23 WordPress-hastighedsoptimeringsplugins til fremskyndelse af dit websted i 2020 (de samme som jeg brugte til at få 100% GTmetrix-scoringer)

WordPress Speed ​​Optimization Plugins


Brug for en solid liste over WordPress-hastighedsoptimerings plugins?

Dreng har jeg listen til dig. Cache-plugins, billedoptimering, doven belastning, AMP, Gravatar-cache, overvågning af indlæsningstid og plugins, der løser Google Font + Analytics-fejl i GTmetrix og Pingdom. Jeg bruger mange af disse speed plugins på mit eget sted og har 100% GTmetrix-scoringer. Det gør jeg også WordPress hastighedsoptimering for at leve, så jeg er stort set en nørd om det.

Jeg anbefaler at køre dit WordPress-sted igennem GTmetrix (kontroller fanerne Sidehastighed og YSlow) eller et andet hastighedstestværktøj, der skal bruges som benchmark. Når du har installeret hvert plugin, skal du prøve igen dine GTmetrix-scoringer for at se, hvordan det påvirker din sideindlæsningstid og -resultater. De fleste plugins har mindst en 4,5-stjerneklassificering, og jeg kan være sikker på, at jeg har foretaget min research og test.

ps. Hvis du tilmelder dig WordPress fremskynder Facebook-gruppen de har en liste over 60+ anbefalede WordPress Speed ​​Up Tools og nyttige links. Men jeg prøvede at medtage de vigtige her :)

pps. Hosting er faktor 1 i WordPress optimeringsvejledning. Google anbefaler en server responstid af <200 ms som du kan tjekke ind PageSpeed ​​Insights. Jeg bruger SiteGround hvem er det også brugt af Yoast, anbefalet af WordPress, og bedømt som nr. 1 i 20+ Facebook-afstemninger.

2019-GTmetrix-rapport

1. WP-raket

WP Rocket blev bedømt som cache-plugin nr. 1 i flere Facebook-afstemninger og er det, jeg bruger. Det er et premium-plugin på $ 49, men det er det værd, da dit hosting- og cache-plugin og generelt top 2 hastighedsfaktorer. Det er også det nemmeste cache-plugin at konfigurere og opdateres ofte med nye funktioner. Du skal kun bruge 1 cache-plugin, men det er bedst at prøve mindst 2-3 (dem, jeg har opført) for at se, hvilken der giver dig de bedste resultater / scoringer i Pingdom / GTmetrix.

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

Med de fleste andre cache-plugins skal du installere ca. 7 ekstra plugins for at få disse funktioner, hvornår WP-raket har dem alle indbygget, hvilket reducerer antallet af plugins på dit websted. Hvis du er som mig, vil du kun bruge 1 plugin, ellers bliver du nødt til at undersøge, hvilke funktioner dine cache-plugins kommer med, så installer disse plugins, hvis det ikke understøtter dem.

WP-Rocket-funktioner

Hvis du beslutter at købe WP Rocket, ville jeg sætte pris på det, hvis du brugte min tilknyttet link. Jeg donerer en god del af pengene til GoFundeMe-kampagner – i 2018 gik 3.000 $ til fodring af hjemløse i Denver. Og i 2017 gik 3.000 dollars til Amerikanske Røde Kors ved orkanen Harvey. Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Tak skal du have :)

Min WP Rocket-tutorial viser dig, hvordan du konfigurerer indstillingerne med Cloudflare + StackPath. Jeg holder det opdateret med de nyeste versioner og reference til WP Rocket’s dokumentation. Dette kan løse en TON af varer i GTmetrix og er sandsynligvis den 2. største hastighedsfaktor uden for hosting.

