17 tapaa hitaan WordPress-hallintapaneelin (kojelaudan) korjaamiseen välttämällä 65 hitaata laajennusta, käyttämällä PHP 7.4: tä, CDN: itä ja estämällä robotteja

Hidas WordPress-kojetaulu?


Hidas WordPress-hallintapaneeli johtuu yleensä näistä korkeat suorittimen laajennukset. Voit myös käyttää Query Monitor -laajennus ja GTmetrix-vesiputous nähdäksesi hitaimmin ladattavat laajennuksesi.

Se voi olla myös sinun palvelin – Suorita sivustosi läpi PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi (Google suosittelee alle 200 ms). Jos palvelimesi on hidas, katso näitä ihmisiä, jotka muuttivat SiteGround tai Cloudways ja kuinka se vaikutti heidän kuormausaikoihin. Nämä olivat 2 suosituinta isäntää yli 20 Facebook-kyselyssä. Käytin henkilökohtaisesti SiteGroundin osittain omistettu GoGeek-suunnitelmaa, mutta päivitin lopulta Cloudways DigitalOcean ja tässä mitä tapahtui (TLDR; ohita jaettu hosting ja siirry puolijohde- tai pilvipalvelun kanssa).

Tämä opetusohjelma näyttää sinulle kuinka nopeuttaa sekä verkkosivustoasi että WordPress-hallintapaneelia. Sen pitäisi myös parantaa latausaikoja / asteita GTmetrix / Pingdomissa. Minun WordPress-pikaopas on lisävinkkejä ja 400 kommenttia, kuten ”Sivuni nopeuspiste gtmetrixissä nousi 69: stä 93: een.”

Yhteenveto
Vältä hitaita liitännäisiä, käytä Kyselymonitori löytää hitaita laajennuksia, päivitä PHP 7.4: ään, käytä PageSpeed ​​Insights nähdäksesi sinun täytyy lyhentää palvelimen vasteaikaa, välttää GoDaddy + EIG koska he ovat pahamaineinen hitaille palvelimille, harkita SiteGround (jaettu hosting) tai Cloudways (nopeampi pilvipalvelu), käytä WP-raketti (# 1 välimuistin laajennus 6 kyselyssä), poista ”objektivälimuisti”, jos käytät W3 Total Cache -sovellusta, käytä Asset CleanUp tai Perfmatters -sovelluksia valinnaisesti käytöstä laajennuksia, puhdista tietokanta WP Rocketilla tai WP-optimointi, käyttää CloudFlare + StackPathin CDN (enemmän datakeskuksia = nopeampi verkkosivusto), aseta Cloudflare-sivusäännöt, + nopeusasetukset ja käyttö Wordfence löytääksesi roskapostia, joka osuu sivustoosi.

1. Vältä korkeita CPU-laajennuksia

Kiitos Ivica WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää osallistumisesta tähän lista (ja ps. se on uskomattoman hyödyllinen ryhmä, jos tarvitset vinkkejä WordPressin nopeudesta). Yleisimmät hitaat laajennukset ovat sosiaalinen jakaminen, varmuuskopiointi, tilastot, chat, liukusäätimet, sivunmuodostajat ja laajennukset, jotka suorittavat käynnissä olevat skannaukset / prosessit – tai näkyvät useita kertoja GTmetrix-raportissa.

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

Käyttää Kyselymonitori löytää hitaimmat liitännäksesi:

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

Tai käytä GTmetrix-vesiputous:

Hidas WordPress-laajennus

Vaihtoehtoiset kevyet laajennukset

2. Poista ”Object Cache” käytöstä W3-välimuistissa

Jos käytät W3-välimuisti mene yleisiin asetuksiin ja poista objektin välimuisti käytöstä. Katso minun W3 Välimuistin kokonaisasetukset sen varmistamiseksi, että kaikki on määritetty oikein lähtien CloudFlare ja StackPath voi olla myös syyllinen – ja useimmilla ihmisillä ei ole suorituskykyvälilehtiä oikein. Tätä opetusohjelmaa on käyttänyt yli 150 000 ihmistä, kuten… miljoona kommenttia.

