SiteGround vs GoDaddy: Ikke berør GoDaddy med en 10-fots stang

SiteGround vs GoDaddy


Bestemmer du deg virkelig mellom SiteGround vs. GoDaddy?

Dette er ærlig talt den enkleste sammenligningen jeg noensinne har skrevet. GoDaddy er absolutt søppel, og du bør unngå dem for enhver pris. Når du sammenligner dem med SiteGround, er det som natt og dag.

Her er grunnen til:

Gå pappa pakker for mange mennesker på serverne sine (gjør dem trege), noe som er godt kjent på Quora, Facebook, og Twitter. De ble vurdert til topp vertsnettverk for skadelig programvare og lage nyheter av alle gale grunner, blir ropt av Ithemes, Wikipedia, Forbes, Mashable, og PC Mag. De har blitt kalt en “svindel” fordi de får kundene til å betale til oppgrader PHP-versjoner og problemer med skadelig programvare, når det er deres egen feil. GoDaddy er som en lege som tvinger sykdom på pasienter og behandler symptomer for å tjene pengene sine, men fikser ikke årsaken. De også hurtigliste-hurtigbuffer-plugins og få deg til å bruke deres eget innebygde cache-system, som ikke inneholder et stearinlys til plugins som WP Rocket, Swift eller til og med W3 Total Cache. De er kjent for å være en ting (billig), men du vil betale prisen på lang sikt. Jeg anbefaler dem ikke til noen.

Siteground er brukt av Yoast, anbefalt av WordPress, og ble vurdert som nummer 1-vert i 30+ Facebook-avstemninger. Jeg klarte å få 100% GTmetrix score og <1s lastetider på deres semi-dedikert GoGeek-plan. Mange mennesker som migrerte har offentliggjort sine nye belastningstider. Deres støtte er av høyeste kvalitet og du kan få live chat på 30 sekunder, og billetter blir vanligvis besvart innen 15 minutter – som kundene deres ros. De har mye mer funksjoner enn GoDaddy som gratis Let’s Encrypt SSL, Cloudflare, daglige sikkerhetskopier, iscenesettelse, 4 datasentre og de nyeste PHP-versjonene. Det viktigste er at de holder seg oppdatert med ny teknologi og slipper stadig nye oppdateringer for å forbedre hastighet, oppetid og sikkerhet – som du kan se på Facebook-siden deres. De tilbyr 3 planer og gjør gratis migrasjoner med GrowBig og GoGeek.

1. SiteGround vs. GoDaddy i 30+ Facebook-avstemminger

Bli med WordPress Hosting og WordPress fremskynder Facebook-grupper for å se hva ekte, objektive mennesker er ordtak siden hosting er # 1-faktoren i WordPress optimaliseringsveiledning. Siteground er konsekvent nr. 1 i Facebook-avstemninger mens GoDaddy sjelden er i topp 5. Hvis du har spesifikke hosting-krav, er WordPress Hosting Group et flott sted å få tilbakemeldinger fra folk som faktisk vet hva de snakker om – uten tilknytningsledd.