Lignende plugins

Se Min WP raketkonfigurationsvejledning

2. WP hurtigste cache

Det er det højeste bedømte GRATIS cache-plugin og er super let at konfigurere. Min WP-hurtigste cache-tutorial viser dig, hvordan du konfigurerer fanerne og integrerer dem med Cloudflare + StackPath, men her er den første fane (nedenfor). I modsætning til WP Rocket har dette plugin ikke en mulighed for doven indlæsning af billeder / videoer, databaseoprydning og andre indstillinger. Så du bliver nødt til at bruge WP-Optimize og Lazy Load For Videos plugins, hvis du også vil have disse funktioner (anbefales).

WP-Hurtigste-Cache-indstillinger

Se Min WP-hurtigste cache-konfigurationsvejledning

3. WP-Optimize

Fjerner papirkurven, spam, poster revisioner, transienter, og andre uønskede filer, der er gemt i din database, som efter akkumulering kan bremse både dit WordPress-sted og admin-panelet. Jeg kørte dette hver par uger (både WP-Optimize og WP Rocket har en mulighed for at planlægge databaseoprydninger). Hvis du bruger WP Rocket, behøver du IKKE dette plugin, da WP Rocket har en mulighed for dette i databaseindstillingerne. Hvis du bruger et andet cache-plugin, skal du bruge WP-Optimize.

WP-optimer ren database

Instruktioner

 • Sikkerhedskopier din database!
 • Installer plugin
 • Gå til fanen WP-optimer
 • Kør plugin som standardindstillinger, men fjern markeringen af ​​”ikke godkendte kommentarer”

Hvis du bruger WP Rocket, behøver du ikke WP-optimering (WP Rocket har dette under fanen “database”):

WP-Rocket-Database-indstillinger

Lignende plugins:

4. Shortpixel

Komprimerende billeder komprimeres, som fikser optimerer billeder i GTmetrix. Jeg har en komplet guide til billedoptimering (der er faktisk 20 måder), men de vigtigste er tabsfri komprimering, tjene skalerede billeder (ændre størrelsen på dem til de korrekte dimensioner) og angiv billeddimensioner (indstilling af en bredde / højde i billedernes HTML eller CSS). ShortPixel, forestil dig, smush, Kraken, og EWWW alle grundlæggende gør det samme. Du skal kun bruge et billedeoptimeringsplugin.

Funktioner

 • Tapfri billedkomprimering
 • Ændre størrelse på store billeder
 • Fjern EXIF-data

Tab uden billedkomprimering

Instruktioner

 1. Tilmeld dig Shortpixel
 2. Installer ShortPixel-plugin
 3. Du bliver bedt om at få instruktionerne herunder:
 4. Indtast din API-nøgle fra din ShortPixel-konto
 5. Indstil dit komprimeringsniveau
 6. Bulk optimerer alle billeder på dit websted (det er en freemium-model)

ShortPixel-indstillinger

5. Clearfy

Dette er et must-have speed plugin, der deaktiverer unødvendige funktioner i WordPress-kerne, der kan forbruge CPU. Det hjælper også fjern forespørgselsstrenge (selvom den bedste løsning til det er at bruge lette plugins), indlæser skrifttyper asynkront, er vært for din Google Analytics-sporingskode lokalt, begrænser antallet af postrevisioner, deaktiverer autosave og andre hastighedsfunktioner.

Clearfy Performance-indstillinger

Tillader dig at deaktivere:

 • revisioner
 • gemme automatisk
 • emojis
 • Gravatars
 • Google kort
 • RSD-tag (Really Simple Discovery)
 • Kortlink-tag
 • WordPress API fra header
 • Windows Live Writer-tag
 • WordPress Generator Tag
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce-scripts
 • WooCommerce anmeldelser
 • Woocommerce Cart Fragments

Det kan også paginere kommentarer efter 20 kommentarer eller deaktivere dem efter 28 dage.

6. Oprydning af aktiver

Deaktiver selektivt plugins fra indlæsning på bestemte sider / indlæg. Dette kan reducere antallet af anmodninger og forbedre belastningstider. Det mest almindelige eksempel er kun indlæsning af dit kontaktformular-plugin på sider, der faktisk har en kontaktformular. Men du kan gøre dette med et antal plugins.

