SiteGround vs GoDaddy: no toqueu GoDaddy amb un pol de 10 peus

SiteGround vs GoDaddy


Esteu realment decidint entre SiteGround i GoDaddy?

Aquesta és sincerament la comparació més fàcil que he escrit mai. GoDaddy és brossa absoluta i hauríeu d’evitar-les a tota costa. Si es comparen amb SiteGround, és com la nit i el dia.

Aquí és el perquè:

GoDaddy empaqueta massa persones als seus servidors (cosa que els fa més lenta), cosa que és coneguda Quora, Facebook, i Twitter. Se’ls va valorar la millor xarxa d’allotjament de programari maliciós i fer notícies per totes les raons equivocades, i us ha trucat iThemes, Viquipèdia, Forbes, Homificable, i PC Mag. Se’ls ha anomenat “estafa” perquè fan pagar als clients actualitzar les versions PHPproblemes de programari maliciós, quan és culpa seva. GoDaddy és com un metge que obliga la malaltia als pacients i tracta els símptomes per guanyar diners, però no soluciona la causa. Ells també Connectors de memòria cau de la llista negra i us permetrà utilitzar el seu propi sistema de memòria cau integrat, que no aguanta cap espelma a plugins com WP Rocket, Swift o, fins i tot, W3 Total Cache. Són coneguts per ser una cosa (barata) però pagareu el preu a llarg termini. No els recomano a ningú.

SiteGround és utilitzat per Yoast, recomanat per WordPress, i van ser classificats com a amfitrió número 1 en més de 30 enquestes de Facebook. Vaig aconseguir puntuacions 100% GTmetrix i <1s temps de càrrega al seu lloc Pla semi-dedicat de GoGeek. Molta gent que migrat han publicat publicament els seus nous temps de càrrega. El seu suport és de primer nivell i pots obtenir un xat de xat en directe en 30 segons, i les entrades solen respondre en 15 minuts, cosa que els seus clients elogi. Tenen molt més característiques que GoDaddy, com ara xifren SSL, Cloudflare, còpies de seguretat diàries, posada en escena, 4 centres de dades i les versions més noves de PHP. El més important, mantenen l’actualitat amb les noves tecnologies i publiquen constantment noves actualitzacions per millorar la velocitat, l’horari i la seguretat, que podeu veure a la seva pàgina de Facebook. Ofereixen 3 plans i fer migracions gratuïtes amb GrowBig i GoGeek.

1. SiteGround vs. GoDaddy en més de 30 enquestes de Facebook

Uniu-vos a WordPress Hosting i WordPress Accelerar Grups de Facebook per veure què són les persones reals i imparcials dient ja que allotjament és el factor número 1 a Guia d’optimització de WordPress. SiteGround és constantment el número 1 a les enquestes de Facebook, mentre que GoDaddy rarament es troba en el primer lloc 5. Si teniu requisits específics d’allotjament, el grup d’allotjament de WordPress és un lloc ideal per rebre comentaris de persones que realment saben de què parlen, sense enllaços d’afiliació..

Enquesta d’allotjament del 2019Veure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjamentVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling HostingVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaEnllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.pngVeure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-SpeedVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de junyVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del llocVeure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPressVeure l’enquesta o Captura de pantalla

2. Els servidors GoDaddy són dolorosament lents

GoDaddy és capaç d’oferir allotjament de baix cost, ja que empaquen massa persones als seus servidors. No podeu saber amb quants llocs web compartiu el servidor ni amb l’ample de banda que consumeixen. És per això que el millor és mirar què són les persones (imparcials) dient a Quora, Grups de Facebook i mireu els temps de resposta del servidor que estan rebent els clients actuals de GoDaddy.

Què és la raó-que-és-que-GoDaddy-està carregant-molt-lentament-Quora

iThemes diu:

“GoDaddy [necessita] finalment arribar a ser seriós sobre l’hostatge mitjançant la millora dels servidors i la infraestructura del seu servidor, proporcionant als usuaris un autèntic tauler de control, deixant de sobredimensionar massivament els seus servidors (és per això que la majoria dels llocs allotjats a GoDaddy són tan lents) i proporcionen una informació real. assistència que no respon a tots els problemes amb “cal actualitzar a un servidor dedicat.”

Podeu executar qualsevol lloc web a través Google PageSpeed ​​Insights i si la reduir el temps de resposta del servidor l’element que figura al informe, això vol dir que el vostre servidor (hosting) és definitivament lent.