2019 Hosting PollVis avstemning2017-WordPress-hosting-FB-PollVis avstemning eller SkjermbildeAnbefalinger for Elementor HostingVis avstemning eller SkjermbildeJuli 2019 Hosting-anbefalingVis avstemning eller SkjermbildeWordPress-Host-Poll-Aug-2018Vis avstemning eller SkjermbildeDelt-hosting-Poll-2017Vis avstemning eller Skjermbilde2019-Hosting-PollVis avstemning eller SkjermbildeGo-To-Hosting-CompanyVis avstemning eller SkjermbildeWordPress-hosting-Poll-2017Vis avstemning eller SkjermbildeManaged-Hosting-PollVis avstemning eller SkjermbildeWooCommerce-hosting-FB-PollVis avstemning eller Skjermbilde2016-Web-Hosting-PollVis avstemning eller SkjermbildeBest-WordPress-hosting-leverandør-PollVis avstemning eller SkjermbildeBest-Web-Hosting-2019-PollVis avstemning eller SkjermbildeWP Friendly Hosting PollVis avstemning eller Skjermbilde2016-WordPress-hosting-FB-PollVis avstemning eller SkjermbildeFavoritthotell for ElementorVis avstemning eller SkjermbildeAnbefalinger for vert for 2018Vis avstemning eller SkjermbildeWordPress Hosting Poll september 2018.pngVis avstemning eller SkjermbildeManaged-WordPress-hosting-Poll-2017Vis avstemning eller Skjermbilde2019-vertene-Poll-1Vis avstemning eller SkjermbildeHosting-Poll-For-tilgangVis avstemning eller SkjermbildeWordPress-hosting-Poll-juni-1Vis avstemning eller SkjermbildeSiteground-anbefalingVis avstemning eller Skjermbilde2014-Managed-WordPress-hosting-FB-PollVis avstemning eller SkjermbildeBest-Web-Hosting-Provider-PollVis avstemning eller SkjermbildeHosting-Poll-Feb-2019Vis avstemning eller SkjermbildeHosting-anbefalingene-PollVis avstemning eller Skjermbilde

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webvertenVis avstemning eller Skjermbilde

2. GoDaddy-servere er smertefullt trege

GoDaddy kan tilby rimelig hosting fordi de pakker for mange mennesker på serverne sine. Du kan ikke fortelle hvor mange nettsteder du deler serveren med, eller hvor mye båndbredde de bruker. Det er derfor det er best å se på hva (objektiv) folk er si på Quora, Facebook-grupper, og se på responstiden på serveren som nåværende GoDaddy-klienter får.

Hva-er-den-grunn-at-GoDaddy-er-lasting-veldig-sakte-Quora

Ithemes sier:

“GoDaddy [må] endelig bli seriøs med hosting ved å forbedre serverne og serverinfrastrukturen, gi brukerne et ekte kontrollpanel, slutte å massivt overselge serverne sine (dette er grunnen til at de fleste GoDaddy-hostede nettsteder er så treg), og gir ekte støtte som ikke svarer på alle problemer med “du trenger å oppgradere til en dedikert server.”

Du kan kjøre hvilken som helst webside gjennom Google PageSpeed ​​Insights og hvis reduser responstiden på serveren elementet er i rapporten, dette betyr at serveren din (hosting) definitivt er treg.

Reduser responstid på serveren

Sakte Godaddy

Godaddy Server responstid

Slow Server Response Times på Godaddy

Godaddy Server svartid

Treg responstid for Godaddy Server

3. PHP 7 bare tilgjengelig på cPanel-planer

Hvordan har du ikke anledning til å behandle dine mest lojale kunder?

Slipp en “forbedret” cPanel-plan og fortell gamle kunder om det må betale for en oppgradering hvis de vil bruke PHP 7. GoDaddys cPanel og Plesk er de eneste planene som støtter PHP 7, ellers er du heldig. Ikke bare var de en av de siste vertene som ga ut PHP 7, men når de gjør det, prøver de å få kundene til å betale for det. De er den eneste verten jeg vet å gjøre dette.

godaddy php oppgraderingskostnad

Godaddy uetisk PHP-oppgradering

Godaddy PHP-kostnad

GoDaddy var det bruker PHP 5.6 frem til 2018 og var en av de siste vertene som implementerte PHP 7. Ikke bare gjorde dette at kundenettsteder ble langsomme, men også mindre sikre. GoDaddy mottok utallige klager på dette på sine supporttråder og Twitter, og var veldig sent ute med å iverksette tiltak.

PHP-hastighet

4. Problemer med skadelig programvare

GoDaddy er en av topp vertsnettverk for skadelig programvare og stadig lage nyheter for å være en av de minst sikre vertene. Hvis du bryr deg om sikkerheten til nettstedet ditt, må du ikke bruke GoDaddy. Mens SiteGround tydelig viser hvordan de beskytter nettstedet ditt, GoDaddy gjør det minste. Selv til i dag har de en lang historie av hacket kontoer, malware og virus.

