23 WordPress sebesség-optimalizáló beépülő modul a webhely felgyorsításához 2020-ban (Ugyanazok, amikkel 100% -os GTmetrix pontszámot szereztem)

WordPress Speed ​​Optimization plugins


Szüksége van egy szilárd listára a WordPress sebesség-optimalizáló bővítményekről?

Fiú, van neked a listám. Gyorsítótár-bővítmények, képoptimalizálás, lusta betöltés, AMP, Gravatar-gyorsítótár, betöltési idő figyelése és plug-inek, amelyek kijavítják a Google Font + Analytics hibákat a GTmetrixben és a Pingdomban. Számos ilyen sebességű bővítményt használom a saját webhelyemön, és 100% -os GTmetrix pontszámmal rendelkezik. Én is WordPress sebesség optimalizálás megélhetésért, tehát nagyjából majom vagyok róla.

Azt javaslom, hogy futtassák át a WordPress webhelyet GTmetrix (ellenőrizze az Oldalsebesség és az YSlow lapokat) vagy egy másik, a referenciaértékként használt sebességmérő eszköz. Az egyes pluginek telepítése után ellenőrizze újra a GTmetrix pontszámait, hogy megnézze, hogy ez hogyan befolyásolja az oldal betöltési idejét és a pontszámokat. A legtöbb plugin legalább 4,5 csillagos besorolással rendelkezik, és biztos lehetek benne, hogy megtették a kutatásokat és a tesztelést.

ps. Ha csatlakozik a A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot van egy listájuk 60+ ajánlott WordPress Speed ​​Up Tools és hasznos linkek. De megpróbáltam ide foglalni a fontosokat :)

pps. A hosting a # 1 tényező WordPress optimalizálási útmutató. A Google javasolja a szerver válaszideje nak,-nek <200ms amelyet be tudsz jelentkezni PageSpeed ​​Insights. használom SiteGround ki is Yoast használta, ajánlotta a WordPress, és 1-es besorolást kapott 20+ Facebook szavazások.

2019-GTmetrix-jelentés

1. WP rakéta

A WP Rocket több Facebook-os közvélemény-kutatásban az első számú gyorsítótár-bővítést kapott, és ezt használom. Ez egy 49 dolláros prémium plugin, de megéri, mivel a tárhely és a gyorsítótár plugin, és általában az első két oldal sebesség tényezők. Ez a legkönnyebben konfigurálható gyorsítótár-bővítmény, amelyet gyakran frissítünk új funkciókkal. Csak 1 gyorsítótár-bővítményt kell használnia, de a legjobb, ha legalább 2-3 (az általam felsorolt) próbál meg kideríteni, melyik adja a legjobb eredményeket / pontszámokat a Pingdom / GTmetrix alkalmazásban.

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény szavazása

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

A legtöbb gyorsítótár-bővítményhez kb. 7 extra plugint kell telepítenie, hogy ezeket a funkciókat mikor érje el WP rakéta az összes beépített, ezzel csökkentve a webhelyen található bővítmények számát. Ha olyan vagy, mint én, csak 1 bővítményt szeretne használni, különben meg kell vizsgálnia, hogy melyik funkcióval rendelkezik a gyorsítótár-bővítmények, majd telepítenie kell ezeket a bővítményeket, ha nem támogatja őket..

WP-Rocket-funkciók

Ha úgy dönt, hogy WP rakétát vásárol, akkor nagyon örülnék, ha a sajátomat használja kapcsolt link. Egy nagy darab pénzt adományozok a GoFundeMe kampányoknak – 2018-ban 3000 dollár ment hajléktalanok etetésére Denverben. És 2017-ben 3000 dollár került az Amerikai Vöröskereszthez a Harvey hurrikánnál. Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Köszönöm :)

A WP Rocket bemutatója megmutatja, hogyan konfigurálhatja a beállításokat a Cloudflare + StackPath segítségével. A legfrissebb verziókkal és a WP Rocket referenciáival folyamatosan frissítem dokumentáció. Ez rögzít egy TON elemet a GTmetrix-ben, és valószínűleg a 2. legnagyobb sebességi tényező a tárhelyen kívül.

