15 WordPress-hastighetsoptimaliseringstips for å få nettstedet ditt til å blusse raskt (de samme som jeg brukte for å få 100% PageSpeed-score i GTmetrix)

WordPresshastighetsoptimaliseringstips


Ser du etter noen fantastiske WordPress-hastighetstips?

Dette er de samme tipsene jeg bruker for å få 100% GTmetrix-score på hjemmesiden min og <2s lastetider på nesten alle innleggene mine. Du lærer alt fra å optimalisere plugins, bilder, responstider på serveren, CDN-er og eksterne ressurser som Google Fonts og YouTube-videoer.

Bruk GTmetrix som ditt valgte verktøy.
Det gir nøyaktige belastningstider og har omfattende anbefalinger som hvilke bilder som må optimaliseres, hvilke plugins som bremser WordPress-nettstedet ditt, tid til første byte, CDN-er, osv..

Google PageSpeed ​​Insights er bare bra for å måle serverens responstid som bør være <200ms. Ellers er det ganske ubrukelig, og det er mange artikler der ute som forklarer hvorfor.

Pingdom er det mest nøyaktige verktøyet for å måle belastningstider, men anbefalingene deres er ikke like gode som GTmetrix. (for eksempel sier det ikke hvilke spesifikke bilder som må optimaliseres).

Dette innlegget du leser har en sidestørrelse på 1,61 MB, 69 forespørsler, og lastes fortsatt inn omtrent 1 sek:

WordPress Speed ​​Optimization Tips GTmetrix Report

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, så send meg en kommentar, eller du kan også leie inn WordPress-hastighetsoptimereren for å forbedre score og belastningstider med før + etter GTmetrix-rapporter.

1. Unngå kjente høye CPU-plugins

“Det er ikke antall plugins, det er kvaliteten,” sa alle

Hvis du bruker noen av disse langsomme pluginene, kan du vurdere å erstatte dem med et raskere alternativ.

* De fleste langsomme WordPress-plugins inkluderer sosial deling, statistikk (analytics), skyvekontroller, porteføljer, sidebyggere, kalendere, chat, kontaktskjemaer, beslektet innlegg, nettstedskart, Wordfence, WPML, WooCommerce og eventuelt plugin som kjører pågående skanninger eller prosesser. Disse kan identifiseres ved hjelp av Query Monitor eller GTmetrix Waterfall.

 1. Legg til dette
 2. AdSense klikksvindelovervåking
 3. Alt-i-ett-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-nettkart
 7. Broken Link-kontroller (bruk Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt for WordPress
 9. Kontaktskjema 7
 10. Innhold relatert til kontekst
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essensielt nett
 15. Facebook Chat
 16. Fancy Gallery
 17. Fuzzy SEO Booster
 18. Google Analytics
 19. Google Language Translator
 20. Vis hele listen over 65 sakte plugins

Hvordan finne de tregeste programtilleggene
Du kan enten bruke Query Monitor, eller gå gjennom GTmetrix-rapporten for å se om den samme plugin-en vises flere ganger i fanene PageSpeed ​​og YSlow. Sjekk også Fossen:

Sakte WordPress-plugin

2. Ikke la plugins kjøres på hver side

Rensing av eiendeler lar deg selektiv deaktivere plugins + -skript fra å laste inn på bestemt innhold. Du kan for eksempel deaktivere kontaktskjemaet og plugin-innholdet med snippets fra å laste inn på innhold de ikke viser på. Eller deaktiver plugin-programmet for tilknyttet markedsføring fra å laste på sider.

Dette eliminerer unødvendige forespørsler og reduserer lastetidene. Asset CleanUp er også enklere å bruke enn Plugin Organizer og andre plugins med lignende funksjonalitet. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Selektiv deaktivering av aktivering

3. Bruk et topp karakter Cache-plugin

Hvilken cache-plugin er best? Se på disse Facebook-avstemningene:

WP Rocket er vanligvis nr. 1 fordi den har mange funksjoner de fleste cache-plugin-er ikke (databaseopprydding, late lasting av bilder + videoer, lokale skrifter + analyse, forhåndshenting, CDN-integrasjon), og det er derfor det gir bedre score + lastetid enn andre cache-plugins.