“En motstander som er blitt kalt”Spammy Bear”- oppnådde en uvanlig mengde levering av innboksen ved å utnytte en svakhet hos GoDaddy som tillot noen å legge til et domene til GoDaddy-kontoen uten å validere at de eide domenet.”

Malware Hosting Networks

Godaddy Hack-problem

Godaddy Spammer-problem

Godaddy-virusproblem

Selv min egen blogg ble hacket da jeg brukte GoDaddy. Noen klarte å logge inn på kontoen min, kjøpe en vertsplan og omdirigere nettstedet til et tyrkisk nettsted som solgte hosting-tjenester. Jeg tok ikke skjermbilder fordi jeg hadde det travelt med å få fikset det, men det er fra min egen personlige erfaring.

Malware-svindel?
GoDaddys malware skanner oppdager skadelig programvare selv om den ikke er der fordi de vil at kundene skal betale dem for å fjerne det. Det er ganske lyssky, og det har kommet mange rapporter.

Godaddy Malware Scam

5. Svarteliste plugins

GoDaddy er svarteliste plugins antar å forhindre at du overskrider serverressursene. De bruker sitt eget innebygde cache-system og lar deg ikke bruke cache-plugins. Problemet er, cache-plugins gjør mer enn cache. Dette betyr at du sannsynligvis vil se feil i GTmetrix og Pingdom (f.eks. Minifiseringsfeil). Med GoDaddy må du bruke en plugin som Autoptimize, men med SiteGround kan du bruke bedre plugins som WP Rocket, Swift og WP Fastest Cache.

Godaddy svarteliste plugins

6. Wikipedia flytter domener vekk fra GoDaddy

Wikipedia handler om ytringsfrihet, så når GoDaddy bestemte seg for å støtte SOPA (som er blitt sammenlignet med Kinas internettsensur), flyttet Jimmy Wales alle Wikipedia-domenenavn bort fra GoDaddy. En massiv boikott brøt ut etter Reddit brukere startet en “Leave GoDaddy Day”, som er praktisk da de bestemte seg for å trekke støtten fra SOPA. Spørsmålet er, er du villig til å støtte et selskap som vil begrense ytringsfriheten din?

Wikipedia fjerner Godaddy-domener

7. Støtten er forferdelig

Dette er den klart største forskjellen mellom GoDaddy vs. SiteGround. GoDaddy er full av unnskyldninger, oppgradering av salg, manglende ansvar og ingen resolusjoner. De har latterlige ventetider og en utpekt Twitter-konto @GoDaddyHelp der kundene sprenger dem med frustrasjon. Du kan koble deg til en SiteGround-tekniker innen få minutter på live chat eller telefon, som vil grave seg inn i problemet og hjelpe til med å løse det. Du er i bedre hender med SiteGround.

godaddy 73 minutters ventetid

godaddy prisvinnende støtte

8. Bob Parsons Hunts Elephant

I 2011, Bob Parsons (GoDaddy-grunnlegger) twitret om å drepe en elefant i Zimbabwe. Han hevdet det var et problem at elefanten ødela avlinger. De video viser lokale landsbyboere (som vugger GoDaddy-hatter) som hugger og gir ut elefantkjøtt til lyden av ACDC. Gjorde han det for å få koblinger til godaddy.com, eller er han bare en idiot? Vi får aldri vite det. Han gikk av i 2018.

Bob Parsons Godaddy

bob-Parsons-GoDaddy

9. SiteGround-hastighet (migreringsresultater)

Her er folk som migrerte til SiteGround og la ut resultatene. Du kan klikke på hvert bilde for å se tweeten. I ekstreme tilfeller kutter folk over 10 sekunder fra ladetiden.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

Siteground-vs.-GoDaddy-Load-Time-Forbedring

Godaddy To SiteGround

Godaddy To SiteGround Migration

Godaddy To SiteGround Raskere

Du kan også sjekke ut min egen GTmetrix-rapport, Pingdom-rapport, og server responstid. Det er klart det tar lenger tid å laste inn opplæringer som dette fordi de har så mange bilder på innlegget.

