65 Lassú WordPress plugins, hogy elkerülhető legyen a magas processzor miatt

Kerülje el ezeket a 65 WordPress-bővítményt, mert webhelye gyorsabban betöltődik.


Sokan emlékszik a használatára P3 profilkészítő a lassú beépülő modulokat észlelő szkennelések futtatásához. De évek óta nem frissítik – tehát elkészítettem ezt a listát, amely a lassú beépülő modulok megtalálásáról is szól GTmetrix, alternatív könnyű plug-inek és a nem használt plugin-beállítások letiltása.

Bizonyosok vannak plugin beállításai ismert, hogy magas CPU-t okoz A Wordfence élő forgalmi jelentése, A Broken Link Checker folyamatban lévő vizsgálata és egyéb beállítások, amelyek szkennelést végeznek, statisztikákat gyűjtenek, e-mail értesítéseket küldenek vagy robusztus bővítményeket kínálnak, amelyek rengeteg funkciót kínálnak (de csak néhány funkcióra van szükségük (például csak a Jetpack egyik szolgáltatásához). Én is telepíteni WP letiltása a nem használt WordPress-beállítások kikapcsolásához (hangulatjelek, Gravatars, szívverés API stb.).

Köszönöm Ivica-t A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot mert létrehozta ezt a fantasztikus listát az ő nevén források oldalon – Én is hozzáadtam néhányat. Határozottan csatlakoznék a több mint 10 000 tagú csoportjához. Elolvashatod a sajátomat is WordPress sebesség-optimalizálási útmutató amely több mint 40 tippet tartalmaz a webhely betöltésének gyorsabbá tételéhez (a WP rakéta, a Cloudflare, az AMP oldalak, a kép optimalizálása, a plugin optimalizálása és még sok más), amely több mint 350 hozzászólással rendelkezik.

Lassú beépülő modulok keresése a GTmetrix-ben

Mivel P3 profilkészítő már nem működik, alternatív megoldás a leglassabban betöltő pluginek megtalálására az, hogy futtassa a webhelyet GTmetrix és nézd meg a jelentését. Ha az elemek kibővítésekor ugyanaz a beépülő modul többször megjelenik a jelentésben (vagy egyszerűen hosszú időbe telik a betöltés a GTmetrix vízesés lapon), akkor valószínűleg törölnie kell vagy ki kell cserélnie azt a beépülő modult.

Lassú WordPress bővítmény

Könnyű plug-inek

Közösségi megosztás – A WP Rocket’s teszt kimutatta, Közösségi média toll, UralkodóEgyszerű megosztott gombok hozzáadása, és MashShare volt a legkevesebb kérelem és a leggyorsabb betöltési idő.

biztonsági mentésUpdraftPlus.

SlidersMonológ, LayerSlider, vagy Meteor csúszkák.

HozzászólásokDisqus feltételes terhelés.

PortfolioEnvira Galéria, FooGallery, vagy A rács.

Analitika – A Google Analyticsnek és a Search Console-nak rengetegnek kell lennie. Csak ellenőrizze, hogy a Google Analytics szolgáltatást helyben tárolja-e (a WP Rocket vagy a WP Disable használatával).

OldalkészítőkWordPress Page Builder, készítette a MotoPress, de egyetlen oldalkészítő sem fut gyorsabban, mint a natív WordPress szerkesztő. Kombinálja ezt a Másoló beépülő modul és nincs szüksége oldalkészítőre (beleértve a WordPress témákba beépített oldalkészítőket). Hacsak a csapata feltétlenül megtagadja tanulj egy kicsit HTML-t (a legegyszerűbb kódolási nyelv), kerülje az oldalkészítőket.

StudioPress plugins – könnyű plugins a Genesis keretrendszerhez.

Kapcsolja ki a Nem használt beépülő modul beállításait

Menjen végig az összes bővítményen, és döntse el, mely beállításokat kapcsolhatja ki (ez csökkenti a CPU-t). Például a Yoast alatt a Beállítások alatt > Tábornok > Jellemzők Letiltottam a következőket …

Yoast-Feature-beállítások

A Wordfence élő forgalmi nézete szintén magas CPU-t vesz igénybe …

Disable-Wordfence-Live-Traffic-View

Kerülje el a 2 plugin használatát a párhuzamos működés érdekében

Mivel a Yoast létrehoz egy webhelytérképet az Ön számára, nincs rá szüksége Google XML webhelytérképek csatlakoztat. Ha a házigazda biztonsági másolatot készít neked, akkor ehhez nincs szüksége pluginre. Ha rendelkezik Google Analytics-szel, valóban van-e olyan statisztikai plugin, amely lelassítja webhelyét, és mintegy 1/1000-et megtesz annak, amit a Google Analytics képes tenni? Gondoljon arra, hogy mely pluginekre valóban szüksége van, és törölje azokat, amelyeket nem. És ahelyett, hogy Jetpack-t használna, így 1 vagy 2 funkciót használhat, telepítsen egy könnyű plugint, amely ugyanazt teszi, de nincs millió olyan beállítás / funkció, amely lelassítja a webhelyet.

