SiteGround vs GoDaddy: Rör inte GoDaddy med en 10-fotstång

SiteGround vs GoDaddy


Bestämmer du verkligen mellan SiteGround kontra GoDaddy?

Detta är ärligt talat den enklaste jämförelsen jag någonsin har skrivit. GoDaddy är absolut sopor och du bör undvika dem till varje pris. När du jämför dem med SiteGround, är det som natt och dag.

Så här är:

Kör pappa packar för många människor på sina servrar (vilket gör dem långsamma) vilket är välkänt på Quora, Facebook, och Twitter. De fick betyg bästa webbhotell för skadlig programvara och göra nyheter av alla fel skäl, kallas av iThemes, Wikipedia, forbes, Mashable, och PC Mag. De har kallats en “bluff” eftersom de får kunder att betala till uppgradera PHP-versioner och problem med skadlig kod, när det är deras eget fel. GoDaddy är som en läkare som tvingar sjukdom på patienter och behandlar symtom för att tjäna sina pengar, men fixar inte orsaken. De också svartlista cache-pluginprogram och få dig att använda sitt eget inbyggda cachesystem, som inte har ett ljus för plugins som WP Rocket, Swift eller till och med W3 Total Cache. De är kända för att vara en sak (billiga) men du kommer att betala priset på lång sikt. Jag rekommenderar dem inte till någon.

Siteground är används av Yoast, rekommenderas av WordPress, och rankades som värd nr 1 i 30+ Facebook-omröstningar. Jag kunde få 100% GTmetrix-poäng och <1s belastningstider på deras semi-dedikerad GoGeek-plan. Många människor som migrerade har publicerat sina nya belastningstider. Deras stöd är förstklassig och du kan få livechatt på 30 sekunder, och biljetter besvaras vanligtvis inom 15 minuter – vilket deras kunder beröm. De har mycket mer funktioner än GoDaddy gillar gratis Låt oss kryptera SSL, Cloudflare, dagliga säkerhetskopior, iscensättning, 4 datacenter och de senaste PHP-versionerna. Det viktigaste är att de håller sig uppdaterade med ny teknik och släpper ständigt nya uppdateringar för att förbättra hastighet, upptid och säkerhet – som du kan se på deras Facebook-sida. De erbjuder tre planer och gör gratis migrationer med GrowBig och GoGeek.

1. SiteGround kontra GoDaddy i 30+ Facebook-undersökningar

Gå med i WordPress Hosting och WordPress påskynda Facebook-grupper för att se vad verkliga, opartiska människor är ordspråk eftersom värd är faktor 1 i WordPress optimeringsguide. Siteground är konsekvent nummer 1 i Facebook-undersökningar medan GoDaddy sällan är i topp 5. Om du har specifika värdkrav är WordPress Hosting Group ett utmärkt ställe att få feedback från människor som faktiskt vet vad de pratar om – utan affiliate-länkar.

2019 värdeförfråganVisa undersökning2017-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för Elementor HostingVisa undersökning eller skärmdumpJuli 2019 värdrekommendationVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-Host-Poll-Aug-2018Visa undersökning eller skärmdumpDelad hosting-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdump2019-värd-PollVisa undersökning eller skärmdumpGo-To-Hosting-CompanyVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdumpManaged-Hosting-PollVisa undersökning eller skärmdumpWooCommerce-Hosting-FB-PollVisa undersökning eller skärmdump2016-Web-Hosting-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst-Wordpress-värd-Provider-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-2019-PollVisa undersökning eller skärmdumpWP Friendly Hosting PollVisa undersökning eller skärmdump2016-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpFavorithotell för ElementorVisa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för värd för 2018Visa undersökning eller skärmdumpWordPress Hosting Poll september 2018.pngVisa undersökning eller skärmdumpManaged-Wordpress-värd-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdump2019-Hosts-Poll-1Visa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-For-hastighetVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-juni-1Visa undersökning eller skärmdumpSiteground-rekommendationVisa undersökning eller skärmdump2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-Provider-PollVisa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-Feb-2019Visa undersökning eller skärmdumpHosting-Rekommendationer-PollVisa undersökning eller skärmdump

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotellVisa undersökning eller skärmdump

2. GoDaddy-servrar är smärtsamt långsamma

GoDaddy kan erbjuda lågkostnadshosting eftersom de packar för många människor på sina servrar. Du kan inte säga hur många webbplatser du delar servern med eller hur mycket bandbredd de förbrukar. Det är därför det är bäst att titta på vad (opartiska) människor är säger på Quora, Facebook-grupper och titta på serverns svarstider som nuvarande GoDaddy-klienter får.