Det betyr også at hvis du skulle bruke de fleste andre cache-plugins, må du installere omtrent 6 ekstra plugins, når WP Rocket har disse alle innebygde. Hvis du er som meg, ville du bare ha et programtillegg.

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

WP Rocket-funksjoner som ikke er inkludert i de fleste hurtigbuffer-plugins:

 • Databaseopprydding: innebygd til WP Rocket, eller bruk WP-Optimize.
 • Lat lasting: innebygd til WP Rocket, eller bruk WP YouTube Lyte.
 • Kontroll av hjerteslag: innebygd til WP Rocket, eller bruk Heartbeat Control.
 • Lokal Google Analytics: innebygd i WP Rocket, eller bruk CAOS Analytics.
 • Lokale Google-skrifter: innebygd til WP Rocket, eller bruk enten OMGF eller SHGF.
 • Forhåndshent DNS-forespørsler: innebygd i WP Rocket, eller bruk Pre * Party Resource Tips.
 • Facebook Pixel-nettleserbufring: innebygd til WP Rocket (ingen andre plugin gjør dette).
 • CDNs: innebygd til WP Rocket (begge Cloudflare + flere CDNer), eller bruk CDN Enabler.

Swift Performance Lite er også bra, men det er vanskeligere å konfigurere og du får sannsynligvis ikke de samme resultatene som WP Rocket. Men Swift kommer med en plugin-arrangør som er nyttig.

4. Oppgradering til PHP 7.3

Å oppgradere til en høyere PHP-versjon er den enkleste tingen og kan gjøre nettstedet ditt 2-3x raskere.

Alt du trenger å gjøre er å logge inn på hostingkontoen din, finne PHP-versjonsbehandleren og sørge for at du er på den nyeste versjonen (sjekk nettstedet ditt etter). Noen verter er raskere med å gi ut nyere PHP-versjoner enn andre, en annen grunn til at du bør unngå GoDaddy, Bluehost og HostGator (begge var sent ute med å gi ut PHP 7.2 og vil sannsynligvis sitte der en stund).

PHP-oppdatering

Du kan bruke Vis PHP versjon plugin for å sjekke hvilken PHP-versjon du for øyeblikket er på.

Skjerm-PHP

5. Optimaliser eksterne skript

Eksterne skript kan være hva som helst på nettstedet ditt som oppretter eksterne forespørsler fra utenfor nettsteder. Innbygginger er veldig vanlige (innebygde videoer, Github-kode, stillingsannonser, til og med GIF-er).

Noen skript kan optimaliseres (hosting fonter + analytisk sporingskode lokalt), late innlasting av videoer, eller til og med smarte måter som å ta skjermbilder av Twitter-innlegg i stedet for å legge dem inn. Du kan til og med prøve å lagre Gravatars ved å bruke en plugin eller bruke Betinget belastning eller Perfmatters (opprettet av Kinsta) for å optimalisere WooCommerce-skript, stiler og vognfragmenter.

Andre eksterne skript er nesten umulige å optimalisere. Jeg har aldri sett at et nettsted med AdSense har en anstendig GTmetrix-rapport. Sosiale plugins for deling og kommentering av høy CPU vil alltid bremse nettstedet ditt (dette knytter seg til å velge lette plugins). Mitt forslag – optimaliser de du kan, prøv å unngå resten, og hva som er igjen, sørg for at du henter listen over vanlige domener å forhåndshente ved hjelp av WP-rakett. Men unngå eksterne skript når du kan.

Eksterne skript i GTmetrix

Google-skrifter
Du kan være vertskap for fonter lokalt ved å bruke WP Rocket, OMGF eller Google Hosted-fonter. Asset Manager og Autoptimize har også alternativer for dette. Men den beste måten å optimalisere skrifter er å være vert for skrifter lokalt. Gå til Google Fonts nettsted og last ned alle skriftene du bruker (vær så minimal som du kan med skrifter og vekter). Deretter konverterer du skriftene til nettstedsfiler ved å bruke Transfonter. Last opp filtypefiler til wp-uploads-mappen, og legg til den tilpassede skriften til CSS.