Hasonló plug-inek

Tekintse meg a WP rakéta konfigurációs útmutatóját

2. WP leggyorsabb gyorsítótár

Ez a legmagasabb besorolású INGYENES gyorsítótár-bővítmény, és rendkívül egyszerűen konfigurálható. A WP leggyorsabb gyorsítótár-oktatóprogramja bemutatja, hogyan konfigurálhatja a lapokat, és hogyan integrálhatja azokat a Cloudflare + StackPath programmal, de itt van az első lap (lent). A WP Rocket-től eltérően, ez a bővítmény nem rendelkezik kép / videó lusta betöltésével, adatbázis-tisztításával és egyéb lehetőségekkel. Tehát használnia kell WP-optimalizálása és a Videók lusta terhelése plugins, ha ezeket a szolgáltatásokat is szeretné (ajánlott).

WP-leggyorsabb-Cache-beállítások

Tekintse meg a WP leggyorsabb gyorsítótár-konfigurációs útmutatóját

3. WP-optimalizálása

Eltávolítja a szemetet, a levélszemét és a javításokat, tranziensek, és az adatbázisban tárolt egyéb szemét fájlok, amelyek felhalmozódása után lelassíthatja mind a WordPress webhelyet, mind az adminisztrációs panelt. Ezt pár hetente futtatnám (mind a WP-Optimize, mind a WP Rocket lehetősége van az adatbázis-tisztítás ütemezésére). Ha WP Rocket használ, akkor NEM kell ehhez a pluginhez, mivel a WP Rocket erre lehetőséget kínál az adatbázis-beállításokban. Ha másik gyorsítótár-bővítményt használ, akkor használja a WP-Optimize-t.

WP-Optimalizálja a tiszta adatbázist

Utasítás

 • Biztonsági másolat készítése az adatbázisból!
 • Telepítse a bővítményt
 • Lépjen a WP-optimalizálás fülre
 • Futtassa a plugint alapértelmezett beállításként, de törölje a „nem jóváhagyott megjegyzések” jelölőnégyzet jelölését.

Ha WP Rocket használ, akkor nem kell a WP-Optimize (a WP Rocketnek ez az „adatbázis” lapon van):

WP-Rocket-Adatbázis-beállítások

Hasonló plug-inek:

4. Shortpixel

A veszteség nélküli képek tömörítése, amely javítja a GTmetrix képeket optimalizáló elemeket. Teljes útmutatóm van a képoptimalizáláshoz (valójában 20 mód van), de a legfontosabb veszteségmentes tömörítés, szolgál méretezött képeket (átméretezésük a megfelelő méretre) és adja meg a kép méretét (szélesség / magasság beállítása a képek HTML vagy CSS fájljában). ShortPixel, Képzelje el, Smush, Kraken, és ewww alapvetően minden ugyanazt csinálja. Csak egy képoptimalizáló plugint kell használnia.

Jellemzők

 • Veszteség nélküli képek tömörítése
 • Átméretezheti a túlméretezett képeket
 • Távolítsa el az EXIF ​​adatokat

Veszteségmentes képek tömörítése

Utasítás

 1. Jelentkezni valamire Shortpixel
 2. Telepítse a ShortPixel beépülő modul
 3. Az alábbi utasításokat fogja kapni:
 4. Írja be az API-kulcsot a ShortPixel-fiókból
 5. Állítsa be a tömörítési szintet
 6. Tömegesen optimalizálhatja az összes képet a webhelyén (ez egy freemium modell)

ShortPixel beállítások

5. Clearfy

Ez egy kötelező sebességű bővítmény, amely letiltja a WordPress mag szükségtelen funkcióit, amelyek CPU-t fogyaszthatnak. Ez is segít távolítsa el a lekérdezési karakterláncokat (bár a legjobb megoldás erre a könnyű beépülő modulok használata), betűkészleteket szinkron módon tölt be, helyileg tárolja a Google Analytics követőkódját, korlátozza az utólagos felülvizsgálatok számát, letiltja az automatikus mentéseket és más sebességfunkciókat.