W3 Total Cachessa on kuitenkin virheitä, ja laajennuskehittäjällä ei ole hienoa työtä sen päivittämisessä – tee itsellesi suositus ja siirry WP Rocketille, jos sinulla on 49 dollaria (he ovat melkein aina luokitelleet välimuistin laajennuksen Facebook-kyselyissä). tai WP-nopein välimuisti, joka on ilmainen ja jonka luokitus on yleensä # 2.

W3 välimuistiobjektin välimuisti

3. Päivitä PHP 7.4: ksi

PHP-versioiden päivittäminen voi helposti tehdä sivustostasi 2-3x nopeamman.

WordPress PHP -vertailut

Mutta useimmilla WordPress-käyttäjillä on vanhentuneita PHP-versioita:

WordPress-PHP-versio-tilastot

Vaikka useimmat isännät tukevat sitä:

Tuetut-PHP-versiot

Isäntäyritys ei päivitä sinua automaattisesti PHP: n uusimpaan versioon, koska teema / laajennukset eivät ehkä ole yhteensopivia (ja he eivät halua rikkoa sivustoasi). Tämä tarkoittaa, että sinun on päivitettävä PHP-versiot itse tai pyydettävä isäntältäsi apua. Se tarkoittaa myös, että jos olet ollut usean vuoden ajan samassa isäntässä etkä ole koskaan tehnyt sitä, olet todennäköisesti edelleen PHP 5.6: lla.

Vaihe 1: Asenna Näytä PHP-versio plugin tarkistaaksesi nykyisen version.

Display-PHP

Vaihe 2: Suorita PHP-yhteensopivuustarkistus varmistaaksesi, että teema / liitännäiset ovat yhteensopivia.

PHP-yhteensopivuus-Checker

Vaihe 3: Päivitä PHP 7.4: ään etsimällä “PHP Version Manager” hosting-tililtäsi.

PHP-versio-Manager

PHP-päivitys

* Tarkista verkkosivustosi virheiden varalta (jos näet ne, palaa takaisin aiempaan PHP-versioon tai analysoi laajennuksia nähdäksesi, mitkä eivät ole yhteensopivia ja aiheuttavat virheitä).

4. Tarkista palvelimen vastausajat

Palvelimen vasteaika – Suorita verkkosivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Google suosittelee vasteaika alle 200 ms.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

TTFBaika ensimmäiseen tavuun mittaa verkkopalvelimesi (hosting) reagointikykyä. Suorita sivustosi läpi bytecheck.com ja sen pitäisi olla ihannetapauksessa <500 ms kuitenkin <200 ms on vielä parempi.

Time-To-First-Byte

Voit tarkistaa TTFB: n myös GTmetrix Ajoitukset-välilehti …

GTmetrix-TTFB

5. Vältä EIG-hosting-palvelua

Sama yritys (EIG) omistaa Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer ja muut 60 erilaista hosting-yritystä. Heidät tunnetaan kustannusten leikkaamisesta pakkaamalla liian monet ihmiset samaan palvelimeen (korostan sitä) ja saat siitä kauheita arvosteluja. Monilla EIG: n ylläpitämillä verkkosivustoilla on korkea vastausaika, ja välttäisin käyttämästä näitä yrityksiä hinnalla millä hyvänsä.

List-Of-EIG-tuotemerkit

EIG-Facebook-viesti

6. Vaihda SiteGroundiin

Hosting on # 1 kerroin sivuston nopeudesta ja vaikuttaa sekä verkkosivustoosi että järjestelmänvalvojaan.

SiteGround On käyttänyt Yoast, minä ja suositteli WordPress. He ovat ykkönen melkein jokaisessa Facebook-kysely ja antaa useimmille ihmisille merkittäviä latausajan parannukset varsinkin jos he käyttivät keskinkertaisia ​​isäntiä: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

Käytän heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma joka tulee 4x enemmän palvelinresurssit kuin jaettua majoitusta. Napsauttamalla sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat, tarkista GTmetrix-raporttini tai nähdä ihmisiä, jotka Siirretyt ja lähetetty uudet latausajat. He myös tekevät vapaa siirtolaisuus.