Google Analytics
WP Rocket, CAOS Analytics og Local Google Analytics for WordPress-plugin vil fikse “leverage browser cache” -feilen i GTmetrix når du bruker Google Analytics. Jeg bruker WP Rocket.

Google AdSense
Å laste Google AdSense asynkront og Cloudflare Rocket Loader kan bidra til å optimalisere Google AdSense, men dette er den største GTmetrix-morderen av dem alle. Det er i utgangspunktet en handel for inntektsgenerering over ytelse, og det er lite du kan gjøre for å få AdSense til å laste raskere.

Innebygde YouTube-videoer
Hvis du bruker WP Rocket, har de et alternativ for å laste inn videoer og erstatte iframe med et forhåndsvisningsbilde (slik at det bare blir lastet inn når folk klikker på avspillingsknappen). Hvis du ikke bruker WP Rocket, er WP YouTube Lyte et godt alternativ. Dette kan barbere flere sekunder av de første belastningstidene og er enkelt. Mange innebygde videoer kan ta over 2 sekunder.

Innlagte tweets-, Facebook- og Instagram-innlegg
Hvis du legger inn innlegg på nettstedet ditt, kan du vurdere å ta skjermbilder og erstatte det med et bilde (se avsnittet om redusering av responstid på serveren for eksempel). Jeg brukte en 2-kolonne layout og tok skjermbilder av Facebook-avstemninger. Nå trenger de ikke trekke forespørsler fra Facebook.

Gravatars
Hvis du har mange kommentarer på bloggen din, vet du sannsynligvis hvor mye Gravatars og til og med noen kommenterende plugins kan bremse nettstedet ditt. Jeg bestemte meg for å deaktivere Gravatars siden jeg er kresen med belastningstidene mine, men du kan også prøve Harrys, FV og Optimum Gravatar-hurtigbufferen. Ingen av disse programtilleggene fungerte for meg. Det andre alternativet ditt er å bryte eller skjule kommentarer.

Plugins for sosial deling
Sosiale delingsknapper trekker eksterne forespørsler fra Facebook, Twitter og andre sosiale nettverk. Hvis plugin-en din har et alternativ til å oppdatere “like tellinger”, kan du justere det slik at de ikke blir oppdatert så ofte. Ellers anbefaler jeg en av disse lette plugins for sosial deling:

6. Server skalerte bilder

Viser skalerte bilder betyr at du må endre størrelse på store bilder for å bli mindre.

GTmetrix forteller deg hvilke bilder som er for store og de riktige dimensjonene de bør endres til. Alt du trenger å gjøre er å endre størrelsen på dem og erstatte de gamle bildene med de nye.

Server skalerte bilder

Det er en god idé å lage et jukseark for en bildedimensjon, slik at du vet dimensjonene til alle de forskjellige bildene dine. For eksempel kan skyvekontrollene dine være 1024 x 400 piksler mens widget-bildene dine er 300 x 300 px, eller bloggbildene dine med full bredde kan være 680px bredde (som min). Så før jeg lager noe bilde, vet jeg at det må endres størrelse til de dimensjonene for at det skal kunne lastes raskt.

Eksempelbilde Dimensjon Cheat Sheet:

 • Logo: 300 x 100 px
 • Glidebrytere: 1024 x 400 px
 • Widgets: 300 x 300 px
 • Utvalgte innleggsbilder: 350 x 350 piksler
 • Fullbredde bloggbilder: 680px (bredde)

Hvis du har feil på skaleringsbilder, må du fikse dem manuelt uten en plugin. Når du først har blitt kjent med størrelsen på bildene dine, skal du aldri ha den feilen igjen.

7. Komprimere bilder

ShortPixel, Imagify og Smush er 3 topp plugins for dette.

