Slik løser du GoDaddy’s Slow WordPress Hosting ved hjelp av en rekke verktøy + plugins (og hvordan du kontrollerer om GoDaddy-serveren din er treg)

WordPress-nettstedet kjører sakte Gå pappa? Du og alle andre.


GoDaddy er kjent for domeneregistrering, ikke hosting. Ithemes ropte de ut for å pakke for mange mennesker på den samme serveren (det er slik de kutter kostnadene). Det er de også sakte å gi ut nyere PHP-versjoner, og selvfølgelig Administrerende direktør dreper elefanter og ble boikottet for støtte SOPA. Til og med Forbes skrev en artikkel med tittelen “5 grunner til at du skal forlate Godaddy.” De også svarteliste alle hurtigbuffertillegg og tvinger deg til å bruke sitt eget innebygde cache-system, som ikke har et stearinlys til topp-cache-plugins som WP Rocket, WP Fastest Cache eller W3 Total Cache.

Hvis du vil fortsette å bruke GoDaddy, kan du få det til med oppgradering til PHP 7.2 i deres cPanel, sette opp Cloudflares gratis CDN, og bruker plugins som Autoptimize + WP-Optimize.

Du kan kjøre nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights å se om reduser responstiden på serveren er i rapporten din. Google anbefaler en server responstid på <200ms. Alt over 200 ms regnes som tregt, og du kan identifisere GoDaddys trege servere som hovedproblemet.

Hovedpoeng – Jeg oppfordrer deg til å lete andre steder etter en ny hostingleverandør. Selv utenfor kontroversen er vertskapet deres beryktet for å være treg. De WordPress Hosting Facebook Group stadig bashes GoDaddy for det, og vertskapet deres ble rangert dårlig i mange Facebook-avstemninger.

jeg bruker SiteGround’s WordPress-hosting hvem er det også brukt av Yoast, anbefalt av WordPress, og ble vurdert som nummer 1-verten hos mange Facebook-avstemninger. Masse av mennesker har allerede migrerte fra GoDaddy til SiteGround med raskere belastningstid. Jeg er på deres semi-dedikert GoGeek-plan og har 100% GTmetrix score med 200 ms server responstid. Det gjør de også gratis migrasjoner.

Uansett vil disse tipsene bidra til å øke hastigheten på WordPress-nettstedet ditt. Kommenter med spørsmål!

Når du er ferdig, vil forhåpentligvis GTmetrix-rapporten din se slik ut:

2019-GTmetrix-Rapport

Denne videoen skal hjelpe (tidsstemplene er i videobeskrivelsen):

1. Kontroller serverens responstid

Kjør nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights å se om reduser responstiden på serveren er i rapporten din. Dette betyr at vertsfirmaet bruker treg / utdatert teknologi, eller at planen din ikke inkluderer nok serverressurser. For å fikse dette, må du enten oppgradere planer på GoDaddy (managed / VPS) eller bytte til noen som Siteground hvem sin hastighetsteknologi er 10 ganger raskere. Som du kan se på tweets nedenfor, er dette et vanlig problem med GoDaddy-klienter.

Reduser responstid på serveren

Hva-er-den-grunn-at-GoDaddy-er-lasting-veldig-sakte-Quora

Sakte Godaddy

Godaddy Server responstid

Slow Server Response Times på Godaddy

Godaddy Server svartid

Treg responstid for Godaddy Server

Godaddy Managed WordPress Hosting Feedback

2. Oppgrader til PHP 7.2 i GoDaddys cPanel

Oppgradering til PHP 7.2 kan gjøre nettstedet ditt 2-3x raskere. De fleste WordPress-brukere kjører utdaterte PHP-versjoner siden GoDaddy (og andre verter) ikke oppgraderer deg automatisk siden det kan ødelegge nettstedet ditt hvis du kjører inkompatible plugins. Det er grunnen til at når GoDaddy slipper en ny PHP-versjon (som de ofte er sent å gjøre), bør du oppgradere så snart du kan.