Reduir el temps de resposta del servidor

Lent Godaddy

Temps de resposta del servidor Godaddy

Temps de resposta del servidor lents a Godaddy

Temps de resposta del servidor Godaddy

Temps de resposta lent del servidor Godaddy

3. PHP 7 només disponible als plans cPanel

Com no suposeu que tracteu als vostres clients més fidels?

Allibereu un pla de millora de cPanel i digueu-ne als clients antics haureu de pagar per una actualització si volen utilitzar PHP 7. El cPanel i Plesk de GoDaddy són els únics plans que admeten PHP 7, si no, no tindreu sort. No només van ser un dels darrers amfitrions que va llançar PHP 7, sinó que, quan ho fan, intenten fer que els clients ho pagin. Són l’únic amfitrió que sé que fa això.

Godaddy php cost d’actualització

Godaddy Actualització no ètica de PHP

Cost de PHP Godaddy

GoDaddy ho era utilitzant PHP 5.6 fins al 2018 i va ser un dels darrers amfitrions en implementar PHP 7. No només això va fer que els llocs web de clients tinguessin un ritme lent, sinó que també siguin menys segurs. GoDaddy va rebre nombroses queixes sobre això als seus fils de suport i Twitter, i van arribar molt tard a prendre mesures.

Velocitat PHP

4. Problemes amb programari maliciós

GoDaddy és un dels xarxes d’allotjament amb programari maliciós més importants i fer notícies constantment per ser un dels amfitrions menys segurs. Si us preocupa la seguretat del vostre lloc web, no utilitzeu GoDaddy. Mentre que SiteGround mostra clarament els llistats com protegeixen el vostre lloc web, GoDaddy fa el mínim. Fins i tot fins avui, tenen un llarga història de comptes piratejats, programari maliciós i virus.

“Un adversari que ha estat batejat com”Ós espumós“- va aconseguir una quantitat inusual de lliurament de safata d’entrada mitjançant l’explotació d’una debilitat a GoDaddy que va permetre a qualsevol persona afegir un domini al seu compte de GoDaddy sense validar que eren propietaris del domini.”

Xarxes d'allotjament de programari maliciós

Godaddy Hack Problem

Godaddy Spammer Problema

Problema del virus de Godaddy

Fins i tot el meu propi bloc es va piratejar quan estava utilitzant GoDaddy. Algú va poder iniciar la sessió al meu compte, comprar un pla d’allotjament i redirigir el meu lloc web a un lloc web turc que venia serveis d’allotjament. No he fet captures de pantalla perquè tenia presses per solucionar-ho, però és per la meva pròpia experiència personal.

Estafes contra programari maliciós?
Escàner de programari maliciós de GoDaddy detecta programari maliciós encara que no hi sigui perquè volen que els clients els paguin per eliminar-lo. És bastant ombrívol i hi ha hagut nombrosos informes.

Estafes de programari programari Godaddy

5. Connectors de llista negra

GoDaddy complements de llista negra Suposem que us impedeixen superar els recursos del servidor. Utilitzen el seu propi sistema de caché integrat i no us permeten utilitzar plugins de memòria cau. El problema és que els plugins de memòria cau són molt més que la memòria cau. Això vol dir que podreu veure probablement errors en GTmetrix i Pingdom (per exemple, errors de minificació). Amb GoDaddy, heu d’utilitzar un complement com Autoptimize, però amb SiteGround podeu utilitzar millors plugins com WP Rocket, Swift i WP Fastest Cache.

Connectors de llista negra Godaddy

6. Viquipèdia trasllada els dominis lluny de GoDaddy

Viquipèdia tracta tota la llibertat d’expressió, així quan GoDaddy va decidir donar suport a SOPA (que es compara amb la censura a Internet de la Xina), Jimmy Wales va allunyar tots els noms de domini de Wikipedia de GoDaddy. Després va esclatar un boicot massiu Usuaris Reddit va iniciar un “Leave GoDaddy Day”, que és convenient quan van decidir retirar el suport de SOPA. La pregunta és: esteu disposats a donar suport a una empresa que vulgui limitar la vostra llibertat d’expressió?

