Hur man minskar CPU-användningen i WordPress (och undviker att få bandbreddgräns + CPU-fel där din webbplats blir avstängd)

Jag hade allvarliga problem med CPU-överskott på min WordPress-webbplats.


Allt detta betyder är att vi måste minska mängden Resurser konsumeras av höga CPU-plugins, bilder, wp-cron, databaser, externa förfrågningar (vanligtvis genererade av plugins), kommentera skräppost och förhindra att skräppostbottar genomsöker din webbplats med hjälp av Blackhole For Bad Bots-plugin.

Vi kommer också att använda Cloudflares CDN, ta bort bloat från WordPress-administratören med Clearfy och Dölj SEO Bloat, testa sedan vanliga inställningar i cache-plugins som ofta konsumerar hög CPU.

När du är klar ser förhoppningsvis din CPU-graf ut så här:

Minska-CPU-användning-Wordpress

Genom att minska CPU-användningen kommer du att lägga mindre stress på din server och göra din webbplats snabbare. Värdföretag vill att du ska uppgradera din plan som fungerar eftersom du kommer att få mer serverresurser, men du bör prova dessa alternativ innan du räcker in i fickan.

Om du använder långsam värd som EIG eller GoDaddy, jag skulle allvarligt ompröva. jag använder Siteground vem är också används av Yoast, rekommenderas av WordPress, och var nr 1 i 20+ Facebook-omröstningar. Jag är på deras semi-dedikerad GoGeek-plan och inte bara är min server svarstid bra under 200ms, men min GTmetrix-rapport är ganska mycket oslagbar. De kommer också migrera dig gratis.

1. Kontrollera CPU-användning i AWStats

AWStats
AWStats är inbyggd i de flesta cPanels (SiteGround, Bluehost, GoDaddy) i deras “statistik” -avsnitt och kan hjälpa till att identifiera källan till hög CPU. Den berättar hur mycket bandbredd specifika element förbrukar inklusive okända bots, bilder, sidor, filer, nedladdade filer osv..

AWStats hjälper dig att hitta:

 • Total bandbredd
 • Crawlers med hög bandbredd
 • IP-adresser med hög bandbredd
 • Hämta filer med hög bandbredd
 • Hög bandbreddfiler (t.ex. bilder)

Månads-Bandwidth

Om okända bots konsumerar CPU, försök att blockera spambots med Blackhole For Bad Bots.

Robotar-Spindlar-Bandwidth

Om bilder förbrukar hög CPU, använd GTmetrix för att hitta vilka bilder som behöver optimeras. Servera skalade bilder, komprimera dem med ShortPixel, och användning Cloudflares hotlink-skydd.

Fil-Type-Bandwidth

Serverens svarstid
Hög CPU kan också leda till långsamma responstider, som du kan testa i Bitcatcha eller PageSpeed ​​Insights. Google säger det bör vara under 200 ms. Naturligtvis kontrolleras detta mest av värd.

Bitcatcha-serverhastighetsrapport

2. Eliminera plugins med hög CPU

Dessa resurshungiga plugins är CPU-mördare.

Hög CPU-plugins inkluderar vanligtvis social delning, statistik, chat, kalender, sidbyggare, backup och plugins som kör pågående skanningar / processer eller som visas flera gånger i din GTmetrix-rapport.

 1. Lägg till detta
 2. AdSense Click Fraud Monitoring
 3. Allt-i-ett-händelsekalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bättre WordPress Google XML-webbplatskartor
 7. Bruten länkkontroll (använd Dr. Link Check)
 8. Ständig kontakt för WordPress
 9. Kontaktformulär 7
 10. Kontextrelaterade inlägg
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus Kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Väsentligt rutnät
 15. Visa fullständig lista över 65 Slow Plugins

Hitta Plugin för långsam laddning
Om samma plugin visas flera gånger i din GTmetrix Vattenfallsrapport, kanske du vill hitta ett alternativt plugin som är mer lätt. Externa förfrågningar kan också förstöra din rapport (t.ex. från Google-teckensnitt, Gravatars, AdSense och de höga CPU-plugins som jag nämnde).

Långsam WordPress-plugin

Fråga Monitor
Fråga Monitor visar dina långsammaste plugins, skript, stilar, frågor, krokar, PHP-fel och en mängd information för att fastställa hastighetsproblem. Detta kan kräva viss teknisk kunskap, men det är värt anställa en utvecklare som kan göra optimeringar med hjälp av Query Monitor.