WordPress PHP Benchmarks

Slik oppgraderer du til PHP 7.2 på GoDaddy

 1. Logg inn på GoDaddy cPanel
 2. I delen Programvare klikker du Velg PHP-versjon
 3. Endre til PHP 7.2
 4. Kontroller nettstedet for feil
 5. Hvis du ser feil, kjør PHP-kompatibilitetschecker for å sikre at plugins er kompatible
 6. Hvis du fremdeles ser feil, går du tilbake til en tidligere PHP-versjon

Godaddy PHP 7.2

Nyere versjon av PHP - GoDaddy Community

3. Minimer filer med autoptimering

Hvis du driver nettstedet ditt gjennom GTmetrix / Pingdom, vil du vanligvis se anbefalinger for minify, Gzip, andre. Installer Optimaliser plugin-en og aktiver ganske enkelt alternativene i hovedmenyen. Hvis du planlegger å bruke StackPath (trinn 13 som er $ 10 / måned som kommer med en 30-dagers gratis prøveperiode, men er en anbefaling i WordPress ‘optimaliseringsveiledning), skriv inn CDN-URLen din.

Autoptimize-Main-innstillinger

Hvis du bruker Google Font, kan disse også resultere i GTmetrix-feil:

Google-Fonts-GTmetrix

Hvis du ser dem, kan du gå til “Optimalisere” ekstrainnstillingene og velge “Kombinere og koble i hodet”:

Optimaliser Kombiner Google-skrifter

4. Rengjør databasen din med WP-Optimize

Installer WP-optimaliser plugin klikk deretter ‘WP-Optimaliser’ (til venstre i oversikten). Kjører den sletter søppel-, spam-, postrevisjoner, trackbacks og søppelfiler. Siden disse stadig samler seg, må du planlegge at WP-Optimize skal kjøres hver 2. uke.

WP-optimaliser ren database

5. Konfigurer Cloudflare’s CDN

Cloudflare er en gratis tjeneste som forbedrer både nettstedets hastighet og sikkerhet. Det forbedrer hastigheten ved å være vert for ditt WordPress-nettsted på flere datasentre over hele verden som fungerer som et CDN (innholdsleveringsnettverk) og reduserer den geografiske avstanden det tar for innholdet ditt å reise. Du må registrere deg for en gratis plan, endre navneserverne til Cloudflare og deretter finpusse noen innstillinger i Cloudflare-oversikten. Instruksjonene er nedenfor.

Cloudflare datasentre

1. Registrer deg for Cloudflares gratis plan legg til nettstedet ditt, og kjør skanningen. Cloudflare vil lede deg gjennom et sett med sider til du kommer til en side der Cloudflare tildeler deg 2 navneservere.

Cloudflare navneservere

2. Logg inn på GoDaddy-kontoen din og i produktlisten din, gå til Domenet → Administrer DNS → Navneservere → Endre. Klikk “tilpassede navneservere”Og legg til de Cloudflare ga deg:

Godaddy Cloudflare-navneservere

3.Gå til Cloudflares hastighetsinnstillinger og kopier disse:

Cloudflare-Speed-Tab

4. I Cloudflare gå til cache-innstillinger og rens ut individuelle filer → Rens alt.

Cloudflare Purge

Dette er alt du trenger å gjøre. Det kan ta opptil 72 timer for Cloudflare-navnetjenere å formere seg.

6. Optimaliser bilder

Vi bruker GTmetrix for dette. Kjør nettstedet ditt gjennom GTmetrix, og i rapporten ser du at bilder kan optimaliseres på tre måter. GTmetrix viser bare uoptimerte bilder for en enkelt side start med å optimalisere bilder som vises på flere sider (logo-, sidefelt- og bunntekstbilder), kjør deretter de viktigste sidene gjennom GTmetrix og fikser individuelle bilder på disse også.

Det er tre måter å optimalisere bilder i GTmetrix på:

 • Server skalerte bilder – endre størrelse på store bilder for å bli mindre
 • Spesifiser bildedimensjoner – angi en bredde / høyde i bildets HTML eller CSS
 • Optimaliser bilder – komprimere bilder uten å bruke Imagify

image-optimalisering

Server skalerte bilder – GTmetrix forteller deg hvilke bilder som er for store og dimensjonene de trenger å endre størrelse på. Finn bildet, beskjær eller endre størrelse på det, last det opp til WordPress, og erstatt deretter det gamle bildet med det nye. Følg “bildebeholdere” og lag et jukseark (under). Du kan se etter store bilder manuelt ved å høyreklikke på et bilde → kopier bildeadresse gå til den nettadressen der du bør se om den er for stor. Bruk aldri dra for å endre størrelse -funksjonen i den visuelle editoren, ettersom dette bare endrer størrelse på det viste bildet (ikke det faktiske bildet).