2019-GTmetrix-Rapport

2019-Pingdom-Rapport

10. SG Optimizer, Cloudflare, PHP 7.3+ For The Win

SiteGround viser tydelig sine hastighetsteknologi (NGINX, SSD-er, PHP 7+, HTTP / 2, SG Optimizer, osv.) Mens GoDaddy hevder “ledende lastetid på bransjen” uten å si hvilken teknologi de bruker. Bare min tanke, men hvis vertselskaper ikke lister opp stabelen, er det sannsynligvis ikke så bra.

Siteground-Speed-teknologi

SG Optimizer er SiteGround cache-plugin som tilbyr 3 nivåer av cache (statisk, dynamisk, memcached). Den bruker hurtigbufring på serversiden som er raskere enn den filbaserte hurtigbufringen som brukes av andre hurtigbuffer-plugins. Den har også alternativer for hurtigbufring av nettlesere, minifisering, gzip-komprimering, optimalisering av bilder, fjerning av spørringstrenger og muligheten til å oppgradere PHP-versjoner. Det har gode anmeldelser på WordPress.org og SiteGround har nylig gjort store oppdateringer til plugin-en deres, og sammenlignet med plugins som WP Rocket. Hvis du velger SiteGround, kan du prøve det.

Cloudflare er innebygd i SiteGround cPanel og kan aktiveres med 1-klikk gratis. Dette gjør det superenkelt å dra nytte av Cloudflares gratis CDN som har 200+ datasentre.

PHP 7.3 er den høyeste versjon på SiteGround, og de er også en av de første vertene som gir ut nye versjoner når de blir tilgjengelige. Selskaper som Bluehost vil gi ut en ny versjon, men vil ikke være stabile slik at du ikke kan bruke den. Du trenger ikke å bekymre deg for det med SiteGround.

11. WordPress-funksjoner

SiteGround har flere WordPress-funksjoner enn GoDaddy inkludert automatiske WordPress-oppdateringer, deres SG Optimizer-plugin (for cache), og en migreringsplugin. SiteGround oppdaterer til og med serverne sine når nye plugin-sikkerhetsproblemer blir oppdaget (noe GoDaddy trenger å bli bedre på), og deres støtte er mye mer kunnskapsrik når det gjelder WordPress. GoDaddys WordPress-plugins er ubrukelige – den eneste gode pluginen de hadde var P3 Performance Profiler, og de forlot den for mange år siden. Du kan se SiteGround WordPress-funksjoner på deres sammenligningsside under delen “vi gir deg flere WordPress-funksjoner”.

Siteground-WordPress-funksjoner

12. SiteGround er godkjent av Yoast, WordPress, Ivica

Jeg har ikke sett en pålitelig person anbefale GoDaddy.

Yoast-på-Twitter-We-bare-slått-til-Siteground

SiteGround anbefales også av WordPress.

Siteground-anbefales-wordpress-host

Og av Ivica som driver WordPress Speed ​​Up Facebook Group med 15 000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalte verktøy

13. Støtte er uslåelig

SiteGround-støtte har blåst meg bort flere ganger. Gratis migrering uten driftsstans eller feil? Ja takk. Har du et spørsmål om spesifikke plugins som tar lang tid å laste inn eller forstyrre nettstedet ditt? De hjelper deg gjerne. SiteGrounds støtte er alltid fort og hjelper deg gjerne selv om det ikke har med hosting å gjøre. For pengene du betaler, kommer du ikke til å få bedre støtte enn SiteGround. Og med GoGeek, får du prioritert støtte – Jeg har fått svar på billetter innen syv minutter. Slik bygde de sitt rykte.

