23 WordPress-hastighetsoptimeringsplugins för att påskynda din webbplats år 2020 (samma som jag använde för att få 100% GTmetrix-poäng)

WordPress Speed ​​Optimization Plugins


Behöver en gedigen lista med WordPress-hastighetsoptimeringsplugins?

Pojke har jag listan åt dig. Cache-plugins, bildoptimering, lat belastning, AMP, Gravatar-cache, övervakning av laddningstid och plugins som fixar Google Font + Analytics-fel i GTmetrix och Pingdom. Jag använder många av dessa hastighetsplugins på min egen webbplats och har 100% GTmetrix-poäng. Det gör jag också WordPress-hastighetsoptimering för en levande, så jag är ganska mycket nörd om det.

Jag rekommenderar att du kör din WordPress-webbplats igenom GTmetrix (kolla flikarna Sidhastighet och YSlow) eller ett annat hastighetstestverktyg som kan användas som riktmärke. När du har installerat varje plugin testar du igen dina GTmetrix-poäng för att se hur det påverkar sidans laddningstid och poäng. De flesta plugins har minst en 4,5-stjärnklassificering, och jag kan vara säker på att jag har gjort min forskning och testning.

ps. Om du går med i WordPress påskynda Facebook-gruppen de har en lista över 60+ rekommenderade WordPress Speed ​​Up Tools och användbara länkar. Men jag försökte ta med de viktiga här :)

pps. Hosting är faktor 1 i WordPress optimeringsguide. Google rekommenderar a server svarstid av <200ms som du kan checka in PageSpeed ​​Insights. jag använder Siteground vem är också används av Yoast, rekommenderas av WordPress, och rankade nr 1 i 20+ Facebook-omröstningar.

2019-GTmetrix-Report

1. WP-raket

WP Rocket blev rankad som cache-plugin nr 1 i flera Facebook-omröstningar och är det jag använder. Det är ett $ 49 premium-plugin men väl värt det, eftersom din webbhotell och cache-plugin och i allmänhet topp 2 hastighetsfaktorer. Det är också den enklaste cache-plugin att konfigurera och uppdateras ofta med nya funktioner. Du bör bara använda 1 cache-plugin, men det är bäst att prova minst 2-3 (de som jag listade) för att se vilken som ger dig bästa resultat / poäng i Pingdom / GTmetrix.

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

Med de flesta andra cache-plugins måste du installera cirka 7 extra plugins för att få dessa funktioner när WP-raket har dem alla inbyggda, vilket minskar antalet plugins på din webbplats. Om du gillar mig vill du bara använda 1 plugin, annars måste du undersöka vilka funktioner dina cache-plugins kommer med, installera sedan dessa plugins om det inte stöder dem.

WP-Rocket-drag

Om du bestämmer dig för att köpa WP Rocket skulle jag uppskatta det om du använde min anknuten länk. Jag donerar en bra del av pengarna till GoFundeMe-kampanjer – under 2018 gick 3 000 dollar för att mata hemlösa i Denver. Och 2017 gick 3 000 dollar till Amerikanska Röda korset på orkanen Harvey. Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Tack :)

Min WP Rocket-handledning visar hur du konfigurerar inställningarna med Cloudflare + StackPath. Jag håller den uppdaterad med de senaste versionerna och referens WP Rocket’s dokumentation. Detta kan fixa en massa artiklar i GTmetrix och är förmodligen den 2: a största hastighetsfaktorn utanför hosting.

Liknande plugins

Se My WP Rocket Configuration Guide

2. WP snabbaste cache

Det är det högst rankade GRATIS cache-plugin och är superlätt att konfigurera. Mitt WP-program för snabbaste cache visar dig hur du konfigurerar flikarna och integrerar dem med Cloudflare + StackPath men här är den första fliken (nedan). Till skillnad från WP Rocket har detta plugin inget alternativ för lata laddning av bilder / videor, databasrensning och andra alternativ. Så du måste använda WP-Optimera och den Lazy Load For Videos plugins om du vill ha dessa funktioner också (rekommenderas).