Eksempler:

 • Deaktivering af dit skyderen plugin på sider, der ikke bruger skyderne
 • Deaktivering af dit Rich Snippets-plugin på sider, der ikke bruger Rich Snippets
 • Deaktivering af dit kontaktformular-plugin på sider, der ikke har en kontaktformular
 • Deaktivering af dit plugin til styring af tilknyttet link på sider, der ikke bruger aff-links
 • Deaktivering af dit sociale delingsplugin på alle sider (da det normalt er til blogindlæg)

Lignende plugins

7. WP YouTube Lyte

Lazy indlæser videoer ved at indsætte responsive “Lite YouTube Embeds”, som kun kalder den “fedt” YouTube-afspiller, når der klikkes på play-knappen. Videoer tager den længste tid at indlæse af FAR. Bare for at give dig en idé, har min W3 Total Cache-tutorial kun 2 videoer, men da jeg doede indlæser dem, gik indlæggets indlæsningstid fra 5 til 1,5 sek. Det har den samme funktion som lette videoindlejringer.

Lignende plugins

Hvis du bruger WP Rocket, har de denne funktion i “medie” -indstillingerne:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Hjerteslagskontrol

WordPress-hjerteslag API bruger ressourcer ved at sende dig real-time plugin-underretninger, når andre brugere redigerer et indlæg, og så videre. 99% af mennesker bør deaktivere det.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Pre * Party Resource Tips

Dette giver mulighed for DNS-forhåndsudhentning, forudgående, forudforbindelse, forudindhentning og forudindlæsning. Hvis du bruger eksterne ressourcer på dit websted, hjælper dette browsere med at forudse dem og indlæse hurtigere.

WP Rocket har en mulighed for forhåndsudhentning af DNS, men den har ikke en til forudforbindelse, mens dette plugin gør det. Forskellen mellem DNS-forhåndsudhentning og forudforbindelse er forhåndsudhentning tillader kun DNS-opslag, mens forforbindelsen gør DNS-opslag, TLS-forhandling samt et TCP-håndtryk.

10. OMGF | Host Google-skrifttyper lokalt

OMGF kan løse Google Font-fejl i GTmetrix, Pingdom og PageSpeed ​​Insights. Det vil downloade alle Google-skrifttyper på dit websted (ved hjælp af Google Fonts Helper API) og generere et stilark til det. Bagefter bliver du nødt til at fjerne eventuelle anmodninger til eksterne fontkilder.

Google-Skrifttyper-GTmetrix

Hvad det ligner:

CAOS-til-Webskriftyper

Tip: Hvis du bruger eksterne skrifttyper, skal du være minimal med det antal skrifttyper (og fontvægte), du vælger. Hvis dette plugin af en eller anden grund ikke løser fejl, har jeg en guide til hosting af Google-skrifttyper lokalt.

Lignende plugins

11. CAOS | Host Google Analytics lokalt

Udnyt mægler-caching Google Analytics

CAOS løser udnyt cache-browser element i GTMetrix ved at være vært for Google Analytics lokalt. Bare installer plugin, indtast dit sporings-ID, og ​​CAOS tilføjer sporingskoden til overskriften (eller sidefoden). CAOS er også kompatibel med Monster Insights og har andre muligheder.

WP Rocket, Swift Performance og WP Disable kan også gøre dette (du behøver kun at bruge en).

12. CDN Enabler

CDN Enabler hjælper dig med at opsætte et CDN (indholdsleveringsnetværk). Dette fungerer ikke med Cloudflare (der kræver ændring af navneservere), mens CDN-aktivering specifikt er til StackPath, KeyCDN og andre CDN’er, der giver en CDN URL. Tilmeld dig først et CDN (jeg bruger StackPath) indtast derefter din CDN URL i CDN Enabler-plugin. Se instruktionerne nedenfor:

Trin 1: Tilmeld dig et CDN (jeg bruger StackPath, der har 34 datacentre) og oprette et CDN-sted.

