23 WordPress-hastighetsoptimaliseringsplugins for å få fart på nettstedet ditt i 2020 (samme som jeg brukte for å få 100% GTmetrix-poengsummer)

WordPress Speed ​​Optimization Plugins


Trenger du en solid liste over plugins for optimalisering av WordPress?

Gutt, jeg har listen for deg. Cache-plugins, bildeoptimalisering, lat belastning, AMP, Gravatar cache, overvåkning av lastetid og plugins som fikser Google Font + Analytics-feil i GTmetrix og Pingdom. Jeg bruker mange av disse speed plugins på mitt eget nettsted og har 100% GTmetrix score. Det gjør jeg også WordPress hastighetsoptimalisering for å leve, så jeg er ganske mye nerd om det.

Jeg anbefaler å kjøre WordPress-nettstedet ditt gjennom GTmetrix (sjekk fanene Sidehastighet og YSlow) eller et annet hastighetstestverktøy du kan bruke som målestokk. Når du har installert hvert programtillegg, må du prøve igjen dine GTmetrix-poengsummer for å se hvordan det påvirker sidenes belastningstid og score. De fleste plugins har minst 4,5-stjerners rangering, og jeg kan være sikker på at jeg har undersøkt og testet.

ps. Hvis du blir medlem av WordPress Speed ​​Up Facebook Group de har en liste over 60+ anbefalte WordPress Speed ​​Up Tools og nyttige lenker. Men jeg prøvde å ta med de viktige her :)

pps. Hosting er faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning. Google anbefaler a server responstid av <200ms som du kan sjekke inn PageSpeed ​​Insights. jeg bruker Siteground hvem er det også brukt av Yoast, anbefalt av WordPress, og rangert som nr. 1 i 20+ Facebook-avstemninger.

2019-GTmetrix-Rapport

1. WP-rakett

WP Rocket ble rangert som nr. 1 cache-plugin i flere Facebook-avstemninger, og det er det jeg bruker. Det er en premium-plugin på 49 dollar, men vel verdt det, siden hosting- og cache-plugin og generelt topp 2 hastighetsfaktorer. Det er også den enkleste cache-plugin-en for å konfigurere og oppdateres ofte med nye funksjoner. Du burde bare bruke 1 cache-plugin, men det er best å prøve minst 2-3 (de jeg har listet opp) for å se hvilken som gir deg best resultat / poengsum i Pingdom / GTmetrix.

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

Med de fleste andre cache-plugins, må du installere omtrent 7 ekstra plugins for å få disse funksjonene når WP-rakett har dem alle innebygd, noe som reduserer antall plugins på nettstedet ditt. Hvis du er som meg, vil du bare bruke 1 plugin, ellers må du undersøke hvilke funksjoner cache-pluginene dine kommer med, så installer disse programtilleggene hvis den ikke støtter dem.

WP-Rocket-funksjoner

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe WP Rocket, vil jeg sette pris på det hvis du brukte min tilknyttet lenke. Jeg donerer en god del av pengene til GoFundeMe-kampanjer – i 2018 gikk 3000 dollar for å mate hjemløse i Denver. Og i 2017 gikk 3000 dollar til Amerikanske Røde Kors på orkanen Harvey. Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Takk skal du ha :)

My WP Rocket tutorial viser deg hvordan du konfigurerer innstillingene med Cloudflare + StackPath. Jeg holder den oppdatert med de nyeste versjonene og referanser til WP Rocket dokumentasjon. Dette kan fikse en TON av elementer i GTmetrix og er sannsynligvis den andre største hastighetsfaktoren utenfor hosting.

Lignende plugins

Se My WP Rocket Configuration Guide

2. WP raskeste hurtigbuffer

Det er den høyest rangerte GRATIS cache-plugin og er superenkelt å konfigurere. Opplæringen min til WP Fastest Cache viser deg hvordan du konfigurerer fanene og integrerer dem med Cloudflare + StackPath, men her er den første fanen (nedenfor). I motsetning til WP Rocket har ikke denne plugin-en et alternativ for lat lasting av bilder / videoer, databaseopprydding og andre alternativer. Så du må bruke WP-Optimize og Lat Load For Videos plugins hvis du vil ha disse funksjonene også (anbefalt).