Viquipèdia elimina els dominis de Godaddy

7. El suport és horrible

Aquesta és, amb diferència, la diferència més gran entre GoDaddy i SiteGround. GoDaddy està ple d’excuses, vendes d’actualitzacions, falta de responsabilitat i sense resolucions. Tenen temps d’espera ridículs i un compte de Twitter designat @GoDaddyHelp on els clients els esclaten amb frustració. Podeu connectar-vos a un tècnic de SiteGround en pocs minuts en un xat en directe o per telèfon, que us permetrà aprofundir el problema i ajudar-lo a resoldre. Tens millors mans amb SiteGround.

Godaddy espera 73 minuts

Suport guanyador del premi Godaddy

8. Bob Parsons caça l’elefant

El 2011, Bob Parsons (fundador de GoDaddy) ha tuitejat sobre matar un elefant a Zimbabwe. Va afirmar que era un problema que els elefants destruïen els conreus. El vídeo mostra a la gent local (que balla els barrets de GoDaddy) tallant i transmetent la carn d’elefant al so de l’ACDC. Ho va fer per obtenir enllaços a godaddy.com o només és un idiota? Mai no ho sabrem. Ell resignat el 2018.

Bob Parsons Godaddy

bob-parsons-GoDaddy

9. Velocitat del lloc del lloc (resultats de la migració)

A continuació, es mostren les persones que han migrat a SiteGround i han publicat els seus resultats. Podeu fer clic a cada imatge per veure el Tweet. En casos extrems, les persones tallen més de 10 segons del seu temps de càrrega.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

SiteGround-vs.-Godaddy-Millora del temps de càrrega

Godaddy To SiteGround

Godaddy to SiteGround Migration

Godaddy To SiteGround més ràpid

També podeu consultar el meu propi informe GTmetrix, Informe Pingdom, i temps de resposta del servidor. Evidentment, tutorials com aquest triguen més a carregar-se perquè tenen tantes imatges a la publicació.

Informe 2019-GTmetrix

Informe Pingdom-2019

10. Optimitzador de SG, Cloudflare, PHP 7.3+ per a la victòria

SiteGround mostra clarament els seus tecnologia de velocitat (NGINX, SSDs, PHP 7+, HTTP / 2, SG Optimizer, etc.) mentre GoDaddy reclama “temps de càrrega capdavanters a la indústria” sense dir quina tecnologia utilitzen. Només he pensat, però si les companyies d’acollida no recullen la llista, probablement no sigui gaire bona.

SiteGround-Speed-Technology

Optimitzador de SG és el connector de caché de SiteGround que ofereix 3 nivells de memòria cau (estàtica, dinàmica, amagada). Utilitza la memòria cau del costat del servidor que és més ràpida que la memòria cau basada en el fitxer usada per altres plugins de memòria cau. També té opcions per a la memòria cau del navegador, la minificació, la compressió gzip, l’optimització d’imatges, l’eliminació de les cadenes de consulta i la possibilitat d’actualitzar les versions PHP. Té excel·lents ressenyes a WordPress.org i SiteGround recentment van fer grans actualitzacions del seu complement, comparant-se a plugins com WP Rocket. Si trieu SiteGround, proveu-ho.

Flama de núvols està integrat al cPanel i al SiteGround es pot activar amb 1 clic de franc. Això fa que sigui molt fàcil aprofitar el CDN gratuït de Cloudflare que té més de 200 centres de dades.

PHP 7.3 és el versió més alta a SiteGround, i també són un dels primers hostes a publicar versions noves quan estiguin disponibles. Empreses com Bluehost llançaran una nova versió, però no seran estables perquè no puguin utilitzar-la. No cal que us preocupeu amb SiteGround.

11. Funcions de WordPress

SiteGround té més funcions de WordPress que GoDaddy, incloses les actualitzacions automàtiques de WordPress, el complement SG Optimizer (per a la memòria cau) i un complement migrador. SiteGround fins i tot actualitza els servidors quan vulnerabilitats del nou complement es detecten (cosa que GoDaddy necessita per millorar) i el seu suport és molt més conegut quan es tracta de WordPress. Els complements de WordPress de GoDaddy no serveixen per a res: l’únic bon complement que tenien era el P3 Performance Profile i el van abandonar fa anys. Podeu veure les funcions de WordPress de SiteGround a la seva pàgina de comparació a la secció “et donem més funcions de WordPress”.

SiteGround-WordPress-Features

12. SiteGround està avalat per Yoast, WordPress, Ivica

No he vist cap persona creïble que recomani GoDaddy.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

SiteGround també és recomanable per WordPress.

lloc web-recomanat-wordpress-host

I per Ivica que dirigeix ​​el WordPress Accelera el grup de Facebook amb més de 15.000 membres.