What-är-the-reason-att-GoDaddy-är-lastning-mycket-långsamt Quora

iThemes säger:

“GoDaddy [måste] äntligen bli seriös när det gäller värd genom att förbättra sina servrar och serverinfrastruktur, förse användare med en riktig kontrollpanel, upphöra med att massivt överförsälja sina servrar (det är därför de flesta GoDaddy-värdiga webbplatser är så långsamma) och ger verkliga support som inte svarar på alla problem med “du behöver uppgradera till en dedikerad server.”

Du kan köra vilken webbplats som helst Google PageSpeed ​​Insights och om minska serverns svarstid objektet finns i din rapport, detta betyder att din server (värd) är definitivt långsam.

Minska responstiden för servern

Långsam Godaddy

Godaddy-serverns svarstid

Slow Server Response Times på Godaddy

Godaddy Server svarstider

Långsam Godaddy-server svarstid

3. PHP 7 Endast tillgängligt på cPanel-planer

Hur tror du inte att behandla dina mest lojala kunder?

Släpp en “förbättrad” cPanel-plan och berätta för gamla kunder måste betala för en uppgradering om de vill använda PHP 7. GoDaddys cPanel och Plesk är de enda planerna som stöder PHP 7, annars är du lycklig. Inte bara var de en av de sista värdarna som släppte PHP 7, men när de gör det, försöker de få kunder att betala för det. De är den enda värden jag vet att gör detta.

godaddy php uppgraderingskostnad

Godaddy oetisk PHP-uppgradering

Godaddy PHP-kostnad

GoDaddy var med PHP 5.6 fram till 2018 och var en av de sista värdarna som implementerade PHP 7. Detta gjorde inte bara att kundwebbplatserna var långsamma utan också mindre säkra. GoDaddy fick otaliga klagomål om detta på sina supporttrådar och Twitter och var mycket sent att vidta åtgärder.

PHP-hastighet

4. Malware-problem

GoDaddy är en av bästa webbhotell för skadlig programvara och ständigt göra nyheter för att vara en av de minst säkra värdarna. Om du bryr dig om säkerheten på din webbplats, använd inte GoDaddy. Medan SiteGround tydligt listar hur de skyddar din webbplats, GoDaddy gör det absoluta minimum. Till och med denna dag har de en lång historia av hackade konton, skadlig kod och virus.

“En motståndare som har kallats”Spammy Bear”- uppnådde en ovanlig mängd inkorgleverans genom att utnyttja en svaghet hos GoDaddy som gjorde att någon kan lägga till en domän till sitt GoDaddy-konto utan att bekräfta att de ägde domänen.”

Malware Hosting Networks

Godaddy Hack-problem

Godaddy Spammer-problem

Godaddy-virusproblem

Till och med min egen blogg hackades när jag använde GoDaddy. Någon kunde logga in på mitt konto, köpa en värdplan och omdirigera min webbplats till en turkisk webbplats som sålde värdtjänster. Jag tog inte skärmdumpar eftersom jag hade bråttom att fixa det, men det kommer från min egen personliga erfarenhet.

Malware Scam?
GoDaddys malware skanner upptäcker skadlig programvara även om den inte finns där eftersom de vill att kunder ska betala dem för att ta bort det. Det är ganska skuggigt och det har funnits många rapporter.

Godaddy Malware Scam

5. Svartlistade plugins

GoDaddy s svartlistade plugins antas förhindra att du överskrider serverresurserna. De använder sitt eget inbyggda cachesystem och låter dig inte använda cache-plugins. Problemet är att cache-plugins gör mer än caching. Detta betyder att du troligtvis kommer att uppstå fel i GTmetrix och Pingdom (t.ex. minifieringsfel). Med GoDaddy måste du använda ett plugin som Autoptimize, men med SiteGround kan du använda bättre plugins som WP Rocket, Swift och WP Fastest Cache.