DigitalOcean pilviteillä ja Kinsta ovat myös hyviä ja alkavat 10 dollaria kuukaudessa ja 30 dollaria kuukaudessa. Cloudways on tarkoitettu enemmän kehittäjille, jotka eivät tarvitse cPanelia, sähköpostimajoitusta tai SiteGround-palvelun tarjoamaa tukea. Kinsta on pohjimmiltaan mitä WP-moottori oli tapana olla (tyyris, mutta mahtava). Koko blogini on periaatteessa omistettu auttamaan ihmisiä saamaan verkkosivustonsa latautumaan nopeammin. En kieltäydy suosittelemasta 2 dollaria / kk isännöintiä, koska se on useimpien ihmisten suurin pahoitteli verkkosivustoa ylläpitäessään.

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi leikata latausajat puoliksi:

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Hyvät asiakkaat:

Godaddy-sivustoon siirtäminen

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän heidän ominaisuussivu:

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

7. Optimoi välimuistin laajennusasetukset

WP-raketti on 49 dollaria, mutta se sai luokituksen # 1 välimuistin laajennuksen useissa Facebook-kyselyissä (käyttäen my aff-linkki arvostetaan). Siihen kuuluu monia nopeusominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole (katso alla), mikä tekee sivustosi lataamisesta entistä nopeamman. Sitä päivitetään aina uudella ominaisuudet ja on yksi helpoimmista välimuistin laajennuksista, jotka voidaan määrittää (katso oppitunti) laajoilla dokumentointi. Tuki on suuri, toisin kuin useimmat välimuistin laajennukset, eikä siinä ole virheitä, mikä on eniten valitukset W3TC: stä ovat noin. Välimuisti on keskeinen tekijä WordPress-optimointiopas ja se kannattaa, että sinulla on nopea, luotettava ja helppo välimuistin laajennus, joka nopeuttaa sekä verkkosivustoasi että järjestelmänvalvojan paneelia.

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Useimpien muiden välimuistin laajennusten kanssa sinun tulee asentaa noin 6 ylimääräistä laajennusta näiden ominaisuuksien hankkimiseksi WP-raketti on ne kaikki sisäänrakennettu, mikä vähentää sivustosi laajennusten määrää. Jos olet kuin minä, haluat käyttää vain yhtä laajennusta, muuten sinun on tutkittava, mitkä välimuistin laajennukset tulevat mukana, ja asentamaan nämä laajennukset, jos se ei tue niitä.

 • Tietokannan puhdistus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää WP-optimointi)
 • Sydämen sykeohjaus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä Sykeohjaus)
 • Laiska lataa kuvia / videoita (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä WP YouTube Lyte)
 • Isännöi Google Analyticsia paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS Analyticsille)
 • Isännöi Google-fontteja paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS kirjasimille, tai SHGF)
 • Integrointi Cloudflare + muiden CDN-levyjen kanssa (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää CDN-käyttöönottaja)

WP-Rocket-ominaisuudet

WP-raketti-Heartbeat-Control

WP-Rocket-Media-asetukset

Useimmille ihmisille on asennettu välimuistin laajennus, mutta asetuksia ei ole määritetty optimaalisesti. Tarkista opetusohjelmani varmistaaksesi, että saat kaiken irti.

8. Aikataulu tietokantojen puhdistamiseen

Tämä poistaa roskapostikansiosi, roskakorikansiosi, transientit, ja mahdollisesti tuhannet tietokantaan tallennetut jäljennökset. Et tarvitse näitä, joten poista ne ja ajoita puhdistus suoritettavaksi joka viikko (tai ainakin joka kuukausi), joka voidaan ajoittaa jollain näistä plugineista.

Jos käytät WP Rockettia, tee tämä tietokannan asetuksissa:

WP-Rocket-tietokanta-asetukset

Jos et käytä WP Rockettia, käytä WP-Optimoi laajennus:

WP-optimointi-tietokanta-uudelleenjärjestäminen

9. Lataa resurssit Cloudflare-laitteeseen

CloudFlare ja StackPath ovat CDN-levyjä, jotka isännöivät verkkosivustosi tiedostoja useissa tietokeskuksissa ympäri maailmaa (käytän molempia, koska enemmän datakeskuksia = nopeampi sisällön toimitus). Tämä toimittaa sisältöä vierailijalle lähimmästä datakeskuksesta resurssien purkaminen (vähentää kaistanleveyden kulutusta). Tämä on suositus WordPress-optimointiopas.

