SiteGround WordPress Hosting-gjennomgang: # 1 vert i 34+ Facebook-avstemminger (veldig raskt for delt hosting), men fornyelsesprisene er høye

Som super tilknyttet Siteground, Jeg har henvist tusenvis av mennesker til dem.


Men det er også mitt ansvar å advare folk om ulempene (fornyelsespriser og CPU-overskridelser) og prøve å holde vurderingene mine så uvurderlige som mulig. Det er derfor du ser ting som Facebook-avstemninger, tweets, og Reddit svarer i denne SiteGround WordPress hosting-gjennomgangen.

SiteGround var så nær den perfekte verten du kunne få – hastighet, oppetid, support, funksjoner og priser var alt fantastisk. Til i dag har jeg det <200 ms server responstid og en fantastisk GTmetrix og Pingdom-rapport. WordPress-nettstedet mitt laster sinnsykt raskt (klikk på sidene mine hvis du vil) og har bare gått ned en gang på 2 år – i omtrent 3 minutter.

Men så… de hevet fornyelsesprisene.

Gutter, dette var uunngåelig! Bra, raskt, billig – velg 2. SiteGround ønsket ikke å overfylle serverne deres som EIG + GoDaddy, og de har fremdeles den beste støtten i bransjen. Teamet deres jobber kontinuerlig med å gi ut nye funksjoner som gjør kundenettsteder raskere og sikrere, som du kan se på deres Facebook-side. Få verter gjør dette som SiteGround.

Dette gjorde alternativer som Cloudways DigitalOcean mer tiltalende som administreres skyhosting (raskere enn delt) og starter på $ 10 / måned. De fleste som forlater SiteGround, går til Cloudways. Så er du villig til å betale for en førsteklasses vert med høye fornyelsespriser, men stor hastighet / støtte / oppetid? Eller ønsker du ren hastighet (men middelmådig støtte) på en administrert skyplattform mot en fast avgift på Cloudways? Dette er de beste to alternativene i denne prisklassen.

Uansett hva du gjør, unngå EIG, GoDaddy og andre billige verter – selv A2 Hosting er et stort skritt under SiteGround. Som en WordCamp-høyttaler en gang sa, bør du betale like mye for å være vert som en reke-middag. En reke middag på $ 4 vil gjøre deg syk. En middag på $ 20 vil være bra.

TLDR; SiteGround er flott de første 1-3 årene av kampanjeprisen, men det blir dyrt og noen mennesker flytter til DigitalOcean på Cloudways som administreres skyhosting og enda raskere enn SiteGround. Kinsta er et annet flott alternativ. A2 Hosting er den billigste, anstendige hostingleverandøren, men er ikke i nærheten så bra som SiteGround, Cloudways eller Kinsta, som vanligvis er rangert som de 3 beste vertene i det siste års Facebook-avstemninger. Gjør din undersøkelse og bli med i WordPress Hosting Facebook Group for å unngå tilknyttede feller og få objektive meninger.

1. Ja, jeg bruker SiteGround

Jeg gjennomgår bare hva jeg faktisk bruker.

OMM-On-Siteground

2. # 1 rangert vert i 34 Facebook-avstemminger

Mange av disse ble tatt i lukkede grupper. Hvis du vil se de offentlige, her er de: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14. For å se de private avstemningene, klikk på hvert skjermbilde og bli med i gruppen. Mange av dem ble tatt av WordPress Hosting Facebook Group som har over 12 000 medlemmer og forbyr tilknyttet lenker og egenreklame. Du kan sjekke andre vertsrelaterte sosiale mediesamtaler i A + tilbakemeldingsdel.