WP-raskest Cache-innstillinger

Se My WP Fastest Cache Configuration Guide

3. WP-Optimize

Fjerner søppel, spam, poster revisjoner, transienter, og andre søppelfiler som er lagret i databasen din, og som etter akkumulering kan bremse både WordPress-nettstedet og administrasjonspanelet. Jeg ville kjøre dette hver par uker (både WP-Optimize og WP Rocket har et alternativ å planlegge databaseoppryddinger). Hvis du bruker WP Rocket, trenger du IKKE denne plugin siden WP Rocket har et alternativ for dette i databaseinnstillingene. Hvis du bruker en annen cache-plugin, bruk WP-Optimize.

WP-optimaliser ren database

Bruksanvisning

 • Sikkerhetskopier databasen!
 • Installer plugin-modulen
 • Gå til fanen WP-optimaliser
 • Kjør plugin-en som standardinnstillinger, men fjern merket for “ikke godkjente kommentarer”

Hvis du bruker WP Rocket, trenger du ikke WP-Optimize (WP Rocket har dette i fanen “database”):

WP-Rocket-Database-innstillinger

Lignende plugins:

4. Shortpixel

Komprimeringsløs bilder som fikser optimaliserer bilder i GTmetrix. Jeg har en full guide til optimalisering av bilder (det er faktisk 20 måter), men de viktigste er tapsfri komprimering, tjene skalerte bilder (endre størrelse på dem til riktige dimensjoner) og spesifiser bildedimensjoner (å angi en bredde / høyde i bildenes HTML eller CSS). ShortPixel, forestill deg, Smush, Kraken, og EWWW alle gjør i utgangspunktet det samme. Du trenger bare å bruke ett bildeoptimaliseringsprogramtillegg.

Funksjoner

 • Tapfri bildekomprimering
 • Endre størrelse på store bilder
 • Fjern EXIF-data

Tapfri bildekomprimering

Bruksanvisning

 1. Melde seg på Shortpixel
 2. Installer ShortPixel-plugin
 3. Du blir bedt om å få instruksjonene nedenfor:
 4. Skriv inn API-nøkkelen din fra ShortPixel-kontoen
 5. Angi komprimeringsnivået
 6. Bulk optimaliserer alle bilder på nettstedet ditt (det er en freemium-modell)

ShortPixel-innstillinger

5. Clearfy

Dette er et must-have speed plugin som deaktiverer unødvendige funksjoner i WordPress-kjerne som kan forbruke CPU. Det hjelper også fjern spørringstrenger (selv om den beste løsningen for det er å bruke lette plugins), laster skrifter asynkront, er vert for Google Analytics-sporingskoden lokalt, begrenser antallet postrevisjoner, deaktiverer autosave og andre hastighetsfunksjoner.

Clearfy ytelsesinnstillinger

Lar deg deaktivere:

 • revisjoner
 • Autosaves
 • emojis
 • Gravatars
 • Google Kart
 • RSD-kode (Really Simple Discovery)
 • Shortlink Tag
 • WordPress API fra header
 • Windows Live Writer-tagg
 • WordPress Generator Tag
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce-skript
 • WooCommerce anmeldelser
 • Woocommerce Cart Fragments

Det kan også paginere kommentarer etter 20 kommentarer eller deaktivere dem etter 28 dager.

6. Opprydding av eiendeler

Deaktiver plugins fra å laste på bestemte sider / innlegg selektivt. Dette kan redusere antall forespørsler og forbedre lastetidene. Det vanligste eksemplet er bare å laste inn kontaktskjema-plugin på sider som faktisk har et kontaktskjema. Men du kan gjøre dette med en rekke plugins.

eksempler:

 • Deaktiver glidebryteren din på sider som ikke bruker glidebryteren
 • Deaktiverer du plugin-innholdet for rik utdrag på sider som ikke bruker riktige utdrag
 • Deaktivering av kontaktskjema-plugin på sider som ikke har kontaktskjema
 • Deaktivering av din plugin for tilknyttet ledelsesadministrasjon på sider som ikke bruker aff-koblinger
 • Deaktiverer du det sosiale delingsprogrammet på alle sider (siden det vanligvis er for blogginnlegg)

Lignende plugins

7. WP YouTube Lyte

Lazy laster inn videoer ved å sette inn responsive “Lite YouTube Embeds” som bare kaller den “fete” YouTube-spilleren når du trykker på play-knappen. Videoer tar lengst tid å laste av FAR. Bare for å gi deg en ide, har W3 Total Cache-opplæringen bare 2 videoer, men når jeg latet laster dem, gikk postens lastetid fra 5 til 1,5 sek. Den har samme funksjon som lette videoenheter.