Clearfy Performance Settings

Lehetővé teszi a letiltást:

 • Változatok
 • Autosaves
 • hangulatjelek
 • Gravatars
 • Google térkép
 • RSD (Really Simple Discovery) címke
 • Rövid link
 • WordPress API a fejlécből
 • Windows Live Writer címke
 • WordPress generátor címke
 • Pingbacks + trackback
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce szkriptek
 • WooCommerce vélemények
 • Woocommerce kosár töredékek

20 megjegyzés után is megjegyzést fűzhet hozzá, vagy 28 nap elteltével letilthatja azokat.

6. Eszközök megtisztítása

A pluginek szelektíven letiltása bizonyos oldalak / hozzászólások betöltésekor. Ez csökkentheti a kérelmek számát és javíthatja a betöltési időket. A leggyakoribb példa az, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményt csak azokra az oldalakra töltik be, amelyek ténylegesen rendelkeznek a kapcsolattartási űrlappal. De ezt számos pluginnel megteheti.

Példák:

 • A csúszkás plugin letiltása olyan oldalakon, amelyek nem használnak csúszkákat
 • A gazdag kivonatok beépülő moduljának letiltása az olyan oldalakon, amelyek nem használnak gazdag kivonatokat
 • A kapcsolatfelvételi űrlap beépülő moduljának letiltása azokon az oldalakon, amelyekben nincs kapcsolatfelvételi űrlap
 • Az affiliate link management plugin letiltása azokon az oldalakon, amelyek nem használ aff linkeket
 • A közösségi megosztás-bővítmény letiltása az összes oldalon (mivel ez általában a blogbejegyzésekre vonatkozik)

Hasonló plug-inek

7. WP YouTube Lyte

A Lazy betölti a videókat az érzékeny „Lite YouTube Embed” beillesztésével, amely csak a „kövér” YouTube-lejátszót hívja meg, ha a lejátszás gombra kattintanak. A videók töltése a leghosszabb ideig tart a FAR szerint. Csak azért, hogy ötletet adjunk nekem, a W3 Total Cache oktatóprogramomnak csak 2 videó van, de amikor lusta lettem betölteni őket, az üzenet betöltési ideje 5 s-ről 1,5 s-ra csökkent. Ugyanaz a funkciója, mint a könnyű videó beágyazása.

Hasonló plug-inek

Ha WP Rocket használ, akkor ez a szolgáltatás megtalálható a „média” beállításokban:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Szívverés ellenőrzése

A WordPress heartbeat API felhasználja az erőforrásokat azáltal, hogy valós idejű értesítéseket küld a pluginről, amikor más felhasználók szerkesztnek egy üzenetet, és így tovább. Az emberek 99% -ának le kell tiltania.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Pre * Party Resource tippek

Ez lehetővé teszi a DNS előzetes letöltését, előrendelését, előcsatlakozását, előzetes letöltését és előtöltését.Ha a webhelyén külső erőforrásokat használ, ez segít a böngészőknek előrelépni és gyorsabban betölteni őket..

A WP Rocket rendelkezik egy előzetes DNS-letöltési lehetőséggel, de nincs előcsatlakozáshoz, míg ez a plugin ezt teszi. A DNS előkeresés és az előcsatlakozás közötti különbség az előzetes letöltés csak a DNS-keresést teszi lehetővé, míg az előcsatlakozás a DNS-keresést, a TLS-tárgyalást, valamint a TCP-kézfogást teszi lehetővé..

10. OMGF | A Google Betűtípusok helyben üzemeltetése

Az OMGF javíthatja a Google Font hibákat a GTmetrix, a Pingdom és a PageSpeed ​​Insights alkalmazásban. Tölti le az összes Google Betűkészletet a webhelyén (a Google Fonts Helper API segítségével), és létrehoz egy stíluslapot ehhez. Ezután el kell távolítania a külső betűkészlet-forrásokhoz kapcsolódó összes kérést.