Godaddy svartlistade plugins

6. Wikipedia flyttar domäner bort från GoDaddy

Wikipedia handlar om yttrandefrihet, så när GoDaddy beslutade att stödja SOPA (som har jämförts med Kinas internetcensur), flyttade Jimmy Wales alla Wikipedia-domännamn från GoDaddy. En massiv bojkott utbröt efter Reddit användare startade en “Lämna GoDaddy Day”, vilket är bekvämt när de beslutade att dra tillbaka stödet från SOPA. Frågan är, är du villig att stödja ett företag som vill begränsa din yttrandefrihet?

Wikipedia tar bort Godaddy-domäner

7. Support är hemskt

Detta är den överlägset största skillnaden mellan GoDaddy kontra SiteGround. GoDaddy är full av ursäkter, uppgradering av försäljning, brist på ansvar och inga resolutioner. De har löjliga väntetider och ett utsedd Twitter-konto @GoDaddyHelp där kunder spränger dem med frustration. Du kan ansluta till en SiteGround-tekniker inom några minuter på livechatt eller telefon, som kommer att gå igenom problemet och hjälpa till att lösa det. Du är i bättre händer med SiteGround.

godaddy 73 minuters vänta

godaddy prisbelönt stöd

8. Bob Parsons Hunts Elephant

2011 Bob Parsons (grundare av GoDaddy) Tweeted om att döda en elefant i Zimbabwe. Han hävdade att det var ett problem elefanten förstör grödor. De video visar lokala bybor (som gungar GoDaddy-hattar) som snider och skickar ut elefantkött till ljudet från ACDC. Gjorde han det för att få länkar till godaddy.com eller är han bara en idiot? Vi vet aldrig. han sade upp sig under 2018.

Bob Parsons Godaddy

bob-parsons-GoDaddy

9. SiteGround-hastighet (migreringsresultat)

Här är människor som migrerade till SiteGround och publicerade sina resultat. Du kan klicka på varje bild för att visa Tweet. I extrema fall klipper människor över 10 sekunder från sin laddningstid.

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

Siteground-vs.-GoDaddy-Load-Time-Improvement

Godaddy till SiteGround

Godaddy till SiteGround Migration

Godaddy till SiteGround snabbare

Du kan också kolla in min egen GTmetrix-rapport, Pingdom-rapport, och server svarstider. Naturligtvis tar det längre tid att läsa in självstudier eftersom de har så många bilder på inlägget.

2019-GTmetrix-Report

2019-Pingdom-Report

10. SG Optimizer, Cloudflare, PHP 7.3+ för vinsten

SiteGround visar tydligt deras hastighetsteknologi (NGINX, SSD, PHP 7+, HTTP / 2, SG Optimizer, etc) medan GoDaddy påstår “branschledande belastningstider” utan att säga vilken teknik de använder. Bara min tanke, men om värdföretag inte listar sin stack är det förmodligen inte så bra.

Siteground-Speed-teknik

SG Optimizer är SiteGrounds cache-plugin som erbjuder 3 nivåer av cache (statisk, dynamisk, memcached). Den använder cachelagring på serversidan som är snabbare än den filbaserade cache som används av andra cache-plugins. Den har också alternativ för webbläsarcache, minifiering, gzip-komprimering, bildoptimering, borttagning av frågesträngar och möjligheten att uppgradera PHP-versioner. Det har bra recensioner på WordPress.org och SiteGround gjorde nyligen stora uppdateringar av deras plugin, vilket gjorde jämförbara med plugins som WP Rocket. Om du väljer SiteGround kan du prova.

CloudFlare är inbyggd i SiteGround cPanel och kan aktiveras med 1-klick gratis. Detta gör det superlätt att dra nytta av Cloudflares gratis CDN som har 200+ datacenter.

PHP 7.3 är högsta versionen på SiteGround, och de är också en av de första värdarna som släpper nya versioner när de blir tillgängliga. Företag som Bluehost släpper en ny version men kommer inte att vara stabila så att du inte kan använda den. Du behöver inte oroa dig för det med SiteGround.

11. WordPress-funktioner

SiteGround har fler WordPress-funktioner än GoDaddy inklusive automatiska WordPress-uppdateringar, deras SG Optimizer-plugin (för cache) och en migreringsplugin. SiteGround uppdaterar även sina servrar när nya plugin sårbarheter upptäcks (något GoDaddy behöver bli bättre på) och deras stöd är mycket mer kunnigt när det gäller WordPress. GoDaddys WordPress-plugins är värdelösa – det enda bra plugin som de hade var P3 Performance Profiler och de övergav det för år sedan. Du kan se SiteGround WordPress-funktioner på deras jämförelse sida under avsnittet “vi ger dig fler WordPress-funktioner”.