Lignende plugins

Hvis du bruker WP Rocket, har de denne funksjonen i “media” -innstillingene:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Kontroll av hjerteslag

WordPress-hjerterytme-API bruker ressurser ved å sende deg sanntids plugin-varsler, når andre brukere redigerer et innlegg, og så videre. 99% av mennesker bør deaktivere det.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Pre * Party Resource Tips

Dette gir mulighet for forhåndshenting, forhåndsforbindelse, forhåndsforbindelse, forhåndshenting og forhåndsinnlasting av DNS. Hvis du bruker eksterne ressurser på nettstedet ditt, hjelper dette nettlesere å forutse dem og laste raskere.

WP Rocket har et alternativ for forhåndshenting av DNS, men den har ikke en for forhåndsforbindelse, mens denne pluginen gjør det. Forskjellen mellom forhåndshenting og forhåndsforbindelse av DNS er forhåndshenting som bare tillater DNS-oppslag, mens forhåndsforbindelse gjør DNS-oppslag, TLS-forhandlinger, samt en TCP-håndtrykk.

10. OMGF | Vert Google Fonts lokalt

OMGF kan fikse Google Font-feil i GTmetrix, Pingdom og PageSpeed ​​Insights. Den vil laste ned alle Google-skrifter på nettstedet ditt (ved hjelp av Google Fonts Helper API) og generere et stilark for det. Etterpå må du fjerne alle forespørsler til eksterne fontkilder.

Google-Fonts-GTmetrix

Hva det ser ut som:

Caos-for-Webfonts

Tips: Hvis du bruker eksterne skrifter, må du være minimal med antallet skrifter (og fontvekter) du velger. Hvis denne plugin-en av noen grunn ikke løser feil, har jeg en guide for å være vert for Google-skrifter lokalt.

Lignende plugins

11. CAOS | Vert Google Analytics lokalt

Utnytt meglerbufring Google Analytics

CAOS fikser utnytte nettleserbufring element i GTMetrix ved å være vert for Google Analytics lokalt. Bare installer plugin-modulen, skriv inn sporings-IDen din, og CAOS legger til sporingskoden i toppteksten (eller bunnteksten). CAOS er også kompatibel med Monster Insights og har andre alternativer.

WP Rocket, Swift Performance og WP Disable kan også gjøre dette (du trenger bare å bruke en).

12. CDN Enabler

CDN Enabler hjelper deg med å sette opp et CDN (innholdsleveringsnettverk). Dette fungerer ikke med Cloudflare (som krever endring av navneservere) mens CDN-aktivering spesifikt er for StackPath, KeyCDN og andre CDN-er som gir en CDN-URL. Registrer deg først på en CDN (jeg bruker StackPath) angi deretter din CDN URL inn i CDN Enabler-plugin. Se instruksjonene nedenfor:

Trinn 1: Registrer deg på et CDN (jeg bruker StackPath som har 34 datasentre) og opprette et CDN-nettsted.

Steg 2: Grip din CDN-URL:

StackPath-CDN-URL

Trinn 3: Skriv inn CDN-URLen din i CDN Enabler, og konfigurer deretter innstillingene:

CDN-Enabler-Plugin-innstillinger

1. 3. Perfmatters

Perfmatters ble utviklet av Kinsta og ligner på Clearfy og Asset Cleanup. Den lar deg deaktivere unødvendige funksjoner inkludert WooCommerce-vognfragmenter, skript og stiler. Du kan også deaktivere plugins selektivt. Prisingen starter på $ 24,95 per år for ett enkelt nettsted, men jeg bet kule og er glad jeg gjorde det, da jeg fortsetter å bruke den på min egen webside. Her er alt det er funksjoner.

perfmatters funksjoner

14. Harrys Gravatar Cache

Hvis du har mange kommentarer til innlegg, kan Gravatars absolutt ødelegge lastetidene dine og GTmetrix-rapporter. Du kan bruke denne plugin til cache Gravatar-bilder. Et annet alternativ er å deaktivere Gravatars fullstendig (selv om dette vil forhindre at bilder vises) og få kommentarfeltet til å se kjedelig ut. Men det er en avveining mellom Gravatars eller lastetidene dine.

