Mobilsebesség-optimalizálás a WordPress-ben (2020 útmutató): Hogyan javíthatom webhelyének mobil betöltési idejét és az oldalsebességet

A WordPress mobil webhelyének felgyorsítására törekszik?


Ez az oktatóanyag a gyorsítótárazásról, a mobil adaptív képekről és az AMP-ről (gyorsított mobil oldalak) foglalkozik.. Az asztali webhelyen végzett legtöbb optimalizálás átkerül a mobil webhelyre. Ez az, amiért a PHP verziók frissítése és a szerver válaszidejének csökkentése is segít.

Mobil WordPress sebesség optimalizálás

Hogyan teszteljük a WordPress-webhely mobilsebességét
ajánlom A GTmetrix mobiltesztje mivel kifejezetten a mobil webhely sebességére vonatkozóan teljesen új PageSpeed ​​ajánlásokat ad, megmérje a betöltési időket, és kibonthatja az egyes elemeket, hogy pontosan megnézze, mely elemeket kell optimalizálni a mobil webhelyen..

1. GTmetrix mobil teszt
Val,-vel ingyenes GTmetrix fiók, kipróbálhatja webhelyét Androidon. A PageSpeed ​​fül egyedülálló a mobiltelefonon, míg az YSlow megegyezik az asztali gépeléssel. A PageSpeed ​​lapon megjelennek a méretezett képhiba, ha nem használ adaptív képeket, valamint az átirányítási hibák és a mobil betöltési ideje.

2. Google PageSpeed ​​Insights
A Google PageSpeed ​​Insights rendelkezik egy „mobil” lapon, amely elmondja a mobilspecifikus optimalizálásokat. azonban, ne használja a PageSpeed ​​Insights szolgáltatást mindazonáltal, mivel hangsúlyt helyezünk az eredményekre (és nem a betöltési időkre), amelyeket még csak nem is mérnek, ezért használja a GTmetrix vagy más eszköz helyett.

3. Gondoljon a Google-ra
Gondolj a Google-ra szintén nem nagyszerű. Csakúgy, mint a PageSpeed ​​Insights, az ajánlások kissé szélesek (a GTmetrix segítségével valójában kibővítheti az ajánlásokat, hogy megnézze, mely bővítmények, szkriptek és képek lassítják webhelyét). Gondolj a Google-val ezt nem teszi meg.

Gondolj a Google Mobile Speed ​​segítségével

4. Google Analytics
Az alábbiakban láthatja az egyes oldalak mobil betöltési idejét Viselkedés > A webhely sebessége majd adjon hozzá egy szegmenst a mobil- és táblagépforgalomhoz. Az sebesség javaslatok fül is hasznos lehet, de utal a Google PageSpeed ​​Insights ajánlásokra, amelyek egyáltalán nem nagyon hasznosak.

1. Engedélyezze a mobil gyorsítótárazást

A legtöbb gyorsítótár-bővítmény, például a WP Rocket és a WP leggyorsabb gyorsítótár lehetősége van mobil gyorsítótárazás.

Mobil gyorsítótár

Ha a gyorsítótár-bővítmény nem rendelkezik mobil gyorsítótárazással, akkor derítse ki, hogy legalább támogatja-e. Ha nem, fontolja meg a gyorsítótár-beépülő modul használatát. Néhányuknak lehetősége van létrehozni külön cache fájlok a mobil eszközökhöz amely biztosítja a mobil-specifikus elemek gyorsítótárazását (főleg akkor hasznos, ha olyan mobil bővítményt használ, mint a WP Touch, a WP Mobile Detect vagy a JetPack mobil témája).

A mobil gyorsítótár előtöltése az asztal helyett
A gyorsítótár-bővítmények közül választhat az asztali vagy a mobil gyorsítótár előtöltése, de nem mindkettő. Ha a legtöbb látogató az Ön webhelyét a mobiltelefonról nézi, és sok mobil-specifikus tervezési elemmel rendelkezik, amelyeket gyorsabban szeretne betölteni, dönthet úgy, hogy az asztali számítógép helyett előzetesen feltölti a mobil gyorsítótárat. Engedélyezheti a mobil előtöltést a következővel: A WP Rocket segítő pluginja. Más gyorsítótár-bővítmények esetén a Google megnézheti, hogy lehetősége van-e a mobil előtöltésre a szokásos előtöltés helyett.

