23 WordPress Speed ​​Optimization -laajennusta verkkosivustosi nopeuttamiseen vuonna 2020 (samat, joita olen tapannut saada 100% GTmetrix-pisteet)

WordPress Speed ​​Optimization -laajennukset


Tarvitsetko vankan luettelon WordPressin nopeuden optimoinnin laajennuksista?

Minulla on luettelo sinulle. Välimuistin laajennukset, kuvan optimointi, laiska lataus, AMP, Gravatar-välimuisti, latausajan seuranta ja laajennukset, jotka korjaavat Google Font + Analytics -virheet GTmetrixissä ja Pingdomissa. Käytän monia näistä nopeuslisäosista omalla sivustollani ja minulla on 100% GTmetrix-tulokset. Minä myös teen WordPress-nopeuden optimointi elämiseen, joten olen melko nörtti siitä.

Suosittelen WordPress-sivustosi suorittamista läpi GTmetrix (tarkista Sivunopeus ja YSlow-välilehdet) tai muu vertailukoeksi käytettävä nopeuden testaustyökalu. Kun olet asentanut jokaisen laajennuksen, tee GTmetrix-pistemäärä uudelleen, niin näet kuinka se vaikuttaa sivusi latausaikaan ja pistemääriin. Suurimmalla osalla lisäosia on vähintään 4,5 tähden luokitus, ja voin olla varma, että olen tehnyt tutkimukseni ja testaukseni.

ps. Jos liittyt WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää heillä on luettelo 60+ suositellut WordPress-nopeutustyökalut ja hyödylliset linkit. Mutta yritin sisällyttää tärkeät tähän :)

pps. Hosting on # 1 tekijä WordPress-optimointiopas. Google suosittelee a palvelimen vasteaika of <200ms jonka voit tarkistaa PageSpeed ​​Insights. käytän SiteGround kuka on myös käyttänyt Yoast, suositteli WordPress, ja mitoitettu # 1 in Yli 20 Facebook-kyselyä.

2019-GTmetrix-raportti

1. WP-raketti

WP Rocket sai parhaan välimuistin laajennuksen useissa Facebook-kyselyissä ja sitä minäkin käytän. Se on 49 dollarin palkkiolaajennus, mutta sen arvoinen, koska isännöinti- ja välimuistilaajennus ja yleensä 2 parasta nopeus tekijät. Se on myös helpoin määrittää välimuistin laajennus, ja sitä päivitetään usein uusilla ominaisuuksilla. Sinun tulisi käyttää vain yhtä välimuistin laajennusta, mutta on parasta kokeilla vähintään 2–3 (lueteltujani) nähdäksesi mikä niistä antaa sinulle parhaat tulokset / pisteet Pingdom / GTmetrixissä.

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Useimpien muiden välimuistin laajennusten kanssa sinun tulee asentaa noin 7 ylimääräistä laajennusta näiden ominaisuuksien hankkimiseksi WP-raketti on ne kaikki sisäänrakennettu, mikä vähentää sivustosi laajennusten määrää. Jos olet kuin minä, haluat käyttää vain yhtä laajennusta, muuten sinun on tutkittava, mitkä välimuistin laajennukset tulevat mukana, ja asentamaan nämä laajennukset, jos se ei tue niitä.

 • Tietokannan puhdistus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää WP-optimointi)
 • Sydämen sykeohjaus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä Sykeohjaus)
 • Laiska lataa kuvia / videoita (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä WP YouTube Lyte)
 • Isännöi Google Analyticsia paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS Analyticsille)
 • Esihaku DNS-pyynnöt (sisäänrakennettu WP-rakettiin tai käytä Pre * Juhlaresurssivinkit)
 • Isännöi Google-fontteja paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS kirjasimille, tai SHGF)
 • Integrointi Cloudflare + muiden CDN-levyjen kanssa (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää CDN-käyttöönottaja)

WP-Rocket-ominaisuudet

Jos päätät ostaa WP-raketin, kiitos siitä, jos käytit minun tytäryhtiö linkki. Lahjoita hyvän osan rahasta GoFundeMe-kampanjoihin – vuonna 2018 3000 dollaria meni kodittomien ruokintaan Denverissä. Ja vuonna 2017 3000 dollaria meni Amerikan Punaiselle Ristille hurrikaanissa Harvey. Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Kiitos :)

WP-raketti-opetusohjelmasi näyttää sinulle, miten asetukset määritetään Cloudflare + StackPath -sovelluksella. Pidän sitä ajan tasalla uusimpien versioiden ja viite WP Rocketin kanssa dokumentointi. Tämä voi korjata TON kohteita GTmetrixissä ja on todennäköisesti toiseksi suurin nopeuskerroin isännöinnin ulkopuolella.