Juli 2019 Hosting-anbefaling

Anbefalinger for Elementor Hosting

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefaling om vert for anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

SiteGround vs Bluehost Facebook-meningsmåling

WP Friendly Hosting Poll

Anbefalinger for vert for 2018

Favoritthotell for Elementor

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress Hosting Poll

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Siteground-vs-Bluehost-Twitter-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

3. Godkjent av Yoast, WordPress, Ivica

Yoast bruker SiteGround:

Yoast-på-Twitter-We-bare-slått-til-Siteground

Anbefalt av WordPress:

Siteground-anbefales-wordpress-host

Og av Ivica som driver WordPress Speed ​​Up Facebook Group med 15 000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalte verktøy

Mange har allerede tatt Ivicas forslag.

Godaddy To SiteGround Migration

4. Mennesker som migrerte og la ut resultatene sine

Når jeg ser etter hosting, er hastighet min prioritet # 1. Jeg vil vite at hvis jeg bytter vertskap, bør belastningstidene mine bli bedre. Og ærlig talt, jeg ønsker ikke å se resultater fra en tilknyttet som åpenbart er partisk, men vanlige kunder som la dem ut offentlig. Her er folk som migrerte til SiteGround og la ut resultater. Du kan klikke på hvert bilde for å se Tweetet direkte på Twitter.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

SiteGround GoGeek-lastetid

100 perfekt poengsum på nettstedet

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround Genesis

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Blogging Migration

SiteGround On Joomla

SiteGround Speedy Hosting

Reduserte belastningstider for SiteGround

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

5. 80 ms server svartid

Den eneste tingen Google PageSpeed ​​Insights er bra for måler server responstid (KPI for hostinghastighet). Google anbefaler responstider av <200 ms, så jeg tar 80 ms hele dagen.

Server responstid

TTFB (tid til første byte) er en annen indikator på “responsen til en webserver.” Sjekk din inn bytecheck.com eller fanen GTmetrix Timings. Det bør være <500ms (<200ms er bedre).

Tid til første byte

GTmetrix Time To First Byte

Høyere SiteGround-planer kommer med mer serverressurser (dette vises på deres funksjoner side) og er det som vil forbedre responstidene. Med andre ord, du får slik du betaler for. Deres semi-dedikert GoGeek-plan leveres med omtrent 4x flere serverressurser enn vanlig delt hosting og vil gi deg de beste responstidene fra de delte planene deres. Du kan optimalisere nettstedet ditt alt du ønsker, men responstider for servere kontrolleres først og fremst av hosting.

Siteground-Server-Resources-sammenligning

6. <1s lastetid + 100% GTmetrix-score

Det er mer enn 100% GTmetrix-score enn hosting, men det hjelper definitivt. GTmetrix- og Pingdom-rapportene mine er ganske latterlige. Dette er et levende bevis på at med et godt optimalisert nettsted kan du få gode belastningstider og GTmetrix / Pingdom-score på SiteGround WordPress-hosting.

GTmetrix-rapporten min:

2019-GTmetrix-Rapport

Min Pingdom-rapport:

2019-Pingdom-Rapport

7. PHP 7.3, Cloudflare, SG Optimizer For The Win

Siteground s hastighetsteknologi er en av de største grunnene til at folk velger dem. De bruker en kraftig kombinasjon av NGINX, HTTP / 2-servere, SSD-er, PHP 7.3, 1-klikks Cloudflare-aktivering og deres SG Optimizer-plugin som håndterer cache, minifisering og mer.

Siteground-Speed-teknologi

PHP 7.3 – SiteGround er alltid en av første verter for å gi ut nye PHP-versjoner som gjør at nettstedet ditt lastes mye raskere. Mange verter slapp ikke PHP 7 før i 2018, og GoDaddy belastet faktisk kundene for å oppgradere. Du trenger ikke å bekymre deg for noe av det med SiteGround.

Cloudflare – aktivere Cloudflares gratis CDN med 1-klikk i SiteGround cPanel, den enkleste måten å utnytte sine 200+ datasentre og reduser den geografiske avstanden mellom serveren din og besøkende. Dette gjør at avgjørelsen “hvilket datasenter du skal velge” ikke er så viktig.