Trin 2: Grib din CDN URL:

StackPath-CDN URL

Trin 3: Indtast din CDN URL i CDN Enabler, og konfigurer derefter indstillingerne:

CDN-Enabler-Plugin-indstillinger

13. Perfmatters

Perfmatters blev udviklet af Kinsta og ligner Clearfy og Asset Cleanup. Det giver dig mulighed for at deaktivere unødvendige funktioner, herunder WooCommerce-vognfragmenter, scripts og stilarter. Du kan også deaktivere plugins selektivt. Prisfastsættelse starter ved $ 24,95 / år for 1 enkelt sted, men jeg bider kuglen og er glad for, at jeg gjorde det, da jeg fortsætter med at bruge det på min egen hjemmeside. Her er alt, hvad det er funktioner.

perfmatters funktioner

14. Harrys Gravatar Cache

Hvis du har en masse kommentarer til indlæg, kan Gravatars absolut ødelægge dine belastningstider og GTmetrix-rapporter. Du kan bruge dette plugin til cache Gravatar-billeder. En anden mulighed er at deaktivere Gravatars fuldstændigt (skønt dette forhindrer, at fotos vises) og få dine kommentarsektioner til at se kedelige ud. Men det er en afvejning mellem Gravatars eller dine belastningstider.

Cache-Gravatar-billeder

Lignende plugins

15. Angiv billeddimensioner

Angivelse-image-dimensioner

Angiv billeddimensioner er en vare i GTmetrix og andre hastighedsværktøjer, hvilket betyder, at du skal tilføje en bredde / højde til billedets HTML eller CSS. Dette plugin tilføjer automatisk en bredde / højde til billeder, der ikke i øjeblikket har et sæt. Så vidt jeg ved, specificerer det ikke dimensioner for billeder, der findes i sidebygere, widgets eller andre områder uden for den visuelle editor.

16. Autoptimize

Autoptimize

Optimerer HTML, CSS, og JavaScript. Du har ikke brug for autoptimering, medmindre du er vært på GoDaddy, WP Engine eller nogen vært der sortlister cache-plugins, da WP Rocket og de fleste cache-plugins optimerer koden til dig. Men selvom GoDaddy og WP Engines indbyggede cache muligvis er fint, optimerer den ikke HTML / CSS / JS. Det er her Autoptimize kommer i spil.

Autoptimize-Main-indstillinger

17. AMP til WP

Accelererede mobilsider er et Google-projekt, der får mobile sider til at indlæse hurtigere. Det tilføjer også et “AMP” -stempel ved siden af ​​dine mobile uddrag. Dette plugin ændrer layout / design på dine mobile sider, så sørg for at tilpasse indstillingerne fuldt ud. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide det, skal du slette det, og det vender tilbage til dit gamle design. Du kan også bruge Lim til Yoast & AMP-plugin at tilpasse tekstfarve, linkfarve, svevefarve og andre elementer på dine mobile sider.

Advarsel: AMP kan undertiden mindske mobilkonverteringer. Læs Kinstas undersøgelse om, hvordan deres konverteringer faldt 59%, når de brugte AMP. Til sidst besluttede jeg mig for det.

AMP-Pages

Dette plugin har mange indstillinger til tilpasning af dine AMP-sider:

Accelerated-Mobile-Sider-Plugin-indstillinger

Instruktioner

 • Installer plugin
 • Tilpas hvilket indhold, du ønsker AMP-sider (sider, indlæg osv.)
 • Installer Lim til Yoast SEO AMP-plugin hvis du bruger Yoast (tilpasser designet)
 • Føj / amp / til en hvilken som helst side på dit websted for at se, hvordan det ser ud, og sørg for, at det fungerer
 • Gå til Yoasts indstillinger → AMP for at ændre dit design og aktivere tilpassede indlægstyper
 • Vent på, at Google genvinder dit websted, og tilføj AMP-logget i mobile søgeresultater
 • Besøg accelereret mobilsidesektion i Google Search Console for at se fejl

18. Forespørgselsmonitor

Find dine langsomste belastning plugins, forespørgsler, scripts og andre elementer, der tager længst at indlæse.