A WP Rocket szerint:

2. Használja az adaptív képeket

Ha a megjelenített skálázott képek nem 100% -át tesztelik, amikor webhelyét tesztelik a GTmetrix mobiltesztjén, akkor az adaptív képek használatával kell javítani ezeket a hibákat.

Adaptív képek felismeri a látogató képernyőméretét, és automatikusan létrehoz, tárol és tárolja az eszközre a weboldal beágyazott HTML-képeinek megfelelő átméretezett verzióit. ”

1. lépés: Tesztelje webhelyét a GTmetrix (Android) rendszeren, hogy megjelenjen-e a méretezett képhiba mobilon.

GTmetrix mobil teszt

Szolgáltasson méretezett képeket mobilon

2. lépés: Keresse meg az ajánlott képszélességet a GTmetrix-ben.

A háttér maximális szélessége

3. lépés: Telepítsen egy adaptív képeket tartalmazó beépülő modult ShortPixel vagy Adaptív képek.

ShortPixel adaptív képek

3. lépés: A pluginbeállításokban állítsa be a háttér maximális szélessége a GTmetrix által biztosított méretekhez (a kiszolgált skálázott képek szakaszban). Változtatások mentése. Van néhány egyéb beállítás a WebP támogatáshoz, a lusta képek betöltése, az intelligens vágás és az EXIF-adatok eltávolításához.

Háttér maximális szélessége

4. lépés: Ellenőrizze újra webhelyét a GTmetrix alkalmazásban (Android), és a méretezett képeket 100% -ban kell megjeleníteni.

GTmetrix mobil teszt

3. Engedélyezze a Cloudflare Mirage alkalmazást

CloudFlare mondja:

„A Mirage-t úgy tervezték, hogy két alapvető módszerrel gyorsítsa a képek betöltését: 1) készítsen kisebb képeket kisebb képernyővel rendelkező eszközök számára; és 2) a „lusta betöltés” ​​képek csak akkor jelennek meg, amikor a nézetablakban megjelentek. Mindkét optimalizálást elsősorban a mobil eszközök webes teljesítményének felgyorsítására tervezték. ”

Ez a Cloudflare profi funkciója, de nem kellene szüksége rá, mivel vannak szabad lusta betöltés és adaptív képbővítmények, amelyek ugyanazt csinálják. A Mirage azonban alternatíva.

Cloudflare Mirage

4. Használjon érzékeny témákat és beépülő modulokat

Az érzékeny témák és beépülő modulok természetesen alkalmazkodnak a mobil eszközökhöz.

Ez miért fontos? Mivel ugyanúgy, mint az adaptív képek, a webhely más elemeit is automatikusan átméretezik, hogy illeszkedjenek a mobil képernyőhöz, így gyorsabban töltődnek be, mint egy asztali verzió..

Személy szerint én használom a StudioPress-t és azok Genesis-keretrendszerét, amelyet a Yoast is használ.

Reszponzív dizájn

Eszköz alapú gyorsítótár Ez a szolgáltatás néhány CDN esetén. Lehetővé teszi a felhasználó eszközén alapuló gyorsítótárazást, de csak akkor szabad használni, ha a WordPress-webhely nem reagál a mobilra.

5. Javítsa meg a mobil átirányításokat

Ha „átalakítás minimalizálása” hibákat lát a GTmetrixben, akkor valószínűleg az alábbiak valamelyikéből származik:

 • Váltottál HTTPS-re vagy WWW-re, és nem frissítette a linkeket
 • Az oldalszabályokat a Cloudflare-ben állítja be URL-ek továbbításával
 • A rosszul kódolt vagy helytelenül konfigurált bővítmények átirányítják a webhely forgalmát
 • A Cloudflare SSL beállításai nem kompatibilisek a kiszolgáló konfigurációjával (lásd: oktatói)

Ha Cloudflare-t használ, használhatja a mobil átirányítási lehetőség amely szerint „automatikusan átirányítja a mobil eszköz látogatóit egy mobilra optimalizált aldomainbe. Az átirányítást a Cloudflare hálózat szélén hajtják végre, javítva a betöltési időt az eredeti kiszolgálóra irányuló fordulósáv kiküszöbölésével – ez különösen olyan mobil hálózatok esetében, amelyek a tartalmat lassabban szolgáltatják, mint a wifi.