Eksempel jukseark:

 • Logo: 150 (w) x 37 (h)
 • Glidebrytere: 1950 (w) x 550 (h)
 • Sidefelt-widgets: 319 (w)
 • Innhold for blogg: 600 (w)
 • Utvalgte bilder: 200 (w) x 200 (h)
 • Karusellbilder: 225 (h)

Spesifiser bildedimensjoner – se GTmetrix-rapporten din og utvid disse elementene for å se hvilke bilder som trenger dette. Finn hver i WordPress, og spesifiser deretter dimensjonene (bredde / høyde) som GTmetrix vil fortelle deg. De visuell redaktør tar seg av dette automatisk så du må vanligvis gjøre dette med bilder som er i widgeter, sidebyggere og andre steder.

spesifisere-billed dimensjoner

Optimaliser bilder – komprimere bilder uten å bruke Imagify eller Kraken (begge er gratis til du når den månedlige grensen). Selv om det er andre helt gratis plugins som tilbyr ubegrensede kompresjoner, må du IKKE bruke disse siden de har feil, ikke fungerer eller vil ødelegge bildene dine.

Forestill deg instruksjoner

 1. Installer Forestill deg plugin
 2. Du blir bedt om å få instruksjoner
 3. Registrer deg for Imagify og skriv inn API-nøkkelen
 4. Angi kompresjonsnivået ditt (normalt, aggressivt, ultra) … Jeg bruker aggressivt
 5. Imagif’em all (bulk komprimerer alle bilder på nettstedet ditt)
 6. Når grensen er oppe, kjøp en plan eller vent neste måned med å tilbakestille grensen

imagify

imagify-wordpress-image-optimalisering

Når du er ferdig, løp sidene dine gjennom GTmetrix og sørg for at alle tre elementene er 100%.

7. Unngå høye CPU-plugins

Følgende plugins tok lang tid å laste. Mange av disse er i GoDaddys liste over svarteliste plugins fordi (spesielt statlige og relaterte posttillegg) bruker mye CPU.

 1. Legg til dette
 2. AdSense klikksvindelovervåking
 3. Alt-i-ett-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-nettkart
 7. Broken Link-kontroller (bruk Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt for WordPress
 9. Kontaktskjema 7
 10. Innhold relatert til kontekst
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essensielt nett
 15. Vis hele listen over 65 sakte plugins

Du kan også bruke GTmetrix-fossefallet for å se dine langsomme plugins …

Sakte WordPress-plugin

Enten sletter du disse, eller finn en raskere plugin som gjør samme jobb. For eksempel Revolution Slider plugin kan forårsake hastighetsproblemer mens Soliloquy glider legger knapt til lastetiden din. JetPack og sosiale deling-plugins kan forårsake hastighetsproblemer. Slett WordPress Importer, Hello Dolly og andre plugins du ikke trenger. Hvis du bare bruker en plugin på bestemte tidspunkter (som Broken Link Checker), kan du fikse de ødelagte koblingene og deretter slette den. Yoast genererer et nettstedskart for deg slik at du ikke trenger Google XML-nettkart. Sett inn Google Analytics-sporingskoden direkte i bunnteksten i stedet for å bruke en plugin. Eller bruk a Facebook-widget og Twitter-widget uten å bruke en plugin. Mindre plugins betyr raskere lastetid og mindre potensielle feil på nettstedet ditt.

Tips om plugin

 • Deaktiver og slett ALLE plugins du ikke bruker
 • Diagnostiser plugins med langsom lasting ved å bruke fanen GTmetrix fossefall
 • Bytt ut langsomme plugins med lette plugins (se neste 3 trinn)
 • Slå av alle plugin-innstillingene du ikke bruker (akkurat som du deaktiverte ubrukte WordPress-innstillinger via WP Disable, individuelle plugin-innstillinger kan også legge til lastetiden din)

8. Unngå Google Maps

Disse dreper lastetidene dine. Forsøk å bare bruke et på kontaktsiden, eller ta et skjermbilde av kartet (siden et bilde er raskere å laste enn et innebygd kart) og bruk en “Åpne i kart” -koblingen.