Sökfrågor-By-Komponent

Glöm inte att minimera plugins, ta bort dem du inte använder (inte bara inaktivera dem) och använd lätta plugins som förbrukar minimala resurser. För reglage-plugins rekommenderar jag Meta Slider eller Monolog, för gallerier rekommenderar jag Envira Gallery eller FooGallery, och för social delning Sassy Social Share eller Social delning (av Danny).

3. Ta bort bloat med Clearfy

Med “uppblåsning” refererar jag till hjärtslag API, autosaves, efter revisioner, pingbacks och alla “diverse” saker som konsumerar resurser och bör inaktiveras för de flesta webbplatser. De tre bästa pluginsna för att inaktivera dessa är Clearfy (rekommenderas), perfmatters av Kinsta, och WP Disable.

Alternativ 1: Clearfy

Clearfy Performance Settings

Clearfy Defense Settings

Clearfy Advanced Settings

Alternativ 2: Perfmatters Av Kinsta ($ 25 / år)

perfmatters inställningar

Alternativ 3: WP Disable

WP-disable-Begäran

WP-disable-Taggar-inställningar

WP-Disable-Admin

WP-disable-Övriga

4. Inaktivera WP-Cron

De wp-cron laddas på varje sidbelastning och planerar automatiserade uppgifter som att publicera schemalagda inlägg, kontrollera om tema- och pluginuppdateringar och skicka e-postmeddelanden. Istället för att köra den på varje sidbelastning kan du schemalägga den till att gå var 90: e minut eller så.

Steg 1: Inaktivera WP Cron-jobb

Lägg till koden i wp-config.php, innan det står “Det är allt, stegredigering! Glad blogging. ”

definiera (‘DISABLE_WP_CRON’, sant);

Steg 2: Ersätt med ett riktigt Cron-jobb
Du behöver fortfarande wp-cron (t.ex. kontrollera om tema / plugin-uppdateringar), bara inte på varje sidbelastning. Varje värd har sina egna instruktioner för detta, här är SiteGrunds handledning. Du kan ställa in cron-jobbet så att det körs var 90: e minut eller öka det ännu mer om du inte har många schemalagda uppgifter.

5. Rengör din databas

Tar bort ändringar, skräppost, skräp, transienter, och databastabeller som ackumuleras övertid lämnas ofta efter när du avinstallerar plugins … vilket gör din webbplats långsammare med högre CPU.

Du bör rengöra dessa MINST en gång i månaden med WP-raket eller WP-Optimera. De har liknande inställningar med ett automatiskt saneringsalternativ (jag rekommenderar starkt att detta aktiveras) men jag gillar WP Rocket eftersom det var rankat cache-plugin # 1 i detta Facebook-undersökning och har alternativ för databasrensning + lata laddning av bilder / videor / iframes. De flesta andra cache-plugin-program har inte dessa extra alternativ, vilket innebär att du också behöver installera WP-Optimize och en lat load-plugin.

WP-raket-databas Inställningar

6. Uppgradera till PHP 7+

Handla om 50% av WordPress-användare kör PHP 5.6 eller lägre:

Wordpress-PHP-Version-Stats

När du uppgraderar till PHP 7+ kan behandla förfrågningar nästan 3x snabbare:

WordPress PHP-riktmärken

SiteGround (och de flesta värdar) har ett alternativ att uppgradera i sin cPanel:

PHP-version-Manager

Jag rekommenderar PHP 7.2:

PHP-uppgradering

Det sista steget är att kontrollera din webbplats för fel. Om du ser något, kör PHP-kompatibilitetschecker för att se till att dina plugins är kompatibla. Dåligt underhållna plugins kanske inte är det.

7. Offload resurser till CDN: er

CDN minska belastningen på din server med avlastningsresurser till deras datacenter. Varje CDN har sin egen uppsättning datacentra och fler datacentra = mer avlastning (och snabbare leverans av ditt innehåll). Jag använder båda CloudFlare (gratis) och StackPath ($ 10 / månad med gratis 30-dagars provperiod).

CloudFlare avlastar resurser till deras 200+ datacenter:

Cloudflare-datacenter

CloudFlare-Bandbredd

Registrera dig för Cloudflare, lägg till din webbplats och kör skanningen. Du kommer till en sida där Cloudflare tilldelar dig två namnservrar. Sedan i ditt värdkonto, ändra namnservrar till Cloudflare’s.