SG Optimizer – de gjorde enorme oppdateringer til SG Optimizer-plugin-en som har gode anmeldelser på WordPress.org. Ikke bare bruker den hurtigbufring på serversiden (raskere enn den filbaserte hurtigbufringen som brukes av de fleste cache-plugins), men nå tilbyr den også minifisering, gzip-komprimering, fjerning av spørringstrenger, lat innlasting, bildeoptimalisering og mer. Det er nå sammenlignbart med WP Rocket.

8. Gratis migrering med GrowBig+

SiteGround vil migrer ditt første nettsted gratis med GrowBig-planen eller høyere. Jeg har utnyttet dette på flere nettsteder og overføringen gikk alltid greit uten driftsstans eller feil, da teknikerne deres håndterer det feilfritt. De har også en migreringsverktøy.

SiteGround gratis nettstedoverføring

9. Støtte er fenomenal

Supporten til SiteGround har alltid vært helt topp, og de får stadig ros for den på Facebook og Twitter. De fleste verter som tilbyr billig hosting, har ikke den raske, tilpassede, 24/7 supporten du får med SiteGround. Jeg har kontaktet dem via telefon, live chat og supportbilletter. Hver gang ble spørsmålene mine løst med detaljerte svar og uten salg. GoGeek-planen deres har prioritert støtte (raskere), men du trenger ærlig talt ikke den engang. Du kan komme til live chat innen 30 sekunder, en billett besvart på 10 minutter og på telefon med noen like raskt. SiteGround har alltid vært kjent for stor støtte.

SiteGround-anbefaling

SiteGround Support Feedback

SiteGround Twitter-anbefaling

10. Pågående sikkerhetsoppdateringer

SiteGround bruker Linux-containere og kontoisolasjon for å forhindre at andre nettsteder på serveren din påvirker dine pluss pågående lapper og sikkerhetsovervåking. Selvfølgelig bør du endre det generiske Admin-brukernavnet og installere en plugin som Wordfence, men SiteGround vil gjøre sitt. Utviklingsteamet deres sørger stadig for at nettstedet ditt ikke blir påvirket av trusler som (hvis nettstedet ditt noen gang har blitt hacket) du vet hvor viktig det er.

SiteGround sikkerhetsoppdateringer

Slik beskytter SiteGround nettstedet ditt (oppført på funksjoner side):

Siteground-WordPress-sikkerhet

11. Con: CPU-overskudd

SiteGround håndhever strengt CPU-grenser. Dette betyr at hvis nettstedet ditt / plugins overskrider de månedlige ressursgrensene dine, vil SiteGround sende deg advarsler og deretter til slutt, slå av nettstedet ditt. Den beste måten å forhindre dette på er å gjøre optimaliseringer i forkant (ved å bruke tipsene nedenfor) og ta kontakt med support som vil hjelpe deg. Dette er største begrensning av SiteGround. Jeg hadde CPU-overskudd på mitt eget nettsted og klarte å fikse dem ved hjelp av tipsene nedenfor.

Siteground-cpu-overages

Slik unngår du SiteGround’s CPU-overskudd:

 • Bruk deres SG Optimizer-plugin (ikke W3 Total Cache)
 • Bruke Kontroll av hjerteslag og WP-Optimize plugg inn
 • Blokker dårlige roboter ved å bruke Blackhole for Bad Bots-plugin
 • Hold PHP-versjonen oppdatert (jeg anbefaler PHP 7.2)
 • Fjern / erstatt høye CPU-plugins med lette plugins
 • Aktiver Cloudflare’s CDN i cPanel for å laste av ressurser
 • Slett ubrukte plugins, temaer og rydd opp WP Admin-panelet
 • Optimaliser bilder (endre størrelse på store bilder i GTmetrix) og bruk ShortPixel

12. Con: Fornyelsesprisene er bratte

Du kan få 1-3 års kampanjepris for SiteGround. Når det er tid for å fornye deg, betaler du den vanlige prisen, som er omtrent 3 ganger kampanjeprisen. Det er grunnen til at du ideelt sett vil kjøpe tre år av forhåndshotellet. Ja, det er en forpliktelse, men du vil ikke finne en bedre verdi enn markedsføringsprisene til SiteGround. De er verdener bedre enn GoDaddy, EIG og andre verter til denne prisen. Det er også tre hele år med solid hosting som vil gi deg tid til å veie alternativene dine.