Cloudflare auttaa poistamaan kaistanleveyden kulutuksen:

CloudFlare kaistanleveyden

Rekisteröidy vain ilmaiseksi tilille, lisää verkkosivustosi, ja muuta nimipalvelimia:

Cloudflare-nimipalvelimet

Minulla on täysi opetusohjelma Cloudflaren asetusten määrittämisestä, mutta sisällyttää tähän oppaaseen osia, jotka liittyvät kaistanleveyden vähentämiseen ja WordPress-järjestelmänvalvojan lataamisen nopeuttamiseen.

10. Lataa resursseja StackPathiin

StackPath on toinen CDN, joka purkaa entistä enemmän kaistanleveyttä 31 tietokeskukseen. He sijaitsevat voimakkaasti Yhdysvalloissa, josta suurin osa vierailijoistani on kotoisin, joten minusta on järkeä. Ne ovat 10 dollaria kuukaudessa ilmaisella 30 päivän kokeilukerralla, jos haluat kokeilla niitä.

StackPath-CDN-Analytics

StackPath-tietokeskukset

StackPath vs. Cloudflare – Cloudflare on ilmainen ja siinä on Yli 200 datakeskusta. Se auttaa sekä nopeudessa / turvallisuudessa, mutta ne eivät tue ilmaista suunnitelmaa. StackPathilla on 31 datakeskusta, ja se on 10 dollaria kuukaudessa ilmaisella 30 päivän kokeilukerralla. Yksi arvokkaimmista asioista StackPathissa on heidän tukitiiminsä, joka auttoi sen määrittämisessä … he saivat GTmetrix YSlow -pisteeni 100%: iin..

Vaihe 1: Tilaa StackPathin ilmainen 30 päivän kokeilu.

Vaihe 2: Napsauta kojetaulussa CDN-välilehteä ja sitten luo StackPath CDN -sivusto:

StackPath-CDN-välilehti

CDN-URL StackPath

Vaihe 3: Kopioi StackPathin CDN-URL-osoite ja liitä se välimuistin laajennukseen (tai käytä CDN-käyttöönottaja):

WP-Rocket-CDN-asetukset

Vaihe 4: Siirry StackPathissa CDN → Välimuistin asetukset ja napsauta sitten Puhdista kaikki

StackPath-Purge-välimuisti

Vaihe 5: Suorita sivustosi GTmetrix ja “sisällönjakeluverkon” tulisi olla vihreä YSlow-merkinnällä.

CDN GTmetrix YSlow

11. Lisää Cloudflare-sivusäännöt

CloudFlare sanoo

”Suosittelemme, että luot sivusäännön, jotta verkkosivustosi järjestelmänvalvojan osa jätetään Cloudflaren suorituskykyominaisuuksien ulkopuolelle. Ominaisuudet, kuten Rocket Loader ja Auto Minification, voivat vahingossa rikkoa järjestelmänvalvojan osion taustatoimintoja. “

Mene omaan sivusääntöasetukset

CloudFlare-Page-säännöt-asetukset

Sivusääntö 1: WP-järjestelmänvalvojan optimointi ja suojaaminen – et yleensä halua, että välimuisti on järjestelmänvalvojan osio, suorituskykyominaisuudet tulisi poistaa käytöstä (kuten Cloudflare suosittelee) ja asettaa suojaustaso korkeaksi. Tähti antaa säännön koskea kaikkia URL-osoitteita, jotka sisältävät wp-admin.

WP-Admin-sivu-sääntö

Sivusääntö 2: Estä pilvien häviäminen usein päivittämästä välimuistia vanhentuneilla sivuilla – koska WordPress-lähetystiedostosi kohteet eivät muutu usein, sinun ei tarvitse tallentaa niitä välimuistiin niin paljon, mikä säästää kaistanleveyttä, koska Cloudflaren ei tarvitse palata palvelimellesi vetääksesi välimuistista yhtä paljon uutta kopiota. Opi, mitä verkkosivustosi osia ei päivitetä usein, ja luo sitten sivusääntöjä, jotka lisäävät Selaimen välimuistin TTL ja Reunavälimuisti TTL.

CloudFlare-WP-Ladatut-sivu-sääntö

Sivusääntö 3: Välimuisti tallentaa kaikki – välimuistiin tallentaa aggressiivisesti verkkosivustosi.