WP-snabbast Cache-inställningar

Se min WP snabbaste cache-konfigurationsguide

3. WP-Optimera

Tar bort skräp, skräppost, publicerar revisioner, transienter, och andra skräpfiler lagrade i din databas som efter att ha ackumulerats kan bromsa både din WordPress-webbplats och adminpanelen. Jag skulle köra detta varje par veckor (både WP-Optimize och WP Rocket har ett alternativ att schemalägga databasrensningar). Om du använder WP Rocket behöver du INTE detta plugin eftersom WP Rocket har ett alternativ för detta i databasinställningarna. Om du använder ett annat cache-plugin använder du WP-Optimize.

WP-optimera ren databas

Instruktioner

 • Säkerhetskopiera din databas!
 • Installera plugin
 • Gå till fliken WP-Optimize
 • Kör plugin som standardinställningar men avmarkera “okända kommentarer”

Om du använder WP Rocket behöver du inte WP-optimera (WP Rocket har detta på fliken “databas”):

WP-raket-databas Inställningar

Liknande plugins:

4. Shortpixel

Komprimera bilder utan problemlösning som fixar optimerar bilder i GTmetrix. Jag har en fullständig guide till bildoptimering (det finns faktiskt 20 sätt) men de viktigaste är det förlustfri komprimering, servera skalade bilder (ändra storlek på dem till rätt dimensioner) och ange bilddimensioner (ställa in en bredd / höjd i bildernas HTML eller CSS). ShortPixel, föreställ dig, Smush, kraken, och EWWW alla gör i princip samma sak. Du behöver bara använda ett insticksprogram för bildoptimering.

Funktioner

 • Förlustfri bildkomprimering
 • Ändra storlek på stora bilder
 • Ta bort EXIF-data

Förlustfri bildkomprimering

Instruktioner

 1. Registrera dig för Shortpixel
 2. Installera ShortPixel-plugin
 3. Du kommer att uppmanas med anvisningarna nedan:
 4. Ange din API-nyckel från ditt ShortPixel-konto
 5. Ställ in din kompressionsnivå
 6. Bulk optimera alla bilder på din webbplats (det är en freemium-modell)

ShortPixel-inställningar

5. Clearfy

Detta är ett måste-ha-hastighetsplugin som inaktiverar onödiga funktioner i WordPress-kärnan som kan konsumera CPU. Det hjälper också ta bort frågesträngar (även om den bästa lösningen för det är att använda lätta plugins), laddar in teckensnitt asynkront, är värd för din Google Analytics spårningskod lokalt, begränsar antalet revisioner efter inlägg, inaktiverar autosave och andra hastighetsfunktioner.

Clearfy Performance Settings

Tillåter dig att inaktivera:

 • revideringar
 • Autosaves
 • emojis
 • Gravatars
 • Google kartor
 • RSD-tagg (Really Simple Discovery)
 • Kortlänk Tagg
 • WordPress API från rubriken
 • Windows Live Writer-tagg
 • WordPress Generator Tag
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce-skript
 • WooCommerce recensioner
 • Woocommerce Cart Fragments

Det kan också paginera kommentarer efter 20 kommentarer eller inaktivera dem efter 28 dagar.

6. Rensning av tillgångar

Inaktivera plugins från att ladda på vissa sidor / inlägg selektivt. Detta kan minska antalet förfrågningar och förbättra belastningstiderna. Det vanligaste exemplet är bara att ladda ditt kontaktformulär-plugin på sidor som faktiskt har ett kontaktformulär. Men du kan göra detta med ett antal plugins.

Exempel:

 • Inaktivera reglaget för pluggen på sidor som inte använder reglagen
 • Inaktivera din plugin för rika utdrag på sidor som inte använder riktiga utdrag
 • Inaktivera ditt kontaktformuleringsplugin på sidor som inte har ett kontaktformulär
 • Inaktivera din plugin för hantering av affiliate-länkar på sidor som inte använder aff-länkar
 • Inaktivera ditt sociala delningsplugin på alla sidor (eftersom det vanligtvis är för blogginlägg)

Liknande plugins

7. WP YouTube Lyte

Lazy laddar videor genom att sätta in responsiva “Lite YouTube-inbäddningar” som bara kallar den “feta” YouTube-spelaren när du klickar på play-knappen. Videor tar den längsta tiden att ladda av FAR. Bara för att ge dig en idé, har min W3 Total Cache-tutorial bara 2 videor, men när jag lata laddade dem gick postens laddningstid från 5 till 1,5 sek. Den har samma funktion som lätta videoinbäddningar.