Google-betűtípusok-GTmetrix

Hogy néz ki:

CAOS-for-Webfonts

Tipp: ha külső betűkészleteket használ, akkor minimálisnak kell lennie a választott betűkészletek számával (és betűtípus súlyával). Ha ez a plugin valamilyen okból nem javítja ki a hibákat, akkor van egy útmutatóm a Google Fonts helyi tárolásához.

Hasonló plug-inek

11. CAOS | Helyezze a Google Analytics szolgáltatást

Támogatja a böngészőt a Google Analytics gyorsítótárazásával

A CAOS javítja a tőkeáttétel böngésző gyorsítótárazása elem a GTMetrix-ben a Google Analytics helyi tárhelyével. Csak telepítse a bővítményt, írja be a követési azonosítóját, és a CAOS hozzáadja a követőkódot a fejléchez (vagy a lábléchez). A CAOS kompatibilis a Monster Insights-lal, és más lehetőségekkel is rendelkezik.

A WP rakéta, a Swift Performance és a WP Disable szintén megteheti (csak egyet kell használni).

12. CDN engedélyezõ

A CDN Enabler segít a CDN beállításában (tartalomszállítási hálózat). Ez nem működik a Cloudflare-rel (amely megváltoztatja a névszervereket), míg a CDN engedélyező kifejezetten a StackPath, KeyCDN és más CDN-k számára, amelyek CDN URL-t biztosítanak. Először regisztráljon egy CDN-t (én használom StackPath), majd írja be a CDN URL a CDN Enabler bővítménybe. Lásd az alábbi utasításokat:

1. lépés: Iratkozzon fel CDN-re (a StackPath-t használom, aki rendelkezik 34 adatközpont) és hozzon létre egy CDN webhelyet.

2. lépés: Ragadja meg a CDN URL-jét:

StackPath-CDN-URL

3. lépés: Írja be a CDN URL-jét a CDN Enablerbe, majd konfigurálja a beállításokat:

CDN-Enabler-Plugin-beállítások

13. Perfmatters

A Perfmatters-t a Kinsta fejlesztette ki, és hasonló a Clearfy és az Asset Cleanup-hoz. Ez lehetővé teszi a felesleges funkciók letiltását, ideértve a WooCommerce kosártöredékeit, szkripteit és stílusait. A beépülő modulokat szelektíven letilthatja. Az ára 24,95 dollár / év kezdődik egy egyetlen webhelyen, de megharaptam a golyót, és örülök, hogy megtettem, mivel továbbra is használom a saját webhelyemön. Itt minden jellemzők.

átalakítók jellemzői

14. Harry Gravatar Cache

Ha nagyon sok hozzászólása van a bejegyzésről, a Gravatars teljesen megsemmisítheti a betöltési időket és a GTmetrix jelentéseket. Ezt a bővítményt felhasználhatja gyorsítótár Gravatar képeket. Egy másik lehetőség a Gravatars teljes letiltása (bár ez megakadályozza a fényképek megjelenését), és megjegyzései unalmasnak tűnnek. De ez a Gravatars vagy a terhelési idők közötti váltás.

Cache-Gravatar-Kép

Hasonló plug-inek

15. Adja meg a képméreteket

Megadása-Image-méretek

Adja meg a kép méretei egy elem a GTmetrix-ben és más sebességű eszközök, ami azt jelenti, hogy szélességet / magasságot kell hozzáadnia a kép HTML-jéhez vagy CSS-hez. Ez a bővítmény automatikusan hozzáadja a szélességet / magasságot azokhoz a képekhez, amelyeknek jelenleg nincs meg egy készlete. Tudomásom szerint nem határozza meg az oldalaképítőben, a kütyüben vagy a vizuális szerkesztőn kívüli területeken található képek méreteit.