Cache-Everything-CloudFlare-sivu-sääntö

12. Määritä Cloudflaren nopeusasetukset

Mene omaan Cloudflare-nopeusasetukset. Tiedostojen pienentäminen, kuvien optimointi, brotli (samanlainen kuin gzip-pakkaus) ja SG Railgun + Rakettikuormaaja pitäisi saada verkkosivustosi ja järjestelmänvalvojan paneelit latautumaan nopeammin, koska ne aiheuttavat myös vähemmän stressiä palvelimellesi. Jos minify + gzip -pakkaus on otettu käyttöön välimuistin laajennuksessa, sinun tulee poistaa ne käytöstä Cloudflare-sovelluksessa (välttää päällekkäisiä toimintoja).

CloudFlare-Speed-välilehti

Sinun tulisi myös ottaa käyttöön hotlink-suojaus Cloudflaressa kaavin suojausasetukset joka estää ihmisiä liittämästä kuvasi heidän verkkosivustoilleen, kun kuva on edelleen sinun ylläpitämä, mikä tarkoittaa, että vaikka kuva olisi heidän sivustollaan, käytät kaistanleveyttä.

13. Määritä WP Disable

WP Poista käytöstä ja Clearfy voit poistaa käytöstä CPU: ta kuluttavat WordPress-asetukset ja hidastaa sivustoasi. Siinä on myös vaihtoehtoja sykeohjaukselle (jos muistat sykeohjauksen laajennus voit nyt poistaa sen ja käyttää vain tätä) … samoin kuin muutamia muita vaihtoehtoja, jotka voivat nopeuttaa järjestelmänvalvojan paneelia / verkkosivustoa. Selaa asetuksia ja valitse haluamasi.

Vinkkejä WP-käytöstä

 • Poista käytöstä kaikki, mitä et käytä
 • Roskapostin poistamisen ajoittaminen on hyvä idea
 • Hymiöt, Google Maps ja Gravatars kestää kauan ladata
 • Poista kaikki Tunnisteet-välilehden käytöstä, koska ne ovat kaikki tarpeettomia
 • Pingbacks ja trackback eivät yleensä ole ylimääräisten resurssien arvoisia
 • Aseta postikorjausten arvoksi 3–5, joten sinulla on varmuuskopioita, mutta et tarvitse satoja
 • Isännöi Google Analytics -seurantakoodiasi paikallisesti asetusten oikealla puolella

WP-Poista-pyynnöt

WP-Poista-tagit-asetukset

WP-Poista-Admin

WP-Poista-SEO.

WP-Poista-Muut

14. Estä huonot robotit (Wordfencen avulla)

Muutamassa minuutissa Wordfencen määrittämisestä esto ja korko rajoittava, Pystyin estämään yli 1 000 roskapostin pyyntöä viiden minuutin kuluessa sen määrittämisestä (ja olen siitä erittäin onnellinen). Näytän sinulle kuinka tarkistaa, mitkä robotit lyövät sivustoasi ja kuinka estää ne.

Vaihe 1: Asenna Wordfence.

Vaihe 2: Näytä suora liikenneraportti (Wordfencen työkaluasetuksissa), joka näyttää kaikki robotit, jotka hyökkäävät sivustoosi reaaliajassa. Googlebot on selvästi OK, mutta kun tein tämän, näin compute.amazonaws.com tekevän naurettavan määrän pyyntöjä parin sekunnin välein. Olen Googlen se ja tarpeeksi varma, että tämä oli botti tunnettu imee kaistanleveyttä. Tarkastele raporttiasi minuutti tai kaksi ja katso, lyövätkö sivut jatkuvasti nimillä botit jatkuvasti. Jos epäilet, Googlen heidän isäntänimet ja katso onko muilla ihmisillä ongelmia kyseisen robotin kanssa.

Live-liikenne-raportti-Wordfence

Vaihe 3: Siirry Wordfencen Estämisasetuksiin ja lisää roskapostit, jotka haluat estää. tähdellä toimivat yleismerkkeinä, joten jos estän * amazonaws.com *, se tarkoittaa, että kaikki amazonaws.com-verkkotunnukset sisältävät isäntänimet (onko siinä merkkejä ennen tai jälkeen) estettäisiin. Olen tallentanut tuhansia pyyntöjä / kaistanleveyttä estämällä nämä kaksi roskapostinimeä:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Wordfence-esto-sääntö

Vaihe 4: Siirry estolokiisi ja katsele, kuinka roskapostit tulevat estettyihin.

