65 Sakte WordPress-plugins som skal unngås på grunn av høy CPU

Unngå disse 65 WordPress-programtilleggene, og nettstedet ditt vil lastes raskere.


Mange av dere husker at dere brukte P3 Profiler å kjøre skanninger som oppdager langsomme plugins. Men den har ikke blitt oppdatert på flere år – så jeg opprettet denne listen som også inkluderer samtaler om å finne langsomme plugins GTmetrix, alternative lette plugins, og deaktivere ubrukte plugin-innstillinger.

Det er visse plugin-innstillinger kjent for å forårsake høy CPU som Wordfences live trafikkrapport, Broken Link Checkers pågående skanninger og andre innstillinger som kjører skanninger, samler statistikk, sender e-postvarsler eller robuste plugins som tilbyr mange funksjoner (men du trenger bare noen funksjoner … som bare å bruke en funksjon fra Jetpack). Jeg ville også installert WP Deaktiver for å slå av WordPress-innstillinger du ikke bruker (Emojis, Gravatars, hjerterytme-API, osv.).

Takk Ivica fra WordPress Speed ​​Up Facebook Group for å lage denne fantastiske listen på hans ressursside – Jeg la også til ganske mange. Jeg vil definitivt være med i gruppen hans som har over 10.000 medlemmer. Du kan også lese min egen WordPress hastighetsoptimaliseringsveiledning som inkluderer over 40 tips for å få nettstedet ditt til å laste raskere (ved hjelp av WP Rocket, Cloudflare, AMP Pages, bildeoptimalisering, pluginoptimaliseringer og mye mer) som har over 350 kommentarer.

Finne sakte plugins i GTmetrix

Siden P3 Profiler fungerer ikke lenger, en alternativ løsning for å finne DIN tregeste innlastingsplugins er å kjøre nettstedet ditt GTmetrix og sjekk ut rapporten. Hvis du utvider elementer, vises den samme plugin-en flere ganger i rapporten (eller ganske enkelt tar lang tid å laste inn GTmetrix-fossefallet), bør du sannsynligvis slette eller erstatte plugin-modulen..

Sakte WordPress-plugin

Lette plugins

Sosial deling – WP Rocket’s test viste Social Media Feather, MonarchEnkle delte knapper Adder, og MashShare hadde minst mulig forespørsler og raskeste belastningstid.

backupUpdraftPlus.

Slidersmonolog, LayerSlider, eller Meteorglidere.

kommentarerBetinget belastning.

PortfolioEnvira Gallery, FooGallery, eller Rutenettet.

Analytics – Google Analytics og Search Console burde være nok. Bare sørg for at du er vert for Google Analytics lokalt (bruker WP Rocket eller WP Disable).

SidebyggerWordPress Page Builder av MotoPress, men ingen sidebygger kjører raskere enn den opprinnelige WordPress Editor. Kombiner dette med Duplicator-plugin og du bør ikke trenge en sidebygger (inkludert sidebyggere innebygd i WordPress-temaer). Med mindre teamet ditt absolutt nekter lære litt HTML (det enkleste kodespråket), unngå sidebygger.

StudioPress-plugins – lette plugins for Genesis Framework.

Slå av ubrukte plugin-innstillinger

Gå gjennom hvert av pluginene dine og bestemme hvilke innstillinger du kan slå av (dette vil redusere CPU). For eksempel i Yoast under Innstillinger > Generell > Funksjoner jeg deaktivert følgende …

Yoast-feature-innstillinger

Wordfences live trafikkvisning bruker også høy CPU …

Deaktiver-Wordfence-Live-Trafikk-View

Unngå å bruke to plugins for duplikatfunksjonalitet

Siden Yoast lager et nettstedskart for deg, trenger du ikke det Google XML-nettkart plugg inn. Hvis verten tar sikkerhetskopier for deg, trenger du ikke en plugin for det. Hvis du har Google Analytics, har du virkelig en statistikkplugin som bremser nettstedet ditt og gjør omtrent 1/1000 av det Google Analytics kan gjøre? Tenk på hvilke plugins du faktisk trenger, og slett de du ikke har. Og i stedet for å bruke Jetpack slik at du kan bruke 1 eller 2 funksjoner, installerer du en lett plugin som gjør det samme, men ikke har en million innstillinger / funksjoner som vil redusere nettstedet ditt.