Samanlaisia ​​laajennuksia

Näytä minun WP-raketin kokoonpano-opas

2. WP-nopein välimuisti

Se on parhaiten ilmainen välimuistin laajennus ja se on erittäin helppo määrittää. WP-ohjelman nopeimman välimuistin opetusohjelma näyttää, kuinka välilehdet määritetään ja integroidaan Cloudflare + StackPath -sovellukseen, mutta tässä on ensimmäinen välilehti (alla). Toisin kuin WP Rocket, tällä liitännällä ei ole vaihtoehtoa laiskoilla kuvien / videoiden lataamiseen, tietokannan puhdistukseen ja muihin vaihtoehtoihin. Joten sinun täytyy käyttää WP-optimointi ja Laiska videoille laajennukset, jos haluat myös näitä ominaisuuksia (suositus).

WP-Nopein-Cache-asetukset

Näytä WP-sovelluksen nopeimman välimuistin kokoonpano-opas

3. WP-optimointi

Poistaa roskat, roskapostin ja lähettää tarkistukset, transientit, ja muut tietokantaan tallennetut roskatiedostot, jotka kertymisen jälkeen voivat hidastaa sekä WordPress-sivustoasi että järjestelmänvalvojan paneelia. Suorisin tämän parin viikon välein (sekä WP-Optimoimalla että WP Rocketilla on mahdollisuus ajoittaa tietokannan puhdistukset). Jos käytät WP Rockettia, et tarvitse tätä laajennusta, koska WP Rocketilla on tämä vaihtoehto tietokanta-asetuksissa. Jos käytät toista välimuistin laajennusta, käytä WP-Optimoi.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

Ohjeet

 • Varmuuskopioi tietokanta!
 • Asenna laajennus
 • Siirry WP-optimointi -välilehteen
 • Suorita laajennus oletusasetuksina, mutta poista valinta “hyväksymättömät kommentit”

Jos käytät WP Rockettia, et tarvitse WP-Optimointia (WP Rocketilla on tämä tietokanta-välilehdessä):

WP-Rocket-tietokanta-asetukset

Samanlaisia ​​laajennuksia:

4. Shortpixel

Pakkaa häviöttömästi kuvia, jotka korjaavat kuvakohteiden optimoinnin GTmetrixissä. Minulla on täydellinen opas kuvan optimointiin (tosiasiallisesti on 20 tapaa), mutta tärkeimmät niistä ovat häviötön pakkaus, näytä skaalatut kuvat (koon muuttaminen oikeisiin mittoihin) ja määritä kuvan mitat (leveyden / korkeuden asettaminen kuvien HTML- tai CSS-tiedostoihin). ShortPixel, kuvittele, Smush, Kraken, ja ewww kaikki periaatteessa tekevät saman asian. Sinun on käytettävä vain yhtä kuvan optimoinnin laajennusta.

ominaisuudet

 • Häviötön kuvan pakkaus
 • Muuta ylisuurten kuvien kokoa
 • Poista EXIF-tiedot

Häviötön kuvan pakkaus

Ohjeet

 1. Ilmottautua Shortpixel
 2. Asenna ShortPixel-laajennus
 3. Sinua pyydetään seuraavien ohjeiden kanssa:
 4. Kirjoita API-avaimesi ShortPixel-tililtäsi
 5. Aseta pakkaustaso
 6. Optimoi kaikki sivustosi kuvat joukolla (se on freemium-malli)

ShortPixel-asetukset

5. Clearfy

Tämä on pakollinen nopeuslaajennus, joka poistaa WordPress-ytimen tarpeettomat ominaisuudet, jotka voivat kuluttaa suorittimen. Se myös auttaa poista kyselyjonot (vaikka paras ratkaisu tähän on käyttää kevyitä laajennuksia), lataa fontit asynkronisesti, isännöi Google Analytics -seurantakoodiasi paikallisesti, rajoittaa jälkitarkistusten määrää, poistaa automaattisen tallennuksen käytöstä ja muista nopeusominaisuuksista.