Az átirányítási hibák minimalizálása

Telepítés átirányítás szerver szintjén
Ha van mobil aldomain (vagy bármilyen átirányítás ehhez a kérdéshez), akkor a legjobb, ha azt szerver szinten állítja be, hogy soha ne érje el a WordPress-t. A kiszolgáló szintű átirányítások gyorsabbak, mint a pluginek.

6. Csökkentse a szerver válaszidejét

A szerver (tárhely) az # 1 tényező a WordPress optimalizációs útmutatóban.

Futtassa webhelyét a Google PageSpeed ​​Insights szolgáltatáson keresztül, hogy ellenőrizze a webhelyét szerver válaszideje aminek kell lennie <200 ms, mint a Google javasolja. GoDaddy és EIG (Bluehost, HostGator, iPage, Site5) hírhedt a lassú szerverek számára. Ez jól ismert a Twitter-en és a Facebook csoportokban. Csatlakozz a WordPress tárhely Facebook csoport és nézd meg a közvélemény-kutatásokat, amelyeket a fogadáson vettünk fel.

Csökkentse a szerver válaszidejét

SiteGround és Cloudways általában # 1 és 2. Sokan már bevándoroltak, és az új betöltési időket a Twitteren tették közzé – a különbség időnként akár 8 másodperc is lehet. Mind a SiteGround (megosztott), mind a Cloudways (felhő) jó lehetőségek a költségvetéstől és az igényektől függően, de mindkettő világ jobb, mint a GoDaddy és az EIG. Mindkettő ingyenesen vándorol téged.

A SiteGround és a Cloudways egyaránt ingyenesen migrál.

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

7. Ne használja az AMP-t

AMP (gyorsított mobil oldalak) egy olyan Google projekt, amely felgyorsítja a mobil oldalak betöltését, miközben megad egy AMP bélyegzőt a mobil keresési eredmények között.

De az AMP teljesen megváltoztatja a mobil kialakítását.

Kinsta a a konverziók 58% -kal csökkentek amikor hozzáadták az AMP-t, és azóta visszatértek a szokásos mobil oldalaira. Az AMP ellen is döntöttem, mivel a formatervezés nem tűnik nagyszerűnek. Vannak AMP-bővítmények, amelyek segítenek a tervezésben, de ez még mindig elég korlátozott, és csalódott lehet az eredményben. És ha úgy döntött, hogy hozzáad AMP-t, majd eltávolítja azt, ez extra munka, mivel be kell állítania az átirányításokat és más intézkedéseket kell hoznia a normál mobil oldalakhoz való visszatéréshez..

Ön feláldozza a tervezést és a konverziókat a sebességért. Megéri az AMP? Nem használom.

AMP a Google-on

Az AMP-t használtam, de azóta eltávolítottam:

amp-pages

Ha úgy dönt, hogy AMP-t használ, akkor használja az AMP for WP plugin-t
Ha hozzá szeretne adni az AMP-t, akkor valószínűleg használja a AMP a WP bővítményhez. A legtöbb testreszabási opcióval rendelkezik az általam látott AMP-bővítmények közül (még a AMP plugin a Google és az Automattic támogatásával). Van is Ragasztó élesztőhöz & AMP amelynek minimális lehetősége van.

AMP WP-hez

Cloudflare AMP valódi URL

Cloudflare szerint AMP valódi URL-ek “Azt jelenti, hogy egy oldal tárolható egy AMP gyorsítótárban, és gyorsan kiszolgálható belőle, miközben az eredeti webhely URL-jét megjeleníti a böngésző navigációs sávjában.”

Ezt a Cloudflare sebességbeállításaiban találhatja meg:

Cloudflare AMP Real

8. Az asztali optimalizálások átvitele a mobilra

A legtöbb asztali sebesség-optimalizálás a mobil webhelyre kerül.