16. Autoptimize

Autoptimize

Optimalizálja HTML, CSS, és JavaScript. Nem kell automatikusan optimalizálnia, hacsak nem a GoDaddy, a WP Engine vagy más olyan host üzemelteti őket, akik feketelisták gyorsítótár pluginjei, mivel a WP Rocket és a legtöbb gyorsítótár-bővítmény optimalizálja a kódot az Ön számára. De bár a GoDaddy és a WP Engine beépített gyorsítótárazása jó lehet, ez nem optimalizálja a HTML / CSS / JS-t. Az Autoptimize itt játszik szerepet.

Autoptimize-Main-beállítások

17. AMP WP-hez

Gyorsított mobil oldalak egy olyan Google projekt, amely felgyorsítja a mobil oldalak betöltését. Ezenkívül hozzáad egy „AMP” bélyegzőt a mobilkivonatok mellé. Ez a plugin meg fogja változtatni a mobil oldalak elrendezését / kialakítását, ezért mindenképpen testreszabja a beállításokat. Ha valamilyen oknál fogva nem tetszik, törölje azt, és visszatér a régi mintájához. Használhatja a Ragasztó élesztőhöz & AMP plugin a szöveges szín, a link színének, a lebegő színnek és a mobiloldalak egyéb elemeinek testreszabásához.

Figyelem: Az AMP csökkentheti a mobilkonverziók számát. Olvas Kinsta tanulmánya arról, hogy a konverziók 59% -kal csökkentek az AMP használatakor. Végül ellene döntöttem.

AMP-oldalak

Ez a bővítmény rengeteg beállítással rendelkezik az AMP oldalak testreszabásához:

Gyorsított-Mobile-Pages-Plugin-beállítások

Utasítás

 • Telepítse a bővítményt
 • Testreszabhatja a kívánt AMP oldalak tartalmát (oldalak, hozzászólások stb.)
 • Telepítse a Ragasztó a yoo SEO AMP pluginhoz ha Yoast használ (testreszabja a mintát)
 • Adjon hozzá / erősít / elemet a webhely bármely oldalához, hogy lássa, hogyan néz ki, és ellenőrizze, hogy működik-e
 • Nyissa meg a Yoast Beállítások → AMP menüpontot a terv megváltoztatásához és az egyedi üzenettípusok engedélyezéséhez
 • Várja meg, amíg a Google újra feltérképezi webhelyét, és hozzáadja az AMP bejelentkezést a mobil keresési eredményekhez
 • Meglátogatni a gyorsított mobil oldalak szakasz a Google Search Console-ban hibákat látni

18. Lekérdezés figyelő

Keresse meg a leglassabb betöltési pluginokat, lekérdezéseket, szkripteket és egyéb elemeket, amelyek betöltése a leghosszabb ideig tart.

Lekérdezés-monitor lassú beépülő modulok

P3 profilkészítő nagyszerű volt a lassú bővítmények megtalálásában, de évek óta nem frissítették. Alternatívaként a lekérdezés-monitor. Egy másik alternatíva a webhely futtatása GTmetrix és használja a Vízesés fület. Ellenőrizheti a magas CPU-bővítmények ezen listáját is.

Lassú WordPress bővítmény

19. GTMetrix a WordPresshez

A GTmetrix WordPress beépülő modul figyeli a betöltési időket és az Oldalsebesség + YSlow pontszámait, majd jelentést küld Önnek közvetlenül a WordPress irányítópultján vagy ütemezett e-mail jelentéseken keresztül..

GTmetrix-WordPress-Portál-Widget

GTmetrix-Ütemezett-WordPress-jelentések

GTmetrix-Ütemezett-jelentések

20. A PHP verzió megjelenítése

A PHP verzió megjelenítése egyszerűen megmutatja, hogy melyiket PHP verzió futsz.

