SiteGround WordPress Hosting Review: el número 1 de més de 34 sondatges de Facebook (molt ràpid per a allotjament compartit), però els preus de renovació són elevats

Com a super afiliat de SiteGround, Hi he referit milers de persones.


Però és també la meva responsabilitat advertir la gent sobre els inconvenients (preus de renovació i begudes de CPU) i intentar mantenir les meves ressenyes el més imparcials possible. Per això, veuràs coses així Enquestes a Facebook, Tuits, i Reddit respostes a la revisió d’allotjament de WordPress d’aquest lloc.

SiteGround va estar tan a prop de l’amfitrió perfecte com podríeu obtenir: velocitat, horaris ràpids, assistència, característiques i preus van ser fenomenals. A dia d’avui, tinc <200ms temps de resposta del servidor i una increïble GTmetrix i Informe Pingdom. El meu lloc de WordPress es carrega ràpidament (feu clic a les meves pàgines si voleu) i només ha baixat una vegada en dos anys, durant uns 3 minuts..

Però llavors … van augmentar els preus de renovació.

Nois, això era inevitable! 2. SiteGround no volia sobrecarregar els servidors com EIG + GoDaddy, i segueix tenint el millor suport del sector. El seu equip treballa contínuament per llançar noves funcions que fan que els llocs web de clients siguin més ràpids i segurs, que podeu veure a la seva Pàgina de Facebook. Pocs hostes fan això com SiteGround.

Això va fer alternatives com Cloudways DigitalOcean més atractiu que es gestiona el cloud hosting (més ràpid que el compartit) i comença a partir de 10 dòlars el mes. La majoria de persones que abandonen SiteGround van a Cloudways. Així, esteu disposats a pagar per un amfitrió de primera qualitat, amb alts preus de renovació, però amb una gran velocitat / suport / pujades? O voleu una velocitat pura (però una assistència mediocre) en una plataforma de núvol gestionada per una tarifa plana a Cloudways? Aquestes són les 2 millors opcions d’aquesta franja de preus.

Fes el que facis, eviti EIG, GoDaddy i altres hostes econòmics, fins i tot A2 Hosting és un gran pas per sota de SiteGround. Com va dir un altaveu de WordCamp, hauríeu de pagar tant per allotjament com per fer un sopar de gambetes. Un sopar de gambes de 4 dòlars us farà posar malalt. Un sopar de 20 dòlars serà bo.

TLDR; SiteGround és excel·lent durant els primers 1-3 anys del preu promocional, però es fa car i hi ha qui passa DigitalOcean a Cloudways que es gestiona en allotjament en núvol i fins i tot més ràpid que SiteGround. Kinsta és una altra gran opció. El servei d’allotjament A2 és el proveïdor d’allotjament més barat i decent, però no és tan bo com SiteGround, Cloudways o Kinsta, que solen classificar-se en els tres millors amfitrions de les enquestes de Facebook de l’any passat. Feu la vostra recerca i uniu-vos a Grup de Facebook de hosting de WordPress per evitar trampes d’afiliació i obtenir opinions imparcials.

1. Sí, faig servir SiteGround

Només reviso el que realment faig servir.

OMM-On-SiteGround

2. Amfitrió amb el número 1 a 34 enquestes a Facebook

Moltes d’aquestes es van fer en grups tancats. Si voleu veure els públics, aquí teniu: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14. Per veure les enquestes privades, feu clic a cada captura de pantalla i uneix-vos al grup. La majoria van ser agafades per ells Grup de Facebook de hosting de WordPress que té més de 12.000 membres i prohibeix els enllaços d’afiliació i l’autopromoció. Podeu consultar les converses de xarxes socials relacionades amb l’allotjament a la web A + secció de comentaris.

