SiteGround vs GoDaddy: Rør ikke ved GoDaddy med en 10-fodsstang

SiteGround vs GoDaddy


Bestemmer du virkelig mellem SiteGround vs. GoDaddy?

Dette er ærligt talt den nemmeste sammenligning, jeg nogensinde har skrevet. GoDaddy er absolut affald, og du bør undgå dem for enhver pris. Når du sammenligner dem med SiteGround, ligner det nat og dag.

Her er hvorfor:

Kom så far pakker for mange mennesker på deres servere (hvilket gør dem langsomme), hvilket er velkendt på Quora, Facebook, og Twitter. De blev vurderet til top malware hosting netværk og lav nyheder af alle de forkerte grunde, der bliver kaldt af iThemes, Wikipedia, Forbes, Mashable, og PC Mag. De er blevet kaldt en “fidus”, fordi de får kunderne til at betale til opgradere PHP-versioner og malware-problemer, når det er deres egen skyld. GoDaddy er som en læge, der tvinger sygdom på patienter og behandler symptomer for at tjene deres penge, men ikke løser årsagen. De også blacklist cache-plugins og få dig til at bruge deres eget indbyggede cache-system, som ikke indeholder et lys til plugins som WP Rocket, Swift eller endda W3 Total Cache. De er kendt for at være 1 ting (billigt), men du betaler prisen på lang sigt. Jeg anbefaler dem ikke til nogen.

SiteGround er brugt af Yoast, anbefalet af WordPress, og blev bedømt som værten nr. 1 i 30+ Facebook-afstemninger. Jeg var i stand til at få 100% GTmetrix-scoringer og <1s belastningstider på deres semi-dedikeret GoGeek-plan. Mange mennesker der migreret har offentliggjort deres nye belastningstider. Deres støtte er fortræffelig og du kan få live chat på 30 sekunder, og billetter besvares normalt inden for 15 minutter – hvilket deres kunder ros. De har meget mere funktioner end GoDaddy kan lide gratis Let’s Encrypt SSL, Cloudflare, daglige sikkerhedskopier, iscenesættelse, 4 datacentre og de nyeste PHP-versioner. Vigtigst af alt holder de opdateret med ny teknologi og frigiver konstant nye opdateringer for at forbedre hastighed, oppetid og sikkerhed – som du kan se på deres Facebook-side. De tilbyder 3 planer og gør gratis migrationer med GrowBig og GoGeek.

1. SiteGround vs. GoDaddy i 30+ Facebook-afstemninger

Deltag i WordPress Hosting og WordPress fremskynder Facebook-grupper for at se, hvad rigtige, uvildige mennesker er ordsprog da hosting er # 1-faktoren i WordPress optimeringsvejledning. SiteGround er konsekvent # 1 i Facebook-afstemninger, mens GoDaddy sjældent er i top 5. Hvis du har specifikke hostingkrav, er WordPress Hosting Group et godt sted at få feedback fra folk, der faktisk ved, hvad de taler om – uden tilknyttede links.

2019 Hosting PollSe afstemning2017-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for Elementor HostingSe afstemning eller screenshotJuli 2019 Hosting-anbefalingSe afstemning eller screenshotWordPress-Host-Poll Aug 2018Se afstemning eller screenshotShared-Hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-hosting-PollSe afstemning eller screenshotGo-To-Hosting-selskabSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshotManaged-Hosting-PollSe afstemning eller screenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshot2016-Web-hosting-PollSe afstemning eller screenshotBedste-WordPress-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-2019-PollSe afstemning eller screenshotWP Friendly Hosting PollSe afstemning eller screenshot2016-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotForetrukne hosting til ElementorSe afstemning eller screenshotAnbefalinger for 2018-værtSe afstemning eller screenshotAfstemning af WordPress Hosting september 2018.pngSe afstemning eller screenshotManaged-WordPress-hosting-Poll-2017Se afstemning eller screenshot2019-værter-Poll-1Se afstemning eller screenshotHosting-Poll-For-SpeedSe afstemning eller screenshotWordPress-hosting-Poll-Juni-1Se afstemning eller screenshotSiteGround-anbefalingSe afstemning eller screenshot2014-Managed-WordPress-hosting-FB-PollSe afstemning eller screenshotBedste-Web-hosting-udbyder-PollSe afstemning eller screenshotHosting-Poll Feb 2019Se afstemning eller screenshotHosting-Anbefalinger-PollSe afstemning eller screenshot

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhostSe afstemning eller screenshot

2. GoDaddy-servere er smerteligt langsomme

GoDaddy kan tilbyde billig hosting, fordi de pakker for mange mennesker på deres servere. Du kan ikke fortælle, hvor mange websteder du deler serveren med, eller hvor meget båndbredde de forbruger. Det er derfor, det er bedst at se på, hvad (objektiv) folk er siger Quora, Facebook-grupper, og se på serverens responstid, som de nuværende GoDaddy-klienter får.