Forespørgsel Monitor langsomme plugins

P3 Profiler plejede at være gode til at finde langsomme plugins, men er ikke blevet opdateret i årevis. Forespørgselsmonitor er som et alternativ. Et andet alternativ er at køre dit websted igennem GTmetrix og brug fanen Vandfald. Du kan også kontrollere denne liste over høj CPU-plugins.

Langsom WordPress-plugin

19. GTMetrix til WordPress

GTmetrix WordPress-plugin overvåger du indlæsningstider og Page Speed ​​+ YSlow-scoringer og sender dig derefter en rapport direkte i dit WordPress-dashboard eller gennem planlagte e-mail-rapporter.

GTmetrix-WordPress-Dashboard-widget

GTmetrix-Planlagte-WordPress-rapporter

GTmetrix-Planlagte-rapporter

20. Vis PHP-version

Display PHP-version viser blot, hvilken PHP version du kører.

Display-PHP

Højere versioner får dit websted til at køre meget hurtigere …

WordPress PHP-hastighed

Du kan opgradere til nye versioner i dit hosting cPanel …

SiteGround PHP 7.3

21. PHP-kompatibilitetscheck

PHP-kompatibilitetschecker scanner dine plugins for at sikre, at de er kompatible med nye PHP-versioner. Nogle WordPress-plugins opdateres ikke ofte eller kodes godt – at køre dette på forhånd kan forhindre fejl (som dit websted i at bryde) på grund af inkompatible plugins.

PHP-kompatibilitetscheck

22. WP Hosting-præstationscheck

Viser den generelle ydelse af hosting, og om din teknologi (PHP, MySQL, WordPress-versioner) kører langsomt, i hvilket tilfælde den skal opdateres. Det viser også dine langsomste sider.

Hosting-PHP-server-respons

Browser-Load-Speed

Web-Server-respons-tid

Teknologi-niveau

Bytecheck.com og GTmetrix viser også din TTFB (tid til første byte) i fanen Vandfald …

TTFB-kontrol

GTmetrix TTFB

Cool trick: en af ​​de eneste ting PageSpeed ​​Insights er godt for er at tjekke efter server responstider. Google siger, at det skal være under 200 ms. Hvis ikke, er din server (hosting) langsom.

Reducer serverens responstid under 200 ms

23. Bedre søgning udskiftes

Hvis du ser minimere omdirigeringer i din GTmetrix-rapport kan dette muligvis betyde, at du har ændret www- eller https-versionen af ​​dit websted, men ikke ændret dine links for at svare til den nye version …

Minimerer-omdirigeringer

I stedet for at rette alle dine links manuelt, skal du bruge plugin Better Search And Replace til at opdatere dem i bulk. Det kan også være nyttigt til rettelse af ødelagte links eller endda bulkopdatering af links / billeder, der vises på flere sider / indlæg. Bedre søg udskiftning kan være en enorm tidsbesparelse.