9. Unngå annonser

Akkurat som at Google Maps krever at nettstedet ditt skal hente ressurser fra eksterne nettsteder og legge til en TON av forespørsler til GTmetrix / Pingdom-rapporten, er annonser stort sett det verste du kan gjøre for belastningstidene dine. Glem å bruke Google AdSense og begynn å bruke tilknyttede lenker (de er ikke bare mer lønnsomme, men de vil også holde deg lastetidene nede).

GTmetrix-annonser

10. Bruk en hurtig glidebryter / galleri / sosial deling-plugin

monolog – 19 $ lett glidebryter-plugin som er superenkelig å bruke og er en god erstatning for Revolution Slider eller Lagglider som er beryktet for å bremse WordPress-nettsteder.

Meta Slider – gratis minimal glidebrygg-plugin med gode anmeldelser.

monolog-glidebryteren

Envira Gallery – 29 dollar lettvektsgalleri-plugin du kan bruke til å erstatte NextGEN Gallery og Essensielt nett som går sakte. Envira har en gratis versjon men det kommer ikke med album, tagger, sosial integrasjon, gallerimaler, deeplinking, pagination, netthandel, image proofing, etc..

FooGallery – gratis populære, lette galleri-plugin med gode (5-stjerners) anmeldelser.

Miljøalliansen-gallery

Sassy Social Share – lette sosiale delingsknapper med over 100 sosiale delings- og bokmerke-tjenester og ikoner som kan tilpasses.

DVK sosial deling – alternativ plugin som støtter Facebook, Twitter og Google+.

sassy-sosial-aksje

11. Deaktiver ubrukte innstillinger med WP Disable

Installer WP Deaktiver plugin som hjelper deg med å slå av ubrukte innstillinger i WordPress-kjerne (som bruker CPU) og har andre alternativer for å få fart på WordPress-nettstedet. Tips er nedenfor.

 • Deaktiver ALLE INNSTILLINGER du ikke bruker
 • Å planlegge sletting av spam er en god idé
 • Emojis, Google Maps og Gravatars ta lang tid å laste
 • Pingbacks og trackbacks er vanligvis ikke verdt de ekstra ressursene
 • Sett innleggsversjoner til 3-5 slik at du har sikkerhetskopier, men du trenger ikke hundrevis
 • Andre alternativer i fanen “forespørsel” kan forbedre belastningstiden din

WP-disable-forespørsler

WP-disable-Tagger-innstillinger

WP-Deaktiver-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-disable-Andre

12. Lazy Load Videos

En enkelt video legger vanligvis 2-3 sekunder til lastetiden for siden. De Lazy Load Videos plugin gjør det slik at videoer bare lastes inn når leserne ruller nedover siden og blir synlige.

Lette YouTube-innebygninger – Et annet alternativ er å bare laste inn videoer når folk klikker på spillknappen. Jeg har ikke tenkt å finne opp hjulet på nytt (og du trenger litt kodingskunnskap), men jeg fulgte dette lett YouTube innebygd opplæring. I utgangspunktet vil du lime inn noen koder i webmalen din, lime inn noen flere koder i CSS-en, og deretter legge inn hver video ved hjelp av en “div” -kode. Hvis du trenger hjelp, kan du få utvikleren min til å gjøre dette for deg, men det gjør en stor forskjell.

13. Konfigurer StackPaths CDN

StackPaths CDN er vert for nettstedet ditt på 31 datasentre rundt om i landet / verdenen reduserer den geografiske avstanden mellom serveren din og besøkende. Både Cloudflare og StackPath er CDN-er, men flere datasentre = raskere levering av innhold. Det er $ 10 per måned med en 30-dagers prøveperiode.

Du kan (og bør i det minste teste ut) bruke både Cloudflare og StackPath siden Cloudflare er gratis, bruker StackPath SSD-er (solid state-stasjoner) med 10 GB-tilkoblinger og deres supportteam var i stand til å forbedre min GTmetrix YSlow-score med 8%. Når det er sagt, sørg for at du kontakter kundestøtten deres for å sikre at den er konfigurert optimalt, og prøv deretter nettstedet ditt i GTmetrix igjen. Hvis du ser en forbedring, behold det. Hvis ikke, avbryt gratis prøveperioden. Men det er helt sikkert verdt å teste.