Cloudflare namnservrar

StackPath avlastar resurser till 31 ytterligare datacenter:

StackPath-data-Centers

Steg 1: Registrera dig för StackPath (de har en 30-dagars rättegång).

Steg 2: Klicka på CDN-fliken i instrumentpanelen skapa en StackPath CDN-webbplats:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

CDN-URL-StackPath

Steg 3: Kopiera din CDN-URL och klistra in i din cache-plugin (du kan också använda CDN Enabler).

WP-raket-CDN-inställningar

Steg 4: Gå till CDN → Cache-inställningar i StackPath och klicka sedan på Rensa allt

StackPath-Purge-Cache

Steg 5: Kör din webbplats i GTmetrix och “innehållsleveransnätverk” bör vara grönt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

8. Aktivera Hotlink-skydd

Hotlink-skydd kan aktiveras i Cloudflare (eller ibland ditt värdkonto). Detta hindrar människor från att kopiera / klistra in dina bilder på sin egen webbplats, vilket suger upp bandbredd. Detta händer vanligtvis om du har högkvalitativa bilder på din webbplats (t.ex. fotografering).

Cloudflare Hotlink-skydd

9. Blockera dåliga bots

I AWStats kan du se bots + spindlar som konsumerar mycket bandbredd. Uppenbarligen vill vi inte blockera Googlebot och andra legitima sökrobotar, men vi vill blockera skräppost.

Robotar-Spindlar-Bandwidth

Steg 1: Installera Wordfence.

Steg 2: Visa din Live trafikrapport (i Wordfences verktygsinställningar) som visar alla bots som träffar din webbplats i realtid. Googlebot är uppenbarligen OK, men när jag observerade mina, såg jag compute.amazonaws.com gjorde en löjlig mängd förfrågningar varje par sekunder. Jag googlade det och säkert nog, detta var en bot känd för att suga upp bandbredd. Se din rapport i en minut eller två och se om bots med skissartade namn ständigt träffar din webbplats. Om du är i tvivel, Google deras värdnamn och se om andra människor har problem med den botten.

Live-Trafik-Report-Wordfence

Steg 3: Blockera dåliga bots (3 alternativ): Wordfence, Blackhole For Bad Bots, eller Regler för Cloudflare Firewall. Wordfence i sig kan orsaka hög CPU (jag rekommenderar ett av de andra alternativen).

Wordfence – Gå till Blockering-inställningarna och lägg till de spam-bots du vill blockera. asterisker fungerar som jokertecken, så om jag blockerar * amazonaws.com * betyder det alla värdnamn som innehåller amazonaws.com (oavsett om det har tecken före eller efter det) kommer den botten att blockeras. Jag har sparat tusentals förfrågningar / bandbredd bara genom att blockera dessa två skräppostnamn:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Wordfence-blockerande-regel

Blackhole For Bad Bots – lägger till en dold länk till dina sidor som förbjuder alla bots att följa länken. Om en bot adlyder det blockeras de. Googlebot och andra bra bots är vitlistade.

Blackhole för Bad Bots

Regler för Cloudflare Firewall – Cloudflare låter dig skapa upp till fem brandväggsregler gratis. Kopiera värdnamn för de vanligaste dåliga bots (finns i din live trafikrapport) och lägg till dem här.

Cloudflare brandväggsregel för att blockera dåliga bots

Steg 4: Gå till din blockeringslogg och njut av att se dessa spambots blockeras.

Wordfence-Firewall-blockering

Steg 5: Om du väljer att använda Wordfence, konfigurera klassificeringsbegränsande inställningar. Detta begränsar / blockerar sökrobotar (och människor) från att göra alltför stora förfrågningar, blockerar falska Googles sökrobotar och förbättrar säkerheten på 404 sidor. Dessa är samma inställningar som rekommenderas av Wordfence:

Wordfence-hastighetsbegränsande

Se till att finjustera fliken “Alternativ” i Wordfence för att begränsa bandbredd som förbrukas av det här plugin:

 • “Aktivera inte automatiskt schemalagda skanningar”
 • “Aktivera inte e-postöversikt”
 • Aktivera “använda låg resursskanning”
 • Minska “begränsa antalet problem som skickas i skanningsmeddelandets e-post” till 500
 • Aktivera inte “nödvändiga uppdateringar (plugin, tema eller kärna)”
 • Öka “uppdateringsintervallet i sekunder (2 är standard)” till 10-15 sekunder
 • Minska “hur mycket minne ska Wordfence begära vid skanning” till 100 MB
 • Aktivera “ta bort Wordfence-tabeller och data om inaktivering”
 • Se Wordfences alternativ sida för fler rekommendationer

10. Optimera bilder

Bilder kan konsumera mycket bandbredd, som visas i AWStats:

Fil-Type-Bandwidth

Det finns tre sätt att optimera bilder på GTmetrix.

Bild-optimering

 • Servera skalade bilder – ändra storlek på stora bilder för att bli mindre
 • Ange bilddimensioner – ange en bredd / höjd i HTML eller CSS (skärmdump)
 • Optimera bilder – komprimera bilder utan förlust (jag rekommenderar ShortPixel eller Imagify)

Börja med att optimera bilder som visas på flera sidor (logotyp, sidofält, fotfot). Kör sedan dina viktigaste sidor genom GTmetrix och optimera enskilda bilder på dessa. Det första objektet du bör arbeta med är “tjäna skalade bilder” eftersom det kräver att du skalar (ändrar storlek) på en bild till korrigeringsdimensionerna, laddar upp den nya versionen till WP och ersätter den.

11. Vanliga korrigeringar i WP-raket

WP-raket säger:

Ibland några av alternativen på fliken Filoptimering, som Ta bort frågesträngar, eller Minify / Kombinera kan orsaka hög CPU-användning i de fall där din webbplats har många CSS- eller JS-filer. Försök att inaktivera dessa alternativ och övervaka sedan din CPU-användning.

Det har också rapporterats om det kritisk väg CSS och förbelastning kan öka CPU. Du kan Använd ett plugin för att öka genomsökningsintervallet för laddning från 500ms (standard) till 1,5s eller högre.

12. Vanliga korrigeringar i W3 Total Cache

Vanliga CPU-lösningar för W3 Total Cache:

 • Testa objektcachen
 • Ta bort och installera om plugin-programmet

13. Konfigurera inställningar för optimal Cache-plugin

Dessa tre är alla mycket viktiga:

 • Om använder du ett cache-plugin
 • Som cache-plugin du använder (jag rekommenderar WP-raket)
 • Huruvida inställningarna är konfigurerade optimalt (vissa kan orsaka hög CPU)

Varför WP Rocket?
Det har fler funktioner än de flesta cache-plugins, vilket innebär att du inte behöver installera extra plugins för dessa, samtidigt som du ger bättre resultat. Annars måste du undersöka vilka funktioner dina cache-plugins kommer med, installera sedan dessa plugins om det inte stöder dem:

 • Databasrensning (inbyggd i WP Rocket, eller användning WP-Optimera)
 • Hjärtslagskontroll (inbyggd i WP Rocket, eller användning Hjärtslagskontroll)
 • Lat ladda bilder / videor (inbyggd i WP Rocket, eller använd WP YouTube Lyte)
 • Värd Google Analytics lokalt (inbyggd i WP Rocket, eller använd CAOS För Analytics)
 • Värd Google-typsnitt lokalt (inbyggd i WP Rocket, eller använd CAOS för teckensnitt, eller SHGF)
 • Integration med Cloudflare + andra CDN: er (inbyggd i WP Rocket, eller användning CDN Enabler)

WP-Rocket-drag

Om du kan släppa 49 $ på WP-raket, köp det sedan se min WP Rocket handledning. Det är enkelt att installera, uppdateras ofta med nytt funktioner, innefattar dokumentation, och Stöd. Om inte, har jag tutorials för Swift, WP Fastest Cache, W3 Total Cache, WP Super Cache och Autoptimize. För gratis plugins rekommenderar jag Swift eller WP Fastest Cache (Swift är en svår att installera men har bra recensioner i WordPress påskynda Facebook-gruppen och levereras med de flesta funktioner som WP Rocket, medan WP Fastest Cache är lätt att installera men saknar funktioner som ingår i WP Rocket).