Hvad-er-det-grunden-at-GoDaddy-er-belastning-meget-langsomt-Quora

iThemes siger:

“GoDaddy [har brug for] endelig at blive seriøs med hosting ved at forbedre deres servere og serverinfrastruktur, give brugerne et rigtigt kontrolpanel, ophøre med at massivt oversælge deres servere (dette er grunden til, at de fleste GoDaddy-hostede websteder er så langsomme) og giver reelle support, der ikke besvarer ethvert problem med “du har brug for at opgradere til en dedikeret server.”

Du kan køre ethvert websted igennem Google PageSpeed ​​Insights og hvis reducer serverens responstid elementet findes i din rapport, det betyder, at din server (hosting) bestemt er langsom.

Reducer serverens responstid

Langsom Godaddy

Godaddy Server-responstid

Langsom server svartid på Godaddy

Godaddy Server's svartid

Langsom Godaddy-server svartid

3. PHP 7 Kun tilgængelig på cPanel-planer

Hvordan antager du ikke at behandle dine mest loyale kunder?

Slip en “forbedret” cPanel-plan, og fortæl gamle kunder, at de har det skal betale for en opgradering hvis de vil bruge PHP 7. GoDaddys cPanel og Plesk er de eneste planer, der understøtter PHP 7, ellers er du heldig. Ikke kun var de en af ​​de sidste værter, der frigav PHP 7, men når de gør det, prøver de at få kunderne til at betale for det. De er den eneste vært, jeg ved, der gør dette.

godaddy php-opgraderingsomkostninger

Godaddy uetisk PHP-opgradering

Godaddy PHP-omkostninger

GoDaddy var ved hjælp af PHP 5.6 indtil 2018 og var en af ​​de sidste værter til at implementere PHP 7. Dette gjorde ikke kun, at kundewebsteder blev langsomme, men også mindre sikre. GoDaddy modtog utallige klager over dette på deres supporttråde og Twitter og var meget sent til at gribe ind.

PHP-hastighed

4. Malware-problemer

GoDaddy er en af top malware hosting netværk og gør konstant nyheder for at være en af ​​de mindst sikre værter. Hvis du er interesseret i sikkerheden på dit websted, skal du ikke bruge GoDaddy. Mens SiteGround tydeligt viser hvordan de beskytter dit websted, GoDaddy gør det nøgne minimum. Selv i dag har de en lang historie af hacket konti, malware og vira.

“En modstander, der er blevet døbt”Spammy Bear”- opnåede en usædvanlig mængde levering af indbakke ved at udnytte en svaghed hos GoDaddy, der gjorde det muligt for nogen at tilføje et domæne til deres GoDaddy-konto uden at validere, at de ejede domænet.”

Malware Hosting Networks

Godaddy Hack-problem

Godaddy Spammer-problem

Godaddy-virusproblem

Selv min egen blog blev hacket, da jeg brugte GoDaddy. En person kunne logge ind på min konto, købe en hostingplan og omdirigere min hjemmeside til et tyrkisk websted, der solgte hosting-tjenester. Jeg tog ikke skærmbilleder, fordi jeg havde travlt med at få det rettet, men det er fra min egen personlige oplevelse.

Malware-fidus?
GoDaddys malware-scanner opdager malware, selvom den ikke er der fordi de ønsker, at kunder skal betale dem for at fjerne det. Det er temmelig skyggefuldt, og der har været adskillige rapporter.

Godaddy Malware Scam

5. Sortlistede plugins

GoDaddy s sortlistede plugins antages at forhindre dig i at overskride serverressourcer. De bruger deres eget indbyggede cachesystem og lader ikke dig bruge cache-plugins. Problemet er, at cache-plugins gør mere end cache. Dette betyder, at du sandsynligvis vil have fejl i GTmetrix og Pingdom (f.eks. Minifikationsfejl). Med GoDaddy skal du bruge et plugin som Autoptimize, men med SiteGround kan du bruge bedre plugins som WP Rocket, Swift og WP Fastest Cache.