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

Recomanacions d'allotjament a Elementor

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Enquesta de recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Enquesta de Facebook de SiteGround vs Bluehost

WP Friendly Polling Hosting

Recomanacions d'allotjament 2018

Allotjament favorit per a Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Enquesta d’allotjament de WordPress

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

SiteGround-vs-Bluehost-Twitter-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

3. Endossat per Yoast, WordPress, Ivica

Yoast utilitza SiteGround:

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Recomanat per WordPress:

lloc web-recomanat-wordpress-host

I per Ivica que dirigeix ​​el WordPress Accelera el grup de Facebook amb més de 15.000 membres.

Eines recomanades per a accelerar WordPress

Moltes persones ja han pres el suggeriment d’Ivica.

Godaddy to SiteGround Migration

4. Persones que van emigrar i van publicar els seus resultats

Quan busqueu allotjament, la meva prioritat és la velocitat # 1. Vull saber que si canvio host, els temps de càrrega haurien de millorar. I, francament, no vull veure resultats d’una filial que és evidentment esbiaixada, sinó de clients habituals que els han publicat públicament. A continuació, es mostren les persones que han migrat a SiteGround i han publicat resultats. Podeu fer clic a cada imatge per veure el Tweet directament a Twitter.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

Temps de càrrega del SiteGround GoGeek

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Velocitat lliurada per SiteGround

Gènesi del lloc

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

Migració de blocs de SiteGround

SiteGround On Joomla

SiteGround Speedy Hosting

Temps de càrrega reduïts del lloc

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

5. Temps de resposta del servidor 80ms

La única cosa Google PageSpeed ​​Insights és bo per a la mesura temps de resposta del servidor (el KPI de velocitat d’allotjament). Google recomana temps de resposta de <200ms, així que passaré 80ms tot el dia.

Temps de resposta del servidor

TTFB (el temps fins al primer byte) és un altre indicador de la “capacitat de resposta d’un servidor web”. Consulteu la vostra bytecheck.com o la pestanya Temporitzacions GTmetrix. Hauria de ser <500ms (<200ms és millor).

Temps a primer byte

GTmetrix Time To First Byte

Els plans de SiteGround més elevats inclouen més recursos del servidor (això es mostra a la seva pàgina de funcions) i són els que milloraran els temps de resposta. En altres paraules, obteniu la manera de pagar. Els seus Pla semi-dedicat de GoGeek Inclou uns quatre recursos més de servidor que els hosting habituals compartits i us proporcionarà els millors temps de resposta dels vostres plans compartits. Podeu optimitzar el lloc web tot el que vulgueu, però els vostres temps de resposta del servidor el controlen principalment.

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

6. <1s Temps de càrrega + 100% GTmetrix Scores

Hi ha més d’un 100% de puntuacions GTmetrix que d’allotjament, però sens dubte ajuda. Els meus informes GTmetrix i Pingdom són bastant ridículs. Aquesta és la prova viva que, amb un lloc ben optimitzat, podeu obtenir grans temps de càrrega i puntuacions GTmetrix / Pingdom al hosting de WordPress de SiteGround.

El meu informe GTmetrix:

Informe 2019-GTmetrix

El meu Informe Pingdom:

Informe Pingdom-2019

7. PHP 7.3, Cloudflare, Optimitzador de SG per a la victòria

SiteGround’s tecnologia de velocitat és una de les majors raons per les quals les tria. Utilitzen una potent combinació de servidors NGINX, HTTP / 2, SSDs, PHP 7.3, l’activació d’un clic de Cloudflare i el seu complement SG Optimizer que gestiona la memòria cau, la minificació i molt més..

SiteGround-Speed-Technology

PHP 7.3 – SiteGround és sempre un dels primers amfitrions per publicar noves versions de PHP, que fan que el vostre lloc es carregui molt més ràpid. Molts hostes no van llançar PHP 7 fins al 2018 i GoDaddy va cobrar els clients per actualitzar-los. No us haureu de preocupar de res amb SiteGround.

Flama de núvols – activa el CDN gratuït de Cloudflare Feu un clic al cPanel de SiteGround, la manera més fàcil d’aprofitar els seus 200 + centres de dades i reduir la distància geogràfica entre el servidor i els visitants. Això fa que la decisió “quin centre de dades escollir” no sigui tan important.