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

Vissa värdar gillar Kör pappa och WP-motor svartlista cache-plugins eftersom de har sitt eget inbyggda cachesystem. Använd i så fall Autoptimize för att optimera HTML, CSS och JavaScript. Det har också ett CDN-alternativ. Se min självoptimeringshandledning, annars rekommenderar jag antingen WP Rocket eller Swift om värden inte svarar cache-plugin-listor.

Du kan också prova att inaktivera din cache-plugin och kontrollera CPU-användning. Om din cache-plugin verkligen orsakar problem kontaktar du plugin-utvecklaren (eller byter plugins).

14. Ta bort oanvända plugins + teman

Oanvända teman lagrar förkonfigurerade inställningar i din WordPress-databas (liknande plugins). Gå till Utseende > Teman raderar sedan alla WordPress-teman som du inte använder för närvarande.

Delete-Oanvänd-Wordpress-teman

15. Inaktivera oanvända inställningar i plugins

Precis som vi justerade Wordfences inställningar för att minska CPU-användningen skapad av plugin, gå igenom var och en av dina plugin-inställningar och besluta om du behöver enskilda funktioner. Till exempel i Yoast under Inställningar > Allmän > Funktioner som jag har inaktiverat alla följande …

Yoast-DRAG-inställningar

Inaktivera inställningar för plugin som:

 • Ge statistik
 • Kör pågående skanningar
 • Skicka admin eller e-postmeddelanden
 • Dra resurser från externa webbplatser

Exempel:

 • WP Rockets förbelastade bot
 • Wordfences live trafikrapporter
 • Brutna Link Checker pågående skanningar
 • Yoasts inställningar under Dashboard > Funktioner
 • Chat och plugin-program som körs kontinuerligt
 • Statistiska plugins som hela tiden samlar in data
 • Relaterade inlägg och populära inläggsplugins som lagrar massor av data

16. Blockera kommentarspam

En pågående ackumulering av spam-kommentarer är inte bra för din CPU-användning. De Anti-Spam-plugin har alltid fungerat bra för mig (jag testade många andra) och det använder inte CAPTCHA.

17. Skydda din WP-administratör

Attacker är vanligtvis riktade mot WordPress-administratören, som inte bara är ett säkerhetshot, utan kommer att konsumera stora mängder CPU, särskilt eftersom dessa sidor vanligtvis inte cachas..

Wordpress-Admin-sida-regel

18. Minimera externa förfrågningar

Externa förfrågningar är svåra på servern.

 • Gravatars
 • Google-teckensnitt
 • Google kartor
 • Google AdSense
 • Några sociala delningsprogram
 • Många andra från min lista över höga CPU-plugins

Ofta kommer dessa att märkas mycket i din GTmetrix-rapport:

GTmetrix-Annonser

Cache-Gravatar-bilder

Steg 1: Ta bort dem om möjligt

Steg 2: Optimera dem

Steg 3: Förhämta DNS-förfrågningar
Vissa cache-plugins som WP Rocket låter dig förhämta DNS-förfrågningar (samt perfmatters och WP Disable). Detta hjälper webbläsare att förutse externa resurser så att de kan ladda dem snabbare. Luke skapade en fin lista med vanliga domäner att förhämta som du sedan kan lägga till i WP Rocket:

Förhämta-DNS-Begäran-WP-raket

Förhämta-DNS-Begäran

19. Begränsa genomsökningshastigheten av Google + Bing

Google är vanligtvis den mest resurshungande genomsökningsbot (överlägset) och du kan begränsa deras genomsökningshastighet i avsnittet “webbplatsinställningar” i Google Search Console. Detta sänker förfrågningarna från Googlebot och påverkar INTE din ranking eller straffar dig på något sätt. Om du inte driver en nyhetswebbplats eller publicerar tidskänsligt innehåll (och du har en värdplan med tillräckliga resurser) behöver du inte Google genomsöka din webbplats snabbt och konsumera massor av resurser. Webbplatser som kämpar med CPU-användning bör sänka detta – kom ihåg att det återställs varje månad.

Crawl-Rate-Google-Search-Console

Google säger detta på deras genomsnittssida

“Om Google gör för många förfrågningar per sekund till din webbplats och bromsar din server kan du begränsa genomsökningshastigheten … vi rekommenderar att du begränsar genomsökningshastigheten såvida du inte ser problem med serverbelastning som definitivt orsakas av att Googlebot träffar din server också hårt … du kan inte ändra genomsökningshastigheten för webbplatser som inte är på rotnivå. “

Du kan göra samma sak med Bing Webmaster Tools i krypkontrollinställningar

Bing Crawl-Control

20. Undvik resurser-hungriga teman

Uppsvällda, dåligt kodade och icke-underhållna teman är ett recept på katastrof.