Clearfy Performance Settings

Voit poistaa käytöstä:

 • Muutoksia
 • Autosaves
 • hymiöiden
 • Gravatars
 • Google Kartat
 • RSD (Really Simple Discovery) -tagi
 • Pikalinkin tunniste
 • WordPress API otsikosta
 • Windows Live Writer -tagi
 • WordPress-generaattoritagi
 • Pingbacks + trackback
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce-skriptit
 • WooCommerce arvostelut
 • Woocommerce Cart Fragmentit

Se voi myös jättää kommentteja 20 kommentin jälkeen tai poistaa ne käytöstä 28 päivän kuluttua.

6. Omaisuuden puhdistus

Poista valinta laajennusten lataamisesta valikoivasti tietyille sivuille / viesteille. Tämä voi vähentää pyyntöjen määrää ja parantaa latausaikoja. Yleisin esimerkki on vain yhteydenottolomakkeen laajennuksen lataaminen sivuille, joilla todella on yhteyslomake. Mutta voit tehdä tämän useilla laajennuksilla.

esimerkkejä:

 • Liukusäätimen laajennuksen poistaminen käytöstä sivuilla, jotka eivät käytä liukusäätimiä
 • Rich Rich Snippets -laajennuksen poistaminen käytöstä sivuilla, jotka eivät käytä Rich Snippet -katkelmia
 • Yhteyslomakelaajennuksen poistaminen käytöstä sivuilla, joilla ei ole yhteyslomaketta
 • Kumppanilinkkien hallinnan laajennuksen poistaminen käytöstä sivuilla, jotka eivät käytä aff-linkkejä
 • Sosiaalisen jakamisen laajennuksen poistaminen käytöstä kaikilla sivuilla (koska se on yleensä blogin viestejä varten)

Samanlaisia ​​laajennuksia

7. WP YouTube Lyte

Lazy lataa videot lisäämällä reagoivan ”Lite YouTube Embeds” -sovelluksen, joka kutsuu “rasvaiseksi” YouTube-soittimeksi vain, kun toistopainiketta napsautetaan. Videot latautuvat FAR: lla pisimpään. Vain antaakseni sinulle idean, W3 Total Cache -opetusohjelmassani on vain 2 videota, mutta kun laisin ladata niitä, postin latausaika nousi 5s: stä 1,5 s: iin. Sillä on sama tehtävä kuin kevyt video upottaa.

Samanlaisia ​​laajennuksia

Jos käytät WP Rockettia, heillä on tämä ominaisuus media-asetuksissa:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Sykeohjaus

WordPress heartbeat -sovellusliittymä kuluttaa resursseja lähettämällä sinulle reaaliaikaisia ​​laajennusilmoituksia, kun muut käyttäjät muokkaavat viestiä ja niin edelleen. 99% ihmisistä pitäisi poistaa se käytöstä.

Heartbeat-Control-laajennus

9. Pre * Juhlaresurssivinkit

Tämä mahdollistaa DNS-ennakkohaun, ennakkotilauksen, ennakkoyhteyden, ennakkohaun ja esilatauksen.Jos käytät ulkoisia resursseja verkkosivustollasi, se auttaa selaimia ennakoimaan niitä ja lataamaan nopeammin.

WP-raketilla on mahdollisuus DNS-esihakuun, mutta sitä ei ole esiliitännälle, vaikka tämä liitännäinen tekee. Ero DNS-ennakkohaun ja ennakkoyhteyden välillä on ennakkohaku, joka sallii vain DNS-haun, kun taas esikytkentä tekee DNS-haun, TLS-neuvottelut sekä TCP-kädenpuristuksen..

10. OMGF | Isännöi Google-fontteja paikallisesti

OMGF voi korjata Google Font -virheet GTmetrix-, Pingdom- ja PageSpeed ​​Insights -sivustossa. Se lataa kaikki sivustosi Google-fontit (käyttämällä Google Fonts Helper -sovellusliittymää) ja luo siitä tyylitaulukon. Jälkeenpäin sinun on poistettava kaikki ulkoisiin fonttilähteisiin liittyvät pyynnöt.

Google-kirjasimet-GTmetrix

Miltä se näyttää:

CAOS-for-Webfonts

Kärki: Jos käytät ulkoisia fontteja, minimoi valitsemasi fonttimäärä (ja fonttipainot). Jos plugin ei jostain syystä korjaa virheitä, minulla on opas Google Fonts -sovelluksen järjestämiseksi paikallisesti.