Optimitzador de SG – han fet grans actualitzacions del seu connector SG Optimizer, que té ressenyes fantàstiques a WordPress.org. No només utilitza la memòria cau del costat del servidor (més ràpid que la memòria cau basada en fitxers usada per la majoria dels plugins de memòria cau), sinó que ara també ofereix minificació, compressió gzip, eliminació de les cadenes de consulta, càrrega pereç, optimització d’imatges i molt més. Ara és comparable al WP Rocket.

8. Migració gratuïta amb GrowBig+

SiteGround ho farà migra el teu primer lloc web de forma gratuïta amb el seu pla GrowBig o superior. Ho he aprofitat en diversos llocs web i la migració sempre ha tingut un bon funcionament sense temps d’aturada ni errors, ja que els seus tècnics ho gestionen perfectament. També tenen un eina migradora.

Transferència de lloc web gratuïta de SiteGround

9. El suport és fenomenal

El suport de SiteGround ha estat sempre de primera qualitat i se’l lloen constantment a Facebook i Twitter. La majoria dels amfitrions que ofereixen allotjament barat no disposen del suport ràpid i personalitzat que s’obté amb SiteGround. He contactat amb ells a través de telèfon, de xerrades en directe i d’entrades de suport. Cada cop es resolien les meves preguntes amb respostes detallades i sense problemes. El seu pla GoGeek inclou un suport prioritari (més ràpid), però, sincerament, ni el necessiteu. Podeu entrar al xat en viu en 30 segons, un bitllet contestat en 10 minuts i al telèfon amb algú tan ràpidament. SiteGround sempre ha estat conegut pel gran suport.

Recomanació del SiteGround

Suport de suport de SiteGround

Recomanació de Twitter de SiteGround

10. Actualitzacions de seguretat en curs

Usos del SiteGround Aïllament de contenidors Linux i compte per evitar que altres llocs web del servidor afectin el vostre, a més pedaços i control de seguretat continuats. Per descomptat, hauríeu de canviar el vostre nom d’usuari d’administració genèric i instal·lar un complement com Wordfence, però SiteGround farà la seva part. El seu equip de desenvolupament s’assegura constantment que el vostre lloc no estigui afectat per amenaces que (si el vostre lloc ha estat mai piratejat) saps la importància que és.

Actualitzacions de seguretat de SiteGround

Aquí es mostra com SiteGround protegeix el vostre lloc web (enumerat a la secció de dades) pàgina de funcions):

SiteGround-WordPress-Security

11. Con: CPU Oinks

SiteGround fa compliment estricte Límits de CPU. Això vol dir que si el vostre lloc web / complements superen els límits de recursos mensuals, SiteGround us enviarà avisos i, eventualment, tanqueu el lloc web. La millor manera d’evitar-ho és fer optimitzacions abans d’hora (utilitzant els consells que es mostren a continuació) i contacteu amb el suport que estarà encantat d’ajudar-vos. Aquest és el major limitació de SiteGround. Tenia begudes de CPU al meu propi lloc i vaig poder solucionar-les mitjançant els consells següents.

siteground-cpu-begudes

Com evitar els consums de CPU de SiteGround:

 • Feu servir el seu Plugin SG Optimizer (no de memòria cau total W3)
 • Utilitzar el Control del batec cardíac i Optimització del WP connectar
 • Bloqueu els robots no utilitzats Complement Blackhole per a Bad Bots
 • Mantingueu la versió PHP actualitzada (us recomano PHP 7.2)
 • Elimineu / substituïu els plugins d’alta CPU amb plugins lleugers
 • Activeu el CDN de Cloudflare al seu cPanel per descarregar recursos
 • Suprimeix plugins, temes no utilitzats i neteja el tauler d’administració WP
 • Optimitzeu les imatges (redimensioneu les imatges grans a GTmetrix) i utilitzeu-lo ShortPixel

12. Cont: Els preus de renovació són abruptes

Podeu obtenir 1-3 anys del preu promocional de SiteGround. Un cop hagueu de renovar-vos, pagareu el preu normal que és d’aproximadament 3x el preu promocional. És per això que idealment, compraríeu tres anys del seu allotjament de forma anticipada. Sí, és un compromís, però no trobareu un valor millor que els preus promocionals de SiteGround. Són mons millors que GoDaddy, EIG i altres hostes a aquest preu. També són 3 anys complets d’allotjament sòlid que us donarà temps per pesar les vostres opcions.