Siteground-Wordpress-funktioner

12. SiteGround stöds av Yoast, WordPress, Ivica

Jag har inte sett en trovärdig person rekommendera GoDaddy.

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

SiteGround rekommenderas också av WordPress.

Siteground-rekommenderas-wordpress-värd

Och av Ivica som driver WordPress påskynda Facebook-gruppen med 15 000+ medlemmar.

WordPress-Speed-Up rekommenderade verktyg

13. Support är oslagbart

SiteGround-stöd har blåst bort mig flera gånger. Gratis migrering utan driftstopp eller fel? Ja tack. Har du en fråga om specifika plugins som tar lång tid att ladda eller störa din webbplats? De hjälper gärna till. SiteGrounds support är alltid snabbt och hjälper gärna även om det inte har att göra med deras webbhotell. För de pengar du betalar kommer du inte att få bättre stöd än SiteGround. Och med GoGeek får du prioriterat stöd – jag har fått biljetter besvarade inom sju minuter. Så här byggde de sitt rykte.

Godaddy till SiteGround snabbare webbplats

Siteground-support-Vittnesmål

14. Massor av värdfunktioner

Du kan se dessa på SiteGround’s funktioner sida som listar allt du får med deras StartUp, GrowBig och GoGeek-plan. Jag rekommenderar vanligtvis GrowBig eftersom det är $ 2 / månad mer och du får mer serverresurser (nyckelhastighetsfaktor som finns i WordPress-optimeringsguiden), lagring, iscensättning, säkerhetskopior på begäran, avancerad caching och en gratis webbplatsöverföring.

 • Dagliga säkerhetskopior
 • 4 datacenter
 • SG-Git (med GoGeek +)
 • Scenering (med GrowBig +)
 • Cloudflare, SG Optimizer, PHP 7+
 • Säkerhetskopior på begäran (med GrowBig +)
 • Automatiska WordPress-uppdateringar (valfritt)
 • Och mycket mer

Siteground-drag-sida

Gå till “vi fördelar de resurser du behöver” på deras funktionssida och håll muspekaren över fliken “server” för att se hur många serverresurser kom med varje plan. Fler resurser = snabbare webbplats.

Siteground-serverresurser-Jämförelse

15. De skyddar kundwebbplatser

SiteGrounds funktionssida visar hur de skyddar din webbplats. De var den första värden som använde isolerade konton, vilket innebär att om en webbplats du delade servrar med blev hackad skulle den inte påverka din. De publicerar också uppdateringar på sin Facebook-sida med ofta säkerhetsuppdateringar.

SiteGround-säkerhetsuppdateringar

16. Gratis migrationer

SiteGround gör det gratis migrationer med sin GrowBig-plan och uppåt. Jag har utnyttjat detta många gånger och har aldrig haft driftstopp eller fel. Migrationerna går alltid smidigt.

SiteGround gratis webbplatsöverföring

17. Välj en SiteGround-plan: StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Börja låter dig vara värd för en enda webbplats men saknar serverresurser, lagring, iscensättning, avancerad caching, gratis webbplatsöverföring och andra funktioner. Det är främst för webbplatser som inte har mycket trafik, kör resurshungiga plugins eller webbplatser som just börjar starta.

GrowBig är det bästa värdet IMO. För endast $ 2 / månad mer (kampanjpris) får du fler serverresurser, lagring, iscensättning, avancerad caching, säkerhetskopiering på begäran och en gratis webbplatsöverföring. Du bör inte behöva prioriterat stöd (SiteGrounds regelbundna support är redan bra).

GoGeek är semi-dedikerad värd och kommer med cirka 4x mer serverresurser än vanlig delad hosting (en av de största hastighetsfaktorerna i WordPress optimeringsguide). Detta är det främsta skälet till att uppgradera, men du får också prioriterade servrar, GIT- och PCI-kompatibla servrar om det är en e-handelswebbplats. Om du driver en WooCommerce-webbplats eller kör flera resurshungiga plugins rekommenderar jag antingen GrowBig eller GoGeek eftersom de bättre kan tillgodose WooCommerce, vilket vanligtvis kräver fler serverresurser.