Liknande plugins

Om du använder WP Rocket har de den här funktionen i inställningarna för “media”:

WP-raket-Lazy-Load

8. Hjärtslagskontroll

WordPress-hjärtslag API förbrukar resurser genom att skicka dig realtid-plugin-meddelanden, när andra användare redigerar ett inlägg, och så vidare. 99% av människorna bör inaktivera det.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Pre * Party Resource Tips

Detta möjliggör DNS-förhämtning, prerender, föranslutning, förhämtning och förbelastning. Om du använder externa resurser på din webbplats hjälper detta webbläsare att förutse dem och ladda snabbare.

WP Rocket har ett alternativ för förhandshämtning av DNS, men den har inte en för föranslutning, medan detta plugin gör det. Skillnaden mellan DNS-förhämtning och föranslutning är förhämtning tillåter endast DNS-sökning, medan föranslutning gör DNS-uppslagning, TLS-förhandlingar samt en TCP-handskakning.

10. OMGF | Host Google-typsnitt lokalt

OMGF kan fixa Google Font-fel i GTmetrix, Pingdom och PageSpeed ​​Insights. Det kommer att ladda ner alla Google-teckensnitt på din webbplats (med hjälp av API för Google-teckensnitt Helper) och generera ett formatmall för det. Efteråt måste du ta bort alla förfrågningar till externa teckensnittskällor.

Google-fonts-GTmetrix

Vad det liknar:

CAOS-for-WebFonts

Dricks: Om du använder externa teckensnitt, var minimal med antalet teckensnitt (och teckensvikt) du väljer. Om det här insticksprogrammet av någon anledning inte åtgärdar fel har jag en guide för webbhotell för Google-teckensnitt.

Liknande plugins

11. CAOS | Host Google Analytics lokalt

Utnyttja cachingmäklare Google Analytics

CAOS fixar utnyttja caching i webbläsaren objekt i GTMetrix genom att vara värd för Google Analytics lokalt. Installera bara plugin, ange ditt Tracking-ID, och CAOS lägger till spårningskoden i sidhuvudet (eller sidfoten). CAOS är också kompatibel med Monster Insights och har andra alternativ.

WP Rocket, Swift Performance och WP Disable kan också göra detta (du behöver bara använda en).

12. CDN Enabler

CDN Enabler hjälper dig att installera ett CDN (nätverk för leverans av innehåll). Detta fungerar inte med Cloudflare (som kräver att namnservrar ändras) medan CDN-aktiveringsprogram är specifikt för StackPath, KeyCDN och andra CDN: er som tillhandahåller en CDN-URL. Registrera dig först på ett CDN (jag använder StackPath) Ange sedan din CDN URL till CDN Enabler-plugin. Se anvisningarna nedan:

Steg 1: Registrera dig för ett CDN (jag använder StackPath som har 34 datacenter) och skapa en CDN-webbplats.

Steg 2: Ta din CDN-URL:

StackPath-CDN-URL

Steg 3: Ange din CDN-URL i CDN Enabler och konfigurera sedan inställningarna:

CDN-Enabler-Plugin-inställningar

13. Perfmatters

Perfmatters utvecklades av Kinsta och liknar Clearfy och Asset Cleanup. Det låter dig inaktivera onödiga funktioner inklusive WooCommerce-vagnsfragment, skript och stilar. Du kan också selektivt inaktivera plugins. Prissättningen börjar på $ 24,95 per år för en enda webbplats, men jag bete kulan och är glad att jag gjorde det, eftersom jag fortsätter att använda den på min egen webbplats. Här är allt det är funktioner.

perfmatters funktioner

14. Harrys Gravatar Cache

Om du har många kommentarer på inlägg, kan Gravatars absolut förstöra dina belastningstider och GTmetrix-rapporter. Du kan använda detta plugin till cache Gravatar-bilder. Ett annat alternativ är att inaktivera Gravatars helt (men detta kommer att förhindra att foton dyker upp) och gör att dina kommentarer ser tråkiga ut. Men det är en avvägning mellan Gravatars eller dina lasttider.