Preu de renovació de SiteGround

Transició de SiteGround

Els preus de renovació de SiteGround són massa elevats? La majoria de persones es desplacen a Cloudways.
La majoria de les persones que abandonen SiteGround es traslladen a Cloudways DigitalOcean que comença a partir de 10 dòlars / mes. El seu suport no és tan bo com SiteGround, però sí allotjament en núvol gestionat que és fins i tot més ràpid que l’allotjament compartit a SiteGround. Consulteu les seves ressenyes a Facebook, Twitter, Quora, Reddit i converses del grup de Facebook de hosting de WordPress: aquí és el que va a banda el 2019. Quan escolliu un pla Cloudways, tindreu 5 opcions de servidor: DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS i Google Cloud. DigitalOcean és generalment l’elecció més popular, la més ràpida i la més rendible. Els seus tecnologia de velocitat utilitza recursos dedicats (a diferència de les limitacions de la CPU de l’allotjament compartit), així com Memcached, Redis, vernís, MainDB, PHP 7.3, SSDs, NGINX i PHP-FPM. Cloudways també ho fa migracions gratuïtes.

Cloudways DigitalOcean

Molts afiliats encara recomanen SiteGround (jo era realment un super afiliat per ells), però he de ser sincer amb els meus lectors. Cloudways és més ràpid i assequible. Feu la vostra recerca.

13. Vista general de les característiques

Podeu veure tot això a SiteGround pàgina de funcions. Jo personalment faig servir la seva posada en escena (que ve amb GrowBig +), Let’s Encrypt SSL i Cloudflare. Però en tenen molt més.

 • Còpies de seguretat diàries
 • 4 centres de dades
 • Funcions de comerç electrònic
 • SG-Git (amb GoGeek +)
 • Posada en escena (amb GrowBig +)
 • Cloudflare, Optimitzador de SG, PHP 7+
 • Còpies de seguretat sota demanda (amb GrowBig +)
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress (opcional)

SiteGround-Features-Page

14. StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek

StartUp – és bo per allotjar 1 lloc web de baix trànsit que no utilitza WooCommerce ni requereix molts recursos del servidor o emmagatzematge. Tot i això, aquest pla és fàcil de superar i és possible que acabi amb begudes de CPU un cop comenceu a obtenir un trànsit digne o que utilitzeu plugins amb recursos per als recursos. Jo personalment mai usaria aquest pla, ja que GrowBig només té 2 dòlars mes / mes i inclou més funcions i recursos del servidor. StartUp hauria de ser per als llocs web de hobby que comencen a començar.

GrowBig – allotgeu diversos llocs web amb prop de 2 x més recursos de servidor que StartUp (el que resulta en temps de càrrega més ràpids). Inclou també els tres nivells de memòria cau (estàtics, dinàmics, de memòria emmagatzemada) que també generen temps de càrrega més ràpids. Doblegueu l’espai d’emmagatzematge, les còpies de seguretat sota demanda i posada en escena. Sens dubte val la pena el cost addicional i crec que és el seu pla més popular.

GoGeekallotjament semi-dedicat i és aproximadament quatre vegades més ràpid que els plans habituals d’allotjament compartit. És adequat per a les persones que volen un lloc web molt ràpid, però no volen pagar 80 dòlars al mes per allotjament en núvol. L’assistència prioritària proporciona resposta a les vostres preguntes més ràpidament i inclou també servidors compatibles amb PCI si esteu executant comerç electrònic i SG-Git. Un bon equilibri entre allotjament compartit i dedicat, però el preu de renovació és bastant alt i similar a Kinsta.