Display-PHP

A magasabb verziók sokkal gyorsabban futtatják webhelyét …

WordPress PHP sebesség

Frissíthetsz az új verziókra a fogadó cPanelben …

SiteGround PHP 7.3

21. PHP kompatibilitás ellenőrző

A PHP kompatibilitási ellenőrző beolvassa a beépülő modulokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kompatibilisek-e az új PHP verziókkal. Néhány WordPress beépülő modult nem frissítik gyakran, vagy nem megfelelően kódolják – ennek előzetes futtatása megakadályozhatja az összeférhetetlen beépülő modulok okozta hibákat (mint például a webhelye feltörését)..

PHP kompatibilitás ellenőrző

22. WP tárhely teljesítményének ellenőrzése

Megmutatja a tárhely általános teljesítményét és azt, hogy a technológiája (PHP, MySQL, WordPress verziók) lassan fut-e, ebben az esetben frissíteni kell. Ez a leglassabb oldalakat is mutatja.

Tárhely-PHP-szerver-válasz

Böngésző-Load-Speed

Web-Server-válasz-Time

Technológia-szint

Bytecheck.com és a GTmetrix megmutatja a TTFB-t (ideje az első bájthoz) a Vízesés lapon …

TTFB ellenőrzés

GTmetrix TTFB

Hűvös trükk: az egyetlen dolog PageSpeed ​​Insights jó, ha ellenőrzi szerver válaszideje. A Google szerint 200 ms-nál rövidebbnek kell lennie. Ha nem, akkor a szerver (tárhely) lassú.

Csökkentse a szerver válaszidejét 200ms alatt

23. Jobb keresés Cserélje le

Ha látod minimalizálja az átirányításokat a GTmetrix jelentésben ez azt jelentheti, hogy megváltoztatta webhelyének www vagy https verzióját, de nem változtatta meg linkeit, hogy megfeleljenek az új verziónak …

Kis méret-átirányítások

Ahelyett, hogy az összes linket manuálisan rögzítené, használja a Jobb keresés és csere bővítményt a tömeges frissítéshez. Hasznos lehet a törött linkek rögzítésében, vagy akár a több oldalon / hozzászólásban megjelenő hivatkozások / képek tömeges frissítésében. A Jobb keresés cseréje óriási időmegtakarítást eredményezhet.

Jobb keresés csere - WWW verziók

Egyéb figyelemre méltó eszközök / források

SiteGround jelentése Yoast használta, magam és ajánlotta a WordPress. Szinte mindenben # 1 Facebook közvélemény-kutatás és a legtöbb ember számára jelentős jelentőségű a betöltési idő javításai különösen akkor, ha középszerű gazdagépeket használtak: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-en-Mi-éppen bekapcsolt to-Siteground

Én használom félig elkötelezett GoGeek terv ami négyszer többet tartalmaz szerver erőforrások mint megosztott tárhely. Kattintson az oldalaimra, hogy megnézze, milyen gyorsan töltik fel őket, megnézze a GTmetrix jelentést, vagy láthassa az embereket költöztetett és kiküldött új betöltési idők. Ők is szabad migráció.

DigitalOcean a felhőkarcolókon és Kinsta szintén jók és havonta 10 dollárt és 30 dollárt indítanak. A Cloudways inkább azoknak a fejlesztőknek szól, akiknek nincs szükségük cPanelre, e-mail tárolásra vagy a SiteGround szolgáltatásban nyújtott támogatásra. A Kinsta alapvetően a WP Engine szokott (drága, de félelmetes). A teljes blogom alapvetően az, hogy segítsen az embereknek gyorsabban betölteni webhelyüket. Megtagadom a havi 2 dolláros fogadás ajánlását, mivel a legtöbb ember leginkább sajnálja, amikor webhelyet üzemeltet.

Hogyan ellenőrizhető, ha lassú-e a tárhelyed?
Futtassa át webhelyét Google PageSpeed ​​Insights hogy lássa csökkentheti a szerver válaszidejét szerepel a jelentésben. Google ajánlja kellene lennie <200ms. Az 1 másodpercnél hosszabb semmi nem jó. Ellenőrizheti a TTFB (ideje az első bájthoz) a GTmetrix Időzítés lapon vagy bytecheck.com.