Arról beszélek:

 • CDN hozzáadása
 • Képek optimalizálása
 • Bővítmények optimalizálása
 • Az adatbázis tisztítása
 • A PHP verziók frissítése
 • Szerver / host frissítése
 • Jó gyorsítótár-bővítmény konfigurálása
 • Külső szkriptek (pl. Google Fonts) optimalizálása

Ha a mobilkészüléknek és az asztali számítógépnek működnie kell a GTmetrixben, eleinte nem aggódnék a mobiloldalad miatt. Engedélyezze a mobil gyorsítótárazást (a gyorsítótár-bővítményben), majd szigorúan összpontosítson a GTmetrix ajánlásaire, valamint a WordPress sebesség-optimalizálás elsődleges tényezőire..

Ha a WordPress beépülő modul könyvtárában a „mobilsebesség” keresést végzi, alig történik valami a WordPress-webhelyek kifejezetten a mobil eszközökhöz való optimalizálása érdekében. Kezdje az asztal optimalizálásával!

9. Futtassa a PHP 7.3-at+

Ez rendkívül egyszerű, és teheti webhelyét 2-3x gyorsabban.

WordPress PHP referenciaértékek

Először jelentkezzen be a hostfiókjába, és lépjen a PHP verziókezelőbe, majd ellenőrizze, hogy a legújabb PHP-verziót futtatja-e a host. Egyes tárhelyszolgáltatók gyorsabban kiadnak újabb PHP verziókat, mint mások, de ideális esetben a PHP 7.3 vagy újabb verziót kell futtatnia. Használhatja a A PHP verzió beépülő moduljának megjelenítése megnézheti, hogy melyik verziót használja jelenleg.

PHP frissítés

Időnként a nem kompatibilis bővítmények hibákat okozhatnak a PHP verziók frissítésekor. Ez azt jelenti, hogy nem működnek megfelelően, ezért érdemes fontolóra vennie a pluginek törlését vagy cseréjét. Mint mindig, készítsen biztonsági másolatot a frissítés előtt, de mindig visszatérhet a korábbi PHP verzióra.

10. Telepítse a CDN-t

Nincs ok arra, hogy ne használja A Cloudflare ingyenes CDN-je.

200+ adatközpontjuk van szerte a világon. Ha ezeket az adatközpontokat nehéz fájlok tárolására használja webhelyén, akkor csökkenteni fogja a földrajzi távolság a szerver és a látogatók között (egy javaslat a WordPress optimalizálási útmutatóban). Emellett a sávszélesség-felhasználást is lerakja a Cloudflare-ba, ami megtakaríthatja a CPU-fogyasztást és pénzt a tárhelyszámlán..

A Cloudflare beállításához regisztráljon egy ingyenes fiókot, ragadja meg a 2 névkiszolgálót a Cloudflare szolgáltatásból, majd módosítsa a névkiszolgálókat a domain regisztrátorában. A szaporítás körülbelül 24 órát vesz igénybe.

Több CDN beállítása
Több CDN = több adatközpont = a tartalom gyorsabb kézbesítése. A kis webhelyeknek jól kell lennie a Cloudflare-val, de ha komolyan gondolkodik a sebességről vagy ha nagy webhelyed van, akkor fontolóra vehet egy további CDN-t olyan személytől, mint például a StackPath vagy a KeyCDN (Cloudflare + StackPath-ot használom). Míg a Cloudflare névnevek megváltoztatását igényli, a többi CDN sokkal könnyebb. Jelölnek egy CDN URL-t, amelyhez a legtöbb gyorsítótár-bővítmény rendelkezik mezővel, vagy amelyet használ CDN engedélyezéser.