Bedre søgning udskiftes - WWW-versioner

Andre bemærkelsesværdige værktøjer / ressourcer

SiteGround er brugt af Yoast, mig selv og anbefalet af WordPress. De er nr. 1 i næsten alle Facebook-afstemning og give de fleste mennesker betydelig forbedring af belastningstid især hvis de brugte middelmådige værter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-på-Twitter-Vi-bare-switched-til-Siteground

Jeg bruger deres semi-dedikeret GoGeek-plan som leveres med 4x mere serverressourcer end delt hosting. Klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses, tjek min GTmetrix-rapport eller se folk der migreret og bogført nye belastningstider. Det gør de også gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways og Kinsta er også gode og begynder ved $ 10 / måned og $ 30 / måned. Cloudways er mere for udviklere, der ikke har brug for cPanel, e-mail-hosting eller den support, du får med SiteGround. Kinsta er dybest set hvad WP Engine plejede at være (dyr, men awesome). Hele min blog er dybest set dedikeret til at hjælpe folk med at få deres website til at indlæse hurtigere. Jeg nægter at anbefale $ 2 / måned hosting, da det er de fleste menneskers største beklagelse, når du kører et websted.

Sådan kontrolleres, om dit hosting er langsomt
Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Google anbefaler det bør være <200 ms. Noget over 1 sekund er ikke godt. Du kan også tjekke din TTFB (tid til første byte) i GTmetrix’s fane Timings eller bytecheck.com.

Reducer serverens responstid

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

SiteGround anbefales af WordPress:

SiteGround-Anbefalet-WordPress-vært

Og af Ivica der kører WordPress fremskynder Facebook-gruppen med 16.000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalede værktøjer

Et par tråde:

Godaddy til SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround-Hosting

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (# 1 faktor i WordPress optimeringsguide). Her er fuld sammenligningstabel, men GrowBig giver dig ca. 2x flere serverressourcer end StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu mere. GrowBig og nyere leveres med en gratis migrering, iscenesættelse, avanceret cache og mulighed for at være vært for flere websteder. GoGeek kommer med prioriteret support. Deres cloud-hosting er ret prisspringet på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funktioner side:

SiteGround-server-ressourcer-sammenligning

Jeg bruger SiteGround, fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter taler for sig selv
 2. Mine sider indlæses øjeblikkeligt (klik gennem dem, hvis du vil)
 3. Hurtig hastighedsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Anbefalet af Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis Lad os kryptere SSL, let at bruge cPanel, og funktioner til eCommerce
 6. WordPress support er uovervindelig selv uden GoGeeks prioriterede support
 7. GrowBig kommer med iscenesættelse, mere lagerplads og flere serverressourcer (rulle ned til “vi tildeler de ressourcer, du har brug for”, og hold musepekeren over server fane)
 8. GoGeek leveres med endnu flere serverressourcer, opbevaring, prioriteret support
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, og a 30-dages pengene-tilbage-garanti
 10. Masser af ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, TrustPilot
 11. Tonnevis af ros på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerede allerede og sendte resultater på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround med min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden beregning til dig. Hvert år jeg donere $ 3k til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad tror jeg virkelig, at de er en fremragende WordPress-vært, og dit websted vil køre hurtigere / glattere… gør din research på Facebook-grupper + Twitter og du finder de fleste mennesker siger det samme.

Folk migrerer normalt, fordi deres hastighedsteknologi kan skære belastningstider i to:

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

Få hosting fra SiteGround

CloudFlare – gratis CDN og hastighed / sikkerhedstjeneste, der spejler dit websted (og offloads ressourcer) på over 200+ datacentre. Integreres med de fleste cache-plugins med mulighed for at bruge aggressiv minifikation, Railgun, og hotlinking. Alle mine tutorials til cache-plugin inkluderer Cloudflare-opsætningsinstruktioner og glem ikke at konfigurere side regler til din WordPress-administrator.

StackPath – betalt CDN, som tilføjer 30+ ekstra datacentre rundt om i verden (flere datacentre = hurtigere levering af indhold), hvilket reducerer afstanden mellem dit websted / besøgende – a anbefaling i WordPress optimeringsguide. $ 10 / måned med en gratis 30-dages prøveperiode.

Pingdom – det mest nøjagtige værktøj til måling af belastningstider ifølge WP Rocket, selvom GTmetrix har bedre anbefalinger til faktisk at optimere dit websted, efter min ydmyge mening.