Samanlaisia ​​laajennuksia

11. CAOS | Isännöi Google Analyticsia paikallisesti

Vipuvaikutuksella selaimen välimuisti Google Analytics

CAOS korjaa vipu selaimen välimuisti kohde GTMetrixissä isännöimällä Google Analyticsia paikallisesti. Asenna vain laajennus, kirjoita seurantatunnuksesi, ja CAOS lisää seurantakoodin otsikkoon (tai alatunnisteeseen). CAOS on myös yhteensopiva Monster Insightsin kanssa ja sillä on muita vaihtoehtoja.

WP-raketti, Swift Performance ja WP Disable voivat myös tehdä tämän (sinun on käytettävä vain yhtä).

12. CDN-käyttöönottaja

CDN Enabler auttaa sinua asettamaan CDN (sisällönjakeluverkko). Tämä ei toimi Cloudflaren (joka vaatii nimipalvelimien vaihtamista) kanssa, kun taas CDN-ominaisuus on tarkoitettu erityisesti StackPath-, KeyCDN- ja muille CDN-levyille, jotka tarjoavat CDN-URL-osoitteen. Kirjaudu ensin CDN: ään (käytän StackPath) kirjoita sitten CDN-URL CDN Enabler -laajennukseen. Katso ohjeet alla:

Vaihe 1: Tilaa CDN (käytän StackPathia, jolla on 34 tietokeskusta) ja luoda CDN-sivusto.

Vaihe 2: Tartu CDN-URL-osoitteesi:

StackPath-CDN-url

Vaihe 3: Kirjoita CDN-URL-osoite CDN Enabler -sovellukseen ja määritä asetukset:

CDN-Enabler-Plugin-asetukset

13. Perfmatters

Perfmatters on kehittänyt Kinsta, ja se on samanlainen kuin Clearfy ja Asset Cleanup. Sen avulla voit poistaa tarpeettomat toiminnot, kuten WooCommerce-ostoskorin fragmentit, skriptit ja tyylit. Voit myös poistaa lisäosat valikoivasti käytöstä. Hinnoittelu alkaa 24,95 dollaria / vuosi yhdestä yksittäisestä sivustosta, mutta hammastan luodin ja olen iloinen siitä, että käytän sitä edelleen omalla verkkosivustollani. Tässä kaikki mitä se on ominaisuudet.

hajusteiden ominaisuudet

14. Harryn Gravatar-välimuisti

Jos sinulla on paljon kommentteja viesteistä, Gravatars voi ehdottomasti tuhota latausajat ja GTmetrix-raportit. Voit käyttää tätä laajennusta välimuistin Gravatar-kuvat. Toinen vaihtoehto on poistaa Gravatars kokonaan käytöstä (vaikka tämä estää valokuvia näkymästä) ja tehdä kommenttiosastasi tylsää. Mutta se on vaihto Gravatarsin tai latausaikojen välillä.

Cache-Gravatar-kuvat

Samanlaisia ​​laajennuksia

15. Määritä kuvan mitat

Määrittäminen-Image-Mitat

Määritä kuvan mitat on tuote GTmetrixissä ja muut nopeustyökalut, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy lisätä leveys / korkeus kuvan HTML- tai CSS-tiedostoon. Tämä laajennus lisää automaattisesti leveyden / korkeuden kuviin, joilla ei tällä hetkellä ole asetusta. Minun tietoni mukaan se ei määrittele sivujen rakentamisessa, widgetissä tai muissa visuaalisen muokkausohjelman ulkopuolella sijaitsevien kuvien mittoja.

16. Autoptimize

Autoptimize

Optimismi HTML, CSS, ja JavaScript. Sinun ei tarvitse tehdä automaattista optimointia, ellei sinua ylläpidetä GoDaddyssä, WP Enginessä tai muussa palvelimessa, joka mustan listan välimuistin laajennukset, koska WP Rocket ja useimmat välimuistin laajennukset optimoivat koodin sinulle. Mutta vaikka GoDaddy- ja WP Engine -sovellusten sisäänrakennettu välimuisti saattaa olla hyvä, se ei optimoi HTML / CSS / JS: tä. Siellä Autoptimize tulee mukaan.