Csökkentse a szerver válaszidejét

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

A SiteGround ajánlott WordPress:

SiteGround-ajánlott-WordPress-Host

És az Ivica ki irányítja a A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot 16 000+ taggal.

WordPress-Speed-Up ajánlott eszközök

Néhány szál:

Godaddy a SiteGround migrációhoz

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

A SiteGround rendelkezik 3 terv:

SiteGround tárhely

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Itt van a teljes összehasonlító táblázat, de a GrowBig kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a GoGeek is félig elkötelezett tárhely ami még többet ad neked. A GrowBig és újabb verziók ingyenes áttelepítéssel, átmenetileg továbbfejlesztett gyorsítótárazással és több webhely fogadására alkalmasak. A GoGeek prioritást élvez. A felhő-tárhelyük meglehetősen havi 80 USD-es áremelkedés.

Láthatjuk az őökön szolgáltatások oldal:

SiteGround-Server-Resources-összehasonlítás

Azért használom a SiteGround alkalmazást, mert:

 1. Saját GTmetrix + Pingdom A jelentések magukért beszélnek
 2. Oldalaim azonnal betöltődnek (ha akarod, kattintson rá)
 3. Gyors sebesség technológia (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Által javasolt Yoast, WordPress, Ivica tól től WordPress Speed ​​Up
 5. Ingyenes Titkosítsuk az SSL-t, könnyen kezelhető cPanel, és jellemzői eCommerce
 6. A WordPress támogatása verhetetlen még a GoGeek kiemelt támogatása nélkül is
 7. GrowBig előkészítéssel, több tárhellyel és több kiszolgáló erőforrással jön (görgessen lefelé a „elosztjuk a szükséges erőforrásokat” elemre, és vigye az egérmutatót szerver lapon)
 8. GoGeek még több szerver erőforrással, tárolással és prioritási támogatással jár
 9. Ingyenes migráció, migrátor plugin, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 10. Rengeteg dicséret Reddit, Facebook beszélgetések, Twitter, TrustPilot
 11. Rengeteg dicséret a Facebookon: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Sokan már betelepültek, és eredményeket tettek közzé a Twitteren: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re az én kapcsolt link Nem fogok egy jó darabot adományozni számodra. Minden évben én adományoz 3 000 dollárt a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy csillagokból álló WordPress-házigazdák, és webhelyed gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Facebook csoportokban + Twitter és a legtöbb embert találja meg mondják ugyanezt.

Az emberek általában azért vándorolnak, mert ők sebesség technológia felére csökkentheti a betöltési időket:

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Szerezzen otthont a SiteGround-ről

CloudFlare – Ingyenes CDN és sebesség / biztonsági szolgáltatás, amely tükrözi az Ön webhelyét (és az erőforrásokat le is tölti) 200+ adatközpont. Integrálódik a legtöbb gyorsítótár-bővítménnyel, azzal az opcióval, hogy agresszív minifikációt használjon, railgun, és hotlinking. Az összes gyorsítótár-beépülő modulom tartalmazza a Cloudflare beállítási útmutatásait, és ne felejtse el beállítani oldalszabályok a WordPress rendszergazda számára.

StackPath – fizetett CDN, amely hozzáadja 30+ további adatközpont szerte a világon (több adatközpont = gyorsabb tartalomszállítás), csökkentve a távolságot webhelye / látogatói között – a ajánlást a WordPress optimalizálási útmutatóban. Havonta 10 dollár ingyenes 30 napos próbaverzióval.

Pingdom – a legpontosabb eszköz a terhelési idő mérésére a WP Rocket szerint, bár a szerves véleményem szerint a GTmetrix jobb ajánlásokkal rendelkezik a webhely tényleges optimalizálására.

GTmetrix – alkalmas a 3 módszerrel optimalizálni kívánt képek azonosítására: méretezett képek kiszolgálása (átméretezésük), a képek méretének meghatározása a HTML / CSS-ben és a képek optimalizálása (veszteségmentes tömörítés). GTmetrix nemrég váltott egy teljesen betöltött időmérőre amely hosszabb töltési időt mutat, mint korábban. A vízesés fül az egyes lassú töltési elemeket méri, és ha az ideje az első bájthoz hosszú, ami azt jelzi, hogy a tárhely lassú.

