 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • 4 tietokeskusta
 • SG-Git (GoGeek +: n kanssa)
 • Lavastus (GrowBig +: lla)
 • Pilvipallo, SG Optimizer, PHP 7+
 • Tarvittavat varmuuskopiot (GrowBig +: lla)
 • Automaattiset WordPress-päivitykset (valinnainen)
 • Ja paljon muuta

SiteGround-ominaisuudet-sivu

Mene heidän ominaisuussivulleen “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä “palvelin” -välilehden päälle nähdäksesi kuinka monta palvelinresurssit tule kunkin suunnitelman mukana. Lisää resursseja = nopeampi verkkosivusto.

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

15. He suojaavat asiakkaiden verkkosivustoja

SiteGroundin ominaisuussivu näyttää, kuinka ne suojaavat verkkosivustosi. He olivat ensimmäinen isäntä, joka käytti erillisiä tilejä, mikä tarkoittaa, että jos verkkosivusto, jonka kanssa jaoit palvelimia, hakkeroitu, se ei vaikuta sinuun. He myös julkaisevat päivityksiä Facebook-sivulleen säännöllisin tietoturvapäivityksin.

SiteGround-tietoturvapäivitykset

16. Vapaa siirtolaisuus

SiteGround ei vapaa siirtolaisuus heidän GrowBig-suunnitelmansa kanssa. Olen hyödyntänyt tätä monta kertaa eikä minulla ole koskaan ollut seisokkeja tai virheitä. Siirto muuttuu aina sujuvasti.

SiteGround ilmainen verkkosivuston siirto

17. Valitse SiteGround Plan: StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Aloittaa antaa sinun ylläpitää yhtä yksittäistä verkkosivustoa, mutta puuttuu palvelinresursseja, tallennustilaa, vaiheittaista toimitusta, edistynyt välimuisti, ilmainen verkkosivuston siirto ja muut ominaisuudet. Se on tarkoitettu lähinnä verkkosivustoille, joilla ei ole paljon liikennettä, ylläpidetään resursseja tarvitsevia laajennuksia tai verkkosivustoille, jotka ovat vasta alkamassa julkaista.

GrowBig on paras arvo IMO. Vain 2 dollaria / kuukausi lisää (promo-hinta), saat enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa, vaiheittaista käyttöä, edistynyttä välimuistia, on-demand-varmuuskopioita ja ilmaisen verkkosivustojen siirron. Sinun ei pitäisi tarvita ensisijaista tukea (SiteGroundin säännöllinen tuki on jo upea).

GoGeek On osittain omistettu isännöinti ja mukana tulee noin 4x enemmän palvelinresurssit kuin tavallinen jaettu hosting (yksi suurimmista nopeustekijöistä WordPress-optimointioppaassa). Tämä on tärkein syy päivitykseen, mutta saat myös ensisijaista tukea, GIT- ja PCI-yhteensopivia palvelimia, jos kyseessä on verkkokauppasivusto. Jos sinulla on WooCommerce-sivusto tai sinulla on useita resursseja nälkäisiä laajennuksia, suosittelen joko GrowBig tai GoGeek, koska ne pystyvät mukauttamaan paremmin WooCommerce, joka yleensä vaatii enemmän palvelinresursseja.

Tarkastele SiteGroundin suunnitelmia

18. Jos et vieläkään ole varma (enemmän sosiaalisia todisteita)

Tee tutkimustasi Facebook-ryhmissä, Quorassa ja muissa puolueettomissa lähteissä. Huomaat nopeasti, että kun kyse on SiteGround vs. GoDaddy -sovelluksesta, SiteGround on selvä ja ilmeinen voittaja.

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. SiteGroundin palvelimet ovat paljon nopeampia eivätkä ahtaasti kuten GoDaddy
 6. Live-chat on välitön ja lippuihin vastataan niin paljon nopeammin kuin GoDaddy
 7. Ne suojaavat verkkosivustoasi hakkereilta / haittaohjelmilta GoDaddy-palvelun aikana ei
 8. Blogissani on ei koskaan mennyt alas alkaen satunnaiset virheet ihmiset saavat GoDaddyn kanssa
 9. Päivitys PHP 7.2: een on ilmaista (toisin kuin GoDaddy) eivätkä ne sisälly mustalle listalle laajennuksia
 10. Uusimishinnat ovat korkeat, mutta suurin osa ihmisistä en halua lähteä (ja jos käy, yleensä he menevät DigitalOcean pilviteillä jota hallitaan pilvipalveluna 10 dollaria kuukaudessa) ja se on paras vaihtoehto, kuten useimmat ihmiset sanovat Facebook + Viserrys. Älä tyydy EIG-, GoDaddy- tai A2-ohjelmiin, jos otat sivustosi vakavasti
 11. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 12. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 13. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 14. Paljon kiitosta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 15. Lisää kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 16. GoDaddy-asiakkaat, jotka muuttivat SiteGroundiin: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Godaddy: n hallinnoima WordPress-hosting-palaute