Autoptimize-Main-asetukset

17. AMP WP: lle

Nopeutetut mobiilisivut on Google-projekti, jonka avulla mobiilisivut latautuvat nopeammin. Se lisää myös ”AMP” -leiman matkapuhelinkäsittelyjesi viereen. Tämä laajennus muuttaa mobiilisivujesi asettelua / suunnittelua, joten muista mukauttaa asetukset täysin. Jos jostain syystä et pidä siitä, poista se ja se palaa takaisin vanhaan mallisi. Voit myös käyttää Liima hiivalle & AMP-laajennus muokataksesi tekstin väriä, linkin väriä, siirtämällä väriä ja muita mobiilisivujen elementtejä.

Varoitus: AMP voi joskus vähentää mobiilituloksia. Lukea Kinsan tutkimus kuinka heidän tuloksensa laskivat 59% käytettäessä AMP: tä. Lopulta päätin sitä vastaan.

AMP-sivut

Tässä laajennuksessa on paljon asetuksia AMP-sivujen mukauttamiseen:

Nopeutettu-Mobile-sivut-Plugin-asetukset

Ohjeet

 • Asenna laajennus
 • Muokkaa mitä sisältöä haluat AMP-sivuille (sivut, viestit jne.)
 • Asenna Liima Yoast SEO AMP -laajennukselle jos käytät Yoastia (mukauttaa mallia)
 • Lisää / amp / mihin tahansa verkkosivustosi sivulle nähdäksesi miltä se näyttää ja varmistaaksesi sen toimivuuden
 • Siirry kohtaan Yoastin asetukset → AMP muuttaaksesi mallia ja ottamalla käyttöön mukautetut postityypit
 • Odota, että Google indeksoi sivustosi uudelleen ja lisää AMP-kirjautumisen mobiilihakutuloksissa
 • Vieraile nopeutetut mobiilisivut -osiossa Google Search Consolessa nähdä virheitä

18. Kyselymonitori

Löydä hitaimmat lataamislaajennukset, kyselyt, skriptit ja muut elementit, joiden lataaminen vie kauan.

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

P3-profiilit on ollut hieno tapa löytää hitaita laajennuksia, mutta sitä ei ole päivitetty vuosien ajan. Kyselymonitori on vaihtoehtona. Toinen vaihtoehto on suorittaa sivustosi läpi GTmetrix ja käytä Waterfall-välilehteä. Voit tarkistaa myös tämän luettelon korkeista suorittimen lisäosista.

Hidas WordPress-laajennus

19. GTMetrix WordPressille

GTmetrix WordPress -laajennus tarkkailee latausaikoja ja Page Speed ​​+ YSlow -pisteitä, lähettää sitten raportin suoraan WordPress-hallintapaneeliin tai ajoitettujen sähköpostiraporttien kautta.

GTmetrix-WordPress-Dashboard-widget

GTmetrix-Reittiliikenne-WordPress-raportit

GTmetrix-Reittiliikenne-raportit

20. Näytä PHP-versio

Näytä PHP-versio näyttää yksinkertaisesti, mitkä PHP-versio sinä juokset.

Display-PHP

Korkeammat versiot tekevät sivustostasi paljon nopeamman …

WordPress PHP Speed

Voit päivittää uusiin versioihin isäntäsi cPanelissa…

SiteGround PHP 7.3

21. PHP-yhteensopivuustarkistus

PHP-yhteensopivuustarkistus skannaa laajennuksesi varmistaaksesi, että ne ovat yhteensopivia uusien PHP-versioiden kanssa. Joitakin WordPress-laajennuksia ei päivitetä usein tai koodattu hyvin – tämän suorittaminen etukäteen voi estää virheitä (kuten verkkosivustosi rikkoutumisen) yhteensopimattomien laajennusten takia.

PHP-yhteensopivuustarkistus

22. WP-hosting-toiminnan suorituskyvyn tarkistus

Näyttää isäntätoiminnan yleisen suorituskyvyn ja sen, onko tekniikkasi (PHP, MySQL, WordPress-versiot) hidas, jolloin se olisi päivitettävä. Se näyttää myös hitaimmat sivusi.

Hosting-PHP-palvelin-Response

Selaimen-Load-Speed

Web-palvelin-Response-aika

Teknologia-Level

Bytecheck.com ja GTmetrix näyttävät myös TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) Vesiputous-välilehdessä…

TTFB-tarkistus

GTmetrix TTFB

Cool temppu: yksi ainoista asioista PageSpeed ​​Insights on hyvä tarkistaa palvelimen vastausajat. Google sanoo, että sen pitäisi olla alle 200 ms. Jos ei, palvelimesi (hosting) on ​​hidas.