Több CDN

11. Optimalizálja a képeket

A képeket a GTmetrix szerint 3 módon lehet optimalizálni:

 • Szolgáljon méretezett képeket: a nagy képek átméretezése kisebbekre
 • Optimalizálja a képeket (veszteségmentes tömörítés): próbáld ki a ShortPixel, az Imagify vagy a Smush alkalmazást
 • Adja meg a kép méretét: szélesség + magasság hozzáadása a kép HTML vagy CSS fájljához

A GTmetrix csak egyetlen oldal hibáit mutatja. Ezért a legjobban optimalizálni a több oldalon megjelenő képeket (logó, oldalsáv és lábléc képek), majd végigvinni a legfontosabb oldalakat. A legjobb az is, ha kezdem képek méretezése mivel ehhez a képek kivágása / átméretezése és újratelepítése szükséges. A GTmetrix megmondja a méretezés nélküli képek és azok méretének megfelelő méreteit nincs megadva szélesség + magasság a HTML-ben vagy a CSS-ben.

Hozzon létre egy képméretek cheat lapot
Azt javaslom, hogy hozzon létre egy „képdimenziós csaló lapot” a csúszkák, a teljes szélességű blogképek, a kiemelt képek stb. Méreteihez. Ilyen módon vághatja be és átméretezheti őket a megfelelő méretre, mielőtt feltölti őket, és nem kellett volna ismételje meg a méretezett képhibákat.

12. Optimalizálja a bővítményeket

Túl sok plugin vagy magas CPU plugin (különösen a külső szkripteket használók) lelassíthatja webhelyét, még mobilon is. Nagyon válogatom, hogy mely plugineket használom, és teszteltem a GTmetrix jelentést egy új plugin telepítése után. Mindig a leggyorsabb, legkönnyebb és legmegbízhatóbb bővítményeket használja.

Asset CleanUp nagyszerű a bővítmények felgyorsítására. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, mely plug-inek, szkriptek és stílusok töltődnek be bizonyos oldalakon, majd szelektíven letilthatja azokat azokon a tartalmakban, ahol nem kell őket betölteni. Ha még nem csinálja ezt, akkor 100% -ban azt javasolnám, hogy használja az Asset CleanUp alkalmazást.

 • Kerülje a magas CPU-bővítményeket: Kerülje a lassú bővítmények listáját. A leggyakoribb lassú beépülő modulok a közösségi megosztási beépülő modulok, portfóliók, csúszka, statisztikák, biztonsági mentések és mások.
 • Cserélje ki a magas CPU-bővítményeket gyorsabb bővítményekre: némi kutatásra lesz szükség, de cserélje ki a magas CPU-bővítményeket gyorsabb, könnyebb pluginekre.
 • Törölje a nem szükséges plugineket: lecserélheti a plugins-t kóddal (pl. illeszthet be közvetlenül a GA követőkódot, használhat Facebook-modulokat pluginok helyett, vagy létrehozhat tartalomjegyzéket a HTML + CSS-ben? Bármely plugin helyettesíthető kóddal, csináld?.
 • Ne használja a JetPack szoftvert pár modulhoz: először tiltsa le az összes olyan modult, amelyet jelenleg nem használ a hibakeresési beállításokban. Ezután valóban szüksége van-e a JetPackre, ha csak néhány dolgot használ? Hírhedt a webhelyek lassulása miatt. Fogad arra, hogy olyan nem feltöltött plugint talál, amely csak ugyanazt a funkciót használja.
 • Keresse meg a leglassabb pluginokat: használja a GTmetrix Waterfall fület vagy a Query Monitor fület (a lekérdezések összetevők fülön) a leglassabb pluginek megtekintéséhez. Ha egy plugin többször megjelenik a PageSpeed ​​+ YSlow jelentésben, akkor ez szintén jelző lehet.

13. Optimalizálja a külső szkripteket

Külső szkriptek olyan dolgok, amelyek külső webhelyekről érkeznek kérésekre.

A leggyakoribb külső szkriptek a Google Betűtípusok, a Google Analytics, a Google Címkekezelő, az AdSense, a Térkép, a közösségi megosztási pluginok, a beágyazott videók, a Gravatars és még a Facebook Pixel..