Cache-Gravatar-bilder

Liknande plugins

15. Ange bilddimensioner

Ange-image-Mått

Ange bilddimensioner är en artikel i GTmetrix och andra hastighetsverktyg som innebär att du måste lägga till en bredd / höjd i bildens HTML eller CSS. Detta plugin lägger automatiskt till en bredd / höjd till bilder som för närvarande inte har en uppsättning. Såvitt jag vet, anger det inte dimensioner för bilder som finns i sidbyggare, widgetar eller några områden utanför den visuella redigeraren.

16. Autoptimize

Autoptimize

optimerar html, CSS, och JavaScript. Du behöver inte självoptimera om du inte är värd på GoDaddy, WP Engine eller någon värd som svarta listor cache plugins, eftersom WP Rocket och de flesta cache-plugins optimerar koden för dig. Men medan GoDaddy och WP Engines inbyggda cache kan vara bra, optimerar den inte HTML / CSS / JS. Det är där Autoptimize spelar in.

Autoptimize-Huvud-inställningar

17. AMP för WP

Accelererade mobilsidor är ett Google-projekt som gör att mobilsidor laddar snabbare. Det lägger också till en “AMP” -stämpel bredvid dina mobila utdrag. Detta plugin kommer att ändra layouten / designen på dina mobilsidor, så se till att helt anpassa inställningarna. Om du av någon anledning inte gillar det, ta bort den och den kommer att återgå till din gamla design. Du kan också använda Lim för Yoast & AMP-plugin för att anpassa textfärg, länkfärg, svävfärg och andra element på dina mobilsidor.

Varning: AMP kan ibland minska mobilkonverteringar. Läsa Kinstas studie på hur deras omvandlingar sjönk 59% när de använde AMP. I slutändan bestämde jag mig för det.

AMP-sidor

Denna plugin har massor av inställningar för att anpassa dina AMP-sidor:

Accelerated-Mobile-pages-plugin-inställningar

Instruktioner

 • Installera plugin
 • Anpassa vilket innehåll du vill ha AMP-sidor (sidor, inlägg osv.)
 • Installera Lim för Yoast SEO AMP-plugin om du använder Yoast (anpassar designen)
 • Lägg till / amp / till valfri sida på din webbplats för att se hur den ser ut och se till att den fungerar
 • Gå till Yoasts inställningar → AMP för att ändra din design och aktivera anpassade inläggstyper
 • Vänta på att Google ska återcirkulera din webbplats och lägga till AMP-inloggningen i mobilsökresultaten
 • Besök snabbare avsnitt för mobilsidor i Google Search Console för att se fel

18. Fråga Monitor

Hitta dina långsamaste laddningsprogram, frågor, skript och andra element som tar längst tid att ladda.

Query Monitor Slow Plugins

P3 Profiler brukade vara bra på att hitta långsamma plugins, men har inte uppdaterats på flera år. Fråga monitor är som ett alternativ. Ett annat alternativ är att köra din webbplats igenom GTmetrix och använd fliken Vattenfall. Du kan också kontrollera denna lista över höga CPU-plugins.

Långsam WordPress-plugin

19. GTMetrix för WordPress

GTmetrix WordPress-plugin övervakar du laddar tider och Page Speed ​​+ YSlow-poäng, skickar sedan en rapport direkt i din WordPress-instrumentpanel, eller genom schemalagda e-postrapporter.

GTmetrix-Wordpress-Dashboard-widget

GTmetrix planerade-Wordpress-rapporter

GTmetrix-Schemalagda-rapporter

20. Visa PHP-version

Visa PHP-version visar helt enkelt vilken PHP-version du springer.

Display-PHP

Högre versioner gör att din webbplats kör mycket snabbare …

WordPress PHP-hastighet

Du kan uppgradera till nya versioner i din hosting cPanel …

SiteGround PHP 7.3

21. PHP-kompatibilitetschecker

PHP-kompatibilitetschecker skannar dina plugins för att se till att de är kompatibla med nya PHP-versioner. Vissa WordPress-plugins uppdateras inte ofta eller kodas väl – att köra detta i förväg kan förhindra fel (som din webbplats går sönder) på grund av inkompatibla plugins.