Priser for fornyelse av nettsted

Overgang fra SiteGround

SiteGround-fornyelsesprisene for høye? De fleste flytter til Cloudways.
De fleste som forlater SiteGround flytter til Cloudways DigitalOcean som starter på $ 10 / måned. Støtten deres er ikke så god som SiteGround, men den er administrert skyhosting som er enda raskere enn den delte hosting på SiteGround. Se gjennom anmeldelsene deres på Facebook, Twitter, Quora, Reddit og samtaler fra WordPress Hosting Facebook Group – det er her båndturen skal i 2019. Når du velger en Cloudways-plan, vil du ha 5 servervalg: DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS og Google Cloud. DigitalOcean er generelt det mest populære, raskeste og mest kostnadseffektive valget. Deres hastighetsteknologi bruker dedikerte ressurser (i motsetning til CPU-begrensninger på delt hosting), samt Memcached, Redis, Varnish, MainDB, PHP 7.3, SSDs, NGINX og PHP-FPM. Cloudways gjør det også gratis migrasjoner.

Cloudways DigitalOcean

Mange tilknyttede selskaper anbefaler fortsatt SiteGround (jeg var faktisk et super tilknyttet selskap for dem), men jeg må være ærlig med leserne mine. Cloudways er bare raskere og rimeligere. Gjør din forskning.

13. Funksjoner Oversikt

Du kan se alle disse på SiteGround’s funksjoner side. Jeg personlig bruker iscenesettelsen deres (som følger med GrowBig +), Let’s Encrypt SSL og Cloudflare. Men de har mye mer om nødvendig.

 • Daglige sikkerhetskopier
 • 4 datasentre
 • e-handelsfunksjoner
 • SG-Git (med GoGeek +)
 • Iscenesettelse (med GrowBig +)
 • Cloudflare, SG Optimizer, PHP 7+
 • On-demand backup (med GrowBig +)
 • Automatiske WordPress-oppdateringer (valgfritt)

Siteground-funksjoner-siden

14. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

Oppstart – bra for å være vert for et nettsted med lite trafikk som ikke bruker WooCommerce eller krever mye serverressurser eller lagring. Imidlertid er denne planen enkel å vokse ut, og du kan ende med CPU-overskudd når du begynner å få anstendig trafikk eller kjøre ressurshungrige plugins. Jeg personlig vil aldri bruke denne planen, siden GrowBig bare er $ 2 / måned mer og kommer med flere funksjoner og serverressurser. StartUp skal være for hobbynettsteder som bare starter.

GrowBig – være vert for flere nettsteder med omtrent to ganger flere serverressurser enn StartUp (noe som gir raskere belastningstid). Inkluderer også alle 3 nivåer av hurtigbufring (statisk, dynamisk, lagret) som også resulterer i raskere belastningstid. Dobbelt lagringsplass, sikkerhetskopieringer på forespørsel og iscenesettelse. Absolutt verdt den ekstra kostnaden, og jeg tror er deres mest populære plan.

GoGeeksemi-dedikert hosting og er omtrent 4x raskere enn vanlige delte hostingplaner. Bra for folk som ønsker en supersnabb webside, men ikke ønsker å betale $ 80 / måned for nettskyen deres. Prioritetsstøtte får spørsmålene dine raskere, og inkluderer også PCI-kompatible servere hvis du kjører e-handel så vel som SG-Git. En god balanse mellom delt og dedikert hosting, men fornyelsesprisen er ganske høy og ligner Kinsta.