Külső szkriptek a GTmetrix-ben

Néhány harmadik féltől származó szkriptet könnyű optimalizálni:

 • Google betűtípusok a WP Rocket, az Autoptimize vagy akár az Asset CleanUp használatával helyben kombinálható és tárolható. Legyen minimális betűtípusokkal + súlyokkal!
 • A Google Analytics optimalizálható a WP Rocket vagy a CAOS Analytics használatával.
 • Beágyazott videók lusta lehet betölteni, és az iframe előnézeti képpel helyettesíthető a WP Rocket, a WP YouTube Lyte vagy a könnyű YouTube beágyazások.
 • Adjon hozzá böngésző gyorsítótárat a Facebook Pixelhez a WP Rocket kiegészítő használatával elvégezhető.
 • Közösségi megosztás-bővítmények frissíteni kell a „hasonló számlákat” (legalábbis közülük sokan megteszik). Ehhez egyszerűen meg kell találni a könnyű közösségi megosztás-bővítményeket és tesztelni.
 • Nem használt JetPack modulok le kell tiltani (ezeket megtalálja a hibakeresési beállításokban).

Más harmadik fél forgatókönyvei nem olyan egyszerűek:

 • Google AdSense aszinkron módon betölthető, lusta betöltve, vagy kipróbálhatja a Cloudflare-t SG Railgun amely elősegíti a dinamikus tartalom felgyorsítását. Ezek végrehajtása azonban nehéz lehet, és az AdSense feltétlenül megsemmisítheti a GTmetrix pontszámait és a betöltési időket. Ezért javaslom inkább társult marketingként működni.
 • Google Címkekezelő csak nagy, nem optimalizált helyszíneken szabad használni. Ellenkező esetben a terhelési idők során általában több kárt okoz, mint hasznot.

14. Előcsatlakozás és előzetes letöltés

Az előcsatlakozás és az előzetes letöltés megkönnyíti a böngészők számára előre számíthat harmadik fél kéréseire (Google Betűtípusok, Analytics, AdSense, beágyazott videók és más külső webhelyek).

Mozilla mondja:

„A DNS-kérelmek sávszélesség szempontjából nagyon kicsik, de a késés meglehetősen magas lehet, különösen a mobilhálózatokon. A DNS-eredmények spekulatív előzetes letöltésével csökkenthető a késleltetés bizonyos időpontokban, például amikor a felhasználó rákattint a linkre. Bizonyos esetekben a késleltetés 1 másodperccel csökkenthető. ”

A DNS-kérelmek előzetes letöltése
Pre * Party Resource tippek a következő tulajdonságokkal rendelkezik: DNS előzetes letöltés, előrenderítés, előcsatlakozás, előzetes letöltés és előtöltés (itt vannak a definíciók). Ezek akkor hasznosak, ha a webhelyén harmadik féltől származó szkriptek vannak (Google Fonts, Analytics, YouTube videók, Gravatars stb.). Másolja ezt a listát általános külső domainek (vagy adja hozzá a sajátját), és vegye fel őket akár a Pre * Party, akár a WP Rocketbe.

Prefetch-DNS-kérések

15. Használjon egy jobb gyorsítótár-bővítményt

Nem minden gyorsítótár-bővítmény azonos.

A WP Rocket általában a Facebook közvélemény-kutatások első helyezettje, és a legjobb asztali és mobil töltési időket (és a GTmetrix pontszámokat) adja meg. Ennek oka az, hogy a WP Rocket több funkcióval rendelkezik, mint a többi gyorsítótár-bővítmény. Ha olyan másik gyorsítótár-bővítményt szeretne használni, amely nem rendelkezik ezekkel a funkciókkal, akkor kb. 6-7 kiegészítő bővítményt kell telepítenie, míg a WP Rocket beépíti ezeket a funkciókat.

Az eredmény?

Kevesebb bővítmény a webhelyén, mégis több sebesség-optimalizálási funkció és jobb eredmény.