Tilos letiltani a nem használt beállításokat a WordPress alkalmazásban

WP letiltása letilthatja a WordPressben a CPU-t fogyasztó beállításokat és lelassíthatja webhelyét. Lehetőség van a szívverés vezérlésére is (ha emlékszel az aktuálisra szívverés-vezérlő plugin, törölheti, és csak felhasználhatja ezt), valamint néhány további lehetőséget, amelyek felgyorsíthatják a webhelyet / az adminisztrációs panelt. Végezze el a beállításokat, és tiltsa le mindazt, amelyet nem használ …

Tippek a WP használatához

 • Tilos letiltani MINDEN, amit nem használ
 • A spam törlés ütemezése jó ötlet
 • Hangulatjelek, Google Maps és Gravatars hosszú ideig tart a betöltés
 • Pingbacks és trackback általában nem érik meg a kiegészítő forrásokat
 • Állítsa a utólagos javításokat 3-5-re, hogy biztonsági másolatot készítsen, de nem kell több száz
 • A „kérés” lapon található egyéb lehetőségek tovább javíthatják a betöltési időket

WP-Disable-kérések

WP-Disable-címkék-beállítások

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable SEO.

WP-Disable-társai

Az AWStats segít azonosítani a magas CPU / sávszélesség forrásait

AWStats a legtöbb cPanels tárolójába beépített eszköz, amely statisztikákat szolgáltat a CPU használatáról. Megmondja, hogy bizonyos robotok, képek, letöltött fájlok és még az IP-címek is sok CPU-t fogyasztanak-e. Használhatja a WP szerver statisztika plugin de szerintem az AWStats fantasztikus munkát végez.

Az AWStats segít megtalálni:

 • Nagy sávszélességű bejárók
 • Nagy sávszélességű IP-címek
 • Nagy sávszélességű fájlok letöltése
 • Nagy sávszélességű fájlok (pl. Képek)
 • Teljes sávszélesség-felhasználás (megfigyeléshez)

Havi sávszélességű

A keresőmotorok bejárói / pókjai általában a legtöbb CPU-t (sávszélességet) fogyasztják…

Robots-pókok sávszélességű

A WordPress sebesség útmutatóban további tippek találhatók a bejáró CPU csökkentésére, valamint rengeteg egyéb tipp.

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f50c; Melyik bővítmény típusú leginkább lelassítja a WordPress-t?

A leggyakoribb lassú betöltésű beépülő modulok a közösségi megosztás, a statisztika, az élő csevegés, az oldalkészítő, a kommentálás, a naptár, a biztonsági mentés, a portfólió, a kapcsolódó hozzászólás és a csúszó pluginok. Ezeket gondosan ki kell választani és ki kell próbálni a GTmetrix segítségével.

&# X1f50c; Melyik plugins a leggyakoribb bűnös?

Ha a WPML vagy a WooCommerce használatát tervezi, akkor jobb, ha egyenesen felhő-tárhelyre megy, mivel a megosztott tárhelynek valószínűleg nincs elegendő szerver erőforrása az Ön webhelyének kezeléséhez. Ennek oka az, hogy (különösen a WooCommerce webhelyeknél) általában több bővítményre van szükség, és extra szkripteket, stílusokat és kosártöredékeket generálnak, amelyek betöltése hosszabb időt vesz igénybe.

&# X1f50c; Hogyan találhatom meg a leglassabb pluginomat??

Nézze meg a GTmetrix Waterfall fület, hogy megtekintse, mely pluginek töltik el a leghosszabb ideig, vagy a Query Monitor plugin segítségével keresse meg a leglassabb pluginokat.

&# X1f50c; Segít a nem használt plugin funkciók letiltása?

Igen! Ha nem használ funkciót, tiltsa le. Azt is javaslom az Asset CleanUp vagy Perfmatters használatával, hogy szelektíven betöltsék a plugineket bizonyos oldalakon / bejegyzéseken. Például, ha csak a Kapcsolat oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot használja, akkor mindenhol máshol tiltsa le.

&# X1f50c; Valóban számít-e a bővítmények száma??

Minden plugin növeli a betöltési időt, csak attól függ, hogy mennyi. A könnyű bővítmények használata fontosabb, mint a bővítmények számának csökkentése, de mindkettőt figyelembe kell venni.

Mi van, ha feltétlenül szüksége van erőforrás-éhes plug-inekre?

A tárhelyed korlátozott mennyiségű szerver erőforrások (# 1 tényező a WordPress optimalizálási útmutatóban). Ha egy bővítmény túl sok CPU-t fogyaszt, akkor az egyetlen lehetőség (a törlés vagy a cseréje kivételével) a terv frissítése, hogy több kiszolgáló erőforrást tartalmazzon. Néhányan tudod Számos okból ajánlom a SiteGround-t mint az ő sebesség technológia rendkívül gyors. És ha jelenleg olyan személyekkel házigazdádban állsz, mint például a Bluehost, a Godaddy, az InMotion vagy valamelyik ilyen szörnyű házigazda, akkor ez hatalmas frissítés lesz a szerver hardverére, amelynek javítania kell mind a pontszámokat, mind az oldal betöltési idejét a GTmetrixben, a Pingdomban és a Google-ban PageSpeed ​​Insights.

Ha hasznosnak találta ezt az oktatóprogramot, akkor mindig megbecsüljük a részvételt :)

Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map