Vähennä palvelimen vastausaikaa alle 200 ms

23. Parempi haku korvaa

Jos näet minimoi uudelleenohjaukset GTmetrix-raportissasi tämä saattaa tarkoittaa, että olet vaihtanut sivustosi www- tai https-versiota, mutta et ole vaihtanut linkkejäsi vastaamaan uutta versiota…

Minimoi-Ohjaukset

Sen sijaan, että korjaat kaikki linkit manuaalisesti, käytä Parempi haku ja korvaa -laajennusta päivittääksesi ne bulkkina. Se voi olla hyödyllinen myös rikkoutuneiden linkkien korjaamiseen tai jopa päivittämiseen joukolla linkkejä / kuvia, jotka näkyvät useilla sivuilla / viesteissä. Parempi haku korvaa voi olla valtava ajan säästö.

Parempi haku korvaa - WWW-versiot

Muut merkittävät työkalut / resurssit

SiteGround On käyttänyt Yoast, minä ja suositteli WordPress. He ovat ykkönen melkein jokaisessa Facebook-kysely ja antaa useimmille ihmisille merkittäviä latausajan parannukset varsinkin jos he käyttivät keskinkertaisia ​​isäntiä: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

Käytän heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma joka tulee 4x enemmän palvelinresurssit kuin jaettua majoitusta. Napsauttamalla sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat, tarkista GTmetrix-raporttini tai nähdä ihmisiä, jotka Siirretyt ja lähetetty uudet latausajat. He myös tekevät vapaa siirtolaisuus.

DigitalOcean pilviteillä ja Kinsta ovat myös hyviä ja alkavat 10 dollaria kuukaudessa ja 30 dollaria kuukaudessa. Cloudways on tarkoitettu enemmän kehittäjille, jotka eivät tarvitse cPanelia, sähköpostimajoitusta tai SiteGround-palvelun tarjoamaa tukea. Kinsta on pohjimmiltaan mitä WP-moottori oli tapana olla (tyyris, mutta mahtava). Koko blogini on periaatteessa omistettu auttamaan ihmisiä saamaan verkkosivustonsa latautumaan nopeammin. En kieltäydy suosittelemasta 2 dollaria / kk isännöintiä, koska se on useimpien ihmisten suurin pahoitteli verkkosivustoa ylläpitäessään.

Kuinka tarkistaa, onko isännöinti hidas
Suorita sivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Google suosittelee sen pitäisi olla <200ms. Yli 1 sekunnin mittainen ei ole hyvä. Voit myös tarkistaa TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) GTmetrixin Ajoitukset-välilehdessä tai bytecheck.com.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

SiteGround on suositellut WordPress:

SiteGround-Suositeltu-WordPress-Host

Ja mennessä Ivica kuka johtaa WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää yli 16 000 jäsenellä.

WordPress-Speed-Up -työkalut

Muutama säie:

Godaddy-sivustoon siirtäminen

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround-Hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän heidän ominaisuussivu:

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi leikata latausajat puoliksi:

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Hanki isäntä SiteGroundista

CloudFlare – ilmainen CDN- ja nopeus- / turvallisuuspalvelu, joka heijastaa sivustoasi (ja purkaa resursseja) päälle Yli 200 datakeskusta. Integroituu useimpien välimuistin laajennusten kanssa, jolloin voidaan käyttää aggressiivista minimointia, railgun, ja suoralinkitys. Kaikki välimuistin laajennukseni -oppaat sisältävät Cloudflare-asennusohjeet, älä unohda asentaa sivusäännöt WordPress-järjestelmänvalvojallesi.

StackPath – maksettu CDN, joka lisää 30+ ylimääräistä tietokeskusta ympäri maailmaa (enemmän datakeskuksia = nopeampi sisällön toimitus), vähentämällä etäisyyttä verkkosivustosi / vierailijoidesi välillä – a suositus WordPress-optimointioppaassa. 10 dollaria / kuukausi ilmaisella 30 päivän kokeilulla.

Pingdom – tarkin työkalu kuormitusaikojen mittaamiseen mukaan WP Rocket, vaikka GTmetrixillä on parempia suosituksia sivustosi optimoimiseksi, nöyrästi mielestäni.