Cache-Gravatar-bilder

Lignende plugins

15. Spesifiser bildedimensjoner

Spesifisere-image-dimensjoner

Angi bildedimensjoner er en vare i GTmetrix og andre hastighetsverktøy som betyr at du må legge til en bredde / høyde til bildets HTML eller CSS. Denne pluginen legger automatisk til en bredde / høyde til bilder som for øyeblikket ikke har ett sett. Så vidt jeg vet, spesifiserer den ikke dimensjoner for bilder som er plassert i sidebyggere, widgeter eller andre områder utenfor den visuelle redigereren.

16. Autoptimize

Autoptimize

Optimaliserer HTML, CSS, og Javascript. Du trenger ikke autoptimering med mindre du er vert på GoDaddy, WP Engine eller noen vert som svartelister cache-plugins, siden WP Rocket og de fleste cache-plugins optimaliserer koden for deg. Men mens GoDaddy og WP Engines innebygde hurtigbuffer kan være bra, optimaliserer den ikke HTML / CSS / JS. Det er her Autoptimize spiller inn.

Autoptimize-Main-innstillinger

17. AMP For WP

Akselererte mobilsider er et Google-prosjekt som får mobilsider til å laste raskere. Den legger også til et “AMP” -stempel ved siden av mobilutdragene dine. Denne pluginen vil endre oppsettet / utformingen av mobilsidene dine, så sørg for å tilpasse innstillingene helt. Hvis du av en eller annen grunn ikke liker det, sletter du det, og det vil gå tilbake til det gamle designet. Du kan også bruke Lim For Yoast & AMP-plugin for å tilpasse tekstfarge, koblingsfarge, svevefarge og andre elementer på mobilsidene dine.

Advarsel: AMP kan noen ganger redusere mobilkonverteringer. Lese Kinstas studie på hvordan konverteringene deres falt 59% ved bruk av AMP. Til slutt bestemte jeg meg for det.

AMP-Sider

Denne pluginen har mange innstillinger for å tilpasse AMP-sidene dine:

Accelerated-Mobile-pages-Plugin-innstillinger

Bruksanvisning

 • Installer plugin-modulen
 • Tilpass hvilket innhold du vil ha AMP-sider (sider, innlegg osv.)
 • Installer Lim for Yoast SEO AMP-plugin hvis du bruker Yoast (tilpasser designet)
 • Legg til / amp / til hvilken som helst side på nettstedet ditt for å se hvordan det ser ut og sørge for at det fungerer
 • Gå til Yoasts innstillinger → AMP for å endre design og aktivere tilpassede innleggstyper
 • Vent til Google skal gjennomsøke nettstedet ditt, og legg til AMP-påloggingsresultat for mobil
 • Besøk akselererte mobilsider-delen i Google Search Console å se feil

18. Spørsmål Monitor

Finn de tregeste plugins, spørsmål, skript og andre elementer som det tar lengst å laste.

Query Monitor Slow Plugins

P3 Profiler pleide å være gode på å finne langsomme plugins, men har ikke blitt oppdatert på mange år. Forespørsel monitor er som et alternativ. Et annet alternativ er å kjøre nettstedet ditt gjennom GTmetrix og bruk Foss-fanen. Du kan også sjekke denne listen over høye CPU-plugins.

Sakte WordPress-plugin

19. GTMetrix For WordPress

GTmetrix WordPress-plugin overvåker du lastetid og Page Speed ​​+ YSlow-score, og sender deg deretter en rapport direkte i WordPress-oversikten, eller gjennom planlagte e-postrapporter.

GTmetrix-WordPress-Dashboard-widget

GTmetrix-Planlagte-WordPress-rapporter

GTmetrix-Planlagte-rapporter

20. Vis PHP-versjon

Vis PHP-versjon viser bare hvilken PHP-versjon du løper.

Skjerm-PHP

Høyere versjoner gjør at nettstedet ditt kjører mye raskere …

WordPress PHP-hastighet

Du kan oppgradere til nye versjoner i hosting cPanel …

SiteGround PHP 7.3

21. PHP-kompatibilitetschecker

PHP-kompatibilitetssjekker skanner pluginene dine for å sikre at de er kompatible med nye PHP-versjoner. Noen WordPress-plugins blir ikke oppdatert ofte eller kodet godt – hvis du kjører dette på forhånd, kan du forhindre feil (som nettstedet ditt går i stykker) på grunn av inkompatible plugins.

PHP-kompatibilitetschecker

22. WP Hosting Performance Check

Viser den generelle ytelsen til hosting og om teknologien din (PHP, MySQL, WordPress-versjoner) kjører sakte, i så fall bør den oppdateres. Det viser også de tregeste sidene dine.