Installer en av disse programtilleggene (jeg bruker ShortPixel), registrer deg med en API-nøkkel og deretter komprimere alle bilder på nettstedet ditt. Selvfølgelig bør du sjekke innstillingene dine, teste noen få bilder og ta sikkerhetskopi av bildene dine før du optimaliserer bulk. Selv om plugins sier “tapsfri”, er det nesten alltid et lite kvalitetsfall. Dette er en fotografs dilemma – hvis hastighet er viktigere, gjør det. Hvis ikke, ikke gjør det!

ShortPixel-innstillinger

8. Sett opp Cloudflare’s CDN

Det er ingen grunn til ikke å bruke Cloudflares gratis CDN.

Det er vert for nettstedet ditt på over 200 datasentre, gjør det sikrere og har mange funksjoner på instrumentpanelet. Hvis du ikke har konfigurert Cloudflare og endret navneservere, vil jeg gjøre det.

Cloudflare datasentre

Hvis du allerede har Cloudflare, her er noen ekstra hastighetsoptimaliseringer:

 • Sett opp sideregler for å spare båndbredde og sikre wp-admin
 • Konfigurer Cloudflares hastighetsinnstillinger for å få mest mulig ut av tjenesten deres
 • Aktiver Hotlink Protection for å forhindre at folk bruker bildebåndbredde
 • La cache-plugin-en din ta seg av minifiseringen, og deaktiver den deretter i Cloudflare

9. Vurder flere CDN-er

Flere CDN-er = flere datasentre = raskere levering av innholdet.

Flere CDN-er

Jeg bruker begge deler Cloudflare og StackPath. Mindre nettsteder burde være bra med bare Cloudflare, men hvis du ser alvorlig på hastigheten, vil jeg vurdere en ekstra CDN. StackPath har utmerket støtte, og de vil bidra til å konfigurere de optimale innstillingene hvis det blir forespurt. KeyCDN er også bra.

Med andre CDN-er i tillegg til Cloudflare, vil de generere en CDN-URL som du limer inn i cache-pluginen (de fleste cache-plugins har et CDN URL-felt) eller bruker CDN Enabler-plugin.

10. Gjør plugins lastet raskere

Vi vet alle at plugins kan ødelegge GTmetrix-score, så her er noen tips for å optimalisere dem.

 • Unngå høye CPU-plugins: unngå denne listen over sakte plugins. Vanlige sakte plugins inkluderer sosiale deling plugins, porteføljer, glidebryter, statistikk, sikkerhetskopier og andre.
 • Bytt ut høye CPU-plugins med raskere plugins: Det vil være nødvendig med litt research, men erstatt noen av dine høye CPU-plugins med raskere, mer lette plugins.
 • Slett plugins du ikke trenger: kan du erstatte plugins med kode (f.eks. sette inn GA-sporingskode direkte, bruke Facebook-widgeter i stedet for plugins, eller lage en innholdsfortegnelse i HTML + CSS? Eventuelle plugins du kan erstatte med kode, gjør det.
 • Ikke bruk JetPack for et par moduler: Først deaktiverer du alle moduler du ikke bruker i feilsøkingsinnstillingene. Neste, trenger du virkelig JetPack hvis du bare bruker den til et par ting? Det er beryktet å bremse nettsteder. Du satser på å finne en ikke-oppblåst plugin som bare gjør samme funksjonalitet.
 • Finn de tregeste programtilleggene: bruk fanen GTmetrix Waterfall eller Query Monitor (fanen spørsmål etter komponenter) for å se de tregeste programtilleggene. Hvis en plugin vises flere ganger i PageSpeed ​​+ YSlow-rapporten, kan det også være en tiltale.

11. Begrens revisjoner etter post + autosave

Som standard lagrer WordPress automatisk hver revisjon av innlegg, og lagrer også kontinuerlig utkast når du redigerer dem. Lagring av utkast kan være bortkastet serverresurser, og lagring av tusenvis av postrevisjoner kan oppblåse databasen din, så vi justerer i det minste disse innstillingene.

Legg dette til wp-config.php:

definere (‘AUTOSAVE_INTERVAL’, 60 * 60 * 60 * 24 * 365); // Still automatisk lagringsintervall til 1x per år
definere (‘WP_POST_REVISIONS’, 3);

Du kan også deaktivere autosave og begrense postrevisjoner ved å bruke Perfmatters eller Clearfy.