Godaddy sortlistede plugins

6. Wikipedia flytter domæner væk fra GoDaddy

Wikipedia handler om ytringsfrihed, så hvornår GoDaddy besluttede at støtte SOPA (som er blevet sammenlignet med Kinas internetcensur), flyttede Jimmy Wales alle Wikipedia-domænenavne væk fra GoDaddy. En massiv boykot brød ud efter Reddit brugere startede en ”Forlad GoDaddy-dag”, som er praktisk, da de besluttede at trække støtte fra SOPA tilbage. Spørgsmålet er, er du villig til at støtte et firma, der ønsker at begrænse din ytringsfrihed?

Wikipedia fjerner Godaddy-domæner

7. Support er forfærdelige

Dette er den klart største forskel mellem GoDaddy vs. SiteGround. GoDaddy er fuld af undskyldninger, opgradering af salg, manglende ansvar og ingen beslutninger. De har latterlige ventetider og en udpeget Twitter-konto @GoDaddyHelp hvor kunderne sprænger dem med frustration. Du kan få forbindelse til en SiteGround-tekniker inden for få minutter på live chat eller telefon, som vil grave sig ind i problemet og hjælpe med at løse det. Du er i bedre hænder med SiteGround.

godaddy 73 minutters ventetid

godaddy prisvindende støtte

8. Bob Parsons Hunts Elephant

I 2011 Bob Parsons (GoDaddy-grundlægger) Tweetet om at dræbe en elefant i Zimbabwe. Han hævdede, at det var et problem, at elefanter ødelagde afgrøder. Det video viser lokale landsbyboere (som vugger GoDaddy-hatte), der udskærer og udsender elefantkød til lyden af ​​ACDC. Gjorde han det for at få links til godaddy.com, eller er han bare en idiot? Vi ved det aldrig. Han resigneret i 2018.

Bob Parsons Godaddy

bob-parsons-GoDaddy

9. SiteGround-hastighed (migreringsresultater)

Her er folk, der migrerede til SiteGround og offentliggjorde deres resultater. Du kan klikke på hvert billede for at se Tweet. I ekstreme tilfælde klipper folk over 10 sekunder fra deres belastningstid.

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

SiteGround-vs-GoDaddy-Load-Time-Improvement

Godaddy til SiteGround

Godaddy til SiteGround Migration

Godaddy til SiteGround hurtigere

Du kan også tjekke min egen GTmetrix-rapport, Pingdom-rapport, og server responstider. Naturligvis tutorials som dette tager længere tid at indlæse, fordi de har så mange billeder på posten.

2019-GTmetrix-rapport

2019-Pingdom-rapport

10. SG Optimizer, Cloudflare, PHP 7.3+ for The Win

SiteGround viser tydeligt deres hastighedsteknologi (NGINX, SSD’er, PHP 7+, HTTP / 2, SG Optimizer osv.), Mens GoDaddy hævder “branchens førende belastningstider” uden at sige, hvilken teknologi de bruger. Bare min tanke, men hvis hostingfirmaer ikke viser deres stak, er det sandsynligvis ikke særlig godt.

SiteGround-Speed-teknologi

SG Optimizer er SiteGround’s cache-plugin, der tilbyder 3 niveauer af cache (statisk, dynamisk, memcachet). Det bruger cachelagring på serversiden, som er hurtigere end den filbaserede cache, der bruges af andre cache-plugins. Det har også muligheder for browser-cache, minificering, gzip-komprimering, billedoptimering, fjernelse af forespørgselsstrenge og muligheden for at opgradere PHP-versioner. Det har gode anmeldelser på WordPress.org og SiteGround for nylig foretaget store opdateringer til deres plugin, hvilket kunne sammenlignes med plugins som WP Rocket. Hvis du vælger SiteGround, kan du prøve det.

CloudFlare er indbygget i SiteGround’s cPanel og kan aktiveres med 1-klik gratis. Dette gør det super let at drage fordel af Cloudflares gratis CDN, der har 200+ datacentre.

PHP 7.3 er højeste version på SiteGround, og de er også en af ​​de første værter, der frigiver nye versioner, når de bliver tilgængelige. Virksomheder som Bluehost frigiver en ny version, men vil ikke være stabile, så du ikke kan bruge den. Ingen grund til at bekymre dig om det med SiteGround.