Plans superiors = més recursos del servidor = lloc web més ràpid – El pla GrowBig i GoGeek de SiteGround inclouen més recursos del servidor que fan que el vostre lloc es carregui més ràpid (un factor clau a la guia d’optimització de WordPres). GoGeek ho és allotjament semi-dedicat i és aproximadament 4x més ràpid que StartUp per 11,95 dòlars al mes, en comparació amb un servidor dedicat que té 229 dòlars al mes o més allotjament de núvols per 80 dòlars / mes. Si la velocitat és important per a vosaltres, aneu amb GrowBig o GoGeek.

Podeu veure la diferència en recursos del servidor a SiteGround pàgina de funcions:

SiteGround-Resources-Chart

15. Hosting al núvol

SiteGround’s allotjament de núvols comença a partir de 80 dòlars / mes, però a aquest preu millor utilitzar-lo Cloudways DigitalOcean. En comparació, pels 80 dòlars / mes que invertiu a SiteGround, obteniu 2 CPU + 4 GB de RAM, quan a Cloudways obteniu 4 CPU + 8 GB de RAM pel mateix preu. Si pagueu 40 dòlars més / mes i esteu buscant allotjament en núvol, us serà millor a Cloudways.

SiteGround-Cloud-Hosting Plans

Cloudways Hosting en núvol

16. Servidors dedicats

No he utilitzat mai SiteGround servidors dedicats però els tenen per 229 dòlars al mes. És per a llocs d’alt trànsit que necessiten molts recursos i estic segur que fa que el vostre lloc sigui ridículament ràpid. Sincerament, no tinc experiència amb això (així que no em donaré cap opinió), però si és com qualsevol altre pla de SiteGround, estic segur que és legítim. Potser quan arribi a 10.000 visitants / dia, donaré un remolí.

Servidors dedicats al lloc web

17. demostració cPanel

Si actualment no esteu allotjats amb SiteGround i voleu veure un demostració de cPanel, això us ajudarà a explorar les diferents opcions un cop hàgiu comprat un pla de SiteGround. Trobareu moltes funcions que he superat, incloses Cloudflare CDN, memòries d’autoinstal·lació, programes d’instal·lació automàtica, posada en escena, còpies de seguretat, correu electrònic, eines de WordPress, com el complement SG Optimizer i moltes altres funcions..

SiteGround cPanel

18. El temps de funcionament és en realitat del 99,99%

En realitat, el meu era d’aproximadament el 100%, ja que en els darrers dos anys, el meu lloc web només va baixar una vegada durant uns 3 minuts. SiteGround ha destacat tecnologia a l’hora. Si mai heu experimentat errors de servidor intern, passarel·les incorrectes, fallades de connexió i altres missatges quan el vostre lloc baixa, no els haureu d’aconseguir amb SiteGround. Utilitzen contenidors Linux, supervisió del servidor i aïllament segur del compte per tal que el vostre lloc web es mantingui. Molts hostes de WordPress diuen que el 99,99% no aconsegueixen publicar-los. SiteGround ho fa, i és una de les raons més importants per utilitzar-les.

SiteGround Horaris

19. El problema de Bluehost, HostGator, EIG Companies

Sabíeu que Bluehost, HostGator, iPage, Site5, HostMonster i moltes altres empreses de hosting són propietat de la mateixa empresa horrible (EIG)? Aquí està el llista completa però EIG és famós per adquirir empreses, acomiadar empleats i arruïnar completament les empreses rebaixant el maquinari i empaquetant més clients al mateix servidor. És fantàstic per als beneficis d’EIG, no per a vostès.

Llista de marques EIG

EIG és odiat als grups de Facebook.

EIG-Facebook-Post

20. Com saber si el vostre allotjament és lent

Temps de resposta del servidor – dirigiu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights a veure si reduir el temps de resposta del servidor es mostra al vostre informe. Google recomana un temps de resposta de <200ms.