GoDaddy-vs-SiteGround-vs-InMotion

godaddy maahanmuuttoon

SiteGround vs Godaddy Twitter

Hitaasti GoDaddy-Site

SiteGround-vs-GoDaddy-vs-TSOhost

GoDaddy-vs-SiteGround-lausunto

GoDaddy-vs-SiteGround-suositus

SiteGround-vs-GoDaddy-vs-HostGator-vs-Dreamhost

Voittaja: SiteGround

Ollut heidän kanssaan vuodesta 2015 lähtien.

Kirjoitan WordPressin nopeuden optimointioppaita elantonsa vuoksi, enkä kukaan lukijoistani GoDaddylle. SiteGround on ollut hienoa, he ovat pohjimmiltaan hiljaisia ​​kumppaneita, pitäen sivustoni latautuvan nopeasti 100%: n käyttöaikaa ja satunnaisia ​​virheitä, joita saat GoDaddyn ja muun halvan isäntän avulla.

OMM-On-SiteGround

Tarkastele SiteGroundin suunnitelmia

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Miksi ihmiset ovat niin GoDaddya vastaan??

GoDaddyllä on pitkä historia varjoisissa liiketoimintakäytännöissä ja heidän palvelimiaan, turvallisuutta ja käyttöaikaa koskevissa kysymyksissä. He saivat asiakkaat maksamaan täysin uudesta hosting-tilistä päivittääkseen PHP-versioita, tukevat SOPA: ta ja heidät arvioitiin kahdessa parhaassa haittaohjelmien hosting-verkossa maailmanlaajuisesti vuonna 2018. Wikipedia, iThemes, Forbes ja Mashable ovat kutsuneet ne useisiin aiheisiin. . Niiden perustaja metsästi myös norsua Zimbabwessa.

&# X2705; Kuka on nopeampi näiden kahden välillä?

SiteGround on paljon nopeampi kuin GoDaddy, ja sillä on työkaluja, kuten niiden SG Optimizer -laajennus, Cloudflaren ilmainen CDN ja PHP 7.4, jotta sivustosi nopeutuisi. GoDaddy tekee vain vähän päivitystä nopeustekniikalla ja ylikuormittaa palvelimia voiton tuottamiseksi.

&# X2705; Kumpi on halvempi?

GoDaddy on paljon halvempaa, mutta saat mitä maksat. Maksat vähemmän etukäteen, mutta vietät todennäköisesti enemmän aikaa GoDaddy-palvelimien aiheuttamien ongelmien käsittelyyn.

&# X2705; Keitä arvioitiin paremmin Facebook-kyselyissä?

SiteGround sai luokan 1 isäntänä WordPressiin liittyvien Facebook-ryhmien tekemissä yli 20 Facebook-kyselyssä, kun taas GoDaddy ei yleensä ole viiden parhaan joukossa. WordPress-hosting-Facebook-ryhmä on loistava paikka saada puolueettomia mielipiteitä erilaisista hosting-yrityksistä..

&# X2705; Miksi et voi käyttää välimuistin laajennuksia GoDaddy: n kanssa?

GoDaddyllä on oma sisäänrakennettu välimuistijärjestelmä ja mustimmat luettelot välimuistin laajennuksista. Ongelma tässä on, että välimuistin laajennukset tekevät paljon muutakin kuin vain välimuistion. Joten jos et käytä välimuistin laajennusta, menetät monia muita nopeudenoptimointeja.

Onko sinulla kysymyksiä? Pudota minut linja – Toivon, että sait paljon irti SiteGround vs. GoDaddy WordPress-hosting-arvosteluista. Tiedän, että isäntävalinta on vaikeaa, ja siellä on paljon arvosteluja ja puolueellisia mielipiteitä, joten jos sinulla on kysyttävää, jätä minulle kommentti ja autan mielelläni.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map