Wordfence-Firewall-esto

Vaihe 5: Määritä Wordfencen asetukset luokitusta rajoittava. Tämä estää / estää indeksointirobotteja (ja ihmisiä) tekemästä liiallisia pyyntöjä, estää vääriä Google-indeksoijia ja parantaa 404 sivun turvallisuutta. Alla olevat asetukset ovat samat, joita Wordfence suosittelee niiden nopeutta rajoittavilla sivuilla.

Wordfence-nopeutta rajoittava

Säädä Wordfence-asetuksia rajoittaaksesi tämän laajennuksen kuluttamaa kaistanleveyttä:

 • Älä ota automaattista ajoitettua tarkistusta käyttöön
 • Älä ota käyttöön sähköpostien yhteenvetoa
 • Ota käyttöön “käyttä vähän resursseja tarkistava”
 • Älä säilytä paljon reaaliaikaista liikennetietoa pitkään aikaan
 • Vähennä ”rajoita tarkistustulosten sähköpostissa lähetettyjen ongelmien lukumäärä” 500: aan
 • Älä ota käyttöön tarvittavia päivityksiä (laajennus, teema tai ydin)
 • Lisää ”päivitysväli sekunneissa (2 on oletus)” 10-15 sekuntiin
 • Vähennä ”kuinka paljon muistia Wordfence tarvitsee pyydettäessä skannaamalla” arvoon 100 Mt
 • Ota käyttöön “poista Wordfence-taulukot ja tiedot käytöstä poistamisesta”
 • Näytä Wordfence-asetusten sivu lisää suosituksia

Estä huonojen kyselyiden laajennus suojaa myös sivustoasi tunnetuilta huonoilta robotilta. Se on ”napsauta ja se on valmis” -laajennus, jossa on täydellinen 5 tähden arvostelu – helppo tapa vähentää prosessorin määrää roskapostista.

Block-Bad-kyselyt

15. Poista käyttämättömien laajennusten asetukset käytöstä

Käy läpi kaikki laajennukset ja päätä, mitkä asetukset voit kytkeä pois päältä (tämä alentaa CPU: ta). Esimerkiksi Yoast-kohdassa Asetukset > yleinen > Ominaisuudet poistin käytöstä seuraavat:

Yoast-Feature-asetukset

Poista plugin-asetukset käytöstä:

 • Anna tilastot
 • Suorita käynnissä olevat skannaukset
 • Lähetä järjestelmänvalvojan tai sähköpostin ilmoituksia

esimerkkejä:

 • Broken Link Checkerin käynnissä olevat skannaukset
 • Yoastin asetukset hallintapaneelissa > ominaisuudet
 • Pikaviestit ja kalenterin laajennukset, jotka toimivat jatkuvasti
 • Tilastolliset laajennukset, jotka keräävät jatkuvasti tietoja
 • Liittyvät viestit ja suositut post plugins, jotka tallentavat tonnia tietoa

16. Poista käyttämättömät laajennukset / teemat

Käyttämättömät teemat tallentavat valmiiksi määritetyt asetukset WordPress-tietokantaan (samanlainen kuin laajennukset). Siirry ensin laajennusvalikkoosi ja poista käytöstä / poista kaikki laajennukset, joita et tällä hetkellä käytä…

Delete-WordPress-plugins

Siirry nyt Ulkonäkö -kohtaan > Teemat ja poista kaikki aiheet, joita et käytä …

Delete-Käyttämättömät-WordPress-teemat

17. Tunnista lähde (käyttämällä AWstatoja)

AWStats on sisäänrakennettu useimpiin cPaneleihin (SiteGround, Bluehost, Godaddy) “tilastot” -osiossa. Voit myös käyttää WP-palvelintilastot -laajennus mutta AWStats on yksityiskohtainen ja ehdottomasti suositeltavampi.