Visa SiteGrounds planer

18. Om du fortfarande inte är säker (mer socialt bevis)

Gör din forskning på Facebook-grupper, Quora och andra opartiska källor. Du kommer snabbt att se att när det gäller SiteGround kontra GoDaddy är SiteGround den tydliga, uppenbara vinnaren.

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. SiteGround-servrar är mycket snabbare och inte överfulla som GoDaddy
 6. Livechatt är direkt och biljetter besvaras så mycket snabbare än GoDaddy
 7. De skyddar din webbplats från hackare / skadlig kod medan GoDaddy gör inte
 8. Min blogg har aldrig gått ner från slumpmässiga fel folk får med GoDaddy
 9. Uppgradering till PHP 7.2 är gratis (till skillnad från GoDaddy) och de har inte svartlista plugins
 10. Förnyelsepriserna är höga, men de flesta vill inte lämna (och om de gör det går de vanligtvis till DigitalOcean på Cloudways som hanteras molnhotell för $ 10 / månad) och är ditt bästa alternativ som de flesta säger på Facebook + Twitter. Nöja dig inte med EIG, GoDaddy eller A2 om du tar din webbplats på allvar
 11. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 12. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 13. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 14. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 15. Mer beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 16. GoDaddy-kunder som flyttade till SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Godaddy Managed WordPress Hosting Feedback

GoDaddy-vs-Siteground-vs-InMotion

godaddy till migration av siteground

SiteGround vs Godaddy Twitter

Slow-GoDaddy-Site

Siteground-vs-GoDaddy-vs-TSOhost

GoDaddy-vs-Siteground-åsikt

GoDaddy-vs-Siteground-rekommendation

Siteground-vs-GoDaddy-vs-Hostgator-vs-Dreamhost

Vinnare: SiteGround

Har varit med sedan 2015.

Jag skriver WordPress-hastighetsoptimeringsstudier för lever och skulle inte någon av mina läsare till GoDaddy. SiteGround har varit fantastiskt, de är i grunden en tyst partner och håller min webbplats laddning snabb med 100% upptid och inga slumpmässiga fel du får med GoDaddy och andra billiga webbhotell.

OMM-On-Siteground

Visa SiteGrounds planer

Vanliga frågor

&# X2705; Varför är människor så emot GoDaddy?

GoDaddy har en lång historia av skuggiga affärsmetoder och problem med deras servrar, säkerhet och upptid. De fick kunderna att betala för ett helt nytt värdkonto för att uppgradera PHP-versioner, stöttade SOPA och rankades i topp 2-webbhotell för webbhotell världen över 2018. De har kallats av Wikipedia, iThemes, Forbes och Mashable i flera frågor . Deras grundare jagade också en elefant i Zimbabwe.

&# X2705; Vem är snabbare mellan de två?

SiteGround är mycket snabbare än GoDaddy och har verktyg som deras SG Optimizer-plugin, Cloudflares gratis CDN och PHP 7.4 för att göra din webbplats snabbare. GoDaddy gör mycket lite för att hålla sig uppdaterad med hastighetsteknologi och massor av servrar för att göra vinster.

&# X2705; Vilken är billigare?

GoDaddy är mycket billigare, men du får det du betalar för. Du kommer att betala mindre på förhand, men ändå kommer du sannolikt att spendera mer tid på att hantera problem orsakade av GoDaddys servrar.

&# X2705; Vem rankades bättre i Facebook-omröstningar?

SiteGround rankades som värd nr 1 i över 20+ Facebook-omröstningar gjorda av WordPress-relaterade Facebook-grupper medan GoDaddy vanligtvis inte är i topp 5. WordPress Hosting Facebook Group är ett bra ställe att få opartiska åsikter om olika värdföretag.

&# X2705; Varför kan du inte använda cache-plugins med GoDaddy?

GoDaddy har sitt eget inbyggda cachesystem och svartlistor de flesta cache-plugins. Problemet med detta är att cache-plugins gör mycket mer än bara cache. Så om du inte använder ett cache-plugin kommer du att missa många andra hastighetsoptimeringar.

Har frågor? Hör av dig – Jag hoppas att du fick mycket av min SiteGround kontra GoDaddy WordPress-värdgranskning. Jag vet att det är tufft att välja en värd och det finns massor av recensioner och partiska åsikter där ute, så om du har frågor lämna mig en kommentar och jag ska gärna hjälpa.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map