Deaktiver ubrukte innstillinger i WordPress

WP Deaktiver lar deg deaktivere innstillinger i WordPress som bruker CPU og bremser nettstedet ditt. Den har også alternativer for hjerteslagskontroll (hvis du husker den faktiske hjerterytme kontroll plugin, Du kan nå slette det og bare bruke dette) … så vel som noen få andre alternativer som kan øke hastigheten på nettstedet / admin panelet. Gå gjennom innstillingene og deaktiver alt du ikke bruker …

Tips om bruk av WP Disable

 • Deaktiver ALT du ikke bruker
 • Å planlegge sletting av spam er en god idé
 • Emojis, Google Maps og Gravatars ta lang tid å laste
 • Pingbacks og trackbacks er vanligvis ikke verdt de ekstra ressursene
 • Sett innleggsversjoner til 3-5 slik at du har sikkerhetskopier, men du trenger ikke hundrevis
 • Diverse alternativer i fanen “forespørsel” kan forbedre forbedringstiden

WP-disable-forespørsler

WP-disable-Tagger-innstillinger

WP-Deaktiver-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-disable-Andre

AWStats hjelper deg med å identifisere kilder til høy CPU / båndbredde

AWStats er et verktøy som er innebygd i de fleste hosting cPanels som gir statistikk om CPU-bruk. Den forteller deg om bestemte roboter, bilder, nedlastede filer og til og med IP-adresser bruker mye CPU. Du kan også bruke WP Server Stats-plugin men jeg synes AWStats gjør en fantastisk jobb.

AWStats hjelper deg å finne:

 • Gjennomsøkere av høy båndbredde
 • IP-adresser med høy båndbredde
 • Last ned filer med høy båndbredde
 • Filmer med høy båndbredde (f.eks. Bilder)
 • Total båndbreddebruk (for overvåking)

Månedlig båndbredde

Søkemotor crawlers / edderkopper forbruker vanligvis mest CPU (båndbredde) …

Roboter-edderkopper båndbredde

WordPress-hastighetsguiden min har flere tips for å redusere crawler-CPU pluss mange andre tips.

ofte stilte spørsmål

&# X1f50c; Hvilken type plugins bremser WordPress mest?

De vanligste plugins for sakte lasting er sosiale deling, statistikk, live chat, sidebygger, kommentering, kalender, sikkerhetskopi, portefølje, relatert innlegg og glidebryter. Disse må velges nøye og testes i GTmetrix.

&# X1f50c; Hvilke plugins er de vanligste skyldige?

Hvis du planlegger å bruke WPML eller WooCommerce, har du det bedre å gå direkte til skyhosting fordi delt hosting sannsynligvis ikke vil ha nok serverressurser til å håndtere nettstedet ditt. Dette er fordi (spesielt WooCommerce-nettsteder) vanligvis krever flere plugins og genererer ekstra skript, stiler og vognfragmenter som det også vil ta lengre tid å laste inn.

&# X1f50c; Hvordan kan jeg finne mine tregeste plugins?

Se i GTmetrix Waterfall-fanen for å se hvilke plugins som tar det lengst å laste, eller bruk Query Monitor-plugin for å finne de tregeste programtilleggene.

&# X1f50c; Vil deaktivere ubrukte plugin-funksjoner hjelpe?

Ja! Hvis du ikke bruker en funksjon, deaktiver du den. Jeg anbefaler også å bruke Asset CleanUp eller Perfmatters til selektivt å laste inn plugins på bestemte sider / innlegg. Hvis du for eksempel bare bruker kontaktskjemaet ditt på kontaktsiden, kan du deaktivere det andre steder.

&# X1f50c; Har antall plugins virkelig betydning?

Hver plugin øker lastetiden din, det kommer an på hvor mye. Å bruke lette plugins er viktigere enn å redusere antall plugins, men begge deler bør tas i betraktning.

Hva om du absolutt trenger ressurshungrige plugins?

Hostingplanen din har et begrenset antall på serverressurser (Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Hvis en plugin bruker for mye CPU, er det eneste alternativet (annet enn å slette eller erstatte det) å oppgradere planen din til å inkludere flere serverressurser. Noen av dere vet det Jeg anbefaler SiteGround av mange grunner som deres hastighetsteknologi er ekstremt rask. Og hvis du for øyeblikket er vert hos noen som Bluehost, Godaddy, InMotion eller noen av de andre crappy-vertene, vil dette være en enorm oppgradering for servermaskinvaren din, noe som skal forbedre både score og sidetid i GTmetrix, Pingdom og Google PageSpeed ​​Insights.

Hvis du synes denne opplæringen var nyttig, blir en del alltid satt pris på :)

Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map