PHP-kompatibilitetschecker

22. WP Hosting Performance Check

Visar värdens totala prestanda och om din teknik (PHP, MySQL, WordPress-versioner) går långsamt, i vilket fall den borde uppdateras. Det visar också dina långsammaste sidor.

Värd-PHP-server-Response

Browser-Load-hastighet

Web-Server-Response-Time

Teknik-nivå

Bytecheck.com och GTmetrix visar också din TTFB (tid till första byte) i fliken Vattenfall …

TTFB-kontroll

GTmetrix TTFB

Cool trick: en av de enda sakerna PageSpeed ​​Insights är bra för är att leta efter server svarstider. Google säger att det borde vara under 200 ms. Om inte är din server (hosting) långsam.

Minska serverns responstid under 200 ms

23. Bättre sök ersätt

Om du ser minimera omdirigeringar i din GTmetrix-rapport kan det innebära att du har ändrat www- eller https-versionen av din webbplats, men inte ändrat dina länkar för att motsvara den nya versionen …

Minimera-omdirigeringar

Istället för att fixa alla dina länkar manuellt använder du plugin Better Search And Replace för att uppdatera dem i bulk. Det kan också vara till hjälp för att fixa trasiga länkar, eller till och med bulkuppdatera länkar / bilder som visas på flera sidor / inlägg. Bättre sökbyte kan vara en enorm tidsbesparing.

Bättre sökutbyte - WWW-versioner

Andra viktiga verktyg / resurser

Siteground är används av Yoast, själv, och rekommenderas av WordPress. De är nr 1 i nästan alla Facebook-undersökning och ge de flesta betydande förbättringar av lasttid särskilt om de använde mediokra värdar: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

Jag använder deras semi-dedikerad GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverresurser än delad värd. Klicka genom mina sidor för att se hur snabbt de laddas, kolla in min GTmetrix-rapport eller se personer som migrerade och publicerat nya belastningstider. Det gör de också gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways och Kinsta är också bra och börjar på $ 10 / månad och $ 30 / month. Cloudways är mer för utvecklare som inte behöver cPanel, e-posthotell eller det stöd du får med SiteGround. Kinsta är egentligen vad WP Engine brukade vara (dyr, men fantastisk). Hela min blogg är i grund och botten dedikerad till att hjälpa människor att få sin webbplats att ladda snabbare. Jag vägrar att rekommendera $ 2 / månad värd eftersom det är de flesta största ånger när jag driver en webbplats.

Hur du kontrollerar om din hosting är långsam
Kör din webbplats igenom Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport. Google rekommenderar det borde vara <200 ms. Allt över 1 sekund är inte bra. Du kan också kontrollera din TTFB (tid till första byte) på GTmetrix-fliken Timings eller bytecheck.com.

Minska responstiden för servern

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

SiteGround rekommenderas av WordPress:

Siteground-Rekommenderat-Wordpress-värd

Och genom att Ivica vem som driver WordPress påskynda Facebook-gruppen med 16 000+ medlemmar.

WordPress-Speed-Up rekommenderade verktyg

Några trådar:

Godaddy till SiteGround Migration

EIG-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

Siteground-Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och uppåt har gratis migrering, iscensättning, avancerad caching och förmåga att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på deras funktioner sida:

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig på SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år jag donera $ 3k till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst tror jag verkligen att de är en fantastisk WordPress-värd och din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Facebook-grupper + Twitter och du hittar de flesta säger samma sak.

Människor migrerar vanligtvis eftersom deras hastighetsteknologi kan skära belastningstider i halva:

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

Få värd från SiteGround

CloudFlare – gratis CDN och hastighet / säkerhetstjänst som speglar din webbplats (och avlastar resurser) på över 200+ datacenter. Integreras med de flesta cache-plugins med möjlighet att använda aggressiv minifiering, railgun, och hotlinking. Alla mina tutorials för cache-pluginprogram innehåller installationsinstruktioner för Cloudflare och glöm inte att konfigurera sida regler för din WordPress-admin.