11. WordPress-funktioner

SiteGround har flere WordPress-funktioner end GoDaddy inklusive automatiske WordPress-opdateringer, deres SG Optimizer-plugin (til cache) og en migrator-plugin. SiteGround opdaterer endda deres servere, når nye plugin sårbarheder opdages (noget GoDaddy har brug for at blive bedre til), og deres support er meget mere vidende, når det kommer til WordPress. GoDaddys WordPress-plugins er ubrukelige – det eneste gode plugin, de havde, var P3 Performance Profiler, og de opgav det for år siden. Du kan se SiteGround’s WordPress-funktioner på deres sammenligningsside under afsnittet “vi giver dig flere WordPress-funktioner”.

SiteGround-WordPress-funktioner

12. SiteGround er godkendt af Yoast, WordPress, Ivica

Jeg har ikke set 1 troværdig person anbefale GoDaddy.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

SiteGround anbefales også af WordPress.

Siteground-anbefales-wordpress-vært

Og af Ivica, der driver WordPress fremskynder Facebook-gruppen med 15.000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalede værktøjer

13. Support er uovertruffen

SiteGround-support har sprængt mig væk flere gange. Gratis migrering uden nedetid eller fejl? Ja tak. Har du et spørgsmål om specifikke plugins, der tager lang tid at indlæse eller forstyrre dit websted? De er glade for at hjælpe. SiteGround’s support er altid hurtigt og hjælper gerne, selvom det ikke har at gøre med deres hosting. For de penge, du betaler, får du ikke bedre støtte end SiteGround. Og med GoGeek får du prioriteret support – Jeg har fået besvaret billetter inden for 7 minutter. Sådan byggede de deres omdømme op.

Godaddy til SiteGround hurtigere side

SiteGround-Support-Udtalelser

14. Masser af hostingsfunktioner

Du kan se disse på SiteGround’s funktioner side der viser alt, hvad du får med deres StartUp, GrowBig og GoGeek-plan. Jeg anbefaler normalt GrowBig, da det er $ 2 / måned mere, og du får mere serverressourcer (nøglehastighedsfaktor findes i WordPress optimeringsguide), lagring, iscenesættelse, on-demand-sikkerhedskopier, avanceret cache og en gratis webstedsoverførsel.

 • Daglige sikkerhedskopier
 • 4 datacentre
 • SG-Git (med GoGeek +)
 • Iscenesættelse (med GrowBig +)
 • Cloudflare, SG Optimizer, PHP 7+
 • On-demand-sikkerhedskopier (med GrowBig +)
 • Automatiske WordPress-opdateringer (valgfrit)
 • Og meget mere

SiteGround-Features-side

Gå til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over fanen “server” for at se, hvor mange serverressourcer kom med hver plan. Flere ressourcer = hurtigere hjemmeside.

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

15. De beskytter kundens websteder

SiteGrounds funktionsside viser, hvordan de beskytter dit websted. De var den første vært, der brugte isolerede konti, hvilket betyder, at hvis et websted, du delte servere med, blev hacket, ville det ikke påvirke dit. De poster også opdateringer på deres Facebook-side med hyppige sikkerhedsopdateringer.

SiteGround sikkerhedsopdateringer

16. Gratis migrationer

SiteGround gør det gratis migrationer med deres GrowBig-plan og op. Jeg har draget fordel af dette mange gange og har aldrig haft driftsstop eller fejl. Migrationerne går altid glat.

SiteGround gratis webstedsoverførsel

17. Vælg en SiteGround-plan: StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Start op giver dig mulighed for at være vært for et enkelt websted, men mangler serverressourcer, opbevaring, iscenesættelse, avanceret cache, gratis webstedsoverførsel og andre funktioner. Det er hovedsageligt til websteder, der ikke har meget trafik, kører ressourcehungrige plugins eller websteder, der lige er begyndt at starte.

GrowBig er den bedste værdi IMO. For kun $ 2 / måned mere (promo-pris) får du flere serverressourcer, opbevaring, iscenesættelse, avanceret cache, on-demand-sikkerhedskopier og en gratis webstedsoverførsel. Du skal ikke have brug for prioriteret support (SiteGrounds regelmæssige support er allerede stor).

GoGeek er semi-dedikeret hosting og leveres med ca. 4x mere serverressourcer end almindelig delt hosting (en af ​​de største hastighedsfaktorer i WordPress-optimeringsguiden). Dette er den vigtigste grund til at opgradere, men du får også prioriteret support, GIT og PCI-kompatible servere, hvis det er et eCommerce-websted. Hvis du kører et WooCommerce-sted, eller du kører flere ressourcehungrige plugins, anbefaler jeg enten GrowBig eller GoGeek, da de bedre kan imødekomme WooCommerce, som normalt kræver flere serverressourcer.