AWStats auttaa sinua löytämään:

 • Suuren kaistanleveyden indeksoijat
 • Suuren kaistanleveyden IP-osoitteet
 • Laaja kaistanleveys tiedostoja
 • Laajakaistatiedostot (esim. Kuvat)
 • Kaistanleveyden kokonaiskäyttö (seurantaan)

Kuukausittain kaistanleveyden

Spammy-botit…

Robotit-Spiders-Kaista

Kuvat kuluttavat yleensä paljon kaistanleveyttä …

File-Type-Kaista

Kuvien optimoinnissa on yli 20 tapaa (jotka plugins lisäksi ovat monien verkkosivustojen raskaimpia elementtejä). Tämä opas osoittaa, kuinka korjaat kaikki alla olevat GTmetrix-kohteet.

Kuva-Optimoinnit-In-GTmetrix

18. Usein kysytyt kysymykset

&# X1f680; Mitkä ovat hitaimman WordPress-järjestelmänvalvojan yleisimmät korjaustoimenpiteet?

Hitaan WordPress-järjestelmänvalvojan yleisimmät korjaustoimenpiteet ovat parempien välimuistien laajennusten käyttäminen, optimaalisten asetusten määrittäminen, nopeampaan isännöintiin päivittäminen ja korkeiden CPU-laajennusten välttäminen. Jos käytät W3-kokovälimuistia, yritä poistaa objektivälimuisti.

&# X1f680; Korjaavatko isännät hitaan hallintapaneelin?

Jos palvelimen vastausaika on korkea Google PageSpeed ​​Insights -palvelussa, tämä voi aiheuttaa stressiä palvelimellesi ja hidastaa järjestelmänvalvojan paneelia. Vaihtavat isännät voivat korjata hitaan järjestelmänvalvojan, varsinkin jos käytät heikkolaatuista isäntää, kuten GoDaddy, Bluehost tai EIG-tuotemerkki.

&# X1f680; Nopeuttaako CDN järjestelmänvalvojapaneelia?

CDN: n käyttö purkaa resursseja ja aiheuttaa vähemmän stressiä palvelimellesi, nopeuttaen siten sekä verkkosivustoasi että järjestelmänvalvojan paneelia. Cloudflare on hieno ilmainen CDN, ja useiden CDN-levyjen käyttäminen voi auttaa vielä enemmän, koska useampi tietokeskus tarkoittaa enemmän purkautumista.

&# X1f680; Älä spammy robotit hidastaa järjestelmänvalvojaa?

Kyllä, sivustoosi jatkuvasti löydetyt roskapostitiedot ovat palvelinresurssien tuhlausta. Voit käyttää Wordfenceä löytääksesi kaikki sivustollesi reagoivissa hyökkäyksissä olevat botit. Käytä sitten Wordfence, Estä huonoja kyselyjä, Blackhole for Bad Bots tai Cloudflare-palomuurisääntöjä roskapostin torjumiseksi..

&# X1f680; Mitkä laajennukset hidastavat hallintapaneelia?

Hitaimpiin WordPress-laajennuksiin kuuluvat sosiaalinen jakaminen, tilastot (analytiikka), liukusäätimet, portfolionit, sivunmuodostajat, kalenterit, chatit, yhteyslomakkeet, niihin liittyvät viestit, sivukartta, Wordfence, WPML, WooCommerce ja kaikki laajennukset, jotka suorittavat käynnissä olevia skannauksia tai prosesseja. Varmista aina, että käytät kevyitä laajennuksia, joita ylläpidetään ja koodataan hyvin.

&# X1f680; Välimuistin laajennukset vaikuttavat hallintapaneelin nopeuteen?

Joo. Millä välimuistilistalla käytät ja onko se määritetty optimaalisesti, on valtava vaikutus verkkosivustosi yleiseen suorituskykyyn. Varmista, että käytät parhaiten arvioitua välimuistin laajennusta ja että käytät kaikkia sen ominaisuuksia.

Katso videoani – Se on 42 minuutin video, mutta peitän melkein kaiken (videoleikkeen aikaleimat) ja sinun pitäisi oppia paljon hienoja tietoja WordPress-sivuston nopeudesta:

Toimiko se? Kerro siitä kommentissa.

Vielä hitaasti? Lähetä minulle GTmetrix-raporttisi – mielelläni katsomaan :-)

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map