GTmetrix – hyvä tunnistamaan optimoitavat kuvat kolmella menetelmällä: skaalatujen kuvien tarjoaminen (koon muuttaminen), kuvien mittojen määrittäminen HTML / CSS: ssä ja kuvien optimointi (häviötön pakkaus). GTmetrix äskettäin vaihtanut täysin ladattuun aikatauluun mikä osoittaa pidemmän latausajan kuin aiemmin. Heiden vesiputousvälilehti mittaa yksittäisiä hitaasti latautuvia elementtejä, ja jos aika ensimmäiseen tavuun on pitkä, mikä osoittaa, että isäntäsi on hidas.

Google PageSpeed ​​Insights – useimmat suositukset voidaan jättää huomiotta mutta se on hyvä mittaukseen palvelimen vasteaika joka Google suosittelee <200ms tai isäntäsi on hidasta.

Bad Bots .htaccess -luettelo – laaja luettelo spammyroboteista, jotka .htaccess-tiedostoon lataamisen estäessä voivat vähentää prosessorin käyttöä merkittävästi. Voit selvittää, indeksoivatko spammi-robotit sivustosi avulla AWStats (lueteltu Analytics-työkalut-osio). määrittäminen Wordfencen indeksointia rajoittavat säännöt auttaa myös estämään vääriä Google – indeksointirobotteja, spammaisia ​​robotteja, liiallista indeksointia jne.

Pronaya (minun WordPress Speed ​​Optimizer) – voit vuokrata WordPress-nopeudenoptimointityökaluni freelancer.com-sivustolle, jonka kanssa olen työskennellyt viisi vuotta, ja olemme optimoineet monisivustot ladataksesi 500% nopeammin. Hänen nimensä on Pronaya, hänellä on 40 dollaria tunnissa ja hänellä on täydellinen 5/5 tähden arvostelu 19 arvostelun perusteella (rekisteröidy vain Freelancer-tilille ja etsi käyttäjä BDKAMOL). Jos uskot olevani hyvä nopeuden optimoinnissa, Pronaya on paljon parempi. Olen työskennellyt myös Osaman kanssa (hänen käyttäjänimi on I333), joka on melko halvempaa, mutta on myös uskomaton 4,9 / 5 tähteä ja 375+ -arvosteluilla.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X1f680; Mitkä ovat 5 tärkeintä nopeuslaajennusta?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters ja Autoptimize ovat 5 suosituinta nopeuden optimointilaajennusta

&# X1f680; Mikä on paras välimuistin laajennus?

WP Rocket sai luokituksen # 1 useissa Facebook-kyselyissä, koska siinä on enemmän nopeusominaisuuksia kuin muissa välimuistin laajennuksissa, kuten tietokannan puhdistus, sykeohjaus, laiska lataus ja Google Analyticsin optimointi.

&# X1f680; Mikä on paras kuvan optimoinnin laajennus?

Käytämme ShortPixeliä, koska laadussa ei käytännössä ole mitään heikkenemistä, ja se korjaa silti optimoidut kuvakohteet GTmetrixissä.

&# X1f680; Mikä laajennus on paras fonttien optimoimiseksi?

OMGF ja Autoptimize ja molemmat optimoivat fontit. Perfmatters antaa myös esihakea ja kytkeä fontteja esiin.

&# X1f680; Pitäisikö minun lisätä AMP?

Valitsimme olla lisäämättä kiihdytettyjä mobiilisivuja (AMP) luettuaan Kinsan artikkelin siitä, kuinka heidän tuloksensa laskivat noin 50% AMP: n takia.

Oma WordPressin nopeudenoptimoinnin opas – on lisännyt yli 400 kommenttia ihmisten kanssa sanomalla esimerkiksi “Sivun nopeuspisteeni gtmetrixissä nousi 69: stä 93: een” ja “Tämä saattaa olla yksi hyödyllisimmistä viesteistä, joita olen koskaan lukenut.” Tonnia ihmisiä on käyttänyt sitä parantamaan Pingdom / GTmetrix -pisteitä.

Toivottavasti löydät nämä WordPressin nopeuden optimoinnin laajennukset hyödyllisiksi! Jos sinulla on kysyttävää, jätä minulle kommentti. Tai jos sinun on vain korjattava hidas WordPress -sivusto, katso yllä oleva opetusohjelma. Sillä on yli 400 kommenttia ja se on auttanut monia ihmisiä vähentämään latausaikaa <1s.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map