StackPath-datasentre

Trinn 1: Registrer deg på StackPath med en gratis 30-dagers prøveperiode for å se hvordan du liker det.

Steg 2: gå til StackPath-oversikten, klikk på CDN-fanen og opprett en StackPath CDN-nettsted.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domene

StackPath-Server-IP-adresse

CDN-URL-StackPath

Trinn 3: Kopier CDN-URLen din og lim inn innstillingene for autoptimering fra trinn 3.

Autoptimize-CDN-innstilling

Trinn 4: Gå til CDN → Cache-innstillinger i StackPath, og klikk deretter på “Purge Everything.”

StackPath-Purge-Cache

Trinn 5: Kjør nettstedet ditt i GTmetrix og “innholdsleveringsnettverk” skal være grønt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Hvis du utvider elementer i GTmetrix og ser at det har med CDN å gjøre, kan du kontakte StackPaths supportteam som skal kunne hjelpe deg med å fikse disse. De har enestående støtte.

Cookie-gratis domener MaxCDN

GTmetrix YSlow Uten StackPath
GTmetrix YSlow Uten MaxCDNGTmetrix YSlow With StackPath
GTmetrix YSlow Med MaxCDN

14. Vert Google Analytics lokalt

caos er en plugin som fikser “utnytte nettleserbufring” som du ofte vil se i GTmetrix og andre hastighetstestverktøy. Bare installer plugin-enheten, skriv inn sporings-IDen din, og pluginen gjør resten.

Leverage-Brower-Caching-Google-Analytics

15. Finn de tregeste lastesidene dine

Du kan bruke Google Analytics for å finne lastetidene (og anbefalingene) for de mest viste sidene og de tregeste lastene. Logg deg på Google Analytics og til venstre, gå til Atferd → Nettstedets hastighet → Forslag til hastighet. Klikk på ‘Sidehastighetsforslag’ for å se anbefalinger, selv om jeg vil si at GTmetrix-anbefalingene vanligvis er bedre.

Speed-forslag-Google-Analytics

16. Hold WordPress-programvare oppdatert

Oppdater WordPress-kjerne, tema, plugins og rammeverk hvis du bruker en (f.eks. Genesis).

WordPress-oppdateringer

Bytt til SiteGround (nr. 1 vert i Facebook-avstemminger)

Siteground er jevnlig rangert som nr. 1-verten i Facebook-avstemninger og er verdener bedre enn GoDaddy. Det er de også brukt av Yoast, meg selv, og anbefalt av WordPress. Et annet flott alternativ er Kinsta hvem er rask, men kostbar. Hvis du har tregt server responstid i PageSpeed ​​Insights, se på mennesker som migrerte fra GoDaddy til SiteGround og postet sine resultater. Du vil legge merke til hvordan ingen går fra SiteGround til GoDaddy fordi det er en enorm nedgradering.

Yoast-på-Twitter-We-bare-slått-til-Siteground

Jeg bruker deres semi-dedikert GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverressurser enn delt hosting. Klikk gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn, sjekk ut GTmetrix-rapporten min eller se folk som migrerte og lagt ut nye belastningstider. Det gjør de også gratis migrasjoner.

GoDaddy-To-Siteground

Her er Facebook-meningsmålingene om hva folk synes er den “beste” vertskapet:

2019 Hosting PollVis avstemning2017-WordPress-hosting-FB-PollVis avstemning eller SkjermbildeAnbefalinger for Elementor HostingVis avstemning eller SkjermbildeJuli 2019 Hosting-anbefalingVis avstemning eller SkjermbildeWordPress-Host-Poll-Aug-2018Vis avstemning eller SkjermbildeDelt-hosting-Poll-2017Vis avstemning eller Skjermbilde2019-Hosting-PollVis avstemning eller SkjermbildeGo-To-Hosting-CompanyVis avstemning eller SkjermbildeWordPress-hosting-Poll-2017Vis avstemning eller SkjermbildeManaged-Hosting-PollVis avstemning eller SkjermbildeWooCommerce-hosting-FB-PollVis avstemning eller Skjermbilde2016-Web-Hosting-PollVis avstemning eller SkjermbildeBest-WordPress-hosting-leverandør-PollVis avstemning eller SkjermbildeBest-Web-Hosting-2019-PollVis avstemning eller SkjermbildeWP Friendly Hosting PollVis avstemning eller Skjermbilde2016-WordPress-hosting-FB-PollVis avstemning eller SkjermbildeFavoritthotell for ElementorVis avstemning eller SkjermbildeAnbefalinger for vert for 2018Vis avstemning eller SkjermbildeWordPress Hosting Poll september 2018.pngVis avstemning eller SkjermbildeManaged-WordPress-hosting-Poll-2017Vis avstemning eller Skjermbilde2019-vertene-Poll-1Vis avstemning eller SkjermbildeHosting-Poll-For-tilgangVis avstemning eller SkjermbildeWordPress-hosting-Poll-juni-1Vis avstemning eller SkjermbildeSiteground-anbefalingVis avstemning eller Skjermbilde2014-Managed-WordPress-hosting-FB-PollVis avstemning eller SkjermbildeBest-Web-Hosting-Provider-PollVis avstemning eller SkjermbildeHosting-Poll-Feb-2019Vis avstemning eller SkjermbildeHosting-anbefalingene-PollVis avstemning eller Skjermbilde

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webvertenVis avstemning eller Skjermbilde

De blir anbefalt av WordPress:

Siteground-Anbefalt-WordPress-vert

Og av Ivica som driver WordPress Speed ​​Up Facebook Group med 16 000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalte verktøy

Noen få tråder:

SiteGround vs Godaddy Twitter

Godaddy To SiteGround

Godaddy To SiteGround Migration

Godaddy To SiteGround Raskere

Godaddy til nettstedet raskere nettsted

Godaddy To SiteGround Migration

Atten-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Høyere planer inkluderer flere serverressurser (Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Her er full sammenligning diagram, men GrowBig gir deg omtrent to ganger flere serverressurser enn StartUp, og GoGeek er det semi-dedikert hosting som gir deg enda mer. GrowBig og oppover kommer med gratis migrering, iscenesettelse, avansert hurtigbufring og evne til å være vert for flere nettsteder. GoGeek kommer med prioritert støtte. Cloud hosting deres er ganske prishopp på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funksjoner side:

Siteground-Server-Resources-sammenligning

Jeg bruker SiteGround fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. SiteGrounds servere er veldig raske og ikke befolket som GoDaddy
 6. Live chat er øyeblikkelig og billetter blir besvart mye raskere enn GoDaddy
 7. De beskytter nettstedet ditt mot hackere / malware, mens GoDaddy gjør ikke
 8. Bloggen min har aldri gått ned fra tilfeldige feil folk får med GoDaddy
 9. Oppgradering til PHP 7.2 er gratis (i motsetning til GoDaddy) og de gir ikke svarteliste-plugins
 10. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 11. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 12. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 13. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 14. Mer ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. GoDaddy-kunder som flyttet til SiteGround: #1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround ved å bruke min tilknyttet lenke Jeg vil donere en god del uten kostnad for deg. Hvert år donerer jeg 3000 dollar til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors på orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Uansett vil jeg unngå GoDaddy – bli med på noen Facebook-grupper og se samtaler, avstemninger, tweets, og mennesker hvem migrerte fra Gå til SiteGround. Jeg nekter å anbefale GoDaddy til noen – serverne deres er det befolket, malware-infisert, og de har en grunnlegger av SOPA-støttende + elefantjakt. Gjør din forskning og se på hvem Yoast er bruker for tiden.

OMM-On-Siteground

Folk migrerer vanligvis fordi deres hastighetsteknologi kan kutte belastningstider i to:

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

Få hosting fra SiteGround

SiteGround er en flott delt vertsalternativ. Hvis du leter etter noe enda raskere (administrert skyhosting), Cloudways er det beste alternativet ditt og starter på $ 10 / month for deres mest populære DigitalOcean-plan. Støtten er ikke så god som SiteGround (billetter kan ta et par timer), men Cloudways-servere utkonkurrere SiteGround, WP Engine, og vil blåse GoDaddy, EIG og A2 ut av vannet. Her er tweets av mennesker som migrerte til Cloudways og la ut resultatene: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10.