GTmetrix – god til at identificere billeder, der skal optimeres ved hjælp af de 3 metoder: servere skalerede billeder (ændre størrelse på dem), specificere billeddimensioner i HTML / CSS og optimere billeder (tabsfri komprimering). GTmetrix for nylig skiftet til en fuldt indlæst tidsmetrik som viser en længere belastningstid end tidligere. Deres vandfaldstabel måler individuelle elementer med langsom belastning, og hvis din tid til første byte er lang, der indikerer, at din hosting er langsom.

Google PageSpeed ​​Insights – de fleste henstillinger kan ignoreres men det er godt til måling server responstid hvilken Google anbefaler <200 ms eller din hosting er langsom.

Bad Bots .htaccess-liste – omfattende liste over spammy-bots, som, når de blokeres ved upload til .htaccess, kan reducere CPU-brugen markant. Du kan finde ud af, om spammy bots gennemsøger dit websted ved hjælp af AWStats (anført i Afsnittet om Analytics-værktøjer). Konfiguration Wordfences crawlbegrænsende regler vil også hjælpe med at blokere falske Google-gennemsøgere, spammy-bots, overdreven gennemsøgning osv.

Pronaya (Min WordPress Speed ​​Optimizer) – du kan leje min WordPress-hastighedsoptimering på freelancer.com, som jeg har samarbejdet med i 5 år, og vi har optimeret flere sider for at indlæse 500% hurtigere. Hans navn er Pronaya, han er $ 40 / time og har en perfekt 5/5-stjernet anmeldelse med 19 anmeldelser (bare tilmeld dig en Freelancer-konto og søg efter bruger BDKAMOL). Hvis du synes, jeg er god til hastighedsoptimering, er Pronaya langt bedre. Jeg har også arbejdet med Usama (hans brugernavn er I333) der er ret billigere, men også fantastisk med 4,9 / 5 stjerner og 375+ anmeldelser.

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f680; Hvad er de 5 vigtigste speed plugins?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters og Autoptimize er vores top 5 hastighedsoptimerings plugins

&# X1f680; Hvad er det bedste cache-plugin?

WP Rocket blev vurderet som nr. 1 i adskillige Facebook-afstemninger, fordi den har flere hastighedsfunktioner end andre cache-plugin, herunder databaseoprydning, hjerteslagskontrol, doven belastning og optimering af Google Analytics.

&# X1f680; Hvad er det bedste billedoptimeringsplugin?

Vi bruger ShortPixel, fordi der næsten ikke er noget tab i kvalitet, og det løser stadig optimeringsbilledeelementerne i GTmetrix.

&# X1f680; Hvilket plugin er bedst til at optimere skrifttyper?

OMGF og Autoptimize og begge gode til at optimere skrifttyper. Perfmatters giver dig også mulighed for at forudindhente og forbinde skrifttyper.

&# X1f680; Skal jeg tilføje AMP?

Vi valgte ikke at tilføje accelererede mobilsider (AMP) efter at have læst Kinstas artikel om, hvordan deres konverteringer faldt med ca. 50% på grund af AMP.

Min WordPress Speed ​​Optimization Tutorial – har 400+ kommentarer med folk, der siger ting som “Min sidehastigheds score på gtmetrix gik fra 69 til 93” og “dette er muligvis et af de mest nyttige indlæg, jeg nogensinde har læst.” Masser af mennesker har brugt det til at forbedre Pingdom / GTmetrix-scoringer.

Jeg håber, du finder disse WordPress-hastighedsoptimerings plugins nyttige! Hvis du har spørgsmål, efterlad en kommentar. Eller hvis du blot har brug for at rette dit langsomme WordPress-sted, se min selvstudie ovenfor. Det har over 400 kommentarer og har hjulpet mange mennesker med at reducere deres belastningstid til <1s.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map