Perfmatters optimaliseringsinnstillinger

12. Blokker spam-roboter fra å treffe nettstedet ditt

Spambots er bortkastet serverressurser.

De treffer nettstedet ditt gjentatte ganger og bruker serverressurser, uten fordel. Og uten å sjekke om de treffer nettstedet ditt (bruk Wordfence), ville du ikke vite at de er der.

Trinn 1: Finn spam-roboter ved hjelp av Wordfences live trafikkrapport. Hvis du ser den samme boten som kontinuerlig treffer nettstedet ditt, Google er det vertsnavn og se om andre mennesker har rapportert det som spam. Googlebot og andre legitime roboter er tydeligvis fine, men roboter som amazon.aws og linode har blitt rapportert som problemer. Disse to robotene traff mitt eget nettsted nesten hvert sekund!

Levende-Traffic-Report-Wordfence

Steg 2: Blokker søppelbots ved å bruke Cloudflare brannmurregler, BBQ, Svart hull, eller Wordfence. Jeg vil personlig bruke Cloudflares brannmurlinjaler hvis du bare har noen få primære spam-roboter å blokkere, siden Wordfence i seg selv kan forårsake høy CPU. For å gjennomgå, finn spam-bots i Wordfence, blokkerer spam-bots ved hjelp av Cloudflare, og slett deretter Wordfence slik at den ikke bruker CPU.

Wordfence-Blocking-regel

13. Reduser svartid for server til <200ms

Serveren din (hosting) er den Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning.

For å sjekke din server responstid, kjøre nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights:

Reduser responstid på serveren

Siteground (delt hosting) og Cloudways (netthosting) er vanligvis de to beste vertene i henhold til flere Facebook-avstemninger, mange tatt av WordPress Hosting Facebook Group.

Uansett hva du gjør, unngå GoDaddy og Atten som eier 60+ forskjellige vertsselskaper inkludert Bluehost, HostGator, iPage, Site5 og andre. De er beryktet for tregere servere.

Mange mennesker som allerede migrerte til SiteGround, Cloudways og Kinsta, har lagt ut skjermbilder av sine nye lastetider på Twitter. Noen mennesker så en forbedring av 7s.

Det er mye dårlig informasjon der ute – selv hostinganmeldelser på YouTube anbefaler selskaper som Bluehost, HostGator eller til og med HostPapa. Dette er helt latterlig; gjør undersøkelser i Facebook-grupper og se på hva ekte folk sier på Facebook + Twitter.

SiteGround og Cloudways migrerer deg gratis.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

14. Deaktiver WooCommerce-skript, stiler, vognfragmenter

WooCommerce nettsteder er beryktet treg.

Dette er delvis fordi WooCommerce legger til skript, stiler og vognfragmenter til hver eneste side på nettstedet ditt (også sider som ikke er e-handel). Akkurat som om du ikke bør la noen plugins kjøres på hver side (tips nr. 2), bør du ikke la WooCommerce-alternativene kjøres på sider som ikke er e-handel. Du kan deaktivere alle disse med 1-klikk ved å bruke Perfmatters plugin av Kinsta (som også lar deg selektiv deaktivere plugins / scripts), ellers kan du bruke disse kodene fra Github.

perfmatters woocommerce optimalisering

Deaktiver WooCommerce-skript:

Deaktiver WooCommerce-stiler: se Woocommerces dokumentasjon.

Deaktiver fragmenter av WooCommerce-handlekurv:

15. Legg ut din GTmetrix-rapport i Facebook-grupper

Hvis du fortsatt trenger hjelp, er det Facebook-grupper der folk er glade for å gi tilbakemelding. Du kan også legge igjen en kommentar, sjekke den fulle WordPress-hastighetsguiden eller ansette teamet mitt for WordPress-hastighetsoptimalisering som vil sende deg før og etter GTmetrix-rapporter..

2019-GTmetrix-Rapport

Anbefalte Facebook-grupper

WordPress Speed ​​Up Facebook Group

Håper dette var nyttig.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map