Hosting-anbefalinger Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-forslag

Se Managed WordPress Hosting på Cloudways

Les My Full WordPress Speed ​​Guide

Hvis du leter etter flere tips for å få WordPress-nettstedet ditt til å laste raskere, kan du sjekke min WordPress hastighetsguide som har 400+ kommentarer og har hjulpet flere personer med å optimalisere nettstedet for å laste 400% raskere. Jeg har allerede gått gjennom mange av tipsene, men hvis du fremdeles sliter med et tregt WordPress-nettsted på GoDaddy, oppdaterer jeg det alltid med nye godbiter.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Få hjelp fra Min WordPress Speed ​​Optimizer

Pronaya er en WordPress-utvikler jeg fant på freelancer.com som bor i Bangladesh og spesialiserer seg på WordPress-hastighetsoptimalisering (ja, han er bedre enn meg). Jeg har jobbet med ham i over 5 år, og han er den som hjalp meg med å optimalisere nettstedet mitt for å laste så raskt og flere klientsider for å laste 500% raskere. Han koster $ 40 per time (prosjekter har vanligvis $ 300 – $ 400) og han har en perfekt 5-stjerners anmeldelse på frilanseren sin. Jeg har jobbet med over 20 utenlandske frilansere, og han er den jeg alltid henvender meg til for avansert WordPress-hastighet og utvikling.

Hvordan leie Pronaya – meld deg på a Freelancer-konto og søk etter bruker BDkamol. Forsikre deg om at alternativet “online brukere” er slått av, eller e-post til ham på [email protected] Bare alvorlige henvendelser, og ikke fortell ham at du forventer 100% poengsum når du bruker sakte hosting, oppblåst WordPress-tema og mange plugins. Vennligst se min WordPress hastighetsguide og sørg for at du er på god hosting og minimerer plugins minst (takk !!!).

Pronaya-Kumar-S-anmeldelser

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Er GoDaddy problemet?

Sannsynligvis overfylte de serverne sine og ble vurdert dårlig i 40+ Facebook-avstemninger. Når det gjelder hastighet, er GoDaddy et av de verste hostingvalgene du kan ta.

&# X2705; Hvordan kontrollerer du om det er treg reaksjonstid på serveren?

Kjør nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights for å sjekke serverens responstid. Det bør være mindre enn 200 ms.

&# X2705; Hva er den enkleste måten å forbedre lastetidene på GoDaddy?

Oppgrader til PHP 7.2 i GoDaddy-kontoen, installer Autoptimize-plugin, installer Cloudflares gratis CDN, rengjør databasen din med WP-Optimize, og bruk et bildeoptimaliseringsplugin som ShortPixel. Unngå plugins som bruker høy CPU og vises flere ganger i GTmetrix-rapporten. Jeg oppretter også en liste med 65+ langsomme plugins for å unngå.

&# X2705; Kan du bruke en cache-plugin med GoDaddy?

Nei, GoDaddy bruker sitt eget innebygde cache-system og svartelister cache-plugins. Problemet med dette er at cache-plugins gjør mye mer for hastigheten din enn bare cache.

&# X2705; Hvorfor overmenger GoDaddy serverne sine?

For å kutte kostnader. GoDaddy er kjent for å være en ting (billig) og er for brukere på nybegynnere. De fleste erfarne brukere som blir med i WordPress-relaterte Facebook-grupper og gjør mer research, vet at det finnes bedre alternativer.

&# X2705; Hva er det beste hastighetstestingverktøyet?

GTmetrix er det beste verktøyet for å få spesifikke anbefalinger for å forbedre hastigheten, og finne spesifikke bilder eller plugins som må optimaliseres. Google PageSpeed ​​Insights er først og fremst bra for å måle serverens responstid.

Så…. virket det?
Gi meg beskjed om dine nye Pingdom / GTmetrix score i kommentarene! Eller hvis du trenger hjelp til å fikse GoDaddys sakte WordPress-hosting, legg igjen en kommentar, så hjelper jeg deg med det jeg kan. Hvis det er relatert til et plugin / verktøy jeg nevnte, husk at de også har sin egen støtte :)

Del gjerne hvis du likte denne opplæringen – jeg vil sette pris på det!

Åh, og her er grunnleggeren av GoDaddy, Bob Parsons:

Bob Parsons Godaddy

bob-Parsons-GoDaddy

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map