Reduir el temps de resposta del servidor

TTFBtemps per a desviar-se primer byte mesura la resposta del vostre servidor web (hosting). Executeu el vostre lloc bytecheck.com i idealment hauria de ser <500ms, però <200ms és encara millor.

Time-To-First-Byte

També podeu consultar TTFB a GTmetrix Pestanya Cronologies …

GTmetrix-TTFB

21. Per què faig servir SiteGround

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos de servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “assignem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

22. A + Feedback a Facebook i Twitter

Continua el debat entre SiteGround i Cloudways. A banda dels preus, la diferència principal és que SiteGround compta amb un millor suport, pràcticament sense temps d’aturada / errors aleatoris, utilitza cPanel i és més fàcil integrar el correu electrònic. Cloudways acostuma a tenir un millor rendiment (ja que es gestiona el hosting d’allotjament en núvols), però el suport no és tan bo com SiteGround. Suggereixo arribar-hi Hristo Pandjarov (Gestor de comunitats de SiteGround) o Mustaasam Saleem Ansari (Gestor de comunitats de Cloudways) i digueu-los que teniu els requisits d’allotjament (i que us ho he enviat si us plau), o bé reviseu opinions a Grup de Facebook de hosting de WordPress ja que és una comunitat atapeïda.

Comentari del client de SiteGround

SiteGround vs Cloudways Cloud Hosting

Opinió de SiteGround

23. Preguntes freqüents

&# x2705; Què diu la gent sobre SiteGround als grups de Facebook?

SiteGround es va classificar com a número 1 en moltes enquestes de Facebook, però han tingut un descens en els preus elevats de renovació, els límits de la CPU i el suport que alguns afirmen que ha baixat. Per a allotjament compartit, segueixen sent una de les millors opcions, especialment en comparació amb EIG.

&# x2705; On es troben els centres de dades de SiteGround?

Chicago, Iowa, Londres, Amsterdam, Singapur i Austràlia. Tanmateix, quan utilitzeu el CDN gratuït de Cloudflare, això aportarà 200 centres de dades a la vostra xarxa de forma gratuïta. Podeu activar-ho al tauler de control de SiteGround.

&# x2705; Quin és l’acord amb els seus preus de renovació?

L’allotjament compartit de SiteGround té un cost de 3,95 dòlars al mes pel seu pla més baix StartUp, 5,95 dòlars al mes per a GrowBig i 11,95 dòlars al mes per al seu pla GoGeek. Obteniu aquest preu durant 1-3 anys, i els preus aproximadament seran el triple després del termini promocional.

&# x2705; Com es comparen amb Cloudways?

Cloudways és allotjament en núvol mentre SiteGround és allotjament compartit. Cloudways és més ràpid i barat un cop comences a pagar al voltant de 35 dòlars més / mes. Són una mica més tècnics per configurar, però la majoria de les persones que abandonen SiteGround van a Cloudways. Tots dos tenen bones ressenyes sobre TrustPilot.

&# x2705; Com sol·liciteu una transferència web gratuïta?

Per sol·licitar una transferència de lloc web gratuïta, inicieu la sessió al vostre compte de SiteGround i obriu un bitllet d’assistència. Veureu una opció per sol·licitar la transferència d’un lloc web.

&# x2705; SiteGround és ràpid?

Per a hosting compartit, SiteGround és un dels amfitrions més ràpids que hi ha i utilitza SSDs, PHP 7.4, el CDN de Cloudflare i el complement SG Optimizer. Si necessiteu un servidor més potent, potser voldreu buscar un altre lloc per allotjar núvol ja que SiteGround comença a partir de 80 dòlars al mes.

Obteniu allotjament de SiteGround

Espero que hagi resultat útil la meva revisió d’allotjament de WordPress SiteGround. Si teniu cap pregunta, no dubteu a deixar-me una línia als comentaris, però he intentat cobrir tot el que he pogut. M’encanta SiteGround (només vaig comprar la samarreta de SiteGround l’altre dia), així que estic obsessionat.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map