Høyere planer = Flere serverressurser = Raskere nettsted – SiteGrounds GrowBig- og GoGeek-plan inkluderer mer serverressurser som gjør at nettstedet ditt lastes raskere (en nøkkelfaktor i WordPres optimaliseringsveiledning). GoGeek er semi-dedikert hosting og er omtrent 4x raskere enn StartUp for $ 11,95 / måned, sammenlignet med en dedikert server som løper $ 229 per måned eller deres sky hosting for $ 80 / måned. Hvis hastighet er viktig for deg, kan du gå med GrowBig eller GoGeek.

Du kan se forskjellen i serverressurser på SiteGround’s funksjoner side:

Siteground-Resources-Chart

15. Cloud Hosting

Siteground s sky hosting starter på $ 80 per måned, men til den prisen har du det bedre å bruke Cloudways DigitalOcean. Til sammenligning, for $ 80 per måned du bruker på SiteGround, får du 2 CPU + 4 GB RAM, når du på Cloudways får 4 CPU + 8 GB RAM til samme pris. Hvis du betaler $ 40 + / måned og ser på nettsky-hosting, har du det bedre på Cloudways.

Siteground-Cloud-hosting-planer

Cloudways Cloud Hosting

16. Dedikerte servere

Jeg har aldri brukt SiteGround’s dedikerte servere men de har dem for 229 dollar per måned. Dette er for nettsteder med mye trafikk som trenger mye ressurser og er sikker på at det gjør nettstedet ditt latterlig raskt. Jeg har ærlig talt ikke erfaring med det (så jeg vil ikke gi en mening), men hvis det er som noen annen SiteGround-plan, er jeg sikker på at den er legitim. Kanskje når jeg når 10.000 besøkende / dag, vil jeg gi den en virvel.

Siteground-dedikerte-servere

17. cPanel-demo

Hvis du ikke er vert for SiteGround for øyeblikket og vil se en cPanel-demo, Dette vil hjelpe deg med å utforske de forskjellige alternativene når du kjøper en SiteGround-plan. Du vil finne mange funksjoner jeg har gått over, inkludert Cloudflare CDN, autoupdates, autoinstallere, iscenesettelse, sikkerhetskopiering, e-post, WordPress-verktøy som deres SG Optimizer-plugin, og mange andre funksjoner.

SiteGround cPanel

18. Uptimes er faktisk 99,99%

Egentlig var min 100% siden de siste 2 årene, nettstedet mitt bare gikk ned en gang i ca 3 minutter. SiteGround har enestående oppetidsteknologi. Hvis du noen gang har opplevd interne serverfeil, dårlige gateways, tilkoblingssvikt og andre meldinger når nettstedet ditt går ned, bør du ikke få disse med SiteGround. De bruker Linux-containere, serverovervåking og sikker kontoisolering slik at nettstedet ditt holder seg oppe. Mange WordPress-verter sier 99,99%, men klarer ikke å levere. SiteGround gjør det, og er en av de største grunnene til å bruke dem.

SiteGround Uptimes

19. Problemet med Bluehost, HostGator, EIG-selskaper

Visste du at Bluehost, HostGator, iPage, Site5, HostMonster og mange andre vertsselskaper eies av det samme forferdelige firmaet (Atten)? Her er full liste men EIG er beryktet for å anskaffe selskaper, skyte ansatte og ødelegge selskaper fullstendig ved å nedgradere maskinvare og pakke flere kunder på samme server. Flott for EIG-fortjeneste, ikke for deg.

List Of Atten-Brands

EIG er hatet i Facebook-grupper.