Hosting-PHP-Server-Response

Nettleser-Load-tilgang

Web-Server-Response-Time

Teknologi-nivå

Bytecheck.com og GTmetrix viser også TTFB (tid til første byte) i fanen Foss …

TTFB-sjekk

GTmetrix TTFB

Kult triks: en av de eneste tingene PageSpeed ​​Insights er bra for er å se etter server responstid. Google sier at den skal være under 200 ms. Hvis ikke, er serveren din (hosting) treg.

Reduser server responstid under 200 ms

23. Bedre søk erstattes

Hvis du ser minimere viderekoblinger i GTmetrix-rapporten din, kan dette bety at du har endret www- eller https-versjonen av nettstedet ditt, men ikke endret koblingene dine for å samsvare med den nye versjonen …

Minimer-omdirigeringer

I stedet for å fikse alle koblingene dine manuelt, bruker du plugin Better Search And Replace for å oppdatere dem i bulk. Det kan også være nyttig for å fikse ødelagte koblinger, eller til og med bulkoppdatering av lenker / bilder som vises på flere sider / innlegg. Bedre søk erstatt kan være en enorm tidsbesparende.

Bedre søk erstatt - WWW-versjoner

Andre viktige verktøy / ressurser

Siteground er brukt av Yoast, meg selv, og anbefalt av WordPress. De er nr. 1 i nesten alle Facebook-avstemning og gi folk flest betydningsfulle forbedring av lastetid spesielt hvis de brukte middelmådige verter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, Atten.

Yoast-på-Twitter-We-bare-slått-til-Siteground

Jeg bruker deres semi-dedikert GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverressurser enn delt hosting. Klikk gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn, sjekk ut GTmetrix-rapporten min eller se folk som migrerte og lagt ut nye belastningstider. Det gjør de også gratis migrasjoner.

DigitalOcean på Cloudways og Kinsta er også gode og starter på $ 10 / month og $ 30 / month. Cloudways er mer for utviklere som ikke trenger cPanel, e-posthotell eller støtten du får med SiteGround. Kinsta er i utgangspunktet hva WP Engine pleide å være (kostbar, men kjempebra). Hele bloggen min er i utgangspunktet dedikert til å hjelpe folk med å få nettstedet til å laste raskere. Jeg nekter å anbefale 2 $ / måned hosting siden det er folkets største beklagelse når jeg driver et nettsted.

Slik kontrollerer du om hosting er treg
Kjør nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights å se om reduser responstiden på serveren er i rapporten din. Google anbefaler det bør være <200ms. Noe over 1 sekund er ikke bra. Du kan også sjekke TTFB (tid til første byte) i fanen Timings of Timings eller bytecheck.com.

Reduser responstid på serveren

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

SiteGround anbefales av WordPress:

Siteground-Anbefalt-WordPress-vert

Og av Ivica som driver WordPress Speed ​​Up Facebook Group med 16 000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalte verktøy

Noen få tråder:

Godaddy To SiteGround Migration

Atten-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

Siteground-Hosting

Høyere planer inkluderer flere serverressurser (Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Her er full sammenligning diagram, men GrowBig gir deg omtrent to ganger flere serverressurser enn StartUp, og GoGeek er det semi-dedikert hosting som gir deg enda mer. GrowBig og oppover kommer med gratis migrering, iscenesettelse, avansert hurtigbufring og evne til å være vert for flere nettsteder. GoGeek kommer med prioritert støtte. Cloud hosting deres er ganske prishopp på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funksjoner side:

Siteground-Server-Resources-sammenligning

Jeg bruker SiteGround fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround med min tilknyttet lenke Jeg vil donere en god del uten kostnad for deg. Hvert år jeg donere $ 3 000 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors på orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er en fantastisk WordPress-vert og at nettstedet ditt vil løpe raskere / glattere … gjør din undersøkelse på Facebook-grupper + Twitter og du finner de fleste si det samme.

Folk migrerer vanligvis fordi deres hastighetsteknologi kan kutte belastningstider i to:

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

Få hosting fra SiteGround

Cloudflare – gratis CDN og hastighet / sikkerhetstjeneste som speiler nettstedet ditt (og laster ned ressurser) på over 200+ datasentre. Integreres med de fleste cache-plugins med mulighet for å bruke aggressiv minifisering, Railgun, og hotlinking. Alle opplæringsprogrammene for cache-plugin inneholder oppsettinstruksjoner for Cloudflare og ikke glem å konfigurere side regler for din WordPress-administrator.