Eines recomanades per a accelerar WordPress

13. El suport és immillorable

El suport de SiteGround m’ha sobtat diverses vegades. Migració lliure sense temps d’aturada ni errors? Si, si us plau. Tens alguna pregunta sobre plugins específics que triguen molt a carregar o interferir amb el lloc web? Estarà encantat d’ajudar-los. El suport de SiteGround és sempre ràpid i feliç d’ajudar, encara que no tingui a veure amb el seu allotjament. A causa dels diners que pagueu, no aconseguireu una millor assistència que SiteGround. I amb GoGeek, obteniu ajuda prioritària: he tingut resposta als bitllets en 7 minuts. Així és com van construir la seva reputació.

Godaddy To SiteGround lloc més ràpid

SiteGround-Support-Testimonials

14. Tones de funcions d’allotjament

Podeu veure-les a SiteGround pàgina de funcions que enumera tot el que obté amb el seu pla StartUp, GrowBig i GoGeek. Normalment recomano GrowBig ja que són 2 dòlars més / mes i n’obteniu més recursos del servidor (factor de velocitat clau que es troba a la guia d’optimització de WordPress), emmagatzematge, posada en escena, còpies de seguretat a mida, caché avançada i transferència gratuïta de llocs web.

 • Còpies de seguretat diàries
 • 4 centres de dades
 • SG-Git (amb GoGeek +)
 • Posada en escena (amb GrowBig +)
 • Cloudflare, Optimitzador de SG, PHP 7+
 • Còpies de seguretat sota demanda (amb GrowBig +)
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress (opcional)
 • I molt més

SiteGround-Features-Page

A la pàgina de funcions, aneu a “Assignem els recursos que necessiteu” i passeu la pestanya “servidor” per veure quants recursos del servidor vine amb cada pla. Més recursos = lloc web més ràpid.

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

15. Protegeixen els llocs web dels clients

La pàgina de funcions de SiteGround mostra com protegeixen el vostre lloc web. Ells van ser els primers amfitrions a utilitzar comptes aïllats, és a dir, si un lloc web amb què compartíeu servidors amb pirates informàtics, no afectaria el vostre. També publiquen actualitzacions a la seva pàgina de Facebook amb freqüents actualitzacions de seguretat.

Actualitzacions de seguretat de SiteGround

16. Migracions lliures

SiteGround ho fa migracions gratuïtes amb el pla GrowBig i superior. Ho he aprofitat moltes vegades i mai he tingut temps d’aturada ni errors. Les migracions sempre van suaus.

Transferència de lloc web gratuïta de SiteGround

17. Trieu un pla SiteGround: StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

StartUp us permet allotjar 1 lloc web únic, però no té recursos del servidor, emmagatzematge, posada en escena, caché avançada, transferència de llocs web gratuïta i altres funcions. Es tracta principalment de llocs web que no disposen de molt trànsit, d’execució de plugins famosos de recursos o de llocs web que tot just comença a llançar-se.

GrowBig és la millor relació IMO. Per només 2 dòlars al mes (preu promocional), obteniu més recursos del servidor, emmagatzematge, posada en escena, memòria cau avançada, còpies de seguretat a la carta i transferència gratuïta de llocs web. No hauria de necessitar assistència prioritària (el suport regular de SiteGround ja és excel·lent).

GoGeek és allotjament semi-dedicat i arriba amb uns 4x més recursos del servidor que l’allotjament compartit regular (un dels majors factors de velocitat de la guia d’optimització de WordPress). Aquesta és la raó principal per actualitzar-vos, però també rebeu assistència prioritària, servidors GIT i PCI compatibles si es tracta d’un lloc de comerç electrònic. Si utilitzeu un lloc WooCommerce o utilitzeu diversos plugins amb recursos per a recursos, us recomano GrowBig o GoGeek, ja que podran adaptar-se millor a WooCommerce, que normalment requereixen més recursos del servidor..

Consulteu els plans de SiteGround

18. En cas que encara no estiguis segur (Més evidència social)

Feu la vostra investigació a grups de Facebook, Quora i altres fonts imparcials. Ràpidament veureu que quan es tracta de SiteGround vs GoDaddy, SiteGround és el clar i clar guanyador.