Google PageSpeed ​​Insights – a legtöbb javaslat figyelmen kívül hagyható de jó a méréshez szerver válaszideje melyik A Google javasolja <200ms vagy ha lassú a tárhelyed.

Bad Bots .htaccess lista – a spam-botok széles listája, amelyek a .htaccess fájlba való feltöltéssel blokkolhatják a CPU használatát. Megtudhatja, hogy a spam-botok feltérképezik-e az Ön webhelyét a AWStats (felsorolva a Analytics eszközök szakasz). konfigurálása A Wordfence feltérképezését korlátozó szabályok emellett megakadályozza a hamis Google bejárók, spammotok, túlzott bejárások stb.

Pronaya (My WordPress Speed ​​Optimizer) – felveheti a WordPress sebesség-optimalizálóomat a freelancer.com webhelyre, akivel öt éve dolgozom, és optimalizáltuk a többszörös webhelyeket, hogy 500% -kal gyorsabban töltsönek be. A neve Pronaya, 40 dollár / óra, és tökéletes 5/5 csillaggal rendelkezik 19 véleményével (csak regisztráljon egy Freelancer-fiókot és keressen felhasználót BDKAMOL). Ha úgy gondolja, hogy jól vagyok a sebesség optimalizálásában, a Pronaya sokkal jobb. Usamával is dolgozom (a felhasználóneve I333), aki meglehetősen olcsóbb, de lenyűgöző 4,9 / 5 csillaggal és 375+ véleményével.

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f680; Melyek az 5 legfontosabb sebességű plugin??

A WP Rocket, a ShortPixel, az OMGF, a Perfmatters és az Autoptimize az első öt leggyorsabb optimalizáló plugin.

&# X1f680; Mi a legjobb gyorsítótár-bővítmény?

A WP Rocket számos Facebook közvélemény-kutatásban elsőbbséget kapott, mert több sebesség-funkcióval rendelkezik, mint más gyorsítótár-bővítmény, beleértve az adatbázis-tisztítást, a pulzusvezérlést, a lusta betöltést és a Google Analytics optimalizálását..

&# X1f680; Mi a legjobb képoptimalizáló plugin?

A ShortPixel-t használjuk, mert gyakorlatilag nincs veszteség a minőségben, és ez továbbra is javítja a GTmetrix-ben az optimalizált kételemeket.

&# X1f680; Melyik bővítmény a legjobb a betűtípusok optimalizálásához?

Az OMGF és az Automatikus optimalizálás, és mindkettő nagyszerű a betűtípusok optimalizálásában. Az átalakítók lehetővé teszik a betűkészletek előzetes letöltését és előcsatlakozását is.

&# X1f680; Hozzá kellene adnom az AMP-t?

Úgy döntöttünk, hogy nem adunk hozzá gyorsított mobil oldalakat (AMP), miután elolvasta Kinsta cikket arról, hogy konverzióik kb. 50% -kal estek vissza az AMP miatt.

Saját WordPress sebesség-optimalizációs bemutató – több mint 400 hozzászólással rendelkezik olyan emberekkel, amelyek például: „Az oldalam sebessége a gtmetrixen 69-ről 93-ra növekedett” és „ez talán az egyik leghasznosabb üzenet, amit valaha olvastam”. Rengeteg ember használta fel a Pingdom / GTmetrix pontszámainak javítására.

Remélem hasznosnak találja ezeket a WordPress sebesség-optimalizáló plugin-okat! Ha kérdése van, írj megjegyzést. Vagy ha egyszerűen meg kell javítania a lassú WordPress webhelyet, olvassa el a fenti bemutatóomat. Több mint 400 hozzászólással rendelkezik, és sok embernek segített csökkenteni a betöltési időt <1s.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map