StackPath – betalt CDN som legger til 30+ ekstra datasentre rundt om i verden (flere datasentre = raskere levering av innhold), noe som reduserer avstanden mellom nettstedet / besøkende – a anbefaling i optimaliseringsveiledningen for WordPress. $ 10 / måned med en gratis 30-dagers prøveperiode.

Pingdom – mest nøyaktige verktøy for å måle belastningstider ifølge WP Rocket, selv om GTmetrix har bedre anbefalinger for å faktisk optimalisere nettstedet ditt, etter min ydmyke mening.

GTmetrix – bra for å identifisere bilder som må optimaliseres ved å bruke de tre metodene: servere skalerte bilder (endre størrelse på dem), spesifisere bildedimensjoner i HTML / CSS, og optimalisere bilder (tapsfri komprimering). GTmetrix nylig byttet til en fullastet tidsmåling som viser lengre lastetid enn tidligere. Foss-fanen deres måler individuelle tregbelastningselementer, og hvis din tid til første byte er lang som indikerer at hosting er treg.

Google PageSpeed ​​Insights – de fleste anbefalinger kan ignoreres men det er bra for måling server responstid hvilken Google anbefaler <200ms eller at hosting er treg.

Bad Bots .htaccess List – omfattende liste over spammy-roboter som når de blokkeres ved å laste opp til .htaccess, kan redusere CPU-bruken betydelig. Du kan finne ut om spammy bots gjennomsøker nettstedet ditt ved å bruke AWStats (oppført i Analytics-verktøy-delen). konfigurering Wordfences krav til begrensning av gjennomsøking vil også bidra til å blokkere falske Google-gjennomsøkere, spammy-roboter, overdreven gjennomsøking osv.

Pronaya (My WordPress Speed ​​Optimizer) – du kan leie WordPress-hastighetsoptimerer på freelancer.com som jeg har jobbet med i 5 år, og vi har optimalisert flere nettsteder for å laste 500% raskere. Han heter Pronaya, han er $ 40 per time og har en perfekt 5/5-stjerners anmeldelse med 19 anmeldelser (bare registrer deg på en Freelancer-konto og søk etter bruker BDKAMOL). Hvis du synes jeg er flink med hastighetsoptimalisering, er Pronaya langt bedre. Jeg har også jobbet med Usama (brukernavnet hans er I333) som er ganske billigere, men som også er fantastisk med 4,9 / 5 stjerner og 375+ anmeldelser.

ofte stilte spørsmål

&# X1f680; Hva er de 5 viktigste speed plugins?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters og Autoptimize er våre topp 5-hastighetsoptimaliseringsplugins

&# X1f680; Hva er den beste cache-pluginen?

WP Rocket ble rangert som nr. 1 i en rekke Facebook-avstemninger fordi den har flere hastighetsfunksjoner enn andre cache-plugin, inkludert databaseopprydding, hjerteslagskontroll, lat belastning og optimalisering av Google Analytics.

&# X1f680; Hva er den beste plugin-en for optimalisering av bilder?

Vi bruker ShortPixel fordi det praktisk talt ikke er noe tap i kvalitet, og det løser fremdeles optimaliseringselementene i GTmetrix.

&# X1f680; Hvilken plugin er best for å optimalisere skrifter?

OMGF og Autoptimize, og begge er gode på å optimalisere skrifter. Perfmatters lar deg også forhåndshente og forhåndsforbinde skrifter.

&# X1f680; Bør jeg legge til AMP?

Vi valgte å ikke legge til akselererte mobilsider (AMP) etter å ha lest Kinstas artikkel om hvordan konverteringene deres falt med omtrent 50% på grunn av AMP.

Opplæringen min for WordPress Speed ​​Optimization – har 400+ kommentarer med folk som sier ting som “Min sidehastighet på gtmetrix gikk fra 69 til 93” og “dette kan være et av de mest nyttige innleggene jeg noensinne har lest.” Massevis av mennesker har brukt det for å forbedre Pingdom / GTmetrix score.

Jeg håper du synes disse WordPress-hastighetsoptimaliseringspluginene er nyttige! Hvis du har spørsmål, legg igjen en kommentar. Eller hvis du bare trenger å fikse det sakte WordPress-nettstedet ditt, kan du se veiledningen min ovenfor. Den har over 400 kommentarer og har hjulpet mange mennesker med å redusere lastetiden til <1s.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map