Godaddy til nettstedet raskere nettsted

Siteground-support-Uttalelser

14. Tonnevis med vertsfunksjoner

Du kan se disse på SiteGround’s funksjoner side som viser alt du får med StartUp-, GrowBig- og GoGeek-planen. Jeg anbefaler vanligvis GrowBig siden det er $ 2 per måned mer, og du får mer serverressurser (nøkkelhastighetsfaktor som finnes i WordPress optimaliseringsveiledning), lagring, iscenesettelse, sikkerhetskopiering på forespørsel, avansert hurtigbufring og gratis nettstedoverføring.

 • Daglige sikkerhetskopier
 • 4 datasentre
 • SG-Git (med GoGeek +)
 • Iscenesettelse (med GrowBig +)
 • Cloudflare, SG Optimizer, PHP 7+
 • On-demand backup (med GrowBig +)
 • Automatiske WordPress-oppdateringer (valgfritt)
 • Og mye mer

Siteground-funksjoner-siden

Gå til “vi fordeler ressursene du trenger” på funksjonssiden deres, og hold musepekeren over “server” -fanen for å se hvor mange serverressurser komme med hver plan. Flere ressurser = raskere nettsted.

Siteground-Server-Resources-sammenligning

15. De beskytter kundens nettsteder

SiteGrounds funksjoner-side viser hvordan de beskytter nettstedet ditt. De var den første verten som brukte isolerte kontoer, noe som betyr at hvis et nettsted du delte servere med ble hacket, ville det ikke påvirke ditt. De legger også ut oppdateringer på Facebook-siden deres med hyppige sikkerhetsoppdateringer.

SiteGround sikkerhetsoppdateringer

16. Gratis migrasjoner

SiteGround gjør det gratis migrasjoner med GrowBig-planen og oppover. Jeg har benyttet meg av dette mange ganger og har aldri hatt driftsstanser eller feil. Migrasjonene går alltid greit.

SiteGround gratis nettstedoverføring

17. Velg en SiteGround-plan: StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Oppstart lar deg være vert for ett enkelt nettsted, men mangler serverressurser, lagring, iscenesettelse, avansert hurtigbufring, gratis nettstedoverføring og andre funksjoner. Det er hovedsakelig for nettsteder som ikke har mye trafikk, kjører ressurssultne plugins eller nettsteder som akkurat begynner å starte.

GrowBig er den beste verdien IMO. For bare $ 2 / måned mer (kampanjepris), får du flere serverressurser, lagring, iscenesettelse, avansert hurtigbufring, sikkerhetskopiering på forespørsel og gratis nettstedoverføring. Du bør ikke trenge prioritert støtte (SiteGrounds vanlige støtte er allerede bra).

GoGeek er semi-dedikert hosting og kommer med omtrent 4x mer serverressurser enn vanlig delt hosting (en av de største hastighetsfaktorene i WordPress optimaliseringsveiledning). Dette er hovedgrunnen til å oppgradere, men du får også prioriterte support-, GIT- og PCI-kompatible servere hvis det er et e-handelsnettsted. Hvis du kjører et WooCommerce-nettsted eller kjører flere ressurssultne plugins, anbefaler jeg enten GrowBig eller GoGeek siden de vil være i stand til bedre å imøtekomme WooCommerce, som vanligvis krever flere serverressurser.

Se SiteGrounds planer

18. I tilfelle er du fremdeles ikke sikker (mer sosial bevis)

Gjør forskningen din på Facebook-grupper, Quora og andre objektive kilder. Du vil raskt se at når det kommer til SiteGround kontra GoDaddy, er SiteGround den klare, åpenbare vinneren.