Istället för att använda ett tema med massor av inbyggda funktioner, använd ett lätt (minimalt) tema och lita på plugins för att bara lägga till funktionalitet du absolut behöver. Jag rekommenderar alltid StudioPress tillsammans med deras Genesis Plugins vilket jag använder på min egen webbplats. Yoast använder också Genesis.

Studio-themes

21. Inaktivera resurshungrige WooCommerce-funktioner

WooCommerce-webbplatser kräver naturligtvis mer CPU. Detta är något du bör tänka på när du väljer din webbhotell och du bör helst inte använda delad webbhotell.

Optimera Woocommerce

 • Inaktivera WooCommerce-vagnsfragment
 • Inaktivera WooCommerce-skript och stilar
 • Inaktivera WooCommerce-widgetar
 • Inaktivera WooCommerce-statusmetabox
 • Inaktivera automatiska produktmatningsprogram

De flesta av dessa kan göras med perfmatters-plugin.

perfmatters woocommerce optimering

22. Värdhämta filer på externa webbplatser

Jag har knappt några filer att ladda ner på min webbplats så bandbredden är tillräckligt låg där jag inte oroar mig för det här. Men om du har massor av stora filer som suger upp bandbredd när folk laddar ner dem, överväg att ladda upp dem till Dropbox eller en annan fildelningswebbplats och peka folk dit. På så sätt kommer dropbox.com att hantera bandbredden och inte du.

Download-Bandwidth

23. Inaktivera AWStats + cPanel-statistik

AWStats, Webalizer, och andra statistiska program i cPanel är bra för att identifiera källan till hög CPU-användning, men dessa ökar faktiskt CPU precis som alla WordPress-plugin som samlar in statistik. Allt jag säger är att när du är klar med dessa bör du ta bort dem.

24. Stäng av SiteGround’s Site Scanner

Om du får CPU-överskott på SiteGround och du betalade för deras SG Site Scanner, försök kontakta deras supportteam för att stänga av detta. Den pågående skanningen kan orsaka hög CPU.

Siteground-SG-Site-skanner

Så bra som dessa e-postmeddelanden är, bör du försöka stänga av det här …

Siteground-SG-site-Scanner-e-post

25. Använd en värdplan med tillräckliga serverresurser

I allmänhet, ju högre plan desto mer serverresurser du får (och ja, uppgradering bör bota CPU-överskott / bandbreddbegränsningar). Till exempel på SiteGrounds funktionssida du kan se hur många serverresurser som kommer med deras StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan. Bläddra bara ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och titta under servern fliken …

Siteground-serverresurser-Jämförelse

26. Uppgradera CPU / RAM

Se till att du har tillräckligt med RAM så att du inte alltid är på gränsen. Om det nästan alltid är maximerat, lägger det stress på din CPU. Du vill ha tillräckligt med resurser så att din server är avslappnad. I det här fallet utökades nästan alltid 2 GB RAM, så att uppgradera till 4 GB var ett smart drag. De flesta delade planer låter dig inte lägga till RAM (du måste uppgradera till en plan som innehåller fler resurser) men du kan vanligtvis lägga till dem på de flesta molnhotellplaner.

Cloud-Memory-Ökning

SiteGround (nr 1 värd i Facebook-undersökningar)

Siteground är används av Yoast, själv, och rekommenderas av WordPress. De är nr 1 i nästan alla Facebook-undersökning och ge de flesta betydande förbättringar av lasttid särskilt om de använde mediokra värdar: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-bara kopplade till Siteground

Jag använder deras semi-dedikerad GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverresurser än delad värd. Klicka genom mina sidor för att se hur snabbt de laddas, kolla in min GTmetrix-rapport eller se personer som migrerade och publicerat nya belastningstider. Det gör de också gratis migrationer.

DigitalOcean på Cloudways och Kinsta är också bra och börjar på $ 10 / månad och $ 30 / month. Cloudways är mer för utvecklare som inte behöver cPanel, e-posthotell eller det stöd du får med SiteGround. Kinsta är egentligen vad WP Engine brukade vara (dyr, men fantastisk). Hela min blogg är i grund och botten dedikerad till att hjälpa människor att få sin webbplats att ladda snabbare. Jag vägrar att rekommendera $ 2 / månad värd eftersom det är de flesta största ånger när jag driver en webbplats.