StackPath – betalt CDN som lägger till 30+ ytterligare datacenter runt om i världen (fler datacenter = snabbare leverans av innehåll), vilket minskar avståndet mellan din webbplats / besökare – a rekommendation i WordPress optimeringsguide. $ 10 / månad med en gratis 30-dagars provperiod.

Pingdom – det mest exakta verktyget för att mäta belastningstider enligt WP Rocket, även om GTmetrix har bättre rekommendationer för att faktiskt optimera din webbplats, enligt min ödmjuka åsikt.

GTmetrix – bra för att identifiera bilder som behöver optimeras med hjälp av de tre metoderna: servera skalade bilder (ändra storlek på dem), specificera bilddimensioner i HTML / CSS och optimera bilder (förlustfri komprimering). GTmetrix nyligen bytte till en fulladdad tidsmätning vilket visar en längre belastningstid än tidigare. Deras vattenfallsflik mäter enskilda långsamma lastelement, och om din tid till första byte är lång som indikerar att din hosting är långsam.

Google PageSpeed ​​Insights – de flesta rekommendationer kan ignoreras men det är bra att mäta server svarstid som Google rekommenderar <200ms eller din hosting är långsam.

Bad Bots .htaccess List – En omfattande lista med skräppostbotar som när de blockeras genom att ladda upp till .htaccess kan minska CPU-användningen avsevärt. Du kan ta reda på om skräppostbottar genomsöker din webbplats med AWStats (listat i Avsnittet om analysverktyg). Konfigurera Wordfences crawlbegränsande regler hjälper också till att blockera falska Google-sökrobotar, skräppostbottar, överdriven genomsökning osv.

Pronaya (My WordPress Speed ​​Optimizer) – du kan anställa min WordPress-hastighetsoptimerare på freelancer.com som jag har jobbat med i 5 år och vi har optimerat flera webbplatser för att ladda 500% snabbare. Han heter Pronaya, han är $ 40 / timme och har en perfekt 5/5-stjärnig recension med 19 recensioner (bara registrera dig för ett Freelancer-konto och sök efter användare BDKAMOL). Om du tycker att jag är bra på hastighetsoptimering är Pronaya mycket bättre. Jag har också arbetat med Usama (hans användarnamn är I333) som är ganska billigare men också fantastiskt med 4,9 / 5 stjärnor och 375+ recensioner.

Vanliga frågor

&# X1f680; Vilka är de 5 viktigaste speed plugins?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters och Autoptimize är våra topp 5-hastighetsoptimerings plugins

&# X1f680; Vad är den bästa cache-plugin?

WP Rocket blev rankad som nummer 1 i många Facebook-enkäter eftersom den har fler hastighetsfunktioner än andra cache-plugin inklusive databasrensning, hjärtslagskontroll, lat belastning och optimering av Google Analytics.

&# X1f680; Vilket är det bästa plugin för bildoptimering?

Vi använder ShortPixel eftersom det praktiskt taget saknar kvalitetsförlust och det fixar fortfarande de optimerade bildelementen i GTmetrix.

&# X1f680; Vilket plugin är bäst för att optimera teckensnitt?

OMGF och Autoptimize och båda bra på att optimera teckensnitt. Perfmatters låter dig också förhämta och förkoppla teckensnitt.

&# X1f680; Ska jag lägga till AMP?

Vi valde att inte lägga till accelererade mobilsidor (AMP) efter att ha läst Kinstas artikel om hur deras konverteringar minskade med ungefär 50% på grund av AMP.

Min WordPress Speed ​​Optimization Tutorial – har 400+ kommentarer med människor som säger saker som “Min sidhastighetspoäng på gtmetrix gick från 69 till 93” och “detta kan vara ett av de mest användbara inlägg jag någonsin har läst.” Massor av människor har använt den för att förbättra Pingdom / GTmetrix-poäng.

Jag hoppas att du tycker att dessa WordPress-hastighetsoptimerings plugins är användbara! Om du har frågor lämna mig en kommentar. Eller om du helt enkelt behöver fixa din långsamma WordPress-webbplats, se min handledning ovan. Det har över 400 kommentarer och har hjälpt många människor att minska sin lasttid till <1s.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map