Atten-Facebook-innlegg

20. Hvordan du kan vite om hosting er treg

Server responstid – kjør nettstedet ditt Google PageSpeed ​​Insights å se om reduser responstiden på serveren viser i rapporten. Google anbefaler en responstid på <200ms.

Reduser responstid på serveren

TTFBtid til første byte måler responsen til webserveren din (hosting). Kjør nettstedet ditt gjennom bytecheck.com og ideelt sett skal det være <500ms, men <200 ms er enda bedre.

Tid til første-Byte

Du kan også sjekke TTFB i GTmetrix Tidsplan-fanen …

GTmetrix-TTFB

21. Hvorfor bruker jeg SiteGround

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

22. A + tilbakemelding på Facebook og Twitter

Den pågående debatten mellom SiteGround vs. Cloudways fortsetter. Bortsett fra priser er hovedforskjellen SiteGround har bedre støtte, praktisk talt ingen driftsstanser / tilfeldige feil, bruker cPanel og er enklere å integrere e-post. Cloudways har en tendens til å ha bedre ytelse (siden det er administrert skyhosting), men støtten er ikke like god som SiteGround. Jeg foreslår å nå ut til Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) eller Mustaasam Saleem Ansari (Samfunnssjef for Cloudways) og fortell dem at du er vert for krav (og at jeg sendte deg takk), eller se gjennom meninger i WordPress Hosting Facebook Group siden det er et stramt samfunn.

Tilbakemelding fra SiteGround-kunder

SiteGround vs Cloudways Cloud Hosting

SiteGround-tilbakemelding

23. Ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hva sier folk om SiteGround i Facebook Groups?

SiteGround ble rangert som nr. 1 i mange Facebook-avstemninger, men de har blitt slakk for sine høye fornyelsespriser, CPU-grenser og støtte som noen hevder har gått nedoverbakke. For delt hosting er de fremdeles et av de bedre alternativene spesielt sammenlignet med EIG.

&# X2705; Hvor ligger SiteGround datasentre?

Chicago, Iowa, London, Amsterdam, Singapore og Australia. Når du bruker Cloudflares gratis CDN, vil dette imidlertid dataoverføre 200+ datasentre til nettverket ditt gratis. Du kan aktivere dette i SiteGrounds oversikt.

&# X2705; Hva er det med fornyelsesprisene?

SiteGrounds delte hosting koster $ 3,95 / måned for den laveste StartUp-planen, $ 5,95 / måned for GrowBig, og $ 11,95 / måned for deres høyere nivå GoGeek-plan. Du får denne prisen i 1-3 år, deretter vil prisene om tredobling etter kampanjeperioden utløpe.

&# X2705; Hvordan sammenligner de seg med Cloudways?

Cloudways er skyvert mens SiteGround er delt hosting. Cloudways er raskere og billigere når du begynner å betale rundt $ 35 + / måned. De er litt mer tekniske å konfigurere, men de fleste som forlater SiteGround går til Cloudways. Begge har gode anmeldelser på TrustPilot.

&# X2705; Hvordan ber du om en gratis nettstedoverføring?

For å be om en gratis weboverføring, logger du på SiteGround-kontoen din og åpner en supportbillett. Du vil se et alternativ for å be om en websideoverføring.

&# X2705; Er SiteGround rask?

For delt hosting er SiteGround en av de raskeste vertene der ute og bruker SSD-er, PHP 7.4, Cloudflares CDN og SG Optimizer-plugin. Hvis du trenger en kraftigere server, kan det være lurt å lete andre steder etter skyhosting siden SiteGround starter på $ 80 / måned.

Få hosting fra SiteGround

Jeg håper du fant nettstedGround WordPress hosting-anmeldelsen din nyttig! Hvis du har spørsmål, kan du slippe meg en linje i kommentarene, men jeg prøvde å dekke så mye jeg kunne. Jeg er veldig glad i SiteGround (jeg har akkurat kjøpt SiteGround-t-skjorten min her om dagen) så ja, jeg er litt besatt.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map