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Els servidors de SiteGround són molt més ràpids i no amuntegat com GoDaddy
 6. El xat en directe és instantani i es responen les entrades molt més ràpid que GoDaddy
 7. Protegeixen el vostre lloc web contra pirates informàtics i programari maliciós, mentre que GoDaddy no ho fa
 8. El meu bloc té mai baixat des de errors aleatoris la gent arriba amb GoDaddy
 9. L’actualització a PHP 7.2 és gratuïta (a diferència de GoDaddy) i no tenen cap complement de la llista negra
 10. Els preus de renovació són alts, però la majoria de la gent no vull sortir (i si ho fan, solen anar a DigitalOcean a Cloudways que gestiona el servei d’allotjament en núvol per 10 dòlars al mes) i és la vostra millor alternativa segons la majoria de la gent diu Facebook + Twitter. No us conformeu amb EIG, GoDaddy o A2 si us preneu el vostre lloc seriosament
 11. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 12. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 13. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 14. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 15. Més elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 16. Clients de GoDaddy que es van traslladar a SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Opinió de hosting de WordPress gestionada per Godaddy

Godaddy-vs-SiteGround-vs-InMotion

migració godaddy a terreny

Twitter: SiteGround vs Godaddy

Lloc-Godaddy-Lloc

SiteGround-vs-Godaddy-vs-TSOhost

Godaddy-vs-SiteGround-Opinió

Recomanació de Godaddy-vs-SiteGround

SiteGround-vs-Godaddy-vs-HostGator-vs-Dreamhost

Guanyador: SiteGround

Amb ells des del 2015.

Escric tutorials d’optimització de velocitat de WordPress per viure-ho i no seria cap dels meus lectors a GoDaddy. SiteGround ha estat excel·lent, bàsicament són un soci silenciós, mantenint la càrrega ràpida del meu lloc amb un 100% de vegades i no hi ha errors aleatoris amb GoDaddy i altres hosting barats.

OMM-On-SiteGround

Consulteu els plans de SiteGround

Preguntes freqüents

&# x2705; Per què hi ha gent tan contra GoDaddy?

GoDaddy té una llarga història de tècniques empresarials ombrívoles i problemes amb els seus servidors, seguretat i horaris. Van fer que els clients paguessin un compte d’allotjament completament nou per actualitzar les versions de PHP, eren compatibles amb SOPA, i van ser classificats en les 2 millors xarxes d’allotjament de programari maliciós a tot el món del 2018. Han estat cridats per Wikipedia, iThemes, Forbes i Mashable en diversos problemes. . El seu fundador també va caçar un elefant a Zimbabwe.

&# x2705; Qui és més ràpid entre els dos?

SiteGround és molt més ràpid que GoDaddy i disposa d’eines com el seu complement SG Optimizer, el CDN gratuït de Cloudflare i PHP 7.4 per fer el vostre lloc més ràpid. GoDaddy fa molt poc per mantenir-se al dia amb la tecnologia de velocitat i els servidors de sobrecoberta per obtenir beneficis.

&# x2705; Quin és més barat?

GoDaddy és molt més barat, però obté el que paga. Pagareu menys per endavant, però podreu passar més temps tractant problemes relacionats amb els servidors de GoDaddy.

&# x2705; Qui es va classificar millor a les enquestes de Facebook?

SiteGround va classificar com a amfitrió número 1 en més de 20 enquestes de Facebook realitzades per grups de Facebook relacionats amb WordPress, mentre que GoDaddy normalment no és al primer lloc. El grup de Facebook de hosting de WordPress és un lloc ideal per obtenir opinions imparcials sobre diferents empreses d’allotjament.

&# x2705; Per què no podeu utilitzar els plugins de memòria cau amb GoDaddy?

GoDaddy té el seu propi sistema de memòria cau integrat i llistes llistes de la majoria de plugins de memòria cau. El problema amb això és que els plugins de caché fan molt més que la memòria cau. Així, si no utilitzeu un complement de memòria cau, trobareu a faltar moltes altres optimitzacions de velocitat.

Té alguna pregunta? Lliga’m una línia – Espero que hagueu obtingut molt la meva revisió d’allotjament de WordPress SiteGround vs. GoDaddy. Sé que triar un amfitrió és difícil i hi ha tones de ressenyes i opinions esbiaixades, així que si teniu preguntes deixeu-me un comentari i estaré encantat d’ajudar-vos.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map