Se SiteGround’s planer

18. I tilfælde af at du stadig ikke er sikker (Mere socialt bevismateriale)

Foretag din research på Facebook-grupper, Quora og andre uvildige kilder. Du vil hurtigt se, at når det kommer til SiteGround vs. GoDaddy, er SiteGround den klare, åbenlyse vinder.

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. SiteGround’s servere er meget hurtigere og ikke overfyldte som GoDaddy
 6. Live chat er øjeblikkelig, og billetter besvares så meget hurtigere end GoDaddy
 7. De beskytter dit websted mod hackere / malware, mens GoDaddy gør ikke
 8. Min blog har aldrig gået ned fra tilfældige fejl folk får med GoDaddy
 9. Opgradering til PHP 7.2 er gratis (i modsætning til GoDaddy) og de indeholder ikke blacklist-plugins
 10. Fornyelsespriserne er høje, men de fleste vil ikke forlade (og hvis de gør det, går de normalt til DigitalOcean på Cloudways som administreres skyhosting for $ 10 / måned) og er dit bedste alternativ, som de fleste siger om Facebook + Twitter. Forlig dig ikke med EIG, GoDaddy eller A2, hvis du tager dit websted alvorligt
 11. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 12. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 13. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 14. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 15. Mere ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 16. GoDaddy-kunder, der flyttede til SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Godaddy Administreret WordPress-hosting-feedback

Godaddy-vs-SiteGround-vs-InMotion

godaddy til siteground migration

SiteGround vs Godaddy Twitter

Slow-GoDaddy-Site

SiteGround-vs-GoDaddy-vs-TSOhost

Godaddy-vs-SiteGround-udtalelse

Godaddy-vs-SiteGround-henstilling

SiteGround-vs-GoDaddy-vs-HostGator-vs-Dreamhost

Vinder: SiteGround

Har været hos dem siden 2015.

Jeg skriver WordPress-hastighedsoptimeringsvejledninger til levevis og ville ikke nogen af ​​mine læsere til GoDaddy. SiteGround har været fantastisk, de er dybest set en tavs partner, og holder mit websted hurtigt med 100% oppetider og ingen tilfældige fejl, du får med GoDaddy og andre billige hosting.

OMM-On-SiteGround

Se SiteGround’s planer

Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Hvorfor er folk så mod GoDaddy?

GoDaddy har en lang historie med lyssky forretningspraksis og problemer med deres servere, sikkerhed og oppetid. De fik kunderne til at betale for en helt ny hosting-konto for at opgradere PHP-versioner, understøttet SOPA og blev klassificeret i top 2 malware-hostingnetværk verden over i 2018. De er blevet kaldt af Wikipedia, iThemes, Forbes og Mashable om flere problemer . Deres grundlægger jagede også en elefant i Zimbabwe.

&# X2705; Hvem er hurtigere mellem de to?

SiteGround er meget hurtigere end GoDaddy og har værktøjer som deres SG Optimizer-plugin, Cloudflares gratis CDN og PHP 7.4 til at gøre dit websted hurtigere. GoDaddy gør meget lidt for at holde sig opdateret med hastighedsteknologi og overfyldte servere for at opnå overskud.

&# X2705; Hvilken er billigere?

GoDaddy er meget billigere, men du får det, du betaler for. Du betaler mindre på forhånd, men alligevel vil du sandsynligvis bruge mere tid på at håndtere problemer forårsaget af GoDaddys servere.

&# X2705; Hvem blev bedømt bedre i Facebook-afstemninger?

SiteGround blev vurderet som nr. 1-vært i over 20+ Facebook-afstemninger truffet af WordPress-relaterede Facebook-grupper, mens GoDaddy normalt ikke er i top 5. WordPress Hosting Facebook-gruppen er et godt sted at få uvildige udtalelser om forskellige hostingfirmaer.

&# X2705; Hvorfor kan du ikke bruge cache-plugins med GoDaddy?

GoDaddy har deres eget indbyggede cache-system og sortlister de fleste cache-plugins. Problemet med dette er, at cache-plugins gør meget mere end bare cache. Så hvis du ikke bruger et cache-plugin, vil du gå glip af mange andre hastighedsoptimeringer.

Har du spørgsmål? Kast mig en linje – Jeg håber, du har fået meget ud af min SiteGround vs. GoDaddy WordPress hosting-anmeldelse. Jeg ved, at det er svært at vælge en vært, og der er masser af anmeldelser og partiske meninger derude, så hvis du har spørgsmål, lad mig en kommentar, og jeg vil være glad for at hjælpe.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map