Hur du kontrollerar om din hosting är långsam
Kör din webbplats igenom Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport. Google rekommenderar det borde vara <200 ms. Allt över 1 sekund är inte bra. Du kan också kontrollera din TTFB (tid till första byte) på GTmetrix-fliken Timings eller bytecheck.com.

Minska responstiden för servern

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

SiteGround rekommenderas av WordPress:

Siteground-Rekommenderat-Wordpress-värd

Och genom att Ivica vem som driver WordPress påskynda Facebook-gruppen med 16 000+ medlemmar.

WordPress-Speed-Up rekommenderade verktyg

Några trådar:

Godaddy till SiteGround Migration

EIG-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och uppåt har gratis migrering, iscensättning, avancerad caching och förmåga att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på deras funktioner sida:

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig på SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år jag donera $ 3k till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst tror jag verkligen att de är en fantastisk WordPress-värd och din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Facebook-grupper + Twitter och du hittar de flesta säger samma sak.

OMM-On-Siteground

Människor migrerar vanligtvis eftersom deras hastighetsteknologi kan skära belastningstider i halva:

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

Anställ min utvecklare för att minska din CPU-användning

Jag har jobbat med samma kille sedan 2011 – han är fantastisk på hastighetsoptimering och hjälpte mig att optimera min webbplats för att ladda in <1 sekund med bra GTmetrix och Pingdom rapporter.

Han heter Pronaya och han borde kunna lösa dina CPU-överskott (om du fortfarande behöver hjälp) och hjälpa dig att förbättra poäng / belastningstider i GTmetrix och Pingdom. Du kan anställa honom genom att skapa en profil på freelancer.com och söker efter användarnamn bdkamol. Här är hans fulla WordPress hastighetsportfölj. Han är 40 dollar per timme från Bangladesh (så det är en tidsförändring) och du kan skicka e-post till honom på [email protected]. Han har också en perfekt 5-stjärnig recension på sin profil.

Pronaya-Kumar-S-recensioner

Du kan också överväga att publicera ditt problem i WordPress påskynda Facebook-gruppen om du vill ha feedback från personer som redan har genomgått problemet med hög CPU, men jag har täckt de vanligaste lösningarna under hela denna tutorial.

Vanliga frågor

&# X2705; Vad är det enklaste sättet att minska CPU i WordPress?

Hitta och eliminera höga CPU-plugins, uppdatera till PHP 7.4, konfigurera en bra cache-plugin med optimala inställningar, med hjälp av ett CDN och inaktivera onödiga WordPress-funktioner som Heartbeat API. Att uppgradera till snabbare värd hjälper uppenbarligen.

&# X2705; Vilka plugins förbrukar mest CPU?

Social delning, statistik (analytiska) plugins, reglage, portföljer, sidbyggare, kalendrar, chat, kontaktformulär, relaterat inlägg, webbplatskarta, Wordfence, WPML och alla plugin som kör pågående skanningar eller processer. Dessa kan hittas med hjälp av Query Monitor eller GTmetrix Waterfall.

&# X2705; Har all delad hosting CPU-gränser?

Ja. Även om vissa delade värdföretag påstår sig ha obegränsad bandbredd, verkställer de fortfarande CPU-gränser. Detta finns vanligtvis i deras villkor är villkor.

&# X2705; Orsakar WooCommerce hög CPU?

WooCommerce-webbplatser kräver vanligtvis fler plugins, och ofta gånger, mer CPU. Om dessa inte väljs noggrant, kan de extra resurser som förbrukas av dessa plugins sätta stress på din server. WooCommerce-webbplatser laddar också extra skript, stilar och vagnsfragment som inte hjälper heller. WooCommerce-webbplatser är bättre på molnhotell.

&# X2705; Hur kan jag kontrollera min webbplats CPU-förbrukning?

Ditt värdkonto ska berätta hur mycket CPU du konsumerar. Vissa värdar har verktyg som AWStats som visar specifika bilder, bots och andra resurser som konsumerar mycket resurser.

Låt mig veta om denna handledning fungerade i kommentarerna!

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map