Jeg bruker SiteGround fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. SiteGrounds servere er mye raskere og ikke befolket som GoDaddy
 6. Live chat er øyeblikkelig og billetter blir besvart så mye raskere enn GoDaddy
 7. De beskytter nettstedet ditt mot hackere / malware, mens GoDaddy gjør ikke
 8. Bloggen min har aldri gått ned fra tilfeldige feil folk får med GoDaddy
 9. Oppgradering til PHP 7.2 er gratis (i motsetning til GoDaddy) og de gir ikke svarteliste-plugins
 10. Fornyelsesprisene er høye, men de fleste ønsker ikke å forlate (og hvis de gjør det, går de vanligvis til DigitalOcean på Cloudways som administreres skyhosting for $ 10 / month) og er det beste alternativet som de fleste sier på Facebook + Twitter. Ikke nøy deg med EIG, GoDaddy eller A2 hvis du tar nettstedet ditt på alvor
 11. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 12. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 13. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 14. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 15. Mer ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 16. GoDaddy-kunder som flyttet til SiteGround: #1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Godaddy Managed WordPress Hosting Feedback

GoDaddy-vs-Siteground-vs-inMotion

godaddy til migrasjon på siteground

SiteGround vs Godaddy Twitter

Slow-GoDaddy-Site

Siteground-vs-GoDaddy-vs-TSOhost

GoDaddy-vs-Siteground-Opinion

GoDaddy-vs-Siteground-anbefaling

Siteground-vs-GoDaddy-vs-HostGator-vs-Dreamhost

Vinner: SiteGround

Vært med dem siden 2015.

Jeg skriver WordPress-hastighetsoptimaliseringsveiledninger for å leve og ville ikke noen av leserne mine til GoDaddy. SiteGround har vært flott, de er i utgangspunktet en stille partner, og holder nettstedet mitt raskt lastet med 100% oppetider og ingen tilfeldige feil du får med GoDaddy og annen billig hosting.

OMM-On-Siteground

Se SiteGrounds planer

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hvorfor er folk så imot GoDaddy?

GoDaddy har en lang historie med lyssky forretningspraksis og problemer med deres servere, sikkerhet og oppetid. De fikk kundene til å betale for en helt ny hostingkonto for å oppgradere PHP-versjoner, støttet SOPA, og ble vurdert i topp 2 malware-vertsnettverk over hele verden i 2018. De har blitt kalt ut av Wikipedia, iThemes, Forbes og Mashable på flere problemer . Grunnleggeren deres jaktet også en elefant i Zimbabwe.

&# X2705; Hvem er raskere mellom de to?

SiteGround er mye raskere enn GoDaddy og har verktøy som deres SG Optimizer-plugin, Cloudflares gratis CDN og PHP 7.4 for å gjøre nettstedet ditt raskere. GoDaddy gjør veldig lite for å holde seg oppdatert med hastighetsteknologi og overfylt servere for å tjene penger.

&# X2705; Hvilken er billigere?

GoDaddy er mye billigere, men du får det du betaler for. Du vil betale mindre på forhånd, men likevel vil du sannsynligvis bruke mer tid på å håndtere problemer forårsaket av GoDaddys servere.

&# X2705; Hvem ble vurdert bedre i Facebook-avstemningene?

SiteGround ble vurdert som nummer 1-verten i over 20+ Facebook-avstemninger tatt av WordPress-relaterte Facebook-grupper mens GoDaddy vanligvis ikke er i topp 5. WordPress Hosting Facebook Group er et flott sted å få objektive meninger om forskjellige vertselskaper.

&# X2705; Hvorfor kan du ikke bruke cache-plugins med GoDaddy?

GoDaddy har sitt eget innebygde hurtigbuffersystem og svartelister de fleste hurtigbuffer-plugins. Problemet med dette er at cache-plugins gjør mye mer enn bare cache. Så hvis du ikke bruker en cache-plugin, vil du gå glipp av mange andre hastighetsoptimaliseringer.

Har du spørsmål? Drop Me A Line – Jeg håper du har fått mye ut av gjennomgang av SiteGround vs. GoDaddy WordPress hosting. Jeg vet at det er tøft å velge en vert og det er mange anmeldelser og partiske meninger der ute, så hvis du har spørsmål, legg igjen en kommentar, og jeg vil gjerne hjelpe.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map