A WP rakéta funkciói, amelyek nem tartoznak a legtöbb gyorsítótár-bővítményhez:

 • Az adatbázis tisztítása: beépített WP rakéta, vagy használja a WP-Optimize.
 • Lusta betöltése: beépített WP rakéta, vagy használja a WP YouTube Lyte.
 • Szívverés ellenőrzése: beépített WP rakéta, vagy használja a Heartbeat Control.
 • Helyi Google Analytics: beépített WP rakéta, vagy használja a CAOS Analytics.
 • Helyi Google betűtípusok: beépített WP rakéta, vagy használjon OMGF vagy SHGF.
 • A DNS-kérelmek előzetes letöltése: beépített WP rakéta, vagy használja Pre * Party Resource Hints.
 • A Facebook Pixel böngésző gyorsítótárazása: beépítve a WP Rocketbe (ezt más plugin nem teszi meg).
 • CDNs: beépített WP rakéta (mindkettő Cloudflare + több CDN), vagy használja a CDN engedélyezõt.

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény-felmérés

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

16. Tisztítsa meg az adatbázist

Az adatbázis gyakori tisztítása megakadályozza, hogy felfújódjon.

Te tudod használni WP-optimalizálása vagy a WP Rocket a heti vagy kéthetenkénti adatbázis-tisztítás ütemezéséhez (de biztonsági másolat készítése ajánlott). Általában a beállításokban mindent el kell hagyni, kivéve a nem jóváhagyott megjegyzéseket. Az adatbázis-táblázatokat gyakran törölt bővítmények hagyják el, minden hozzászólás szerkesztésekor létrejön egy hozzászólás-felülvizsgálat, ki kell ürítenie a kukát, és így tovább.

WP-Optimalizálja a tiszta adatbázist

Azt is javaslom, hogy a Perfmatters vagy a Clearfy korlátozza a 2-3 utáni revíziót, kapcsolja ki az automatikus vázlatot, és kapcsolja ki a pingbacks + trackbacks elemeket. Ezt „egyéb optimalizálásnak” nevezem és használom Parfümkészítők: Kinsta amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik (ezenkívül szelektíven letilthatja a bővítmények + szkriptek használatát is):

átalakítók jellemzői

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f680; Az asztali optimalizálás javítja a mobil betöltési idejét is?

Igen, szinte minden, az asztalon végrehajtott optimalizálás javítja a mobil betöltési idejét. Ezért a legjobb, ha ezeket először javítjuk.

&# X1f680; Mi a legegyszerűbb módja a mobil sebességének javításához a WordPress alkalmazásban?

Használjon adaptív képeket tartalmazó plugin-t (pl. A ShortPixel-ből), hogy megbizonyosodjon arról, hogy a képek mérete megfelelő-e a mobil eszközök számára. Ha külön aldomaint használ a mobil webhelyéhez, akkor ellenőrizze, hogy az átirányítások megfelelően vannak-e beállítva, és hogy a GTmetrixben ne jelenjenek-e átirányítási hibák.

&# x1f680; Melyek az asztali optimalizációk a mobilra?

A tárhely, a PHP verziók frissítése és a képek, betűtípusok és beépülő modulok optimalizálása mind a mobiltelefonra kerül, és nagy hatással van mind a mobil, mind az asztali sebességre. Nagyon fontos!

&# X1f680; Mi a helyzet a Google PageSpeed ​​Insights mobiljavaslatokkal??

Sokkal jobban figyel a GTmetrix Vízesés lapjára, mint a Google PageSpeed ​​Insights, mivel ez pontosan megmondja, hogy mely elemek töltik a leghosszabb időt, és az ajánlások pontosabbak. A WordPress közösség nagy része azt mondja, hogy ne fordítson figyelmet a Google PageSpeed ​​Insights-ra, és inkább a GTmetrix-re összpontosítson.

&# X1f680; Mi a legpontosabb módszer a mobil töltési idők tesztelésére?

Inkább a GTmetrix mobil tesztelő eszközét használom, amelyet használhatsz, ha regisztrálsz egy ingyenes GTmetrix fiókot, majd teszted a webhelyet az Androidon.

Segítségre van szüksége a WordPress mobilsebességével kapcsolatban?

Küldje el nekem a GTmetrix jelentését a megjegyzésekbe, és örömmel adok néhány mutatót. Vagy ha szeretné felvenni a csapatamat és én, hogy gyorsabban tegyük a WordPress webhelyet (mind a mobil, mind az asztali számítógépet), akkor a WordPress sebesség optimalizálási szolgáltatást is kínálunk a GTmetrix jelentések előtt és után.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map